ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΕΡΙΣΜΟ...



Είναι νομίζω ώρα ν΄ασχοληθώ...προκαταρκτικά, με τον αγώνα μας εναντίον του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο το Σάββατο. Ακροθιγώς.

Τί το ιδιαίτερο έχει αυτό το...παιχνίδι, αφού θα δούμε πώς θα εξελιχθεί και κυρίως ΑΝ θα τελειώσει; Είναι οπωσδήποτε ντέρμπι. Για τον Βάζελο όμως, η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται στο ότι, ναι, πρόκειται μεν για ντέρμπι, αλλά μεταξύ των ομάδων ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ. Ζωής γιαυτόν στην περίπτωση που κερδίσει, άγνωστο για πόσο και θανάτου, με χάρο τον Θρύλο, αν χάσει. Σε ισοπαλία, παρατείνεταιι απλώς η νοσηλεία του. 

Προσωπικά, δεν ανήκω σ΄εκείνους οι οποίοι ισχυρίζονται ( το πιστεύουν όλοι άραγε; ) ότι θέλουν δυνατό τον Παναθηναϊκό για να έχουμε έναν πραγματικά ανταγωνιστικό αντίπαλο ή για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα τοιαύτα... Απ΄τον καιρό που τον θυμάμαι, πολλές δεκαετίες πίσω, ήθελα την ταπείνωση και εξαφάνισή του αν είναι δυνατόν από τον χάρτη. Από παιδί. Το΄χω ξαναπεί. Είμαι...κακός. Είμαι φανατικός οπαδός της ασπροκόκκινης φανέλας και δεν είμαι γαλαντόμος. Ίσως μερικοί που με ξέρουν από κοντά, εκπλαγούν ή δυσφορήσουν από τούτη την αποκάλυψη. Λυπάμαι, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Και πρώτα απ΄όλα, με τον εαυτό μου. Ο Βάζελος είναι βαριά άρρωστος, νοσηλεύεται εδώ και καιρό στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης διασωληνομένος, ΚΑΚΩΣ παίρνει άδειες και συμμετέχει σε ντόπιες κι΄ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν φαίνεται από πουθενά ότι έχει κάποια ελπίδα ουσιαστικής διάσωσης και εκείνο επομένως που ζητάω απ΄την ομάδα ΜΟΥ είναι - με νίκη της εκεί μέσα -  να βγάλει επι τέλους μετά από τρία 24ωρα ΟΛΟΥΣ τους σωλήνες και τα σωληνάκια που τον κρατάνε ΜΗΧΑΝΙΚΑ στη ζωή. Για...ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ στην ουσία θα μιλάμε, οπότε μάλλον περί...ευεργεσίας θα πρόκειται. Η αιτία, απλή: Πάντοτε η συγκεκριμένη ομάδα, μας πολεμούσε με ανήθικα μέσα. Ο Σάββας έχει γράψει εδώ μια ολόκληρη...εγκυκλοπαίδεια πάνω σ΄αυτά. Πάντοτε, η συμπεριφορά της απέναντί μας κάθε άλλο παρά φίλ-αθλη ήταν. Και επί Αλαφούζου, ΑΥΤΗ είναι που πρωτοστάτησε στον ανηλεή, εξακολουθητικό και βρόμικο εξωγηπεδικό πόλεμο εναντίον ΑΜΕΣΑ του Μαρινάκη, ΕΜΜΕΣΑ όμως αλλά ξεκάθαρα εναντίον του Ολυμπιακού. Γιατί δεν μπορούσε να τον ανταγωνιστεί στα ίσα. Την σώσαμε, χρόνια τώρα, μια φορά. Όχι πάλι. Γιατί κάνουμε εμείς συχνά πυκνά κάτι τέτοια...ψυχικά, ανασταίνοντας κλινικά νεκρούς. ΕΦ΄ΟΣΟΝ λοιπόν αγωνιστούμε ψύχραιμα, έξυπνα, συγκεντρωμένα και ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ, θεωρώ ότι μπορούμε να την αποτελειώσουμε βάζοντας πια ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ στον εμφύλιο σπαραγμό ο οποίος ήδη την κατατρώει. Δύσκολα πολύ θα ξεπέρναγε τέτοια πυρκαγιά, χωρίς ν΄αποτεφρωθεί....

