ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ!



Μετά τον χθεσινό αγώνα προετοιμασίας, τον πρώτο και μοναδικό στην έδρα μας, με την Λεγκανές και τη...μπουρδελότσαρκά μου στα "αντικειμενικά" και φίλια διαδικτυακά και έντυπα κατατόπια, συνοψίζω όσο περιεκτικότερα γίνεται τις εντυπώσεις και απόψεις μου. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, το τονίζω απ΄την αρχή:

1.  Η Λεγκανές είναι ΙΣΠΑΝΙΚΗ ομάδα, ήλθε 17η πέρσι έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και πάνω από Λα Κορούνια, Λας Πάλμας και Μάλαγα. Βαθμολογική διαφορά μ΄αυτές τις τρεις, τεράστια. Μικρή ομάδα, για τα ισπανικά μέτρα, στη La Liga όμως, ενώ απέκλεισε τον Γενάρη που μας πέρασε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου μέσα μπαίνοντας στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

2. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα, έστω και τελειώνοντας, στην περίοδο προετοιμασίας του. Είναι μια εντελώς ΝΕΑ ομάδα και θέλει τον χρόνο της για να μονταριστεί όπως ζητάει σύμπας ο γαυρόκοσμος. Άρα χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ, ιδιότητα που δεν διαθέτει γενικά η ΦΥΛΗ μας.

3. Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα μας αντιμετώπισε ένα καλοκουρδισμένο σύνολο, δεμένο, που έτρεχε και πρεσάριζε πολύ. Εμείς παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι, σοβαροί, χωρίς μεγάλα λάθη, με κοντά τις γραμμές μας, όχι πολύ πρεσάρισμα ( Ισπανούς αντιμετωπίζαμε ) παρά κατά διαστήματα και μόνο για περιορισμένο χρόνο, με πολύ καλή αμυντική ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Γιαυτό και οι ίβηρες έκαναν την πρώτη τελική τους στο 62! Αντίθετα, επιθετικά, ενώ είχαμε 12 τελικές, δεν καταφέραμε να σημειώσουμε τέρμα.

4. Υπάρχει ακόμα, και είναι φυσικό, πρόβλημα ενδοσυνεννόησης στη μεσαία και ιδίως στην επιθετική μας γραμμή. Είναι καινούρια η ομάδα, οι παίχτες ΤΩΡΑ μαθαίνουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου, προσπαθούν όμως κι΄αυτό το αναγνωρίζω. Έχει γίνει δουλειά στην προετοιμασία, με εντελώς νέο υλικό, και τούτο φαίνεται. Μας λείπουν πάντως ακόμα παίχτες σε θέσεις-κλειδιά. ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ. Για μένα, κυρίως, ένας box to box μέσος, ένας πρωτοκλασάτος σέντερ φορ ΚΑΙ εξτρέμ, κι΄ένας έμπειρος τερματοφύλακας. Πάνω απ΄όλα, ένας παιχταράς μέσος. Ο Ολυμπιακός, επειδή κάνει πρωταθλητισμό και η πίεση είναι τεράστια, θέλει ΕΤΟΙΜΟΥΣ παίχτες. Άντε έναν, μάξιμουμ δύο, ωριμάζοντες. Όχι και με τίποτα παραπάνω.

5. Δεν συμφωνώ με ορισμένους χαρακτηρισμούς για την ομάδα, που διάβασα σήμερα. Δεν μ΄άρεσε π.χ. εκείνο το "Μαγκωμένος" φάτσα κάρτα στην πρώτη σελίδα του ΦΩΤΟΣ. Ανεπιτυχής ο όρος και δεν επεκτείνομαι. Διάθεση και τρέξιμο υπήρξε, ευκαιρίες δημιουργήθηκαν, δεν μεταφράστηκαν σε γκολ, θα γίνει όμως κι΄αυτό. Έπαιζε μεταξύ των άλλων και μια χαρά εκείνος ο Σιόβας, το τέως "παλτό" ντε ( το ξεχάσαμε; ), διευθύνοντας μαεστρικά δίκην Μπεκενμπάουερ την άμυνα των "αγγουράδων". Παρατσούκλι της Λεγκανές, το προηγούμενο... Περιμένω με την ευκαιρία τον Ολυμπιακό ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ απ΄ό,τι χθες, στις 9 Αυγούστου. Παρά τις ελλείψεις ποιοτικών ποδοσφαιριστών στις θέσεις-κλειδιά που προσημείωσα, θεωρώντας λογικά πως θα κάνουμε στην μπάντα - με το υπάρχον υλικό - τους Ελβετούς. Ίδωμεν.

6. ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ: Γιαννιώτης. Προσοντούχος, ωριμάζει. Χρειαζόμαστε κι΄έναν έμπειρο πίσω του. Ομάρ. Σοβαρός, μ΄άρεσε. Θα συνεχίσει σ΄εμάς; Τσιμίκας. Προσόντα έχει, ωριμάζει κι΄αυτός. Κούτρηηη... Βούκοβιτς. Ήρεμη δύναμη, όχι ταχύς αλλά έμπειρος, παίρνει σωστές θέσεις, προβλέπει φάσεις, σίγουρη πρώτη πάσα. Μιράντα. Ας μη βιαστούμε να τον παλτοχαρακτηρίσουμε. Ας του δώσουμε στοιχειωδώς χρόνο. Δεν ήταν άσχημος χθες. Τα ίδια ισχύουν και για τον Μπουχαλάκη, τον νέο...Σεμπά της πλειονότητας των γαύρων. Καμαρά. Μαχητικός, τρεχαλατζής, πείσμων, δυνατός, αλλ΄ανώριμος επίσης ακόμη. Με τα παιχνίδια και συστηματική δουλειά, μπορεί να εξελιχθεί σε εξαιρετικό μέσο. Λάζαρος, Φορτούνης, ξέρουν φυσικά το τόπι, γκολ περιμένω απ΄αυτούς. Θα΄ρθουν πιστεύω. Γκερέρο. Ένα φιλότιμο μηχανάκι, ο καλύτερος αρχικός ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ μας παίχτης, αλλά για άλλη δουλειά τον πήραμε, δουλειά την οποία και περιμένουμε ν΄αρχίσει να μας κάνει στα ΕΠΙΣΗΜΑ. Ποντένσε. Αναμφισβήτητα ταλαντούχος, προχωρημένο ποδοσφαιρικό μυαλό, για την ώρα πάντως παρατηρεί τον...χώρο και μαθαίνει πώς παίζουν οι συμπαίχτες του. Περιμένω ν΄ανέβει και να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ, ΓΡΗΓΟΡΑ.  Βρουσάϊ. Να προσεχθεί αυτό το παιδί. Μπορεί να προσφέρει. Φετφατζίδης. Δεν μπορεί να κριθεί. Θα πω όμως ότι μ΄άρεσε πολύ στο β΄ημίχρονο με την Γκιοζτέπε. ΠΟΛΥ. Καρίμ, δεν υπάρχει τέτοιος παίχτης. Περιφέρεται, δεν αγωνίζεται και βγάζει μάτια ότι περιμένει μεταγραφή. Τόρο τέλος, δεν κρίνεται. Ο Σιόβας βέβαια σαν να πήρε περισσότερο χειροκρότημα κι΄απ΄τον αρχηγό. Ένδειξη αναγνώρισης αλλά και...μετάνοιας μαζί.

7. Επιθυμώ να κλείσω μ΄ένα σχόλιο για τους απέναντι. Μεγάλη η νίκη του Πάοκ χθες, καλοδεχούμενη η βαθμολογική προσφορά του στη χώρα ( τόσα χρόνια εμείς πρακτικά δίναμε τέτοιους βαθμούς ) και καλή προχθές η εμφάνιση της Άεκ. Απ΄το σημείο αυτό όμως μέχρι - όπως μας τα΄πρηξαν ήδη οι πάσης φύσεως ΑΡΔ, δεν αναφέρομαι στους οπαδούς - να΄χει πέσει σε...κώμα με επιληπτοειδείς σπασμούς ολάκερη η ποδοσφαιρική Ευρώπη και να εκτοξεύονται σωρηδόν απειλές για εξαφάνισή μας φέτος, υπάρχει ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Ας περιμένουμε επομένως να δούμε στο τέλος τί θα γίνει. Να προσεχτούν μόνο και ν΄αντιμετωπιστούν επαρκώς, αν γίνεται, απ΄τη μεριά μας τα γνωστά και πιθανώς...ανανεωμένα εξωγηπεδικά στησίματα. Παρά ταύτα, από μαλακίες ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ κυρίως, το΄χάσαμε πέρσι. Η φετινή ομάδα, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, δεν θα΄χει σχέση με το περσινό έκτρωμα. ΚΑΙ, να μην πώ, ΙΔΙΩΣ σε χαρακτήρες. Έτσι θέλω να πιστεύω. Γιαυτό και θα΄μαι εδώ, Θεού θέλοντος, ν΄ασκώ κριτική. ΚΡΙΤΙΚΗ. Όπου εντοπίζει η οπαδική μου ιδιότητα. Έξω η γκρίνια, έξω η απόλυτη ανηδονία, έξω η αγνωμοσύνη, έξω η ασχετότητα, έξω η τυφλότητα, έξω η ελεεινολογία, έξω ο άκρατος πεσιμισμός, ΕΞΩ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΙΚΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ! Το καλό θα αναγνωρίζεται και θα επαινείται, το κακό θα επισημαίνεται και θα ζητείται η διόρθωσή του. Γραμμή ζωής και όχι στην μπάλα μονάχα....

 

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Νομίζω πως το άρθρο είναι πλήρες και αντικειμενικό. Εγώ θεωρώ κρίσιμη παράμετρο το 2 καθότι έχει καταντήσει το θέμα παράνοια για ένα μέρος του κόσμου. Μεγάλο θα έλεγα. Ειδικά φέτος η ομάδα ξεκινάει από την αρχή, θέλει σωστή δουλειά, τύχη και κυρίως υπομονή και στήριξη από τον κόσμο. Κρίμα είναι ο κόσμος, από την μεγάλη αγάπη του να οδηγείται σε αντιδράσεις που χαλάνε την ομάδα.
Να καταλάβει ο κόσμος λοιπόν πως ξεκινάμε τρίτοι. Οι άλλοι 2 είναι μπροστά και χωρίς άγχος. Η κούλα με τα ψέματα πήρε πρωτάθλημα και με Ουζουνίδη και όσους έχει(συν κόρακες) κάτι καλύτερο θα παίζει. Οι μπουγάτσες ποντάρουν σε δουλειά και ομοιογένεια - πολύ σωστά για μένα, οπότε έχουν προβάδισμα. Συν την μεγάλη αυτοπεποίθηση στα όρια της άλλαζονείας ίσως. Και οι 2 καίγονται για τα λεφτά του τσου λου και την παρουσία με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Καλό και κακό. Έχω γκαργκανιάσει να γράφω πως ξεκινάμε από το μηδέν καθότι την περσινή ομάδα την βγάλαμε άχρηστη εν τω όλω(δίκαια άδικα δεν έχει σημασία αφού συμφωνούν όλοι) και την προπέρσινη την πρωταθλήτρια την διαλύσαμε(αφού τη βγάλαμε ψιλοάχρηστη) ενώ θα έπρεπε να την βελτιώσουμε και όχι να την διαλύσουμε.
Έργο δύσκολο λοιπόν και θα γίνει δυσκολότερο τον χειμώνα.
Φτου κι από την αρχή ενώ όλοι μας έχουν ξεγραμένους όπως το 2010 την 1η χρονιά Βαγγέλα. Ας φερθούμε έξυπνα. Ας αφήσουμε τον προπονητή να φτιάξει μια δυνατή ομάδα που θα κερδίζει, θα είναι σοβαρή και θα βγάζει τη ψυχή του αντιπάλου και ας αφήσουμε κατά μέρος τα σχόλια τύπου .... εγώ δε θέλω Πορτογάλους γιατί παίζουν άμυνα κλπ. Να είμαστε έξυπνοι και να ζητάμε για την ώρα τον κατάλληλο στόχο. Πρώτα να περάσουμε ομίλους, μετά να φτιάξουμε την ομάδα που περιέγραψα και τέλος ας την "νοστιμίσουμε".
Επίσης καλό είναι να σταθούμε και στο 4. Όχι εμείς δλδ αλλά η διοίκηση. Γκαργκανιάσαμε με αυτόν τον χαφ. Περνάει ο καιρός. Τώρα ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Να επιταχύνουμε λοιπόν για όλους αλλά ειδικά γι΄αυτόν τον ρημαδοχάφ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ώριμο το σχόλιό σου. Όχι επειδή συμφωνώ, αλλά επειδή έχει λογική τετράγωνη για ένα πράμα στρογγυλό: την μπάλα. Δεν είναι και το πιο εύκολο να...τετραγωνίζεις τον κύκλο.

