ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΨΙΛΙΑΖΟΜΟΥΝΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ...



Έχουν ήδη φουντώσει οι συζητήσεις μεταξύ των σύγγαυρων για το βάθος και την έκταση της εκκαθάρισης σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ. Εκκαθάρισης και επαναστελέχωσης, επαναλειτουργίας σε εντελώς νέα βάση. Διαβάζω π.χ. σήμερα πρωτοσέλιδα ότι χαιρέτησαν διατροφολόγος, γυμναστής, φροντιστής και φυσικοθεραπευτής. Αγνοώ τους λόγους, μα κάποιοι σίγουρα θα υπήρξαν. Βλέπω ακόμα ένα τεράστιο 15+5 αναφερόμενο σε μεταγραφές παικτών, ονόματα προς αποχώρησιν όπως του Καρίμ, του Χατζησαφί, του Ρομαό, φωτογραφίες του Λάζαρου, του Γιαννιώτη, του Μολέδο και του Λαϊφη, θετική αναγγελία για τον Σιώπη, οργασμός κυριολεκτικά... Άνοιξε το καπάκι της χύτρας και βγαίνει με δύναμη το περιεχόμενό της σε μαζεμένους από καιρό ατμούς, ενώ ετοιμάζεται να προστεθεί μπόλικο φρέσκο νεράκι μέσα της.

Επειδή παρατηρώ ορισμένους προβληματισμούς ως προς το αναγκαίο ή όχι, επωφελές ή όχι, μιας τόσο μεγάλης επιχείρησης κατεδάφισης και ανοικοδόμησης που έχει κιόλας αποφασιστικά ξεκινήσει, να δηλώσω εξ΄αρχής ότι τους κατανοώ μεν απολύτως και τους σέβομαι, αλλά δεν τους ασπάζομαι. Εδώ, από τούτο το ερυθρόλευκο μετερίζι, έχω κάνει εντελώς ξεκάθαρη τη θέση μου εν προκειμένω και την συνοψίζω:

1. Η ομάδα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού άρχισε να νοσεί από τότε που έφυγε ο Σίλβα. Έκτοτε η νόσος επιδεινώθηκε βαθμιαία για να καταλήξει στη φετινή, με αποκορύφωμα το απαράδεκτο φινάλε της σεζόν που μόλις πέρασε, πλήρη κατάπτωση και αποδιοργάνωση. Τα αίτια κλπ. τα΄χουμε χιλιοσυζητήσει και δεν θα επανέλθω. Οι συχνές επαναλήψεις, όταν ξεπεράσουν το μέτρο, δεν κουράζουν μόνο. Σηματοδοτούν ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ. Κι΄αυτό, δεν θα το κάνω. Τα έγραψα, τα τόνισα, τέρμα.

2. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, είχε ενημερώσει από διμήνου και πλέον παίxτες και προπονητή για την κάκιστη κατάσταση στο τμήμα και είχε προειδοποιήσει - με πρόστιμο συν τοις άλλοις - για τις αρνητικές διαπιστώσεις τις οποίες είχε κάνει, και όλοι εξάλλου, καθώς και τις περαιτέρω δυσάρεστες συνέπειες, αν εξακολουθούσε τούτη η πτωτική πορεία.

3. Παρά ταύτα, δεν εισακούστηκε. Το ντροπιαστικό 3 - 0 απ΄τον ΠΑΣ επισφράγισε το εξακολουθητικά ενυπάρχον ανίατο αίσχος, βάζοντας συγχρόνως και την ταφόπετρα στην υπομονή του Μαρινάκη αλλά και στην υπομονή όλων μας. Όσων τέλος πάντων απέμεναν να τη διατηρούν. Η παρουσία ενός παίxτη ονόματι Ταχτσίδης στα μπουζούκια το ίδιο βράδυ της κατάπτυστης ήττας, για να...διασκεδάσει προφανώς τον πόνο του, δεν ήταν παρά απλώς μια... αναμενόμενη καλικατζούρα στην όλη κακογραφημένη συλλογή των φετινών αμαρτημάτων. Θα δείτε γιατί "αναμενόμενη", πιο κάτω.

