ΚΕΡΚΥΡΑ: ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, Ο ΝΕΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ...



Τώρα το απόγευμα το πήρε το μάτι μου. Το διάβασα σ΄ένα άρθρο του Νικολακόπουλου για τον Μιραλάς στο gazzetta. Έγραφε ότι η Κέρκυρα, που παίζει την Κυριακή στο νησί με τον Πάοκ του Σαββίδη, αποφάσισε λέει να εκτίσουν στο παιχνίδι ΑΥΤΟ την ποινή τους οι 5 από τους 6 ΒΑΣΙΚΟΥΣ μεσο- και επιθετικούς της, δηλ. οι Μπαλάφας, Σιόντης, Αρτυματάς, Γκόμεζ και Επστάϊν. Η μισή περίπου  ενδεκάδα, μιας Κέρκυρας που είναι προτελευταία στη βαθμολογία και παλεύει για τη σωτηρία της... ΑΥΤΟ λέγεται εξυγίανση, ΑΥΤΟ λέγεται 50:50, σύμφωνα με το αντιΟλυμπιακό μέτωπο, υπό την υψηλή προστασία της κυβέρνησης. ΚΑΙ αυτό, για την ακρίβεια. ΟΛΑ στο βωμό της υπόσχεσης, του σχεδίου: τρώμε τον Μαρινάκη και μπλοκάρουμε τον Ολυμπιακό απ΄το να πάρει το πρωτάθλημα, δίνοντας το σ΄εσάς.

ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ, ΒΕΒΑΙΑ, ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ...

Απ΄την άλλη, εμείς Γκαρθία, Μιραλάς, Χατζησαφί, Ιγκορ Σίλβα, Μάνδρα Αττικής, "Ελπίδα"... Είδα την ομάδα χθες, με τον "υπάρχει και Θεός" στο Καραϊσκάκη για το Κύπελλο. Είναι πολύ νωρίς, ακόμη και για πρώτες εντυπώσεις. Μια αρχική ματιά ήταν, κάτι σαν ένα στιγμιαίο φλας μπρος στα μάτια μας, έχουμε χρόνο μπόλικο μέχρι να σχηματίσουμε άποψη. Και μια που είπα άποψη, είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάτι το οποίο ήθελα από καιρό κι΄έχει σχέση με τον όρο: κωλοτούμπα. Κωλοτούμπα λοιπόν, για μένα, δεν είναι να θεωρείς κάτι ως καλό ή κακό, με τα ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ δεδομένα, και ΜΕΤΑ, για διάφορους λόγους, αυτό το κάτι ν΄αναστρέφεται - μπορεί και πλήρως - και το καλό να μετατρέπεται σε κακό, ενώ το κακό σε καλό. Για παράδειγμα, θεωρείς ας πούμε κάποιον προπονητή ή παίχτη μέτριο, σύμφωνα με το μέχρι στιγμής έργο/απόδοσή του, κι΄αυτός στην πορεία του χρόνου αποδεικνύεται επαρκέστατος έως και εντυπωσιακός. Φέρνεις έναν άσημο ή και διωγμένο ουσιατικά απ΄την παλιά του ομάδα παίχτη ή προπονητή στη δικιά σου, κι΄αυτός σου βγαίνει λαυράκι. Ή και το αντίθετο. Αλλιώς δηλ. τα προέβλεπες τα πράγματα κι΄αλλιώς σου βγήκαν. Καθημερινό συμβάν στο ποδόσφαιρο... Επομένως έχουμε να κάνουμε απλά για μια ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟΨΗ, που δεν επαληθεύτηκε ΚΑΙ στο μέλλον. Το είδες τότε, μπορεί και πρώϊμα, το δέχθηκες φυσικά, γιατί δεν είσαι εμπαθής, τυφλός ή κολλημένος: ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Κωλοτούμπα, είναι άλλο. Αφορά ΠΡΑΞΗ. Να είσαι λ.χ. αριστερός και στην ιδιωτική σου ζωή να συμπεριφέρεσαι και να κάνεις πράγματα που καμιά σχέση δεν έχουν με την αριστερή ιδεολογία. Να κάνεις το ΟΧΙ, ΝΑΙ. Να λες ότι την επόμενη των εκλογών θα σκίσω τα μνημόνια σα χασέ και αντ΄αυτού να τα εφαρμόζεις comme il faut και με το παραπάνω. Να λες ότι θα καταργήσεις τον ΕΝΦΙΑ, και να τον διατηρείς του κερατά. Και ΤΟΣΑ άλλα... Τ΄ακούς εσύ νεαρέ, κουστουμάτε και γραβατωμένε, Τζανακόπουλε νομίζω σε λένε, που ΤΟΛΜΑΣ να πιάνεις στο στόμα σου τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και να τον βάζεις ανάμεσα στο σινάφι σου και τον πρόεδρο της ομάδας ΜΟΥ; Θα τα πούμε, όπως και να΄χει ΚΑΙ αυτά όλα. Ο χρόνος τρέχει αδυσώπητα. Ξέφυγα όμως και δεν θα΄θελα. Ειλικρινά. Ας όψεται αυτός ο έξυπνος πράγματι αθλητικογράφος. Που σφάζει συχνότατα με το βαμβάκι και δάκνει γλυκέως αλλά καιρίως σαν ιοβόλος όφις...

