Ιβάν, το πολύ το τάκα - τάκα, ξέρεις βέβαια πώς το κάνει το παιδί...



"ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗ   Φ-Α-Σ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Η    ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"...

Αυτά είπε ο προπονητής του Πάοκ Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς είδα στη ρουμανική τηλεόραση, όταν ρωτήθηκε για όσα διαδραματίστηκαν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ τη σεζόν που πέρασε.

Θα είμαι σαφής:

1.  Η δήλωσή του με προσβάλλει. Όχι απλώς σαν έλληνα φίλαθλο, ανεξάρτητα του ποιά ομάδα υποστηρίζω, αλλά σαν έλληνα ΠΟΛΙΤΗ. Είναι φιλοξενούμενος στην πατρίδα μου, όπου εργάζεται, ΟΦΕΙΛΕΙ να τη σέβεται και συνακόλουθα να ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ τί λέει δημόσια για θέματα που την ΑΦΟΡΟΥΝ και ο περί ου ο λόγος, αντίθετα, την ΜΕΙΩΣΕ με όσα είπε κατά τρόπο απαράδεκτο και σαφώς κολάσιμο.

2.  Δεν φταίει βέβαια για την εν γένει συμπεριφορά του, ο τόπος καταγωγής του. Να εξηγούμεθα. Φταίει ο ίδιος. Που δεν έχει σταματήσει από τότε που τέλειωσε το πρωτάθλημα να προβαίνει αδιάκοπα σε γελοίες καταγγελτικές δηλώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στοχεύοντας αδιάλειπτα δύο σωματεία. Πρωτίστως την πρωταθλήτρια Άεκ και δευτερευόντως τον τρίτο στη βαθμολογία Ολυμπιακό. Σε μια σακούλα. Εκείνη του...κράτους των Αθηνών. Οι σχετικές δηλώσεις του είναι καιρός τώρα που προβάλλονται έντονα από τα ΜΜΕ, με ελάχιστα σχόλια διαμαρτυρίας συγκριτικά με τα επαινετικά ντεσού γιαυτές από μέσα βορειοελλαδίτικα, παοκτζίδικα, αλλά και "αντικειμενικά".

3.  Ο Λουτσέσκου, κατήγγειλε ένα πρωτάθλημα στο οποίο τόσο ο πρόεδρος της ομάδας του όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας με τους καθ΄ύλην ποδοσφαιρικούς, αστυνομικούς και δικαστικούς για θέματα ποδοσφαιρικά αρμοδίους, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, έκαναν το παν για να της δώσουν τον τίτλο. Η αποτυχία του Πάοκ να το κατακτήσει, βαραίνει τον ίδιο. Και ας σκοπεύει μονίμως το περιβόητο τέρμα που έβαλε στην Άεκ. Ένα τέρμα δύσκολο στην κατακύρωσή του ή όχι. "Άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε" συνεπώς και όλο το έμμονο στόρι περί σφαγής του μελανόλευκου δικεφάλου κλπ δεν αποτελεί παρά ένα κακότεχνο άλλοθι κι΄έναν κωμικοτραγικό αντιπερισπασμό, προκειμένου ν΄αποκρυβεί η ΑΛΗΘΕΙΑ. Και αυτή είναι μία. Αλλά για να την καταθέσεις δημόσια, θέλει ΑΡΧΙΔΙΑ. Το πρωτάθλημα Ελλάδας, έχασε την ευκαιρία να το κατακτήσει ο Πάοκ επειδή ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΚΕ. Ένας καθ΄έξιν παραπτωματίας με τον ρολό ταμειακής μηχανής στη μούρη του Γκαρθία κι΄ο περιφερόμενος έξαλλα σαν μαινάδα πρόεδρός του με την ΚΟΥΜΠΟΥΡΑ του στη μέση, που την ψιλοχαϊδολόγαγε, ΑΥΤΟΙ του στέρησαν εκείνο που το βλέπει μόνο στον ύπνο του χρόνια και ζαμάνια... Τ΄άλλα όλα, είναι για τάϊσμα των γνωστών ανεγκέφαλων...

