ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ...



 Η φωτογραφία με το κείμενο, είναι χαρακτηριστική της σύγχυσης. Της παρεξήγησης. Και σ΄εμένα, κάτι ανάλογο συνέβη. Μετά από το χθεσινό "αυτό ήταν, τελειώσαμε", στο θέμα των μεταγραφών για την ομάδα μου. Καυλωμένος ήμουνα για καμιά καλή μεταγραφούλα, σίγουρος ήμουνα ότι κάτι θα γινότανε τέλος πάντων...μεταμιραλασικώς, αλλά δεν είχα καταλάβει καλά, είχα παρεξηγήσει ( σαν τον τύπο που υπονοεί η φωτογραφία ) κι΄έμεινα με τον γνωστό στο...χέρι. Εμ, έτσι είναι. Όποιος βρίσκεται, όπως του λόγου μου, έξω απ΄τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει, πολλά μπορεί να περιμένει, ΟΜΩΣ: "άλλαι μεν βουλαί του ταπεινού Αποστόλου, άλλα δε Θεός κελεύει". Αυτά....

Μιραλάς, Χατζησαφί, Ιγκόρ Σίλβα, Ίβουσιτς. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ο πρώτος, καλός μπαλαδόρος, μάχεται να φτάσει εκεί ή κάπου εκεί τέλος πάντων που τον θέλουμε και τον περιμένουμε. Βελτιώνεται και κερδίζει πόντους. Θα δούμε όμως παρακάτω. Τον Πέρση, πρακτικά δεν τον έχουμε δει. Ο άλλος, ο βραζιλιανάκος, δεν υπολογίζεται ( για την ώρα; ) όπως διαβάζω από τον Γκαρθία και τον Κροάτη, ΑΝ θα τον δούμε ποτέ... Μάλλον για φτωχή την κόβω συνεπώς τη συγκομιδή. Περίμενα κι΄εγώ ο δυστυχής κανα εξτρεμάκι για παράδειγμα, αφού έχω πήξει με τους παρντοσεμπάδες κι΄ο Μάριν ΔΕΝ είναι εξτρέμ, διαβάζω αντίθετα σήμερα περί Ζιλέ, λέει, και Ανδρούτσου για δεξί μπακ. Κι΄αυτός ο νεαρός ρε παιδί μου, ο τελευταίος, πασπαρτού σκέτο... Να προσθέσω τί; Ότι, όπως είχα δει τουλάχιστον στα μέσα, ο Γκαρθία ήθελε δύο παίχτες εκεί κι΄εκεί, και δεν τους πήραμε τελικά; Σταματώ εδώ, αφού δεν είμαι γνώστης των όποιων ντεσού στην όλη υπόθεση.

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα... Από τις δυόμισι δικές μας εφημερίδες, η μία κοκοκό, η άλλη επεξηγηματική διά τας εξελίξεις και δεν γράφω απολογητική, γιατί και η λέξη είναι βαριά και καθώς φαίνεται αυτές ήταν οι πληροφορίες που αντλούνταν μέχρι τώρα από την ΠΑΕ, αυτά μεταφέρανε τόσον καιρό οι άνθρωποι, ενώ από τα περιβόητα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ρέστα, ουδέν ίδιον παρεκτός των συνήθων υπερβολών. Γενικότερα πάντως, όλο άμυνα και διαμαρτυρία είμαστε. Στα φύλλα και στα διαδικτυακά fora. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Το καταλαβαίνω απόλυτα, υπάρχουν και πολλοί και σοβαροί λόγοι για τούτη τη στάση. Ναι. Έχει αρχίσει όμως να με κουράζει αυτό. Έτσι αισθάνομαι, έτσι καταθέτω. Ίσως να φταίω εγώ...

Η αντίπερα πάλι όχθη, λίαν ενεργός. Στις εξωαγωνιστικές προσπάθειές της για ενίσχυση και τον δέοντα κατ΄ακολουθίαν επηρεασμό ορισμένων ομάδων, που - κατά σύμπτωση - θα αντιμετωπίσουμε. Αμφότεροι. Μα κι΄εμείς δεν καθήμεθα απαθείς, μολονότι οι "ευεργετούμενοι", ας τους πούμε έτσι, ξεκωλιάζονται όταν μας αντιμετωπίζουνε, σε πλήρη αντίθεση με τα αντιστοίχως συμβαίνοντα στην άλλη πλευρά. Περίεργο όντως...