Εικόνα Jason

Δεν χειαζεται να συμφωνούμε γιατρέ. Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο και το χειμώνα εγώ να μουτζώνομαι μόνος μου και να γελάω. Χαρούμενος θα είμαι, γαμώτο. Μη σώσω και βγω αληθινός σε τίποτα.
Δυστυχώς όμως εδώ και 2 χρόνια περίπου (από τη περίεργη? φυγή Σίλβα) έβλεπα την κατολίσθηση να έρχεται (μαρτυρές μου οι κολλητοί μου σύγγαυροι, αν θες βέβαια με πιστεύεις) και πλέον αυτή, πιστεύω,έχει πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας.
Τι άλλο να πω, δεν έχω κέφι να δω την ομάδα που λατρεύω, όχι γιατί δεν μου έφεραν Ζιοβάνι αλλά γιατί δεν βλέπω ποδοσφαιρικό πλάνο και όραμα. Και όταν δεν έχεις χρήματα προς ξόδεμα (δεν το κατακρίνω καθόλου, δεν μπάινω ούτε με ενδιαφέρει η τσέπη κανενός) αν μη τι άλλο, το όραμα, το πλάνο και η δουλειά είναι τα μόνα που μπορούν να σε οδηγήσουν ψηλά.
Επαναλαμβάνω, μακάρι να διαψευστώ οίκτρα και μακάρι να γίνω ρόμπα ενώπιον σας. Εδώ θα ξαναέρθω, να τρώω το ανελέητο δούλεμά σας και να αυτοσαρκάζομαι καγχάζοντας από ικανοποίηση. Εάν επιβεβαιωθώ δεν πρόκειται να με δείτε σύντομα. Θα είμαι κατσούφης σε κάποια γωνιά και δεν θα έχω διάθεση ούτε για φιλονικίες, ούτε για υποδείξεις.
Υγεία και χαρά σε όλους τους RATMίτες και προσωπικά σε σένα γιατρέ.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν είμαι απαισιόδοξος σε τέτοιο βαθμό όσο εσύ. Ξαναλέω, δικαίωμά σου. Κανείς δεν γίνεται "ρόμπα", αν αστοχήσει στις προβλέψεις του. ΚΑΝΕΙΣ. Ειδικά από μένα, που δεν το΄χω κάνει ΠΟΤΕ προσωπικά, σε κανένα. Σέβομαι την άλλη άποψη. Με την ΑΚΡΑΙΑ, έχω πρόβλημα. Εκείνη που τα βλέπει όλα μαύρα. ΟΛΑ. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο, γιατί είναι απρόβλεπτο παιχνίδι, ΟΛΟΙ έχουν πέσει και πέφτουν έξω. ΟΛΟΙ. Και οι διασημότεροι επαγγελματίες. Σημασία έχει να γυρίσουμε στους τίτλους και να δούμε μπάλα. Εσύ απαισιοδοξείς πλήρως. Εγώ ευελπιστώ λελογισμένα και κριτικά. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω συγγαυρικά.

