Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΩΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....



Μπάλα βλέπω πιο πολλά χρόνια κι΄απ΄τον ένα κι΄απ΄τον άλλο. Κι΄απ΄τον Νικαιώτη κι΄απ΄τον αλλοδαπό. Μη συζητήσουμε για τον Αλ6, το τέκνο του Φιόρο του Λεβάντε ή τον...Meating. Έτσι για αρχή.

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.

Χτυπιέται ζόρικα το σκάφος του Θρύλου. Πολλά τα κύματα και μερικά θηριώδη. Αλλά... Το σκάφος είναι πιο θηριώδες απ΄όλους όσοι του δείχνουν δόντια εδώ και καιρό. Και θα το περάσει, ΑΣΦΑΛΩΣ, το τρίγωνο των Βερμούδων: κυβερνητική πολιτική εναντίον του, ποδοσφαιρικές αρχές με διαιτησία ως πολιορκητικό κριό και κομμάτι της δικαστικής εξουσίας. Η αιτία και το ζητούμενο, πασίγνωστα. Η πολυετής ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ κυριαρχία του Θρύλου στα γήπεδα με το τσουνάμι των τίτλων και τον συνακόλουθο μέχρις ακροτάτης απελπισίας τροπαιολιμό των αντιπάλων του, και βέβαια, η πάση θυσία και με κάθε μέσο εκθρόνισή του απ΄τη θέση εκείνη που έχει κάνει όλους τους παραπάνω να υποφέρουν από το πιο βαρύ και ανίατο PTSD ( γκουγκλάρεις, βλέπεις ). Ο πόλεμος σε βάρος μας, πολύτροπος, ακατάπαυστος και κατά κύματα, έχει τριπλό πρόσωπο σε συσκευασία του ενός: πολιτικό, επιχειρηματικό και φυσικά ποδοσφαιρικό. Στόχος τους εμφανής, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της ομάδας ΜΟΥ και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ συμπατριωτών μου. Και για να ξεκαθαρίζω άλλη μια φορά τη θέση μου σε σχέση με όσα του καταμαρτυρούν, ποδοσφαιρικά και εξωποδοσφαιρικά, επειδή και χθες διάβασα περί επικείμενης δίωξης εναντίον του για λαθρεμπορία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θα πω τούτο:

Είναι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου που λατρεύω, από τότε που κατάλαβα τον κόσμο. Τάσσομαι λοιπόν στο πλευρό του, ως ΘΕΣΜΟΥ, ως ΘΕΣΗΣ την οποία κατέχει και όχι ως ΑΤΟΜΟΥ, ΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. Τον εαυτό του, θα τον υπερασπίσει όπως θα επιλέξει ο ίδιος. Ούτως ή άλλως, δεν τον γνωρίζω. Επειδή όμως πλήττεται ο ιδιοκτήτης και ουσιαστικός πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δηλαδή της ομάδας ΜΟΥ, αισθάνομαι πως έχω χρέος να βρίσκομαι δίπλα του μέχρι να τελεσιδικήσουν απόλυτα οι όποιες δικαστικές εμπλοκές του. ΚΑΙ ΤΟΤΕ, αν αθωωθεί, ας κάνει ό,τι νομίζει εναντίον εκείνων όσοι τον ενέπλεξαν σ΄αυτή την άγρια θαλασσοταραχή. Ας κόψει κώλους, ας συγχωρήσει, ό,τι αποφασίσει. Αν όμως αποδειχθεί αδιάσειστα ότι είναι ένοχος για ο,τιδήποτε, ασφαλώς και θα ταχθώ με το μέρος της Δικαιοσύνης. Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΜΙΓΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΑΚΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ. ΟΧΙ...ΥΠΕΡΟΡΑΣΗ Ή ΥΠΕΡΑΚΟΗ ΣΤΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ, ΚΩΦΩΣΗ Ή ΚΑΙ...ΠΑΡΑΛΥΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΞΗΓΗΘΗΚΑΜΕ; ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Ας περάσουμε τώρα και στα ποδοσφαιρικά μας. Στα της ομάδας μας.

