MEΡΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΡΝΛΙ...



Εύλογο να μου΄χει κολλήσει στο μυαλό η Μπέρνλι. Με τί άλλο ν΄ασχοληθώ ποδοσφαιρικά; Γυρνάω λοιπόν από προχθές σχεδόν όσα fora μπορώ για να μαζέψω απόψεις, όλες συμφωνούνε: δύσκολος αντίπαλος. Κι΄από συναισθήματα οπαδικά, αυτά κυμαίνονται με κυρίαρχο τον σκεπτικισμό. Κυρίως γιατί είναι αγγλική ομάδα, κι΄εκεί έχουμε αρνητική παράδοση μιας και δεν τους έχουμε αποκλείσει ποτέ. αλλά κι΄επειδή είμαστε μια νέα ομάδα που τώρα φτιάχνεται κι΄είναι πολύ νωρίς ακόμα να μας εδραιώσει ένα αίσθημα εμπιστοσύνης, ασφάλειας, ειδικά σε παιχνίδια ευρωπαϊκά. Τη γνώμη μου, θα την διατυπώσω στο τέλος του άρθρου.

Την Αγγλία την έζησα πολύ παλιά. Πριν από 45 χρόνια. Όχι ως τουρίστας. Δύσκολη χώρα. Δεν την πήγαινα, όσο ήμουν εκεί. Δεν μου ταίριαζε. Σοβαρή, οργανωμένη, σίγουρα. Αλλά πολύ μουντίλα ρε παιδί μου και γενικά ένας "αέρας" που δεν τον γουστάριζα. Οι Άγγλοι, ιδιότυποι, με τα καλά και τ΄άσχημά τους. Άμα σε γνωρίζανε πάντως από κοντά κι΄ήσουνα ο.κ. μαζί τους, εκπληττόμενοι κάπως είν΄αλήθεια, σ΄εκτιμούσανε πολύ, στο δείχνανε ανελλιπώς, δε σε "ρίχνανε" κι΄ήταν ειλικρινά ευγενικοί ΚΑΙ ανοιχτοί μαζί σου. Ειδικά οι γυναίκες, χωρίς να το πηγαίνω - απαραίτητα - στο...πονηρό. Έπρεπε να δώσεις μάχη βέβαια, για να τους "πείσεις". Άπαξ και "χωνόσουνα" πάντως, δε σ΄αφήνανε και το χέρι τους σε κράταγε σταθερά.

Στο Μπέρνλι δεν έχω πάει. Την πόλη. Ούτε την ομάδα του παρακολουθούσα. Έριξα μια ιντερνετική ματιά και στα δύο. Η πόλη, τυπική αγγλική, τίποτα το ιδιαίτερο. Η ομάδα μας ενδιαφέρει. Ιστορική, ιδρύθηκε πριν από 136 χρόνια, έχει πάρει δυο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο κι΄έχει φτάσει μια φορά στον προημιτελικό του Κυπέλλου πρωταθλητριών παλιά. Χρώματά της το βυσσινί και το ανοιχτό μπλέ στις φανέλες με άσπρα παντελονάκια. Τους λένε Clarets, απ΄το κόκκινο χρώμα προφανώς του κρασιού Μπορντό. Παίζουν σ΄ένα γήπεδο 22.000 περίπου θέσεων, το Τερφ Μουρ και πέρσι τερμάτισαν έβδομοι ( στους 20 ), κάτω απ΄την Άρσεναλ και πάνω απ΄την Έβερτον, με 46 βαθμούς διαφορά από την πρώτη, Μάντσεστερ Σίτι. Στο Τransfermarkt είδα ότι έχει 26 παίχτες δυναμικό, οι μισοί είναι ξένοι, οι μισοί επίσης παίχτες της (13) είναι διεθνείς, ο μέσος όρος ηλικίας είναι μεγάλος, τα 29,2 χρόνια, και η τρέχουσα χρηματιστηριακή τους αξία ανέρχεται συνολικά στα 188.25 εκ. ευρώ, ενώ του Ολυμπιακού θυμίζω 85. Άλλο χρήμα όμως πέφτει εδώ κι΄άλλο εκεί. Απ΄τους παίχτες της τέλος, που δεν τους έχω δει, διέκρινα πάλι στο Trm. ότι 11 έχουν σημερινή χρηματιστηριακή αξία 10 εκατομμυρίων ευρώ και άνω, με ακριβότερο τον 26άρη σέντερ φορ Γουντ που αποτιμάται στα 18 εκατομμύρια με συνεχή και κατακόρυφη σχεδόν αυξητική τάση απ΄το 2016 και μετά. Toυς βάζω στο βιντεοστόχατρό μου κι΄ότι προλάβω, αφού Πέμπτη κοντή γιορτή που λένε...