Έτσι, τί να σας πω για τον Μιραλάς; Σε καλή φυσική κατάσταση τον είδα, με καλή νοοτροπία, να πάρει παιχνίδια πάνω του, να γνωριστεί και να δέσει με τους συμπαίχτες του, να...να... Ίδωμεν. Επικοινωνιακά πάντως, έχει ήδη χριστεί ως η νέα σημαία του Ολυμπιακού. Και ΕΦ΄ΟΣΟΝ αποδώσει όσα περιμένουν οι γαύροι απ΄αυτόν, το προηγούμενο θα γίνει από ΟΛΟΥΣ αποδεκτό. Χθες π.χ. μου φάνηκε πως αντιμετωπιζόταν από τους συμπαίχτες του, με κάποιον σεβασμό. Θα...περιμένουμε τας εξελίξεις. Νωωωρίς ακόμη....

Δυο λογάκια πριν κλείσω. Αφορούν σε Τζούρτζεβιτς, Σεμπά, Χατζισαφί.

Ο πρώτος, συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα. Για να μπει στις γαυροκαρδιές όμως, γιατί ακόμη δεν έχει μπει, θα πρέπει πρώτον να συνεχίσει, δεύτερον να κόψει μερικές συμπεριφορικές συνήθειες που τον αδικούν και του δημιουργούν μια όχι ελκυστική αύρα στα μάτια πολλών και τρίτον και κυριότερον να βάλει γκολ ΚΡΙΣΙΜΑ και ειδικά στα ΝΤΕΡΜΠΙ. Αν τα κάνει αυτά και ιδίως το τρίτο, ΜΠΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΠΟΥ ΤΟ΄ΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΛΕΙ..

Ο Σεμπά, χθες, δεν ήταν άσχημος. Το θέμα είναι αν θα συνεχίσει ή όχι, και εφ΄όσον παραμείνει στην ομάδα, τη χθεσινή καλή του εμφάνιση. Το εμμένον πρόβλημά του είναι η σχέση  με την κερκίδα. Που ποτέ, ακόμη και στα περσινά καλά του, δεν ήταν ομοθυμαδόν κοντά του. 

Η πρώτη εμφάνιση του Χατζησαφί, θετική. Έτερον ουδέν. Και τέλος, ο Σισέ. Μην τον ματιάσω. Με τα μέχρις στιγμής δεδομένα, εξαιρετικός. Του εύχομαι καλότυχος και να συνεχίσει να προοδεύει.

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Από όλες τις απόψεις θα έλεγα εγώ. Πολλά τα ρούβλια και πολλούς έχει πιασμένους ο Ρώσσος μαφιόζος (Μαθιουλάκηδες με ξενοδοχεία, Λιπαντσήδες με οπωροκηπευτικά και ποιος ξέρει και πόσους ακόμα).

