ΘΕΛΩ, ΜΠΟΡΩ, ΚΑΝΩ...



Χθες δεν είδα το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην Τρίπολη. Είδα το δεύτερο. Διάβασα πάντως, μέχρι τώρα που πληκτρολογώ, πολλά για το παιχνίδι. Περιγραφές, απόψεις, κρίσεις και προβλέψεις. Λίγα απ΄αυτά με ικανοποίησαν. Όλα, βλέπετε, γράφτηκαν κάτω απ΄την επίδραση δύο παραγόντων. Ο ένας είναι το πολύ πρόσφατο της ισοπαλίας, που δημιουργεί τη γνωστή επιτακτική ανάγκη του "πρέπει να γράψω κάτι ρε πούστη μου, δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο" κι΄ο δεύτερος το "είμαι υποχρεωμένος να γράψω", που αφορά βασικά στους επαγγελματίες αθλητικογράφους. Μιλάω απ΄τη δική μας, τη γαύρικη, σκοπιά. Όχι εκείνη των απέναντι. Αυτούς χεσμένους τους έχω. Το υπουργείο...εσωτερικών, μ΄ενδιαφέρει πρωτίστως. Τα σχόλια κλπ της δικής μας της μεριάς διάβασα κατ΄αποκλειστικότητα σχεδόν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, έτσι για μια μικρή, πολύ μικρή, "κουρντιστική" και βέβαια απολύτως αναστρέψιμη υπεραδρεναλιναιμία. Είμαι απόλυτα ψύχραιμος και ήρεμος. Γιαυτό και ξεκίνησα να γράφω. Πάλι δύο οι λόγοι. Ο ένας, γιατί έχουν περάσει αρκετές ώρες απ΄το ανάποδο χθεσινοβραδινό συμβάν, η σκόνη έκατσε ή οφείλει να΄χει κάτσει, ο γεγονε γέγονε, κι΄ο δεύτερος γιατί έχουνε δει μπόλικα τα ματάκια μου. Έτσι, αναζήτησα μια φωτογραφία στο Γκούγκλη με θέμα τα "μπορώ και θέλω", τη βρήκα, και με αυτήν ως αφετηρία ξεκίνησα το γράψιμο. Την κοιτάζω, από αριστερά προς τα δεξιά ανεβαίνοντας τη σκάλα, και τοποθετούμαι.

1.    Θ     Ε     Λ     Ω

Εμείς οι γαύροι, αναμφίβολα θέλουμε. Λυσσάμε ειδικότερα να πάρουμε τούτο το πρωτάθλημα. Πρωτίστως για να το τρίψουμε στη μούρη ολόκληρου του πολιτικο-επιχειρηματικο-επικοινωνιακο-ποδοσφαιρικού αντιΟλυμπιακού μετώπου. Της "εξυγίανσης" και του "50:50". Που΄χει ακροβολιστεί σε όλα απ΄όσα στέκια υπάρχουν, με στόχο ένα: ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Αυτός είναι ο άμεσος. Γιατί υπάρχει κι΄ο απώτερος. Να μας βάλουνε στη μπάντα όσα περισσότερα χρόνια γίνεται, παίρνοντας το αίμα τους πίσω και βάζοντας τέρμα στον αφόρητο πόνο τους για την επί μία εικοσαετία καταθλιπτική για δαύτους κυριαρχία του Ολυμπιακού στο εγχώριο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Μη μας διαφεύγει αυτό, το τελευταίο. Ο σκοπός τους είναι να μας κάνουν κάτι αντίστοιχο, ανάλογο, μ΄εκείνα που τους κάνουμε δυο δεκατίες τώρα. Ώστε, συνακόλουθα, να προσποριστούν ΠΟΛΛΑΠΛΑ οφέλη. Και μη βαυκαλιζόμαστε με την ιδέα ότι άμα φύγουν ετούτοι που΄ναι τώρα, θα στρώσουν όλα. Σιγάαα... Δεν πιστεύω τίποτα. Ευκαιριολάτρες, συγκυριολάτρες του κερατά, είναι όλοι τους. Μόνο το ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ τους συμφέρον, τους ενδιαφέρει. Ό,τι το εξυπηρετεί, μ΄αυτουνού την πλευρά συνεργάζονται και είναι. Διαχρονικό ετούτο. Με ΟΛΟΥΣ. Ίσως και ελάχιστες, καλοπροαίρετες, εξαιρέσεις. Πολιτικούς, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, ΑΡΔολόγους, όλους, όλους... Μόνο σ΄ένα πιστεύω. Στη διπλή δράση. Μου κάνεις την ομάδα όσο γίνεται ισχυρότερη στον αγωνιστικό χώρο κι΄όσο για το άλλο, το αντιμετωπίζεις με τα ίδια όπλα που σε χτυπάει, σε ανταγωνίζεται. Αλλιώς δεν ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ, δεν ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΣ.

Οι παίχτες μας όμως, θέλουν κι΄αυτοί; Ένα είναι σίγουρο. Ότι σε γενικές γραμμές, είναι αδύνατο να θέλουν όσο εμείς. Μπορεί να θέλουν, δεν λέω. Αλλά όσο εμείς, υπερσίγουρα όχι. Εμείς είμαστε άρρωστοι. Δίνουμε εμείς, δεν παίρνουμε. Οι παίχτες παίρνουνε. Κάνουνε μια δουλειά και αμείβονται γιαυτή. Με ποικίλου βαθμού επαγγελματισμό, απ΄τη μεριά τους. Άσε που κάθε χρόνο, κόσμος πάει κι΄έρχεται... Εμείς, εντάξει, πάσχουμε από ανίατη αρρώστια. Άλλο το ένα λοιπόν κι΄άλλο το άλλο. Και οι αντίπαλοί μας, κι΄αυτοί την ίδια δουλειά κάνουνε. Μιλάω για ΄μας όμως. Αυτό μ΄ενδιαφέρει. Ο Προτό, ας πούμε, δείχνει να το΄χει το μικρόβιο. Ο Πάρντο όμως; Ή ο ο Οτζίτζα; Ή ο Μάριν; Επίτηδες δεν αναφέρω άλλα ονόματα...

Όσον αφορά Μαρινάκη, δεν υπάρχει ζήτημα. Καν. Είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ασυζητητί. Και για τον Γκαρθία, δεν αμφισβητώ. Θέλει να δείξει. Αλλιώς δεν θα δεχότανε.