Και μια που ανέφερα πιο πάνω τον Σάββα, ας πω δυο λόγια - δεν χρειάζονται πολλά - για την διαμάχη του με τον Τριανταφυλλόπουλο. Παρακολουθώ τα πάντα. Και παίρνω θέση:

ΟΛΟΙ εμείς στο RATM, είμαστε ενωμένοι σαν μια σφιχτή γροθιά. Στόχος μας, η προάσπιση και μόνο της ερυθρόλευκης ΙΔΕΑΣ. Χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως αντάλλαγμα. Ξέρω ότι, ειδικά στις μέρες μας, είναι εξαιρετικά δύσκολο ή και αδύνατο να γίνει πιστευτό κάτι τέτοιο, αλλά ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Οδηγός μας, μόνο η οπαδική μας ΚΑΥΛΑ για το μεγαλείο του ΘΡΥΛΟΥ και τίποτα άλλο. Απολύτως. Εξαίρεση στον κανόνα; ΝΑΙ. Εξαίρεση στον κανόνα. Κατά συνέπεια, οποιοσδήποτε βλάπτει ηθελημένα τα συμφέροντα της ομάδας μας, αυτόματα τοποθετείται ΑΠΕΝΑΝΤΙ μας. ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ΄ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. Είμαι ξεκάθαρος.

Υ Γ.  Εεεεε! Δεν πιστεύω να...μασήσατε μ΄αυτά τα τελευταία που σας είπα; Περί αφιλοκέρδειας, ανιδιοτέλειάς μας κλπ; Σιγάαα, ρε... Σας έχω για έξυπνους, εγώ. Τρέχω τώρα, γιατί έχω αργήσει στο ραντεβού και δεν θα τον προλάβω στη σουίτα του, στο Καραϊσκάκη. Με ειδοποίησαν τ΄απόγεμα ότι με θέλει....

Σχόλια

Εικόνα redterror

Καλησπέρα Απόστολε!Οσοι θέλουν την ομάδα των αμπελοκήπων στην Α εθνική να πάρουν στο σπορ24 να τα πούνε και να τους πούνε μπράβο!Εδω μέσα έχει γκολ και ξύλο με ολη τη σημασία!παιδικό όνειρο να απολαύσω τράχωνες-ποα απο τα vip του Αλίμου!!Το Σάββατο έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να βάλουμε το χεράκι μας να διαλυθούν μια ώρα νωρίτερα...Ακούω αριστερά δεξιά απο φίλους Ολυμπιακούς οτι το "ματσάκι είναι εύκολο"όποιος το πιστεύει αυτό δεν ξέρει τι του γίνεται λεω εγώ.Εχουμε ντέρμπι μάγκες!!Πρέπει να το προσεγγίσουμε όπως θέλουμε να το προσεγγίσουν και οι παίχτες μας.ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Το ματς θα είναι πιθανότατα πιο δύσκολο απ΄ό,τι εκείνο που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ. Παίζουν στην έδρα τους, θα ξεσκιστούνε για ν΄αποδείξουν, καίγονται για βαθμούς, θα΄χουνε τη διαιτησία δική τους. Τέτοια εικόνα παίζει μέσα μου. Θα΄ναι μεγάλη η νίκη επομένως, αν τους πάρουμε. Ίδωμεν.

Εικόνα John Zolo

Αποστολη μου εχεις δικιο. Ειμαστε ΚΑΚΟΙ...και θα τους γαμησουμε.- (τελεια & παυλα)
Και μην ερθει κανεις να πει (αν ό μη γενοιτο χασουμε) οτι το εδωσε ο Μαρινακης για να αναστησει τον ΠΑΟ αφου ειναι - πια - κολληταρια λογω πολιτικης σχεσης...

Εικόνα apostolos gaganis

Ζήτω η...ΚΑΚΙΑ, Γιάννο!

Εικόνα takis xwsiar

Οι τραβεστί "Ολυμπιακοι" η οι αλλοι κομπλεξικοι,οποιος και να κερδισει θα πουν το εργο τους!Αν κερδισει ο Ολυμπιακος θα πουν ότι μας το εδωσαν επειδή τα χαλασαν με τους αλλους,και αν κερδισει ο εξω από δω θα πουν ότι παμε να τους σωσουμε!Το μονο που μετραει είναι να παιξουμε όπως πρεπει και να κερδίσουμε,βαρεθηκαμε να ακουμε τι λενε οι κάθε λογης ψεκασμένοι!

Εικόνα John Zolo

Ετσι...

