Θα χρειαστει ΚΑΙ ηρωϊσμός στη ρεβάνς - Προσοχή στη διαιτησία.



Πολλοί τον ξέρουν, αρκετοί τον έχουν ζήσει. Τον ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ Γιώργο Θαλάσση και την παρέα του. Εδώ μιλάμε για ΘΡΥΛΟ, που είναι ΜΕΓΑΛΟΣ σύλλογος γενικά και ΑΝΤΙ για Γερμανούς έχουμε Άγγλους. Γιατί έβαλα αυτή τη φωτογραφία και τον συγκεκριμένο τίτλο; Νιάου νιάου ( μπρρρ.....) κάνει. Μα, γιατί πλήν των γνωστών άλλων στη ρεβάνς με την Μπέρνλι δηλ. σοβαρότητας, προσοχής και αποφυγής λαθών, ψυχραιμίας και σωστής διαχείρισης των συναισθημάτων μας, άριστης εκμετάλλευσης των όποιων ευκαιριών μας, καλού μανατζαρίσματος της ομάδας και τύχης βεβαίως, θ΄απαιτηθούν οπωσδήποτε επιπρόσθετα ΗΡΩΪΣΜΟΣ και ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

Ηρωϊσμός, διότι ο αγώνας εκεί θα είναι εντελώς διαφορετικός αφού όλοι πρακτικά προβλέπουμε ότι οι Άγγλοι θα επιτίθενται σωρηδόν απ΄το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ενώ εμείς θα αμυνόμαστε και θα προσπαθούμε να χτυπήσουμε στην κόντρα και καλή διαιτησία φυσικά, μιας και φοβήθηκε το μάτι μου χτες από΄κείνη την κάργα αντιΟλυμπιακιά Σλοβένα με τη σφυρίχτρα, ειδικά στο πρώτο. Έχουμε άλλωστε θέμα εμείς οι γαύροι με τις σφυρίχτρες γενικά στην Ευρώπη. Έτσι, εκτός απ΄το ότι δεν μας έδινε φάουλ σε κραυγαλέες περιπτώσεις και χάριζε δυνητικές κάρτες στους Clarets, ενώ αντίθετα σφύριζε ποινή σε ανύπαρκτα υπέρ των Άγγλων, ΕΘΑΨΕ το πέναλτι πάνω στον Ποντένσε και στη συνέχεια τη βούλα την έδειξε με το πρώτο στο αυστηρό πέναλτι  του Καμαρά οδηγώντας στο μοναδικό γκολ της Μπέρνλι. Που μπορεί ΟΜΩΣ - και το απεύχομαι - να παίξει ρόλο στην τελική έκβαση. Μπορεί και όχι, αν είμαστε ΕΜΕΙΣ αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ.

Εν πάση περιπτώσει, τα τρία γκολ που τους βάλαμε δεν ήταν λίγα. Μιλάμε για ομάδα της Πρέμιερ, όχι για... veni, VIDI, vici... O Oλυμπιακός δείχνει σταθερά ότι μπαίνει σε τροχιά δραστικής αλλαγής προς το καλύτερο. Το επισημαίνω, γιατί είναι το κυριότερο όλων. Φτιάχνεται ΟΜΑΔΑ, με βασικό κορμό και προσθήκες που αναμένονται λογικά να βοηθήσουν πολύ. Παρεμπιπτόντως, αυτές θα πρέπει μάλλον να προσπαθήσουν πολύ για να εκτοπίσουν τους ήδη υπάρχοντες. ΒΛΕΠΩ ΧΗΜΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ... Παίζει λοιπόν ελκυστικό, γρήγορο, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα η αμυντική του λειτουργία όσο περνάει ο καιρός και "δένει", δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την - οικτρή - περσινή. Ο αγώνας στο Μπέρνλι θα΄ναι ο πρώτος ΚΟΜΒΙΚΗΣ σημασίας για την μετέπειτα σύνθεση της κυρίως αμυντικής γραμμής μας. Μέχρι τώρα πάντως, και ευελπιστώ τούτο να συνεχιστεί, η σούμα λέει στα τρία παιχνίδια του Γιουρόπα: 10 - 2.

Ας πάμε στην ατομική κριτική. Είναι και...πιασάρικη ως θέμα άλλωστε. Τηλεγραφικά.

