Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΟΦΟΕ...



Δεν γνωρίζουμε την εξέλιξη της υπόθεσής του. Ακόμη. Ας τη συζητήσουμε όμως λίγο αυτή την ιστορία, γιατί ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, θα πρέπει νομίζω να επικεντρωθούμε σε κάποια σημεία της. Το πιθανότερο πάντως είναι, αν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει στην προτεινόμενη τιμή, να φύγει ο παίχτης απ΄την ομάδα.

Ο Οφόε είναι 29 χρόνων. Παίζει οχταροδέκαρο και μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό από τη Λέγκια Βαρσοβίας στις 9 Ιουλίου. Η απόδοσή του μέχρι σήμερα, κρίνεται γενικά ως θετική. Όχι όπως ίσως την περιμέναμε, αλλά οπωσδήποτε μιλάμε για ποιοτικό ποδοσφαιριστή με υψηλή τεχνική, οργανωτική ικανότητα και εξαιρετική πάσα. Τα κύρια μειονεκτήματα που έχουμε όλοι προσέξει είναι ότι κάνει αρκετά συχνά δυσανάλογα προς την αξία του λάθη, ενώ δείχνει να στερείται εμφανώς δυνάμεων μετά από μιας ώρας περίπου αγωνιστική δράση. Συστηματικά. Γεμίζει όμως το κέντρο του γηπέδου, δίνει, όσο παίζει, ρυθμό και οντότητα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και συνολικά μπορεί κανείς εύκολα να συμπεράνει πως αποτελεί σημαντική μονάδα στο έμψυχο δυναμικό της.

Από τον καιρό της κλοπής στο σπίτι του, αρχίσαμε να μαθαίνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζει ψυχολογικό πρόβλημα απότοκο της στάσης της συζύγου του, η οποία, μετά το συμβάν, ξεκίνησε να τον πιέζει να εγκαταλείψουν τη χώρα. Ήδη έχει μετεγκατασταθεί στο Βέλγιο. Ο ίδιος εξάλλου άρχισε να μας δείχνει με την εν γένει απόδοση και συμπεριφορά του στην ομάδα ότι τράβαγε ζόρι και ήταν σοβαρά προβληματισμένος, κάτι που παρεμπιπτόντως το΄χα σημειώσει έγκαιρα σε προηγούμενο άρθρο μου εδώ. Τίποτα σπουδαίο. Ταυτόχρονα άρχισε και η σχετική ειδησεογραφία να θέτει ζήτημα παραμονής του, παρά τα μέτρα επιτήρησης που έλαβε η ΠΑΕ ( όπως διαβάσαμε ) και τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του Λεμονή ότι τον θεωρεί πολύ σημαντικό για την ομάδα.

Σήμερα ξέρουμε ότι τον θέλουν αρκετές ομάδες. Έχει δουλέψει συνεπώς το μανατζεριλίκι. Η Πόρτο είναι η πρώτη που έκανε επίσημη πρόταση αγοράς του στον Ολυμπιακό προσφέροντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ ( τόσα είχε δώσει ο Ολυμπιακός στη Λέγκια, η οποία διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης 20% ), την οποία απέριψε ο Ολυμπιακός. Μιλήσανε και για ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ και ενδεχομένως άλλων. Η ειδησεογραφία επί του θέματος πυκνώνει, έχει γίνει σχεδόν καθημερινή και η αίσθηση είναι ότι αν η ΠΑΕ πάρει τα χρήματα που θέλει, θα τον δώσει.