Θολούρα, μποφόρια, αλλά είπαμε. Το σκάφος του δαφνοστεφανωμένου, έχει τις λύσεις. Κι΄αυτό να το΄χουνε υπόψη τους όλοι όσοι πλήττουν βάναυσα τον Ολυμπιακό. Το ξαναλέω: ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΜΑ, Ο ΘΡΥΛΟΣ. Γιατί έτσι είναι κι΄όλα τ΄άλλα που προφασίζονται οι απέναντι περί ...εξυγίανσης, καθαρότητας, ισονομίας, 50:50 με τα όποια ρέστα, αφορούν τους στύλους του Μοργκάνι. Ο Ολυμπιακός χτυπιέται, σήμερα ιδίως, και θαλασσοδέρνεται από παντού. Δε μασάει όμως λεβέντες. Έχει τεράστια ιπποδύναμη η μηχανή του: ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ. ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Κάντε λοιπόν εσείς όποιες αριθμητικές πράξεις και υπολογισμούς νομίζετε.Το πραγματικό αλγεβρικό άθροισμα θα το δείτε προσεχώς, όποτε και να γίνει η τελική άθροιση. ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ! ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΟΝΤΕΣ.

Τί έχουμε;

1.  Το πρωτάθλημα πέταξε. Πάλη για την τρίτη θέση. Ζητούμενο στους εναπομένοντες αγώνες η αξιοπρέπεια, η απόδειξη απ΄τους παίχτες ότι ξέρουνε τί φανέλα φοράνε, ΚΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, γιατί αρκετοί απ΄όσους τη φόρεσαν φέτος δεν την αξίζανε τελικά. Πού φτάσαμε, ε; Να ζητάω, αξιοπρέπεια...  Ειδικά σε δύο αγώνες. Με την ξεπεσμένη μαντάμ Σουσού και τους νεόπλουτους της δόξας.

2.  Ήδη έχει αρχίσει το χτίσιμο. Η ανέγερση. Στα χαρτιά. Και το πρώτο βήμα της, ως γνωστόν, είναι η εκσκαφή. Το ξεκαθάρισμα. Πολύ πράμα... Τρεις οι ομάδες παιχτών, αν και τα πάντα φαίνεται να "παίζουν" για μερικούς απ τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε σήμερα, μέχρι τέλους. Κι΄εγώ θα πω: Όχι μόνο για τους ποδοσφαιριστές μας. Για όλους. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Εδώ όμως, η κουβέντα μόνο για τους παίχτες. Στην πρώτη, οι σίγουροι για παραμονή. Ξαναλέω βέβαια: τα πάντα ρευστά. Σ΄αυτή την ομάδα βάζω τους Προτό, Σισέ, Ένγκελς, Κούτρη, Χατζησαφί, Ρομαό, Ταχτσίδη, Ανδρούτσο, Μάριν, Ανσαριφάρντ. Στη δεύτερη ομάδα, εντάσσω τα ερωτηματικά. Οι Φορτούνης, Μιραλάς, Ζιλέ, Νικολάου, Τζούρτζεβιτς, Ίβουσιτς. Και στην τρίτη, περιλαμβάνονται όσοι είναι για ξεφόρτωμα απ΄το σκάφος δηλ. οι Μποτία, Οφόε, Ομάρ, Μάρτινς, Πάρντο, Σεμπά. Θα δούμε τί θα μεσολαβήσει και στις επόμενες 9 αγωνιστικές για ορισμένους. Τί προβλέπω; Να φέρουμε καμιά 10ριά πάνω κάτω φέτος. Θα δούμε. Ολυμπιακός είν΄αυτός.... Και,

