ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΙΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...



Είπα να γράψω καναδυό γραμμές μεσοβδομαδιάτικα, έτσι για να γεφυρώσω το ( δικό μου ) χάσμα, μιας και αν σιωπήσω εντελώς ως την επόμενη Δευτέρα, σαν να το βλέπω κάπως μεγάλο το διάστημα. Καναδυό γραμμές για τον Κυριακάτικο αγώνα βέβαια, με τον Πάοκ στην Τούμπα. Έχει σίγουρα ορισμένες ιδιαιτερότητες ετούτο το παιχνίδι, χτυπητές ή όχι, και σκέφτηκα τώρα, προχωρημένο πρωί, μαζί με το δεύτερο καφεδάκι μου ν΄αρχίσω το πληκτρολόγημα κατεβάζοντας ό,τι σκέψεις μου΄ρχονται στο κεφάλι γιαυτή την ιστορία. Για να΄χουμε να λέμε, δηλαδή, φίλοι μου και σύγγαυροι....

1. Είμαστε σήμερα 6 βαθμούς ήδη πίσω στη βαθμολογία απ΄αυτούς και 4 απ΄την Άεκ, για τις γνωστές αιτίες. Πιθανόν αύριο οι 6 να γίνουν 9 και οι 4, 7. Το πιθανότερο. Θα εκπλαγώ, αν μείνουμε στους 6 και τους 4. Έχει γίνει πολλή και συστηματική δουλειά από πέρσι με όσους είχαν ( κι΄εξακολουθούν θεωρώ να΄χουν ) τα γκέμια πάνω σε τούτο τον τομέα. Τον πειθαρχικό. Ή ΚΑΙ τον πειθαρχικό, για ν΄ακριβολογώ. Ένα απ΄τα κεφάλια της αντιΟλυμπιακής Λερναίας Ύδρας, που γεννήθηκε και στήθηκε στη διάρκεια της θητείας του μυστακο-γενειοφόρου "επαναστάτη" της κάτω φωτογραφίας, αριστερά του Καζάκου. Νέος τότε. Και σκεφτικός ή αφηρημένος...

2. Υπάρχει, φυσικό είναι άλλωστε, ένας αέρας άκρατου ενθουσιασμού εκεί πάνω. Βλέπουν ότι η καταθλιπτική τιτλοπενία τους στο πρωτάθλημα, είν΄η πρώτη φορά μετά από δεκαετίες που μπορεί βάσιμα έως σίγουρα να πάρει επί τέλους τέλος. Κάτι φωνές μοναχά πού και πού για συγκρατημό και τα ρέστα από μερικούς, αλλά μάλλον για τα μάτια.... ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ. Ιβάν ο τρομερός και Τσίπρας ο αδελφός. Έχουν και καλή ομάδα φέτος. Απανωτά και τα οφσάϊντ γκολάκια όμως. Ν΄ακούσουμε και τον Κούγια τί θα μας πει στις 27 του μήνα. Δεν πιστεύω εξάλλου ότι θα τιμωρηθούν όπως πρέπει για τα...Γιαννιώτικα. Δεν το συζητώ καν. Σιγά μην τους αφαιρεθούν βαθμοί. Σιγάαα... Δεν αισθάνονται μόνο. ΕΙΝΑΙ και ισχυροί. Να δούμε βέβαια μέχρι πότε. Διαιτητικά, πειθαρχικά ΚΑΙ πολιτικά. Γιατί έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι, μέχρι να γίνει κάτι πράξη. Κάτσε να΄τανε πάντως ο Ολυμπιακός στη θέση τους στα Γιάννενα...