Σε περίπτωση που φύγει, θα είναι απώλεια σημαντική κατ΄εμέ. Τα τσαμπουκαλίκια που διάβασα από΄δω κι΄από΄κει στο διαδίκτυο, του τύπου "να πάει και να μη γυρίσει ή στο καλό, ο Θρύλος να΄ναι καλά και τα ρέστα", με βρίσκουν απολύτως αντίθετο. Και αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, η απουσία του θα πρέπει να αναπληρωθεί οπωσδήποτε με παίκτη ανάλογης τουλάχιστον αξίας. Το υπάρχον υλικό στην ομάδα, μπορεί να δώσει λύση; Θεωρώ πως όχι. Ο Ανδρούτος π.χ. δεν νομίζω ότι έχει το βάρος εκείνο που χρειάζεται, ως υποθετικός αντικαταστάτης του. Άρα η ΠΑΕ πρέπει να βρει, αν δεν το΄χει κάνει ή είναι κοντά σ΄αυτό ήδη, ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ αντιρρόπηση στο θέμα. Σχετική βεβαίως νύξη, καμμία δεν έχουμε από τα ΜΜΕ.

Τώρα για τα πραγματικά αίτια των προθέσεων του παίχτη, εκτός της κλοπής, που "πλέει" στην επιφάνεια, θα μπορούσε κανείς να παραθέσει πλειάδα τούτων, μόνων ή σε συνδυασμό. "Εν τω βυθώ η αλήθεια", έχουμε πει. Αλάνθαστο. Έτσι στην περίπτωση του Οφόε, μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο:

1. Η επιθυμία του να πάει σ΄ένα ΓΕΝΙΚΩΣ καλύτερο πρωτάθλημα. Όπως το πορτογαλικό. Κατανοητό. Το Βέλγιο είναι πιθανό, αλλά δεν αποτελεί κατά δήλωσή του πρώτη προτεραιότητα, φιλοδοξία.

2. Η Πόρτο προκρίθηκε στους 16 του Τσάμπιονς Λινγκ και παίζει με τη Λίβερπουλ. Δεν τη λες και για χαμένη από χέρι... Μα και η Σπόρτινγκ, μετά τις ηχηρές σφαλιάρες στο σβέρκο μας, παίζει στο Γιουρόπα. Με την Αστανά. Ε, κι΄αυτή δεν τη λες χαμένη από χέρι... Σούμα: ΕΚΕΙ βλέπει ευρωπαϊκή προοπτική ο παίχτης, εδώ βλέπει Αεκ, Παοκ και Ατρόμητο.... Όταν ήρθε στις 9 Ιουλίου στον Ολυμπιακό, είχε μπροστά του το Τσάμπιονς Λινγκ. Στις 22 Αυγούστου προκριθήκαμε στους 32 και στις 24 έγινε η κλήρωση με τα...γνωστά αποτελέσματα. Κατανοητό επομένως ΚΑΙ αυτό.

3. Η νομική ιστορία με τον πρόεδρο. Δεν το αποκλείω να΄χει συμβάλει.

4. Η απόλυση του Χάσι. Ούτε και τούτο το αποκλείω εντελώς.

Ε    Π    Ι    Μ    Υ    Θ    Ι    Ο    Ν

Είναι απόλυτα σίγουρο ότι τέτοιους ξένους παίχτες σαν κι΄αυτόν από κάτω, δεν τους βλέπουμε συχνά. Καθόλου. Λογικό το βρίσκω. Οι λόγοι, αποτελούν αντικείμενο ξεχωριστής ανάρτησης.

Υπάρχουν όμως. Μπορεί όχι ακριβώς σαν κι΄αυτόν. Αλλά οπωσδήποτε...."φουστεροειδείς". Υπήρξαν μάλιστα αρκετοί, σε ιστορική διαδρομή μισού αιώνα που την ξετυλίγω τώρα στη μνήμη μου, έντονα παθιασμένοι - τύφλα να΄χουνε μπόλικοι γηγενείς - με την ομάδα. Και τώρα έχουμε. Όπως και το αντίθετο: "Παραλίες". Κάμποσους. Και τώρα επίσης έχουμε. Και βρίσκονται υπ΄ατμόν. Αναγκαστικά, καλώς. ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ. ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΦΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΜΕΝΙΚΕ, ΚΑΡΣΕΛΑΔΕΣ, ΜΙΛΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΓΕΝΑΡΙΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ, ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ "ΣΚΑΣΕΙ" ΘΕΜΑ ΟΦΟΕ...