Εικόνα Jason

Κρίμα. Σχεδιασμός ό,τι κάτσει.
Η προετοιμασία έφτασε στη μέση με παίκτες που δεν υπολογίζονται και παίκτες που δεν θα την προλάβουν. Αλλά ξέρουμε τη συνέχεια.
Μπαλώματα με παίκτες που τα ονόματά τους τα ακούμε πρώτη φορά (ελεύθεροι ή δανεικοί πάντα).
Υπομονή να δέσουν οι νέοι παίκτες εν μέσω επίσημων υποχρεώσεων.
Γκρίνια για τον προπονητή γιατί δεν είναι ταχυδακτυλουργός και γιατί έφερε κανα δυο παλτά (αφού βέβαια του απέρριψαν τις αρχικές 4-5 επιλογές καταλήγοντας στις οικονομικότερες).
Δήθεν τρέξιμο τον Αύγουστο για κανα λαχείο που έχει ξεμείνει για να καλυφθούν οι τρύπες του Μετρό που έχει η ομάδα.
Γκρίνια για τη διατησία και την ΕΠΟ.
Αναθέματα από τους φιλάθλους και κεκαλυμμένη απειλή αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος (επειδή είμαστε αγνώμονες και δεν αναγνωρίζουμε τι έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια η ομάδα και ο Ερασιτέχνης).
Συσπείρωση σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με στοχευμένα δημοσιεύματα.
Ο Ιανουάριος έιναι κοντά για να καλυφθούν τα κενά.
Ο Ιανουάριος θα φέρει μιας χρήσης παίκτες που μέχρι να καταλάβουν τι συμβαίνει θα φύγουν.
Αχρηστοι και ανίκανοι παίκτες και προπονητής που αδυνατούν να εκτιμήσουν τι ιδανικό περιβάλλον εργασίας έχουν.
Νέα αποτυχία και κατηγορίες ένθεν κακείθεν για τη χρονιά (και καλά τα λέγαμε εμείς σε κάποιο από τα χιλιάδες άρθρα μας, σημ.: στα υπόλοιπα βέβαια εξυμνούσαμε τον υπέροχο προγραμματισμό).
Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα (ακαδημία, τεχν. διευθυντές, scouters), χτίσιμο από την αρχή, νέες ελπίδες.
Πωλητήριο σε καμμιά δεκαπενταριά με ποσά όχι κάτω από 3εκατ.
Νέος προπονητής, πολλές υποσχέσεις.
Μάθημα από τα λάθη του παρελθόντος.
Μεταγραφές όχι πάνω από 2εκατ. ή ελέυθεροι με 3-4 σήριαλ (λόγω ομάδας, περιοχής βλ. Λατινική Αμερική, συζύγου/παιδιών) πάντα όμως από ομάδες που βρίσκονται κάτω από εμάς στη Διεθνή Βαθμολογία (εμείς θα τους αναδείξουμε όπως Τουρέ, Μιραλάς).
Και η ζωή συνεχίζεται. (Υγεία να έχουμε όλοι βέβαια).
Κρίμα. Ας είχαμε μείνει ακριβώς με την περσινή ομάδα και καινούριο προπονητή. Καλύτεροι θα είμαστε.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν συμφωνώ με πολλά απ΄όσα γράφεις. Δικαίωμά σου να τα λες. Και δικό μου, να διαφωνώ. Μ΄ένα συμφωνώ απόλυτα. Το "καλό καλοκαίρι σε όλους".

Εικόνα ThomasK

Βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄εγώ.

Εικόνα redterror

Καλησπέρα,ωραία μέρα η χθεσινή,επιστροφή στο Ναό!! αν δε κολλάγαμε κι απο την ζέστη και την υγρασία ακόμα καλύτερα...Δένει πιστεύω σιγά σιγά το γλυκό και νομίζω οτι γίνεται σωστή δουλειά.Ταπεινή μου άποψη είναι οτι αν δεν έχουν σκοπό να δαπανήσουν πολλά λεφτά ας τα ρίξουν όλα για δυο κεντρικά χαφ.Πιστεύω οτι το ρόστερ με δυο καλά χαφ θα αλλάξει κατευθείαν επίπεδο.Θα δέσει και η άμυνα θα λειτουργεί καλύτερα και η επίθεση.Από τη στιγμή που όπως όλα δείχνουν ο Φορτούνης μένει είναι επιτακτική η ανάγκη απόκτησης χαφ σκυλιού να απελευθερωθεί ο Κώστας και να μας δείξει αυτά που μπορεί να προσφέρει.Δεν γίνεται να κυκλοφορεί ανάμεσα στα στόπερ μας για να πάει η μπάλα μπροστά και μετά να βρεθεί στο άλλο τέρμα και να σου κάνει γκόλ.Γκερέρο όνομα και πράγμα μαχητής!Λάζαρος καλός!Αυτά τα μακρινά σουτ του Καμαρά...ευτυχώς τα έκοψε ο μπούχα που χθές ήταν καλός.Τον Τσιμίκα τον είδα μια χαρά τουλάχιστον αμυντικά καλύτερος απο Κούτρη.Απόστολε συμφωνώ οτι οι παίχτες που θα έρθουνε πρέπει να είναι έτοιμοι θέλουμε προσωπικότητες να τραβάνε στα δύσκολα.Τέλος μια ερώτηση που μάλλον πρέπει να την κάνω αλλού και όχι εδώ αλλά δεν ασχολούμε : Αυτός ο ψηλός στην άμυνα της λεγανές καλός ε?να είχαμε έναν σαν αυτόν πέρσι..

