ΕΜΕΝΑ, ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΠΑΟΚ...



Γιατί αυτή η ανάρτηση; Γιατί έτσι μου΄ρθε. Γιατί διαβάζω περί ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ, λέει, των οπαδών του ασπρόμαυρου δικεφάλου σε προπονητή και διοίκησή του, να κατακτηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο φετινός ποδοσφαιρικός τίτλος του πρωταθλητή από το συγκεκριμένο βορειοελλαδίτικο, πρακτικά αμιγώς σε απήχηση, σωματείο. Θεμιτό φυσικά. Όχι μόνο γιαυτό, αλλά και για τον άλλο, τον ικτερικό δικέφαλο, τη γνωστή Ούλα. Κι' αυτό θεμιτό, ως επιθυμία, ως πρόθεση, ως φιλοδοξία τέλος πάντων. Για τον...επάνω όμως κυρίως ο λόγος. Εκείνον της...Νύμφης. Που...ΑΠΑΙΤΕΙ.

Το΄χω ξαναγράψει. Και μπορεί ν΄ακούγεται κάπως σκληρό ( για τα δικά τους βέβαια αυτιά ), αλλά ΕΤΣΙ είναι και δεν αλλάζει. Veritas odium parit, άλλωστε. Γνωστόν. Πρόκειται για έναν ιστορικό, ναι, αθλητικό σύλλογο, που στο ποδόσφαιρο όμως είναι ΑΤΙΤΛΟΣ σχεδόν, ιδίως σε πρωταθλήματα ( δύο όλα κι΄όλα ), άρα μικρομεσαίου ως προς ετούτο μεγέθους, ο οποίος για διάφορους λόγους που δεν με απασχολούν, ακολουθείται από πολύ κόσμο. Εκείνο που με απασχολεί όμως, ως αδιαμφισβήτητη διαπίστωση, είναι πως οι οπαδοί του διάκεινται από πολλών δεκαετιών ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΧΘΡΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΚΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Ο Κούδας ήταν όντως η αφορμή, αλλά τα αίτια και η διαιώνιση αυτής της στάσης και πολιτικής τους σε σχέση με την ομάδα μου, είναι ασφαλώς βαθύτερα, περισσότερα του ενός, που και αυτά τ΄αφήνω κατά μέρος τώρα, για την οικονομία του άρθρου.

Διάβασα λοιπόν ότι ο Λουτσέσκου πιέζεται έντονα έως αφόρητα από το λαό τους, εκεί, να το πάρει ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ φέτος. Διάβασα ότι ο εκ Ρωσίας επενδυτής και κύρης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ τα κατάφερε και πήρε εν τέλει(;) το πάνω χέρι από τον εκ Νικαίας επιφανή φίλαθλο της Ούλας, στην ΕΠΟ. Ξέρουμε όλοι τα κονέ του Ιβάν με το σημερινό γκουβέρνο, όπως και την εκδηλωμένη επιθυμία του δεύτερου να τον βοηθήσει παντοιοτρόπως να πραγματώσει τη δίψα του για τον τίτλο. Διάβασα για τις δυνάμεις - κατά δήλωσή του - που διαθέτει να καθοδηγήσει ΕΝ ΓΕΝΕΙ τα πράματα στο ποδόσφαιρό μας κατά το δοκούν, τιμωρώντας δεόντως όσους τυχόν τον αμφισβητήσουν, άγνωστο σ΄εμέ με ποιόν τρόπο. Διάβασα βεβαίως για την έκρηξη στο Εφετείο και τη σφαίρα που στείλανε στον Γραμμένο. Περιέργα τουλάχιστον και τα δύο. Διάβασα, διάβασα... ΚΙ΄ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1.  Προβλέπω στον δεύτερο γύρο να γίνουν, πιθανότατα, πολλά και διάφορα με στόχο ένα και μοναδικό: να στερήσουν απ΄το Θρύλο τούτο το πρωτάθλημα. Για τα επόμενα....θα δούμε.

2. Προβλέπω από την άλλη, ότι και ο πόλεμος που ήδη έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο βασικών συνιστωσών της "εξυγίανσης", Πάοκ και Αεκ, επίσης να ενταθεί με άγνωστη έκβαση. Έχουμε, πιθανότατα, να...απολαύσουμε αρκετά, τούτου εξαρτωμένου ( και ) από την πορεία των ομάδων τους στη συνέχεια. Συγκρούονται ΑΜΕΣΑ τα συμφέροντά τους. Υπάρχει το αποτρόπαιο προηγούμενο του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό. Άρα η άκρα αντιπαλότητα τους έχει θεμελιωθεί. Αναμενόμενο...

