Η Zetta και τα...σκερτσάκια της.



Η Ζetta είναι ένα μη υπαρκτό κοριτσάκι. Είναι ένα πλάσμα της φαντασίας μου μόνο. Που ταιριάζει, ως παρομοίωση, μ΄έναν γνωστό, πολυχρωματόφιλο και όχι αντικειμενικό ( άλλο πράμα τούτο το τελευταίο ) ιστότοπο. Η Ζetta λοιπόν, είναι πολύ δημοφιλής. Έχει πολλούς μα πολλούς φίλους στο περιβάλλον όπου κινείται. Την έχω προσέξει από καιρό βέβαια. Κυρίως το ύφος και τα μάτια της. Έχει ένα ύφος περισπούδαστο, ένα "τα προλαβαίνω να σας τα πω πρώτη όλα", ένα "κοιτάτε με τί τεκμηρίωση έχω", "με πόσα καταπιάνομαι" κ.α. Τα μάτια της πάλι, παρουσιάζουν μια ιδιομορφία στο κοίταγμα. Άλλοι τη βρίσκουν ελκυστική, άλλοι καθόλου. Λέγεται "κατ΄επιλογήν στραβισμός". Αλληθωρίζει δηλ. η κοπελίτσα. Εκεί που επιλέγει. Στην περίπτωσή της και ΠΑΓΙΩΣ, προς αντιΟλυμπιακή κατεύθυνση. Το ξέρουμε δα όλοι εμείς οι γαύροι, φυσικά και δεν κομίζω Γλαύκα εις Αθήνας, αλλά νααα...σήμερα ας πούμε "ξαναχτύπησε" το βλεμματάκι της, γαργαλώντας με κατά κάποιον τρόπο εκ νέου. Υποβολιμαία. Ως συνήθως. Με σκοπό δηλ. να επηρεάσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ, εντυπώσεις θετικές. Θα το΄λεγα με πούστικο τρόπο, αλλά μακράν εμού τέτοιες βωμολοχίες. Εξάλλου ο πούστης σήμερα προσόν θεωρείται και καθόλου μάλιστα δυσεύρετο...

Ο Νάτχο είναι πια παίχτης του Ολυμπιακού. Εξαρο-οχτάρι ποιοτικό, με καλό βιογραφικό, για το οποίο όλοι ευχόμαστε να ισχυροποιήσει τη γραμμή εκείνη της ομάδας η οποία απαιτεί ενδυνάμωση,  σίγουρα περισσότερη από τις άλλες δύο της ομάδας. Όλα βέβαια αποδεικνύονται στο χόρτο, αλλά η υποδοχή του νέου αποκτήματος  εκ μέρους του γαυρολαού υπήρξε από χθες πολυεπίπεδα θετική έως και ενθουσιώδης. ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, σκόπευσε σήμερα το πρωί η Zettoula μας... Θέλοντας να μετριάσει, να προβληματίσει, να σκιάσει λιγουλάκι το ερυθρόλευκο χαμόγελο και να το αντικαταστήσει μ΄έναν αδιόοορατο, έστω και για ελάχιστο χρονικό διάστημα, σκεπτικισμούλι... Παλιά δημοσιογραφικά κόλπααα...

ΠΩΣ; Μα με μια φωτογραφία του Τζαβέλλα και μια απόκρουση πέναλτι. Του ευχήθηκε του Ισραηλινού με τη φράση "καλή τύχη αρχηγέ" ο Τζαβέλλας,  στο νέο του ξεκίνημα στον Ολυμπιακό. Γνωστές οι διαφορές του με τον Πάοκ, εξηγούν και την ενέργειά του. Που΄χει δόση πικαρίσματος. Ναι. ΑΛΛΑ η φωτογραφία του παίχτη, με την ασπρόμαυρη φανέλα, ήταν ΣΚΟΠΙΜΑ επιλεγμένη για να τον υποβαθμίσει, να τον χαρακτηρίσει ΑΡΝΗΤΙΚΑ: απ΄τις πιο άσχημές του, να διαμαρτύρεται, θα΄λεγε κάποιος ότι τον διακωμωδεί κιόλας, κ.α. Μπορούσε εύκολα το Zettaki μας να βάλει μια που να τον κολάκευε. Όοοοχι... Της αρέσει της πιτσιρίκας η ίντριγκα, πάντα μέσα στο πλαίσιο της δόλιας αντιΟλυμπιακίτιδας που την διακρίνει. Σαν να μας λέει " Κοιτάτε ρε, ποιός καλοσορίζει τον Νάτχο... Ο...Τζαβέλλας. Αυτό ο ασχημομούρης, ο καυγατζής, ο έτσι, ο αλλιώς, για να ΜΕΙΩΣΕΙ την ενέργεια του καλωσορίσματος του παλιού του συμπαίκτη. Να την υποβαθμίσει ΗΘΙΚΑ.