Εικόνα apostolos gaganis

Κόκκινε τρόμε, συμφωνούμε. Άστα τώρα καλύτερα τα περσινά. Μας έμαθαν, με αρνητικό τρόπο, πολλά. Εκεί ποντάρω.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ξεκινώ ζητώντας συγγνώμη αν προσέβαλα κάποιους στον πρωινό μου σχολιασμό αλλά ειλικρινώς δεν ήμουν καθόλου ειρωνικός.Ξεκινώντας από το προπέρσινο καλοκαίρι ,όλοι είχαμε σταθεί στά λάθη της ομάδας και με αποκορύφωμα τα περσινά ζητήσαμε ,και καλώς,να αποδοθούν ευθύνες,τιμωρίες και να υπάρξουν οι κατάλληλες αλλαγές.Ήρθε καινούριος προπονητής ο οποίος πολύ σωστα και σε αντίθεση με πολλούς από εμάς,ζήτησε να δει τους περισσότερους παίκτες εκτός αυτών φυσικά που είχαν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.Στη δε διοίκηση ,απεχώρησε ο Κοβάσεβιτς (δεύτερο αποτυχημένο πέρασμα και του χρεώνεται το φάγωμα του Λεμονή) ,άλλαξε ο ρόλος του Καρεμπέ (από δημόσιες σχέσεις ,δίπλα στον κ.Σάββα) και ο Μοντεστό ανέλαβε αν δεν κάνω λάθος ως σύνδεσμος μεταξύ διοίκησης και παικτών και με αρμοδιότητες στη Γαλλία για σκάουτινγκ.Επίσης,άλλαξαν και πρόσωπα στο τμήμα σκάουτινγκ (ήρθε ο Χάβος).Μέσα σε αυτήν την ανακατωσούρα έπρεπε να πουληθούν παίκτες,να αγορασθούν άλλοι,να ισορροπήσουν έσοδα έξοδα λόγω ffp,να βρεθούν οι στόχοι που θα κάνουν τη διαφορά,να στηθεί ομάδα στην ουσία από την αρχή κλπ.Τα παραπάνω είναι δεδομένα,δεν είναι προσωπικές κρίσεις απλώς τα επαναλαμβάνω γιατί θέλω κάποιος να μου εξηγήσει πως είναι δυνατόν με βάση τα παραπάνω να είναι έτοιμη η ομάδα την 1η του Αυγούστου.Πως είναι δυνατόν να βγάζεις συμπέρασμα για παίκτες από την πρώτη πάσα και το πρώτο κοντρόλ(το διάβασα στο fb αυτό) ή μετά από φιλικό προετοιμασίας.Και προσέξτε συζητάμε για παίκτες που θα καταλήξουν αναπληρωματικοί και ακόμη δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές.Πως λοιπόν εγώ ο άσχετος με τα λογιστικά,διοικητικά να αρχίσω να κριτικάρω τους συμβουλάτορες (που άλλαξαν) προτού τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.Να συμφωνήσω ότι χάθηκε χρόνος με τον Αράο αλλά μήπως βιαζόμαστε λέω εγώ.Αν πάλι κάποιος έχει διαφορετική άποψη για το πως πρέπει να ξεχωρίζουν παίκτες ,πόσα πρέπει να δίνονται για αυτούς από τους κατεξοχήν υπεύθυνους στην ΠΑΕ καλά θα κάνουν (το επαναλαμβάνω) να στείλουν απόψεις και βιογραφικά στην ΠΑΕ.Δεν διοικούνται σοβαρές εταιρίες διαβάζοντας τα σχόλια στο internet.Είναι λάθος.Όποιος έχει το θάρρος της γνώμης ,απευθύνεται εκεί που πρέπει και δεν μονολογεί ""μακάρι να μας διάβαζε κάποιος"".Πρώτη κριτική θα ασκη΄σω για τη διοίκηση αφού τελειώσουν οι μεταγραφές για να δω με τι παίκτες θα καταλήξουμε.Για τον προπονητή,προς το παρόν φαίνεται ότι είναι προπονητής και όχι κατσαπλιάς, δεν ξέρω πως θα καταλήξει και θα κρίνω αργότερα.Και όσον αφορά το επάγγελμα και την ειδικότητα μου, είναι λάθος το πρώιμο φορμάρισμα.Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μυικούς τραυματισμούς σε αντίθεση με κούλα και μπουγάτσες.Ο δε τραυματισμός του Βιερίνια δείχνει αρκετά σοβαρός.

Εικόνα John Zolo

Γεια σου Αποστολη μου

Συμπαθα με αλλα θα απευθυνθω μεσω εσου σε ολους τους προπονητες της εξεδρας και του πληκτρολογιου...

Ευγε Κυριοι...τα εχετε πει ολα ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...τα εχετε ξαναγραψει ολα ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...δωσατε τις καταλληλες οδηγιες ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...διορθωσατε τους "αμπαλους" ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...περιφρονησατε τους παντας ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...εισαστε οι επαϊοντες ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...κανατε κουμαντο με τα λεφτα του αλλου ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ανακαλυψατε την πυριτιδα ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...μονο τον κυκλο δεν εχετε τετραγωνισει ακομη αλλα εαν ισως το κανει καποιοε αλλος θα εχετε να πειτε...

Ολα τα ανωτερω τα κανετε - αδολα - και με την ειλικρινη αγαπη σας για τον ΘΡΥΛΟ...ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ

Υ.Γ. το τελευταιο το πιστευω πραγματι διοτι αλλοιμονο εαν οχι...

Εικόνα apostolos gaganis

Kαλά τους τα΄πες. Δεν είμαι σίγουρος, αν παίρνουν από συστάσεις.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Φαίνεται ότι ορισμένοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν έχουν συνειδητοποιήσει το πού βρισκόμαστε και τι προσπαθεί η ομάδα να πετύχει. Διαβάζω τόσες αηδίες σχόλια οπαδών που δείχνουν πόση αμπαλοσύνη υπάρχει αλλά και χαμηλό επίπεδο. Διαγωνισμός του ποιός θα γράψει τη μεγαλύτερη απαξιωτική 'εξυπνάδα' εις βάρος παικτών, διοίκησης και ομάδας συνολικά. Τσογλαναρία του κερατά.
Η ομάδα συνεχίζει όμως. Έχει βουνό να ανέβει, το έχει πιστεύω (ελπίζω) καταλάβει η πλειοψηφία του κόσμου μας.
Δεν ξέρω πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να βρεθούμε και πάλι στη φυσική μας θέση. Ξέρω όμως ένα:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ 'ΦΙΛΟΙ'...

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι.

Εικόνα Fotiadko7

Καλημέρα Αποστολε καλημέρα συγγαυροι. Ολοκληρώθηκε λοιπον και η προετοιμασία και μπήκαμε στη τελική ευθεία πριν τον πρωτο επισημο. Η ομάδα χθες μου αρεσε αρκετά μπορω να πω κι έχω την αίσθηση οτι έγινε δουλεια στη προετοιμασία που θα φανεί στην πορεία της χρονιας. Χρειάζονται δυο πολύ σημαντικές προσθήκες (μίνιμουμ)για να βοηθηθεί ο προπονητής στο έργο του, ένας πολύ καλός μέσος να συνδέσει την άμυνα με την επιθεση κι ένας πραγματικα καλός γκολτζης να σπρώχνει την μπάλα στο πλεκτό. Επίσης αν ο Μεριά είναι γρήγορος και κανει χημεία με τον Βούκοβιτς θα έχουμε ενα αξιόπιστο αμυντικό δίδυμο. Ο Γιαννιώτης μου βγάζει μεγάλη ανασφάλεια που δεν είχα πέρσι απο τοτε που ο Προτό πήρε τα γάντια σπίτι του, αλλά τερματοφύλακα καλό δε βρίσκεις εύκολα και δεν ξέρω αν είναι καλό να αποκτηθεί ένας μέτριος παρα να στηριχθεί το παιδι αυτό που έχει προσόντα.Περιμένω τις πωλήσεις να ολοκληρωθούν γιατί πιστεύω οτι απο αυτές θα κριθεί τελικά και το ποσο που θα διατεθεί για ενίσχυση, ελπίζω σε μια πολύ μεστή εμφάνιση με Λουκέρνη και βλέπουμε. Όσο αφορα τα παοκακια που βγαλανε μεγάλη γλώσσα, μη τρελαθουμε τώρα, σκοτώσανε τον πεθαμένο με την ομάδα που είχε και πέρσι και στο μονο πράγμα που είναι πιο μπροστά απο εμας είναι οτι έχει συνοχή και ομοιογένεια. Αισιοδοξώ για την συνέχεια, νομιζω οτι γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια φέτος να φτιαξουμε ΟΜΑΔΑ με την σημασια της λεξης. Εν αναμονή

