ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ, ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ, ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΩΩΩ....



Άλλοι λένε το "σήκωσέ το, το γαμημένο, δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω" τη φετινή σεζόν. Και το σηκώνουνε. Εμείς φωνάζουμε αυτό που γράφει ο τίτλος του άρθρου. "Και χτίσε απ΄την αρχή ξανά έναν εντελώς καινούριο Ολυμπιακό", συμπληρώνω. Όπως υποσχέθηκες, ξέρω ότι θέλεις ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ.

Καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράματα. Να πετάξει δηλ. η ομάδα και το τελευταίο φύλλο συκής από πάνω της, μπροστά στα μάτια του νέου προπονητή της. Τέρμα τα ημίγυμνα. Τέρμα τα σκωτζέζικα ντους.  Μιλάω για τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μας σε μια χρονιά με άφθονες δυστυχώς ψυχρολουσίες. Δύο μέσα, δύο έξω. Δύο νίκες εδώ, δύο ήττες και μάλιστα η χθεσινή με τριάρα, έξω. Απ΄τον Άγιαξ, ντε, της Ηπείρου. Ρε, δε μας χέζετε και πάρτε δρόμο να μη σας ξαναδούν τα μάτια μας. Όταν το πανό της 7 έγραφε στο ματς με τον Παναιτωλικό "αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό", κάτι ήξερε. Και προς τους τρεις αποδέκτες: διοίκηση, προπονητές, παίχτες.

Κοιτάω τα τελευταία άρθρα μου εδώ, είναι ακόμα κρεμασμένα στα ηλεκτρονικά μανταλάκια της γαυροφωλιάς μας και επιλέγω ορισμένα, ελάχιστα, κομμάτια, έτσι σαν δείγμα.  Από το πιο πρόσφατο και προς τα πίσω.

1. "Φέτος, η κακή απόδοση της ομάδας εξουδετέρωνε έμμεσα αλλά σημαντικά την όλη επιχειρηματολογία μας έναντι των αντιπάλων του Θρύλου. Η γεύση απ΄τη φετινή παράσταση, πικρή, απογοητευτική, ακόμα και οργίλη. Συμπληρώνω πάλι, μετά τα χτεσινά: ΠΟΛΥ ΟΡΓΙΛΗ!

2. "Λάθη έγιναν με διοικητικές επιλογές κατ΄επανάληψη άστοχες. Αδιαμφισβήτητο".

3. " Υπάρχουν δύο κατηγορίες παιχτών στην ομάδα. Εκείνοι που θα μπορούσαν, αλλά δεν το΄δειξαν στο χόρτο κι΄εκείνοι που δεν μπορούσαν, γιατί δεν είχαν την ικανότητα να σταθούν σ΄αυτή. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν κάνουν για να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα και θα πρέπει ν΄αποχωρήσουν. Να ξεκαθαριστεί ΡΙΖΙΚΑ το τοπίο, ν΄απαλλαγούμε μια και καλή απ΄τον υφιστάμενο παλιοαέρα της φετινής ομάδας, έναν αέρα μιζεροσαπίλας, αρρωστημένο, γκαντεμομετριότητας αφόρητης, ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΡΜΟΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να πνεύσει αλλιώτικα, φρέσκα, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ εκεί μέσα, γιατί αυτό που βλέπω φέτος μου΄χει κάνει μια ποδοσφαιρική...ιριδοκυκλίτιδα στα μάτια, κλπ κλπ".

Να προσθέσω στα  παραπάνω κάποια απ΄τα λόγια του Μαρινάκη στις 2 του Απρίλη, μετά τις ισοπαλίες με Πάο και Λεβαδειακό:

1. "Σας σιχαίνομαι που σας βλέπω". Κοτσάρει και η ταπεινότης μου: "Κι΄εμείς κι΄εμείς....".

2. "Δεν δείχνετε κανένα σεβασμό".

Με το χθεσινό....κερασάκι στην τούρτα της...εξόδου, σαν κι΄εκείνες τις τούρτες που πέφτανε βροχηδόν στις μάπες των ηθοποιών στις βουβές κωμωδίες του παμπάλαιου κινηματογράφου και γινόταν της πουτάνας:

"Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε, να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίχτες του Ολυμπιακού εσείς. Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να ΠΝΙΓΕΙΤΕ. Και ισχύει για όλους σας. Παίχτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας ( Σ.Σ. διάβαζε κωλόχαρτα ) στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ ( Σ.Σ. εδώ θα μπορούσε άψογα να προστεθεί η εθνική μας λέξη ) που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω".

ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΒΛΕΠΩ....

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΤΣΙ ΚΙ΄ΕΓΩ, ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ, ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ. ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΧΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ Ν΄ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ. Ο ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ. ΑΠΟ΄ΔΩ ΒΑΓΓΕΛΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΑΥΡΙΚΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ, ΣΟΥ΄ΧΑ ΠΑΝΤΩΣ ΓΡΑΨΕΙ: ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ... ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΧΑΝΤΖΑΡΙ... ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ... ΠΑΙΡΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ΄ΝΑΙ... ΣΙΓΑΑΑ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ    Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε !

ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ.......

Σχόλια

Εικόνα elias

το πλεον κρισιμο να ταιριαξουμε με τον νεο προπονητη.μας εχει φαει αυτο το ποστο διαχρονικα στην ομαδα.δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.κατι μου λεει μεσα μου οτι ο μαρτινς θα κολλησει καλα με τον ολυμπιακο

Εικόνα dimitrov7

http://to10.gr/podosfero/superleague/243912/superleague-statistika-ke-ar...