3.  Μίλησα πριν για ξεκαθάρισμα, λέγοντας πως κάτι τέτοιο αφορά όλους. Να σταθώ λοιπόν, θά΄θελα, στο θέμα του Γκαρθία πριν κλείσω. Πάλι. Εκτός των παιχτών, θ΄αξιολογείται όπως καταλαβαίνετε κι΄αυτός ως το τέλος του πρωταθλήματος. Σε πρώτη φάση. Είπαμε να του δοθεί χρόνος, να επιλέξει, να σχεδιάσει, να προετοιμάσει κλπ. Αλλά αφήστε μερικοί τα περί "κλειδιών κλπ.". Δεν υπάρχουν τέτοια πράματα, ειδικά στον Ολυμπιακό. Αν φάμε π.χ. τίποτα χτυπητές σφαλιάρες από πιθανούς ( και μη ) στον εναπομένοντα χρόνο για τούτη τη σεζόν, όλα μπορεί να μεταστραφούν. Τουλάχιστον στον κόσμο μας. Ποιός το αποκλείει; Το μπαλάκι στη διοίκηση, τότε. Φέρτε όμως και πάνω απ΄όλα παίχτες ΚΑΛΟΥΣ στην ομάδα. Φέτος απογοητεύτηκα.

ΣΗΜΕΡΑ, ΨΗΦΙΖΩ: ΓΚΑΡΘΙΑ, ΚΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΞΕΝΩΝ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΘΕΛΩ. ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ. ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Αυτοί που φοράνε την χιλιοδοξασμένη φανέλλα ερυθρόλευκη φανέλα με το δαφνοστεφανωμένο Εφηβο οφείλουν να ματώνουν στους αγώνες για να τιμούν τον θρύλο.
Όμως η αλήθεια είναι ότι στα δύσκολα έκεί που πρέπει και ιδιαίτερα με την κούλα που μας έκανε πελατάκια φάνηκαν λίγοι, μηδενικά!
Κρίμα. Πίκρα χωρίς σύνορα!
Υ.Γ.Δεν είναι κακοτυχία είναι λανθασμένες επιλογές και ανικανότητα!

Εικόνα Son of Hoof

Μικρύναμε άσχημα φέτος... Καλύτερα να μην πάμε ούτε play-off ποδόσφαιρο, ούτε τελικό πρωταθλήματος μπάσκετ. Ρεπό και από του χρόνου να σοβαρευτούμε. Χωρίς Φόρτουνη, Σπανούλη, Γκαρθία, Σφαιρόπουλο κατά προσωπική μου προτίμηση.

Εικόνα Harry red logic

Είναι ξεκάθαρο ότι έχει δημιουργηθεί ένα πανίσχυρο μέτωπο κατά του θρύλου με κεντρικό ΑΞΟΝΑ την «παρέα» που κρατάει το τιμόνι της χώρας. Η διαπλεκόμενη «παρέα» είναι ένας φοβερός εχθρός διότι έχει απλώσει πλοκάμια και στις 4 εξουσίες ,εκτελεστική, νομοθετική, δικαστική, ΜΜΕ.
Είναι επίσης προφανές ότι η «παρέα» αυτή έχει την ανοχή η /και την στήριξη πανίσχυρων κέντρων του εξωτερικού, για δύο λόγους:
α)Μανιπουλάρει με προπαγάνδα(που θα ζήλευε και ο Γκαίμπελς) εύκολα μεγάλες μάζες, περνάει δυσμενέστατα μέτρα και ξεπερνάει χωρίς δυσκολίες μικρής κλίμακας αντιδράσεις.
β) Εξυπηρετεί πρόθυμα τις επιθυμίες των Μεγάλων, ήδη υλοποίησε με μεγάλη ευκολία σφαγιαστικά μέτρα με τα μνημόνια και διαφαίνεται ότι έχει δεσμευθεί και για άλλες χοντρές διευθετήσεις!
Σε αυτό το ζοφερό ,για τον Θρύλο μας , περιβάλλον και με δεδομένο ότι δεν γνωρίζουμε τις διεργασίες στο παρασκήνιο δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις για τον χρόνο της λύτρωσης από τα δεινά!
Ο Πρόεδρος που ασφαλώς γνωρίζει πολύ περισσότερα από εμάς πρέπει μαζί με ικανότατους συμβούλους να αναλύσει την κατάσταση και να καταστρώσει τα σχέδια του. Σίγουρα θα χρειασθεί ισχυρούς συμμάχους για να αλλάξει ο εχθρικός, για τον Θρύλο, συσχετισμός δυνάμεων.
Με δυο λόγια πρέπει να κάνει την υπέρβαση στον τρόπο σκέψης και δράσης, να βρει το αντίδοτο στο δηλητήριο και να τσακίσει τα φίδια με τρόπο που δεν τον περιμένουν! Έργο απίστευτα δύσκολο , ελπίζω όχι ακατόρθωτο.
Ταυτόχρονα πρέπει να καταστρώσει ένα μελετημένο σχέδιο ανοικοδόμησης του Θρύλου με στόχο την δημιουργία μιας πανίσχυρης ομάδας που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, θα ενθουσιάζει με την απόδοση και τα αποτελέσματα της την Γαβροσύνη-το πυρηνικό μας όπλο- και θα δυσκολεύει το έργο των ανόμων.
Πρόεδρε ως γνήσιος γάβρος και μεγάλος Ηγέτης πυροδότησε τον ενθουσιασμό της ερυθρόλευκης λαοθάλασσας για να γίνει το τσουνάμι που θα σαρώσει την «παρέα» και θα επισπεύσει την ΛΥΤΡΩΣΗ!
Υ.Γ Δεν ξεχνάμε την ευκολία του νιαούρη να προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις αλλά και την αρκούδα που έχει άκρες σε όλο το φάσμα. Δεν θα εκπλαγούμε να τους δούμε αγκαλιά με την εξουσία και στην επόμενη φάση!