2.    Μ     Π     Ο     Ρ     Ω

Μμμμμ... Σηκώνει νερό το θέμα. Ο φετινός Ολυμπιακός μπορεί; Μπορεί να σηκώσει το τρόπαιο; Έχει την ποιότητα και τις δυνάμεις, κυρίως, να τα καταφέρει; Με βάση τα όσα είδα χθες στο ματς, κάνω "Μμμμμ"....  Ο Αστέρας ήταν καλύτερος. Εμείς, κουρασμένοι. Δεν ξέρω. Αυτά όλα τα περί ποιοτικής υπεροχής μας κλπ, έχουν αρχίσει να με προβληματίζουν. Δεν ξέρω αν είναι συναισθηματικά επηρεασμένες αξιολογήσεις. Στο χορτάρι αποδεικνύονται όλα. Δεν μ΄αρέσει να πιάνω ονόματα, γιαυτό και δεν τα πολυαναφέρω, θα μιλήσω επομένως γενικά και ο νοών νοείτω. Πίσω, είδα κενά πάλι. Και στα πλάγια, αλλά και στο κέντρο. Κι΄έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια. Και καθοριστικά για τον τίτλο. Δεν ξέρω αν, ό,τι πήραμε, θα βελτιώσει τα πράγματα. Στο κέντρο έχουμε δυο καλούς παίχτες, αλλά 34άρηδες πια... Περιμένω από έναν άλλο, πολλά περισσότερα. Μπροστά, βλέπω παίχτες φορμαρισμένους, ανερχόμενους, πεισματάρηδες, αλλά και ασταθείς, λιγόψυχους, ταβανιασμένους. Με τυλίγουν ερωτηματικά για τη συνέχεια. Δεν τρέχουμε όσο χρειάζεται, δεν είμαστε τόσο δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, δεν πιέζουμε όσο θα΄πρεπε παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, πουλάμε απαράδεκτα, εξοργιστικά πολλές φορές, την μπάλα, δεν βρισκόμαστε εύκολα... Τί να πω; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ. Ο Αστέρας έτρεξε πολύ, πίεσε ειδικά στο κέντρο ματαιώνοντας επανειλημμένως τις προσπάθειές μας να δημιουργήσουμε παιχνίδι, μας έφτιαξε ευκαιρίες, μάλλον εμείς κόψαμε το χινάρι, εμείς, που θα΄πρεπε ΑΥΤΟ το ματς να το παίρναμε οπωσδήποτε. Θα μου πεις, χάθηκαν οι ελπίδες μας για τον τίτλο; Όχι, δεν χάθηκαν, ασφαλώς. Το πρωτάθλημα παίζεται ακόμα. Αλλά... Οι άλλοι αβαντάρονται, οι υπολειπόμενοι αγώνες λιγοστεύουν, τα αμέσως ερχόμενα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα κομβικά και ενδεχομένως, αν εκεί δεν πάμε καλά, να τελειώσει αρκετά προ του τέλους της σεζόν η υπόθεση τίτλος για΄μας. Συμπέρασμα; Θα΄λεγα πως χρειαζόμαστε επειγόντως ένα καλό εξτρέμ, πριν απ΄όλα. Κουράστηκα πια με τους Πάρντους και τους Σεμπάδες. Και κυρίως, θα ζητούσα περισσότερο πείσμα και ενέργεια, αν μπορούν - ο Ιανουάριος μας τελείωσε - απ΄τη μεριά τους. Είμαστε πιο αργοί, συγκριτικά με άλλους και όχι τόσο δυνατοί, πάλι συγκριτικά με άλλους. Μην ξεχνάμε: ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑΥΤΟ!

Για τον Γκαρθία, δεν ξέρω αν μπορεί. Θέλω να πιστεύω πως μπορεί. Είναι πολύ νωρίς να πω ο,τιδήποτε ουσιαστικό σχετικά. Τον στηρίζω. Το βιογραφικό του, δεν είναι εντυπωσιακό, αλλά οπωσδήποτε ενθαρρυντικό. Θέλει χρόνο για να δείξει - όπως ο οιοσδήποτε -  κι΄εμείς, ατυχώς, δεν έχουμε τώρα την πολυτέλεια για κάτι τέτοιο, γεγονός που κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα. Ο κύβος όμως έχει ριφθεί, με την αντικατάσταση του Λεμονή. Και οι όποιοι πειραματισμοί του Καταλανού, απόλυτα κατανοητοί για μένα. Έστω και αν αποδεικνύονται ανεπιτυχείς. Είναι καινούργιος στο εδώ κουρμπέτι, ο άνθρωπος. Μάγοι άλλωστε δεν υπάρχουν. Γνωστό. Μόνο στα τσίρκα και στις πρωτόγονες φυλές τους βρίσκεις. Θα μου πεις, αυτή η αλλαγή προπονητή έπρεπε να γίνει τώρα; Το αφήνω τούτο το θέμα κατά μέρος. Έγραψα στο τελευταίο μου άρθρο εδώ: "Το μέλλον θα δείξει". Και το ρολόϊ του μέλλοντος άρχισε ΗΔΗ να δουλεύει απ΄το χθεσινό παιχνίδι. Θα θυσίαζα π.χ. ένα τίτλο, τον φετινό, αν ήταν να φτιάξουμε ομάδα; Απαντώ: Πρώτον, δεν ξέρω με σιγουριά αν όντως θα φτιάχναμε ομάδα. Εξαρτάται από πολλά κάτι τέτοιο και κυρίως απ΄το τί εργαλεία διαθέτεις. Ό,τι είναι λογικό εξάλλου ή αναμενόμενο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ΚΑΙ πραγματοποιήσιμο. Και δεύτερον, του λόγου μου, δεν θυσιάζω ούτε τρίχα, όχι τίτλο, όταν έχω τον ΘΡΥΛΟ και το μεγαλείο του μπροστά μου. Τα θέλω ΟΛΑ. Θέλω τα ΠΑΝΤΑ. Ειδικά όταν ΜΠΟΡΩ να πάρω ΚΑΙ φέτος το πρωτάθλημα, φτάνει όλοι εκεί κάτω στο Ρέντη να κάνουν την ΥΠΕΡΒΑΣΗ εκείνη που χρειάζεται προκειμένου το τελευταίο να γίνει δικό μας. Κι΄επειδή ασχολούμαι βασικά μ΄αυτά, τα εργαλεία, τους παίχτες δηλαδή, ουρλιάζω: ΒΑΛΤΕ ΨΥΧΗ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ! ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΤΕΡΙΚΙΑ ΓΛΩΣΣΟΥ!

