ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ...



ΚΑΝΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Στόχος μας, κάθε χρόνο, είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και η κατά το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Γνωστόν.

Φέτος έχουμε τον ίδιο φυσικά στόχο, η Ευρώπη μας τελείωσε, αλλά οι συνθήκες διεκδίκησης και κατάκτησής του, είναι δυσκολότερες. Πολύ. Με απέναντί μας, εναντίον μας, το ποδοσφαιρικό πλοκάμι της κυβερνητικής πλειοψηφίας, γεγονός αναντίρρητο, τόσο σε επίπεδο αγώνων όσο και εξωαγωνιστικό. Ο πολύτροπος πόλεμος κατά του Ολυμπιακού τούτη τη χρονιά, είναι πρωτοφανής. Υπάρχει σε εξελιξη η νομική εμπλοκή του προέδρου. Η ομάδα απ΄την άλλη, δεν έχει φτάσει στο σημείο που όλοι θα θέλαμε. Απέχει. Σαφώς. Βελτιώνεται, αλλά είναι και οι δύο άλλοι επίσης βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι. Πληρώνουμε κατά βάση την προετοιμασία που κάναμε για την πάση θυσία είσοδό μας στους 32 του Τσάμπιονς Λινγκ, ΑΚΟΜΑ. Αλλάξαμε τελικά προπονητή και ήλθε εκ νέου ο γνωστός ναυαγοσώστης. Αρκετές απ΄τις μεταγραφές εξάλλου στις οποίες προχωρήσαμε και ποντάραμε, δεν μας βγήκαν, ενώ αποδεσμεύθηκαν χρήσιμοι όπως αποδείχθηκε παίχτες μας. Όσον αφορά τη συγκομιδή βαθμών, χάθηκαν πολλοί που θα μπορούσαν να παρθούν, εξαιτίας μας και εξαιτίας "ανθρώπινων" διαιτητικών λαθών, στα πλαίσια του "εξυγιαντικού" 50:50. Απέχουμε ένα βαθμό από την κορυφή και πίσω μας ο τρίτος είναι κι΄αυτός ένα βαθμό απο΄μας. Τελειώνει την Κυριακή ο πρώτος γύρος...

Δεν είχα την πρόθεση να γράψω κάτι σήμερα. Μ΄έσπρωξε όμως απόψε να το κάνω μια είδηση την οποία διάβασα, που σερνόταν από μέρες και που φαίνεται πιθανότατα να΄χει έρεισμα. Το πόσο, δεν το ξέρω. Έχουμε όμως, καθώς ΦΑΙΝΕΤΑΙ πάντα, θέμα. Προχθές στην τελευταία μου ανάρτηση είχα γράψει ότι θεωρούσα τον Οφόε ταλαντεύσιμο, ως προς την παραμονή του εδώ. Αμφιθυμία, είχα χαρακτηρίσει την συναισθηματική του κατάσταση, λόγω της γνωστής διάρρηξης στο σπίτι του και της συνακόλουθης αντίδρασης του ιδίου ΚΑΙ του οικογενειακού του περιβάλλοντος στο δυσάρεστο συμβάν. Βάζοντας δηλ.έμμεσα, ερωτηματικό για την παραμονή του στη χώρα. Πληροφορίες δεν είχα ούτε έχω καμιά, ιδιαίτερη. Σε όλα τα θέματα της ομάδας κι΄όχι μόνο στο συγκεκριμένο. Δεν είμαι δημοσιογράφος. Απλός οπαδός του Ολυμπιακού είμαι. Δεν κάνω τηλεφωνήματα, δεν έχω προσωπικές επαφές με κανένα γνώστη ή "γνώστη", δεν κουτσομπολεύω, σε μια πολυθρόνα κάθομαι όλη κι΄όλη και γράφω, διαβάζοντας πριν όσα περισσότερα μίντια μπορώ. Και ΕΙΚΑΖΩ. Άλλοτε σωστά κι΄άλλοτε όχι.