ΛΟΙΠΟΝ! Λοιπόν τί; Άμα τους παίξουμε σοβαρά και ψυχωμένα, μπορούμε να τους αποκλείσουμε. Έτσι πιστεύω. Θα πρέπει να υπάρξουν και στοιχεία ηρωϊσμού. Απαραίτητα. Είναι μια μεσαία ομάδα στην πατρίδα της, ΑΓΓΛΙΚΗ βέβαια, την περιμένω να κλειστεί πολύ στο Φάληρο αλλά στην έδρα της να λυσσομανάει. Το στιλάκι της, αναμενόμενο: Δύναμη, μάξιμουμ μαχητικότητα μέχρι σκληρότητας, πρεσάρισμα, πείσμα, πειθαρχία, αέναη κίνηση με αδιάκοπες τρεχάλες, σέντρες και άγιος ο Θεός, επιμονή μέχρι τέλους στο στόχο, μη μας βάλουνε νωρίς γκολ εκεί πάνω μοναχά. Εδώ κυρίως πιστεύω ότι θα παιχτεί η πρόκριση. Απόλυτη συγκέντρωση από μας, ειδικά στην αμυντική λειτουργία, και κατά το δυνατόν καλύτερη εκμετάλλευση των όποιων ευκαιριών κάνουμε. Αυτό το τελευταίο το΄χω -ποδοσφαιρικά- σίγουρο, θεωρώντας πως έχουμε τους παίχτες μπροστά για να τους κάνουμε τη ζημιά κι΄εδώ κι΄εκεί. Στη μέση και πίσω, η πολλή μεγάλη προσοχή. Δύσκολος αντίπαλος, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Πιστεύω στον φετινό Ολυμπιακό, αν και πολύ νωρίς δείχνει πράματα φέτος, και θα΄θελα οι Μεριά, Γκιγιέρμε και Χασάν να΄ναι σε θέση να μας βοηθήσουν αποτελεσματικά. Για Νάτχο, δεν είμαι καθόλου σίγουρος λόγω ανετοιμότητας ακόμη. Θα δούμε.

Την ερχόμενη Πέμπτη τελειώνουν τα ψέματα, τελειώνουν οι διακοπές και μαζί και οι δικαιολογίες. Το Καραϊσκάκη θα ΠΡΕΠΕΙ να καργάρει και να΄ναι ΦΩΤΙΑ! Σε οιαδήποτε εξέλιξη. Ο Πάοκ έτρωγε δύο στο πρώτο εικοσάλεπτο και το γύρισε 3 - 2, με συνεχή στήριξη ( και...ηλίθιο καβάλημα του καλαμιού απ΄τη μεριά των Ρώσων βέβαια ). Τα σωστά θα τα λέω. Τους έχω ψέξει - και δικαίως - πολλές φορές. Αλλά το καλό, το χρήσιμο, το απαραίτητο, θα το επιδοκιμάζω απ΄όπου κι΄αν προέρχεται. Στο τέλος, την πήρε την πρόκριση. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ. ΕΜΠΡΟΣ!

Θα...επανέλθουμε, φυσικά.