3. Εκκρεμεί η δικαστική ιστορία με τον Ευάγγελο Μαρινάκη. Αδυνατώ να προβλέψω τί ΑΚΡΙΒΩΣ θα ακολουθήσει. Αναμένω. Σενάρια, για την ώρα, κυκλοφορούν. Και προβλέψεις. Και κάτι απειλητικές προειδοποιήσεις. Και κάτι άλλα... Τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ όμως είναι εκείνα που μ΄ενδιαφέρουν. Και ΟΤΑΝ συμβούν, θα τοποθετηθώ. Ως πολίτης πρώτα και ως οπαδός του Ολυμπιακού ύστερα. Και,

4. Σε επίπεδο ΙΣΧΥΟΣ της ομάδας μας, για να΄ρθουμε στο προκείμενο που κυρίως μ΄ενδιαφέρει, ναι μεν πήραμε κεφάλι στον πρώτο γύρο της κούρσας, μας ικανοποιεί φυσικά αυτό, αλλά η συγκεκριμένη πρωτιά δεν δείχνει τίποτα. Σχεδόν, έστω. Το νήμα ποιός θα κόψει πρώτος μετράει. Να σημειώσω μοναχά, ΠΡΕΠΕΙ, ότι κάτω από ομαλές διαιτητικές συνθήκες ( και χωρίς επ΄ουδενί τούτο να σημαίνει - κάθε άλλο - ότι δεν παρουσιάσαμε ελλείψεις και προβλήματα ως ομάδα μέχρι τώρα ), η βαθμολογική διαφορά μας από τον δεύτερο θα ήταν πολλούς πόντους πάνω απ΄τον άσσο, με όλα τα συνακόλουθα ενός ΤΕΤΟΙΟΥ ανοίγματος στην ψαλίδα. Επανέρχομαι έτσι για να καταθέσω την επιθυμία και παρότρυνση όλων μας προς τη διοίκηση για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση τώρα τον Γενάρη, ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, προκειμένου όχι απλώς να βελτιωθούμε, άλλα να ισχυροποιηθούμε ΤΟΣΟ ώστε να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ κατακτώντας ετούτο ειδικά το πρωτάθλημα, ό,τι σχέδιο έχουν απεργαστεί και θα εξακολουθήσουν σίγουρα λυσσασμένα να απεργάζονται όλοι - επαναλαμβάνω ΟΛΟΙ - οι "απέναντι" κατά του Ολυμπιακού. Θα είναι ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, όντως, απέναντι στο ντυμένο με ρούχα "κατάλευκα απ΄το καθαριστήριο" σκοτάδι... Να γιατί, αν θα χάσω αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα πικραθώ, αλλά ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ. Ιδίως αν το πάρει ο εκ Ρωσίας επενδυτής και η...υψηλού επιπέδου συντροφία του. Αν το αξίζει, να το πάρει. Κι΄ο βορεινός, αλλά και ο νότιος δικέφαλος. Ασφαλώς. Καθαρά όμως. Ε, γιαυτό θέλουμε ΣΟΒΑΡΕΣ προσθήκες στο έμψυχο οπλοστάσιό μας. Για να ξεδοντιάσουμε ΚΑΙ το καθαρά ΚΑΙ το αλλιώτικα. Ειδικά τις πολύτροπες κυβερνητικές αβάντες στο αντίπαλό μας δίδυμο. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ...

Πρόεδρε,

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΟΛΥ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ "ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ....

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Καλή Χρονιά!
Απόστολε
και
Σύγγαυροι-συρρατμίτες!

Επικροτώ, Απόστολε! Πάντα υγιής και δυνατός για να
πυροδοτείς τα κοινά μας αισθήματα για τον Θρύλο και
τους απέναντι!

Εικόνα matrasimca

Καλη Χρονια Αποστολε.
Ελπιζω να διαψευστουν οσοι γραφουν για Λεμονη.
Μας εχει πρωτους και με αυτοπεποιθηση.
Τι φοβουνται? Μην τυχον παρει το πρωταθλημα και δεν μπορουν μετα να τον διωξουν οι μανατζαρεοι που μας φορτωσαν παλτα?
Δεν θελουμε ρε αλλους Εμενικε παρτε το χαμπαρι.
Με Τακη τετοιες δουλειες δεν γινονται γιατι ειναι ο καλυτερος συμμαχος του Μαρινακη.
Ελπιζω να διαψευστει γιατι ειναι τουλαχιστον αχαριστεια.
Καλη χρονια συγγαυροι

Εικόνα apostolos gaganis

Θα περιμένω πρώτα να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία με τον Οσκαρ Γκαρσία και τον Λεμονή, με δεδομένο ότι τα σχετικά δημοσιεύματα πυκνώνουν, και μετά θα τοποθετηθώ σύμφωνα με τα όσα έχω ΓΡΑΨΕΙ επανειλημμένως για το θέμα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ στον Ολυμπιακό, από άλλες περιπτώσεις.