Τα στατιστικά που σας έλεγα. 1η επίθεση και πιο αποτελεσματική ο φετινός χάλια Θρύλος. Δείτε και την άμυνα για να δείτε γιατί ο Μάρτινς - που φαίνεται σοβαρός άνθρωπος - ξεκινάει από άμυνα. Να θυμίσω πως πρωτοκορυφαίοι της επίθεσης είναι Μάριν, Φορτούνης, Ανσαριφάρ.

Εικόνα Kratistos_

Απόστολε στο γκρέμισμα είναι πρώτος ο πρόεδρος, αλλά το χτίσιμο θέλει υπομονή και προσπάθεια.. Εσχάτως μας έχει δείξει όμως ότι εξάντλησε την υπομονή του την ώρα που τη χρειαζόμαστε περισσότερο.. Δεν υπάρχει ούτε μεσσίας προπονητής ούτε μεσσίες παίκτες.. Υπάρχει σύνολο, που θα πρέπει να έχει συνέχεια από το παρελθόν, στο παρόν και το μέλλον.. Υπάρχουν παίκτες με ενάρετο, ποδοσφαιρικά, χαρακτήρα και τέτοιους πρέπει να βρούμε..
Ενδόμυχα όλοι φοβόμαστε ότι η επομενη χρονιά θα είναι χειροτερη από τη φετινή.. Του χρόνου δεν θα ξεκινάμε το πρωτάθλημα ως φαβορί και θα πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε με φαντασία, όραμα, γνώση και τέχνη να γυρίσουμε κάπου εκεί όπου ήμασταν, αλλά όχι σε ο,τι ήμασταν..

Εικόνα matrasimca

Αντιγράφω τον σπουδαίο ιστορικό και ελπίζω ο Πρόεδρος να ηρεμήσει και να αποφασισει με κρύο κεφάλι.

"Δύο τα εναντιώτατα ευβουλία είναι, τάχος τε και οργήν"
Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

Σε μετάφραση: δυο πράγματα είναι αντίθετα στη λήψη σωστής απόφασης, η βιασύνη και η οργή

Εικόνα apostolos gaganis

Εμπιστεύομαι τον Μαρινάκη. ΑΥΤΟΝ τον Μαρινάκη. Δεν φοβάμαι την οργή. Φοβάμαι κυρίως την ανάθεση αρμοδιοτήτων σε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ή ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ανθρώπους και σ΄αυτές τις αρμοδιότητες συμπεριλαμβάνω την συνεχή και σε βάθος παρακολούθηση των ποδοσφαιριστών του συλλόγου από ΟΛΕΣ τις απόψεις. ΕΚΕΙ υστερούμε, μεταξύ άλλων. Υστερήσαμε στην πρόληψη, μα και στον έλεγχο. Και γράφω "μεταξύ άλλων", γιατί είναι φανερό πως υπάρχουν επί πλέον αδυναμίες τόσο στο σκάουτινγκ όσο και στις ακαδημίες, από ένα σημείο και μετά. Ήδη βλέπω σχετικές κινήσεις στο δεύτερο.

Η οργή, ελέγχεται σε δεύτερο χρόνο και μπορεί να μετατραπεί σε αποφασιστικότητα. ΑΥΤΟ σημαίνει έμμεσα και παραδοχή προηγούμενων λαθών. Σε τούτη τη φάση νομίζω πως βρίσκεται ο Μαρινάκης και είναι ο λόγος που περιμένω ΡΙΖΙΚΕΣ εκκαθαρίσεις. ΚΑΛΩΣ ΚΑΤ΄ΕΜΕ. Συντάσσομαι λοιπόν απόλυτα μαζί του. Η μετριοπάθεια στις ενέργειες, δεν είναι πανάκεια. Ενδέχεται να οδηγήσει, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, σε ημιτελείς δηλ. αναποτελεσματικές τελικά λύσεις. Υπάρχει και η "σκούπα". Χρειάζεται κι΄αυτή ΚΆΠΟΤΕ. Όπως τώρα. Στο σώμα της ΠΑΕ, αναπτύχθηκε φέτος ειδικά ένα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ. Νυστέρι επομένως. Προσεκτικά, μελετημένα, αλλά γρήγορα νυστέρι.

Εικόνα ze ηλιας

Μετά τα χτεσινά πουστριλίκια σήμερα νιώθω πιο ήρεμος για να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου σχετικά μ αυτά που γράφεις φίλε Απόστολε.
Ποτέ δεν ήμουν υπέρ του άλλαξέ τα όλα,τσοβόλα δώστα όλα και άλλων συναφών.Δε θάθελα να βρεθώ στη θέση του ανταγωνιστή
μας αυτά τα 20 χρόνια βάζελου που άλλαξε τρεις φορές έμψυχο υλικό και αφού δεν κατάφερε κάτι άλλαξε και το ιδιοκτησιακό
με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.
Αφού πρώτα κατά τη γνώμη μου το restart ξεκινά από τον προπονητή και το γυμναστή,αισθάνομαι την ανάγκη να "υπερασπιστώ"
κάποιους από αυτούς που μπινελίκωνα μέχρι χτες βράδυ.Μιλώντας με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια,παραλείποντας άλλα(απολαβές
,κίνητρα,εθνικότητες,συμμετοχές κλπ) νομίζω πως υπάρχει κορμός που με τις κατάλληλες προσθήκες μπορεί να κτιστεί ομάδα.
Οι παρακάτω μπορούν να ξεκινάνε ως βασικοί
Προτό(δυστυχώς άλλα ακούω),Κούτρης,Ομάρ,Σισέ,Ένγκελς(επίσης ακούω για πούλο)Ρομαό,Φορτούνης,Καρίμ
Δεν βαζω εξτρέμ και άλλα χαφ γιατί απλά δεν έχουμε
Εννοείται πως για όλους τους παραπάνω χρειάζονται επαρκείς η και ισάξιοι αναπληρωματικοί.