Το πρωτάθλημα αυτό, αν (αρχίδια αν - ΟΤΑΝ) το σηκώσει ο Θρύλος, πέρα από το πιο γαμηστερό και μάγκικο όλων, θα είναι εκείνο το πρωτάθλημα που θα σημάνει την αρχή της αναβάθμισης του ποδοσφαίρου γενικά στην Ελλάδα. Όταν θα έχει εκλείψει πλέον και στον πιο καθυστερημένο, φαντασιόπληκτο, συνομωσιολόγο, ημιπαράφρονα υπάνθρωπο το επιχείρημα της διαιτησίας και του παρασκηνίου, τότε θα έχει φτάσει η ώρα να μπει το χέρι στην τσέπη και να γίνουν ομάδες. Η ντροπή θα είναι μεγάλη για τα όσα έχουν ειπωθεί τα 20 τόσα αυτά χρόνια. Η σούφρα τους, αισθανόμενη αναδρομικά τους συνεχείς βιασμούς λόγω της γύμνιας τους, θα τους ωθήσει να παραδεχτούν την ταυτότητα και το μέγεθος του βιαστή τους.
Και μετά μάλλον θα ξυπνήσω, αν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο Βασιλειάδηδες, Φλαμπουράρηδες, Κοντονήδες και λοιπούς παρανοϊκούς Μαδουράκους γουαναμπήδες.

Για την ομάδα μας, εγώ προσωπικά, αδέρφια, είμαι πολύ καυλωμένος. Φαίνεται πως είμαστε στο σωστό δρόμο. Κι όταν συνειδητοποίησα μετά το προχτεσινό με τους ψευδομάρτυρες ότι έχουμε μόλις 7 ακόμα παιχνίδια στο Ναό (έξι αν πούμε ότι στο ένα, είτε με κούλα, είτε με βάζελο θα ανάψουμε ό,τι καπνογόνο υπάρχει και κατά συνέπεια θα τιμωρηθούμε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων λόγω του εντελώς καθυστερημένου αυτού νόμου που ισχύει) με έπιασε στέρηση (+2 ακόμα κύπελλο;).
Εννοείται δε χάνουμε αγώνα κι ας μας βάζουν τις ώρες που ο Καρανίκας βλέπει τα μποτάκια της Μενεγάκη και αυνανίζεται με μακαριότητα ξαπλωμένος στις παχιές μοκέτες του Μαξίμου. Άλλο αίσχος κι αυτό με τις ώρες. Μια είναι η ομάδα που πουλάει και τηλεοπτικά και σε εισιτήρια και την βάζουν Δευτέρα και Τετάρτη μεσημεριάτικα. Η τσούλα η νόβα δεν χαλιέται που τον τηλεοπτικό της χρόνο θα τον πουλάει με τιμοκατάλογο περιφερειακού ραδιοφώνου; Κι ούτε άνετοι είναι, απλήρωτο κόσμο έχουν. Τέλος πάντων δε γαμιούνται; Ο Θρύλος πάνω απ' όλα.
Συγγνώμη για το υβρεολόγιο, αλλά πώς να είναι ήρεμος κανείς με όλα αυτά;
Πάντως, τίποτα δεν τους πονάει πιο πολύ από την εικόνα ενός γεμάτου Καραϊσκάκη. Όλους τους. ΤΙΠΟΤΑ. Όποιος τους έχει ακούσει στη νόβα, ή στην ερτ, ξέρει ότι ακούγονται λες και χέζουν σκουριασμένα ξυράφια κάθε που αναγκάζονται να μιλήσουν για τον κόσμο μας στην κερκίδα.

Το πρωτάθλημα είναι δικό μας.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΟΥΤΣΑ-ΚΟΥΤΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ...

ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ

Εικόνα apostolos gaganis

Aρκετά συχνά η οργή, η αγανάκτηση, το τσίτωμα γενικότερα, είναι πολύ δημιουργικά, ευρηματικά. Όπως στο γράψιμο των απόψεών μας, ας πούμε.