Υπάρχει λοιπόν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Από περισσότερες της μιας χώρες. Έρχεται εδώ και ο Ενροτό. Διαβάζω και κάπου αλλού σήμερα ένα άρθρο με το οποίο ο συντάκτης του ρωτάει την Αστυνομία τί κάνει τέλος πάντων με τη σπείρα που λυμαίνεται στα νότια προάστια ποδοσφαιριστές, προπονητές κλπ. Ε, τα δένω όλα ετούτα μαζί, παρατηρώ και μια...ανορεξιά και μια...μηχανική κάπως συμπεριφορά του παίχτη τελευταία ( δεν ήμουνα βλέπετε και...παρών στο συσφιγκτικό των σχέσεων γεύμα, να τον "κόψω"....Πουαρικά που λένε ), όλα επομένως, με κάποιο ερωτηματικό, τα συνδυάζω και βγάζω το σενάριό μου. Αληθές; Εσφαλμένο; Ίδωμεν. Αυτά τα ξέρουν καλά οι εντός του χώρου ευρισκόμενοι. ΟΠΟΤΕ;

Οπότε, ΕΑΝ το παραπάνω έχει βάση κι΄ο ποδοσφαιριστής θέλει πραγματικά να φύγει, ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ. Με κεφαλαία. Γιατί εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με Μίλιτς ή Καρσελά ή Εμενίκε. Μιλάμε για παίχτη ποιοτικό, οχταροδέκαρο σημαντικό για τη λειτουργία της ομάδας. Το ξέρω ότι τα ξέρετε εσείς οι υπεύθυνοι της ομάδας. Αλλά νααα.... Ανησυχώ λίγο. Είχα ζητήσει, ως οπαδός και μόνο επαναλαμβάνω, ένα καλό και γρήγορο εξάρι, ένα αριστερό μπακ γιατί ο Κούτρης δεν φτάνει, Γιαννιώτη, κι΄ένα δυνατό εξτρέμ. Μιραλάς; Δεν γνωρίζω. Έτοιμους ποδοσφαιριστές. ΕΤΟΙΜΟΥΣ. Ο χρόνος είναι μεγάλος μεν μέχρι τη λήξη της σεζόν, αλλά γίνεται ΗΔΗ πιεστικός. Θα΄χουμε ισχυρό ανταγωνισμό μεταξύ τριών, όπως δείχνουν τα πράγματα. Εκείνες τις μεγάλες βαθμολογικές διαφορές του παρελθόντος, δεν τις βλέπω λογικά με τίποτα σε τούτο το πρωτάθλημα. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΠΑΣ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ΄ΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ 8ο ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ, ΑΛΛΑ ΘΑ΄ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΣΜΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ. ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΗΛΙΘΙΑ. ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ Ν΄ΑΨΗΦΑ ΤΗΝ ΓΑΥΡΟΣΥΝΗ. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΥΣΚΟ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ. ΕΙΠΑΜΕ: ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΥΦΛΩΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΩΦΩΣΗ ΥΠΟΦΕΡΩ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ( ΑΡΚΕΤΟΥΣ ) ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ... ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ. ΞΑΝΑΪΔΩΜΕΝ....

Σχόλια

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Πιστεύω οτι η υπόθεση Οτζίτζα άπτεται τριών σημείων.1- Αύξηση μισθού,ώστε να κάνει πέρα τον μάνατζερ.2-Αίσθημα ασφάλειας στην οικογένεια (κόστος οχι μεγαλύτερο απο 50e/ημέρα )3-Κοινωνικές επαφές με την σύζυγο.Θεωρώ βασικό πλεονέκτημα μια ΠΑΕ να οργανώνει συχνά events ώστε να υπάρχει η επαφή όλων των συντρόφων των ποδοσφαιριστών μιας ομάδας.Ας σκεφτούμε όλοι οτι οι γυναίκες και τα παιδιά τους βρίσκονται σε ξένη χώρα χωρίς να καταλαβαίνουν τη γλώσσα ,χωρίς συγγενείς κλπ.Ολα αυτά λειτουργούν αρνητικά.Να θυμηθούμε οτι και στο παρελθόν είχαμε ανάλογα θέματα .

Εικόνα apostolos gaganis

Ο χρόνος που θ΄ακολουθήσει θα δείξει προς τα πού θα πάει το πράγμα, Θανάση. Τον θέλω τον παίχτη.