4. Ηθικός αυτουργός για τούτη την ελεεινή δήλωση του Ρουμάνου τεχνικού, είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Που θα΄πρεπε κανονικά να΄χε συνετίσει κόβοντας ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ και τον Λουτσέσκου, εδώ και καιρό, κι΄εκείνο τον απερίγραπτο γιο του, τον Γκιόργκι. Που και των δυο, δεν έχει σταματήσει ο...στόμας και τα δάχτυλα να ξερνοβολάνε ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ. Ηλιθιότητες, με στόχο να φανατίσουν τους επιρρεπείς για χάψιμο τέτοιων ανευθυνοτήτων. Γενεσιουργών ΒΙΑΣ. Ναιαιαι... ΒΙΑΣ! Όταν εισβάλλει, εκτός πολλών άλλων τα οποία έχει ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ δηλώσει, εξαγριωμένος ο ένας στο χόρτο με το περίστροφο στη μέση απειλώντας, όταν ο άλλος μιλάει για φασιστικό ποδόσφαιρο στη χώρα ΜΟΥ κι΄όταν ο τρίτος, μας τα΄χει κυριολεκτικά πρήξει με όσα -κισμένα τουϊτάρει αδιαλείπτως, πώς να μην εξακολουθούν οι σκληροπυρηνικοί της ομάδας τους, τρελαμένοι απ΄την αφόρητη τιτλοπενία του σωματείου που αγαπάνε ( με λάθος τρόπο ), να τα κάνουν επανειλημμένα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη τούτου του ρημαδότοπου, λίμπα; Κανείς δεν τους ακουμπάει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, τιμωρώντας τους όπως πρέπει απ΄τους...ιθύνοντες. ΚΑΝΕΙΣ. Τους χαίδεύουν συνεχώς. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΡΕΠΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ....

5.  Υπάρχουν λοιπόν και οι άλλοι συναυτουργοί για όσα, περιβόητα πλέον, είπε ο Λουτσέσκου. Έχουν βάλει κι΄αυτοί, ΥΠΕΡΣΙΓΟΥΡΑ, το χεράκι τους, έμμεσα ή και άμεσα, γιαυτό το ΑΙΣΧΟΣ. Τους κατονομάζω: Τσίπρας, Καμμένος, Κοντονής, Τόσκας, Βασιλειάδης, Γραμμένος, οι κυριότεροι. Υπάρχουν κι΄άλλοι. Κάμποσοι. Υποτακτικοί ή συνεργάτες. Όχι τόσο επώνυμοι, αλλά γνωστοί πάνω κάτω. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, άλλος περισσότερο κι΄άλλος λιγότερο, ΣΥΝευθύνονται για τούτη τη χαοτική κατάσταση που ζούμε στο ποδόσφαιρό μας. Χωρίς να βλέπω φως στο κολασμένο τούνελ, εκτός και αν... Οι δηλώσεις Λουτσέσκου δεν αποτελούν παρά μία μόνο αρνητική, παθολογική, έκφανση από το πλήθος εκείνο τις οποίες βιώσαμε ειδικά εμείς οι Ολυμπιακοί καθ΄όλη τη διάρκεια της παρελθούσης ποδοσφαιρικής περιόδου. Η "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ", που στήθηκε για να...απολυμάνει τον χώρο, αποδείχθηκε ΤΕΡΑΣ. Και τα τέρατα, ως γνωστόν, τα τρώνε τα...παιδιά τους. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ΕΔΩ ΘΑ΄ΜΑΣΤΕ...

Σ     Υ     Ν     Ο     Ψ     Ι     Ζ     Ω  :   Με..."εγκληματικές", αναπόδεικτους "ναρκέμπορους" και κάτι λησμονημένα "γκολέντρια", δεν θα πάτε πουθενά. Ή μάλλον θα πάτε. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ.

Υ Γ.  Μαθαίνω ότι, λέει, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ετοιμάζει παρέμβαση για τις ΘΡΑΣΥΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ της χώρας, όχι απλά του ποδοσφαίρου μας, δηλώσεις του Λουτσέσκου. Να δούμε. Απ΄την άλλη, ο Ολυμπιακός παρενέβη νομικά προκειμένου να αποτρέψει το ΕΓΚΛΗΜΑ της αγιοποίησης των οξύτατων οπαδικών βιαιοτήτων που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Πάοκ - Άεκ, έξω και μέσα στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι ανεξάρτητα το ένα του άλλου αυτά τα δύο. Είναι συμπτώματα, μαζί με άλλα, μιας και της αυτής νόσου με το περιγραφικό όνομα "ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"....