Και το πέναλτι; Ένα ΧΑΜΕΝΟ πέναλτι που΄χε χτυπήσει ο Νάτχο και ο Κάρολ, απ΄τους καλύτερους τερματοφύλακες που΄χουν περάσει διαχρονικά από τον Ολυμπιακό, το΄χε απΕκρούσει που λέει και μια ψυχή η οποία παρουσιάζει και νέες εκδόσεις τελευταία... Έπρεπε να μας δείξει η μικρούλα, να μας το θυμίσει ντε ( πάντα στα πλαίσιά του ενημερωτικού...πλουραλισμού της ) ότι ο Νάτχο ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ πέναλτι, κι΄όχι ότι τα βάζει στο άνετο όπως μας τα λένε όλα τα βίντεο για τον παίκτη. Έτσι να μειώσουμε όσο και όπως μπορούμε προκαταβολικά ( και πάντα...υποδόρια αλλά με την ετικέτα και καλά της...δημοσιογραφικής ανάσυρσης ενσταντανέ από το λησμονημένο παρελθόν, μη τυχόν και τα ξεχάσουμε ) το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού. ΚΑΘ΄ΕΞΙΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΖΕΤΤΑS. ΤΗΣ...ΣΚΕΡΤΣΟΖΑΣ ZETTAS.

Θα μου πει κάποιος: Και τί ασχολείσαι τώρα με δαύτα ρε Απόστολε, αφού τους ξέρεις και τα ρέστα. Ε, είμαι σε "μουτηδινείστικη φάση" τώρα το πρωί, γιαυτό...

Υ Γ. Διαβάζω πολύ...προχωρημένα πράματα για Μπέρνλι και Μπασάκσεχιρ στα επαγγελματικά ΜΜΕ, ου μην και στα περιβόητα σόσιαλ. Απαραιτήτως. Γουστάρει να ξεφεύγει πολύ μπροστά ο Έλληνας. Σ΄αυτά ειδικά. Κάντε κράτει παίδες! Να δούμε πρώτα τί θα γίνει με τη Λουκέρνη και μετά, ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ, τα σπουδαία. Δε γουστάρω αποπροσανατολισμούς στα μυαλά των ποδοσφαιριστών μας και ο νοών νοείτω: μεταγραφές, δύσκολοι δυνητικοί αντίπαλοι, ξέρετε....

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Απο την ομαδα μας ελειπε παικτης με ηγετικα προσοντα.
Αγορασαμε λοιπον ενα παικτη που ειναι η ηταν αρχηγος της Εθνικης ομαδας της χωρας του αρα ηγετης.
Με προσοχη και οι υπολοιπες αγορες, δεν θα ηθελα παικτες απο ομαδες που εχουν υποβιβαστει
Θελουμε νικητες

Αποστολε δεν αφηνουμε να πουστρακια τα δημοσιογραφικα να μας χαλανε την διαθεση. Αργυρωνητοι ειναι οι ανθρωποι (πολλοι εξ' αυτων) και πανε οπου φυσαει ο ανεμος τα ριαλια.

Τις αδυναμιες μας τις εχουμε εντοπισει,εχουμε κανει τις συγκρισεις με τους ανταγωνιστες και προχωραμε με μυαλο
Καλη επιτυχια στην ομαδα στο πρωτο της Ευρωπαικο παιγνιδι της σαιζόν.
Ολοι μαζι χειροκρότημα απο το 1 μεχρι το 90

Εικόνα apostolos gaganis

Εκείνο που με διακατέχει για μεθαύριο δεν είναι ούτε το άγχος ούτε βέβαια ο φόβος. Είναι κυρίως η περιέργεια για το τί θα δω από εμάς...

Εικόνα George - Mati

Να είσαι καλά αγαπητέ Απόστολε που βρίσκεσαι ΠΑΝΤΑ στις ερυθρόλευκες επάλξεις, ΑΚΟΙΜΗΤΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ εναντίον κάθε τι αντι
ολυμπιακού !!!! Το θέμα είναι να μην μασάμε οι οπαδοί του Θρύλου από Ζεττούλες και λοιπές ...ούλες .... !!! ΓΕΡΑ για το πρώτο βήμα την Πέμπτη με τους ωρολογοποιούς !!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ελπίζω να μην παίξουνε τόσο καλά όσο φτιάχνουνε καλά ρολόγια...

ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ.

Εικόνα djole11

Ο Νατχο ειναι παιχταρας.Ο μονος επι εποχης Ιβαν μαζι με τον Ματος το δεξι μπακ που θα ηθελα στον Ολυμπιακο.Και σε ηλικια που αν δεν εχει τραυματισμους (φτουφτου) εχει ανετα 2-3 χρονακια σε πολυ υψηλο επιπεδο.Επισης ειναι παιχτης με ΗΓΕΤΙΚΑ προσοντα,δεν κρυβεται,δεν ειναι λουλου δεν ειναι τυχαια εξαλλου αρχηγος της εθνικης της χωρας του.Τωρα δλδ να μην πουμε ΜΠΡΑΒΟ στη διοικηση?
Με 1-2 ακομα μεταγραφες ''επιπεδου Νατχο'' το ροστερ ειναι υπερπληρες.Κατα τη γνωμη μου με Βουκοβιτς,Μερια,Σισε,Τορο ειναι οκ στα σεντερ μπακ.Εκει που χρειαζομαστε ενισχυση ειναι στο 6 και στα εξτρεμ,οπου Λαζαρος και Ποντενσε θα χρειαστουν ποιοτικη βοηθεια.Και αν μπροστα δε μπορει ο Ανσαριφαρντ γιατι ντε και καλα να παρουμε ξενο και να καψουμε το Μανο??
Για το ματς της Πεμπτης το κυριοτερο ειναι να κρατησουμε πισω το μηδεν.Τετοια εποχη καθαρα μετραει η προκριση τιποτε αλλο.Προκριση με οποιονδηποτε τροπο και μετα με ηρεμια να γινουν οι προσθηκες και να παιξουμε και μπαλιτσα.

Εικόνα apostolos gaganis

Νίκη με μηδέν παθητικό. Ναι. Γρήγορα οι προσθήκες. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελέσματος.

Το βλέμμα μας στο ΜΕΛΛΟΝ.

Εικόνα djole11

Μακαρι να ισχυει το ''ανεξαρτητως''...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πολύ εύστοχο το ψυχογράφημα της Ζετούλας... Και υπάρχουν πολλές Ζετούλες... μέχρι αηδίας θα έλεγα...
Κατά τα άλλα εκτιμώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο ο οποίος θα πρέπει απαραίτητα να περάσει και από τις θέσεις 6 και 9. Με λίγη τύχη, ίσως δεν αργήσουμε τόσο να ανακάμψουμε συνολικά.
Αισιοδοξούμε, στηρίζουμε και επαγρυπνούμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Ένα καλό ξεκίνημα την Πέμπτη θα΄ναι σίγουρα πολύ θετικό. Αλλά και ένα - ο μη γένοιτο - αρνητικό, δεν θα πρέπει να γίνει αποδεκτό με τις συνήθεις αδυναμίες του Έλληνα. Ναι. Συστράτευση από΄δω και πέρα, στήριξη συνεχής και ΥΠΟΜΟΝΗ.

Εικόνα ThomasK

Δεν πα να λέει η Zetta και η κάθε Λουλού της...αντικειμενικότητας. Πεντάρα
δεν δίνω. Βέβαια μια μουτηδινείστικη κατάσταση σηκώνει ένα χώσιμό της :)

Λουκέρνη πρώτα και μετά, εάν όλα πάνε καλά, ασχολούμαστε με την
επόμενη. Ως οπαδοί ας έχουμε υπόψη το κάζο με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.

Υ/Γ. Για να καταλάβω με τους ΠΑΟΚτσήδες: Ο ΠΑΟΚ απέρριψε τελικά τον
Νάτχο ή αυτός τον ΠΑΟΚ; 'Η τώρα ο παίκτης δεν μετράει όπως πριν από
4 χρόνια;

Εικόνα apostolos gaganis

ΥΓ. Unanswered question...