Εικόνα Romain

ΩΡΑΙΟΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Άσεεε, μπρο. Μια χαρά! Τα΄κονόμησα χοντρά...

Εικόνα Red Kokkinos

Καλημερα Φιλτατε Αποστολε!
Ετσι ακριβως, και εγω κακος ειμαι.... Θελω την απολυτη εξαφανιση του, ειναι για μενα συνωνυμο του μισους. Διαχρονικο σιχαμα, σκουλικι που απο την ψευτικη ημερομηνια της καταραμενης του "ιδρυσης" η μοναδικη ενασχολιση του ηταν ο ελεγχος του παρασκηνιου, διαιτησια, εισαγκελεις, αστυνομιες, γερμανοκατακτητες, αθλητικες επιτροπες, δικαστικες επιτροπες, φαρισαιοι και και και .... ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Τελικά, είμαστε κάμποσοι οι κακοί....

Εικόνα NovoCeLats

Καλημέρα Απόστολε και λοιποί σύγγαυροι,

Πεποίθηση
Η εξαφάνιση και εξαΪλωση του πιο βρώμικου άθλιου και θλιβερού σωματίου του κόσμου τον ΠΟΑ, είναι μόνο για το καλό του Παγκόσμιου αθλητισμού και τα ιδεώδη που αυτός πρεσβεύει...

Αγανάκτηση
Τα τελευταία χρόνια, κάθε φορά είμαστε εμείς που τους δίνουμε το φιλί της ζωής και τους σηκώνουμε το κεφάλι από τα σκατά, λίγο πριν πριγούνε...
Το αυτό φοβάμαι και για την Κυριακή.

Εύχομαι να διαψευστώ και μετά το 0-2 να τα κάνουν μπορντέλλο εκεί μέσα...

ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Ενώνω την ευχή μου με τη δική σου. Από΄μας εξαρτάται. Κι΄απ΄τη σφυρίχτρα. Αυτή με προβληματίζει. Το΄χω σίγουρο ότι θα΄ναι απόλυτα...προσαρμοσμένη στο ζητούμενο από ΨΗΛΑ: Να συνεχίσει ν΄αναπνέει ο άρρωστος και να κοπεί ο δρόμος για την πλήρη επάνοδό μας στην κορφή....

Άγχος κανένα. ΚΑΝΕΝΑ. Μόνο έντονη περιέργεια έχω να δω τί θα δω....

Εικόνα Agistri 7

Καλημέρα Κύριε Απόστολε. Καλημέρα σε όλους στο RATM.
Όλοι οι Ολυμπιακοί αναγνωρίζουμε μόνο τον ποα σαν τον μεγάλο μας αντίπαλο και όχι τα δικέφαλα κοτόπουλα.
Κι εγώ από την πλευρά μου θα συμφωνήσω με σας όσον αφορά το μέγεθος της τιμωρίας του βάζελου.
Θα ήθελα μια επανάληψη του ματς στο ΟΑΚΑ που τους κάρφωσε ο Αμπτούν και μετά τα κατέστρεψαν όλα.

Εικόνα apostolos gaganis

Το γράφω και πιο πάνω σε άλλο σύγγαυρο. Μεγάλη η περιέργειά μου για ό,τι μέλλει ν΄αντικρύσω το Σάββατο. Πολύ μεγάλη...

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

κ. Απόστολε καλημέρα,

Συμφωνώ μαζί σας, δεν με ενδιαφέρει εάν κάποτε ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος αντίπαλός μας. Σήμερα δεν είναι. Ο σημερινός Παναθηναϊκός ουδεμία σχέση έχει ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ με το παρελθόν του και πολύ καλά θα κάνουμε αν μας δοθεί η ευκαιρία να του ρίξουμε όσα περισσότερα γίνεται. Όποιος τον λυπηθεί ας μην παίξει. Πρώτα από όλα να αναλογιστούμε ότι σημαντικότερο από το να συμπεριφερόμαστε ψυχοπονιάρικα στους αγωνιστικούς αντιπάλους είναι ο σεβασμός στην ίδια την ΙΣΤΟΡΙΑ μας, τη ΦΑΝΕΛΑ μας και το ΣΗΜΑ μας στο μέρος της καρδιάς. Ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, που δεν παραιτείται ποτέ, που μάχεται μέχρις τελικών ορίων, ο αμόλυντος έφηβος με ηθική, ευγενή άμιλλα, πάθος για την πρόοδο, ο έφηβος που ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ και στοχεύει να ξεπεράσει τον εαυτό του σε κάθε στιγμή σε κάθε ευκαιρία, ο έφηβος που έχει πυρά μέσα του να φτάσει έως το τέρμα του "ταξιδιού" και να υπογράψει με το όνομά ΘΡΥΛΟΣ την ΙΣΤΟΡΙΑ που θα διαβάζουν οι επόμενες γενεές και οι επόμενοι ΘΡΥΛΟΙ.