Γιαννιώτης. Όπου χρειάστηκε, χωρίς λάθη. Δεν πιέστηκε. Στη ρεβάνς, η απόδοσή του θα΄ναι κεφαλαιώδους σημασίας για την πρόκριση. Ομάρ. Πιο συγκρατημένος σε σχέση με τη Λουκέρνη και σωστά. Θετικός οπωσδήποτε. Τσιμίκας. Βρήκε τον καλό εαυτό του, γρήγορα. Είναι παιδί με πολλά προσόντα και βαδίζει καλά. Βούκοβιτς. Ευτυχώς που δεν μας έφυγε. Μέχρι στιγμής, εξαιρετικός κουμανταδόρος. Αποδεικνύει ότι δικαιολογημένα τον αποκαλούσανε "ο κύριος υπουργός" στην Τουρκία. Όλα ξεκινάνε απ΄τον χαρακτήρα του ανθρώπου. Έτσι πιστεύω. Όρα Σισέ. Τα φιλικά στην προετοιμασία, τον στείλανε εκεί που είναι. Μακάρι να βάλει μυαλό. Μιράντα. Βελτιώνεται συνεχώς. Η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς τον βοηθάει πολύ σ΄αυτό. Συνεννοείται ικανοποιητικά με τον Βούκοβιτς και μπάλα ξέρει. Καμαρά. Μηχανάκι, ολοένα και καλύτερος, αγώνες χρειάζεται. Είναι ακόμα άπειρος, στη φάση του πέναλτι φάνηκε κάτι τέτοιο, αλλά πώς θ΄αποκτήσεις εμπειρία, αν δεν παίζεις; Το μέλλον του, εφ΄όσον προσέξει και δουλεύει, θετικότατο. Μπουχαλάκης. Ο...αποδιοπομπαίος τράγος της ιντερνετικής και μη εξέδρας, ολοένα και βελτιώνει την απόδοσή του. Και χτες εξαιρετικός. Γκολάρα έχωσε κι΄ο κόουτς των βυσινί που μίλησε για φτηνό γκολ, δεν ξέρει τί λέει. Η ιδανικότερη κεφαλιά, άπιαστη, τους άφησε ξερούς τους γεροδεμένους. Λάζαρος. Έδωσε μάχες, μόχθησε, φυλασσόταν πολύ καλά απο περισσότερους του ενός, αποτελεί ΠΟΛΥ σημαντική μονάδα για τον Θρύλο. Ποντένσε. Μ΄άρεσε. Είναι διαβολάκος. Καναδυό γκολάκια χρειάζεται πιθανώς για ν΄απογειωθεί. Είμαι αισιόδοξος. Η Σλοβένα τον αδίκησε κατάφορα σε περισσότερες της μιας περιπτώσεις. Στην Αγγλία μπορεί να τους κάνει ζημιά μεγάλη, να προσέξει μοναχά τις τελικές του προσπάθειες. Και οι καλές ασίστ πάντως, δεν με χαλάνε... Γκερέρο. Ο γνωστός Γκερέρο, είχε πολύ δύσκολο έργο με τους σωματαράδες εκεί πίσω, βοήθησε όσο μπορούσε. Οπωσδήποτε δεν ήταν αρνητικός. Μάχεται αδιάκοπα. Αυτό, τον χαρακτηρίζει.

Και άφησα τελευταίο τον Φορτούνη. Πέρσι ιδίως είχε ακούσει τα εξ΄αμάξης απ΄τους γαύρους. ΚΑΙ από μένα. Φέτος, το βλέπουμε όλοι, έχουμε να κάνουμε πάλι και ΕΥΤΥΧΩΣ με τον παλιό, γνωστό και υπέροχο καλλιτέχνη της μπάλας. Ένα άτι, το΄χω ξαναπεί, που αλωνίζει, ξεγλιστράει, ελίσσεται, καλπάζει, δημιουργεί, ματώνει ( άρχισε... ) δίχτυα. Παρ΄όλο που τον είχανε σημαδέψει οι Clarets, τους...περιποιήθηκε καλά. Σ΄ΑΥΤΟΝ επενδύω κυρίως για τον δύσκολο αγώνα μας στη Γηραιά Αλβιώνα. Να΄ναι γερός και ΤΥΧΕΡΟΣ. Και να συνεχίσει. Φαίνεται, σίγουρα, ότι τούτη τη χρονιά "γουστάρει"....

ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

Εμείς καλώς ασχολούμαστε με το αγωνιστικό κομμάτι.
Όμως ο μαδούρο της περιοχής με τα πιόνια του άλλα απεργάζεται.
Κάπου διάβασα ότι ανακαλούν την αθώωση του Μαρινάκη και τον ξαναπαραπέμπουν σε δίκη!....Επιστροφή στην Μόσχα
το 1936???? κατάσταση χουντονό /Μπέρια???
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Η αντιοολυμπιακή διαιτησία της σλοβένικης σφυρίχτρας φαίνεται ότι έχει άρωμα σ/ανέλ και ίσως θοδωράκη?
Φαίνεται ότι η πιο σκοτεινή ώρα τώρα αρχίζει!
Όποιος σύγγαυρος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας πει δυο λόγια!