Ε     Π     Ι     Γ     Ρ    Α     Μ     Μ     Α     Τ     Ι     Κ     Α   :

Την Κυριακή, ΟΛΟΙ ΜΑΣ, πιστοί στρατιώτες στην ερυθρόλευκη ΙΔΕΑ, στην ερυθρόλευκη ΦΑΝΕΛΑ. Όπως πάντα. Η ενίσχυση που επιθυμούσαμε, δεν ήρθε. Στον βαθμό που θα την θέλαμε, τουλάχιστον. Έτσι αποφάσισαν οι υπεύθυνοι στο φινάλε, έτσι έγινε. Ενδεχομένως γιατί δεν προέκυψαν οι συνθήκες και οι περιπτώσεις τις οποίες θα θεωρούσαν αυτοί κατάλληλες, πρόσφορες. Τώρα όμως τα παραμερίζω ΟΛΑ. Έχω μάχη μπροστά μου και χρειάζεται ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ, μπροστά στον πρωτοφανή, βρόμικο και πολυεπίπεδο ΠΟΛΕΜΟ εναντίον μας. Και έτσι όπως είμαστε, αν οι παίχτες καταθέσουν στο χόρτο ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ, η νίκη είναι δική μας. Μέχρι το τέλος...

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΕΤΡΑΝΕ. ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ.

Σχόλια

Εικόνα elias

22 χωρις τους τερματοφύλακες ,παίχτες πλεον για 11+4 ματς.χρυσοπληρωμενοι ειναι,ιδανικές συνθήκες εργασίας εχουν,να τσακιστουν να υπερβαίνουν εαυτόν σε καθε αγώνα.απαιτουμε απο αυτούς απόλυτο επίπεδο επαγγελματικής ευσυνειδησίας.

Εικόνα apostolos gaganis

ΝΑΙ.

Εικόνα Red Kokkinos

ΤΑ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ειναι το σπουδαιο!

Εικόνα apostolos gaganis

Προβλέπω, εφ΄όσον προχωράμε όπως πρέπει σε σχέση με τους αντιπάλους μας, να εκτραχυνθεί η κατάσταση στη συνέχεια. Πολύ.

Εικόνα Red Kokkinos

Ακριβως ετσι Αποστολε. Ελπιζω τα σημεροχθεσινα δημοσιευματα για "τροχοπεδη" στις υπουλες μηχανοραφικες προθεσεις τους να εχουν καποια επιρροη στην αντιμετωπιση του Συνδεσμου μας. Ευελπιστωντας σε καλημεριζω.

Εικόνα apostolos gaganis

Την καλημέρα μου, αδελφέ.

Εικόνα jole11canezza

Καλησπέρα Κυρ Απόστολε, χτες καθήσα μέχρι τις 23:15 (00:15 ώρα ελλαδας) στο κομπιούτερ και περίμενα...διάβασα μεταγραφές τέλος και βολεύτηκα στον καναπέ μου κάνοντας πολλές σκέψεις!!!! Δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύω εγώ και ούτε μπορεί να αλλάξει κάτι η κριτική μου άσχετα αν είναι θετική ή αρνητική, μετράει μόνο ένα πράγμα...ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!!!! Σας ευχαριστώ και πάλι, πολλοστή φορά, για τον επίλογο του κειμένου σας γιατί αυτό είναι το σωστό μήνυμα: ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!

ΥΓ σήμερα έκλεισε το αεροπορικό για 4/03!!! Θυμάμαι ακόμη ήμουν παιδάκι....
ΥΓ 2 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Μετά από την επαίσχυντη απάντηση της ΕΠΟ κατά του Ολυμπιακού, στην επιστολή του Σάββα Θεοδωρίδη για τον Παπαπέτρου προς αυτήν, οι παίχτες μας έχουν άλλη μια υποχρέωση ν΄αποδείξουν στο γήπεδο ποιός είναι ο Ολυμπιακός. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ - ΣΕ ΠΟΙΟΝ; - ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΤΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ, ΛΕΕΙ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Ποιός; Ο...γραμμένος. Ποιόν; Τον Ολυμπιακό; Ο ανθυπονάνος τον γίγαντα της μισής Ελλάδας...