3. Στο ματς, περιμένω τη γνωστή ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενισχυμένη και επηυξημένη. Μέχρι ποίου σημείου, αδυνατώ να προβλέψω. Ότι θα ξεφύγουν, θα ξεφύγουν. Σε ανάποδο κατά την άποψή τους σφύριγμα, δηλαδή σε ΟΛΑ τα φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά και στα άουτ. Τα ξέρουμε αυτά... Θ΄απαιτούν μονίμως κάρτες σε βάρος μας, ουρλιάζοντας, και πέναλτι σε κάθε πέσιμό τους, εσκεμμένο ή μη, στην περιοχή μας. Θα το αναζητήσουν πεισματικά το πέναλτι. Τους βολεύουν αφάνταστα οι συνθήκες. Θ΄αρχίσουν τους ψευτοτσαμπουκάδες, με την πρώτη αφορμή. Πραγματική ή φτιαχτή. Θα το βγάλουν ακατάπαυστα το θεριό της μιζέριας και του κόμπλεξ τους απέναντί μας. Τόσο φαβορί, όσο και τ΄ότι θα βγεί απ΄την ανατολή ο ήλιος αύριο. Θα κοιτάξουν να μας περιπαίξουν. Να μας ειρωνευτούν. Ο μικρός, εκδικείται τον μεγάλο. Στην κρεμάλα. Στην κρεμάλααα... Καλά το απίστευτο βρισίδι. ΕΚΕΙ, είναι όντως πρωταθλητές. Κι΄εμείς βρίζουμε, αλλά... Τα΄χω ζήσει αυτά. Σσσσσ.... Μην πάω πιο πέρα... Ποιός διαιτητής λοιπόν και...επιλεγμένος μάλιστα, όπως αναμένω με βεβαιότητα, θα μπορέσει ν΄αντισταθεί στον κυκεώνα που θα τον πνίξει απ΄το πρώτο δευτερόλεπτο του αγώνα και θα τολμήσει να μην προσαρμοστεί, να μην υποταγεί δουλικά θα΄λεγα, στην πνιγηρή για δαύτονε ασπρόμαυρη και αλαλάζουσα οπαδική επιταγή για εφαρμογή ενός...σπέσιαλ εξυγιαντικού 50:50 το βράδυ της Κυριακής; Δεν τρέφω αυταπάτη καμιά. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΞΟΦΛΩ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΣΩΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ. Να θυμίσω απλώς εδώ, την κλασική πλέον ρήση του πιτσιρικά: "Το πρωτάθλημα ή εμείς ή κανένας άλλος". Αρκεί αυτό;

4. Μέσα σ΄όλα τούτα, βλέπω πάλι δεξιά κι΄αριστερά δηλώσεις απ΄τη μεριά μας ότι "θα" το ένα, "θα" το άλλο κλπ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! Τις κατανοώ, αλλά τις αγνοώ. Πλήρως. Σαν να μην έγιναν. Τις διαβάζουμε ούτως ή άλλως πριν από κάθε ντέρμπι, κινούνται βασικά στο ίδιο ( υποσχετικό και ενισχυτικό του φρονήματος και τα συναφή ) πλαίσιο, ΑΛΛΑ, τα τελευταία ιδίως χρόνια τ΄αποτελέσματα σ΄αυτά τα παιχνίδια είναι, άσε. ΑΣΕΕΕ... Επομένως, κλειστά καλύτερα τα στόματα, ο προπονητής να κάνει τη δουλειά του, οι παίχτες μας να παίξουν όσο μπορούν καλύτερα και κυρίως με ΨΥΧΗ και ό,τι ήθελε προκύψει. Ξαναγράφω: Το καλάθι μου, μικρό. ΓΕΝΙΚΑ.

5. Θέλω να κλείσω τούτο το κειμενάκι, σχολιάζοντας ελάχιστα κάτι που διάβασα από έναν τύπο που αρθρογραφεί σε νεοπαγή αθλητική ιστοσελίδα και είναι, κατά δήλωσή του, Παοκτζής. Είχε γράψει λοιπόν ότι ούτε ένας οπαδός του Ολυμπιακού στους 100, δεν θα΄θελε να πάρει το πρωτάθλημα ο Πάοκ και ΟΛΟΙ μας θα προτιμούσαμε την Άεκ μεταξύ των δύο. Άκου λοιπόν, νεαρέ. Γιατί μπροστά μου, είσαι. Κουϊρουκίδη, ας πούμε, εσύ δεν έχεις δει. Μμμμ...και τον Κούδα ακόμη, "παίζει" πιθανώς. Τις πουτάνες, μόνο μια πουτάνα τις ξέρει καλύτερα. Εσύ, ξέρεις π.χ. καλύτερα από΄μενα το οπαδικό κλίμα της Σαλονίκης. Γιαυτό και το΄χες περιγράψει τέλεια, πρόσφατα. Κι΄εγώ, αντίστοιχα, ξέρω καλύτερα από σένα την ψυχοσύνθεση του γαύρου καθ΄ότι φορέας από γεννησιμιού μου του σχετικού γονιδίου. Ακου λοιπόν, γιατί έπεσες παταγωδώς έξω στην πρόβλεψή σου: Χεστήκαμαν, ποιός απ΄τους δυο σας θα το πάρει. ΧΕΣΤΗΚΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Και οι δυο...εξυγιαντικά προϊόντα είσαστε, το ίδιο μας κάνει ποιός θα το σηκώσει. Ας πάρετε κι΄εσείς, είτε ο ένας είτε ο άλλος, καναν τίτλο που ν΄αξίζει τον κόπο. Του λόγου μας, έχουμε καμπόσους. Σε διαβάζω, πάντως. Πρώτον, γιατί πετάς πού και πού καμιάν αλήθεια μέσα στα τόσα που γράφεις. Τα αντιΟλυμπιακά, εννοώ. Γιατί ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ. Και δεύτερον, γιατί όχι σπάνια, μου την ανεβάζεις. Την αδρεναλίνη. Αφού χωρίς την αυξημένη στάθμη της, "ου ζήσεται άνθρωπος" και ειδικότερα ΓΑΥΡΟΣ, αλλά ΚΑΙ παοκτζής.

Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΣΕ...

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Θα είμαι λίγο κακός λέγοντας πως αυτός ήταν κι ο μόνος τρόπος να πάρει ντέρμπυ ο Γκράτσιας. "Ευτυχώς" ματς με βάζελο κεκλεισμένων. Άντε να πάρει και κανένα ντέρμπυ μόνος του, παίζοντας(έστω λίγη) μπάλα. Κατά τα άλλα τους τα κάναμε μπουρδέλο όλα χθες ..... μα όλα ......σας λέω. Από χθες ρεζιλεύεται το σύμπαν. θα τοποθετηθώ εν καιρώ. Περιμένω πρώτα τους οικοδεσπότες.

Εικόνα George_Str

ΝΤΕΡΠΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ? ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ,ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΣΤΟΝ Α ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?ΝΕΡΠΥ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΑΡΚΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΟΧΙ0-100..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Εικόνα dimitrov7

Δεν ξέρω ... ίσως να είμαι επηρρεασμένος από το πνεύμα της Σαρακοστής αλλά σε 7 ντέρμπυ έχεις κάνει 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Κατά τα άλλα ήττες. Και σε όλα τα 7 ματς οι εμφανίσεις ήταν από μέτριες ως χάλια. Πέραν τούτου - κι επανέρχομαι στα σαρακοστιανά - η ομάδα μας έχει παράδοση στην ανάσταση των νεκρών. Οπότε νίκη με μισό μηδέν και να λέμε κι ευχαριστώ.

Εικόνα matrasimca

Ποναει η εξυγιανση.
Προσπαθησε με την Βεροια, το'καψε με τον Πλατανια, τους την εχουμε χαρισει 10δες φορες στην Τουμπα με τσιμεντα, σιδερο στο κεφαλι του Τζολε γυαλινο ποτηρι στο κεφαλι του Μιραλας και νομισαν οτι θα τα κανουν για παντα.
Μας παρακαλαγαν με τον Σιλβα οταν τον χτυπησαν να συνεχισουμε και αφου τους λυπηθηκαμε μας κατηγορησαν μετα για στημμενους.
Κλεμμενο πρωταθλημα πηγαν να παρουν περυσι με το σιχαμα προεδρο του Πλατανια και γελασε ο κοσμος με το αδειο κουτι μπυρα του αντιπαθητικου και υπουλου Ιβιτς στην Λεοφωρο.
Ο Αλαφουζος δεν τους ξεχασε και τους γλεντησε κανονικα εχτες.
Το ΠΟΚ τους τελειωνει γιατι ετσι πρεπει σε καφρους.
Ανηκουν στην φυλη των Ζουλου και φερνουν στο γηπεδο τους με καμαρι την σημαια της Βουλγαριας.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ - ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΜΕ γιατι η νοοτροπια τους ειναι ελεεινη
Εχτες λυπηθηκα τον κοσμο τους που για πρωτη φορα στα 50 χρονια που τους βλεπω ηταν κοσμιος, και πηγαν πολλοι γονεις και παιδια.
Ενας "επισημος" ομως απο αυτους που αντιπροσωπευουν τον ΜΠΑΟΚ - (και οχι τον ΠΑΟΚ)- και την διοικηση του δεν μπορεσε να νικησει το κομπλεξ που εχει μεσα του για την ομαδα μας και χτυπησε τον προπονητη μας.
Ολοι οι αντικειμενικοι του κολου μας εθεσαν θεμα Μιραλας ως μεγαλυτερο απο το θεμα Γκαρσια. Και λιγα τους εδειξε ο Μιραλας θυμα και ο ιδιος την τελευταια χρονια που πηγε στην Τουμπα που δεν δεχεται να τον χτυπανε ενω εχει παει να παιξει μπαλα.
Να βγαλει μια φωτοτυπια τα μεζεα του και να τα στειλει στον Κυριακο και τον Σαββιδη, στον Μπουταρη και μετα να τα παρει ο Ζυραραρις να τα τοποθετησει εκει που ξερει.
Ηδη επεξεργαζονται σχεδιο να μην τιμωρηθουν αλλα θα βρουν μπροστα τους τον "συνεταιτερο" Μελισσανιδη.
Φετος τελειωνουν του χρονου με Μητσοτακη ο Αλ Καπονε της Ρωσσιας θα πρεπει να δικαιολογει οσα περιεργως διακινει για να κανει αγορες ανευ ποθεν εσχες.
Καλα ξεμπερδεματα