Εικόνα apostolos gaganis

Εισαγγελική ΠΡΟΤΑΣΗ είναι. Δεν θα περάσει. Αυτά.

Εικόνα tasos

Καλά τά λέτε γιά τή διαιτησία, αλλά εγώ στήν εξίσωση θά έβαζα καί τό Θοδωρακη

Εικόνα apostolos gaganis

Συγκοινωνούντα δοχεία. Πιθανολογώ.

Εικόνα djole11

Οπως ακριβως τα γραφεις.Το ματς στην Αγγλια θα ειναι 3 φορες δυσκολοτερο για αγωνιστικους και ΜΗ λογους.Γνωμη μου θα χρειαστουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ γκολ για να ειμαστε ψιλοσιγουροι.Αν παμε ''για το χ'' και κλειστουμε θα ειναι πολυ δυσκολο βραδυ.Εχω εμπιστοσυνη στον προπονητη,θεωρω οτι θα κατεβασει οπως πρεπει την ομαδα.Τρελαθηκα που φαγαμε γκολ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ μου χωρις να κανει ευκαιρια ο αντιπαλος ειναι φοβερο ρε φουστη μου...Αντι για ενα καθαρο 2/3-0 ειναι στο κολπο ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
Για τη μεταμορφωση του Κωστα εγω πιστευω πολυ απλα οτι ευθυνεται (καθαρα ποδοσφαιρικα) το γεγονος οτι πλεον εχει ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.Συμπαιχτες να τον στηριξουν και να τον υποστηριξουν οχι Σεμπαδες...Ειναι ιδιος παιχτης ο Μεσι της Μπαρτσα με το Μεσι της Αργεντινης??Οχι βεβαια...Και οταν μπουν σιγα σιγα και οι Γκιγιερμε-Νατχο θα ανεβει ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και ο Κωστας.Εγινε αυτο που φωναζαμε ολοι μας τοσο καιρο,οτι η ομαδα χρειαζεται παιχτες και οχι παιχτακια.Φυσικα δεν ειναι τυχαιες οι δηλωσεις του Κωστα οτι πλεον γουσταρει...
Η μονη παραφωνια της ομαδας χθες για μενα ηταν οτι ο Γκερερο ενω ειναι μανουλα στην πιεση,κλεβει μπαλες,ειναι διαολος μπροστα,ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΧΗ.Σε αυτο βεβαια δεν φταιει ο ανθρωπος,δεν ειναι φορ περιοχης.Σε αυτο θα βοηθησει ο Χασαν.Για να μην παρεξηγηθω,τον γουσταρω πολυ σαν παιχτη τον Ισπανο,απλα πιστευω οτι σε ματς που θα εχουμε εμεις την κατοχη θα παιζει περισσοτερο ο Κουκα (η ο Καριμ).

υ.γ.1 Τον εχω κραξει απειρες φορες.Θεωρουσα και θεωρω οτι δεν κανει για βασικος στον Ολυμπιακο.Ομως χθες ο Μπουχα επαιξε με @@ και ανοιξε το δρομο για την προκριση.Ρισπεκτ.
υ.γ.2 Εξακολουθω να λεω οτι χρειαζομαστε ακομα ενα εξτρεμ,δεν θα βγει η χρονια μονο με Λαζαρο-Ποντενσε.
υ.γ.3 Πρωτος και μεγαλυτερος στοχος ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Οτι αλλο ερθει εξτρα,καλοδεχουμενο...
υ.γ.4 Το ματς με τη Λιβαδεια θελει ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.Δυο συνεχομενες χρονιες κερδισαμε με την ψυχη στο στομα,ας μην ειναι αυτη τριτη και φαρμακερη...

Εικόνα apostolos gaganis

Ο Φορτούνης σήμερα στον τύπο εξηγεί πολλά για την επανεκκίνησή του. Για τον Μπουχαλάκη, χαίρομαι κι΄εύχομαι να συνεχίσει ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ. Για την προσθήκη εξτρέμ, συμφωνώ. Με τη Λειβαδιά περιμένω ροτέϊσον ευρύ. Θα την πάρουμε. Σίγουρα.