Εικόνα ThomasK

Ν' απαντήσει στο γήπεδο ο Νάτχο :)

Εικόνα dimitrov7

Ωραίο και περιποιημένο. Διότι η πουστιά είναι και προσόν είναι και επάγγελμα προσοδοφόρο είναι κυρίως στάση ζωής.
Η εκλεπτυσμένη δε πουστιά είναι υψηλής προστιθέμενης αξίας προσόν. Η κρυφοπουστίτσα που λέμε.
Κι όμως κατά βάση μιλάμε για μπάλα. Σιγά τα ωά. Πως γίνεται να μαζεύονται τόσοι πούστηδες και να ασχολούνται με σένα και όχι με κάτι .... σημαντικό.
Το μεγαλείο του Θρύλου τελικά (και)από κάτι τέτοια το καταλαβαίνεις.
Αυτό το σύνδρομο πάντως είναι σημαντικότερο.
https://www.gavros.gr/article/monimes-sthles/spyros-gromhtsarhs/262994-o...
Καθότι εσωτερικό. Νομίζω πως είναι του γιατρού πλέον. Δεν ξέρω πως λέγεται στην ψυχιατρική.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε καμιά ομάδα της χώρας μας δεν υπάρχει ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ το γνωστό φαινόμενο που περιγράφει ο Γρομητσάρης στην παραπομπή που μου έστειλες. Σε καμιά.

ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ στα σπλάχνα μας. Στον εγκέφαλο η εντόπισή του. Μικρονοίωμα, θα το ονομάτιζα.

Εικόνα Red Kokkinos

Εχεις κεφια σημερα Αποστολε, να εισαι καλα!
Οσον αφορα τωρα την Ζετουλα (δεν γνωριζουμε αν φερει και εσωρουχο... σαν αγνουλα που ειναι) παλαια μας τεχνη κοσκινο. Χιονια στα βουνα... Βεβαια καλα ειναι να μην τα αφηνουμε να περνανε απαρατηρητα. Να ξυπνουν οι νεοι...

Εικόνα apostolos gaganis

Άτιμη φάρα οι...Zettoules.

Εικόνα Fotiadko7

Καλημέρα Απόστολε και συγγαυροι φιλοι. Αυτό που μπορω να πω μετα βεβαιότητας είναι πως ο Νατχο "τους πονάει" γιατί είναι παικτης ποιοτικός με γρήγορη σκέψη και πάσες ακριβείας, είναι παικτης που πραγματικα έλειπε απο το παιχνιδι του Ολυμπιακού μετα την φυγή του τεράστιου Τσορι. Κι εσείς εκεί κάτω στο λεκανοπεδιο ακούτε μονο τα μισά , ρωτηστε κι εμας εδώ στα βορεια που ακούμε τα ραδιόφωνα της Θεσ/νίκης, και τους έχουμε μαθει πια καλά,να σας πουμε για τις φιλοτιμες προσπάθειες απαξίωσης της μεταγραφής που κανουν στα μικρόφωνα καθως και τα επιχειρήματα που εφευρισκουν για το φιάσκο με τη μεταγραφή του Σουηδού μεσου που λιβανιζουν ενα ολοκληρο καλοκαιρι!!!! Όλα αυτά δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ φυσικά εμας, εμείς αγαπάμε την ομάδα μας και μονο και όλοι οι άλλοι μας αφήνουν αδιάφορους, αυτό που έχει σημασία είναι να προσθέσει η ομάδα ποιότητα και ο Ισραηλινός σίγουρα προσθέτει! Με το καλό κι ο Γκιγιερμε κι ένας βαρβάτος γκολτζης για το κερασάκι και θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο πιστεύω. Απο εκεί κι έπειτα ο χρονος που θα χρειαστεί να "δέσει" η ομάδα και να βρουν χημεία οι παίκτες θα είναι το μονο που θα απομένει για να δουμε ωραία πραγματα. Ας παρουμε τώρα το επιθυμητό αποτέλεσμα με την Λουκέρνη και προσεχώς τα καλυτερα. Καλό σας μεσημέρι αδερφια

Μονο Ολυμπιακός!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ασφαλώς. Καλό σου μεσημέρι, βόρειε αδελφέ.

Εικόνα REDHERAKLIO

Καλημέρα.Πολύ καλά κάνεις και ασχολείσαι...Ειδικά με κάτι τέτοιους κουτοπόνηρους ξυπνιτζήδες και τις πουστίτσες τους,τίποτα δεν πρέπει να μένει ασχολίαστο,τίποτα δεν πρέπει να πέφτει κάτω. Με γαυροχαιρετισμούς και συγχαρητήρια γιά τα κείμενά σας ,από το ασπροκόκκινο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εικόνα apostolos gaganis

Πολλούς χαιρετισμούς και ευχές για καλό καλοκαίρι ( ποδοσφαιρικώς και μη ), Ερυθρηράκλειε.