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Καλησπέρα κι από εμένα. Για την παρέμβαση του Θρύλου, είμαι υπέρ εννοείται.
Και μόνο για λόγους ισονομίας καλά κάναμε. Εμείς θα τιμωρούμαστε με τις αυστηρότερες ποινές για το τίποτα (πραγματικά για το τίποτα - όσοι ήμαστε εκεί το θυμόμαστε ξεκάθαρα) κι οι άλλοι για τα χειρότερα θα βγαίνουν λάδι. Βέβαια, σε εκείνον τον αγώνα (ξέχωρα με τα σφαξίματα της διαιτησίας), η αστυνομία μας τιμώρησε εμάς - δηλαδή το κράτος, για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν έχω ελπίδες ότι θα τιμωρηθούν οι ξεφτιλισμένοι αυτοί σύλλογοι, αλλά δεν πρέπει να τους κοιτάμε κι εμείς άπραγοι.

Όσο για τον Λουτσέσκου, θα μπορούσε να μας φέρει για παράδειγμα τα φορ σεκουριτάτε, την πιο πολυάριθμη αναλογικά με τον πλυθησμό μυστική υπηρεσία σε ανατολικό και δυτικό μπλοκ - και πώς οι μισοί Ρουμάνοι δούλευαν για αυτούς και χαφιέδιαζαν τους άλλους μισούς.
Γιατί σαφώς η χώρα του τότε είχε συνταχθεί με αυτούς που τώρα βρίζει.
Κι η Γερμανία ουδέποτε υπήρξε φασιστική. Εθνικοσοσιαλιστική ήταν - και δεν είναι σημειολογική η διαφορά, αλλά ας μην ζητάμε και πολλά τώρα από τον Ραζβάν - εδώ το παιδί ακόμα δεν ξέρει ποιος έβαζε βόμβες στα αμάξια των συγγενών του.
Και μήπως το "μια πόλη, μια ομάδα" που ΔΕΝ είπε κανένας Ολυμπιακός, του θυμίζει λίγο το "άιν φολκ, άιν φύρερ" ("ένας λαός, ένας ηγέτης" = προπαγανδιστικό σύνθημα στη ναζιστική κι όχι φασιστική Γερμανία); Μας έχει ζώσει σαν βόας η γελοιότητα πια...

Γενικά βλέπει κανείς, αν δεν είναι γκαβός, πώς η ατιμωρισία και η ασυλία βασικά αποπροσανταολίζουν και τελικά αποθρασύνουν τον άνθρωπο και τον κάνουν να λέει και να πράττει χοντράδες.
Κι επειδή η εφαρμογή των νόμων είναι αρμοδιότητα των αρχών και στην παρούσα ειδικά της εκτελεστικής εξουσίας που ελέγχει τους μηχανισμούς οι οποίοι βασικά στέλνουν στο σκαμνί άλλους (αστυνομία), μιλάμε για άλλη μια παταγώδη αποτυχία και μεροληπτική, σφόδρα αντιολυμπιακή στάση της βρωμοκυβέρνησης επίδοξων τσαουσέσκηδων που έχουμε.

Εικόνα djole11

Αν δεν κανω λαθος υπαρχει μια ψυχολογικη κατασταση που λεγεται ''αρνηση πραγματικοτητας''.Αυτο ακριβως εχουν παθει οι μπουγατσες,θυμιζοντας μου τις...φιεστες πρωταθλητη που εκανε η ικτερικια το 2008.
Κατα τα αλλα τα εχεις γραψει για τους Σαμπιντηδες,πατερα και υιο,υπαρχει ψυχοπαθολογικο προβλημα,τους εχεις κανει ακριβεστατο ψυχολογικο προφιλ.Ο γελοιος Ρουμανος τη δουλιτσα του κανει,ψωμακι τρωει απο το ρωσο και εφοσον ΞΕΡΕΙ οτι δεν προκειται να τιμωρηθει,ξεστομιζει τις παπαριες που ξεστομιζει αφοβα.
Απο εκει και περα για τους γνωριζοντες ο ιβαν εχει πολλες και μεγαλες μπιζνες στη βορεια Ελλαδα,ταιζει ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ οποτε καπου ειναι και λογικο να υπαρχει αυτη η αβαντα,καποιοι για να αρπαξουν κανενα πενηνταρικο την ιδια τους τη μανα μπορει να πουλησουν...
Η πλακα μαγκες ξερετε ποια ειναι??Οτι τα μπαοκια ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ...ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ (...ΤΑΝΑ ΑΘΗΝΑ,Γ...ΜΕΝΟ ΠΟΚ,ΚΤΛ) ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!!!
Πως το ειπαμε??Αρνηση πραγματικοτητας...