Εικόνα George - Mati

Αγαπητε Απόστολε, θεματοφύλακα της απανταχού γαυροσυνης Καλή χρονια !!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!! Τα είπες ΟΛΑ !!!!! Πάμε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα !!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θα δούμε. Πρώτο ντέρμπι στα 15, με τη Λάρισα...

Εικόνα jole11canezza

Καλή χρόνια κυρ Απόστολε...σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και στα εκατομμύρια των οπαδών της ερυθρόλευκης Ολυμπιακής ιδέα!!! Ζήτω ο Ολυμπικος

ΥΓ διαβάζω ειδήσεις που αναστατώνουν ελπίζω να μην είναι αλήθεια για Λεμονη
ΥΓ2 είστε κακομοίρηδες Αεκακια
ΥΓ3 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Το θρυλικό ΥΓ3... Σήμα κατατεθέν μιας περήφανης γαυροψυχής. Και σοβαρολογώ.

Εικόνα giorg7

Χρόνια πολλά με υγεία εύχομαι Απόστολε
Το 2018 να μας βρει και πάλι Πρωταθλητές αλλά και Κυπελλούχους.
Τουτέστιν Νταμπλούχους
Ας μείνουν οι δικέφαλες κότες με τις βρωμιές και τις απατεωνιές στο σκοτάδι τους.
Επίσης ο Βαγγέλαρος που μας κάνει υπερήφανους ξαναχτίζοντας τη πόλη της Μάνδρας την ώρα που οι κυβερνητικοί απατεώνες και οι προστατευόμενοι λαθρέμποροι είναι απόντες από αυτή τη κοινωνική μάχη να έχει υγεία και να συνεχίζει να τους ξεπατώνει.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ σε όλα και αντεύχομαι για προσωπικές και οικογενειακές χαρές, αδελφέ!

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Εμένα πάλι, λίγο με ενοχλούν οι ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ του κάθε ΑΤΙΤΛΟΥ δικέφαλου.
Πιο πολύ με... γράμματα ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στον Αι Βασίλη μοιάζουν, που δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το τι μπορεί πραγματικά να του πάρει ο "ΜΠΑΜΠΑΣ" του για τις γιορτές...
Πιο πολύ με προσβάλουν ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ οι διάφορες σκευωρίες που ΕΠΙΜΟΝΑ κατασκευάζουν, κυρίως εναντίον του προέδρου αλλά και κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γενικότερα.
Ακόμη δε πιο ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ είναι η ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΕΜΜΟΝΗ της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ της ΧΩΡΑΣ. Αλλά για συτό υπάρχει και η ΚΑΛΠΗ. Σύντομα.
Όσο για τα "δικαστικά", ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ την παρακάτω πρόβλεψη του Σάββα, ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ. Λογική Γκέμπελς, ρίξε λάσπη και στο τέλος κάτι θα μείνει...

ΥΓ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ μεταγραφικό ξεκίνημα ο 2ος Ιρανός. Παικταράς με τα όλα του. αν σηκώσει το ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ, θα κάνει ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Καλή χρονιά σε ΟΛΟΥΣ, και ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ, αν και ΑΜΦΙΒΑΛΩ...

Εικόνα apostolos gaganis

Καλή χρονιά να΄χεις και πάντα στις επάλξεις!

Εικόνα takis xwsiar

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ! Καλη χρονια Αποστολε,και σε όλο το ΡΑΤΜ και τους συρρατμιτες!Οσοι χτυπουν ανήθικα τον Ολυμπιακο και τον Μαρινακη,ευχομαι τα χειροτερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Παρομοίως, Τάκη.

Εικόνα matrasimca

Αποστολε οπως ολοι γνωριζουμε εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
Σε ενα μαραθωνιο γεματο παγιδες θα μας στησουν πολλα εμποδια με κορακια αοαγορευση μετακινησεων οπαδων αναποδα σφυριγματα ανθρωπινα λαθη κιτρινοκοκκινες καρτες δολοφονικα τακλιν προβοκατσιες τυπου Γραμμενου ΑΝΟΡΘΙΔΟΞΟ ΠΟΛΕΜΟ.
Μαζευουμε πισω τους μαχητες που μας ανηκουν και κρεμμαμε τις κοττες με ενα καρφι στο τοιχο μεχρι να στεγνωσουν τα συμβολαια τους απο μελανι.
Ο κοσμος ενωμενος οσο ποτε με μια ανασα και μια φωνη.
When the going gets tough the tough get going ας το γραψουν στη θυρα εξοδου στο γηπεδο για να το βλεπουν καθως βγαινουν και ας ειναι ετοιμοι να χυσουν αιμα σαν Ολυμπιακοι.
Το πρωταθλημα αυτο δεν χανεται, να οαει ο Σαββας Θεοδωριδης να το ψιθυρισει στα αυτια ολων οσων καταλαβαινουν τι εστι Θρυλος και Πειραιας.