Μονο Ολυμπιακός!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Εν αναμονή ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ με όλες μας τις δυνάμεις. Και μάτια και μυαλό ΑΝΟΙΧΤΑ.

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε συμφωνώ με την τοποθέτηση σας και ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΩ την παράγραφο 4(η ουσία )!
Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει ενίσχυση όπως την περιγράφετε!
Ευελπιστώ ότι ο Πρόεδρος και η διοικητική ομάδα θα πράξουν τα δέοντα ΤΩΡΑ όχι αύριο.
Βλέπουμε και το περιβάλλον και τις υπερβολές των ΑΡΔ,εκείνο το Sport Fm του Αλαφούζου γλείφει εμετικά τον Ιβαν και τον νιάου....πέραν της θήρας πελατείας έχει άραγε και υπόγειες διαδρομές?
Πάντως είναι χρήσιμο να παρακολουθούμε τις κινήσεις των ανταγωνιστών οι οποίο αυτό το χρονικό σημείο φαίνεται ότι έχουν κερδίσει έδαφος!Αυτό δεν πρέπει να το αγνοεί ο Πρόεδρος.
.............................................
Πιστεύω ότι με προσεκτικό κοουτσάρισμα και ψυχωμένο παιγνίδι από όσους αγωνισθούν μπορούμε να περάσουμε την Λουκέρνη!Ίδωμεν!

Επιμύθιον: Υπάρχει μικρή βελτίωση , χρειάζεται πολύ πολύ μεγαλύτερη!
Κάνουμε Υπομονή αλλά "συν Αθηνά και χείρα κίνει"

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Δεν έχω αμφιβολία καμιά ότι έχουμε γίνει ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ σοφότεροι από πέρσι. Και του λόγου μου. Και δυνατότεροι. Τώρα ΞΕΡΟΥΜΕ.

Εικόνα matrasimca

Η ομάδα Απόστολε παρουσιάστηκε περισσότερο στρωμένη από πριν.
Για να φτιάξεις ομάδα που ο ένας να ξέρει το παιγνίδι και τις ιδιαιτερότητες των συμπαικτών του θέλει υπομονή.
Οι περισσότεροι εξ όσων έπαιξαν, πέρυσι δεν ήταν στην ομάδα.
Υπήρξε ριζική ανανέωση αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι καλύτερα
Η ιστορία θα δείξει
Αυτό βέβαια είναι πρόβλημα που εκπορεύεται από τον χαρακτήρα του Προέδρου μας.
Αν θυμώσει τα ισοπεδώνει όλα και ξεκινά από την αρχή
Εκεί θα πρέπει να επικεντρωθούμε, πρέπει να επιλέγουμε σωστά και να κάνουμε μόνο 4-5 αλλαγές τον χρόνο.
Αφού άργησαν να γίνουν κάποιες μεταγραφές στις θέσεις που πονάμε ας δώσουμε χρόνο να πέτυχουμε το καλύτερο δυνατό.
Άργησαν το συνδέω με το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιγνίδι.
Ακούω πως θα γίνουν άλλες 5-6 προσθήκες επιπλέον.
Στις κρίσεις των παικτών σε γενικές γραμμές ομογνωμώ.
Αυτό που με απογοήτευσε είναι πως πολλά σουτ πάνε στα περιστέρια, ιδίως από τον Καμαρα, τα άλλα τα έχει μαχητικότητα που αναφέρεις κλπ.
Ο Τορο θα βοηθήσει- αυτός ο παίκτης δεν είναι λιπόψυχος, είναι καρυδάτος.
Πάμε τώρα στους αντίπαλους.
Είδα λίγο ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Για τον ΠΑΟΚ φαίνεται πως είχα δίκαιο σε προηγούμενες κρίσεις μου εδώ μέσα.
Έχει μοντάρει καλά και ισορροπημένα την ομάδα ο Ρισβαν, έχει γρήγορους παίκτες και ισορροπημένες γραμμές.
Ο Λημνιος όπως είπα άλλη φορά είναι αποκάλυψη – Α ΡΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ αν σε άκουγαν.
Το είχα γράψει και εγώ πριν τον Αλέφαντο βέβαια όταν τον είχα δει να παίζει εναντίον μας, μόνο που φυσικά η γνώμη μου δεν μετράει.
Πελκας και Λημνιος είναι οι πιο εξελιγμένοι παίκτες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από τους νεολαίους
Πιστεύω πως αν δουλέψει ο Βρουσαι μπορεί να είναι η επόμενη αποκάλυψη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο
Με τους παίκτες που έχουμε τώρα δεν μπορούμε να τους υπερκεράσουμε – γνώμη μου και θα δείξει, αν ενισχυθούμε ίσως, αυτοί όμως έχουν συνοχή, ενώ εμείς ακόμα όχι, και έτσι μπορεί να χαθούν βαθμοί
ΑΕΚ τώρα, διέκρινα αυτοματισμούς και φρεσκάδα αφύσικο για την εποχή, παραμένει όμως ομάδα.
Και με αυτούς θα δυσκολευτούμε.
Ήταν καλό και για εμάς οι βαθμοί που πήρε ο ΠΑΟΚ για την χώρα, και τώρα είναι η σειρά μας.
Μέσα από τον ανταγωνισμό θα σφυρηλατηθούν καλές ομάδες
Ελπίζω να γίνει κάτι καλό και στο τέλος να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Για να υπάρχουν ελπίδες όμως πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, οι ομάδες κτίζονται δεν αγοράζονται, απαιτώ συνοχή από τον κόσμο και όχι γιουχαΐσματα.
Εντάξει έχουν γίνει λάθη αλλά ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω
ΟΜΑΔΑ δεν είναι μόνο οι ΠΑΙΚΤΕΣ ήμαστε και ΕΜΕΙΣ
Χάρηκα που εχτές είδα τον Σάββα Θεοδωρίδη στο πλάνο με τον Σιοβα – του εύχομαι να υγιαίνει και να κάνει περισσότερα παιδιά γαυράκια με την σωστή κατήχηση.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΦΑΝΤΟ.