Άσχετο,αλλά μόλις διάβασα του Σάββα μπήκα στο site του μπάσκετ μας για να το πιστέψω
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ

Εικόνα apostolos gaganis

Θεωρώ ότι η κάθαρση θα είναι ευρύτερη. Μαρινάκης αποφασίζει, βέβαια. Σκόπιμα δεν μπήκα σε ονόματα τούτη τη φορά. Διαισθάνομαι μεν σεισμό, αλλά δεν είμαι ΜΕΣΑ αλλά ΕΞΩ από την ΠΑΕ. Έτσι, δεν έχω παρά να περιμένω. Όπως όλοι...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/olympiacos/anti-na-pnigei...

Από την αρχή μου στραβοκάθησε ο τύπος. Ακούς εκεί, ο Ταχτσίδης στον Ολυμπιακό. Μέτριο παικτάτι ακόμα και όταν ήταν στα φόρτε του.
Πρόεδρε, ποιός έφερε τέτοια μουνόπανα στον Θρύλο;;;;;;;;;;
Πάρε τα μέτρα σου γιατί ακούω κάτι για Λάζαρους κλπ. και σε βλέπω να επναλαμβάνεις τα λάθη σου. ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ταχτσίδης. Ουδέποτε τον "πήγα". Απλά δεν μ΄αρέσει ως παίχτης. ΑΥΤΟ που έκανε όμως το θεωρώ πολύ σοβαρό και θα το χαρακτήριζα με τη λέξη ΑΝΗΘΙΚΟ, μετά τα όσα αποκαρδιωτικά και απαράδεκτα είχαν προηγηθεί για ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ εξαγριωμένων οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ. Είμαι γαύρος, και ξέρω τί γράφω. Είναι ασυγχώρητος και τελειωμένος για μένα. Κανένας προπονητής δεν φταίει. Είναι ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ μερικοί. ΚΑΙ παίρνουν ένα κάρο λεφτά ΚΑΙ δεν κατάλαβαν ποτέ σε ΠΟΙΑ ομάδα ήρθαν....

Εικόνα aris belem

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!! ΤΕΛΟΣ!!!! Κι όποιος δημοσιογράφος της πλάκας, μάνατζερ ή παρατρεχάμενος νομίζει ότι βρήκε το μαγαζί γωνία που θα θρέψει αυτόν και τα εγγόνια του εις βάρος της ομάδας να ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!
Δεν ξέρω ποιοί είναι δίπλα στον πρόεδρο Απόστολε και δεν με ενδιαφέρει! Είπες όμως μια ΑΓΙΑ και σοφή κουβέντα κι επιβάλλεται να την ακούσει πολλές φορές αυτός που πρέπει: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΠΟΙΗΣΗ!!!! Τέλος πια το μαγαζί-γωνία για τον κάθε μάνατζερ και τον κάθε βαψομαλλιά που ονειρεύεται το "σκαλοπάτι" για την Premier. Τέλος τα χαϊδέματα όσων είναι στην Ακαδημία και το παραμυθάκι της "ελληνοποίησης", λες και δεν έχουμε θρέψει αρκετά φίδια στον κόρφο μας. Λες και ξεχάσαμε πόσοι της Ακαδημίας, εξέφρασαν τον δικέφαλο ή κίτρινο οπαδισμό τους, μόλις πέτυχαν την πρώτη καλή μεταγραφή ένεκα Ολυμπιακού! Και δεν με νοιάζουν πλέον οι "ψυχάρες" και τα "παιδιά μας", παιχταράδες θέλω να δω, που δεν γεννήθηκαν Ολυμπιακάρες, έδωσαν όμως τα πάντα για την ομάδα μας, Έλληνες και ξένοι. ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ!! Τίποτα λιγότερο δεν αρμόζει στον Ολυμπιακό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Σε χαιρετώ, με συγγαυρικά αισθήματα και σεβασμό.