Εικόνα gavrina

Καλησπέρα κ. Απόστολε και συγγαυροι! Καραϊσκάκη από τα παλιά και κόσμος τρελαμενος με τον Εφηβο και πάλι χθες.Το πάθος που δείχνει από τα πρώτα φιλικά η φετινή ομάδα περνάει στον κόσμο και γι αυτό πέρα από τις φάσεις των γκολ υπήρχε αποθέωση σε κάθε φάση. Είναι αυτό που συζητουσαμε εκτενώς πέρυσι, τι γουστάρει ο οπαδός; Πάθος και τρελά για την φανέλαου βγάζει μια σιγουριά και σοβαρότητα η ομάδα για την ρεβάνς. Όσον αφορά τα ελληνικά δεδομένα όσο παραμένει η υφισταμενη κυβερνητική κατάσταση θα παραμένω σε αναμμένα κάρβουνα καθώς με εκλογές να πλησιάζουν όλο και κάποια νέα απίστευτη κατηγορία για τον πρόεδρο θα σκάσει. Ενότητα μόνο!

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Ενότητα ΚΑΙ εγρήγορση στο έπακρο.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΖΟΠΑΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ,ΕΙΜΑΣΘΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΖΟΠΑΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ,ΕΙΜΑΣΘΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΖΟΠΑΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ,ΕΙΜΑΣΘΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ.

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ,ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΑΓΙΑΝΝΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΧΕΖΟΠΑΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ,ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ,ΕΙΜΑΣΘΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ,ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙ.

Εικόνα apostolos gaganis

Θ΄αρχίσει κανονικά. Θα το ξέρεις κι΄εσύ ήδη.

Εικόνα John Zolo

Ως συνέχεια του προηγούμενου μηνύματός μου διαβάστε και το σημερινό άρθρο του Καρπετ και ιδιαίτερα την τελευταία παράγραφο "Πρόβα Τζενεράλε" εδώ πιο κάτω σχετικά με την ΟΥΕΦΑ και το τι μας περιμένει...

"Κάτι ωραίο γεννιέται...http://www.karpetshow.gr/blog/kati-oraio-gennietai

"Πρόβα τζενεράλε
Και κάτι τελευταίο για την διαιτησία. Μην βλέπετε «φαντάσματα»: ο εχθρός είναι πάντα εδώ μπροστά μας και είναι η ομοσπονδία μας και το Υφυπουργείο Ποδοσφαίρου που χαίρεται για τις σχέσεις που έχει χτίσει με την UEFA κι έχει γεμίσει την ΕΠΟ με μαριονέτες του Κοντονή και του Φλαμπουράρη. Το τι θα κάνει ένας διαιτητής σε ένα ματς ελληνικής ομάδας εξαρτάται κυρίως από το ποιοι τον παραλαμβάνουν στο αεροδρόμιο, ποιοι του κάνουν παρέα στις μέρες τις διαμονής του, τι του λένε. Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα γιατί παραμένει στριμωγμένος από πολλούς που μεθόδευσαν την ευρωπαϊκή του τιμωρία για χρόνια, στηριγμένοι σε στοιχεία ανύπαρκτα, που μόνοι τους δημιούργησαν. Μέρος αυτής της τιμωρίας είναι οι χθεσινές αποφάσεις του Σλοβένου. Που λειτούργησαν ως μια χρήσιμη πρόβα τζενεράλε για ό,τι και φέτος η ομάδα θα βρει μπροστά της. Και που για να το αντιμετωπίσει, (και φέτος…), η μόνη λύση είναι το ακόμα πιο παραγωγικό, επιθετικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο."

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω. Δεν τα είδαμε αυτά π.χ. με τη Λουκέρνη. Είναι πολύ σοβαρά όσα γράφει ο συγκεκριμένος αθλητικογράφος. Που ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει ότι άνθρωποι του Κοντονή και του Φλαμπουράρη, δηλ. αντιΜαρινακικοί και αντιΟλυμπιακοί μέχρι το κόκκαλο, δασκαλέψανε κατάλληλα τη Σλοβένα Ν΄ΑΔΙΚΗΣΕΙ τον Θρύλο! Κάτι ξέρει ή υποθέτει άραγε;

ΚΑΤΙ ΕΤΡΕΞΕ ΠΑΝΤΩΣ... ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΟ "ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ" ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΛΙ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ! Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΟΣΟ ΝΑ΄ΝΑΙ, ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ....