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Άρνηση πραγματικότητας και χτίσιμο μιας άλλης, δικής τους, μέσα στην οποία και ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ζουν, ώστε να μην αποσυντεθούν εντελώς ψυχολογικά. Με τέτοιες ψυχικές δομές όμως, δεν παίρνεις ΠΟΤΕ πρωτάθλημα ( και όχι μόνο...).

Εικόνα Harry red logic

Όλη η βρωμιά σε μια λέξη : τσίπα! Η κάπως έτσι η ρίζα του κακού!ξυπνήστε σύγγαυροι και πατριώτες,να λυτρωθούμε από τους απατεώνες!

Εικόνα apostolos gaganis

Mόνο με ένα τρόπο θα φύγουν. Όποτε αυτές γίνουν. ΚΑΙ ΑΝ φύγουν. Εν τω μεταξύ, διάβασα ότι η επιτροπή διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ( με Κολίνα κ.α. ) γνωμάτευσε πως το περιβόητο γκολ του Βαρέλα ήταν ΑΚΥΡΟ γιατί ο Μαουρίτσιο που ήταν οφσάϊτ ΚΙΝΗΘΗΚΕ προς την μπάλα δηλ. ΕΝΕΠΛΑΚΗ στη φάση. Άρα ΟΛΟ το σενάριο που έστησαν οι ασπρόμαυροι περί αδικημένου Πάοκ, πουτάνας Αθήνας κλπ, ήταν για το πέος στην καθομιλουμένη. Το ξέραμε ξεκάθαρα εμείς βέβαια. Ελεεινοί, αφόρητα κομπλεξικοί και ΑΡΡΩΣΤΟΙ. Ανέκαθεν και τώρα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.

ΚΑΙ οι πολιτικοί προστάτες τους.

Εικόνα George_Str

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ....ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΣΑΙΤ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΓΙΝΑΝ ΑΙΣΧΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΜΜΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΓΚΑΙΡΙΓΚ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΓΓΕΛΗ,ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΜΕΙΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτός είναι ο τρόπος. Κι΄απ΄το VAR να ξεκουμπιστεί ο Κουκουλάκης. Να μπει τουλάχιστον ξένος. Μετά, βλέπουμε.

ΥΓ. Η καλύτερη μόνιμη λύση: ξένοι διαιτητές. Δεν τους θέλω τους δικούς μας. Ό,τι και να γίνει, όποτε και από όποιους και να γίνει, θα΄είναι ΠΑΝΤΑ ύποπτοι, στιγματισμένοι. Τελεία και παύλα.

Εικόνα George_Str

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Εικόνα dhmos64

Μια παροιμία Απόστολε λέει "ό,τι τα σκατά και η κουτάλα". Πάει να πει ότι όταν βλέπει ο ρουμανοπορτοφολάς έναν υπουργο (Καμμένος) να κάνει κωλοδάχτυλο σε μια αντίπαλη εξέδρα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αντίδραση σε πολιτικό επίπεδο, περιμένουμε από αυτόν τον μίζερο, κλαψομο@νι και γραφικό ρουμάνο να σεβαστεί τη χώρα που εργάζεται , τους κατοίκους της και τους θεσμούς; Δεν θα πάρει αέρα , όταν άσχετοι αεριτζήδες κολλητοί του προέδρου και εργοδότη του γίνονται υφυπουργοί αθλητισμού και παρεμβαίνουν όποτε και όπως θέλουν στο ποδόσφαιρο; (λες και έχουν φτιάξει όλα τ΄άλλα, για να φτιάξουν και το ποδόσφαιρο ) . Έχεις και αυτό το μυγόχεσμα, τον μικρό ανόητο που ελληνικά δεν ξέρει να μιλήσει και προκαλεί συνεχώς με προκλητικές αναρτήσεισ. Έχει καταλάβει λοιπόν ο Λουτ(τσαουσ)σέσκου ότι υπάρχει ατιμωρησία, έχει ακούσει ότι ο πρόεδρας έχει ακουμπήσει 150 μύρια και του είναι υποχρεωμένοι οι πολικοαεριτζήδες γι΄αυτό ξερνά ό,τι μαλακία του έρθει , με σκοπό να μείνουν κάποιες εντυπώσεις στο τέλος. Κάνε ρε Βαγγέλα ομάδα για να στείλουμε όλα αυτά τα τρωκτικά στις τρύπες τους

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Και το φινάλε, πιο ωραίο.