Εικόνα Warrior 7

Επίσης Απόστολε ένα θέμα είναι το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει όσα προσέφερε στην αρχή της χρονιάς με βάση την τωρινή ψυχολογική του κατάσταση. Αν για παράδειγμα μείνει μέχρι το καλοκαίρι δεν ξέρω κατά πόσο θα δούμε τον Οφόε που είδαμε αρχικά. Από την άλλη πλευρά, ένα μεγάλο ζητούμενο είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του και τι θα μπορέσει να προσφέρει. Φοβάμαι μην πάμε σε βιαστική επιλογή που δε θα αποδώσει, οπότε θα ξοδευτούν πάλι χρήματα χωρίς αντίκρισμα. Προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε μέχρι το τέλος της χρονιάς...Είμαστε σε κρίσιμη καμπή στο πρωτάθλημα...

Εικόνα apostolos gaganis

Όλοι θέλουμε έναν ΚΑΛΟ Οφόε στην ομάδα. Οι υπεύθυνοι στην ΠΑΕ έχουν τον λόγο για το τί μέλλει γενέσθαι...

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Ο Οφόε κατά τη γνώμη μου, είναι ένας ακόμα παίκτης που επιδιώκει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μια καλή μεταγραφή. Πιθανότατα ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΣ από τον μάνατζερ του. Γι αυτό και η καριέρα του έχει μείνει ουσιαστικά ΣΤΑΣΙΜΗ, παρά τα ομολογουμένως ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ του. Ούτε γυναίκες, ούτε διαρρήκτες ή δεν ξέρω γω τι άλλη μπούρδα θα σκεφτούν όσοι θέλουν να προετοιμάσουν το έδαφος για πιθανή μεταγραφή. Τόσο απλά.
Με αφορμή και τα πρόσφατα παραδείγματα της Λίβερπουλ με τον Κουτίνιο και πολύ πιο κοντά μας της Έβερτον με τον Μιραλάς, θα σου ΞΑΝΑΠΩ κάτι που έχουμε συζητήσει και παλαιότερα μαζί. Για μένα ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ενός συλλόγου σε αυτά τα θέματα είναι να φεύγει ένας παίκτης ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ και όταν το επιτρέπουν οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν δίνεις ΒΑΣΙΚΟ ΣΟΥ παίκτη Γενάρη, πόσο μάλλον όταν τον έχεις πάρει πριν 6 μήνες και το πρωτάθλημα κρέμεται από μια κλωστή. Λάθος που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει κάνει αρκετές φορές στο παρελθόν και το έχει πληρώσει.
Τον καθίζεις κάτω τον κάθε κύριο Οφόε και του εξηγείς ότι είναι σε ομάδα με ΣΤΟΧΟΥΣ και ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Πάρε μου κύριε Οφόε το πρωτάθλημα τουλάχιστον, και αν το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ επιμένεις, ΣΤΟ ΚΑΛΟ. Το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ όμως, όχι τώρα.
Δόξα τω Θεό, παίκτες να πουλήσει έχει το Γενάρη. Αρκετούς. Θα είναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν στην παρούσα συγκυρία πουληθεί ΒΑΣΙΚΟΣ τον Γενάρη.

Εικόνα apostolos gaganis

Eγώ κρίνω με βάση την τρέχουσα ειδησεογραφία. Τίποτα άλλο. Αν εσύ έχεις κάποιες ιδιαίτερες πληροφορίες ή απλώς εικάζεις, είναι άλλο θέμα, ανεξάρτητα αν υπάρχει ή όχι αλήθεια σ΄αυτό που γράφεις. Γνώμη μου; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ. Στο φινάλε, το τί θα κάνει η ΠΑΕ με τον παίχτη είναι εκείνο που μας ενδιαφέρει. Συμφωνώ με την μη πώλησή του τώρα, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα θέλει και ο ΙΔΙΟΣ ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει εδώ και να παίξει ΣΟΒΑΡΑ για την ομάδα. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

Εικόνα matrasimca

Αποστολε αμα λεγεσαι Ευαγγελος Μαρινακης βαζεις 20 ατομα να φυλανε εξω απο τα σπιτια των ποδοσφαιριστων επι 24τραωρου βασης και το τελειωνεις.
Το κοστος παρα πολυ μικρο 20Χ15000 και υποχρεωνεις τους παικτες να τα δεινουν ολα γιατι τους δειχνεις πως ενδιαφερεσαι.
ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ
Η τουλαχιστον βαζεις σε αυτους που εχουν ψυχολογικα προβληματα