Εικόνα Piano

Κύριε Βασιλειάδη, Κοντονή, Τσίπρα...πού είστε βρε;...Μήπως καμιά σύσκεψη έκτακτη στου Μαξίμου;...υπάρχει και ο άλλος λαθρέμπορος του νότου...ευτυχώς...

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Έχω πεθάνει στα γέλια
Ο ένας ιδρώνει επειδή από τη μια έχει ταχθεί να σφυρίξει παοκ και από την άλλη να πρέπει να βγει να πει ότι αγώνας δεν ξεκινάει... πωωω μιλάμε για τρομερό ψυχικό μαρτύριο...
Κι ο άλλος ο μαντσουριαν κάντηντεητ ο σλήπερ έητζεντ, ο Γιάνναρος στο τουιτερ τους κωλοδαχτυλιάζει με περισσότερο μένος κι από εμάς.
Άπειρη ψυχαγωγία!

Εγώ θα το λέω, μπορεί να είναι κλισέ, αλλά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

Εικόνα Marios

Φιλε οντως,ψυχαγωγια ηταν το σημερινο!

Εικόνα jole11canezza

Κλαίω

Εικόνα CostasS

Θέλω αύριο πρωτοσέλιδο:
"ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ...."

Semper Olympiacos

Εικόνα takis xwsiar

Είναι τοσο βρωμοπουστες που θα επικαλεστουν ότι πανω που πεταγαν "χαρτια" για την εναρξη του αγωνα,ενα ετυχε και επεσε πανω στον Γκαρσια.Οτι δεν υπηρχε προθεση.Δυο πραγματα μου εκαναν ΜΕΓΑΛΗ εντυπωση!Ο Αρετοπουλος,αντι να τρεξει να δει τι εγινε,στα παπαρια του.Πηγε με το ζορι να αρχισει τον αγωνα!Και το άλλο η συμπεριφορα των Ματατζηδων σε σχεση με την προκλητικα επιθετικη συμπεριφορα τους στο Καραϊσκάκη με την κουλα.Μπηκαν μεσα τα χουλιγκανια,απειλουσαν την αποστολή μας,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ!!!

Εικόνα ThomasK

'Εκπληξη αποτελεί που οι κάφροι δεν πέταξαν και την
ταμειακή μηχανή. Την κρατούσαν γι' αργότερα.

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ...

Εικόνα George_Str

ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΚΑΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ .....ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ....ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΑΜΠΟΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ......Η ΜΦΙΟΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ.....

Εικόνα jole11canezza

Περίπατο στην Τούμπα!!! Δεν μου άρεσε που άρχισε με Κουτρη αλλά το πήρε 3-0 το παιχνίδι ο μάγκας

Εικόνα jole11canezza

Περιμένεις 40 χρόνια για το πρωτάθλημα αλλά είσαι τόσο ζώο οπαδός και θα το χασεις από ένα ρόλο χαρτί ταμειακής!!! Τέλικα είστε βλάκες!!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα takis xwsiar

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΟΥΕΙΚΟ!!! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Εικόνα takis xwsiar

Η Καταντια των ΜΜΕ, δεν εχει τελος.Δοξαζουν την Κουλα,λες και πηγε τελικο.Εφτασε στους 32 του "ουεφα",δεν εκανε ουτε νικη στην εδρα της,παιζοντας με ΜΙΚΡΕΣ και προβληματικες ομαδες,και στην καταταξη της Ευρώπης δεν είναι καν στις 100 πρωτες.Φανταστειτε να λαβουν μερος αυτοι οι δυο στα προκριματικα του τσουλου.Απο 15οι θα παμε 20οι! Μεχρι και ο "Μανολος" τους εχει καταλαβει, "στο Ελλαδα θα ειχαν μεινει οι αντίπαλοι με 7 παικτες"!! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ!! Και αυτοι,με τις πραξεις τους,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ολους αυτους που τους τα λενε.Τα ιδια κανουν και στα κοινωνικοπολιτικα θεματα.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ",ΜΕ ΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ??? Και μας δειχνουν μετα στα "δελτια" τους,εναν που δεν εκοψε αποδειξη στην τυροπιτα που πουλησε!!