Εικόνα Φαιδων

Διάβασα,για την αλλαγή του διαιτητή του κυριακάτικου ματς,που ζήτησε ο θρύλος μας. Όταν κανείς φασαρία,ειδικά πριν τον αγώνα,για την διαιτησία,κατά την γνώμη μου,είναι σαν να δίνεις άλλοθι στους παίκτες,αν χάσουν. Οι πλεκτές μας πρέπει να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια,σε όλα τα ματς. Τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να μας αμφισβητούν,οι ανύπαρκτοι. Μόνο Θρύλος. Από τη μακρινή Αμερική υγεία σε όλους τους γαύρους και την Κυριακή να κάνουμε την ΑΕΚ όπως πρέπει.αεκακι

Εικόνα apostolos gaganis

Τους θερμούς συρρατμικούς μου χαιρετισμούς, αδελφέ. Κράτα ψηλά την ερυθρόλευκη παντιέρα, εκεί που είσαι.

Εικόνα takis xwsiar

Αποστολη,καλησπερα! Οσο αφορα για τις ανάγκες μας σε παικτες,εγω θα ηθελα ένα παικταρα αμυντικο χαφ,και έναν "Γκαλετι" για τα ακρα.Το θεμα όμως είναι να βρίσκανε τέτοιον παικτη,και όχι επειδή χρειαζομαστε εκει παικτες ,να εφερναν έναν,κι'οτι κατσει.Θελουμε στοχευμενες μεταγραφες και ετοιμους παικτες.Αυτο όμως δεν είναι και τοσο ευκολο αυτην την εποχη.Βεβαια μην ξεχναμε ότι εμεις καναμε την πιο μεγαλη και ευστοχη μεταγραφη,δεν είναι μικρο πραγμα η μεταγραφη του Μιραλας.Το μεγαλο πρόβλημα φετος για μας,οσο αφορα το αγωνιστικο κομματι,ειναι ότι η ομαδα είναι χωρις την καταλληλη προετοιμασια το καλοκαιρι.Ειναι αδουλευτη η ομαδα.Οποτε το πρόβλημα που εχουμε,θα το εχουμε μεχρι τελους.Δηλαδη πιστευω φιλε,οτι και αλλον ένα καλο παικτη να βαλεις στην ομαδα αυτή,η γενικοτερη εικονα της ομαδας θα ειχε συγκεκριμενα προβλήματα.Αυτα τα λαθη που καναμε το καλοκαιρι,θα τα πληρωνουμε ολη τη χρονια.Το μονο που μας σωζει,ειναι να στηνεται στο γηπεδο σωστα η ομαδα και οι παικτες να βγαζουν στο γηπεδο το παθος που αρμοζει να εχει ο παικτης του Ολυμπιακου.Αυτα τα δυο εάν καταφερουν αυτοι που πρεπει,να εχουμε τοτε φιλε θα ειμαστε ολοι όπως πρεπει.Δηλαδη πρωταθλητες. ΥΣ. Αν και τους φοβάμαι τους σεισμούς,ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ,ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ,ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ 7 ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ!!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!!

Εικόνα apostolos gaganis

Tάκη, καλημέρα. Τα ζυγίσανε έτσι, αποφάσισαν ανάλογα. Έγιναν πολλές μεταγραφές στην Ευρώπη αυτή την περίοδο κι΄έπεσαν ένας σκασμός λεφτά. Ας είναι. Τώρα έχουμε ΑΓΩΝΑ και ομονοούμε μπροστά στη λατρεία μας.

Εικόνα dimitrov7

Ο Γκράτσιας να κοιτάει τη δουλειά του και να εργαστεί με όλο το ρόστερ. Μια χαρά είναι. Για να τους μάθει κιόλας. Δεν μπορώ να ακούω πως δεν θέλει τον τάδε και τον δείνα με 2 βδομάδες προπονήσεις. Επίσης να δει προσεχτικά δανεικούς και πιτσιρικάδες. Μετεγγραφές το καλοκαίρι.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα...του τα μεταφέρω.

Εικόνα dimitrov7

Και τας ευχάς μου για σπουδαία νίκη επί της κούλας(και του Παπαπέτρου του κόρακα) την Κυριακή. Από ΑΕΛ και δώθε δεν δύναμαι να ακολουθήσω ομάδα ένεκα οικογενειακού κωλύματος. Παραχώρησα διαρκείας σε ευσταλή και γουρλή νεαρό. Θα έρθει αντ΄εμού. Ήταν και στο κιούπι. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ελπίζω να φέρει και άσσο την Κυριακή.