Εικόνα apostolos gaganis

Aναπνέουμε τον ίδιο αέρα. Τον αέρα εκείνο που έκανε τον Ολυμπιακό την ομάδα εκείνη με τα ασύγκριτα περισσότερα τρόπαια από όλες τις άλλες στη χώρα και τη μακράν λαοφιλέστερη....

Εικόνα μαουνιέρης

Το πρωτάθλημα πρέπει να βαφτεί ερυθρόλευκο. Αν δεν γίνει, θα υπάρχουν μεν ποικίλες αιτιολογίες, αλλά καμμία δικαιολογία: είναι γνωστό στους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τί απεργάζεται ο Ιβάν και οι άνθρωποί του. Άρα, ο Θρύλος πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το πρωτάθλημα, και ας αφήσει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να ονειρεύονται τίτλους. Γι' αυτό, λοιπόν, μόνο νίκες στον Β΄ γύρο!

Εικόνα apostolos gaganis

Γιώργαρε, τις ευχές μου για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στη χρονιά που έρχεται!

Εικόνα μαουνιέρης

να είσαι καλά, Τόλη με όλη την γαυροικογένειά σου!

Εικόνα savvas gridlock

Για το 3, θα κάνω μία πρόβλεψη, με ρίσκο να εκτεθώ. Θα του κλάσουν τα αρχίδια του προέδρου.

Εικόνα el trick

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ΣΤΑΝΤΑΡ με κλειστά μάτια.
Μέχρι και μόνο τον όποιο ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ της όποιας κατηγορίας, θα έχουν κυρηχθεί εκλογές με γνωστό από τώρα το αποτέλεσμα. Και χωρίς το γκουβέρνο.... θα παρακαλάνε για απαλό σμπρώξιμο.

Εικόνα apostolos gaganis

Είθε.

Εικόνα Φαιδων

Απόστολε χρόνια πολλα και καλή χρόνια. Ξέρεις γιατί έχουν δυο κεφάλια οι αετοί του μπαοκ και της κουλας; Για να προλαβενουν τις πίπες. Ο μόνος λόγος που οι κότες είναι κοντά στην βαθμολογία είναι επειδή,αποδυναμώθηκε ο Θρύλος. Ελπίζω ο πρόεδρος να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και ο δεύτερος να τερματίσει με10 βαθμούς διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι θελουμε αυτό το πρωτάθλημα πιο πολύ και από τπρωτο που πήραμε μετά τα πέτρινα χρόνια. Άκουσες σίγουρα την ιστορία με τον γραμμένο . Εμένα γιατί μου βρωμάει προβοκάτσιας από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη.

Εικόνα apostolos gaganis

Για την ώρα, έχω...μπούκωμα στη μύτη. Bάζω σταγόνες Otrivin όμως και θα...ξεμπουκώσω γρήγορα. Κι΄εγώ ελπίζω να ενισχυθούμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Καλή χρονιά, αδελφέ!

Εικόνα Φαιδων

Απόστολε χρόνια πολλα και καλή χρόνια. Ξέρεις γιατί έχουν δυο κεφάλια οι αετοί του μπαοκ και της κουλας; Για να προλαβενουν τις πίπες. Ο μόνος λόγος που οι κότες είναι κοντά στην βαθμολογία είναι επειδή,αποδυναμώθηκε ο Θρύλος. Ελπίζω ο πρόεδρος να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και ο δεύτερος να τερματίσει με10 βαθμούς διαφορά. Η αλήθεια είναι ότι θελουμε αυτό το πρωτάθλημα πιο πολύ και από τπρωτο που πήραμε μετά τα πέτρινα χρόνια. Άκουσες σίγουρα την ιστορία με τον γραμμένο . Εμένα γιατί μου βρωμάει προβοκάτσιας από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Συμφωνώ μέχρι τελείας.Καλή χρονιά κ.Απόστολε με τις θερμότερες ευχές για υγεία και ευτυχία.

Εικόνα apostolos gaganis

Ανταποδίδω συγγαυρικά και συρρατμικά, Ευριπίδη!