Όποιος από τους παίχτες μας έχει διάθεση ψυχοπονιάρικη και όχι να μπει και να παίξει με το ΜΑΧΑΙΡΙ στα ΔΟΝΤΙΑ και βλέμμα που να γυαλίζει, ας κάτσει σπίτι του.

Αλλιώς το -1 μπορεί να γίνει ξανά -3/-4 και να ξεμυτίσουν πάλι οι φωνές της μουρμούρας/γκρίνιας/εσωστρέφειας.

Ο σημερινός Παναθηναϊκός μόνο αποπροσανατολισμό αποτελεί για την εξέλιξη και πορεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας. Ας διαλυθεί τελείως, αιώνιοι αντίπαλοι υπάρχουν πολλοί που περιμένουν να γίνουν στη θέση του ΠΑΟ και δουλεύουν απαρατήρητοι για αυτό, τη στιγμή που εμείς δεν τους παρατηρούμε ως ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ διότι εστιάζουμε σε διασωληνομένους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Ο μεθαυριανός αγώνας θα κρίνει πολλά. Ακόμα και τον Λεμονή, αν θες. Έστω σε προσωρινή βάση. Αν τους πάρουμε, καταλαβαίνεις το πόσο θα ισχυροποιήσει τη θέση του στην ομάδα. Κανείς δεν ξέρει φυσικά το αποτέλεσμα, αλλά τον εμπιστεύομαι. Μόνο αυτό μπορώ να πω. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΑΖΕΜΑ ΠΙΣΩ Κ.Λ.Π. ΘΕΛΩ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΓΑΥΡΙΛΑ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ...

Εικόνα matrasimca

Καλημέρα Απόστολε,
Επιτέλους είπες να γράψεις μετά από κάποιο μικρο διάλυμα, έτσι γιατί μας έχεις γίνει εξάρτηση.
Λοιπόν Αποστόλη εγώ θέλω να υπάρχουν οι Λαγοί έτσι μπαλωμένοι, σκυμμένοι, καρπαζωμένοι παντού,
γιατί ρε παιδί μου πως να το πω?
I love to hate them για όσα ύπουλα, πούστικα και Παναθηναϊκά έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια.
Για να το κάνω αυτό όμως πρέπει να υπάρχουν, γιατί και αυτοί εξάρτηση είναι.
Θέλω να μαδήσω την Αλεπού που έκοψε την ουρά της και θέλει τώρα να κόψει και των άλλων, να την μαδήσω όμως όχι να την σκοτώσω.
Και πάει γάντι για αυτούς οι "ευχές" του Δημήτρη Κόκοτα στο γνωστό τραγούδι:

Θέλω να σε δω να σέρνεσαι
και να με παρακαλάς
θέλω να σε δω στα γόνατα
συγγνώμη να ζητάς
Θέλω να σε δώ να γίνεσαι
γυαλάκι και να σπας
θέλω να σε δω να κόβεσαι
να κλαις και να πονάς
για μένα, για μένα....
όταν θα με βλέπεις να σηκώνω
άλλες 30 κούπες στη σειρά.

Περιμένω και ένα άρθρο σου για τους Καρπαζο-εισπράκτορες του Βορρά που έψεξαν (ψέγω) το πανό στα Ρωσικά την στιγμή που κάθε φορά που παίζουμε Ευρώπη βγαίνουν οι Σαμπίντηδες και εύχονται υπέρ των αντιπάλων μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος ο Κόκκοτας. Απ΄τους πολύ αγαπημένους μου. Ααααα...εσύ είσαι χειρότερος από μένα. Σαδιστής σκέτος. Του λόγου μου ζητάω ευθανασία, εσύ τον...αορίστου χρόνου βασανισμό του. Τί να σου γράψω πάλι για τους βορεινούς; Το΄πιασε το μάτι μου το πανό στο γήπεδο, την ώρα που το μαζεύανε. Ούτε ξέρω τί έγραφε.