Εικόνα Νικηφορος Φωκας

Νομιζω οτι ο Προεδρος θα πρεπει να συστησει μια μικρη ολιγομελη ομαδα που σε συνεργασια με το νομικο του τμημα να ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ολες τις ομαδες καρναβαλια (πχ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΕΚ κλπ) που ενω εμφανιζουν ενα 'προεδρο' στην ουσια ο πραγματικος Προεδρος ειναι αλλος...και μαλιστα ενας αλλος που ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και που ΔΕΝ του επιτρεπεται η ενασχοληση με τον αθλητισμο κατοπιν τελεσιδικου δικαστικης αποφασεως...
Καιρος να τελειωνουμε με διαφορα λαμογια και λαθρεμπορους που εμφανιζονται σαν 'διοικητες'απο αποσταση..
Οφειλει ο ΟΣΦΠ να δηλωσει σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ οτι τετοιου ειδους 'σχεσεις' νοθευουν την διεξαγωγη του πρωταθληματος και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ως τετοιες θα επικεντρωσει τις προσπαθειες του να τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ και να αποκατασταθει η νομιμοτητα. Αν δεν το εχει καταλαβει ο Προεδρος μας ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ και με τα ΛΑΜΟΓΙΑ και με τους ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ και με την αθλια αυτη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και στον πολεμο χρησιμοποιεις ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ και οταν λεμε ολα εννοουμε ΟΛΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

To καταγράφω. Είναι θέμα σημαντικό, νομίζω. Τώρα, γιατί δεν έχουμε δει κάποια αντίδραση σ΄αυτό απ΄την ΠΑΕ, δεν γνωρίζω. Ιεράρχηση; Πλάνο δράσης; Πολιτική;

Εικόνα Harry red logic

Ο Φαφούτης το έχουμε πει πολλές φορές ,φοράει την μάσκα του αντικειμενικού,αλλά εξυπηρετεί συμφέροντα των εξυγιαντών, κατά βάση του νιάου, είναι πάντοτε αρνητικός για τον Θρύλο είναι αντιολυμπιακός!
Δεν πρέπει να ξεγελάει κανένα με τις ποδοσφαιρικές του αρλουμπο-σοφιστείες!
Δεν ξεχνάμε έχει βγάλει άχρηστους τον Μανωλά και τον Μιλιβόγεβιτς!

Εικόνα apostolos gaganis

Τον αγνοώ εντελώς. Δεν υπάρχει.

Εικόνα ze ηλιας

Αν και δεν ασπάζομαι ούτε στο ελάχιστο το σχόλιο του φαφούτη
http://sportdog.gr/blogs/article/432508/edwse-tosa-lefta-gi-ayton-ton-pa...
να μην περιμένουμε αγγέλους από τον Κέβιν ενθυμούμενοι τα όργια του παρελθόντος.Σίγουρα από τους υπάρχοντες είναι δύο κλάσεις ανώτερος και βέβαια μέσα μου κυριαρχεί το :
ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΑΜΙΑΣ,ΜΙΡΑΛΑΣ ΜΙΡΑΛΑΣ

Και κάτι άσχετο με το θέμα που έχει να κάνει με την επιλεκτική απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που έθιξε ο Σάββας σε προηγούμενο άρθρο.
Μη σας λάχει κακομοίρηδες και παίζουμε το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΣ στα Γιάνενα.
Κάντε επιστράτευση,καλέστε κυανόκρανους,ναρκοθετήστε όλη τη δυτική Ελλάδα.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
Όσο για μένα επειδή είμαι μεγάλος πια για οδομαχίες μπορεί και να περάσω από τους Αγίους Σαράντα στην Ήπειρο μέσα σε κωλοτρυπίδα μουλάρας που κουβαλά κάποιες οκάδες αλβανικής (μπουρούχας) φούντας.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Γουστάρω! Πολύ στελθ η διείσδυση. Μέσα από την κάλυψη του καπνού και της καταχνιάς...

Κι όπως είπες... μη σας λάχει, μουνιά...

ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ 'ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

Εικόνα nichio 1971

Δεν ξέρω πραγματικά πόσα ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ τον κέρασαν. Το να προσπαθείς να βγάλεις καλύτερη μεταγραφή από τον Μιραλάς, τον... Μασούντ είναι κάτι ΠΑΡΑΠAΝΩ από ΓΡΑΦΙΚΟ.
Τα υπόλοιπα την 5η αγωνιστική, στο ναό...