Εικόνα djole11

Μια επαγγελματικη ποδοσφαιρικη ομαδα λειτουργει ακριβως οπως ολες οι αλλες επαγγελματικες ομαδες.Θετει καποιον στοχο η στοχους (ποιοτικους και ποσοτικους) και προσπαθει με τις καταλληλες υποδομες και εμψυχο δυναμικο να τους επιτυχει.Η διοικηση της εταιριας θετει τους στοχους και προσλαμβανει τους καταλληλους επαγγελματιες (κατα την αποψη της) για να τους επιτυχει.Τον σημαντικοτερο ρολο ΠΑΝΤΑ παιζει για την επιτυχη υλοποιηση των στοχων (εφοσον απο τη διοικηση παρεχονται ολες οι προυποθεσεις) ο Διευθυντης,στην προκειμενη περιπτωση ο προπονητης.
Ολα ειναι θεμα προπονητη λοιπον.Δυστυχως η ευτυχως ενας προπονητης στις συγχρονες επαγελματικες ομαδες πρεπει να ειναι πολλα πραγματα ταυτοχρονα.Καλος προπονητης,γυμναστης,ψυχολογος,μανατζερ,εξυπνος,ευελικτος,γνωστης του πολιτικοοικονομικου περιβαλλοντος της χωρας που εργαζεται,ισχυρη προσωπικοτητα,κτλ κτλ κτλ.Ειδικα σε μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος με ολες τις ιδιαιτεροτητες που εχει ως συλλογος οι ικανοτητες αυτες του προπονητη πρεπει να ειναι στον υπερτατο βαθμο.Δεν ειναι φυσικα τυχαιο οτι οι καλυτερες ομαδες του Ολυμπιακου ηταν με Ντουσαν και Βαλβερδε,προπονητες που συνδυαζαν ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα.
Δεν ξερω αν ο Μαρτινς εχει ολα τα προσοντα για να πετυχει.Το ευχομαι.Το αν εγινε σωστη η οχι κινηση να εμπιστευθουμε τις τυχες της ομαδας ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ σε εναν ασημο αλλα νεαρο και φιλοδοξο προπονητη απο την Πορτογαλια αυτο θα φανει στην πορεια.

Το πιο βαθυ σκοταδι ειναι πριν τη χαραυγη.

Εικόνα apostolos gaganis

Όλοι το ίδιο ελπίζουμε, αδελφέ. Τώρα ως προς το αν σε μια ομάδα το παν είναι ο προπονητής ή οι παίχτες, επειδή ανέφερες ότι "Όλα είναι θέμα προπονητή λοιπόν", έχω διαφορετική άποψη. Δεν παραγνωρίζω, το αντίθετο, τον μεγάλο όντως ρόλο του προπονητή στην ομάδα, αλλά είναι οι μονάδες, οι μεγάλοι παίχτες εκείνοι που κάνουν τη διαφορά και παίρνουν τα κομβικά ιδίως παιχνίδια. Κατά κανόνα και στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, διαχρονικά. Το ιδεώδες είναι ο καλός προπονητής να ευτυχήσει να περιβληθεί από μεγάλους παίχτες. Τότε συμβαίνει η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ. Το ταλέντο το πραγματικό, ΠΑΝΤΟΥ, πληρώνεται και πολύ μάλιστα. Τέλος πάντων, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση εκτός...προγράμματος. Κατά σύμπτωση μόνο θα πω ότι έτυχε να διαβάσω πρόσφατα μια μεγάλη, διάρκειας ετών και ισχυρά τεκμηριωμένη αγγλική μελέτη πάνω σ΄αυτό ακριβώς το αντικείμενο με αριθμούς κλπ, που επιρρωνύει τον ισχυρισμό μου. Στο φουμπού και στον ελληνικό και καθαρά γαύρικο μάλιστα λογαριασμό "IHaveaDream1925". Το θέμα βέβαια είναι να δούμε τί μέλλει γενέσθαι Μ΄ΕΜΑΣ. Τώρα και στο εξής.

Εικόνα djole11

Εννοειται οτι τελικα οι παιχτες παιζουν και το ταλεντο παντα κανει τη διαφορα.Ομως ο προπονητης μπορει να κανει μια ομαδα με μετριους παιχτες να παιζει ανταγωνιστικα,μια ομαδα με καλους παιχτες να παιζει ωραια μπαλα και μια ομαδα με παιχταραδες να κενταει και να σηκωνει κουπες.Ετσι κι αλλιως η Ρεαλ η η Μπαρτσα των υπερανθρωπων Ροναλντο και Μεσι ειναι εξαιρεσεις στον κανονα,οι ανθρωποι αυτοι κοντευουν να κανουν το αθλημα...ατομικο.Οσα λεφτα και να εριχνε π.χ. η Σιτι επρεπε να παρει τον προπονηταρα Γκουαρντιολα για να τους ''δεσει''.
Και για να παμε σε αυτο που μας καιει,στον Ολυμπιακο δλδ,επειδη καλως η κακως πλεον Ζιοβανι και Ριμπο δε μπορουμε να φερουμε,ο προπονητης ειναι το α και το ω.Φυσικα ο προπονητης οσο καλος και να ειναι δε μπορει να κανει το Σεμπα Τζολε και τον Κουτρη Γεωργατο.Μπορει ομως αντι να παιζουν οι παιχτες στο 60-70% των δυνατοτητων τους και να ειναι γενικα αδιαφοροι να παιρνει το 150% (π.χ. φετινη αεκ) και ενα συνολο απο μετριους παιχτες να ειναι μια γροθια και να κανουν υπερβασεις.Προσωπικα δεν πιστευω οτι ο Ολυμπιακος φετος ειχε χειροτερο ροστερ απο αεκ-παοκ (ισα ισα)-το εδειξε με τη Μπαρτσα,απλα δεν ειχε καλο στρατηγο...Απο εκει κ περα το θεμα κοστος...Ναι μεν το ταλεντο πληρωνεται οχι παντα ομως.Σαμαρης,Τορο,Μητρογλας,Μιραλας,Μιλι,Τουρε,Μανωλας,Χολεβας,Τζολε, κτλ στοιχισαν λιγα και προσφεραν τα παντα και η πιο ακριβη μεταγραφη (Ζαχοβιτς) εξελιχθηκε σε πατατα.Τεσπα,οντως μεγαλη κουβεντα!Αντε να δουμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα μπορούσα να ανταπαντήσω, πάει μακριά όμως η βαλίτσα "προπονητής v/s παίχτες" και δεν επιθυμώ την περαιτέρω αντιπαράθεση. Μένουμε στο ότι ο καθένας μας διατηρεί, ως έχει το δικαίωμα, τις απόψεις του για το θέμα. Καλώς. Προχωράμεεε....

