ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ΄Ο ΑΝΤΡΑΣ NULLO...



Υπάρχει τέτοια πάθηση. Λέγεται "άντρας nullo" ή αγενεσία πέους και όρχεων. Επειδή μας πήγε πολύ στην...ανατομία με τα στεατοπυγικά υποσυστήματα και τις λοιπές μαλακίες του ο γνωστός υφυπουργίσκος και μάλιστα...Παιδείας, ωρέ κόσμε. Σκέφτηκα πολύ να του απαντήσω ή όχι αυτουνού του μελανόλευκου φελλού. Με πήραν και κάμποσα τηλέφωνα κάποιοι φίλοι, ζητώντας μου να γράψω κάτι ως απάντηση σε όσα είπε στο ραδιόφωνο για΄μας τους γαύρακες και για τον Άρη της Σαλόνικας, ο τύπος. Και μιας και μιλάμε με ανατομικούς όρους και βρίσκεται στα χωράφια μου, να του τα πω κι΄εγώ ανατομικά. Γνήσια ανατομικά, της Ιατρικής, όχι θλιβερά ερσάτζ, που χρησιμοποιεί κατ΄επανάληψη αυτό το μαγκάκι.

Είχα ξαναγράψει ένα άρθρο εδώ σχετικά  με την περίπτωση της φωτογραφίας, πριν από 28 μήνες. Πάλι για την ίδια ομάδα. Τί σύμπτωση... Για τρεις παίχτες της συγκεκριμένα. Τρεις σκοτώστρες. Και να, ξανά μ΄έναν οπαδό της τώρα. Το "παίζει", είναι, δεν ξέρω, δεν μ΄ενδιαφέρει στο φινάλε. Που με τίποτα δεν πιστεύω ότι εκφράζει την πλειονότητα τους. Με τίποτα. Γιατί ξέρω και του λόγου μου τέτοιους. Και όλοι είναι μια χαρά καρντάσια. Μ΄εμένα τουλάχιστον. Είχα συνεργαστεί παλιότερα μαζί τους. Επαγγελματικά. Και υπήρξαν άψογοι. Και φιλότιμοι. Σπαθί. Πολύ. Και δεν πιστεύω ότι αποτελούσαν την εξαίρεση.

Σ΄εσένα λοιπόν καθηγητά μου, του πρωκτικού διαύλου βέβαια, έχω ν΄απαντήσω ότι δεν είσαι σε θέση να κρεμάσεις εκεί που εννοείς, όχι 10.000 γαύρακες, μα ούτε ΕΝΑ κύτταρο ΕΝΟΣ γαύρου, καθ΄ότι ΔΕΝ τα΄χεις. Είσαι άντρας nullo. Δεν υπάρχουν καν, ούτε σαν υποψία, άρρενα γεννητικά όργανα στη θέση όπου όφειλαν να βρίσκονται. Υποθέτω βάσιμα, γιατί βρίσκονται στη δική σου περίπτωση, αλλού: ΕΝΔΟΚΡΑΝΙΑΚΩΣ. ΑΝΤΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Γιαυτό και ξεστομίζεις ανενδοίαστα και ανεύθυνα εντελώς για δημόσιο ειδικά πρόσωπο, τέτοιες εμετογόνες ηλιθιότητες, περιβεβλημένες "αρχαιοπρεπή" γλωσσικό μανδύα. Καλάαα... Μη χέσω. Ας όψεται αυτός που σ΄έβαλε εκεί που είσαι. Αυτός που κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο για σένα τούτες τις ώρες. Που ΣΥΝ-ευθύνεται για όσα ξεστόμισες. Με τα όσα κάνει και όσα, κυρίως, ΔΕΝ κάνει.