"I love to hate them". Tσ, τσ, τσ....

Εικόνα takis xwsiar

Αυτοι είναι οι πρωτοι διδάξαντες στην πουστια και στην βρωμια.Καλυτεροι τους μαθητες το αεκ και το μπαοκ,και σιγα σιγα οποτε είναι σε θεση βγαζουν και αλλα φυντάνια!Οπως ο πλατανιας περσι,ο ΟΦΗ παλαιοτερα κ.τ.λ.Θα ηθελα σαν εκδικηση της φυσης,εαν και όταν ερθουν σε πιο δυσκολο σημειο με τα συμβολαια των παικτων τους,να εμφανιστεί εκδικητικα ο Πανιώνιος και να παρει ΤΣΑΜΠΑ,ολους τους παικτες τους!Εχθες με φοβισατε Αποστολε!Νομιζα ότι ειχαμε τα του Ερτογαν "κολπα και μεθόδους"!Απο διαθεση,αριστος ο Καρσελα στον αγωνα του κυπελου.Για αποδοση δεν το συζηταω γιατι οι αλλοι επαιζαν με τα δευτερα!Το καλο παντως είναι ότι ο Λεμονης εχει καταλαβει πως εχει το πραμα.Ελπιζω να παρασυρθεί οσο χρειαζετε μεθαύριο με τον "εξω από δω",γιατι είναι γαυρος!

Εικόνα apostolos gaganis

Σήμερα διάβασα ένα άρθρο, του βασιζόμενου πολύ στους αριθμούς. Αν δεν είναι χαρακτηρολογικό το θέμα του και βλέπει πάντα σχεδόν το ποτήρι μισοάδειο, είναι σκέτη αλεπού ο μπαγάσας... Πρώτον, διότι το περιβάλλον εντός του οποίου το΄γραψε είναι γνωστο πολλές φορές για την "αντικειμενικότητά" του, οπότε και...προσαρμόζεται δεόντως. Κατανοητό. Και δεύτερον, κυρίως, γιατί είναι πολύ πιο εύκολο να το παίζεις γενικά "απαισιόδοξος", παρά το αντίθετο, αφού άμα π.χ. κερδίσουμε μεθαύριο, ενώ τα΄χες βάψει περίπου μαύρα στο άρθρο σου, τραβάς ένα "το φοβόμουνα βέβαια κομμάτι το ματς, όπως σαφώς υπονοούσα, ΑΛΛΑ ο Ολυμπιακός με διέψευσε ευχάριστα και μπράβο του κλπ κλπ.". Μιααα χαρά και τίποτα δεν τρέχει. Ενώ αν είσαι αισιόδοξος στις προβλέψεις σου και διαψευστείς, όσο να΄ναι μένεις πιο έκθετος, είσαι οπωσδήποτε σε δύσκολη θέση γιατί χάνεις κάπως απ΄την...παντογνωσία και την προβλεπτική σου δεινότητα και καταρρακώνεται έτσι το...πρεστίζ σου ως αθλητικογράφου περιωπής και τα ρέστα. Σιγά τα ωά όμως, εδώ που τα λέμε. "Το παν αριθμός", δεν αντιλέγω, αλλά άμα παίξει σύμφωνα με την ποιότητα που διαθέτει ο Θρύλος το Σάββατο, το μαδάει το τριφύλλι. ΨΥΧΗ θέλει πάνω απ΄όλα η δουλειά. ΕΚΕΙ επικεντρώνω εγώ το θέμα. ΚΑΙ στη διαιτησία. Που θα παραπαίξει έδρα, υπερσίγουρα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε.Το ότι ο αγώνας έχει γίνει ζωής και θανάτου για αυτούς, έχει φανεί από τότε που την έκανε ο Γιάνναρος.Ξεκίνησαν τα διάφορα golendroμέσα (sport24,contra κλπ) να αφήνουν να αιωρείται πως ο Γιάνναρος τα βρήκε μέσω του ΣΚΑΙ των Βαρδινογιάννηδων και της ΝΔ με το Βαγγέλα και στα πλαίσια αυτής της συναλλαγής έχασε την στήριξη από τους μπογιατζήδες 13 !!!!! και αποφάσισε να φύγει (άλλα δέκα θαυμαστικά).Το όλο σχέδιο ξεδιπλώθηκε σταδιακά με και καλά κομβικούς τραυματισμούς παικτών οι οποίοι θα ήταν έτοιμοι για το ντέρμπι (Καμπέσας,Τσάβες κλπ) ,για εισιτήρια που θα δώσουν ανάσα και τέλος μετά τον αγώνα με τη Λάρισα με τη φοβερή πρόβλεψη του Βάζελου Γουλή στο contra ότι θα κερδίσουν τη Λαμία, οι γύφτοι θα μας κερδίσουν και μετά θα μας κερδίσουν και αυτοί και θα μας ξεπεράσουν στη βαθμολογία.Προσωπικώς, δεν πιστεύω ότι όλα αυτά γίνονται γιατί και καλά θέλουν αυτά τα τυπάκια να σώσουν τη βαζέλα.Το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμένο όσο και αν κάποιοι ευελπιστούν ότι τελευταία στιγμή με κάποιον μαγικό τρόπο τους σώσει το κράτος (μας βλέπουν οι τροικανοί και δεν μπορούν να τους κάνουν επισήμως ΔΕΚΟ και δεν κάνω καθόλου πλάκα).Πιστεύω όμως ακράδαντα ότι ο ρώσσος μαφιόζος τους έχει τάξει κάποια λεφτά για να μας κάνουν ζημιά και ο μοσχόμαγκας βοήθεια από τη διαιτησία για τον ίδιο σκοπό.Θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι δεν πρόκειται να τελειώσει φυσιολογικά ο αγώνας είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε με πιθανότερο σενάριο αυτό της διακοπής και πάλι ανεξάρτητα του αποτελέσματος.Ο στόχος είναι η ζημιά στον Ολυμπιακό και αν πάνε οι μπογιατζήδες (όπως άλλωστε λένε και οι ίδιοι) για να μας ρίξουν <<ξύλο>> δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση από κανένα μαστουρωμένο και να γίνουν όλα μπουρλότο πριν ξεκινήσει ο αγώνας.Εν τέλει για να καταλήξω στην ουσία , πραγματικά εύχομαι να γίνουν επεισόδια, να διακοπεί ο αγώνας και να εξαφανιστούν τα βαζέλια από προσώπου γης (ως οπαδοί της βαζέλας και όχι φυσικά ως άνθρωποι όπως ευχήθηκε κάποτε ο Φαπαθεοδώρου για εμάς).Μεγάλος αντίπαλος μπορεί να γίνουν και οι Πάνθηρες αφού οι περισσότεροι οπαδοί τους είναι κρυφοβάζελοι και αντιολυμπιακοί (το γνωρίζω εκ πείρας λόγω διαμονής στη Ν.Σμύρνη).