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΤΟ ΘΕΜΑ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ".... ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη,νομιζω ότι με τα λιγα η πολλα δεδομενα που εχουμε,ο Προεδρος πρεπει ο ιδιος να μιλησει μαζι του.Να του εξηγησει ότι ο Ολυμπιακος εχει συμβολαιο μαζι του,σε περιπτωση που θελει να το "σπασει",η ομαδα θα το σεβαστει και θα τον δωσει το καλοκαιρι,εφοσων δειξει όμως την εικονα που θα θελαμε ως το τελος της σεζον.ΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.Σε περιπτωση που δεν το σεβαστει αυτό,η ολη κατασταση θα είναι εις βαρος του!Να του δειξει δηλαδή ότι ο Ολυμπιακος είναι πολύ μεγαλη ομαδα και δεν μπορει να εξαρτάται από τις αλλαγες διαθεσεις του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ,μεσα στην ομαδα.Διαφορετικα ας χασουμε μερικα χρηματα με δαυτον,αλλα φιλε ετσι "λειτουργει" το ποδοσφαιρο.Τουλαχιστον να κερδίσουμε το ότι θα μας γινει εμπειρια,το θεμα του κάθε Οφοε. Υ.Σ.1 Οσο αφορα το θεμα του 3-5-2,για φετος ας το ξεχασουμε.Θελει πολύ δουλεια για να εφαρμοστει σωστα,απο προπονητη που το κατεχει {όχι ότι γνωριζω αν το κατεχει ο Λεμονης).Ετσι και δεν γινεται,ταχυτατα και σωστα 5-3-2 όταν πρεπει,θα μετρας 5αρες,χωρις να το καταλάβεις.Θελει πολύ δουλεια στο Ρεντη,και σε φιλικα,Μονο προπονητης που το εχει δουλεψει και το γνωριζει,μπορει να το εφαρμοσει,καπως συντομα.

Εικόνα apostolos gaganis

Tί να σου πω, Τάκη μου; Θεωρώ δεδομένο ότι ο πρόεδρος το χειρίζεται ο ίδιος, το ζήτημα. Θα δούμε τις εξελίξεις. Ναι στον Οφόε, μόνο αν θέλει ο ίδιος να μείνει. Η εγκατάσταση της γυναίκας και του παιδιού του στο Βέλγιο, πάντως, για μένα δείχνει σαν να έχει ΗΔΗ δρομολογηθεί η αποχώρησή του απ΄την ομάδα. Τώρα ή τον Ιούνιο. Περιμένω. Τα...συστηματικά, τ΄αποφασίζει ο Λεμονής. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Εικόνα dimitrov7

Μας έχουν κάψει οι ... γυναίκες. Δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση πως τελικά θα μείνει. Έφυγε η γυναίκα .. μόνος σπίτι .. ησυχία ... θα το εκτιμήσει. Μετά τραγουδιάρες, μπουζούκια κι επέκταση συμβολαίου.

Εικόνα dimitrov7

Εγώ πάλι λέω στο καλό. Μένουν όσοι θέλουν και μπορούν. Οι άλλοι φέρτε φράγκα και αντιέ. Κι επειδή οι μετεγγραφές Γενάρη είναι κλάιν μάιν ... 3-5-2 όπως δλδ έκλεισε ο Σερ Τάκης το 2017. Το έχει στο μυαλό του. Με τους υπάρχοντες. Και βγαίνει και πλεόνασμα στους υφιστάμενους. Με Μάριν ενδεικτικά δεκάρι και μπροστά του Πέρση και φορτού.

Εικόνα apostolos gaganis

Ας δούμε. ΣΥΝΟΛΙΚΑ τους χειρισμούς που θα γίνουν το Γενάρη. Και τα λέμε. Τα αποτελέσματα στους αγώνες ΚΑΙ η τελική έκβαση είναι εκείνα που θα κρίνουν το πετυχημένο ή όχι των όποιων ενεργειών αναληφθούν απ΄την ΠΑΕ. ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΠΑΝΤΟΥ.

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Ωραίο θέμα έβαλες, ανήμερα των γενεθλίων μου. ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟ.
Επειδή η ιστορία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ο Οφόε από το 2014 δεν έχει ΣΤΕΡΙΩΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Κάθε χρόνο και μεταγραφή.
Να θυμηθώ τι έκανε το καλοκαίρι για να φύγει από τη Λέγκια?
Να θυμηθώ πως μας άφησε "παγωτό", για να πάει στην... Κράσνονταρ? Από την οποία έφυγε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ όταν το συμβόλαιο που του παρουσίασαν είχε άλλα λεφτά από αυτά που του είχαν υποσχεθεί?
Όπως σου έχω ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ, τα περί ληστειών και... γυναικών τα ακούω βερεσέ. Δικαιολογίες. Ο παίκτης κινείται ΞΕΚΑΘΑΡΑ από τις επιλογές του ατζέντη του, ο οποίος και ΚΟΝΟΜΑΕΙ από τις ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του παίκτη πάντα.
Για μένα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πρέπει να κρατήσει τον παίκτη ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, μέχρι το καλοκαίρι. Το πρωτάθλημα κρέμεται από μια κλωστή, και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ τόσο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ παίκτη Γενάρη μήνα, ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα βρεθεί. Χρειάζονται ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ και ΧΡΟΝΟΣ για να προσαρμοστεί... Το παράδειγμα του περσινού Γενάρη, ελπίζω να έγινε κατανοητο από ΟΛΟΥΣ.
ΥΓ Πολύ ωραίο θέμα έβαλες για τις μεταγραφικές επιλογές ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ. Να προτείνω με όλο το ΣΕΒΑΣΜΟ στις επιλογές σου μια ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, κάποια στιγμή στο μέλλον?

Εικόνα apostolos gaganis

Το έγραψα και αλλού. Το μόνο γενικό σχόλιο το οποίο έχω να κάνω, είναι ότι θέλω έναν καλύτερο Ολυμπιακό από εκείνον που έχω δει μέχρι στιγμής. Και πρωταθλητή φέτος. ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ. Τελεία. Το πώς, αποτελεί έργο των υπεύθυνων γιαυτό στην ΠΑΕ. Κι΄άμα δούμε ενέργειες και ΚΥΡΙΩΣ αποτελέσματα, εδώ θα είμαστε για όλα τα....συμπαρομαρτούντα. Θα το δω εκείνο που μου προτείνεις στο τέλος. Χρειάζεται να διαθέτω πολύ καλύτερη πληροφόρηση από αυτή του μέσου οπαδού ( όπως έχω τώρα ) και, φυσικά, να γίνει στο κατάλληλο timing ένα ΤΕΤΟΙΟ άρθρο. Αλλιώς, θα είναι μάλλον μια συρραφή προσωπικών εντυπώσεων, για ένα θέμα ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ. Μπορεί σωστών, μπορεί και όχι απόλυτα όμως. Δεν θέλω να βιαστώ. Τα αποτελέσματα, κατά κυρίαρχο λόγο, κρίνουν τις ενέργειες. Το κρατάω πάντως αυτό που μου είπες.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε και χρόνια πολλά σε όλους τους σύγγαυρους.Είναι φανερό ότι ο Οφόε κάνει αυτό που έχει σχεδιάσει εδώ και χρόνια με το μάνατζερ του.Προσεχτικά άλματα σε σύντομο χρονικό διάστημα με κέρδη χρηματικά για αυτόν και το μάνατζερ του.Αν δεν πουληθεί τώρα είναι δεδομένο ότι θα πουληθεί το καλοκαίρι.Τα της οικογένειας τα ακούω βερεσέ (δηλαδή στο Βέλγιο δεν φοβάται η κυρία μην ανατιναχθεί κανένας περίεργος εκεί που κάνει βόλτα στο εμπορικό κέντρο με το παιδάκι της?).Τα πρώτα δήγματα δόθηκαν με το χειρισμό της μεταγραφής του το καλοκαίρι.Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός τον έχει καλύψει από όλες τις μπάντες στο συμβόλαιο του δεν μπορεί να κάνει τίποτε.Θα στραβώσει πιθανώς αλλά αν δεν παίξει μπάλα έτσι και μείνει είναι προφανές ότι στο επόμενο συμβόλαιο σε άλλη ομάδα θα χάσει και χρήματα αλλά και την έξωθεν καλή μαρτυρία για επαγγελματισμό (ναι υπάρχουν σοβαρές ομάδες που βάζουν και τέτοιες ρήτρες).ΑΝ πουληθεί τελικά με βάση αυτά που θέλει η ομάδα,αντικαταστάτες τύπου Μάρτινς που ακούω και διαβάζω είναι τουλάχιστον ατυχείς.