Εικόνα George_Str

Η ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ.Α. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΥΝΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
Β. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΗΨΗ , ΜΑΥΡΙΛΑ,ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.Γ.ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΘΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΒΟΥΛΗ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ <<ΛΥΘΟΥΝ>> ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ <<ΠΟΛΕΜΟ>> ΠΟΥ ΘΑ
ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ 1897 ΠΟΥ<< ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ>> ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ....ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΛΥΠΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΙΔΕΣ.....ΥΠΟΨΙΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΙΓΝΑΝΤΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥΤΙΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΥΔΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ <<ΔΙΚΑΣΤΕΙ>> ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΝΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΟΚΑΡΙΣΜΑ....ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΙ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΥΤΟ ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΜΟΛΙΣ Ο ΑΓΙΟΤΑΛΑΧ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΗΣΕ ΑΣΠΡΙΣΕ..ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΠΕΡΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΟΤΙ Η ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΘΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ .... ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΣΕΡ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ....ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑΣ.ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΛΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΠΧΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙ ΤΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑΤ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.....ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ.....ΑΥΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ...ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΓΑΦΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΟΣΧΟΒΙΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ...Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...ΕΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ......ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ.

Εικόνα stavrakas7-5

ΦΙΛΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΒΑΣΤΗΞΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
Κ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝ ΤΗ ΨΑΞΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΟΧΙ Η ΑΕΚΟΥΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Κ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 80 ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ!ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΥΣ 5 ΣΥΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΜΕΣΑ?ΟΧΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.ΑΚΟΜΑ Κ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ 2 ΤΡΙΠΟΝΤΑ
ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ.
ΟΛΥΜΠΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΦΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΛΑΘΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ!ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ !!!!!!!!!!!!

Εικόνα George_Str

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΠΙΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΤΙ ΔΕΧΟΜΑΣΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ,ΕΠΟ ,ΤΙΜΩΡΙΕΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ....ΟΥΕΦΑ....ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ.......ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.....ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ 2 ΘΕΣΗ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΤΡΑΓΙΚΑ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΙΜΑΣΘΕ ΠΡΩΤΟΙ ....ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΧΩΡΙΣΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ -3 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ Ο Λ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ , ΦΙΛΑΘΛΟΙ ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ Η ΜΑΦΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ <<ΚΕΡΔΙΣΕΙ>> ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .....ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΑ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ 45000 ΦΙΣΚΑ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΡΟΜΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ....ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ,ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ....

Εικόνα stavrakas7-5

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Κ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ,ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ
Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΠΟΤΕ.ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 8 ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ! ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΩ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΠ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ ΥΠΗΡΕΤΗ Κ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΞΥΠΝΑ!
ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ .ΦΙΛΙΚΑ.