Σχόλια

Εικόνα John Zolo

Γεια σου Αποστόλη μου
Τα ξαναείπαμε...ο Άγγλος είναι Άγγλος ! Δεν καταλαβαίνει από τριάρες, από κούραση, δεν υποτιμά κανέναν...
Στο κάτω κάτω ήταν πέρσι η 7η κατά σειρά ομάδα, μετά τους big six της Premier League
Γι αυτό "τον νου σας ρεμάλια..." που έλεγε ο Κωνσταντάρας, τον νου σας διότι ο πρώτος αγώνας είναι εδώ άρα εμείς έχουμε το άγχος...και το νέφτι στον κώλο !
Και όπως σωστά γράφεις τα ψέμματα τελείωσαν, οι δικαιολογίες τέρμα και οι μετεγγραφές έγιναν ! Πρέπει να γίνουμε άνδρες - που λέει ο λόγος - λοιπόν και μαζί με την εξέδρα στα κόκκινα (έτσι ;;;) να χτίσουμε την βάση για τους ομίλους, αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα (αυτό με καίει εμένα...) στους αλλόθρησκους και στους πολιτικούς υποστηρικτές τους ότι...

THE LEGGEND IS BACK FOR GOOD, MOTHER FUCKERS !!

Εικόνα Fotiadko7

Καλημερα και καλη εβδομαδα Αποστολε και φιλοι. Με το προνομιο να εχω δει το χθεσινο παιχνιδι της Μπερνλι εχω να πω οτι δεν τρομαξα με αυτη την ομαδα, πιστευω οτι μπορουμε να παρουμε καθαρο σκορ απο τον Ναο και να παμε ηρεμοι στην ρεβανς. Η Γουοτφορντ εδειξε τον δρομο, το ματς θελει πολυ τρεξιμο στο κεντρο , πιεση στην λιγο αργη αμυνα τους κι ελπιζω να ειδε ο Μαρτινς οτι ειναι πολυ επικινδυνη ομαδα στο ψηλο παιχνιδι αν τους αφησεις περιθωριο! Παντως ο τερματοφυλακας τους και το κεντρικο αμυντικο τους διδυμο ,στο ματς που ειδα τουλαχιστον, δειχνανε πολυ ασταθεις και απορουσα πως εχει διαφημιστει τοσο η "καλη" τους αμυνα!Θεωρω οτι ολα εξαρτιωνται απο τον Θρυλο μας, ο σοβαρος Ολυμπιακος μπορει να βαλει ενα με δυο γκολ και με λιγο προσοχη στην αμυνα να τους περασει! Φαγανε γκολ με ολους τους τροπους αλλωστε που επιτιθεται ο φετινος Ολυμπιακος, με συρτη σεντρα στη καρδια της περιοχης το πρωτο, με μπαλια στην πλατη της αμυνας το δευτερο και με σουτ εξω απο την περιοχη το τριτο! Καλη τυχη ναχουμε.