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμ... Ενδιαφέρον σχόλιο. Ειδικά τα περί μπουρούχας. Δεν την ήξερα τη λέξη..

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Γενικώς περί κωλοτούμπας:
Νομίζω είναι απλά τα πράγματα. Το να πέσεις έξω σε μια εκτίμηση ή πρόβλεψη και να το παραδεχτείς στη συνέχεια προφανώς και δεν αποτελεί κωλοτούμπα.
Σχετικά με το χθεσινό ματς:
Δεδομένου ότι ένας προπονητής δεν κρίνεται μετά την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε οτιδήποτε σε σχέση με την παρουσία του Γκαρθία στο ματς. Αυτά είναι για τους καφενόβιους τύπου Γεωργίου.
Μοιραία τα μάτια έπεσαν στον Μιραλάς και τον Χατζησαφί. Ο Κέβιν ήταν καλύτερος του αναμενόμενου τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στην κινητικότητά του και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Ήταν μέσα σε πολλές φάσεις αν σκεφτεί κανείς ότι είχε μια δυο προπονήσεις με την ομάδα. Το δε χαμόγελό του όλες αυτές τις μέρες μου δείχνει ότι πραγματικά χαίρεται που επέστρεψε. Ο Χατζησαφί ήταν επίσης καλός, αλλά όχι τόσο όσο θέλουν να τον παρουσιάζουν όλοι σήμερα. Αμυντικά μου έδειξε πάντως πιο ώριμος με καλύτερες τοποθετήσεις σε σχέση με τον Κούτρη (τον οποίο επίσης εκτιμώ αλλά θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσει πολλά στο αμυντικό του παιχνίδι). Γενικά πάντως θέλω να παρατηρήσω ότι ενώ υπάρχουν αρκετές προωθήσεις από τους πλάγιους μπακ, επιθετικά δεν έχουμε πάρει κάτι ιδιαίτερο. Δεν έχω στατιστικά αλλά δεν θυμάμαι να βγαίνει σέντρα-ακριβείας (ούτε από Χατζησαφί/Φιγκέιρας/Ομάρ) παρ'όλο που όλες οι επελάσεις τους καταλήγουν σε γέμισμα/σέντρα. Ίσως κάνω όμως λάθος.
Ο Σεμπά είναι ο μοναδικός εξτρέμ που έχουμε μετά τον Κέβιν. Υπάρχει φυσικά διαφορά κλάσης μεταξύ των δυο αλλά αυτόν έχουμε. Για την ώρα είναι μέτριος αλλά δεν ξεχνώ πόσο πολύτιμος ήταν πέρυσι. Οψόμεθα με Γκαρθία.
Ο Ανδρούτσος δεν δείχνει ότι μπορεί να παίξει τόσο πλάγια. Χθες ήταν χαμένος.
Ο Ταχτσίδης (θα τολμήσω να πω) ότι με προβληματίζει. Δεν ξέρω αν φταίει το στυλ του ή αν είναι όντως τόσο βαρύς όσο μου φαίνεται. Θετικό είναι ότι βλέπει γήπεδο αλλά νομίζω ότι στη θέση του πρέπει να έχουμε κάτι αρκετά καλύτερο. Άλλωστε αν θεωρήσουμε ότι ο Ρομαό καλύπτει τη μια από τις δυο θέσεις αμυντικού χαφ, τότε ο δεύτερος δεν μπορεί να είναι πιο αργός από τον Ρομαό. Δεν είναι 'σκυλί' ο Ταχτσίδης ούτε και 'μηχανάκι'.
Τζούρτζεβιτς. Εκνευριστικό το ξινό ύφος του αλλά αν αρχίσει και παστελώνει συστηματικά θα τον θεωρούμε... γλύκα.
Σισέ: Η αδυναμία μου. Ρισκάρω την πρόβλεψη ότι έχουμε βρει έναν γαμάτο στόπερ με πολλά χαρίσματα. Ελάχιστα λάθη, ανίκητος ψηλά, αρκετά γρήγορος και κινητικός. Αν μάλιστα άκουσα καλά στη μετάδοση αναφέρθηκε ότι είναι μεταξύ των πρώτων της ομάδας στις τελικές. Ζευγάρι με τον Ένγκελς και τέλος.
Αυτά έτσι στο πρόχειρο αδέρφια. Για Όσκαρ θα περιμένουμε. Πάντως για κάποιο λόγο αισθάνομαι περισσότερο αισιόδοξος απ' ότι μέχρι τώρα. Μακάρι να μας βγει η επιλογή.
ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θετικό σχόλιο. Δείχνει καλό "μάτι". Το πρόσεξα εξ΄αρχής...