Αρκετά. Δεν έχω να προσθέσω άλλο τι. Και πολλά σου΄γραψα. Τιμή σου, αν μπορώ να ισχυριστώ τέτοιο πράμα, και που σου απάντησα. Το΄κανα, γιατί πάνω απ΄όλα θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και περήφανο να συγκαταλέγεται σ΄αυτό το...δεκαχίλιαρο ντε, που μας είπες ότι κρεμάς, ξέρεις ρε, ΕΚΕΙ και τα ρέστα. Το "παίζεις" το χαρτί της επανεκλογής σου, καλά. Απευθυνόμενος σ΄έναν ειδικό πληθυσμό. ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΜΩΣ. Βγεις δε βγεις. Και δεν είσαι ο μόνος. Δυστυχώς...

Σχόλια

Εικόνα George - Mati

Αυτόν τον άνθρωπο τον εξέλεξαν συμπολίτες μας ψηφοφόροι......... Να τον χαίρονται...... Εμείς την δουλειά μας !!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το 45ο !!!!!!

Εικόνα dimitrov7

Αρκετά με τον μαλάκα. ... έχουμε ματσάρα κορυφής αύριο. Κανονική. Όχι τσίρκο. Τα μυαλά κάργα πλέον στην Λαμία και όχι σε όσους εκτελούν συμβόλαια μπας και .....

Εικόνα Red Kokkinos
Εικόνα Romain

Perfect!

Η φωτό και ή απάντηση.

Έχουν όλα τα απαιτούμενα ή επιθυμητά στοιχεία, ιδιότητες, ή χαρακτηριστικά. Τόσο καλό όσο είναι δυνατόν να είναι.

Μόλις το είδα και πριν διαβάσω ούτε μια λέξη, σκέφτομαι ... αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος απο τον Ζουράρη.

Βεβαια διαφωνώ με την παραίτηση του Υφυπουργού Παιδείας. Διότι ήταν ασορτί με τους υπόλοιπους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ιδίως με τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δικαιοσύνης.

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Μιας και δεν είναι κάτι παραπάνω από αρχαιοπληκτος παπαρας, θα μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνει καλύτερα :
Αργία μήτηρ πάσης κακίας

Εικόνα Harry red logic

Αυτός ο τρισάθλιος ασβός και όσοι τον στηρίζουν –ιτς, και σία…, παίζουν με την φωτιά για ποταπούς ιδιοτελείς λόγους, απλά προκειμένου να επανεκλεγούν, φανατίζουν πορώνουν ανεγκέφαλους χούλιγκαν!
Ο συγκεκριμένος βρωμερός ασβός(ζητώ συγνώμη από μικρό θηλαστικό που δανείζω το όνομα σε αυτό το πανάθλιο καθίκι) εξυπηρετεί όχι μόνον τον εαυτό του αλλά και όλο το συνάφι των λαθρεπιβατών της εξουσίας!
Διχάζουν τον λαό , παίζουν με την φωτιά, «σπέρνουν ανέμους θα θερίσουν θύελλες»
…………………………………………………………………………………………………………………………………….
Εμείς θα φροντίσουμε να μην λησμονήσει κανείς όλους τους βρωμερούς εχθρούς του Θρύλου και τις βρωμερές τους πράξεις! Έρχεται η Νέμεσις!
.............................................................
Η παραίτηση και οτι μηχανευθεί ο πανούργος Αρχιψεύτης που κινεί αυτές τις άθλιες μαριονέτες, να γνωρίζει:
Δεν έχουμε κοντή μνήμη!Η Νέμεσις νομοτελειακά θα έρθει!

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΝΕΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΕΦΑΓΑ, ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΩΤΟΜΑΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΠ. ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ. ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ, ΛΕΕΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΎΝ.

Εικόνα takis xwsiar

Και κατι άλλο,παιδια.Μ'αρεσει,που οι "σοφοι" ελληνες Αρδ,ανυσηχουν εάν οι μπατσοι που οπλοφορουν,ειναι καλα στα μυαλα τους!Το ότι εχουν έναν Ψυχανωμαλο Υφυπουργο παιδειας,τους φαινεται κανονικο.