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα nichio 1971

Την καλησπέρα μου στην παρέα,
Εμένα Απόστολε η γνώμη μου είναι διαφορετική για τους 2 επερχόμενους αγώνες.
1. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα budget παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο. Γι αυτό εξ' άλλου και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ το πρωτάθλημα στη Ελλάδα, τα τελευταία 20 χρόνια... Γι αυτό και ο Ρωσσοπόντιος ΠΙΣΤΟΛΑΣ έχει ρίξει τόσο χρήμα (της ΟΠΟΙΑΣ προέλευσης), μπας και δει καμιά ΣΟΒΑΡΗ χαρά...
2. Ένας από τους βασικούς λόγους που φωνάζω από την αρχή για αγορά εξαριού ΚΛΑΣΗΣ ΝΩΡΙΣ, ήταν αυτό ακριβώς το ενδεχόμενο. Να σου τύχει δηλ. ΔΥΣΚΟΛΟΣ αντίπαλος στα play-off του Europa. Τώρα όμως το κακό έχει γίνει, και ο Γκιγιέρμε την Πέμπτη, μόλις που θα έχει μάθει κατα που πέφτει του Ρέντη... Ο δε Νάτχο, ετοιμάζεται...
3. Δε συμφωνώ ΚΑΘΟΛΟΥ με την εκτίμηση ότι "και να αποκλειστούμε, τι έγινε". Εγινε και παραέγινε, διότι μετά την περυσινή ΚΑΚΗ (λόγω κλήρωσης-αγγούρι) χρονιά, αν προστεθεί και ένας Αυγουστιάτικος αποκλεισμός, θα πέσουμε ΠΟΛΥ...
4. Παρακολουθώντας ΑΡΚΕΤΑ Premier League, η Burnley είναι μια ομάδα του "μισό μηδέν". Άμυνα, άμυνα και πάλι άμυνα. Θα χρειαστεί ΠΟΛΥ υπομονή και τακτική και ας ελπίσουμε η Ευρωπαΐκη απειρία των Άγγλων και το αναπόφευκτο rotation στο όποιο θα πάνε, να λειτουργήσουν ΘΕΤΙΚΑ για εμάς..
Θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 50-50. Στις λεπτομέρειες θα παιχτεί, εκτός αν ένας από τους δύο εμφανιστεί ΑΘΛΙΟΣ σε κάποιο από τα παιχνίδια...
Αναμένουμε με ενδιαφέρον, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είμαστε και η ήττα, είναι έννοια ΞΕΝΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Και η ήττα μεσ΄στο ποδόσφαιρο είναι. Φυσικά και θα με πειράξει. Και πολύ αν θέλεις. Αλλά δεν είναι ούτε δυνατό και πολύ περισσότερο σκόπιμο, να κολλήσω εκεί. Και δεν θα κολλήσω. Θα προχωρήσουμε φυσικά. Και ο στόχος παραμένει: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Έλα που πιστεύω όμως ότι θα προκριθούμε...

Θα δούμε.

Εικόνα Romain

Γειά σου Απόστολε,

Για μένα η χρηματιστηριακή αξία είναι το πιό σημαντικό στοιχείο όταν συγκρίνεις δύο ομάδες. Όχι το μόνο ή το απόλυτο αλλά όταν είναι διπλάσια είναι νομίζω critical που λένε και στο Μπέρνλι.

Και αυτή η αξία δεν είναι μόνο για την Αγγλία ή την Ελλάδα αλλά ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Όπως και η αγορά. Άρα έχει τεράστια σημασία. Κλειδί αυτό που αναφέρεις ότι 11 παίκτες έχουν χρηματιστηριακή αξία πάνω από 10 εκ. Μία Ελληνική ομάδα δηλαδή δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα από αυτούς τους 11.

Βέβαια σε ένα αγώνα προκριματικών παίζει ρόλο και η ετοιμότητα, η ομοιογένεια, η ψυχολογία, η πείρα, και η τύχη. Και αν η πρόκριση κριθεί σε ένα γκόλ τότε είναι εύκολο να κριθεί σε κάποια λεπτομέρεια.

Ακούω ότι... "θα περάσει ο Ολυμπιακός" (Σωτηρακόπουλος), "να μην υποτιμήσει την Μπέρνλι", (Σπύρος Γρομητσάρης, στον Γαύρο), άλλοι που λένε "μα ποιά Μπέρνλι?".

Την στιγμή που δεν έχουμε ποτέ αποκλείσει ομάδα απο την Prenier League.

Για μένα θα είναι άθλος αν την περάσουμε, και οι πιθανότητες πιστεύω είναι υπέρ των Άγγλων.

Θα συμφωνήσω ότι το αποτέλεσμα στον Ναό θα είναι κρίσιμο. Αν τους κερδίσουμε με 1-0 ή 2-0 θα πάρουμε το πάνω χέρι. Πιό λογικό όμως είναι το 0-0.

Το 1-0 στην Betfair είναι στο 5,5
1-1 6,0
0-0 7,5

Εικόνα apostolos gaganis

Ώριμο σχόλιο. Ως συνήθως.