Εικόνα takis xwsiar

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου

Εικόνα ze ηλιας

Καλησπέρα φίλε.
Εδώ και κάμποσες μέρες έχω σχηματίσει εικόνα για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας μας.
Πρόκειται για ένα σύνολο πολύ καλών μονάδων στην πλειοψηφία τους,εντελώς αγύμναστων χωρίς την παραμικρή βοήθεια από προπονητή από την αρχή της σαιζόν.Δε θα συμφωνήσω μαζί σου στις κατηγορίες για ξεσκαρτά παικτών και στην απαξίωση μερικών εξ αυτών.Για παράδειγμα να αναφερθώ στον Φορτούνη που όπως λες παρακάτω δεν ταιριάζει να ηγείται του ΘΡΥΛΟΥ.
Φυσικά και περιμέναμε όλοι περισσότερα απ αυτόν,όμως όπως παίζεται το σύγχρονο ποδόσφαιρο οι πάντες αποτελούν ένα γρανάζι στην καλή λειτουργία της ομάδας.Δεν είναι σε φόρμα?ΟΞΩ να πάρει σειρά ο επόμενος.Κοίταξε το αεκάκι που εμένα προσωπικά με έχει εκπλήξει φέτος.Με μπάτζετ της πλάκας,μπακάκη-γιακουμάκη και άλλα λιμά,χωρίς βάθος στον πάγκο,χωρίς έδρα στην ουσία,με συνεχόμενα παιχνίδια Ελλάδα-Ευρώπη και βέβαια χωρίς παίκτη ηγέτη (εδώ κολλάει ο Φορτούνης) όντας τραυματίας ο πιο ποιοτικός της παίκτης (μάνταλος),είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας όμως έναν κανονικό (και καλό θα πω) προπονητή και γυμναστή.
Για μένα δε χρειάζονται υπερβολές τύπου βαζέλα(ξηλώνω όλη την ομάδα και φτιάχνω νέα) αλλά κάποιες προσθήκες σε καίριες θέσεις.Καλύτερα-έτσι όπως γίναμε-να μην μπλέξουμε με CL,προκριματικά και μαλακίες και να κάτσουμε να φτιάξουμε ομάδα-οικογένεια με όλη τη σημασία της λέξης.
Τέλος όσον αφορά στη στάση και αντίδραση της διοίκησης απέναντι στο ελεεινό κυνηγητό των πουσταριών θέλω να πιστεύω πως δε θα περιοριστεί σε διαμαρτυρίες του τύπου βγαίνω στο β ημίχρονο με δύο λεπτά καθυστέρηση γιατί πρώτον γελάει ο κόσμος και δεύτερον κάτι θυμίζει από τράκη στην ανάκρουση του ύμνου της ευρωλίγκας (κοινώς όσα δε φτάνειη αλεπού...)

Εικόνα apostolos gaganis

Εάν είχαμε τον προπέρσινο Φορτούνη, η πορεία της ομάδας θα ήταν διαφορετική φέτος. Δυστυχώς... Έναν κουμανταδόρο καλό πρέπει να φέρουμε οπωσδήποτε. Τα ονόματα που έγραψα είναι ενδεικτικά. Θα δούμε. Μερικοί απ΄αυτούς πάντως θα μείνουν ή θα φύγουν σίγουρα, όπως είναι γραμμένοι.

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε,
Το ρίχνουμε λίγο στην φιλοσοφία(το γαρ πολύ... ):

,"...Ένας σίφουνας μπορεί να ισοπεδώσει μια πόλη, αλλά δεν μπορεί να ανοίξει ένα γράμμα, να λύσει έναν κόμπο σε μια κλωστή...." Πώλ Βαλερύ-Γάλλος ποιητής

Εικόνα apostolos gaganis

Άμα έχεις χάσει και τους δυο τίτλους, τί να κάνεις; Το ρίχνεις και στη φιλοσοφία. Μην πάθουμε και τίποτα παρά πάνω μεχρι το τέλος....