Εικόνα matrasimca

Μην ξεχνας ΕΥΡΥΠΙΔΗ πως ο Νικολας ηταν παικτης και προπονητης της ομαδας και αγαπα την ομαδα.
Οταν υπεδειξε τον Λημνιό σε αρθρο του δεν κερδιζε τιποτα, μονο χαρα θα κερδιζε και ικανοποιηση.
Αυτος που με τον τροπο του δουλευει αφιλοκερδως για την καταξίωση της ομαδας ειναι περισσότερο αξιος εμπιστοσύνης απο έμμισθους.
Γραφικος η αμορφωτος μπορει να ειναι ο Νικολας, αλλα μπαλα ξερει κανταρια, ματι εχει πολυ καλο, και πανω απ' ολα ειναι Ολυμπιακος ενας απο εμας.
Ειναι ενας αμισθος σκαουτερ - γιατι μας πειραζει?

Εικόνα matrasimca

Μην ξεχνας πως ο Νικολας ηταν παικτης και προπονητης της ομαδας και αγαπα την ομαδα.
Οταν υπεδειξε τον Λημνιό σε αρθρο του δεν κερδιζε τιποτα, μονο χαρα θα κερδιζε
Αυτος που με τον τροπο του δουλευει αφιλοκερδως για την καταξίωση της ομαδας ειναι περισσότερο αξιος εμπιστοσύνης απο έμμισθους.
Γραφικος η αμορφωτος μπορει να ειναι ο Νικολας, αλλα μπαλα ξερει κανταρια, ματι εχει πολυ καλο, και πανω απ' ολα ειναι Ολυμπιακος ενας απο εμας.
Ειναι ενας αμισθος σκαουτερ - γιατι μας πειραζει?

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Ναι βεβαίως, για αυτό έλεγε αυτά που έλεγε για Μανωλά και Μιλιβόγεβιτς.Είναι γραφικός,όχι αμόρφωτος και ναι μας πειράζει.Όσον δε αφορά το Λημνιό κατά πρώτον ΔΕΝ είναι καλλίτερος των Βρουσάι,Ποντένσε,Χριστοδουλόπουλου και κατά δεύτερον χτες που είδα τον αγώνα ήταν ανύπαρκτος.Δεν μπορεί μια σοβαρή ομάδα να στηρίζεται στις απόψεις του Αλέφαντου και του κάθε γνώστη του πληκτρολογίου και του καναπέ.Μια φορά το έκανε ο Μαρινάκης με το Ζαρντίμ και άκουσε τους παντογνώστες γάβρους και μετά σας έλειπε.Το γεγονός ότι φτιάχνουμε ομάδα από την αρχή και θέλετε να χέζει κεραυνούς από το φιλικό με την Τρούιντεν το έχετε ξεχάσει όπως έχετε ξεχάσει όλα αυτά που λέγατε ,να τα αλλάξει όλα ο Μαρινάκης.Τώρα πως γίνεται αυτό σε δυο μήνες,το φτωχό μου μυαλό δεν το καταλαβαίνει.Αν θέλετε λοιπόν να σας ακούσει ο Μαρινάκης μπορείτε να στείλετε Α) τα βιογραφικά σας στην παε και την ιστοσελίδα του Μαρινάκη και Β) τις απόψεις για ποιούς παίκτες πρέπει να αγοράσει ,πόσα λεφτά να χαλάσει και το πως πρέπει να γίνεται η προπόνηση στα ίδια μέρη.

Εικόνα Harry red logic

Γιατρέ μου είσαι ιδιαίτερα οξύς και ειρωνικός, δεν αντιδικούμε μεταξύ μας. Οι αντίπαλοι μας είναι απέναντι φοράνε κίτρινα ,πράσινα μαύρα κ.α. Εμείς φοράμε τα ερυθρόλευκα χρώματα!
Απόψεις καταθέτουμε με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον Ολυμπιακό .
Στηρίζουμε τον Πρόεδρο που έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στον Θρύλο, ξέρουμε τι τραβάει από τους κατσαπλιάδες !
-Το ΜΟΝΟ που θέλουμε είναι αγωνιστική ενίσχυση της ομάδας, στο μέτρο βεβαίως του εφικτού!
-ΤΟ ΜΌΝΟ που ΔΕΝ θέλουμε είναι να μας κάνει πάλι κηδείες ο νιάου ο ουζουνίδης,ο βάζελος , τα Γιάννενα,το Περιστέρι κλπ
Με δυο λόγια εποικοδομητική κριτική με στόχο την πρόληψη!="των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"
Καταθέτω και εγώ την γνώμη μου ευθαρσώς με βάση και τις παραστάσεις 5 δεκαετιών!
-ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΑΦΟ 4(ως ανωτέρω του κ. Απόστολου).
Υ.Γ.1. Οι γνώμες μας ας ριχθούν στο καλάθι των αχρήστων!δεν είναι ζητούμενο η απόδειξη της ποδοσφαιρικής μας κατάρτισης ,κάθε άλλο δεν είμαστε προπονητές ούτε εμπειρογνώμονες του αθλήματος!
-Την ευθύνη των επιλογών έχει ο Πρόεδρος που λαμβάνει εισηγήσεις από τους συμβούλους του.
Η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδος καθρεφτίζουν τις επιδόσεις των επιλογών!
Υ.Γ.2. Εκ των αποτελεσμάτων της τελευταίας διετίας δεν είμαι βέβαιος ότι οι σκάουτερς και οι τεχνικοί σύμβουλοι κάνουν τις καλύτερες επιλογές "Best value for money"
......................................................................................................
Εμείς σε κάθε περίπτωση πάντα αφοσιωμένοι στην θεότητα που λατρεύουμε: ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα matrasimca