4. Και το δρεπάνι σηκώθηκε, εύλογα και απόλυτα δικαιολογημένα, αρχίζοντας το ολοκληρωτικό θέρισμα. Τέλος οι...προκαταβολές. Τώρα πια αναμένουμε, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλαγής απ΄την παλιά αρρωστημένη κατάσταση αλλά και στη διάρκειά της, προσεκτικές, μελετημένες και βάσει πλάνου αναπληρώσεις και προσθήκες, τέτοιες, ώστε ο Ολυμπιακός να επανέλθει το ταχύτερο δυνατό στη μόνη θέση για την οποία προορίζεται απ΄την ιστορία και τη φύση του: την πρώτη.

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ: ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟ TO OΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΟΤΕ ΑΦΩΝΟΣ, ΤΥΦΛΟΣ Ή ΚΟΥΦΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ...ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ RΑΤΜ. ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΣΥΚΑ - ΣΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΑΦΗ - ΣΚΑΦΗ.

Και εκείνο το 80% της κεντρικής φωτογραφίας, τί μας το΄βαλες Απόστολε; Τί σημαίνει; Θα μου πείτε. Απαντώ αμέσως:

Ξέρετε ότι τους παίχτες της ομάδας, τους περισσότερους τουλάχιστον, τους είχα στην μπούκα από τούτη τη γαυροφωλιά θεωρώντας τους, όχι βέβαια τον μόνο, αλλά πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παράγοντα πρόκλησης αυτής της φετινής ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΔΟΥΣ ΔΙΗΘΗΣΗΣ του αγωνιστικού σώματος του Ολυμπιακού. Όπως την "απολαμβάναμε" εξάλλου κάθε φορά, με ελάχιστες εξαιρέσεις, τη σεζόν που τερμάτισε. Μέσα - έξω απ΄το Καραϊσκάκης. Διαβάζω λοιπόν σήμερα στο οπισθόφυλλο του "ΦΩΤΟΣ" απ΄τον Αλέξη Βιρβίλη:

"Δυστυχώς το κακό στον φετινό Ολυμπιακό ήταν ότι είχε ΓΕΜΙΣΕΙ ( Σ.Σ. τα κεφαλαία δικά μου ) με παίχτες που είτε ΚΕΡΔΙΖΑΝ είτε ΕΧΑΝΑΝ, ήταν το ΙΔΙΟ πράγμα για εκείνους.... Στην ΚΟΣΜΑΡΑ τους ήταν το 80% των ποδοσφαιριστών."

Ε, συντάκτης του Ολυμπιακού είναι ο ειρημένος, όσο να΄ναι κάαατι θα μαθαίνει και θα οσφραίνεται απ΄το ρεπορτάζ που κάνει τόσον καιρό. Γιατί όμως να τα μαθαίνουμε ΤΩΡΑ και τόσο εμφαντικά ΤΩΡΑ, όλα αυτά; Άαααχ.... Φυσικά και το΄χα υποπτευθεί. "Το΄ξερα" χωρίς να το ξέρω, το΄βλεπα σε κάθε αγωνιστική, το΄γραφα φαρδιά πλατιά εδώ και ερχόμουνα και σε αντίθεση μάλιστα με ορισμένους αγαπητούς μου συρρατμίτες ( ως προς τα ποσοστά ενοχής, όχι ως προς την συμμετοχή τους στο ανοσιούργημα με το όνομα Ολυμπιακός κατά τη σεζόν που πήγε στο διάολο και να μην ξανάρθει...). Ναι, έφταιγε η προετοιμασία, μολονότι παρατραβήχτηκε και καθόλου ερειδόμενο επιστημονικά ετούτο το χαρτί, ναι, έφταιγαν οι προπονητές και τα τιμ τους, ναι, έφταιγε η διοίκηση, αν και ο Μαρινάκης τους την πέταξε στα μούτρα τη μπομπή με το "φάγατε τρεις προπονητές", ΕΣΤΩ και ως δικαιολογία για τις συχνές αλλαγές τους, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ -ΚΑΙ- ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ; Να παίζανε τουλάχιστον  μπάλα... Να΄ταν ένας, άντε δύο... Το κείμενο που διάβασα, από έμπειρο συντάκτη, μιλάει για το...80%. Να κάνω έκπτωση; Να κάνω. Ήταν απαράδεκτα πολλοί πάντως. Ούτως ή άλλως. Φυσικά δεν υπάρχει ομάδα-παρθεναγωγείο. Και οι μπαλαδόροι ( όχι οι...ταχτσίδηδες βέβαια ) γνωστόν είναι πως συχνά παρουσιάζουν ιδιάζουσες συμπεριφορές χρήζουσες ειδικής αντιμετώπισης. Αλλά να΄χαμε και κανα σωστό μπαλαδόρο..... Δύομιση είχαμε όλους κι΄όλους κι΄αυτοί προβληματικοί αγωνιστικά. Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης ( Chronic Fatigue Syndrome, αναφέρεται στη βιβλιογραφία ) και άγιος ο Θεός...