Εικόνα takis xwsiar

Για το μονο που δεν είμαι και τοσο "σιγουρος" Αποστολη,ετσι όπως εχεις βαλει τους παικτες,ειναι για τον Μαριν.Και ξερεις γιατι το λεω? Σιγουρα είναι μπαλαδορος,ομως είναι υπερβολικα μεγαλο συμβολαιο γι'αυτα που δεν εχει.Τον ηθελα πιο δυνατο,πιο τρεχαλατζη.Ειναι υπερβολικα σοφτ ρε φιλε.Και το λεω παντα συμφωνα με το υπερβολικο συμβολαιο που εχει.Εδω τον θελω τον Γκαρσια,με τοσα χρηματα να μας φερει έναν πιο ολοκληρωμενο από αυτόν.Απο τους δανεικούς εμενα μονο οι δυο του Ατρομητου θεωρω ότι είναι για μας.Ισως και ο Λαιφης,αλλα δεν εχω καταλαβει ακομη τι "εξυπναδα" εχουμε κανει με αυτόν.Ο Σιωπης μου αρεσει αλλα για παγκο.Οχι για δυσκολα παιχνίδια γιατι δεν μου αρεσει που δεν βγαζει ωραια μπροστα την μπαλα,και με χαλαει ότι δεν είναι ο παικτης λογω υψους,που θα γυρισει πισω μεσα στην αμυνα να δωσει βοήθειες.Εκει που είναι δυνατος είναι για κοφτης στο κεντρο.Οτι και να λεμε εμεις,αυτος που πρεπει να διαλεξει τι είδους παικτες θελει,ειναι ο προπονητης.Το σιγουρο όμως είναι ότι θελουμε παικτες ποιοτικους και να βγαζουνε και λιγο γαμημενη ψυχη! Οι αθλητες του στιβου μας,εχουν περισσοτερη ψυχη από αυτους που βλέπουμε σημερα,και τρεχουν και πηδανε μονοι τους!Καλο βραδυ φιλε μου.

Εικόνα apostolos gaganis

Να΄σαι καλά, Τάκαρε.

Εικόνα holland74

Ακριβώς όπως τα λες Απόστολε, συμφωνώ σε όλα, κρίμα μόνο που στη δεύτερη ομάδα παικτών υπάρχουν σωστά ο Μιαρλάς και ο Φορτούνης. Και καλά ο Μιραλάς έχει κάνει μία καριέρα, έπαιξε Αγγλία, οκ, δεν έχει να αποδείξει κάτι, αλλά εσύ ρε Φορτούνη κρίμα τα προσόντα σου...Λίγη ψυχούλα παραπάνω...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν νομίζω ότι μπορεί ν΄ανασηκωθεί. Λογικά. Ιδιάζουσα ψυχοσύνθεση. Θα τον περιέγραφα και ως κλασική περίπτωση τεμπέλη. Δεν κάνει για ηγέτης, ειδικά του Ολυμπιακού. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ηγέτης. Ούτε κατά διάνοιαν. Υπάρχουν, και πρέπει να βρούμε, πολύ καλύτεροι απ΄αυτόν. Έκανα μεγάλη υπομονή με τον συγκεκριμένο. Όσο για τον Μιραλάς, ΚΑΙ ΕΚΕΙ, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που όντως καταβάλλει, οι όποιες ελπίδες μου για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ βελτίωσή του είναι πενιχρές. Ξαναγράφω λοιπόν: Όχι στις μεταγραφές αεροδρομίου ( για να ικανοποιούμε το πόπολο ) ξεζουμισμένων. Βλέπε Πολέτι, Γεκινί, Σαβιόλα, Καρντόσο και δεν συμμαζεύεται...

Εικόνα Harry red logic

οχι Πολέτι(κούτσαινε και λίγο...) αλλά δαγκωτό σε Λοσάντα και Βιέρα! τι θυμήθηκα τώρα!

Εικόνα apostolos gaganis

Παιχταράδες...

