"ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ"...



ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ:

Πριν ξεκινήσει το γλέντι του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης πήρε το μικρόφωνο και μίλησε για «προδοσία», «ακατέργαστα διαμάντια» και «πολύτιμους λίθους», το μεταγραφικό μπάτζετ και το όπλο με το οποίο εισέβαλε στο γήπεδο.

Για το μπατζετ τόνισε: «Θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ό,τι μου ζητήσεις. Ακούς Μαρία (σ.σ στην Μαρία Γκοντσαρεβα);». Για τον Ρασβάν Λουτσέσκου: «Συγχαρητήρια πήρες ένα ακατέργαστο διαμάντι και τον έκανες πολύτιμο λίθο. Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίπεδα, παρόλα όσα συνέβησαν». Για τον Παναθηναϊκό: «Eγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν». Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Είμαι στα 60 μου χρόνια, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».

Για την ιστορία με το όπλο και την εισβολή στον αγώνα με την ΑΕΚ: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλά αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ, θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητήσω συγνώμη γιατί δεν άφησα το όπλο. Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού εκτός από το αεροδρόμιο. Όταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα που μπήκα, ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Έκανα αυτήν την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό».

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ:

«Δεν γίνεται να μην πω, γιατί βγήκα στο γήπεδο και γιατί είχα όπλο. Από τις 8/1/2018, μετά από εντολή Πρωθυπουργού και Υπουργού Εθνικής Άμυνας, όρισαν αυτόν τον τρόπο προστασίας μου. Ένα από τα στοιχεία προστασίας, ήταν να έχω όπλο», είπε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Σαββίδης.

Επίσης, έκανε γνωστό τι ζήτησε από τα παιδιά του αν ο ίδιος πάθει κάτι: «Θα κατασκευάσω τη νέα Τούμπα! Είπα στους γιους μου ότι ξεκίνησα πόλεμο και αν συμβεί κάτι σε μένα, εσείς θα χτίσετε το γήπεδο. Από το κορμί μου να βγάλετε την καρδιά μου και να τη βάλετε στα θεμέλια του γηπέδου. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μου! Δεν θα πάω σε κανένα ελληνικό γήπεδο, αλλά θα είμαι παντού. Και θα τρέμουν από τη σκέψη ότι μπορώ να εμφανιστώ. Θα ξαναπάω στη Νέα Τούμπα!" (fosonline)
                        

Τ     Ο         Σ     Χ     Ο     Λ     Ι     Ο         Μ     Ο     Υ  :

ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ-ΠΟΛΛΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ: 1) ΤΗ ΦΑΙΔΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ, 2) ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΞΗ ΩΣ "ΑΣΠΙΔΑΣ" ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΙ 3) ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ "ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΜΟΥ ΚΛΠ", ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΕ IQ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΓΡΑΨΑΡΧΙΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ...

ΕΠΙΜΕΝΩ: ΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΙΒΑΝ. ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΥΤΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΡΓΚΙ...

Σχόλια

Εικόνα Kratistos_

Καλησπέρα Απόστολε,

από μία σύντομη έρευνα σε σαιτ πορτογάλων οπαδών διαφορετικών ομάδων για τον προπονητή μας, κατέληξα στα εξής:
α. Δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά ποδόσφαιρο ουσιαστικό (με ολίγον από δόση σκοπιμότητας),
β. θέλει δυνατά σεντερ φορ και πολύ γρήγοριους πλαγιους, ειναι στοιχείο που επιμένει γιατι σχετίζεται με το στυλ παιχνιδιού που ακολουθεί..
γ. δεν έχει τις φοβερές και καινοτόμες ιδέες, αλλά εξελίσσει τις δυνατότητες της ομάδας,
δ. δουλεύει με τους νέους της ακαδημίας (απο την οποια παρεπιμπτόντως απολύθηκε ο Καραταϊδης, ορθώς κατ' εμε),
ε. Σε κλίμακα είναι πιο πάνω από Μπέντο, αλλά πιο κάτω από Ζαρντίμ και Σίλβα.. βέβαια η σύγκριση έχει νόημα με τον Ζαρντίμ του τότε, όχι του σήμερα..
στ. η Γκιμαράες έτυχε να έχει ισως την καλύτερη επιθετική τριπλέτα της ιστορίας της, γεγονός που τον βοήθησε,
ζ. παίζει με μεγάλες μπαλιές, λένε προς τα γρήγορα και δυνατά φορ, αλλά και τους πλάγιους..