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, καλά στο μυαλό μου ήσασταν ή εγώ στο δικό σας αφού χθες καθώς γυρνάγα στο σπίτι για να ετοιμαστώ να παρακολουθήσω τονΘΡΥΛΟ ΜΑΣ σκεφτόμουν πως είναι δυνατόν να μην υπάρχει δημοσιογράφος που να έχει κάνει το λογοπαίγνιο veni vidi vici!!!
Φοβήθηκα και εγώ τον ρέφερι στο πρώτο ημίχρονο αλλά ο καλός ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν τον άφησε να κάνει χειρότερα!!! Δεν ξέρω τίποτα ακόμα και δεν θα πω πολλά για το μέλλον αλλά ένα είναι σίγουρο ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ!!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΥΓ η φανέλα του Ολυμπιακού ΜΑΣ είναι ότι πιο όμορφο υπάρχει...στο γήπεδο δεν χρειάζεται να φοράμε κάτι διαφορετικό
ΥΓ2 ο ύμνος του Ολυμπιακού ΜΑΣ είναι ότι πιο ωραίο έχει ακουστεί...τον τραγουδάμε όλοι στο γήπεδο
ΥΓ3 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Α ρε Τζόλε GIGAγαυρε....

Εικόνα matrasimca

Ποτε δεν εισαι χαμενος αν παλεψεις σαν Ελληνας Ηρωας.
Αυτη την φορα την μπακετα κρατησε ο αρχηγος.
Η ομαδα εδειξε χαρακτηρα ομαδας της α 16αδας του τσαμπιονς λιγκ και μολις ξεπερασε πνευματικα το ξυλο που εφαγε απο τους χτιστους σκληροτραχηλους Εγγλεζους και του ανθελληνα διαιτητη κυριαρχησε και κατανικησε.
Δικαιο σκορ θα ηταν ενα 5-0.
Ενα πραγμα πρεπει να προσεξει η ομαδα. Ο αγωνας τελειωνει το 95.
Γιατι λυπηθηκαν τους Εγγκεζους μετα την αποβολη?
Αν μεναμε εμεις με 10 αυτοι θα μας πατουσαν χωρις ελεος.
Ελπιζω να μην το πληρωσουμε εκει αν η ΟΥΕΦΑ στειλει στο νησι εναν αλλο Σλοβενο σε διατεταγμενη υπηρεσια.
Να προσεξει ο Καμαρα γιατι θα γινει στοχος για να παρει αποβολη.
Καθε ματς και κιτρινη ο Καμαρα. Στο Β ημιχρινο ομως ηταν υπεροχος.
Μπορουμε και θα πςρασουμε ειναι αυτο που μου μενει.
Το γνωστο σμμετικο σαιτ προσπαθει με καθε τροπο να κανει ζημια και να μας δημιουργησει προβλημα με την ΟΥΕΦΑ.
Ο Σαββιδης πρεπει να μαζεψει τους ανθελληνες που τοποθετησε εκει με τις δηλητηριωδεις γραφιδες γιατι ξευτιλιζει πρωτα τον εαυτο του. Η εμπαθεια εχει και ορια.
Βλεπω ακομα πως ενω η ομαδα ειναι νεα αποκτα ραχυτατα συννοχη ομαδας που εχει λαικτες πιυ παιζουν χρονια μαζι. Αν συνεχιστει αυτο μπορουμε σαφως να παρουμε πρωταθλημα με αμεροληπτες διαιτησιες.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Το θέμα της αποβολής παίχτη μας στη ρεβάνς, το σκέφτομαι κι΄εγώ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΟΒΕΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. Τέτοια απροκάλυπτη στάση εις βάρος μας στο α΄ημίχρονο; Ούρλιαζα... Με προβληματίζει σοβαρά αυτό. Πιστεύω ο Βαγγέλης να πάρει τα μέτρα του. Προβλέπω μάχες πολλές...

Εικόνα stavrakas7-5

Μετά τα χθεσινά Απόστολε ησύχασα τώρα λίγο συγκέντρωση
χρειάζεται κ περάσαμε .Το ποιο βασικό είναι πως κερδίζουμε χρόνο
για καλύτερες εμφανίσεις βάζοντας στο κόλπο κ τους
Γκιγιέρμε ,Χασαν,Νατχο.Εμενα η αρχή μου είναι να βλέπω
μπάλα πρωτίστως κ μετά το οποίο αποτέλεσμα αλλά όταν οΘρυλος
παίζει μπάλα συνήθως έρχεται κ το αποτέλεσμα οποτέ αν οι άλλοι
παίξουν καλύτερα από εμένα ε τότε ας το πάρουν αλλά
να παίξουν καλύτερα όχι με πουστιες

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς, Σταύρακα. Ακριβώς. Θα γίνει ΧΑΜΟΣ στη ρεβάνς. Ευελπιστώ να περάσουμε.