Σ     Υ     Μ     Π     Ε     Ρ     Α     Σ     Μ     Α

Άντε να προχωράμε εμπρός με βήμα ταχύ. Υπάρχουν παίχτες απ΄το δυναμικό της ομάδας που είδαμε, οι οποίοι  θα πρέπει να κρατηθούν. Οι περισσότεροι πάντως, έχουν αρχίσει ήδη οι αναχωρήσεις, στο καλό και να μη μας γράφουν. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ. Του λόγου μου αυτό βλέπω και αυτό θέλω. Προσοχή στις αφίξεις. Ας ελπίσουμε ν΄αποβούν ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ. Είναι και...περίεργη αυτή η φανέλα.

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Συμφωνώ απόλυτα με τα εκτιθέμενα, που αποτελούν τη
συνέχεια του προηγουμένου σου κειμένου "ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟ,
ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ..." και άλλων σχετικών, Απόστολε.

Από τον σύγγαυρο "μαουνιέρη" μαθαίνουμε κι οτι ο Μαρίν
είπε "σκάσε" στον Λεμονή και αντί να φύγει αυτός με τις
κλοτσιές απολύθηκε ο Λεμονής. Τεράστια η ευθύνη τού
Προέδρου και για την ολιγωρία του στην αντιμετώπιση
κρουσμάτων απειθαρχίας. Ευελπιστώ οτι πήρε το μάθημά
του και σ' αυτό.

Εικόνα apostolos gaganis

Θα υπάρχουν σίγουρα τόσα πολλά που΄χουν γίνει, απλώς εμείς οι απέξω δεν τα ξέρουμε. ΤΩΡΑ αρχίζουν και τα ξερνάνε κάποιοι αθλητικοί συντάκτες. Μισόλογα... Σαν το υπερθαλάσσιο μέρος ενός παγόβουνου. Άντε να βάζουμε σωστά θεμέλια....

Εικόνα matrasimca

Η ψυχολογια ειναι που μπορει να κανει ενα λιονταρι γατακι Αποστολε, και αυτη χαθηκε νωρις απο την ομαδα μας.
Εκτος απο τις λαθος επιλογες οπως του Χασι που με αλλοπρόσαλλες αλλαγες για παραδειγμα, καθως και απαραδεκτο κουτσαρισμα εχασε 3-2 απο την ΑΕΚ ματς που κερδιζε 2-0, η ομαδα αφεθηκε εξωδιοικητικα απροστατευτη και αυτο περασε σε ολους, αλλοι κανονισμοι για μας και αλλοι για τους ανταγωνιστες μας.
Βλεπω με καλο ματι αυτον τον προπονητη, την προστασια της ομαδας περιμενω να δω ειτε με επιβολη var, ειτε με ελευση ξενων διαιτητων στα παιγνιδια της ομαδος μας.
Γνωριζοντας επισης το dna των οπαδων μας βλεπω πως δυσκολα θα περιμενει υπομονετικα να δει αγωνιστικα αποτελεσματα αν γκρεμιστουν ολα.
Οι αρνητικοι παικτες κατα την διαρκεια της χρονιας ειναι γνωστοι οπως για παραδειγμα ο Οτζιτζα, η ο Ουρος.
Δεν γινεται να διαλυθει ολοκληρη η ομαδα ομως, δεν εχον ολοι την ιδια ευθυνη.
Σημαντικο ειναι να καταλαβουν οι παικτες πως δεν μπορουν να απολυσουν τον νεο προπονητη οπως για παραδειγμα επεβαλλαν με την αχαριστεια ορισμενων στο προσωπο του Λεμονη.
Αν το επιβαλλει αυτο ο Μαρινακης τον σεβασμο δηλαδη στο προσωπο του προπονητη τοτε σε 2 -3 χρονια θα παρουμε το πρωταθλημα.
Ας καταλαβουμε πλεον ολοι ομως οτι τωρα πρεπει να κτιστει ομαδα, κατι που εκανε για παραδειγμα ο Μελισσανιδης με παικτες που με αντικειμενικα κριτηρια πλην των σεντερ μπακ, ηταν κατωτεροι απο τους δικους μας.
Αυτα σκεφτομαι και καταθετω με σεβασμο στην γνωμη σου