Εικόνα apostolos gaganis

Γένοιτο.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Όσες λογικές εξηγήσεις μπορώ να δώσω γι αυτά που (δεν) έγιναν, άλλα τόσα επιχειρήματα θα είχα να κριτικάρω τις αποφάσεις.
Δε βγαίνει λοιπόν άκρη... Ούτε και υπάρχει χρόνος νομίζω για να βγάλουμε τέτοιου ειδους 'άκρες' αυτή την περίοδο.
Τίποτα δεν μετράει περισσότερο από τις νίκες και μόνο νίκες.
Και μακάρι στο τέλος να γκρινιάζουμε με... γεμάτο στομάχι... Να τους έχουμε δηλαδή όλους από κάτω και να μουρμουράμε που δεν ξεκίνησε ακόμα ο προγραμματισμός του καλοκαιριού κλπ.
ΥΓ: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!! ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Στο ΥΓ σου: Θα...το προσπαθήσω, αδελφέ.

Εικόνα NIKOSSPIN

Αποστόλη είσαι πολύ σωστός.
Tο παράδοξο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο είναι ότι πετύχαμε να διώξουμε αρκετή σαβούρα και όχι να κάνουμε πολλές μεταγραφές. Κάτι είναι και αυτό. Όσον αφορά το πρωτάθλημα θα δούμε αν το ρόστερ της ομάδας μπορεί να ανταπεξέλθει. Κυριακή κοντή γιορτή.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εμένα μου δόθηκε η εντύπωση ότι το βάρος έπεσε στην αφαίρεση και όχι στην πρόσθεση. Την μια "οι μεταγραφές τελείωσαν", την άλλη "γίνονται κάποιες επαφές" και μετά από ώρες, ξανά, "οι μεταγραφές τελείωσαν".... Τέλος πάντων. Τώρα, σημασία έχει η Κυριακή και το κάθε επόμενο παιχνίδι. Ένα-ένα. Όλα ντέρμπι.

Εικόνα Harry red logic

κ.. Απόστολε, φίλτατοι Σύγγαυροι, το καίριο ερώτημα:
--- «ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?»
Συμπληρωματικά:
--- Δόθηκαν στόν νεοπροσληφθέντα Αρχιτέκτονα(Κανονικό Προπονητή) Όσκαρ Γκαρσία, τα εργαλεία που ζήτησε σε θέσεις που πονάμε,για ανεβάσει την αγωνιστική ισχύ της ομάδας?
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Περι Προγραμματισμού ως διοικητική λειτουργία,δυο παροιμίες όπως μου κατέβηκαν :
«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»
«Τον αράπη και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς όχι με ρατσιστική έννοια αλλά με την έννοια
«το δις(πλειστάκις) εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού»
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
και κάτι ακόμα:
Όταν 4 «πρωτοκλασάτες»-ακριβές μεταγραφές πριν 5 μήνες (Εμενίκε, Καρσελά,Μπεν, Βούκοβιτς) τις διώχνεις προφανώς ως αποτυχημένες και τώρα τον Γενάρη οι δύο μεταγραφές (Χατζισαφί,Ιγκόρ) είναι μάλλον ακατάλληλοι για τον νέο «κανονικό Προπονητή» τι είναι αυτό που μας κάνει αισιόδοξους ότι έχει βελτιωθεί ο Προγραμματισμός, το Scouting και εν γένει η διοικητική λειτουργία στην ομάδα???
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Υ.Γ 1. Πανεπιστήμιο «υψηλής επικοινωνιακής στρατηγικής» η διαχείριση των μεταγραφών από την Διοίκηση. Κατάφεραν να χάσουμε πάλι τις εντυπώσεις, να αγανακτήσουμε χθες το βράδυ, ενώ κάναμε τις ακριβότερες μεταγραφές του Γενάρη!
………………………………………………………………………………………………………………………………….
Πάμε συσπειρωμένοι να στηρίξουμε ολοψύχως την ομάδα να νικήσει την ικτερικιά και τα υπόλοιπα από Δευτέρα!

Εικόνα apostolos gaganis

Μένω στις τελευταίες σου κουβέντες. Πάμε!