Εικόνα apostolos gaganis

Τους ξέρω του Πάνθηρες και συμφωνώ. Του κερατά αντιΟλυμπιακοί... ΑΥΤΟ το ματς, με τον Βάζελο, είναι ακόμα μεγαλύτερης σημασίας για εμάς κι΄από ΄κείνο με τον ΠΑΟΚ. Όσο για δαύτους, δεν τίθεται θέμα. ΟΛΑ κρίνονται σε τούτο τον αγώνα. Ζουν ή πεθαίνουν. ΓΙΑΥΤΟ και το κατά πόσον θα λήξει ή όχι ομαλά, εξαρτάται βασικά από το σκορ. Έχουμε γεύσεις του ψυχισμού τους απέναντί μας.

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη καλημέρα,τι συνεβει εχθες και ηταν οφ το σαιτ ολο το βραδυ?

Εικόνα apostolos gaganis

Τεχνικό το πρόβλημα, που αποκαταστάθηκε.

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ.
Ανήκω, καλώς ή κακώς, σε όσους ΕΒΛΕΠΑΝ στην ύπαρξη του βάζελου τον μεγάλο αντίπαλο. Μετά τη ΛΑΙΛΑΠΑ ΜΠΟΧΑΣ και ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ που εξαπέλυσε τα τελευταία 5 χρόνια ο "Αφραγκούζος", στρώνοντας ουσιαστικά το χαλί για την ΕΠΙΔΡΟΜΗ των ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ που ζούμε πια, πιστεύω ότι ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ και η ΔΙΑΛΥΣΗ είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ που τους αρμόζει. Για τη ζημιά που κάνανε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ κυρίως και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ επίσης.
Διατηρώ τις ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ μου όμως για το κατά πόσο θα ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΕΚΕΙ. Ειδικά υπό τις ΠΑΡΟΥΣΕΣ συνθήκες...
Σε ότι αφορά τον Σάββα και την επίθεση που δέχεται αυτός και το RATM από ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ, ένα έχω να πώ. ΜΗ ΜΑΣΑΣ Σάββα (που ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ), γιατί ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥΣ. Γι αυτό και ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ. Από ΑΓΩΝΙΑ και ΦΟΒΟ για το "ΜΕΤΑ"...