Εικόνα dimitrov7

Σωστός .... αλλά για τον κόρακα διαφωνώ. Μια χαρά ήταν ο κόρακας. Ότι πρέπει για να μας θυμίσει πως αυτό το ΣΚ ξεκινάει η πουστρολίγκα. Οπότε η αντίδραση της ομάδας δίνει αισιοδοξία. Παίζουμε ενάντια σε στημένες ομάδες, στημένους κόρακες, ματατζήδες και μια κυβέρνηση που όσο πλησιάζουμε στις εκλογές θα αποχαλινωθεί. Θα κάνουν τα πάντα είτε για να μείνουν στην εξουσία είτε για να προκαλέσουν τη μέγιστη καταστροφή σε περίπτωση ήττας. Οπότε ..... επιμονή, υπομονή, προστασία και στήριξη της ομάδας.

ΥΓ Τι γίνεται όταν έχεις κανονικό προπονητή ε? Και μάλιστα πολλά υποσχόμενο? Δύο τα στοιχήματα. Να φτιάξουμε βαρβάτη ομαδάρα και νέο .... Βαλβέρδε.

Εικόνα apostolos gaganis

Και ο Γκαρθία π.χ. κανονικός ήτανε. Και με καλές...συστάσεις.

Συμφωνώ με τη "διαφωνία" σου για τον κόρακα.

Εικόνα μαουνιέρης

Χτες, Τόλη, ήμασταν Ολυμπιακός. Δεν θα πω περισσότερα. Ένα μόνο ακόμα: συνεχίζουμε έτσι και καλύτερα!

Εικόνα apostolos gaganis

ΝΑΙ, Γιώργαρε.

Εικόνα ze ηλιας

ΗΡΩΑΣ και μάλιστα όχι μικρός αλλά μεγάλος είναι κι αυτός που δεν έπαιξε,δε ζει εδώ αλλά μπορεί και νάναι πιο ΓΑΥΡΟΣ από
πολλούς άλλους και το χάρηκε με την καρδιά του

https://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/foyster-kupello-kai-pr...

Εικόνα apostolos gaganis

Θα τον θυμόμαστε πάντα...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Καλημέρα κ.Απόστολε.Επειδή έχω δει τους Αγγλους κατά κύριο λόγο πέρσι εναντίον των μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος θα εκφράσω μόνο μία διαφωνία.Εκτιμώ ότι ΔΕΝ πρόκειται να επιτεθούν κατά κύματα.Δεν είναι αυτό το στυλ παιχνιδιού τους ακόμη και εντός έδρας.Αν τους δώσεις γήπεδο δεν ξέρουν τι να κάνουν τη μπάλα.Το πιο πιθανό είναι να προσπαθήσουν να μας κοιμήσουν δίνοντας σε μας την μπάλα και προσπαθώντας να χτυπήσουν με μακριές μπαλιές.Δεν θα είναι καθόλου εύκολος αγώνας ,ειδικά αν ο Τεό στείλει πάλι κανένα κομάντο.Πιθανότατα στο ημίχρονο εχθές πέσανε τηλέφωνα με χριστοπαναγίες...Τέλος ,η απόδοση κάποιων παικτών μέχρι στιγμής και όχι των φιλικών και η κριτική που τους έγινε από αρκετούς ανταποκρίνεται στο παλιό διαφημιστικό σποτάκι των mentos καλλίτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να σου πω, Ευρυπίδη μου; Με βάση τα όσα έχω δει από μας μέχρι τώρα στο νησί γενικά, έχω άλλη γνώμη, που την κατέγραψα. Ξέροντας και το χαρακτήρα τους, νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να μας "πιάσουν απ΄το λαιμό" με το σφύριγμα της έναρξης. Προβλέπω ομηρικές μάχες στην περιοχή μας και έξω απ΄αυτή, με σποραδικές κόντρα επιθέσεις δικές μας. Θα κάνουμε ευκαιρίες. Όχι πολλές, αλλά θα κάνουμε. Το θέμα είναι να τις εκμεταλλευτούμε. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης, τους περιμένω αυτούς να προσπαθούν, είναι γνωστά άλλωστε το βρετανικό πείσμα και ο εγωϊσμός. Μη φάμε γκολ γρήγορα. Θα δούμε εν πάση περιπτώσει. Σημασία έχει να προκριθούμε. Αυτός ο κερατάς ο Σλοβένος τους κράτησε στην πρόκριση με το να ΜΗ σφυρίξει το πέναλτι στον Ποντένσε. Αν γινόταν το 2-0 τότε, μπορεί να΄χαμε και γλέντια. Αλλά και το 2-0 να΄μενε, θα΄ταν καλύτερο απ΄το 3-1.