Εικόνα takis xwsiar

Κοιταξτε ατομο,που ξεβρασε ο υπόνομος!Και αυτοι τον εκαναν υπουργο!ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ",ΠΟΥ "ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ","μην μπλέκουμε τα πολιτικα,με το ποδοσφαιρο"! Μα δεν βλεπουν,οτι αυτοι,οι συνγκεκριμενοι δεν κανουν τιποτα άλλο,απ'το να προσπαθουν να μειωνουν τον Ολυμπιακο,ειτε με πραξεις,ειτε με δηλωσεις? Οσο για τη σταση του μετροπολις,και την υποβολλη παραιτησης του Νουλαρι,αν δεν ειχε πιασει στο βρωμο στομα του τον Αρη,ειμαι σιγουρος πως δεν θα γινοταν,τιποτα.Μια χαρα,του τα'πες,Αποστολε!

Εικόνα Δημητρης_12

Παντως ο Ζουραρις παραιτηθηκε λογω των αρειανων.Δεν θελουν να εχουν και με 2η ομαδα και ποσο μαλλον με ομαδα της θεσσαλονικης.Την προηγουμενη φορα που εχει αναφερθει κατα του κοσμου του Ολυμπιακου,στον αερα του σκαι)δεν ειχε γινει τιποτα.Και τοτε ο ''πειραιωτης'' καμμενος δεν θυμαμαι να ειχε πει τιποτα.Τωρα μιλησε επειδη ηδη ηξερε οτι θα παραιτηθει ο ζουραρις,επειδη προκαλεσε και τους αρειανους αυτη τη φορα

Εικόνα Red Kokkinos

τι να πει κανεις, ποση ..."σοβαροτητα" μπορει να προσδωσει σ' ενα προσωποποιημενο Φροϋδικο συμπλεγμα ολων των ψυχαναλυτικων παθησεων με καταλυτικο συστατικο την υψιστη ηλιθιοτητα.

Εικόνα ze ηλιας

Παραιτείται σύντομα όπως γράφουν το ερπετό.
Βλέπεις ο καθένας κοιτάει μη χάσει την πελατεία του.
Ο τσίπρας τους ψηφοφόρους του
και ο βόθρος του μετρόπολις τους ακροατές του (εννοείται κάλυψε μόνο τα αρειανά)
http://www.sport24.gr/media/anakoinwsh-metropolis-gia-zoyrari.5028252.html

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ δεν είναι τίποτα άλλο πάρα ένα ακόμα ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ της ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ του ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟΥ.
Αυτός και το ΓΙΑΛΑΤΖΙ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ που "υπηρετεί", δεν είναι παρά μια ακόμα ΑΠΟΔΕΙΞΗ του ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ έχει ΞΕΠΕΣΕΙ το ΣΥΝΟΛΟ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ στη χώρα μας. Με τις ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ πάντα. Σε μας.
Δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ η "παραίτηση" του, έχω ΠΟΛΛΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ αν η ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ την κάνει αποδεκτή...
Έτσι κι αλλιώς, σαν δημόσιο πρόσωπο που ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι, έχει ξεπεράσει ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, πολλές φορές.
Η συγχώρεση δεν δίνεται σε ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. Μόνο η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, ωραία τα γράψατε!!! Με το νούμερο!!!! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σαν πόλεμο στον Θρύλο μας θυμίζει υπερβολικά Χούντα!!! Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό μας!!!! Το έχουν ξεφτιλίσει το θέμα. Σκεφτείτε ρε νούμερα πως θα σώσετε την οικονομία της χωρας, πως θα δώσετε συντάξεις, πως θα δώσετε μέλλον στα νέα παιδιά, πως πως πως!!! Τα αλλά είναι για να βγάζετε μίζες από τα φιλαράκια σας!!!

ΥΓ: σας έχω σιχαθεί πουτανακια. Χώμα από μικρά άσια λέει
Υγ2: γίνατε ΑΕΚ βαζελακια και γουστάρω να βλέπω το τέλος να έρχεται
ΥΓ3: ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