Εικόνα matrasimca

Περιμενω να δω αν ζυγιζει τιποτα η φανελλα του Παοκ τωρα που εμφανιζεται ως φαβορι.
Αυτο μας δινει περισσοτερες πιθανοτητες.
Και στο δικαστηριο εχουμε ελπιδες μιας και τα αντικρουομενα συμφεροντα φερνουν τον Μελισσανιδη να ψαλλει "γαυροι αδελφια μαζι θα το σηκωσουμε στη Νεα Φιλαδελφεια"
Ηλθε η ωρα να εκμεταλευτουμε το σκυλοφαγωμα τους.

Εικόνα Harry red logic

Αναβολές στις εκδικάσεις! Είναι κάποιο παιγνίδι πόκερ?
Μήπως θέλουν οι γκαιμπελίσκοι της εξυγίανσης … και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο?
Δηλαδή περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα της Κυριακής(θα εκπλαγώ αν δεν μας χειρουργήσουν) και μετά να πάρουμε αποφάσεις…Απόσταση ασφαλείας για τις μπουγάτσες και μετά να ρίξουμε ισοϋψείς ποινές!
Ο παμπόνηρος ψιψίνος (του φλαμπούρη) τι μαγειρεύει?
Ο χρόνος ο καλύτερος προφήτης!

Εικόνα jole11canezza

Καλησπέρα κυρ Απόστολε, έγραψα προχτές ότι είμαι υπεραισιοδοξος η βλάκας αλλά πιστεύω στη κατάκτηση και αυτού του πρωτάθληματος και τελικά δεν είμαι ο μόνος!!! Η έφεση θα εκδικαστεί την επόμενη βδομάδα και αφού θα ξέρουμε τι έχει γίνει στην Βουλγαρία...Άρα φαίνεται ότι ασχέτως την άσχημη κατάσταση του Θρύλου μας οι άλλοι είναι με το σκατο στην καλτσα!!! Όλα υπέρ τους και πάλι χεσμένοι!!!
Παμεεεεεεεεεεεε

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα ULTRA C G7

Χαιρετώ και πάλι την εκλεκτή παρέα.

Θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα σου φίλε Απόστολε, κι επετρεψε μου να πω σε 2-3 γραμμές μόνο, κάποιες "πονηρές" σκέψεις που μου δημιουργήθηκαν από χθες, μετά τις "συμπλοκές" (έτσι βάφτισαν τα βρωμερά ΑΡΔΟ ΜΜΕ την επίθεση στο σύνδεσμο στην Καλλιθέα) οπαδών μας με του βάζελου.

1ον, η εκδίκαση του παοκ (ναι, με μικρά, κανένας σεβασμός σε αυτούς εκεί πάνω), είναι σήμερα το απόγευμα στις 4, μία ώρα πρίν τη δική μας. Εξού και η πιθανή αίτηση αναβολής της δικής μας από το νομικό μας επιτελείο (δεν πρέπει κατ΄εμέ).

2ον η "επίθεση στον Ουαρντά, που τα βρωμερά ΑΡΔΟ ΜΜΕ εκ Ρωσίας και Βουλγαρίας ορμώμενα, έμπλεξαν και τον Ολυμπιακό (!!!).

3ον, η όλως τυχαίως επίθεση των βάζελων χθες, 1 ημέρα πριν την εκδίκαση, και 1 εβδομάδα πριν το ντέρμπυ μας.

Το λοιπόν:

Σήμερα, παρά τα νέα φουλ επιβαρυντικά στοιχεία, ο παοκ θα τιμωρηθεί με ένα απλό πρόστιμο.
Εμείς ΔΕΝ πρόκειται να πάρουμε πίσω τους βαθμούς, ΑΛΛΑ θα μειωθεί το πρόστιμο και η ΠΟΙΝΗ ΚΕΚΛΕΙΣΜΈΝΩΝ σε 1 αγωνιστική, που έχει ήδη εκτίσει η ομάδα με τον Πανιώνιο...

Αρα στο ματς με τον χρεοκοπημένο βάζελο, θα έχουμε ΚΟΣΜΟ.
Που σημαίνει πιθανότητα ΝΕΩΝ επεισοδίων και τιμωρίας, μιας και σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις από μπάτσους, διαιτητές, και βάζελοβούλγαρους (π.χ. Κάτσε)
Και βέβαια με την ατμόσφαιρα τεταμένη για αντίποινα λόγω της χθεσινής επίθεσης, αλλά και του τι θα έχει προηγηθεί στο βρωμερό πουστογήπεδο τους την Κυριακή που μας έρχεται...