3.    Κ     Α     Ν     Ω

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται άλλος σχολιασμός σε σχέση με το "κάνω". Απ΄τα προηγούμενα, το θέμα αναλύθηκε. Ανασύνταξη, άκρος επαγγελματισμός, ευφυής προπονητικός σχεδιασμός και ορθές επιλογές παιχτών για την υλοποίηση του στοχου: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2017 -18. Χρειαζόμαστε δύο ΚΑΛΕΣ προσθήκες απαραιτήτως μέχρι τη λήξη της παρούσας μεταγραφικής περιόδου. Κατά την ταπεινότητά μου.

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ! Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ; ΑΠΑΝΤΩ: ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΜΠΟΡΕΙ! ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ! ΕΙΣΑΙ, ΑΠ΄ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ, Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΥΝΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΠΟΛΥΤΡΟΠΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΟΥ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΝΙΚΑΣ....

Υ Γ.  Οι γνωστοί επαγγελματίες ΑΡΔ, αρχίσανε πάλι... Μέχρι προχθές, άλλος Ολυμπιακός με τον Γκαρθία και τα ρέστα. Χθες και σήμερα, νάρκες και φυτίλια στον Ισπανό... Αξιόπιστοι, όσο τα σκουπίδια. Βγαίνουν έξω απ΄το λαγούμι τους, οσφραίνονται τα γύρω και γράφουν όπως φυσάει ο άνεμος στον λαϊκό περίγυρο ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή, μέχρι την επόμενη κιόλας αγωνιστική να τα "γυρίσουν" εκ νέου. Μια ζωή τα ίδια....

Σχόλια

Εικόνα takis xwsiar

Ανακοινώνεται η κατασκευαστρια εταιρια για την "Αγια Σοφια".Ποσο γατος εισαι ρε "τιγρη"? Φυλαγε τον κωλο σου..να'χεις τα μισα! 123 ωρες ακομα πουστρηδες,θα περασουν...Εισητηρια λιγα ακομα και απέναντι απ'την 7!

Εικόνα matrasimca

Απο οσα εχω δει εγω την ΑΕΚ την επαιξε στα ισια ο Απολλωνας, με πολυ παθος και της πηρε ισοπαλια.
Απο τις δυο ανταγωνιστικες μας ομαδες που εχω δει η ΑΕΚ ειναι συμπαγης και ξερει να αμυνεται καλα ενω ο ΠΑΟΚ εχει ανεβει ψυχολογικα γιατι του εχουν κατσει καποια αποτελεσματα εστω και με την βοηθεια της διαιτησιας.
Το ποδοσφαιρο που παιζει ειναι πλεον καλο, γιατι καποιοι τραυματιστηκαν και αυτοι που τους αντικατεστησαν ηταν καλυτεροι οπως πχ ο Πελκας ο οποιος δεν ηταν πρωτη επιλογη.
Απο τον ΠΑΟΚ μου αρεσει ιδιαιτερα ο ΠΕΛΚΑΣ, αυτο το παιδι εχει κατι το απροβλεπτο, και ειναι ο μονος που θα ηθελα στην ομαδα μας.
Εμεις φεραμε σαν πρωτη (αλλα χειροτερη) επιλογη τον Εμενικε μεχρι να καταλαβουν (χανοντας βαθμους) οτι ο Ανσαριφανρτ θελει 10 σαν αυτον και 5 σαν τον Ουρος.
Απο εμας ο Γκαρσια δεν ξερει το ροστερ ακομα καλα αλλα και ουτε το Ελληνικο ποδοσφαιρο, αυτο μου εδειξε η αποφαση να μην παρει στην ομαδα τον Χατζισαφι στην θεση του κουρασμενου Κουτρη η να μην ελθει ο Σιωπης και να βγαζουμε την σαιζόν με δυο 34ρηδες στο κεντρο και τον αργο, πλην δυνατο αλλα ατεχνο Ταχτσιδη.
Ο Ολυμπιακος εχει κατεβει επιπεδο σε σχεση με αλλα χρονια αλλα θεωρω πως δεν ειναι χειροτερος απο τους ανταγωνιστες του και οτι εχει κακες η πονηρες διαιτησιες, με πολλα φαουλ, κιτρινες, διακοπες ρυθμου κλπ.
Εστω και το τελευταιο λεπτο μια καλη μεταγραφη μπορει να κανει την διαφορα, γιατι οι αλλοι μας παιζουν παιγνιδι φθορας, με πολυ δυνατα κτυπηματα, καρτες, προκλησσεις σε παικτες μας κλπ.
Με το μικρο ροστερ θα πρεπει να παρατησουν το κυπελλο αν θελουμε να παρουμε πρωταθλημα, δεν θα μας αφησουν.
Η ομαδα επαιζε σαν ψοφια γατα και μονο αν ειναι γεματη ενεργεια εχοντας ενα στοχο το πρωταθλημα δηλαδη μπορει να το παρει.
Αν υπηρχε ισονομια μονο τοτε θα ζητουσα να παμε για το νταμπλ, οχι ομως τωρα, ρισκαρουμε πολλα για να κτυπησουμε ενα τιτλο που δεν εχει αλλη αξια παρα μονο το γοητρο.

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Καλησπέρα σας.2-3 πραγματάκια για το μάτς της Τρίπολης. Πολύ αργό και ανύπαρκτο κέντρο στο ά ημίχρονο.
Και αρκετοί παίκτες μας κουρασμένοι-για να μη πω τίποτα άλλο..
Με την είσοδο του ΟΦΟΕ αρκετή βελτίωση..
Αν ξεκινήσει και παίξει όπως ξέρει θα έχουμε άλλη εικόνα
Τη Κυριακή πρέπει να είμαστε 40.000 στο ναό..