Εικόνα apostolos gaganis

Ας το χειριστούν όπως θέλουν το ζήτημα, καλύτερο ΓΕΝΙΚΑ Ολυμπιακό από αυτόν που είδαμε, θέλω. Ενίσχυση ΟΥΣΙΑΣ.

Εικόνα Red Kokkinos

Η ουσια κατ' εμε για τον περιορισμο της "φυρας" στις μεταγραφες βρισκεται στα κεφαλαια γραμματα του επιμυθιου. Χρονια τωρα (ευτυχως με εξαιρεσεις) οι μεταγραφες γινονται με επιφανειακα κριτηρια και εξυπηρετησεις μανατζαραιων...
Καλη Χρονια με υγεια, δημιουργια, ευτυχια και τιτλους Αποστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Ισχυρότερη ομάδα ζητάμε. Και περιμένουμε. Ανταποδίδω ευχές, φίλε μου!

Εικόνα Harry red logic

Καλημέρα κ. Απόστολε και αγαπητοί Σύγγαυροι.
Για τον κύριο Οφόε κάνω τις ίδιες σκέψεις μαζί σας.
Ποιοτικός , χρήσιμος παίκτης αλλά κομματάκι ψυχρός « α-γαβρος» το αντίθετο του Προτό.
Όπως εξελίσσεται η κατάσταση καλύτερα να φύγει άλλωστε όπως διαβάζουμε
«τα ¾ της καρδιάς του και της τσέπης του στην… Πορτογαλία!» . Εάν όμως φύγει πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φέρει ο Πρόεδρος ισάξιο παίκτη έτοιμο να βοηθήσει στον Β γύρο, όπου θα πέσουν κορμιά στους αγωνιστικούς χώρους!
Δεν πιστεύω ούτε στους πειραματισμούς του Sir Takis ούτε στον Ανδρούτσο, επι του παρόντος, για αυτή τη θέση=8-10.
Ευελπιστώ ότι όντως η Διοίκηση θα έχει διδαχθεί από τις αστοχίες του πρόσφατου παρελθόντος και θα έχει έτοιμα Plan B,C,D(μεταξύ μας είμαι πολύ συγκρατημένος…)
Κατανοώ την ανάγκη να ξεφορτωθούμε τα βαρίδια τύπου Εμενίκε κλπ αλλά μην ξεχνάμε τα καρδιοχτύπια και το στρες που τραβάμε…
Απλές αλήθειες, μεταγραφές ουσίας :Εξτρέμ, Ακραίο μπακ, 8-10ρο κλωνο Ιμπαγάσα!
Υ.Γ 1 Πιστεύω ότι η Κοντονο-ΕΠΟ-ΔΕδερό παρέα θα λυσσάξουν να μας γκρεμίσουν!
Γρηγορείτε! Διοικούντες,Ενότητα-Συσπείρωση Σύγγαυροι, ξεκινάει η μάχη του «Ελ-Αλαμέιν»,
οπου ως γνωστόν οι δυνάμεις του Άξονα(βλέπε εξυγιαντών) υπό τον παμπόνηρο Ρόμελ(αλεπού της ερήμου) ηττήθηκαν!