Εικόνα savvas gridlock

Για την πρώτη παράγραφο, τσέκαρε εδώ.

http://www.apodytiriakias.gr/hrima/2018/01/08/mpasimo-ivan-kai-se-patate...

Εικόνα apostolos gaganis

Το διάβασα. Αυτός ο χώρος...

Εικόνα redterror

Καλησπέρα Απόστολε,μια χαρά ήταν ο Σεμπά χθές απο τις καλύτερες εμφανίσεις για φέτος που γενικά είναι απο μέτριος εως κακός.Ο Σισέ έχει όλα τα προσόντα να φτάσει πολύ ψηλά αρκεί να δουλέψει τις πνευματικές για μένα αδυναμίες του.Με τον τζούρτζεβιτς εντυπωσιάστηκα χθές.πιέζει πολύ τα στόπερ,κάνει κίνηση συνέχεια,δίνει μάχες σε όλο το γήπεδο και τελειώνει πολύ καλά τις φάσεις (και γρήγορα)άσχετα αν δεν έχει σκοράρει πολύ ακόμα.Είναι σύγχρονο φορ και νομίζω οτι με αυτόν θα παίζει στο τέλος ο Γκαρσία.Ποντάρω πάνω του!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θυμάμαι σ΄ένα άρθρο μου εδώ, τότε που μεταγράφηκε σ΄εμάς, τον είχα ζωγραφίσει - παίζοντας - σαν πάνθηρα. Μακάρι να "βγει". Άλλη φανέλα η μία, άλλη η ερυθρόλευκη. Να ελέγξει το άγχος του....

Εικόνα apostolos gaganis

Απλά διπλοπατήθηκε το αντισχόλιό μου.

Εικόνα dimitrov7

Πάντως στου Ιβάν(?) το στοιχηματζίδικο ... ο μπάουγκ με ΑΟΚ έδινε 1,20 και η κούλα με παράρτημα(κατά Κούγια) μπάουγκ 1,181. Αυτό αμέσως μετά το τσίρκο με Παναιτωλικό και Κομπότη. Επενδυτικές ευκαιρίες? Ίσως.
Πριν λίγο είδα αποδόσεις με ομάδα κυβέρνησης στο 1,14 και ομάδα ΣΥΡΙΖΑ 1,26. Μάλλον το παράρτημα θα προσπαθήσει να κόψει και κανέναν βαθμό από πρώην φίλο Ιβάν. Το ανέβασε και ψυχολογικά ο Κομπότης χθες ....

Εικόνα apostolos gaganis

Πνευματώδης, ως συνήθως...

Εικόνα μαουνιέρης

Ο ΑΟΚ Κέρκυρα λέγεται κανονικά πια ΠΑΟΚ Κέρκυρα.

Ζήτω ο θρυλικός ΟΛΥΜΠΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Καλημέρα, Γιώργαρε!

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τις κωλοτούμπες μπορούμε να τις διαχωρίσουμε και γραμματικώς.Αυτές που κάνουμε ως οπαδοί γράφονται εις τη νεοελληνική (κωλοτούμπα) ,οι δε που αναφέρονται στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εις τη λατινική (kolotoumba).Θερμούς ερυθρόλευκους χαιρετισμούς κ.Απόστολε.

Εικόνα apostolos gaganis

Αντιχαιρετώ εγκαρδίωωως...