Όσο για το μπάσκετ είδαμε και χτές το φάρο....με μισή ομάδα και ξευτιλίστηκαν όλοι.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Σύγγαυροι, όσοι μπορείτε την Κυριακή αλλά και σε κάθε αγώνα ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Να βράζει ο τόπος πρέπει, να κοχλάζει το γήπεδο και σε κάθε φάση να σηκώνεται 10 εκατοστά από το έδαφος!!. Πότε θα το γεμίσουμε δηλαδή, στα εύκολα; Έρχεται η κούλα, έρχεται ο άλλος ο αιώνια σιχαμένος αλλά έρχονται και τόσοι άλλοι που περιμένουν να μας βρουν χαλαρούς. Δε νοείται να γίνονται αυτά που γίνονται γύρω μας και να βλέπεις να πιάνουμε ΠΑρασκευή και να υπάρχουν ακόμα εισιτήρια απούλητα και κενά καθίσματα την ώρα του αγώνα.

Εικόνα apostolos gaganis

Αν υπάρξουν το πλήθος και το πάθος του αγώνα μας με τον ΠΑΟΚ, θα την πάρουμε την ΑΕΚ. Και θέλω να πιστεύω πως θα υπάρξουν. Μ΄αυτά τα δύο, και κυρίως το δεύτερο, τους κερδίσαμε τους Θεσσαλονικείς στον πρώτο γύρο.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Το πάλεψα να κατέβω την Κυριακή, αλλά δε μου βγαίνει.
θα βρω τρόπο και θα πάω όμως στο ματς της Τούμπας

Εικόνα apostolos gaganis

Άφεριμ....

Εικόνα red7neck

Κύριε Απόστολε,

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι θα πορευτούμε με αυτή την ποιότητα μέχρι το τέλος της σεζόν. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουν λυσσάξει να μας πάρουν το πρωτάθλημα, να μας ρίξουν στα πέτρινα χρόνια. Τα πράγματα είναι πολύ απλά.

Νίκες και μόνο νίκες με ΑΕΚ (πρωτάθλημα, κύπελλο), Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Εάν φέρουμε έστω και ένα x στο πρωτάθλημα και αποκλειστούμε στο κύπελλο, τότε game over. Θέλει πολλά κιλά καρύδια από τους παίκτες, ο κόσμος τα έχει δείξει με την υποδειγματική του συμπεριφορά εδώ και πολύ καιρό και στέκεται στην ομάδα. Ο προπονητής δεν μπορεί να κριθεί καθώς δεν έχει κάνει προετοιμασία μαζί με τους παίκτες από την αρχή οπότε πορεύεται με αυτά που έχει.

Ας είμαστε αισιόδοξοι, δεν έχει χαθεί τίποτα. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά αν το πιστέψουν οι παίκτες το νταμπλ είναι δικό μας. Αυτοί παίζουν εξάλλου στο χορτάρι, όχι εμείς!!Είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν την εικόνα. Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής!

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ μαζί σου. Με μια διαφορά. Θα σου μιλήσω ειλικρινά, συγγαυρικά. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος. Είμαι ψυχρά στη μέση ακριβώς αυτών των δύο καταστάσεων, διαθέσεων. Στο σημείο μηδέν. Απ΄την άλλη, αισθάνομαι τόσο στρατευμένος στο οπαδικό μου καθήκον όσο ελάχιστες φορές μέσα σε δεκάδες χρόνια. ΚΑΥΤΟΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ. Γιατί ο πόλεμος εναντίον της είναι αδιάλειπτος και αδυσώπητος. Φτάνει η δύναμη του κόσμου μας; Όχι. Πρέπει να βοηθήσουν και οι παίχτες μας, δίνοντάς τα όλα. Συν Αθηνά και χείρα κίνει. Ξαναλέω: Θα δούμε, αρχής γενομένης απ΄την Κυριακή. Αν είχε μια φορά μεγάλη σημασία αυτό το ματς, τώρα μετά το χινάρι στην Τρίπολη, έχει 10 φορές μεγαλύτερη...

Εικόνα elias

Θα ρωτήσω κατι προς τους αναγνώστες που βλέπουν τα ματς του παοκ και της αεκ.εγω δεν εχω άποψη διότι βλεπω μονο ολυμπιακο.οι αντίπαλοι τους παίζουν στα ίσια η εχουν μειωμένη αγωνιστικότητα;

Εικόνα takis xwsiar

Ηλια ,δεν παιζουν ολοι με τον ιδιο τροπο.Ο Αστερας,με τα ως τωρα δεδομενα θα παιξει στα ισα.Ειμαι σιγουρος.Ο Ατρομητος μπορει να εχει παρε-δωσε με παικτες,αλλα και στα δυο ματς που επαιξε με μπαοκ,επαιξε στα ισα.Με εγληματα του ρεφερι καθαρισε.Δεν παιζουν όμως ρολο μονο οι ομαδες,γιατι υπαρχουν περιπτώσεις με βρωμιες σε συγκεκριμένους παικτες του αντιπαλου.Μην νομιζεις όμως ότι μια ομαδα που θα κατσει στον ένα,θα κατσει και στον άλλο.Εχουν και οι λαθρεμποροι τον δικο τους "αγωνα".Ο πολεμος αυτος εχει ακομα πολλες μαχες.Γι'αυτο εμεις θα πρεπει απ'τη μερια μας να ειμαστε όπως πρεπει,και οπου βγει.Και με την ΚΕΔ εχουνε μαχες οι λαθρεμποροι,και στην ΕΠΟ.Μην ξεχναμε όμως πως η πλειοψηφια των παικτων της Σ.Λιγκας,αμειβονται με 30-40 και 50 χιλιαδες το χρονο.Φαντασου δηλαδή,οτι ακομη και με 20 χιλιαρικα καποιος τον κανει "χαρουμενο". Χαιρετω φιλε

Εικόνα elias

Εγω δεν ειμαι πια αισιόδοξος για φετος γιατι ειμαι σίγουρος οτι ο παοκ θα κάνει παντού νίκες.ειναι φανερό οτι υπαρχει εντολή.μεχρι να φτάσουμε στο παοκ-οσφπ ,αυτοι θα πανε τρένο.αρα κι εμεις πρεπει να παμε χωρις αλλη γκέλα ως εκει,αλλα οταν φτάσουμε θα μας περιμένει μια διαιτησία καρμανιόλα.και θα σας πω και κατι που γράψε ο Νικολακόπουλος και μου χει μείνει.ακομα και ο προτο θα συμπληρώσει καρτες.