Εικόνα matrasimca

Η χρηματηστιριακη αξια ειναι η μιση αληθεια Αποστολε.
Παρε ενα γιατρο του ΕΣΥ, ποσα περνει στην πατριδα? 1200 Ευρω.
Παρε τον ιδιο γιατρο και στειλτον στην Αγγλια στο NHS. Θα παρει 7000 Ευρω.
Μιλαμε για τον ιδιο ανθρωπο με τις ιδιες ικανοτητες.
Αν η Μπερνλει οπως ειναι ερχοταν στην Ελλαδα δεν θα αξιζε πανω απο 30 εκ.
Εμεις ειμαστε το φαβορι αλλα αυτοι δεν το ξερουν.
Μια προυποθεση. Να παιξουμε σφικτα, με κοντα τις γραμμες και για 95 λεπτα οχι για 70 και χωρις μαγκιες και επιπολαιοτητες.
Καιρος να τιμωρησουμε τους αλαζονες Αγγλους.
Βλεποντας το κεφαλι του προπονητη τους δεν μπορω να φανταστω πως τετοια μορφη μπορει να μας αποκλεισει.
Να εισαι καλα που μας κρατας ζεστους

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Μα, κάπου το λέω. "Άλλα τα λεφτά εκεί άλλα εδώ". Δύσκολος, όπως και να΄χει αντίπαλος. Οι αλαζόνες Άγγλοι, μου γράφεις. Χα! Όσο για τη φάτσα του προπονητή τους, την πρόσεξα κι΄εγώ, τυπική...αγγλοσαξωνική pubόφατσα.

Εικόνα ThomasK

Η Μπέρνλι δεν είναι Λουκέρνη και πρέπει άμυνα και κέντρο να
εμφανίσουν την καλύτερη δυνατή λειτουργία εκμηδενίζοντας
ει δυνατόν τα παιδαριώδη λάθη. Η χρησιμοποίηση αμυντικού
και μέσου από τους νεοαποκτηθέντες μάλλον αναγκαία.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ πως με σοβαρότητα και ψυχή
θα περάσουμε.

Με τις τελευταίες προσθήκες (Γκιγιέρμε και Χασάν/"Κούκα") ο
πρόεδρος ήταν -ίσως υπέρ το δέον- συνεπής ως προς την ενίσχυση
της ομάδας, ξοδεύοντας από την τσέπη του για τις τόσες μεταγραφές
(17;) αρκετά χρήματα και καταρρίπτοντας για μια ακόμα φορά το
παραμύθι των απέναντι για παντελονιάσματα και αβάντες από το cl.

Στηρίζουμε συσπειρωμένοι και υπομονετικοί!

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο δεν χρειάζεται σε ΣΧΟΛΙΟ...