Οσον αφορα την αφεντια μου αποκλειεται να ζητησα να αλλαξει ολη την ομαδα.
Για σκαουτερ μανατζερ και προπονητες ελεγα ποτε για ολη την ομαδα
Τον Ζαρντιμ δεν τον γουσταρα γιατι ποτε δεν θα ταίριαζε η φιλοσοφια του με εμας, εμεις θελουμε επιθετικη ομαδα.
Εκει που τον αντιπάθησα ηταν οταν πανηγυρισε αυτογκολ του αντιπαλου, και νικες με 1-0 επαγγελματικες
Ζητησα να μεινει ο Λεμονης περυσι (η ταση αυτη ηταν το 20%) και εκ του αποτελεσματος ειχα δικαιο, ζητησα χρονια πριν να ενεργοποιηθει ο Μητρογλου και ειχα προβλεψει σωστα και το ποσον της πωλησης του 3 χρονια πριν πωληθεί αν φυσικα τον ενεργοποιουσαν, εμεις λοιπον οι καναπεδες ενιοτε κατι βλεπουμε που δεν βλεπουν οι επαγγελματιες.
Τωρα βλεπω κατι στον Βρουσαι με την προυποθεση να δουλεψει και να ειναι σεμνος σαν τον Ρετσο.
Ειδα την αξια του ΡΕΤΣΟΥ και ειχα πει πως ειναι η επομενη μεγαλη πωληση μετα απο Μητρογλου Μανωλα, απο την προετοιμασια ακομα εχοντας δει βεβαια και κρινοντας απο καποια παιγνιδια της Κ20 που στο παρελθον εδειχνε η NOVA
Ειχα πει τον Καρσελα τιτικα εδω μεσα οταν οι περισσοτεροι τον εκθιαζαν
Δεν γουσταρα τον ΒΙΑΝΑ για εμας ηταν παλτο, ασχετα τι καταφερε εκει που παιζει τωρα και παει καλα και μακαρι να συνεχισει, για εμας με νοιαζει και σε εμας ηταν απο τους μεγαλυτερους γκαφατζηδες στην θεση
Οταν φωναζαμε μερικοι παρτε τον OCHOA για τερμα εφεραν τον Ελβετο Κοστανσο για να γελασει και ο καθε πικραμενος.
Αν διαβασες αυτα που γραφω γενικα θα δεις πως δεν περιμενω μια ομαδα με 15 αλλαγες θα παιξει αμεσως ομορφο ποδοσφαιρο.
Για τον Λεαλι τι λεγαμε? ΟΞΩ - ειχε μεσον και επαιζε με τοσες γκαφες?
Θα σου πω τον Δεκεμβρη τι νομιζω για την ομαδα.
Αλλα πες οτι τον Δεκεμβρη θα εχουμε φτιαξει την καλυτερη ομαδα, μεχρι νε γινουν ομαδα ολοι οι νεοφερμενοι πιστευεις πως ειναι ευκολο να ειμαστε πρωτοι?
Οσο για τον Λημνιο θα σου πω σε τι ειναι καλυτερος απο αυτους που αναφερεις, σε ταχυτητα, μην ξεχνας πως ειναι νεος.
Πιστευω στα γραπτα που μενουν και ο καθενας απο εμας μπορει να δει τα λαθη του και τα σωστα του, θα κρινομαστε και θα κατακρινομαστε οταν πρεπει.
Επειδη πιστευω στην Δημοκρατια πιστευω και στην κριτικη, δεν υπαρχει το αλαθητο του Παπα.
Εμεις κρινομαστε απο αυτα που γραφουμε και προβλεπουμε και η Διοικηση θα κριθει εκ του αποτελεσματος στο πρωταθλημα.
Αν ομως αυτα που γραφω εγω η εσυ, οπαδοι γαρ, βγαίνουν ποιο σωστα απο αυτα που βλεπουν οι σκαουτερ της ομαδας τοτε αλίμονο μας.
Θα προτιμουσα βεβαιως να πεσω εγω εξω σε αυτα που βλεπω αρνητικα και να παει καλα η ομαδα, τοτε θα εχεις ολα τα δικαια να χλευασεις εναν ακομα προπονητη του καναπε.
Να εχεις καλη μερα φιλε ΕΥΡΙΠΙΔΗ

Εικόνα Harry red logic

Φίλε Σύγγαυρε συμπλέω κατά κανόνα με τις απόψεις σου.
Το κρίσιμο, κατά την γνώμη μου,ζήτημα είναι "πως αξιολογεί την σημερινή κατάσταση-το περιβάλλον"- ο Πρόεδρος.
Με δεδομένο ότι θέλουμε το πρωτάθλημα θεωρώ ότι πρέπει να κάνει ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ για να προσπεράσουμε Ιβαν και νιάου που τώρα προπορεύονται!Ίδωμεν!