Εικόνα apostolos gaganis

Η σύζυγος... Η σύζυγος. ΕΚΕΙ μοιάζει να΄ναι το πρόβλημα. Και ως γνωστόν, η δύναμη που έχουν - σε πολλά τουλάχιστον ζευγάρια - είναι ικανή για όλα. Πετυχημένο αντικαταστάτη μπορεί να φέρει ο Βαγγέλας, σε περίπτωση που χρειαστεί; Αυτό είναι το θέμα.

Εικόνα matrasimca

Αν το θεμα ειναι η ασφαλεια και οχι η χωρα γενικα, δυο γοριλακια επι 10ωρου βασεως εξω απο το σπιτι της με αδεια οπλοφοριας θα την πεισουν.
Δεν γινεται να χασεις ενα πρωταθλημα επειδη φοβαται η μανταμ ΟΦΟΕ

Εικόνα Pavlos

Από πού κι ως πού έχει υποχρέωση η ΠΑΕ να παρέχει προστασία και φύλαξη στα σπίτια των ποδοσφαιριστών; Αν εσύ, Οτζίτζα κι οποιοσδήποτε Οτζίτζα, φοβάσαι, μπορείς με το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό σου, που ξεπερνά κατά πολύ αυτό των κοινών θνητών, να προσλάβεις ιδιωτική ασφάλεια. Στο τέλος θα μας πείς ρε Οτζίτζα, ή όπως στο καλό σε λένε, ότι θέλεις τον ιδιο τον Βαγγέλα φρουρό έξω απ´το σπίτι σου… Αν και, εδώ που τα λέμε, αυτό θα ήταν το πιο αποτελεσματικό μέτρο, αφου τους ζμπρώχνει όλους.

Εικόνα holland74

Καλός παίκτης ο Οφόε, αλλά και πολύ επιρρεπής στο λάθος, αν παίζει δεκάρι παλεύεται βέβαια, αλλά...
Είναι ποιοτικός παίχτης, δεν λέω, αλλά για να πω την αλήθεια ποτέ δεν τον ζεστάθηκα...Αν είναι να παίζει και να είναι και δυσαρεστημένος, ας ξαναγυρίσει στην Λέγκια ή ας πάει στην Ουκρανία ή Ρωσία όπως ακούστηκε, γιατί ως γνωστόν αυτές οι χώρες έχουν χαμηλότερη εγκληματικότητα και από την Ελβετία και το επίπεδο ζωής εκεί είναι αντίστοιχα ψηλό, όπως των σκανδιναβικών χωρών...

Εικόνα apostolos gaganis

Αν μας δώσουν όσα ζητάμε και πάρουμε ΚΑΛΟ παίχτη στη θέση του, δεν τρέχει τίποτα. Αυτός χαλάστηκε και με την απομάκρυνση του Χάσι. Στο βάθος, υπάρχει κι΄αυτό, αν θυμηθούμε δηλώσεις του για το θέμα. Και η διάρρηξη, άνοιξε ορθάνοιχτα την πόρτα... Δεν αποκλείω πάντως και να μείνει.

Cherchez la femmme...

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη εγω πιο πολύ ανησυχω, εαν τα συνδυασω όλα αυτά με αυτά τα παλαβα που εγιναν το καλοκαιρι πριν ερθει σε μας.Απ'την ομαδα του ειχε εξαφανιστεί,μετα αποφασισε να παει στην Ρωσσια και στο τελος ηρθε εδώ.Ψιλοκαπως είναι ολο αυτό.Το καλυτερο είναι να περιμενουμε να δουμε,και βλέπουμε προς τα που το παει(αν το παει καπου).

Εικόνα apostolos gaganis

Νομίζω ότι θα μάθουμε γρήγορα τις εξελίξεις.