Εικόνα apostolos gaganis

Γυρνάει αυτό που γράφεις Ηλία στο μυαλό μου, αλλά για την ώρα το απορρίπτω. Για την ώρα. Δεν θεωρώ ότι ο Μαρινάκης θα καταθέσει τα όπλα, έτσι εύκολα. Ένας βαθμός δεν είναι τίποτα. Περιμένω να δω την Κυριακή τί θα γίνει. Και θα επανέλθω, φυσικά.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Χαιρετώ Απόστολε κι αδέρφια.
Νομίζω πως μόνο η ποιότητα των παικτών μας είναι αυτό που μας κρατάει μέσα στο κυνήγι του τίτλου, ειδικά στον πρώτο γύρο.
Μόλις βρεθεί και δέσει λίγο και το άλλο, γίναμε πιστεύω - μακάρι να είναι ο Όσκαρ το συγκολλητικό το κράμα. Υπομονή - το ξέραμε άλλωστε αυτό - γερά νεύρα και ΟΛΟΙ ΝΑΟ: ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ.

Κατά τα λοιπά, να 'χαμε εναν ναργιλέ να τα βλέπαμε όλα κόκκινα και άσπρα και ριγέ.
Α - και γαμώ της αεκ το λαό.

Εικόνα apostolos gaganis

Η ποιότητα... Πιθανόν. Σίγουρα όμως δεν φτάνει μόνο αυτή. Ισως μάθουμε σύντομα προς τα πού θα πάει τελικά το πράμα. ΙΣΩΣ.

Εικόνα Harry red logic

Ένα σχόλιο για την ομάδα Μπάσκετ?Που σταματάει ο κατήφορος?????

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι όπως είναι η κατάσταση στο τμήμα, δεν νομίζω ότι μπορεί να ανακάμψει η ομάδα. Υπάρχει τέλμα. Τώρα τα στείρα πείσματα, οι εμμονές, όσων έχουν τα λεφτά, πρέπει να πάνε παράμερα. Μ΄έχει κρυώσει η ομάδα στο μπάσκετ....

Εικόνα PGK

Εκεί που απομακρύνεται ο κος Σφαιρόπουλος, ο οποίος φέρει βαρύτατες ευθύνες για αυτό το κατάντημα του ΟΣΦΠ.

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε ,Σύγγαυροι το επαναλαμβάνω γιατί πιστεύω οτι έχει τεράστια σημασία και αξία:
....Και μη βαυκαλιζόμαστε με την ιδέα ότι άμα φύγουν ετούτοι που΄ναι τώρα, θα στρώσουν όλα. Σιγάαα... Δεν πιστεύω τίποτα. Ευκαιριολάτρες, συγκυριολάτρες του κερατά, είναι όλοι τους. Μόνο το ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ τους συμφέρον, τους ενδιαφέρει. Ό,τι το εξυπηρετεί, μ΄αυτουνού την πλευρά συνεργάζονται και είναι. Διαχρονικό ετούτο. Με ΟΛΟΥΣ. Ίσως και ελάχιστες, καλοπροαίρετες, εξαιρέσεις. Πολιτικούς, ποδοσφαιρικούς παράγοντες, επιχειρηματίες, ΑΡΔολόγους, όλους, όλους... Μόνο σ΄ένα πιστεύω. Στη διπλή δράση. Μου κάνεις την ομάδα όσο γίνεται ισχυρότερη στον αγωνιστικό χώρο κι΄όσο για το άλλο, το αντιμετωπίζεις με τα ίδια όπλα που σε χτυπάει, σε ανταγωνίζεται. Αλλιώς δεν ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ, δεν ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΣ....

---προσθέτω:....χαμαιλέοντες!
Δεν ξεχνάμε ότι ο νιαούρης έπαιζε μπάλα και με τον Αντώνιο τον Μεσσήνιο(βλέπε ΟΠΑΠ) και ακολούθως με απίστευτη ευκολία βρήκε άκρες με τα φλάμπουρα και τον ζακυνθινό κισσό. Ο δε ιγκνιάτεβιτς έχει απλώσει δίχτυα σε όλο το πολιτικό-κομματικό φάσμα!
Τίποτα δεν αποκλείει η μάλλον είναι βέβαιο ότι και στην επόμενη κυβέρνηση οι εξυγιαντές θα έχουν τις άκρες τους! Το παιγνίδι της εξουσίας υπερβαίνει τα κόμματα παίζεται σε μυστικά πιο ισχυρά Club-Στοές!
Η λαοθάλασσα του Θρύλου είναι ο καταλύτης, το πυρηνικό όπλο!
Αυτό το όπλο υπολογίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ!
Επομένως ας έχουν το νου τους οι Ηγέτες του Θρύλου(πιστεύω οτι το αντιλαμβάνονται πλήρως) για να σχεδιάσουν η αναπροσαρμόσουν αναλόγως την Στρατηγική που εξυπηρετεί μακροπρόθεσμα τα συμφέροντα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Υ.Γ Πρόεδρε,αγωνιστική ποιοτική ενίσχυση,είναι ανάγκη επιτακτική και άμεση!

Εικόνα matrasimca

Αποστολε χαιρετω,
Κεντρο για ισορροπία και νιάτα τα είπαμε ΣΙΩΠΗΣ.
Μας εχει φαει η ξενομανία αλλα ο Ανσαριφαρντ ήλθε απ την Ελλαδα οχι την Ισπανια και ειναι ο καλύτερος μας.
Ο Κουτρης ειναι στα κατω αλλα ο Χατζισαφι έξω να το τέλειο πλανο.
Οσο δεν υπαρχει λογική αλλα ο νομος του Πάπα του αλανθαστου θα χαρίζουμε ποντους και πρωταθλημα.
Καθυστερούμε ενω απο Ελλαδα μπορουσαμε να κανουμε μεταγραφή.
Ο Βαις που ξετρυπα σπο δεξια δεν αποκτήθηκε.
Ο Μιραλας ανεβαινει δινει ασιστ αλλα οι αλλοι τις χανουν.
Περιμενα περισσότερα απο τον πρόεδρο για να μην τους το χαρισουμε.
Η εξυγιανση δεν με τρομάζει αλλα πρέπει να δούμε πως εχτες ο Αστερας στο 60% του χρονου ηταν καλυτερος.
Εμεις αντι να παιξουμε με την μπάλα κατω καναμε τα αντίθετα.
Θα ηθελα ενα σεντερ μπακ σαν τον Ιγγλεσιας για το παθος του.
Να εισαι καλα φίλτατε- εσυ βλεπεις σωστα.