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ έχω αμφιβολίες. Πιστεύω ότι κάτι θα "γίνει" στο τέλος και θα διασωθεί. Μόνο ΜΗ βοηθήσουμε κι΄εμείς μεθαύριο στη νεκρανάσταση....

Εικόνα Φάνηςγαυρος

Χαιρετώ τη γαυροφωλια! Νέος στην παρέα μας αλλά σας διαβάζω πολύ καιρό τώρα... Σε φίλους κ γνωστούς λέω αν θέλουν να μάθουν αλήθειες μόνο στο ratm θα τις βρουν! Στο θέμα μας τώρα. Να εξαφανιστεί αυτό το κωλοσωματειο από προσώπου γης! Πιστεύω πως ο Τάκης ο Λεμόνης ξέρει πως να κερδίσει εκεί μέσα κ να το κλείσει το ρδελομπου! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ και όλοι αυτό πιστεύουμε: ότι μπορούμε. Καλώς ήρθες, Φανόγαυρε, στην παρέα μας!

Εικόνα μαουνιέρης

Αγαπητέ μου Απόστολε, συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες (και η αγάπη μου στο πρόσωπό σου και στην πέννα σου είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη), αλλά εγώ τον θέλω τον Βάζελο. Δεν μπορώ χωρίς αυτόν. Επαναλαμβάνω: όσα έγραψες είναι σωστά μέχρι κεραίας. Κι αν χρειαστεί να σου κάνω κριτική, θα σου πω ότι πολύ λίγα έγραψες γι' αυτούς. Σωστά μεν όλα, αλλά ολίγα! Παρα ταύτα, γιατρέ μου, εγώ τον θέλω τον Βάζελο. Όπως επίσης θέλω να τον ξεσκίσουμε το Σάββατο, ει δυνατόν με 345-0! (Εν τάξει, η υπερβολή δείχνει και δίνει το μέτρο). Τον θέλω τον Βάζελο να υπάρχει, αλλά όχι να τον "κρατάμε στηυ ζωή" εμείς ούτε να τον "ανασταίνουμε" εμείς. Θα μου πεις ότι η επιθυμία μου αυτή αγγίζει κάποια ιδιότροπη μεταφυσική. Θα σου πώ, ναί, έτσι είναι, σύγγαυρε Τόλη. Γι' αυτό ακριβώς και τον θέλω.
Εννοείται ότι το RATM είναι ενιαίο και αρραγές - τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Και για να μην ξεχνιόμαστε ποτέ - ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Το΄ξερα ότι εσύ ανήκεις στους άλλους. Τους...ψυχοπονιάρηδες. Του λόγου μου, το ξέρεις επίσης, είμαι από...΄κείνους. Τους Τζιχαντόγαυρους, που λένε, με τα...μοβόρα ένστικτα. Χαχαχαχχ! Γεια σου μεγάλε Γιώργο! Εξάλλου, μην ξεχνάμε, τα...ετερώνυμα έλκονται. Έλα, την καλημέρα μου και καλή δύναμη στη δουλειά σου. Τη σεβαστή δουλειά σου...

Εικόνα George - Mati

Αγαπητέ Απόστολε ερυθρόλευκες αγωνιστικές καλημέρες !!! Συμφωνώ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΣ σε όσα λες !!!! ΚΑΜΙΑ λύπηση για τον βάζελο !!! Τους θυμάμαι κατά την Κοσκωτική λαίλαπα πως μας έβλεπαν και τι επιθυμούσαν διακαώς (απώλεια τίτλου και εμβλήματος )....!!!! Αυτά περί δυνατού αντιπάλου και για το καλό του ανταγωνισμού τα ακούω βερεσέ !! Μην ξανακάνουμε το λάθος που διέπραξε ο Ανδριανόπουλος το 1976... Ας τους δώσουμε εμείς την χαριστική βολή !!! ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ενάντια στον πόλεμο που μας γίνεται !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Tην καλημέρα μου και τους γαυρασπασμούς μου!