Εικόνα apostolos gaganis

Όλες οι απόψεις δεκτές, ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή διαφωνώ εν όλω ή εν μέρει μ΄αυτές. Ειδικά από σύγγαυρους με ήθος, όπως είσαι εσύ και γενικά οι σχολιάζοντες τα άρθρα μου. Το ζητούμενο γνωστό: με βάση τα όσα προηγήθηκαν, προσαρμογή ανάλογη με λήψη των κατάλληλων μέτρων και πορεία μπροστά.

Εικόνα Romain

Καλησπέρα Απόστολε,

Εγώ είμαι 100% με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Ο Πρόεδρος για να κατηγορεί τους παίκτες ότι φάγανε τρείς προπονητές, σημαίνει ότι τους άκουγε άρα φταίει και ο ίδιος. Εδώ είναι το μεγάλο του λάθος. Σημαντικό γιατί έχει να κάνει με μανατζμεντ. Είναι λάθος διαχείρηση και όχι μόνο λάθος απόφαση.

Για να το δηλώνει όμως σημαίνει ότι το έχει καταλάβει. Άρα του δείνεται η ευκαιρια να πάρει το μάθημα του.

Τώρα όσο αφορά τις αποφάσεις εκκαθάριση, πιστεύω είναι προς την σωστή κατεύθυνση και συμφωνώ. Μου αρέσει και η ένταση ότι θα τα αλλάξει όλα. Ίσως να είναι και μια ευκαιρία να ρίξει το τεράστιο μπάτζετ σε μια αγορά που δεν το σηκώνει και μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το τσου λου.

Προσωπικά θαυμάζω την ενέργεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και την θέληση του να συνεχίσει τη μάχη απέναντι στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΘΛΙΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ και στους μαφιόζους λαθρέμπορες συνεταιρους της. (Δεν λέω για την ΕΠΟ διότι αυτή είναι υποχείριο της μαφίας Σ-ΑΝΕΛ και λαθρεμπόρων)

Ότι απέτυχε η χρονιά σε όλα σχεδόν σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να υποστούν τις συνέπειες.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΗΡΙΖΩ 100% ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!

Εικόνα apostolos gaganis

Ο πρόεδρος είναι απόλυτα πεισμένος ότι στον πόλεμο του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Ολυμπιακού, δεν γεννάται θέμα. Νικητής θα είναι ασυζητητί ο Θρύλος και μεγάλος χαμένος αυτής της ιστορίας η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Είμαστε όλοι από ΤΩΡΑ στα γαυροχαρακώματά μας και περιμένουμε να δούμε έναν καινούριο Ολυμπιακό. Ευελπιστώ ότι θα φτιαχτεί.

Εικόνα Harry red logic

1.Ο μόνος που μπορεί να κατεδαφίσει αυτόν τον τερατώδη πύργο της βαβέλ ανάμεσα στην Διοίκηση και τα αποδυτήρια είναι αυτός που επέτρεψε να κτισθεί!
2.Πρόεδρε γίνε πρώτα εσύ η αλλαγή που θέλεις να γίνει! Συνέχισε από την κορυφή προς την βάση της πυραμίδας!
3.Πρόεδρε ξεκίνα τις μεταγραφές θωρακίζοντας πρώτα την άμυνα(28 γκόλ φάγαμε-απαράδεκτο για τον Θρύλο)!