Εικόνα djole11

Αγνωστος Χ η Μπερνλι γα τους περισσοτερους,δυο τα δεδομενα.Καμια σχεση η Μπερνλι με τη Λουκερνη οπως και πολυ διαφορετικος ο Ολυμπιακος φετος.Θα μιλησω ειλικρινα,θεωρω οτι ειμαστε το μεγαλο αουτσαιντερ.Δεν ειμαι ουτε μιζερος ουτε τπτ ρεαλισμος λεγεται.Η παραδοση ναι μεν παιζει ενα ρολο αλλα τι παραδοση να εχεις απεναντι σε ομαδες οπως η Μαντσεστερ η η Λιβερπουλ?Ο Ολυμπιακος πρεπει να περασει οπωσδηποτε στους ομιλους για πολλους και διαφορους λογους.Ναι μεν εχω εμπιστοσυνη σε παιχτες και προπονητη ομως ειμαστε μια νεα ομαδα και η Μπερνλι εχει σταθερο κορμο και προπονητη εδω και καιρο.Οπωσδηποτε δεν αποτελει φοβητρο,ουτε Τσελσι ειναι ουτε Αρσεναλ αλλα το ποδοσφαιρο που παιζεται στην πρεμιερ δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το ελληνικο.Οι παιχτες που ηρθαν θα βοηθησουν πολυ,ειδικα ο Γκιγιερμε καθως νομιζω οτι ο Νατχο δεν θα μπορεσει να προσφερει ακομα.Ενα κεντρο με Καμαρα,Γκιγιερμε,Φορτουνη ειναι μια χαρα,ασε που για τα συγκεκριμενα ματς ειναι προτιμοτερος ο Καμαρα,λογω πνευμονιων,δυναμης και τρεξιματων και ετοιμος να ηταν ο Νατχο.Επισης θεωρω οτι ο Μιραντα ισως πρεπει να παιξει καθαρα λογω υψους,διοτι οι Αγγλοι ειδικα αν χανουν θα ξεσκιστουν στις σεντρες και ψηλα ειναι καλος.Οι εμφανισεις με τη Λουκερνη με ενθουσιασαν οχι τοσο λογω της προκρισης,αλλα λογω του οτι τα προηγουμενα χρονια με κατι ομαδουλες τυπου Λουκερνης (Αρουκα,Μπερ Σεβα) ειχαμε σοβαρα προβληματα,ενω τωρα περασαμε ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.Καφενειο-ξεκαφενειο ο Ολυμπιακος ηταν αυτος που επρεπε,τερμα.Ηταν φανερο πως υπηρχε ΣΧΕΔΙΟ και καποιοι αυτοματισμοι,οσο νωρις και αν ειναι.Μετα απο Βαλβερδε (α ρε Ερνεστο) και Σιλβα φαινεται πως επιτελους εχουμε ΚΑΝΟΝΙΚΟ προπονητη,ενω αρεσει φυσικα και το παθος με το οποιο παιζουν τα παιδια,τιποτε δεν ειναι τυχαιο.

υ.γ. Ο Ομαρ ειναι αλλος παιχτης φετος.
υ.γ.2 Λαθος κατα τη γνωμη μου να φυγει ο Χατζησαφι,ο Κουτρης δυστυχως δεν ειναι επιπεδου Ολυμπιακου.
υ.γ.3 Ο Χασαν για ελληνικο πρωταθλημα ειναι πολυτελεια.Με Καριμ,Γκερειρο,Χασαν ειμαστε τουμπανο μπροστα και αφηστε τους αμπαλους να λενε οτι θελουν.
υ.γ.4 Εφοσον φυγει ο Παρντο θα χρειαστουμε ενα ακομα εξτεμ.
υ.γ.5 Και να αποκλειστουμε δεν θα πεθανουμε.Ο μεγαλος στοχος ειναι το πρωταθλημα και η δημιουργια ομαδαρας για του χρονου που θα παιζουμε στο φυσικο μας χωρο,στα αστερια...

Εικόνα apostolos gaganis

υ.γ.5: Υπερθεματίζω.

Εικόνα matrasimca

Ναι πρεπει να μεινει ο Χατζισαφι που παιζει και κεντρο στο Ιραν.
Ο Κουτρης δεν ειναι ετοιμος. Την μερια του στοχευαν περυσι ολοι.
Ο Καριμ παιζει πολυ καλα το χεξι εξτρεμ αν φυγει ο Παρντο και ξερει μπαλα.
Σημερα βλεπει παλι πως δεν υπολογιζεται ενω περυσι μονο αυτος εσκιζε τα διχτυα

Εικόνα el trick

Μία ένσταση μόνο για τον Καρίμ. Θα του επιτραπεί από την πατρίδα του να παίζει με ένα Εβραίο;;;; Κατά τα άλλα για μένα είναι θέμα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Του κάνει ο Καρίμ και ο κάθε Καρίμ;;;; Θα παίζει. Άλλωστε αυτός θα απολογηθεί στο τέλος.

Εικόνα djole11

Ναι ισως ειναι και αυτη μια λυση να παιζει κατα περισταση εξτρεμ ο Καριμ (κρατας και τον παιχτη ζεστο).Γρηγορος ειναι και ξερει μπαλα.Προσωπικα βεβαια θα προτιμουσα κανονικο εξτρεμ.