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Καλά τα λες, ως συνήθως.
Εγώ πάλι από την πλευρά μου, είμαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ που δεν είχαμε καμία ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ...
Από τη στιγμη που το "πακέτο" έπεσε, ΣΩΣΤΑ, στον Κέβιν ΝΩΡΙΣ, δύσκολα θα γινόταν κι άλλο ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ Γενάρη...
Δώθηκαν και ένα καράβι λεφτά το καλοκαίρι, μην το ξεχνάμε. Με το όποιο αποτέλεσμα...
Προσωπικά, αν μπορούσε να γίνει μια ακόμα υπέρβαση θα ήθελα ένα εξάρι ΚΛΑΣΗΣ με χαμηλό ποσοστό ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΝ. Ένα "ασφαλές σκαλοπάτι" για το χτίσιμο μιας σωστής επίθεσης από πίσω, χωρίς να ξεμένει ο Σισέ με τη μπάλλα στα πόδια και να κάνει γιόμες...
Όι μεταγραφές τελείωσαν, τώρα μένει να δούμε τη συνέχεια.
Πάντα δίπλα στην ομάδα, ειδικά στα δύσκολα.
Είναι περίπλοκο το σκηνικό, διαφορές μεγάλες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Όλα, κατά τη γνώμη μου, θα κριθούν ΟΡΙΑΚΑ. Μακάρι να είναι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και όχι ΑΛΛΟΥ ΤΥΠΟΥ οι ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ που θα κρίνουν τα πάντα.
Ελπίζω επίσης ο Γκαρσία να έβαλε ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ στο κεφάλι του, ότι 4-4-2 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ούτε για καμιά ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Όχι άλλα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, σε αυτό το ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ. Και να ρίξει μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ στον Χατζησαφί, ό οποίος παίζει και ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΧΑΦ... Τα στημένα του ειδικά, είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

"Οι μεταγραφές τελείωσαν, τώρα μένει να δούμε τη συνέχεια".

"Πάντα δίπλα στην ομάδα, ειδικά στα δύσκολα".

Προσυπογράφω.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε.Και εγώ κάπως έτσι αισθανόμουν χτες βράδυ.Για να είμαι ειλικρινής βέβαια ,ο Καράπαππας μετά την ανακοίνωση του Μιραλάς είχε δηλώσει ότι μεταγραφές τέλος αλλά κανείς δεν τον πίστεψε καθώς κάθε φορά που διαψεύδει κάτι τελικώς γίνεται το αντίθετο.Ωστόσο , δεδομένων των επιθυμιών του νέου προπονητή (από όσα γνωρίζουμε ζήτησε 6αρι και 2ο πλάγιο επιθετικό και μετά την θέληση του Φιγκέιρας να φύγει και δεξί μπακ) όλοι λέγαμε , ε δεν μπορεί ,κάτι θα γίνει.Τελικώς τίποτα δεν έγινε και εκφράζω από τώρα τη συμπαράσταση μου στους Ομάρ,Κούτρη και Ρομαό.Οπότε αγαπητοί σύγγαυροι λόγω των συνεχόμενων αγώνων των συγκεκριμένων (με ελάχιστες πιθανότητες ξεκούρασης) ας είμαστε επιεικείς μαζί τους.Πάντως είναι γεγονός ότι τις περισσότερες φορές που κινηθήκαμε μεταγραφικώς Γενάρη μάλλον αποτύχαμε.Τίποτε παραπάνω συνεπώς και η όποια σούμα θα γίνει στο τέλος.ΥΓ.Όπως λένε και οι Εγγλέζοι let's no cry over spilt milk.Δεν έχει νόημα η περαιτέρω γκρίνια για μεταγραφές.Εχουμε μάχη κάθε Κυριακή (και κάποιες Τετάρτες ευελπιστώ).

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως τα λες. Το μυαλό μας, τώρα, μόνο ΕΚΕΙ.

Εικόνα μαουνιέρης

Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ αγνοείται, Τόλη μου, εδώ και καιρό. Εσύ κι εγώ και χίλιοι άλλοι (που λέει ο λόγος) την έχουμε μεν, αλλά δεν παίζουμε εμείς με τη μπάλλα, παρά μόνο με τη φωνή και την εν γένει διάθεση. Φτάνει; Σπανίως (αν όχι πουτέ δεν) φτάνει! Και το ξέρειε - δεν είμαι γκρινιάρης... Σε φιλώ. Καλό μήνα σε όλους τους συρρατμίτες!

Εικόνα apostolos gaganis

Nα΄σαι πάντα καλά, Γιώργαρε. Την Κυριακή θα φοράω, για...πολεμικούς λόγους, και στρατιωτικό καπελάκι φυλαγμένο από το στρατό!