Εικόνα matrasimca

Η αμυνα Harry ξεκινα απο γρηγορα αμυντικα χαλφ με πεισμα και μαχητικοτητα Pitbull
Για αυτο στο παρελθον εχω γραψει πως δεν επρεπε να φυγει ο Σιωπης.
Αν τα half που εχεις ειναι 35ρηδες η αργοκουρουτες τι να προλαβει η αμυνα?

Εικόνα apostolos gaganis

Όλοι αυτό περιμένουμε. Απαλλαγή, ενίσχυση, νέο και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ξεκίνημα. Μέσα και έξω απ΄το γήπεδο.

Εικόνα PGK

Καλησπέρα Απόστολε,
Συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο σου. Δεν θέλω όμως να απαλλάξω πλήρως την διοίκηση. Αφού, από τόσο καιρό, τα βλέπαμε εμείς οι "άσχετοι" εκείνοι τυφλοί ήταν;
Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι το "ψάρι βρωμάει από το κεφάλι". Άρα; Ναι μεν φταίνε πολλοί παίκτες και κάποιοι στα αποδυτήρια (προπονητές, φροντιστές, κ.ο.κ) αλλά και το κεφάλι της ΠΑΕ έχει ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Προσωπικά πιστεύω ότι ότι η μεγάλη αλλαγή (νοοτροπίας) εκεί πρέπει να εστιασθεί. Στο κεφάλι !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Και πιστεύω ότι αυτό, ΠΡΕΠΕΙ να΄χει γίνει. Θα περιμένουμε να δούμε.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μπορεί να μιλάει και το θυμικό μας κ.Απόστολε, αλλά από ότι φαίνεται καλώς ομιλεί.Ο Μάρτινς βέβαια είπε ο χριστιανός ότι δεν μπορεί να τους διώξουμε όλους (προφανώς) και έχει δίκιο.Εκεί άλλωστε αποσκοπούσε και το γεγονός ότι μπορεί να ήταν εδώ το περισσότερο καιρό αλλά κατά κύριο λόγο δούλευε στο ξενοδοχείο του.Αυτό του επέτρεπε να έχει μια πιο αποστασιοποιημένη ματιά , μακριά από την ζέουσα ατμόσφαιρα του Ρέντη έτσι ώστε τουλάχιστον αυτός να δράσει λογικά και να βάλει κάποιο σχετικό φρένο σε ενδεχόμενες υπερβολές.Όσον αφορά το παραιατρικό προσωπικό το οποίο απελύθη, πιθανότατα θα αντικατασταθεί από ανθρώπους του προπονητή (λογικό).Επειδή διαβάζω αριστερα και δεξιά κάτι ειρωνικά σχολιάκια του στυλ ναι ο φροντιστής έφταιγε εγώ έχω να κάνω την εξής απλή ερώτηση.Που ξέρετε ρε παλληκάρια αν έκαναν καλά την δουλειά τους δηλαδή?Ξέρετε αν κάποιος είναι χρόνια σε μια δουλειά στην Ελλάδα,δεν θέλει και πολύ να αποκτήσει νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου ειδικά αν το χρήμα πέφτει κανονικά.Οπότε υπομονή σε όλους για να δούμε ποιοί και πότε θα φύγουν ,αν θα φύγουν και από ποιούς θα αντικατασταθούν.ΥΓ.Ο Βιρβίλης καλά έκανε και τα έβγαλε τώρα που δεν διεκδικούμε τίποτε γιατί πέρσι επί Μπέντο έφαγε χοντρό κράξιμο στην αρχή της χρονιάς για τις αποκαλύψεις με την τιμωρία του Φορτούνη πριν τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Εικόνα apostolos gaganis

1. Είναι στο κείμενο, αδελφέ: "Υπάρχουν παίχτες στην ομάδα, οι οποίοι θα πρέπει να κρατηθούν". Το ποιοί και πόσοι, θα το δούμε.