Εικόνα apostolos gaganis

Χαιρετώ κι΄εγώ, αδελφέ.

Εικόνα PGK

Λυπάμαι σύνγαυροι αλλά αυτό το συνονθύλευμα μπορεί να θέλει αλλά δεν μπορεί με τίποτα. Ας μην ασχολούμεθα με θεωρίες όταν οι κατ΄ευφημισμόν παικταράδες χθες δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά. Όχι πρωτάθλημα αλλά ούτε μία τρύπα στο νερό δεν θα κάνει αυτό το σκορποχώρι φέτος. Το ξέρω ότι τα λόγια μου είναι σκληρά. ΕΥΧΟΜΑΙ όμως να είμαι τελείως λάθος.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ το εύχομαι να είσαι λάθος. Το εύχομαι.

Εικόνα Chevalier de Balibari

ξεκαθαρη απαντηση,
ΔΕΝ μπορουν τα παλικαρια..
πολλοι μετριοι παικτες ή ξεζουμισμενοι σε κρισιμες θεσεις..
Ο Ιρανος καλο παιδι αλλα οχι για ολυμπιακο μη τρελλαθουμε...
στα ακρα ???... αστα χεστα
γιαυτο βογγαει η ομαδα να κερδισει στα πιο πολλα παιχνιδια
της πλακας οι αντιπαλοι μας
ακομα και με την συνδρομη κορακιων...
Εμεις δεν ειμαστε αυτοι που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειμαστε..
Λεφτα δωθηκαν πολλα αλλα...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι φαίνεται. Τελευταίος θα εγκαταλείψω πάντως. Πιστεύω ότι θα το παλέψουνε. Θέλω να πιστεύω, ακριβέστερα. Την Κυριακή παίζονται πολλά. Ήδη μπήκαμε, όχι με επιτυχία, στην πιο κρίσιμη φάση του φετινού πρωταθλήματος. Αν μας το πάρουν, θα΄ναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη για΄μας. Μόνο ο Βαγγέλας μπορεί ΤΩΡΑ να βοηθήσει ουσιαστικά. Δεν βλέπω κάτι άλλο.

Ίδωμεν.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Για να παραφράσω λίγο τη μετάφραση ΘΕΛΟΥΜΕ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΠΙΣΤΗ,ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Περιεκτικότατος.
Τι άλλο να προσθέσει κανείς...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο κόσμος μας, θα΄ναι όπως πρέπει. Υπερβέβαιο. Όσοι παίξουν; Μιλάω για την Κυριακή.

Θα δούμε.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ .....ΕΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ.Η ΓΡΑΦΙΔΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΩ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΠΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΝΙΚΑΜΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ .....ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΙΚΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ-ΖΗΤΙΑΝΑ- ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΘΙΣΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗ ΜΑΣΙΑ Η ΝΙΚΗ .ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ....ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Γιώργο, σε χαιρετώ. Περιμένω ενέργειες από τον Μαρινάκη. Ετοιμάζομαι από τώρα για την Κυριακή. ΝΤΕΡΜΠΙ.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Όπως πάντα σχόλιο με τα πόδια στη γη.
Θα βάλω κι εγώ λίγα δικά μου και δεν έχω θέμα να αναφέρω και ονόματα.
Όσκαρ: Δεν θα τον σχολιάσω μέχρι το τέλος της σεζόν. Για να το πω πιο σωστά, θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τη λογική μου η οποία λέει ότι αν δεν συμβεί κάτι τρομακτικό (χτύπα ξύλο) ο Γκαρθία πρέπει να κριθεί μετά τα προκριματικά του καλοκαιριού για 2 απλούστατους λόγους: α) αν δεν περάσει κάποιο λογικό χρονικό διάστημα δεν μπορείς να σχηματίσεις σοβαρή άποψη, και β) παρέλαβε αυτό που παρέλαβε και ελάχιστα μπορεί να αλλάξει υπό αυτές τις συνθήκες. Είναι λοιπόν δίκαιο να κρίνω αυτό που θα δημιουργήσει ο ίδιος και όχι αυτό που παρέλαβε. Σχόλια προφανώς θα κάνω καλά και άσχημα για τις όποιες επιλογές του αλλά για τις ανάγκες του σχολιασμού της ομάδας και όχι ως πόρισμα για τον προπονητή. Πάμε παρακάτω:
Κούτρης: Υπάρχει η άποψη ότι 'έσκασε' από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Μπορεί. Εγώ βέβαια δεν πιστεύω ότι σε μισή σεζόν ένας παίκτης στην ηλικία του δικαιούται να σκάσει. Γεγονός είναι -και κουράστηκα να το επαναλαμβάνω, αλλά αφού με κουράζει κι αυτός είμαι αναγκασμένος να το γράφω ξανά και ξανά: Η πλευρά του είναι μαύρη τρύπα. Μαρκάρει στο χώρο, ποτέ δεν πάει δυναμικά επάνω στο μαρκάρισμα και να σταματήσει την προσπέλαση του επιθετικού. Αντίθετα κάνει πισωπεταλιές, μπαίνει ο ίδιος στην περιοχή και το ίδιο φυσικά κάνει και ο κάθε λογικός επιθετικός. Επιπλέον, όταν η μπάλα παίζεται από την δεξιά μας πλευρά (π.χ. πλευρά Ομάρ/Φιγκέιρας) ο Κούτρης συγκλίνει υπερβολικά χωρίς μάλιστα να παρακολουθεί την κίνηση των επιθετικών προς την δική του πλευρά. Άπειρες φάσεις έχουμε φάει γι αυτόν τον λόγο. Επιθετικά μετριος. Μου αρέσει η ταχυδύναμή του, αλλά δεν θυμάμαι ούτε μια σέντρα/ασίστ ή μια διείσδυση της προκοπής. Ακόμη και ο Χελέβας κάποια στιγμή είχε πάμπολλες ασίστ και εξαιρετικό σουτ.
Σισέ/Ενγκελς: Θεωρώ ότι είναι το βασικό δίδυμο. Εκίθενται όμως από την κακή ανάπτυξη των χαφ καθώς αναγκάζονται σε βαθιές άστοχες μπαλιές.
Φιγκέιρας: Καλός αμυντικά ως προς τις τοποθετήσεις του αλλά κίνδυνος θάνατος λόγω χαρακτήρα. Κάτι τρικλοποδιές εκτός φάσης τελευταία θα μπορούσαν να μας είχαν στείλει αδιάβαστους. Μάλλον φεύγει οπότε δεν θα ασχοληθώ περισσότερο.
Αμυντικά χαφ: Δεν υπάρχει πλέον Μιλιβόγιεβιτς ο οποίος δέσποζε στο χώρο του. Καλό θα ήταν να βρούμε όμως κάτι παρόμοιο γιατί Ρομαό/Ζιλέ/Ταχτσίδης έχουν θεματάκια.
Φορτούνης/Μαριν: Τους βάζω μαζί γιατί εν τέλει από αυτούς εξαρτάται η δημιουργία. Μέχρι τώρα, λίγα πράγματα συνολικά. Είναι και θέμα αυτοματισμών; Σίγουρα. Χαρακτήρων; Νομίζω επίσης ναι. Οπότε θα ζήσουμε τις επόμενες εβδομάδες με την ελπίδα ότι θα έχουν εκλάμψεις που θα μας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Ο νέος προγραμματισμός όμως θα πρέπει ειδικά εδώ να να δώσει μεγάλη έμφαση. Οπωσδήποτε!
Πάρντο: Η δεύτερη μεγάλη τρύπα της ομάδας. Δεν υπάρχει. Εξτρέμ που διαρκώς πατάει τα κορδόνια του και μπερδεύεται δεν έχει καμία θέση στην ομάδα.
Καριμ/Τζουρτζεβιτς: Είμαι της άποψης γενικά ότι ο φορ ζει από τους γύρω του. Με αυτόν τον Φορτούνη, αυτόν τον Μάριν και αυτόν τον Πάρντο πώς να τους κρίνω;; Περιμένω...
Κέβιν: Για την ώρα την κριτική την ακούω βερεσέ. Ο μοναδικός εξτρέμ που έχουμε, με ταχύτητα και διείσδυση. Και χθες είχε τις περισσότερες τελικές και όχι μόνο. Δεν πέφτω στην παγίδα των αρδ που σπεύδουν να πουν το κλισέ "δεν είναι πλέον ο Μιραλάς που ήταν". Είναι ένα μήνα στην ομάδα και όποιος πιστεύει ότι αυτό είναι το ταβάνι του, είναι άμπαλος ή βαλτός. Προσοχή! Μπορεί και αυτό να είναι το ταβάνι του πράγματι. Αλλά θα το θεωρήσουμε ως δεδομένο μετά από 3,5 μόλις παιχνίδια;