Εικόνα djole11

Οχι εννοειται καμια αντιπαραθεση κουβεντα να γινεται.Στην τελικη το αποτελεσμα μετραει και στην περιπτωση μας να αναγεννηθει ο Θρυλος και ας γινει και με τον...Αλεφαντο!!Αγωνιστικους χαιρετισμους.

Εικόνα takis xwsiar

Ετσι ακριβως φιλε Αποστολε.Νιωθω σιγουρια ότι ο προεδρος θα κανει αυτό που πρεπει.Ελπιζω να εχω δικιο.Ομως καλο είναι και ολοι εμεις να κανουμε ριζικες αλλαγες στην νοοτροπια μας σαν οπαδοι του Ολυμπιακου μας.Μεγαλο θεμα αυτό και δεν θα ηθελα να το ανοιξω εγω.Ελπιζω να ασχοληθει με αυτό οσο μπορει και όπως πρεπει,το ΡΑΤΜ.Και λεω αυτό,γιατι είναι ισως ο μοναδικος αγνος χωρος που μάχεται με μονο κερδος το συμφέρον του Συλλογου μας.

Εικόνα apostolos gaganis

Τάκη, ο γαύρος, που τα΄χει "πάρει" εντελώς, θα ηρεμήσει σε πρώτη φάση και μπορεί να ενθουσιαστεί τελικά, ΜΟΝΟ αν δει ότι χτίζεται πραγματικά κάτι εντελώς διαφορετικό από το φετινό καρκίνωμα, δουλεύει αυτό με επιτυχία, και φέρνει τα αποτελέσματα που επιθυμεί. Είναι μια διαδικασία που χρειάζεται τον χρόνο της. Όλες οι αρνητικές και ζημιογόνες παρουσίες, σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, πρέπει να εξαφανιστούν και να αντικατασταθούν από αφοσιωμένους επαγγελματίες υψηλού επιπέδου με ισχυρή θέληση να πετύχουν. Θέση για λαμόγια, ανίκανους ή μετριότητες που λουφάρουν, δεν πρέπει να ξαναϋπάρξει.

Η ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ!

Εικόνα Harry red logic

Προσθήκη:σας παρακαλώ χωρίς παρεξήγηση:
Πρόεδρε μας:
1.Ο Νιαούρης έχει πρώτο συμβουλάτορα τον Μπάγεβιτς και μετά νομίζω τον Λυμπερόπουλο!
Αυτοί ξέρουν καντάρια μπάλα, πρωτίστως ο Μπάγεβιτς!
2. Στο μαγαζί της κούλας κάνει κουμάντο ΕΝΑΣ!
…………………………………………………………………………………………………
Δεν βλάπτει να προσέχουμε τι κάνουν καλά οι αντίπαλοι μας

Εικόνα apostolos gaganis

Αντιθέτως.

Εικόνα dhmos64

Απόστολε και λοιποί γάβροι Καλημέρα.
Όπως στη ζωή , έτσι και στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα ρόδινα για πάντα.Υπάρχουν και οι ανάποδες μέρες, οι περιπτώσεις που ο σχεδιασμός δεν οδηγεί σε σωστά αποτελέσματα ,είναι όλος λάθος. Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε στα συρτάρια της ΠΑΕ ένα σενάριο αντιμετώπισης κρίσης, το οποίο θα διαχειριζόταν, έστω και θεωρητικά, τέτοιου είδους καταστάσεις. Επειδή ο Ολυμπιακός είναι σοβαρή Παε και καμία σχέση με το τσίρκο του Βορρά και με τα Pet Shop του Νότου, πρέπει να να έχει στα συρτάρια του σχέδιο διαχείρισης κρίσης. Δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους σπασμωδικές κινήσεις με προπονητές, μεταγραφές ποδοσφαιριστών μεσσίες τον Ιανουάριο, δεν επιτρέπεται τέτοια αντιμετώπιση από διαιτητές , ΕΠΟ και όλους τους υπόλοιπους. Στο δια ταύτα:
-Θέλουμε πέντε παιχταράδες δυνατούς και γρήγορους ( όχι κατ΄ανάγκη φίρμες γιατί είδαμε τα χαΐρια τους) να πλαισιώσουν αμυνα, κέντρο, επίθεση,Κ Α Ι ταυτόχρονα κάποιους όχι μόνο ταλέντα και βλέπουμε,αλλά γρήγορα εξελίξιμους για να μπουν στα παιχνίδια.
-Π Ρ Ο Σ Τ Α Σ Ι Α της ομάδας και της επένδυσης Μ Ε Ο Π Ο Ι Ο Ν Δ Η Π Ο ΤΕ τρόπο χρειαστεί. Το δόγμα είναι απλό: δεν σε πειράζω, μη με πειράζεις. Με πείραξες , θα σου κάνω απείρως μεγαλύτερη ζημιά. Έτσι θα το σκεφτείς αρκετά για να με πειράξεις.
-Τέλος μ' όλη την πίκρα και την γκρίνια που έχουμε, η ομάδα μας χρειάζεται να σταθούμε δίπλα της και Π ΡΕ Π Ε Ι να σταθούμε δίπλα της.