Οψόμεθα.

Εικόνα John Zolo

Καλημέρα Αποστόλη μου
Πολλή πετυχημένη η φώτο...μεγαλώσαμε με τον ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ (πέραν της ΜΑΣΚΑΣ και του ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ...) οπότε μετά τα χθεσινά ο συμβολισμός είναι απόλυτα σωστός.
Όπως είπαμε, κατ'επανάληψιν, οι Άγγλοι είναι Άγγλοι...με τις ειρωνείες τους, την υπεροψία τους, το χιούμορ τους αλλά και τους τσαμπουκάδες τους...
Στην Αγγλία τα πράγματα θα είναι ανυπόφορα για εμάς και εμείς εδώ δεν είμαστε αυτοί που θα πούμε τι πρέπει να γίνει...άπλα αναγνωρίζουμε το πρόβλημα και πιστεύουμε - όλο και περισσότερο - ότι ο Μάρτινς και οι παίκτες θα κάνουν την υπέρβασή τους για άλλη μια φορά.
Διότι, υπέρβαση ήταν αυτό που έγινε και χθες. Όταν τρως γκολ επειδή το ήθελε ο καριόλης ο διαιτητής εκεί είπα τώρα μας τελειώσανε...το είπα και το ψιλοπίστευα διότι από τα φιλικά με είχαν "διδάξει" ότι δεν έβγαζαν αντίδραση... Ευτυχώς έπεσα έξω και γύρισαν το παιχνίδι, όπως πρέπει να κάνει μια σοβαρή ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη... αφήνοντας κατά μέρος τα νεύρα που - όπως θυμόμαστε όλοι - μας έχουν καταδικάσει πολλές φορές στο παρελθόν... βοηθούσης της μουρμούρας της εξέδρας με το Ελληνικό θυμικό.
Για την διαιτησία, πέρασε από το μυαλό μου το στήσιμο από έναν Σλοβένο διαιτητή που παραδοσιακά δεν μας πάνε ως χαρακτήρες...αλλά και (συνομοσιολογικά...) διότι ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ είναι Σλοβένος και δεν είναι τόσο φίλος του Θ. Θεοδωρίδη και λέω - λες να μας την κάνανε ;
Βγήκε και ο άλλος ο καριόλης ο προπονητής τους και είπε διάφορα... Εδώ θα χρειαζόταν μια ωραία και καυστική ανακοίνωση από την Διοίκηση...και κερατάδες και δαρμένοι ρε γαμώτο...
Ευτυχώς που δεν τραυματίστηκε κανείς και μαζί με τις νέες αφίξεις θα έχουμε ακόμη πιο πλήρες το ρόστερ.
Τέλος πάντων στην Αγγλία είναι το μεγάλο στοίχημα, διότι φέτος ΟΛΑ μα ΟΛΑ ήταν εναντίον μας από την αρχή, οπότε η ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι η λέξη που ταιριάζει σε κάθε μας βήμα.
Πάμε λοιπόν...και όπως έγραψα προχθές και για να καταλαβαίνουνε και τα Εγγλεζάκια

THE LEGGEND IS BACK FOR GOOD, MOTHER FUCKERS !!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Μ΄αρέσει το σχόλιό σου, Γιάννο. Και το φινάλε του, σούπερ!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Χωρίς να μπω σε λεπτομερή ανάλυση και κριτική θα σχολιάσω αυτά που θεωρώ ως τα σημαντικότερα στοιχεία:
α) Βλέπω να καλλιεργείται ο χαρακτήρας της νέας ομάδας. Έργο του προπονητή πρωτίστως. Πειθαρχία στο παιχνίδι, θέληση, αυτοπεποίθηση και προσπάθεια για κυριαρχία. Πάμε καλά σ' αυτό και αισιοδοξώ.
β) Παιχνίδι με πίεση στον αντίπαλο, χωρίς φλυαρία και αμήχανη οριζόντια κυκλοφορία της μπάλας (αυτό το αποκρουστικό που βλέπαμε πέρυσι).
γ) Ξεκαθάρισμα ρόλων μέσα στο παιχνίδι (έργο του προπονητή). Ο καθένας στο πόστο του και όχι λίγο απ' όλα.
δ) Με το γ) σχετίζεται ίσως και η βελτίωση του Φορτούνη. Υποθέτω ότι ο προπονητής του έχει εξηγήσει με συγκεκριμένο τρόπο τι ακριβώς θέλει από αυτόν. Θα είναι η ομορφότερη κωλοτούμπα που θα κάνω, εφ' όσον τελικά με διαψέυσει ο Φορτούνης (για τον οποίο πέρυσι είχα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ηγέτης). Περιμένουμε λοιπόν.