Τώρα όλα αυτά είναι εκτιμήσεις.. Πιστεύω στην οργάνωση και πειθαρχία του πορτογαλικού μοντέλου, καθώς και στο ενδεχόμενο ανάδειξης νέων παικτών. Ο προπονητής θα πετύχει μόνο όταν του δείξουμε εμπιστοσύνη.. Όχι, όμως εμπιστοσύνη με το στανιό.. Κύροις στόχος του είναι η βελτίωση της αγωνιστικότητας της ομάδας, και στο τέλος της χρονιάς η κατάκτηση των τροπαίων.. Φέτος δεν χωράνε μεσοβέζικα πράγματα, άπαξ και αποφασίσαμε να πορευτούμε μαζί του, η γκρίνια για το υλικό, για την τακτική, για το θέαμα είναι πολυτελειες..

Εικόνα apostolos gaganis

Nαι. Εποικοδομητικό το σχόλιό σου. Σοβαρό. Ως συνήθως, Κράτιστε.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Αν δε στοιχειώσεις άνθρωπο,
κερκίδα δε στεριώνει.

Ξέρει από αυτά ο πρωτομάστορας Ιβάν...

Χαιρετώ Απόστολε κι αδέρφια!
Εμείς πιο πωρωμένοι από ποτέ με τον Θρύλο μας!

Εικόνα apostolos gaganis

Γρήγορες κινήσεις, θέλω. Όχι βιαστικές. Γρήγορες και καλα σταθμισμένες.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. Φτάνει η φετινή απώλεια του πρωταθλήματος. Όχι άλλη. Αυτό πρέπει να΄ναι η ΜΟΝΗ προοπτική στο εξής.

Εικόνα George_Str

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ << ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ>> ΛΑΖΑΡΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ..ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΟ ΓΚΑΛΕΤΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΘΕ ΓΚΑΛΕΤΙ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ <<...ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ.>> ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ .....Η ΦΑΡΣΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ΑΡΧΙΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΟΙ <<ΔΙΚΟΙ>> ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΓΚΟΛ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥ ΚΑΠΙΝΟ ΝΤΕ ...ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΗΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ Η ΚΟΥΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ,ΘΕΣΜΩΝ ,Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΜΒΑ Ο ΔΕ ΠΡΠΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΩΤΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΡΑΓΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΣΑΝ ΑΠΛΩΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ας υπογράψει πρώτα και μετά θα τοποθετηθώ κι΄εγώ.

Εικόνα red apple

Η συγκινητική ομιλία του παθολογοανατόμου ανδρός θα έπρεπε κανονικά, να συνοδεύεται υπό τον ήχο του Sole Mio, ενώ στο βίντεο πίσω του έπρεπε να παιζόντουσαν σκηναί από τον Νονό!

Εντάξει, τί να λέμε Αποστόλη αδελφέ μου; Να σοβαρευτούμε για να μπορούμε να γελάμε με δαύτους

Εικόνα apostolos gaganis

Kαθόλου καλά δεν πάει η υπόθεση ελληνικό ποδόσφαιρο. Και δεν βλέπω μέλλον. Μεγάλη κατηφοριά, φίλε μου. Την ευθύνη έχουν κυρίως η πολιτεία ΣΥΝΟΛΙΚΑ, οι ηγεσίες του ποδοσφαίρου και των μεγάλων ομάδων, οι ΑΡΔ και δευτερευόντως αυτές καθαυτές οι, μικρές σχετικά σε αριθμό, ορδές των αλητών. Και η ΟΥΕΦΑ βέβαια, δεν είναι ( καθόλου ) στην απέξω. Συνένοχη για το χάλι....

Εικόνα George_Str

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΕΡΓΑΤΑΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ,ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΚΑΙ Η ΓΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ,ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝΕ ΠΟΛΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑ ΤΙΤΛΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΕΦΕΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΑ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΛΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΜΠΟΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ,ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΜΕ ΡΟΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ,ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ 100% ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ << ΘΕΣΜΟΥΣ >> ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ ΚΟΒΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΖΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΚΥΖΗ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.....ΓΕΡΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΛΕΜΟ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ,ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ, ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Οι γαύροι δεν θα δεχτούν δεύτερη, συνεχή, απώλεια πρωταθλήματος. Δεν ξέρω πώς θ΄αντιδράσουνε και προς ποιούς σε τέτοια περίπτωση, αλλά θα το πάρουν πολύ ανάποδα το πράμα. Έτσι νομίζω. Ξένοι διαιτητές λοιπόν και VAR παντού για την επόμενη σεζόν, με ανατροπή αυτής της κυβέρνησης στις εκλογές. Για τους ξένους διαιτητές, αμφιβάλλω πολύ. Τα άλλα γίνονται.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τι περιμένεις από ανθρώπους που έχουν φτιάξει κατά κυριολεξία τις αγιογραφίες τους.Πραγματικά περιμένω την στιγμή που κάποιος θα απαλλάξει τη χώρα από αυτές τις καρικατούρες μαφιόζων...

Εικόνα apostolos gaganis

Koρυφαία στιγμή αυτή η ιστορία της αγιογραφίας. ΠΑΘΟΓΝΩΜΟΝΙΚΗ για τη διάγνωση...