2. Τους καταλαβαίνω τους επαγγελματίες συντάκτες. Καταλαβαίνω πώς σκέφτονται και τί δυνατότητες πραγματικά έχουν ν΄αποκαλύψουν κάτι. Εμείς τα βλέπουμε συχνά αλλιώς. Γιατί εμείς δεν δουλεύουμε στα ΜΜΕ και δεν έχουμε αφεντικά.

3. Στον πειθαρχικό τομέα πάντως, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε δράσει πρωϊμότερα. Να προλαβαίναμε συμπεριφορές. Εν πάση περιπτώσει...

Εικόνα George - Mati

Οι "παιχταράδες μας" ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ......... Κι εμείς, η μία πίκρα μετά την άλλη..... ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ !!!! Με τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ δεν παίζει ΚΑΝΕΙΣ !!! ΟΛΟΙ δίπλα στην διοίκηση !!!! ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

East coast guardian, έμαθα ότι τους έχεις όλους προσοχή στην επικράτειά σου! Συνέχισε το ΜΕΓΑΛΟ έργο σου, με τις ευχές της κεντρικής διοίκησης....

Εικόνα μαουνιέρης

Πάνω-κάτω την ίδια γνώμη έχω κι εγώ, Τόλη μου. Αλλά γιατί να μαθαίνονται τα "τρωτά" μας της χρονιάς κατόπιν εορτής, και μάλιστα σαλαμιαστά-σαλαμιαστά; Δηλαδή τόλμησε κάποιος Μάριν να πει στον Λεμονή "σκάσε" και απολύθηκε ο Λεμονής, ενώ ο Μάριν είναι ακόμα εδώ; Και εξακολουθούμε να απορούμε (εκ του ελαχίστου κρίνοντας) γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα και γιατί είμασταν αγωνιστικώς ξεφτιλισμένοι; Γιατί δεν μας το λέγανε στην εποχή του τούτο το μικρό, το ελάχιστο, για να αποκατασταθεί η τάξη εν ριπή οφθαλμού;
Θα γράψω κι εγώ -με ηρεμία, όμως- πέντε αράδες. Πάντως...
Πάντως, με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να παίζει καμμία κουφάλα! Αυτό έχω να πω εγώ.
Και, όπως πάντα: ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω το άρθρο σου, Γιώργαρε. Όποτε μπορέσεις.

Εικόνα John Zolo

Συμφωνω Αποστολη μου. Ετσι ειναι...Ατυχησαμε ΚΑΙ σε χαρακτηρες. Στην ομαδα, αλλα ΚΑΙ στα αποδυτηρια, ΚΑΙ στους παραγοντες και παραγοντισκους...
Η "κοσμαρα" που γραφει ο Βιρβιλης φαινοταν ολο τον χρονο...το ειχαμε γραψει κι εδω...

Χρυσοπληρωμενοι σε μαγαζι γωνια, ζωαρα αναμεσα σε κριση, με την πλατη των μανατζαραιων τους που ΔΥΣΤΥΧΩΣ επεβαλαν την αγορα ή τον δανεισμο τους...με εσωτερικους υποστηρικτες... γιατι να μην ειναι στην κοσμαρα τους ;
Δημοσιοι Υπαλληλοι...

Τα κουβαδακια σας και σ'αλλη παραλια, λαμογια...προτιμω την Κ20 με λιγες προσθηκες.

Εικόνα apostolos gaganis

Η ομάδα θα φτιαχτεί, Γιάννο. Θα΄χει και πιο δύσκολο έργο του χρόνου από φέτος. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν θα "σηκώσει" ο γαύρος τέτοια εικόνα σαν τη φετινή, πάλι. Θα γίνει χαμός, αν δούμε κάτι τέτοιο. Το ξέρουμε, το ξέρουνε. Κοντά στην ομάδα επομένως, συνεχής παρακολούθηση των ενεργειών της διοίκησης, ψύχραιμη και αντικειμενική αξιολόγησή τους και ας ελπίσουμε να ζήσαμε ένα διάλειμμα ΜΙΑΣ και μόνο κακής σεζόν...