Είχα πάψει να είμαι απαισιόδοξος μετά από τα πρώτα φιλικά. Σταδιακά γίνομαι αισιόδοξος. Περιμένω όμως να δω. Όχι θαύματα φυσικά. Αλλά ορισμένα που για την ποδοσφαιρική λογική είναι σημαντικά.

ΥΓ: Ο Τσιμίκας έκλεισε την τρύπα στο αριστερό άκρο... και ο Ποντένσε κολλάει τη μπάλα στο πόδι του με τρόπο που γουστάρουμε εμείς οι γαβρόφατσες... (ουφφφφ.... ξεμπλέξαμε μάλλον με κάποιους που πατούσαν τα κορδόνια τους και έπεφταν πέρυσι...)

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄άλλο ωραίο σχόλιο. Κι΄εγώ σταδιακά αισιοδοξώ. Ο Φορτούνης είδε καινούρια κατάσταση κι΄αποφάσισε ο ΙΔΙΟΣ ν΄αλλάξει ρότα. Ζητούμενο Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ της νέας πορείας του.

Εικόνα Harry red logic

Συμφωνώ σε όλα!
Χαρούμενος πολύ χαρούμενος ! Η ομάδα που χτίζεται έχει δυναμική, με τις επιτυχίες θα απογειώνεται η απόδοση.
Χρειάζεται βέβαια ρεαλισμός, τα μυαλά στο κεφάλι. Εμπνέει εμπιστοσύνη ο χαρακτήρας του Προπονητή.
Το ματς στην Αγγλία θα είναι πολύ πολύ δύσκολο από το 0 μέχρι το 96!
Εκτός της απόδοσης μας έχει σημασία να βάλουμε οπωσδήποτε γκολ και αυτοσυγκέντρωση στο 110%!΄
...................................................................................................
Εκείνο που έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν το αποκρουστικό πρόσωπο της διαιτησίας!
Αναρωτιέμαι: Είμαι καχύποπτος όταν βλέπω την συμπεριφορά της ΟΥΕΦΑ,λέγε με ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΘΟΔΩΡΑΚΗ(Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ ΕΊΝΑΙ ΣΛΟΒΕΝΟΣ... Αναπόφευκτα συγκρίνω την μεταχείριση που έχει η κούλα!
Αναρωτιέμαι ο πανούργος νιαου ,εκτός του Δεδέ..ιρα στο εσωτερικό έχει απλώσει πλοκάμια και στον ΠρΟέδρο της Διαιτησίας της ΟΥΕΦΑ ΚΟΛΙΝΑ...με την συνδρομή του Θοδωράκη????????????????
Δεν ξέρω εικοτολογώ, όμως ο Πρόεδρος πρέπει να λάβει τα μέτρα του η επιδημία των εχθρικών διαιτησιών γίνεται ΟΛΟΈΝΑ και πιο επικίνδυνη!
.................................................................................................
Πιστεύω ότι θα προκριθούμε!Το πιστεύουν και οι παίκτες, Προπονητής, Διοίκηση!και λίγη ρέντα ευπρόσδεκτη!
Ζήτω ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος!

Εικόνα apostolos gaganis

Τί να πω; Είχα πάθει πλάκα χτες με ό,τι κορακίσια έβλεπα στο α΄ημίχρονο σε βάρος μας. Θα πρέπει να πέσανε πολλά μπινελίκια στην ανάπαυλα. Και σε όχι έναν αποδέκτες. Πώς αλλιώς να εξηγήσω το ξαφνικό...ίσιωμα του δέντρου στο β΄; Καλά για εύνοια, δεν συζητάμε. Πενήντα:πενήντα θέλουμε ρε! ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ....

Εικόνα John Zolo

Χάρη γεια, κι'εγω σκεφτόμουν στην αρχή αυτά που γράφεις για τον Θεοδωρίδη αλλά μετά είπα "πολλή συνομοσιολογία βρε παιδί μου" ...άλλα όπως λες με τόσα που έχουν γίνει το μυαλό μας πάει στη στραβή...
Τέλος πάντων οπότε έγραψα την πιο απλή θεωρία...κατά βάθος θέλω να πιστεύω ότι έγιναν μόνον μερικά λάθη...

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ,Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ Η ΣΑΙΖΟΝ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ<< Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΗΣ ΤΑΣΜΑΝΙΑΣ>> Ο ΠΟΝΤΕΣΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ , ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Έτσι, Γιώργη!