Εικόνα apostolos gaganis

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΠΟΙΗΣΗ θέλουμε! Ενός ξεχαρβαλωμένου και σάπιου αγωνιστικά και ηθικά τσούρμου. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, αντί για την ΤΣΙΡΚΟΠΟΙΗΣΗ που είδαμε στη φετινή σεζόν. Επιθετικά και αμυντικά. Μιλάω ΓΕΝΙΚΑ: σε οργάνωση, στελέχη και πλάνο αναφορικά με ΟΛΑ τα επίπεδα της ομάδας. Και μιλώντας για παίχτες, θα πω ένα μόνο, γιατί λεπτομερέστερα τα΄χω περιγράψει πρόσφατα από΄δω. ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!. Δεν ξέρω ποιοί θα΄ρθούνε, ξέρω τί είδους ποδοσφαιριστές ζητάω. Αυτό που έλειψε τόσο πολύ απ΄τους φετινους κακομαθημένους. Να ψάξουν να τους βρούνε και να τους φέρουνε! Πρέπει να΄σε και κωλοχαρακτήρας πάντως. Και θεωρώ πως πέσαμε ΚΑΙ σ΄αυτή την περίπτωση. Να τα λέμε με τ΄όνομά τους τα πράματα. Εντάξει να επιβάλλεις την πειθαρχία όπου χρειάζεται, αλλά άμα ο άλλος είναι κωλοπαιδαράς και θέλει κι΄ένα χωροφύλακα να εφημερεύει δίπλα του...

ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΑ, φίλε Δήμο....

Εικόνα apostolos gaganis

Ο

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε, Σύγγαυροι, ταυτίζομαι μαζί σας , και αναμένω από τον Πρόεδρο, ΕΡΓΑ!

1.Πρόεδρε, προχώρα σε ΕΡΓΑ, βάσει Σχεδίου, ψαγμένα καιμελετημένα.
2. Πρόεδρε, ξεκινάς από τους Διοικητικούς παράγοντες(ξεπάστρεψε τους ανίκανους) και ακολούθως στήριξε την Τεχνική ηγεσία-υπάρχει ο Πέδρο, χωρίς λευκή επιταγή,) και ακολούθως φέρε ποιοτικά Υλικά/Παίκτες.
3.Πρόεδρε, χτίσε γερά θεμέλια , ο βασικός κορμός 5-6 παίκτες πρέπει να είναι πολύ ποιοτικοί,δοκιμασμένοι,γρήγοροι,δυνατοι, με ψυχή ,εκεί πρέπει να διατεθεί το 80% του budget των μεταγραφών.(αρχή του Pareto 80/20)

4. Πρόεδρε: ΓΡΗΓΟΡΑ –ΟΧΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ!
....................................................................................................

Υ.Γ.1. Οι παγουράδες βοήθησαν να πέσει το τελευταίο φύλο συκής! «Ουδέν κακόν αμιγές καλού». Το τέλος των ψευδαισθήσεων!
Υ.Γ.2.Οι Ακαδημίες μας εντάξει, καλώς έχει το πλάνο, μπορεί να δώσει καρπούς, ΟΜΩΣ δεν βλέπω τώρα κάποιο super ταλέντο για την πρώτη ομάδα που ονειρευόμαστε! Ας προσγειωθούν κάποιοι δημοσιογραφίσκοι που παραμυθιάζουν τον κόσμο με τις ταλεντάρες!

Εικόνα apostolos gaganis

ΥΓ.2. Συμφωνώ. Αναμένω τα πορίσματα του Νια Κόστα. Να δούμε τί γίνεται και τί πρέπει να γίνει κι΄εκεί.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΣΕ....

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

3-0 στην Καλαμάτα το 1996, 3-0 στα Γιάννενα χτες. Ντούσαν τζολε Στέλιο και λοιπούς έφερε τότε ο Κόκκαλης, εν αναμονή για το ποιοι θα επιλεγούν για τη νέα ομάδα. Αρκεί να στηριχτεί ο Μάρτινς, γιατί το μεγαλύτερο λάθος του μαρινακη είναι το ότι δεν στήριξε λεμονη παρά έκανε τα χατήρια ορισμένων, παικτών και σουλατσαδορων του πάγκου. Αυτό έκανε ο ψιψινος, και ΤΣΆΜΠΑ, ηλιθιος ήτανε;;

Εικόνα apostolos gaganis

Η εξελιξη έδειξε ότι το κρίσιμο λάθος έγινε τότε. Όταν ο Ολυμπιακός είχε ήδη πάρει κεφάλι στη βαθμολογία, εμφάνιζοντας μαζί και τα πρώτα σημεία αγωνιστικής ανόδου. Δικαιούμαστε, εκ των πραγμάτων, να ισχυριζόμαστε κάτι τέτοιο, χωρίς φυσικά να είναι κάτι απόλυτο. Γιατί απλώς δεν έγινε, ώστε να το δούμε. Και πράγματι, δεν στηρίχθηκε ο Λεμονής από τη διοίκηση, αφού η τελευταία είχε άλλα κατά νου. Η έλευση του Γκαρθία αποδείχθηκε φιάσκο και θα΄λεγα πως σ΄αυτήν ακριβώς οφείλεται σε ουσιαστικό βαθμό ( πλην της εχθρικής διαιτησίας κλπ ) η απώλεια του πρωταθλήματος. Ο άνθρωπος, δυο μήνες εδώ, δεν έδειξε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Αντίθετα. Με συνέπεια να χαθεί χρόνος, που θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμος. Υποθέσεις βέβαια όλα ετούτα. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΜΕΣΑ!