Εξωαγωνιστικά υπάρχουν άπειρα ζητήματα τα οποία είναι απολύτως εκνευριστικά. Είναι προφανές το τι επιδιώκεται. Χιλιοειπωμένο πλέον. Λόγω της δικής μας αδυναμίας ίσως τελικά και να το πετύχουν. Γι αυτό ίσως προτιμώ για την ώρα να βλέπω τα δικά μας αγωνιστικά ζητήματα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ουδέν σχόλιον, πλην ενός ρήματος: συμπλέουμε.

Εικόνα John Zolo

Αποστολη καλησπερα
Θελουμε ; Οι οπαδοι θελουν σας τρελλοι. Ο Μαρινακης σιγουρα. Η ομηγυρις γυρω απο αυτον ; Αδιαφορουν εως ενα βαθμο με ο,τι αυτο συνεπαγεται.
Μπορουμε ; Οι παικτες, δεν μπορουν τα παλληκαρια...παρα ελαχιστοι. Ειτε λογω ανικανοτητας. Ειτε λογω αδιαφοριας. Ειτε λογω ελλειψης καποιου να εμπνευσει, ειτε λογω περιρρεουσας ατμοσφαιρας...κλπ. Τα εχουμε ξαναπει, αρα...
Τι κανουμε ; Πελαγοδρομουμε αδερφε...τιποτε αλλο...φαινεται εκ τους αποτελεσματος. Πιστευεις - με ολο τον σεβασμο στην κριση σου - οτι θα κερδισουμε ολες τις 10 εναπομεινασες συναντησεις ;
Ολα εγιναν στραβα φετος και με την προσθηκη των πολιτικο-δημοσιογραφικων συμφεροντων...ξεχαστε το πρωταθλημα !!

Μακαρι να ειμαι λαθος...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν έχουμε διαφορές στην απόδοση από τους άλλους δύο. Η ΑΕΚ έχασε εκεί 2 - 0. Οι αβάντες τους όμως είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας. Πώς θ΄αντιδράσουμε τώρα; Άγνωστο. Περιμένω να δω. Πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα τα παρατήσει, αλίμονο, ενώ θα χάσουνε κι΄οι άλλοι βαθμούς. Μα, πέναλτι στο 87΄από κόρνερ; Τραβηγμένο απ΄τα μαλλιά; Συμβόλαια εκτελούνται. Να γιατί έγραψα για τον ρόλο που πρέπει ΤΩΡΑ να παίξει ο Μαρινάκης. ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ. Κάτι μου φαίνεται ότι βλέπω, αλλά δεν θέλω να μιλήσω επί του παρόντος. Στα πόδια μας πάντως ακόμη, κατά κύριο λόγο, η υπόθεση τίτλος.

Την Κυριακή, έχουμε πόλεμο. Ποδοσφαιρικό.