Εικόνα apostolos gaganis

Ας δούμε "φως" πρώτα από την ΠΑΕ, τα ξέρει καλά όλα αυτά, κι΄εδώ θα΄μαστε Χάρυ...

Εικόνα matrasimca

Για μενα η ξυνιλα μυριζει εκβιασμο.
Αν παει για πρωταθλημα η ομαδα ο παικτης δεν παει πουθενα.
Θα δειτε τι καρτες και τι καρατιες θα πεσουν για να παρει το πρωταθλημα ο Παοκ.
Περιμενω Σιωπη, Γιαννιωτα και Μιραλας.
Δεν γινεται μονο να δινεις πρεπει και να παρεις σιγουρα καλους παικτες και οχι παλτουδιες για τον χειμωνα.
Οι 3 δικοι μας που προανεφερα εχουν παθος.
Αν το παμε παλι για το τελος δινουμε μηνυματα αδυναμιας καιβεπειδη πανω απο ολα.ειναιβο Ολυμπιακος αν συνεχισει την ξυνιλα ο Οφοε κρεμασμα το δελτιο στο τειχο.
Καμμια γυναικα δεν θα εκβιασει την ομαδα και αν ο παικτης ειναι ερμαιο της γυναικας του ειναι αξιος της κακομοιριας του την στιγμη που οπως γραφετε υπαρχει φυλαξη.

Εικόνα apostolos gaganis

Πρέπει να βρεθούν λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει, γενικά, και ευελπιστώ ότι θα βρεθούν. Περιμένουμε. Ισχυρότερο Ολυμπιακό ζητάμε από εκείνον του πρώτου γύρου και στο τέλος πρωταθλητή.

Εικόνα vagio

Το να θέλει να φύγει κάποιος, οκ ας πούμε μπορώ να το κατανοήσω. Αυτό που με διαολιζει στην περίπτωση του Οφοε είναι πως πάει να φύγει κοψοχρονιά εκβιάζοντας τις καταστάσεις. Η αξία του ακόμα και στα 29 του, δεν είναι 2 - 2,5 μυρια. Αυτή η σύντομη παρουσία του στον Ολυμπιακό τον έκανε γνωστό στην πόρτο και στη σπορτινγκ. Είσαι άντρας κι επαγγελματίας, φερσου σωστά, φέρε λεφτά και άντε και γαμησου.

Εικόνα apostolos gaganis

Πράγματι. Τα σούξου-μούξου δεν τα γουστάρω κι΄εγώ...

Εικόνα Φαιδων

Οποίος δεν θέλει στο καλό.Ας πάει στο βελγειοπου είναι πιο ασφαλές,ειδικά από τρομοκρατικές επιθέσεις. Πρέπει όμως να φέρει τα λεφτά που θέλει ο Ολυμπιακός,αλλιώς ο καθένας θα επικαλείται ψυχολογικά για να φύγει. Λοιπόν κ. Οτζιτζα η φέρνεις τα λεφτά η τον υπόλοιπο χρόνο η παίζεις η εξεδρα

Εικόνα apostolos gaganis

Αν δεν θέλει, να φύγει. Το οικονομικό, είναι θέμα ΠΑΕ. Ο σωστός αντικαταστάτης του να βρεθεί. Αυτό είναι το θέμα. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΥ.

Εικόνα manthos 956

Από τις πρώτες φωτογραφίες φάνηκε ! Αγέλαστος, όπως ήταν και ο αλήστου μνήμης Καρντόσο.
Κάτι λέει μιά παροιμία γιά απρόθυμο-παρακαλετό και ξυνό !!!
Σίγουρα πάντως θα χρειαστούμε αντικαταστάτη με προσόντα και καλό χαρακτήρα.
Καλή πρωτοχρονιά !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμ... Είχε ένα υφάκι οπωσδήποτε, που τελικά παράγινε...

Καλή χρονιά, Μάνθο!