Εικόνα matrasimca

Φιλοι μου, μια καταστροφικη χρονια τελειωσε οπως τελειωσε και ο Προεδρος εν θερμω θελει να βαλει φουρνελα και να τους στειλει ολους στον αγυριστο.
Καλο θα ειναι να κατσει ο ιδιος αφου ηρεμησει και να δει τα δικα του λαθη.
Αφου καταφερε να διορθωσει ο ιδιος το δικο του λαθος με τον Χασι εφερε στον τιμονι τον Λεμονη που καταφερε οπως υποσχεθηκε να φτασει την ομαδα πρωτη, να της δωσει αυτοπεποιθηση. Σε καποιο ματς ο Μαριν οταν γινοταν αλλαγη δεν του εδωσε το χερι. Καποιοι μυστικοσυμβουλοι του Προεδρου του εισηγηθηκαν πως ο Τακης εχασε τα αποδυτηρια και πρεπει να φυγει. Αντι να φυγει ο παικτης που δημιουργει το προβλημα η να τιμωρηθει εφυγε ο Τακης. Φανταστειτε στο παρελθον να εφευγε ο Βαλβερδε επειδη κλωτσαγε πανω του τις μπαλλες ο Λετο?
Αρα λοιπον εδω ειναι το λαθος της διοικησης, αντι να στηριξεις ενα προπονητη που σε επανεφερε στην πρωτη θεση τον διωχνεις.
Δεινεις ταυτοχρονα το διακαιωμα στους παικτες να κανουν καπετανατα, ποιος φταιει?
Εχτες κατακριθηκαν οι παικτες για την εμφανιση οταν επαιξαν πολλοι νεοι ιυ χρειαζονται εμπειριες και κυριως μαθαινουν απο τα λαθη τους. Βγαινεις και λες λοιπον να φυγουν ολοι, δηλαδη δεν δινεις διακιωμα στον νεο να μαθει, ενω εχεις πει πως καλυτερα να παιζει η Κ20.
Εχεις αφησει να διαρευσει πως δεν γουσταρεις καποιους παικτες στην ομαδα αλλα αυτοι μενουν, τι περιμενεις να σου κανουν τα αποδυτηρια? Πρωτα πρεπει να κανεις και μετα να λες.
Δεν ειναι ολοι οι παικτες αχρηστοι, χρειαζονται γυρω τους καποιους αλλους με μεγαλη προσωπικοτητα, μπορεις να βρεις 3-4 τετοιους?
Ποιος δημιουργησε ασταθεια στην ομαδα με τοσες πολλες αλλαγες? Ολοι ξερουμε την απαντηση, ας κανει την αυτοκριτικη του και ας δει και τα δικα του λαθη, κυριως να μαθει απο αυτα.
Ποιος δεν καταφερε να στηριξει την ομαδα μετα απο αλλεπαληλες διαιτητικες σφαγες, παρα μονο δηλωσεις Σαββα πως δεν θα ανεχτουμε αλλες τετοιες διαιτησιες, και μετα ξανα απο την αρχη να παιζει η ιδια κασσετα?
Οταν περπατα ο προεδρος του Ολυμπιακου πρεπει να τρεμει η Γη, σιγουρα ειναι επηρεασμενος που ολοι εχουν συνασπιστει εναντιον του, με πρωτη και καλυτερη την κυβερνηση. Αυτο ηταν μια απο τις αιτιες ηττοπαθειας των παικτων, μες το μυαλο τους ηταν καρφωμενο πως κατι θα γινοταν και θα τους την εφερναν στο τελος.
Φυσικα οι τελευταιοι δεν θα μεινουν στο απυροβλητο. Οι μεγαλυτεροι σε ηλικια επρεπε να σηκωσουν το βαρος και δεν το εκαναν, αλλα ο προεδρος πρεπει να μεινει μακρυα απο υπερβολες.
Διαβαζω πως μεσα σε ολους ειναι υπο σκεψη παραμονης και ο Ανσαριφαρντ που εβαλε 17 γκολ αλλα στην αρχη της χρονιας του ειχαν πει πως εισαι ο χειροτερος επιθετικος μας, δεν μας κανεις, ψαξε να βρεις ομαδα.
Τελικα ο προεδρος πρεπει να αποφασισει, αυτος ο συμβουλος που του το ειπε αυτο αξιζει να ειναι διπλα του?
Αυτος ο συμβουλος που του ειπε να δωσει τα κελειδια στον Χασι, αξιζει να ειναι διπλα του?
Αυτος που του ειπε διωξε αντι στηριξε τον Λεμονη, αξιζει να ειναι διπλα του.
Εκτος αν τις αποφασεις τις παιρνει μονος του ο Προεδρος και κανεις δεν φερνει αντιρησεις, αλλα δεν το πιστευω
Ο Προεδρος αφησε να γινει δυσκολη η κατασταση, αλλα ειναι πεισματαρης και ικανος και μπορει να την ξαναφτιαξει, ποτε ομως με λογικες μπουλντοζας.
Κανεις καλος παικτης η προπονητης δεν θα θελει να ελθει στην ομαδα οταν εχει απεναντι του μια μπουλντοζα, γιατι μπουλντοζα σημαινει ασταθεια.
Με αυτες την κινησεις που γινονται τελευταια, θυμηθηκα τον μακαριτη Ζεσους Χιλ τον πρωην προεδρο της Ατλετικο Μαδριτης
Χρειαζεται περισκεψη, υπομονη και αυτοσυγκρατηση
Στο Λουκυ Λουκ παντα υπηρχε ενας Νταλτον να πει στον οξύθυμο Τζοε, ΗΡΕΜΗΣΕ, ας βρεθει αυτος ο ανθρωπος στον Ολυμπιακο, δεν γινεται να τα γκρεμιζουμε ολα, η ομαδα χρειαζεται επειγοντως ψυχολογο και μια πατρικη φιγουρα να της δεινει αυτοπεποιθηση