Εικόνα takis xwsiar

Κατ'αρχην Αποστολε,εισαι πολύ τυχερος που δεν ειδες το πρωτα ημιχρονο.Ειλικρινα το λεω.Σε όλα αυτά που αναφέρεις,με βρισκουν συμφωνο.Και στον τροπο που τα θετεις.Το μονο που εγω εχω μια καπως διαφορετικη αποψη,ειναι στο θεμα αλλαγης προπονητη.Εγω φιλε είμαι σιγουρος ότι επρεπε να γινει και μαλιστα να ειχε γινει αρκετα νωρίτερα.Και το λεω τωρα,μετα από ασχημο αποτέλεσμα και όχι εκ του ασφαλους μετα από νικη με καλη αποδοση.Θελω να πω ότι εγω δεν θα περιμενω το τελος του πρωταθλήματος για να δω αν επρεπε να γινει αυτή η αλλαγη.Το αν είναι ο κατάλληλος ο Γκαρσια,αυτο ναι,θα περιμενω μερικους μηνες για να το πω.Περα από όλα αυτά,εμενα το μονο που με ανυσηχει είναι η ασχημη αποδοση των παικτων μας.Το Χ εκει μεσα και μετα από 9 σερι νικες,δεν το βρισκω παραλογο.Οχι ότι είναι ο πολύ μεγαλος αντιπαλος ο Αστερας,αλλα στα χρονικα ολων των πρωταθλημάτων,δεν γινεται για κανεναν να κανει 20 σερι νικες.Και είμαι σιγουρος ότι και ο μπαοκ,δεν θα περναει από παντου αλώβητος.Εχει Τριπολη,Περιστερι (και ας μην παιζουν οι δικοι του,ειδαμε στην Τουμπα πως κερδισε.Με το ζορι),και εχει στην Τουμπα εμας και τους αεκακιτζηδες.Εως τοτε φιλε,δεν ξερουμε πως θα είναι τα "μαφιόζικα" τους.Ειδες τι πηγαν να παθουν στο Αγρινιο.Αυτο τωρα πλεον που είναι σημαντικο,ειναι μια μεγαλη νικη με την αεκ.Αν περασουμε φιλοι μου και από Περιστερι,θα ειμαστε καβαλα στ'αλογο.Εγω φιλοι μου,το πιστευω αυτό.... ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑΕΙ ΠΟΤΕ !

Εικόνα apostolos gaganis

Τάκη, μεγάλη Ολυμπιακάρα... Έτσι είναι οι αληθινοί γαύροι. Ψυχάρες.

Οι παίχτες μας;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΟΥ.

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε,
Τετράγωνη λογική βαπτισμένη στο ερυθρόλευκο συναίσθημα!Έτσι ακριβώς...

"...Μόνο σ΄ένα πιστεύω. Στη διπλή δράση. Μου κάνεις την ομάδα όσο γίνεται ισχυρότερη στον αγωνιστικό χώρο κι΄όσο για το άλλο, το αντιμετωπίζεις με τα ίδια όπλα που σε χτυπάει, σε ανταγωνίζεται. Αλλιώς δεν ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ, δεν ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΣ..."

Εικόνα Harry red logic

… συνεχίζω με λίγα λόγια:
1. Οι εξυγιαντές , φέτος ο βόρειος ίσως του χρόνου η ικτερικιά μου φαίνεται έχουν μοιράσει τα ..ιμάτια… Αυτοί θα κερδίζουν με κάθε τρόπο και με όλες τις βοήθειες εμείς θα φτύνουμε αίμα…
2. Εμείς δεν είμαστε όσο καλοί θέλουμε όσο καλοί πρέπει. Τα έχουμε πει πολλές φορές το σύγχρονο ποδόσφαιρο θέλει εκτός των άλλων ταχύτητα και δύναμη! δεν έχουμε τέτοιο υλικό.
Κακά τα ψέματα η ομάδα θέλει ποιοτική ενίσχυση!
Ο Γκαρσία μπορεί να μην είναι Γκουαρντιόλα έχει όμως βιώματα και παραστάσεις από καλύτερο ποδοσφαιρικό πανεπιστήμιο του πλανήτη: Την Μπάρτσα.
Τώρα αν είναι καλός δάσκαλος, αν αντέχει την πίεση θα το δείξει ο χρόνος. Δεν έχτισε αυτός αυτή την ομάδα, κανείς δεν είναι μάγος, εύλογα θέλει πίστωση χρόνου.
Κατά την άποψη μου ο καλός Προπονητής-ο κανονικός!-είναι»:
αρχιτέκτονας-είναι μηχανικός-είναι παιδαγωγός-είναι σκακιστής» (στην τακτική ανάλογα με τον αντίπαλο και την εξέλιξη του παιγνιδιού).
Χθες δεν είχε τις καλύτερες επιλογές, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε τι αυτός ξέρει περισσότερο από εμάς τους απέξω!
3. Πρόεδρε παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δεχόμαστε πιστεύω ότι είσαι γνήσιος λεβεντόγαβρος έχεις τα κότσια,την ευφυία και την στρατηγική,(ελπίζω και συμμαχίες) να ανταπεξέλθεις νικηφόρα!
Κάνε λοιπόν αυτό το τριήμερο ένα –δυο ποιοτικές μεταγραφές(εξτρέμ και χάφαρο) , ο Γκαρσία ξέρει η οφείλει να ξέρει(στην Μπάρτσα μεγάλωσε).
Ακόμη και αν ο «Παττακός» δώσει με χουντονικό διάταγμα τον τίτλο στους κολλητούς «…εμπορους.».
εμείς πρέπει να φτιάξουμε ομαδάρα να παίζει μπαλάρα να ευχαριστιέται ο κόσμος και ταυτόχρονα χτυπάμε όλους τους τίτλους. Παλεύουμε μέχρι τελευταίας ρανίδας ..όλους τους αγώνες!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να πω, μπροστά σε τέτοιο παλμό;

Την Κυριακή παίζονται πολλά για τη συνέχεια. Το ξέρουμε, το ξέρουν. Να δούμε λοιπόν.

Εικόνα dimitrov7

Αυτό είναι και το αδύνατο για μένα .... το 2ο καθότι μας έχουν πανταχόθεν "καλωδιωμένους" ... ένα τζα και μας μαμήσανε.Ετούτοι. Και για όσο τους συμφέρουν τα κόζια. Εκτός αν μπορούμε να κάνουμε σαματά σε φίφες. Οπότε ας φτιάξουμε το 1ο. Πήραμε Γκράτσια. Ε αν είναι κανονικός, καλός και δουλευταράς προπονητής και με αβάντα Βαλιβέρδε .... ε ας τον αφήσουμε να δουλέψει. Το να έχεις βαρβάτη ομάδα στο γήπεδο δεν αλλάζει με τπτ. Άλλωστε υπάρχει και η Ευρώπη.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, φίλε. Έτσι.