Εικόνα savvas gridlock

Εγω λεω Αποστολε οποιος δεν θελει να μεινει εδω, ας φερει προταση που θα καλυπτει οικονομικα την ΠΑΕ και στο καλο κι ας ΜΗΝ μας γραφει. Αυτο ισχυει για τον Οφοε και το Σεμπα, οπως και για όσους δεν υπολογιζονται ιδιαιτερα, τυπου Βουκοβιτς-Εμενικε-Μποτια.

Εικόνα apostolos gaganis

Σαφώς. Ικανό στη θέση του ζητάω. Και ο Σεμπά, έχει τελειώσει.

Εικόνα Pavlos

Μπορεί να έχει ποιότητα ο Οτζίτζα, όμως ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος δεν θα είναι έκθεση προιόντων ἠ κατάστημα με μαντήλια, για να «ρωτάμε για την ποιότητα» (πού᾽λεγε κι ο ΚΠΚ), αλλά ΠΟΛΕΜΟΣ. Αυτό που χρειάζεται περισσότερο απ᾽ ο,τιδήποτε άλλο η ομάδα είναι Πολεμιστές με το Π κεφαλαίο, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στις προπονήσεις και στ᾽αποδυτήρια και παντού. Δέν λέω να έχουμε ατσούμπαλους παίκτες, αλλά αν δεν προσεγγίζουμε κάθε αγώνα με την λογική του ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτε. Αυτό είναι ἐκ τῶν ὧν οὐκ ἄνευ για τον τίτλο, και είμαι βέβαιος πως το καταλαβαίνουν και στον Ρέντη και στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ὀθεν και η απομάκρυνση των τεσσάρων.

Εικόνα apostolos gaganis

Παύλο αδελφέ, καλημέρα, χαίρομαι που σχολιάζεις. Δυναμικά. Ασφαλώς ο τσαμπουκάς, κοινό ζητούμενο. Και για όλους, όπως επανειλημμένα έχω τονίσει σε διάφορες ευκαιρίες από΄δω. Να ξέρει όμως και λίγο μπαλίτσα, όποιος έρθει. Όθεν συμφωνούμε.

Εικόνα Pavlos

Βεβαίως και συμφωνούμε, φίλε Απόστολε. Αν ο Οτζίτζα δεν θέλει μία, εμείς δεν θέλουμε δέκα. Εν προκειμένω έχω εμπιστοσύνη στη διοίκηση, παρ´ όλα τα λάθη της που έχουν επισημανθεί σ᾽αυτήν την ιστοσελίδα.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συμφωνώ απόλυτα για τα σχετικά με την ποιότητα του Οτζίτζα. Από τοα πλέον ποιοτικά κομμάτια που διαθέτουμε φέτος. Θεωρώ απαραίτητη την παραμονή του για το χτίσιμο της (για άλλη μια φορά) νέας ομάδας από την Άνοιξη και μετά. Προσωπικά δεν τα πολυπιστεύω αυτά τα "είναι σοκαρισμένος με το περιστατικό" κλπ. Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που βγάζει ένα κάρο λεφτά δεν φεύγει από την ομάδα του επειδή του διέρρηξαν το διαμέρισμα.
Θέλω να ελπίζω ότι πλέον θα αλλάξουμε ρότα σε ό,τι αφορά σε στα ζητήματα του σχεδιασμού του ρόστερ. Η περίπτωση Οτζίτζα θα είναι ίσως ενδεικτική των προθέσεων της διοίκησης.

ΥΓ: Σισέ, Ένγκελς, Οτζίτζα, Προτό είναι αυτήν τη στιγμή (κατά τη γνώμη μου) οι πρώτοι υποψήφιοι για να μη φύγουν τα επόμενα χρόνια. Και φυσικά αναμένουμε προσθήκες.

Εικόνα apostolos gaganis

Το μόνο που έχω να πω είναι πως οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά ο καθένας σ΄ένα και το αυτό γεγονός, που κατά βάση έχει να κάνει με τον ψυχισμό τους, αλλά και την επίδραση του περιβάλλοντος πάνω τους. Ειδικά του στενού οικογενειακού.

Θα τα δούμε αυτά όλα, με τον συγκεκριμένο. Ο Ενροτό με...διαόλισε κάπως, σε συνδυασμό με τ΄ότι τον ζητάνε από΄δω κι΄από΄κει....