Εικόνα apostolos gaganis

Θα είχα πολλά να ανταπαντήσω. Κρίνω όμως ότι δεν ωφελεί. Ειδικά τώρα. Σημασία έχει να πάρει ο πρόεδρος τις σωστές αποφάσεις και να ξαναφτιάξει τον Ολυμπιακό που θελουμε. Πιστεύω ότι θα το κάνει και στέκομαι δίπλα του.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ Ή ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΑΝΤΑ. ΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙ ΑΛΛΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΗΤΑΝ ΔΗΛ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΌΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ....

Εικόνα dimitrov7

Πολύ μεγάλη κουβέντα αυτή. Βασικός παράγοντας των πέτρινων χρόνων. Η αδημονία. Η έλλειψη υπομονής από τον κόσμο. Από την υπερβολική αγάπη του για την ομάδα έκανε ακραίες αντιδράσεις και φόρτιζε αρνητικά το κλίμα και χάλαγε παίκτες κι ομάδες. Θέλει μεγάλη προσοχή. Φτιάχνουμε κάτι εντελώς νέο και οι εχθροί θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτή ακριβώς την ειδική σχέση κόσμου ομάδας.
Και κάτι ποδοσφαιρικό να το έχουμε στο νου μας. Είμαστε στην 3η θέση με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Και 5η άμυνα .... Μάρτινς ξεκινάει από άμυνα λένε. Όλη την άμυνα.

Εικόνα matrasimca

Καταλαβαινω γιατι ξερω το dna μας.
Θα επιμένω ομως πως ο προεδρος χρειαζεται διπλα του ενα σοφο Νεστορα, εναν ανθρωπο που μπορει να να του πει ελευθερα την γνωμη του χωρις να φοβαται πως την αλλη μερα θα τον απολυσει επειδη διαφωνησανε.
Οχι μονο Σοφο αλλα και αδεσμευτο απο οποιοδηποτε οικονομικο συμφερον.
Καποιος θα υπαρχει

Εικόνα apostolos gaganis

Ας περιμένουμε να δούμε αν θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο και αν ναι, ποιός θα είναι αυτός....

Εικόνα dimitrov7

Έτσι, έτσι, .... καλημέρα και καλή βδομάδα .... αγαθή τύχη το χθεσινό ..... μπροστά στα μάτια του Πορτογάλου. Πρέπει να τον έπιασε απελπισία. Βαγγέλα, φάτους το λαρύγγι. Και πριν φύγουν ρίχτους και το μεγαλύτερο δυνατό πρόστιμο. Να αφήσουν και κάτι πριν φύγουν. Οι σερβιέτες.

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως τα λες, Δημητρό. Δεν μ΄ενδιαφέρει ούτε η Ελληνοποίηση, ούτε η ξενοποίηση. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΠΟΙΗΣΗ θέλω. Ολυμπιακοποίηση, βασισμένη στην ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Κι΄ό,τι βγει από εθνικότητες. Έχουν περάσει και κάτι ξένοι απ΄την ομάδα, σαν τον Φουστέρ, τον Καρεμπέ, τον Ζε Ελίας, τον Μέλμπεργκ, τον Τζόρτζεβιτς, τον Γκαλέτι, τον παλιό Μιραλάς... Μου΄ρχονται τώρα... Κάθε φορά που έπαιζε ο Γκαλέτι, χωρίς να ξέρει ότι πάσχει από ραβδομυόλυση, όταν τέλειωνε το ματς είχει χάσει και κάποιες χιλιάδες λειτουγικές μονάδες των νεφρών του. Γιαυτό και κατέληξε στη μεταμόσχευση. ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. Τί να λέμε τώρα...

Πούνε, ρε, οι Στολτίδηδες, οι Αβραάμηδες, οι Πάντοι και οι Αμανατίδηδες, οι Αλεξανδρήδες ρεεεε; Μην πάω πιο παλιά και γράφω μέχρι αύριο...

Εικόνα dimitrov7

Όχι άλλο ... μνημόσυνο ... θα με πάρουν τα ζουμιά. Ολυμπιακοποίηση. Όπως το λες. Ολυμπιακοποίηση. Όξω οι σερβιέτες από την ομάδα μας. Θέλω κανονικό Ολυμπιακό. Σαν αυτό της πετόσφαιρας.

Εικόνα Aprosarmostos17
Εικόνα apostolos gaganis

Τί σύμπτωση... Ο μεγάλος ηθοποιός Γιώργος Αρμένης, προσωπικός μου φίλος. Εξαιρετικό παιδί, γνήσια λαϊκό, ψυχάρα, μοναδικός ερμηνευτής, μαθητής της Σχολής του αξέχαστου Καρόλου Κουν, με τεράστιο υποκριτικό εύρος...

Ρίχτο Ηλίααααα, ρίχτο το πούστικοοο.....

Γεια σου, Απροσάρμοστε!