Αυτά, και μακάρι να διαψευστώ.

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ !

Εικόνα apostolos gaganis

Φαίνεται να αλληλοσχετίζονται αυτά. Το κατά πόσον όμως θα ισχύσουν, λίγο υπομονή, θα το δούμε. "Ου μπλέξεις" πάντως, δε λένε;

Εικόνα apostolos gaganis

ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΥΑΡΝΤΑ: Δόγμα στην Εγκληματολογία. "Το έκανε όποιος ωφελήθηκε ή προσδοκά οφέλη απ΄αυτό". Τα υπόλοιπα, τ΄αφήνω στην κρίση όποιου διαβάσει τούτο το σχολιάκι.

Δεν θα αντισχολιάσω.

Εικόνα elias

Ποιος ειναι ο κουιρουκιδης;

Εικόνα apostolos gaganis

Λάμπης Κουϊρουκίδης. Παλιό,μεγάλο αστέρι του Πάοκ. Γκούγκλαρε και θα δεις, Ηλία...

Εικόνα stavrakas7-5

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ,
ΚΡΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ Κ ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙ ΚΟΛΕΓΙΑΣ ΚΛΠ ΚΛΠ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ
ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΙΤΛΟΥ ΒΑΛΕ Κ ΕΝΑ <ΕΠΙ> Κ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΚΑΡΘΙΑ
ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣ/ΦΟΥΣ ΠΩΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ.. ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ
ΠΡΕΠΟΥΣΑ 11ΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ,ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ ΠΟΥ ΛΕΝΕ Κ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΩΣΤΑ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ <ΚΡΙΣΗ> ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΕΕΕ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΜΕ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙ ΡΟΖ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ!ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΡΟΜΑΟ Κ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΑΧΤΣΙΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΖΙΤΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ {ΓΙΑΤΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ}.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΛΑΘΟΣ ΠΩΣ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ... ΠΡΑΤΤΕΙΣ. ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΜΕΝΑ! ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑΩ ΑΝ ΜΠΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ
Κ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ , Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Κ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Κ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΜΑ Κ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΩ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ !
ΦΙΛΕ GEORGE ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΛΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ, ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.

Εικόνα George_Str

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ,ΟΠΩΣ ΠΧ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ<<ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΓΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ...>>> ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΛΑΝΟ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ...Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΑΙΖΟΝ ΔΥΝΑΤΟ -ΔΥΝΑΤΟ-ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ....ΑΤΡΩΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΙΣΚΑΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕ....ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ.....ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ....Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ1930,ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΣΤΑ 1956 ...ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ....ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΟΤΕ....ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΘΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ας παίξουμε καλά κι΄ό,τι γίνει. Αυτό μου λες. Κι΄έχεις δίκιο. Γιατί αυτό είναι το ζητούμενο: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Να μας κάνουν περήφανους, θέλω. Θέλουμε. Μπορούν;

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ ΚΟΝΤΡΟΛ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΠΑΚΙ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟ Κ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ... Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ GL. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ......ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΕ ΖΩΣΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΦΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ<< ΓΚΟΛ>> ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ......ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

Εικόνα apostolos gaganis

Η απάντησή μου: Την έγραψες. "Περιμένουμε και θα τα ξαναπούμε".

Για το αντιντόπινγκ κοντρόλ, ό,τι ξέρεις ξέρω.

Εικόνα stavrakas7-5

NΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΛΕΚΙ ΜΟΥ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ Κ ΓΩ ΜΕΤΑ ,ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ,
ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ !!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΡΠΑΖΙΑ Ο ΚΑΡΕΜΠΕ,Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ!!!!!!ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!!!

Εικόνα Harry red logic

κ.Απόστολε φίλτατοι Σύγαυροι λίγο πολύ συμφωνούμε στις διαπιστώσεις μας .
Σε κάθε περίπτωση πρέπει οι παίκτες με την καθοδήγηση του προπονητή και την στήριξη της Διοίκησης να κάνουν την υπέρβαση στη ζούγκλα του ιγκνιάτεβιτς, να αγωνισθούν με πάθος, δύναμη , ψυχραιμία , να μην τσιμπήσουν στις βέβαιες προκλήσεις των μπουγατσοειδών και τις αδικίες των στημένων κοράκων. Δίνουν εξετάσεις όλοι στην στρατηγική, την τακτική, την ευφυία, το ψυχικό σθένος.
Όσον αφορά τους αδίστακτους εξυγιαντές και τους πανούργους καρεκλοκένταυρους ας έχουν υπόψη τους ότι η Γαβροσύνη ατσαλώνεται από τα χτυπήματα δεν λυγίζει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς την δόξα τραβά!

ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Λίγη ψυχή απ΄τη δική ΜΑΣ να δώσουνε...

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόσστολε,
Έτσι όπως τα λες, ΑΚΡΙΒΩΣ.
Για την Κυριακή,
Μια ευχή, η ομάδα να ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ. Θεωρώ πως αν στραβώσει το παιχνίδι για τις μπουγάτσες, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...
Μια ΑΠΑΙΤΗΣΗ από τη διοίκηση, ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ.
Πάντα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, όχι με τα πρόσωπα.

Εικόνα apostolos gaganis

Bεβαίωωως...

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΙΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ 80% ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ 20% ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑΚΑΙ ΧΡΙΣΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΤΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ .....ΩΧΡΙΑ ΟΜΑΤΖΑΒΕΛΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ....ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΤΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ....ΓΙΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ....ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ...ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ....ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΩ Η ΝΑ ΥΠΕΡΤΙΜΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ,ΠΧ ΦΤΑΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΙΣ, ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ 30% ΤΟ ΥΠΟΛΟΠΙΠΟ 70% ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ......ΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ,ΤΑΦΙΔΙΑ ΜΕ ΖΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΠΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ...ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥ<<ΜΕΣΙ>>ΛΑΖΑΡΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΧΩΝΕΨΕΙ ΑΥΤΟ.....ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ........ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ, ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΓΩ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ 1930,ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΤΟ 1956 ΑΥΤΑ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΚΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΒΟΣΚΕΙ........

Εικόνα apostolos gaganis

Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον στο σχόλιό σου. Και το διάβασα προσεκτικά. Θέλω κι΄εγώ να δω, όπως όλοι μας, τί θα "βγάλει" η Κυριακή που έρχεται. Ας δούμε όμως και την τύχη της ένστασής μας, πρώτα. Όπως και τη δικιά τους τιμωρία για τα Γιάννενα. Θα "δείξουν" και οι δυο ιστορίες....

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Πραγματικά από δηλώσεις χορτάσαμε..
Ας το κλείσουν και ας παίξουν λίγο μπαλίτσα.
Και για να μην ξεχνιόμαστε με το παραμικρό που θα πέσει μέσα κατευθείαν στα ντους..
Μη διανοηθεί κανείς δικός μας να το παίξει μεγαλοψυχία και τα ρέστα.

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως τα λές. Ακριβώς.

Εικόνα takis xwsiar

Εμενα Αποστολη το πρωτο που με ενδιαφερει είναι να δω σωστο στησιμο της ομαδας,και καλη αποδοση των παικτων μας με ΜΑΓΚΙΚΟ παθος.Περα από αυτό περιμενω κάθε είδους πουστιας και ψευτοτσαμπουκα από αυτους.Δεν φοβούνται τιποτα και κανεναν.Εαν αυτοι οι καρμοιρηδες δεν παρουν αυτή την περιοδο πρωταθλημα που εχουν τα παντα δικα τους,ποτε θα παρουν? Και το γνωριζουν αυτό.Περα από τα γνωστα γαυρικα δικα μας,ο λογος που εγω θα ηθελα να κερδίσουμε το αεκακι της "συμπρωτεύουσας",ειναι ότι μετα θα δουμε μεταξυ των δυο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ πολύ μεγαλη μαχη στις πουστιες και στα καργιολικια.Εγω δεν αποκλειω μεχρι και νεκρους να δουμε.Οι ανθρωποι αυτοι δεν εχουν οριο στην πουστια και στην κακια!Και γιαυτο θυμηζω στους επομενους,οποιοι και να είναι,οτι αν μετα τα ξεχασουν όλα αυτά και δεν τους ΓΑΜΗΣΟΥΝ με βαση το νομο,θα κριθουν από μας πιο αυστηρα ακομη και από αυτους!! Πολη σωστα ανεφερες Αποστολε τις μαλακιες που εγραψε ο κομπλεξικος προχθες! Πηγαινω να φαω τωρα,και μετα Ρεντη στα παλικαρια μας του Βολει...

Εικόνα apostolos gaganis

Με τη νίκη, γαυρόμαγκα γνήσιε, που σίγουρα θα΄ρθει!