Εικόνα takis xwsiar

Γεια σου Αποστολε.Εγω φιλε τον Μαρινακη τον "ξερω" μονο σαν προεδρο του Ολυμπιακου.Περα από αυτό,δεν είμαι κοντα του για να εχω δικη μου αποψη για αλλα πραγματα που τον κατηγορουν.Βλεποντας όμως ,με τι πουστικο και ανηθικο τροπο χτυπουν την ομαδα μας,απο αυτό και μονο καταλαβαινω ότι με τον ιδιο τροπο προσπαθουν να χτυπησουν και τον ιδιο.Γης μαδιαμ τα εκαναν οι παοκτζηδες στα Γιάννινα,δεν ειδαν τιποτα!Στο Καραϊσκάκη "εγραφε" οσα χωρουσε ο πατος τους η αστυνομια,-3,2αγωνιστικες και 90.000 προστιμο.Μεχρι και στο Περιστερι,προστιμο φαγαμε!10.000 παρακαλω!Βλεπουμε λοιπον ΠΟΥΣΤΙΕΣ στην ΕΠΟ,ΠΟΥΣΤΙΕΣ στην ΚΕΔ,ΠΟΥΣΤΙΕΣ της αστυνομιας,ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! Και λεω εγω τωρα φιλε μου,δηλαδη στα "αλλα" του Μαρινακη,υπαρχει περιπτωση να μην είναι πουστιες?!? Και μονο με αυτή τη λογικη.Ο λογος που χτυπάνε τον Μαρινακη ΔΕΝ είναι ταχα μου για πολιτικους λογους.Ειναι διοτι θελουν από το 2010 κι'ολας να διαλυσουν τον Ολυμπιακο.Και πανω που ηταν όλα ετοιμα,εμφανιστηκε ο Μαρινακης και τους παει σπρώχνοντας μεχρι περυσι!Εαν τους ενδιεφεραν μονο τα πολιτικα τοτε θα ειχανε ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ από περυσι τον παναθα τους.Και παρολο που ο Αλαφούζος τους κοντραρει "πολιτικα" με τα καναλια του και τις φυλλαδες του,προσεχουν τον παναθηναικουλη τους σαν τα ματια τους.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!Αν ο Μαρινακης δεν ηταν προεδρος μας,ειδικα τωρα με τα μνημονια,ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΕΡΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ!!ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΓΛΕΙΦΑΝ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ!! Ο στοχος τους δεν είναι απλως το να παρουνε οι τσατσοι τους το πρωταθλημα.Ο στοχος τους είναι ο Μαρινακης για να εξαφανισουν ανετοι τον Ολυμπιακο μας. (Θα συνεχισω Αποστολε και με το άλλο θεμα,το ποδοσφαιρικο,αργοτερα γιατι τωρα τα πηρα με τα μουνοπαιδα! )

Εικόνα apostolos gaganis

Εάν ο Μαρινάκης, και ο κάθε Μαρινάκης, ήταν πρόεδρος π.χ. του Αγίου Ονησιφόρου Φθιώτιδος, ουδόλως θα με ενδιέφερε. Με ενδιαφέρει και με παραενδιαφέρει όμως η περίπτωσή του, γιατί είναι πρόεδρος της ομάδας μου. Η θέση μου, όπως την διατύπωσα λοιπόν, είναι ξεκάθαρη. Και έγραψα στο άρθρο φαρδιά πλατιά, ΑΝ ετούτο, ΑΝ εκείνο, αφού ούτε την όποια υπόθεση γνωρίζω εν τω βάθει, ούτε δικαστής είμαι. Σύνοψη επομένως: Θα είμαι κοντά του μέχρι τέλους, δηλ. μέχρι να κλείσει δικαστικώς οριστικά και αμετάκλητα η υπόθεσή του. Δεν είμαι από τους ανθρώπους εκείνους που αν μια τελειωτική δικαστική απόφαση μ΄αρέσει, είμαι μαζί της, και αν όχι, εναντίον της. Και στη δεύτερη περίπτωση, θα την αποδεχθώ, ανεξάρτητα απ΄τα αισθήματά μου. Αν με πικραίνει δηλαδή, με απογοητεύει. Μιλάω για δίκαιη δίκη, με αδιάσειστα στοιχεία και αποδείξεις. Αυτή είναι η άποψή μου, φίλε Τάκη.

Ολυμπιακοί γίναμε από πιτσιρίκια και είμαστε, για τη ΦΑΝΕΛΑ. Τη βλέπεις, και ΚΛΑΙΣ...