Εικόνα matrasimca

Εγω Αποστολε αυτο το παιγνιδι θα το επαιζα 3-5-2 που γινεται και 5-3-2.
Να θελουν να βαλουν γκολ γιατι αυτοι καιγονται και να σπανε την μουρη τους σε κυμματοθραυστη.
Θα εκνευριστουν θα κανουν τις βλακειες τους και θα τιμωρηθουν.
Αυτοι θα αισθανονται την ανασα της ΑΕΚ που θα ξερει τι να περιμενει.
Αν βεβαια σε καποια αντεπιθεση τους το καρφωσουμε στο 90 αστους να τρεχουν.
Βεβαια μπορει να δουμε τιποτα πεναλτι απο μαρκαρισμα στην ΣΕΝΤΡΑ και να γελασει και το παρδαλο κατσικι
Ας προσεξουμε και τα οφσαιντ, 3 μηνες επαιζε το βιντεο με το παπουτσι και τον Βοα του Ιντεγιε που εξείχαν αλλα για το 2μετρο οφσαιντ του Πελκα είπαν πως ήταν ενα ανθρωπινο λαθος εξυγιανσης και με το σκορ στο 0-0
Αποστολε τα ντερμπυ ειναι ντερμπυ και για αυτο παω για να κερδισω - ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

Εικόνα apostolos gaganis

Σε τεχνικά θέματα δεν μπήκα, γιατί κυρίως ήθελα να περιγράψω την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, μπρο. Του Γκαρθία δουλειά είναι άλλωστε. Τον βόα του Ιντέγιε; Ποιόν βόα; Εγώ νόμιζα ότι ήταν πύθωνας! Τον...υποβάθμισες, χαχα!

Εικόνα holland74

Έτσι είναι Απόστολε όπως τα λες...Και συμφωνώ πως πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με ψυχή...Όσο το ματς θα είναι κλειστό και θα περνάει η ώρα θα αγχώνονται και θα είναι ευκαιρία να τους χτυπήσουμε..Τώρα αν βάλουν κανένα γκολ νωρίς, τότε δυστυχώς δεν βλέπω επιστροφή...

Εικόνα apostolos gaganis

Επίτηδες δεν θέλω να συζητήσω την περίπτωση γκολ εκ μέρους μας κλπ. Ο αγώνας θα΄ναι ΠΟΛΥ δύσκολος. Φαβορί είναι αυτοί. Να δούμε και τις τιμωρίες πρώτα... Θα κάνουν το ΠΑΝ για να το πάρουν το παιχνίδι. Έχουν μεγάλο κίνητρο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, έχει πολύ λίγες πιθανότητες να΄ρθει. Και δεν είναι ηττοπάθεια φυσικά αυτό. Είναι λογικό συμπέρασμα, με βάση τα όσα έχουμε δει φέτος ΚΑΙ απ΄την ομάδα μας ΚΑΙ από τις σφυρίχτρες ΚΑΙ απ΄το γενικότερο περιβάλλον αναφορικά μ΄αυτούς κι΄εμάς.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε.Όντως όπως λέτε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.Βαρεθήκαμε να ακούμε θα ...Ευτυχώς όμως προς το παρόν τα θα αυτή τη φορά είναι κάπως περιορισμένα.Όσον αφορά τον αγώνα με τους κομπλεξικούς μπουγατσομάχους, θα προτιμούσα μια τακτική του στυλ χτυπώ και φεύγω.Τουτέστιν προσεκτικοί ,να τους αφήσουμε να εκνευριστούν (γιατί θα εκνευριστούν αν δουν ότι δεν τους πάει ο αγώνας) και αν καταφέρουμε κανένα γκολ και προηγηθούμε, στηρίζομαι κατόπιν στο καφριλίκι που τους διακρίνει για να μην τελειώσει ποτέ ο αγώνας.Αλλά απαραίτητη προυπόθεση όπως είπα να παίξουμε προσεκτικά,έξυπνα και αρκούντως εκνευριστικά για αυτούς...

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν κάνω τέτοιες σκέψεις, Ευρυπίδη, γιαυτόν τον αγώνα. Ειδικά. Τις έκανα κάθε φορά που παίζαμε εκεί πάνω. ΤΩΡΑ, ύστερα απ΄όσα έχουνε δει πια φέτος τα μάτια μας, τόσο στα γήπεδα όσο κι΄έξω απ΄αυτά, αποφάσισα ν΄αλλάξω γραμμή. Θα είμαι στο σημείο μηδέν. "Παγωμένος". Περιμένοντας να δω τί θα δω. Έχω μεγάλη περιέργεια, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράματα, να διαπιστώσω. Εικόνες. Τη δική τους και τη δική μας, στο χόρτο. Αλλά και τη δική τους στις κερκίδες. Δεν θα με εκπλήξει καμιά τους αντίδραση. Θέλω να δω τη διαιτησία ακόμη. Είναι μια ξεχωριστή περίπτωση ετούτος ο αγώνας. ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ. ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗΣ.