"MEΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ"...



Ο τίτλος αφορά μια συμβουλή που δίνουμε σε κάποιον να μετράει τα λόγια του, για να μη την πατήσει.

ΠΑΟΚ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 1 - 4.

Έγραψα εδώ πρόσφατα ότι δεν κάνω τη χάρη στο αντιΟλυμπιακό μέτωπο να τσαντίζομαι με τις επιτυχίες του, γιατί είμαι ανώτερος κι΄απ΄τους τρεις και δεν κάνω ό,τι κάνουν αυτοί σε σχέση μ΄εμένα, αλλά ναι, τις παρακολουθώ, τις αναλύω, κοιτάω όμως τα της ομάδας μου. Σε περίπτωση αποτυχιών τους όμως, ασφαλώς και ικανοποιούμαι, δεν τρελαίνομαι πάντως, και τους ρίχνω και καμιά ειρωνία, ξανακοιτώντας πάντα όσα αφορούν την ερυθρόλευκη. Έτσι, σε τούτο το πλαίσιο, το μενουδάκι σήμερα για τους "φίλους" μας του Βορρά έχει:

Ο Πάοκ, το΄χω ξαναπεί, είναι μια ομάδα μεσαία. Έχει πολύ και πιστό λαό, σ΄ένα διαμέρισμα βασικά της χώρας, με ιδιαίτερα μάλιστα και όχι τιμητικά για τον σκληρό πυρήνα των οπαδών του χαρακτηριστικά. Ιστορικό σωματείο, ναι, αλλά από τιτλοφορία πάσχει σοβαρά και ειδικά ως προς τα πρωταθλήματα, πένεται του κερατά. Αυτό - συν τοις άλλοις - ερμηνεύει και την τριάδα η οποία ταυτοποιεί και με την οποία εκφράζεται διαχρονικά το εν λόγω σωματείο: το σύμπλεγμα κατωτερότητας απέναντι στο κέντρο και ειδικά τον Ολυμπιακό με το συνακόλουθο άσβεστο μίσος προς αυτόν, το μόνιμο αίσθημα του αδικουμένου και το συνεχές παραλήρημα "μεγαλείου". Οι μεγαλοστομίες του, τον συντηρούν και οι βλασφημίες του προς τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο κατ΄εξοχήν, τον θρέφουν. Ετούτα όμως, ΔΕΝ είναι γνωρίσματα ΜΕΓΑΛΟΥ πραγματικά συλλόγου. "Μεγαλο-ειδούς", πιθανότατα. Μεγάλου πάντως, ΟΧΙ.

Χθες βράδυ, συνετρίβη από μια ποιοτικά πολύ ανώτερή του ομάδα.

Άρχισε πολύ δυνατά, με τη γνωστή βοήθεια των οπαδών του, έβαλε πρώτος γκολ, μα στη συνέχεια...απεκατεστάθη η τάξις, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ακόμα κι΄αν μιλάμε για ποδόσφαιρο, και μετά το πρώτο και κυρίως το δεύτερο πορτογαλικό τεμάχιο, διαλύθηκε. Για collapse, δηλαδή κατέρειψή του, μιλούσαν οι δυο άγγλοι σχολιαστές στο κανάλι που το παρακολουθούσα. Βλέπετε, πλην της αδιαμφισβήτητης τεχνικής ανωτερότητας της Μπενφίκα, διετήτευε τον αγώνα και διαιτητής ξένος, μη εντασσόμενος βεβαίως στο γνωστό ΕΓΧΩΡΙΟ "εξυγιαντικό" μπλοκ, κι΄έτσι τον είδαμε να δείχνει στο ασπρόμαυρο δικέφαλο πτηνό έξι κίτρινες νομίζω, μία κόκκινη, δύο πέναλτι ( μούγκα πρακτικά στη στρούγκα οι ζωηροί της κερκίδας κι΄οι παίχτες με τα μελανόλευκα κι΄όχι εκείνα τα παρελθοντικά αίσχη που μας κάνουνε ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ, με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ - και διηνεκή - ανοχή των ελλήνων κοράκων ), καθώς και να μη "μασάει" στις βουτιές του Γουάρντα και του Πρίγιοβιτς ώστε να πάρουν τα πεναλτάκια που τους δίνουν αφειδώς σε παρόμοιες περιπτώσεις οι ντόπιοι "χειρουργοί" με τη σφυρίχτρα. Το ηχητικό αποτέλεσμα όλων αυτών των χαστουκιών ( δεν έμενε δα και τίποτ΄άλλο,αφού η υπόθεση ΤσουΛού είχε λήξει οριστικώς και αμετακλήτως μετά το 2-1 ) ήταν οι γυμνοί του πετάλου, με το υπόλοιπο γήπεδο βουβό φυσικά, ν΄αρχίσουν πλέον τα γνωστά απόστιχα του ασματικού ευαγγελίου τους περί της ιστορίας, του λαού κλπ. του σωματείου των, καταλήξαντες στην παοκοειδή βερσιόν του εθνικού μας ύμνου, ενώ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΛΩΣΣΑΣ με το βλαχαδερό προσωπείο καθ΄όλο τούτο το επώδυνο διάστημα. παρουσίαζε έντονη συμπτωματολογία ανικανοποίητης δίψας λόγω ξηροστομίας από το στρες των αλλεπάλληλων σκαμπιλιών που δεχόταν η ομάδα του. Και μόλις είχε επεκτείνει το συμβόλαιό του...

Για την ιστορία, ο Φέϊσα, ο ανάπηρος που λέγαμε εδώ ντε, μ΄εντυπωσίασε, όπως μ΄άρεσε κι΄ο Γουάρντα. Το φινάλε ήταν του τύπου "όλε - όλε" για την Μπενφίκα. Οι γνωστές πασίτσες για δυο λεπτά, με τον Πάοκ να παρακολουθεί....

ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ; ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠ΄ΤΟΝ ΒΡΑΔΙΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΡΝΛΙ;

Γιατί επιδιώκω να είμαι πάντα σεμνός, ψύχραιμος, ρεαλιστής και να μην πετάω στα σύννεφα. Δε γουστάρω τα αστήρικτα "θα σας γαμήσουμε, θα σας ξεκωλώσουμε, θα σας ξεφτιλίσουμε" και τα τέτοια. Κάποτε, παλιά, τα΄λεγα κι΄εγώ. Στα τσιμέντα. Είναι πια καιρός που τα΄χω αφήσει παράμερα όλα τούτα. Και επειδή ΓΡΑΦΩ σε μια ιστοσελίδα που ΣΕΒΟΜΑΙ, ένας λόγος παραπάνω. Άλλο να σε διαβάζουνε, όσοι τέλος πάντων είναι αυτοί, κι΄άλλο να΄σαι στο γήπεδο ή με την παρέα σου στο σαλόνι σου μπρος στην οθόνη. Έχεις ΕΥΘΥΝΗ γράφοντας. Πληκτρολογώντας για την ακρίβεια.

Απόψε, δεν ξέρω τί θα γίνει. Εύχομαι να περάσουμε. Θα΄ναι δύσκολη η βραδιά και θα χρειαστεί ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΑΘΗ. Ό,τι και να γίνει πάντως, σε κάθε έκβαση, ξέρω τί φωτογραφία θα βάλω στο άρθρο που σκοπεύω να γράψω αύριο για το ματς. ΑΥΤΗ:

Γιατί εγώ είμαι ΓΑΥΡΟΣ. Και γαύρος πάνω απ΄όλα σημαίνει να είσαι ειλικρινής, να μην πουλάς φούμαρα και ν΄αντικρίζεις κατάματα την αλήθεια. Να΄σαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ. Να μην αιωρείσαι. Και απλοελληνικά, για να τελειώνουμε, στο ερώτημα "μπορούμε σήμερα;" η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη:

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΑΠΟΣΤΟΛΕ Π Ο Τ Ε Ν Σ Ε ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΨΙΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ .

Εικόνα apostolos gaganis

Θυμάσαι στην απάντησή μου στο σχόλιό σου, ότι αστειευόμουνα. Είχα μάθει ότι ένιωθε κουρασμένος, ε ξεκουράστηκε που δεν έπαιξε με τη Λειβαδιά και πριν λίγες ώρες το΄χωσε. Αυτό ήταν όλο, Γιώργη.

Εικόνα George_Str

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΒΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ,ΚΑΙ Ο ΧΑΣΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΧΘΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΦΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ,ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΟΠΙΣΘΩΧΩΡΗΣΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΓΕ ΦΑΟΥΛ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΤΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΙΚΗΤΗ, << ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ >> ΣΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΒΙΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

Εικόνα John Zolo

Το τομαρι αυτος ο Θαναηλακης τσιπα δεν εχει ; Τοσο αντιολυμπιακος πια ; Ωρυεται για τις ευκαιριες που κανει και χανει η Μπερνλι...

Απο την αλλη κι εμεις...; Τι να πω ; Αλιμονο μας...!!!

Εικόνα Perseas11

Ναι. Τα κάναμε όλα καλά εμείς χθες και μας έφταιγε η μετάδοση-σχολιασμός του Θαναηλάκη.
Πάμε καλά;

Εικόνα George_Str

ΦΙΛΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΠΑΡΤΕΛΟΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΓΚΟΛ ΣΤΗΝ ΡΑΓΙΟ ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΡΑΟΥΤ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ,ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΤΟΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΠΡΑΧΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Εικόνα John Zolo

Ο ξεφτιλας αυτος καθε λιγο και λιγακι επαναλαμβανει ποσα γκολ θα πρεπει να βαλει η τ-Σουλιτσα για να προκριθει...

Εικόνα Fotiadko7

Ο νεοπλουτος χωριατης Κουλης, με την αλλαζονεια και την επαρση και τους παικτες-βουτηχτες νομιζε οτι σφυριζουν και στην Ευρωπη Σιδηροπουλοι και Κουτσιαυτηδες! Αποτελεσμα: 1-4, 2 πεναλτυ και μια κοκκινη στον αγκω-ματος και μια που χαριστηκε στον μικρουλη πελκα που ψηλωσε και καβαλησε το καλαμι και πηγε να πουλησει παοκτσηληκι κι αυτος (ασπαζομενος την κουλτουρα της ομαδας του) κανοντας τον νταη στους παικτες της Μπενφικα! Μια ομαδουλα με φανελα πουπουλο, φαφλαταδες και τιποτα αλλο, δε πειραζει, καλοχωνευτα!
Στα δικα μας τωρα, 19:25 πλεον σε αναμονη της νεας παραστασης του Θρυλου μας, δε φοβαμαι καθολου το παιχνιδι γιατι δε γινεται να μη σκοραρουμε στην αμυνα που εχουν, αρκει η ομαδα να ειναι συγκεντρωμενη στον στοχο της και να μπει στο γηπεδο σαν να ειναι 0-0 το πρωτο ματς. Πρεπει να τους κανει να το παρατησουν το παιχνιδι και να σκεφτονται τη Μαντσεστερ που ακολουθει! Να τελειωνουμε με την προκριση για να χαρουμε τις ανακοινωσεις των νεων παικτων που ειναι σε αναμονη, του τεραστιου Γιαγια Τουρε καλι ευχομαι κι ενος εξτρεμ! Παμε Ολυμπιακαρα μου, παμε αρρωστια!

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Θα τα πούμε αύριο, πρώτα ο... Θεός-Θρύλος.

Εικόνα Marios

Πραγματικα φοβερο αρθρο,συγχαρητηρια,θα το πω ξεκαθαρα με εχει φαει το αγχος,ειναι μεγαλο θεμα για την ομαδα να περασει,ειναι σε φαση μεταβασης η ομαδα,οντας νεα,παιζει σε ενα απαιτητικο επιπεδο,με μια ιδιαιτερη ομαδα.Τα λαθη θα παιξουν τον ρολο τους καθως και η αποφασιστηκοτητα των παικτων,ιδιως των επιθετικογενων,πρεπει να τους κρατησουμε πισω κρατωντας την μπαλα,ετσι πρεπει να παιζεις σε αυτο το επιπεδο.Καλη τυχη στον θρυλο γιατι χρειαζεται και αυτη.

Εικόνα apostolos gaganis

Μ΄αρέσει το σχόλιο. Είναι ειλικρινές.

Εικόνα George_Str

ΝΙΚΗ -ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟΨΕ,ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, έτσι είναι. Μ΄έχει φάει η περιέργεια για το τί θα δω απόψε.

Εικόνα nichio 1971

Καλησπέρα Απόστολε,
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα περάσει απόψε. ΤΕΛΕΙΑ. Είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα, πιο ΕΜΠΕΙΡΗ στην Ευρώπη και σε ΑΝΟΔΙΚΗ τροχιά.
Μόνο ερωηματικο (μικρό), μια ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ κακή εμφάνιση απόψε. Δεν το πιστεύω, είναι ΜΕΓΑΛΟ το στοίχημα για μια ομάδα που έχει βάλει πλώρη για ΨΗΛΑ, φέτος...
Σε ότι αφορά την μπουγάτσα, ο Θεός κοιμάται ΕΝΙΟΤΕ, όχι όμως ΣΥΝΕΧΩΣ. Κάτι το οποίο θα βιώσει στο πετσί της και η κούλα, στους ομίλους (τρομάρα της) που θα πάει...

Τικ τακ, τικ τακ, δεν περνάει η ρημάδα η ώρα να δούμε ΜΠΑΛΛΑ...

Εικόνα apostolos gaganis

Αν παίξουμε ΓΑΥΡΙΚΑ, την πήραμε την πρόκριση.

Εικόνα stavrakas7-5

Εγώ Απόστολε σκέφτομαι ακόμα αυτή τη τΣουλα και επειδή μ αρέσει να μοίραζομαι θα την ηθέλα παρτουζα με τον
ΤΟΥΡΕ!!!!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Εγώ είμαι...παλιομοδίτης. Με τη δίδυμη αδελφή της, μοναχά, θα την ήθελα....

Εικόνα stavrakas7-5

Αμεσώς στο πονηρό κ.Απόστολε!Την προκριΣουλα εννοω, μαζι στο ιδιο αεροπλανο με τον Γιάγια!!!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ουπς!!...

Εικόνα Harry red logic

Συμφωνώ μέχρι κεραίας.
Τώρα έχουν βγάλει τρομερή γλώσσα η ικτερικιά και αρδοτσατσόνια που την ακολουθούν.
Μεγάλη κωλοφαρδία η κούλα αλλά και ο νιαουρίδης με τον Δεδ-ειρα μεθοδεύει καταστάσεις(άκρες στην ΟΥΕΦΑ και φλάμπουρα εντός)!

Τώρα όμως εμείς εστιαζόμαστε στην Ομάδα μας στον αποψινό αγώνα. Κρίσιμος, κομβικός αλλά σε κάθε περίπτωση ο Θρύλος είναι ο παντοτινός και Μέγας Αυτοκράτορας στην Ελλάδα!
Η πρόκριση εφικτή με πολύ καλή απόδοση,καλή διαιτησία και κομματάκι ρέντα!Ευελπιστώ και αναμένω με αγωνία!

Εικόνα apostolos gaganis

Η "Αγία Τριάς" στο τέλος του σχολίου σου, ναι, είναι το κλειδί. Περιμένω ψύχραιμος, δηλ. αυτοελεγχόμενος. Όσο μπορώ. Οι σφύξεις θα΄ναι ψηλά φυσικά, αλλάαα...ας δούμε. Ένας αγώνας είναι. Η ζωή θα συνεχιστεί, ό,τι και να γίνει.

Open sesame!

Εικόνα Red Kokkinos

Μια εγκαρδια καλημερα φιλτατε Αποστολε!
Πως μπορω να μην συμφωνησω με την οπως παντα ελλογη τοποθετηση σου!
Καλη επιτυχια αποψε στον Ολυμπιακο Συνδεσμο μας, στην Αγαπη μας!

Εικόνα apostolos gaganis

Kαλώς τον Ερυθροκόκκινο! Απ΄το στόμα σου και στου Θεού το...έσω ους.

Εικόνα Red Kokkinos

δεν σε "εχασα" Αποστολε, ολες τις αναρτησεις σου τις απολαυσα με το πρωϊνο μου καφεδακι τρεις εβδομαδες στις Κυκλαδες! Τι ενειπωτη ομορφια!
Απλως δεν θυμομουν τον κωδικο προσβασης για να εισελθω στην σπουδαια πλατφορμα μας.

Εικόνα dimitrov7

Πολύ σωστός σε όλα.
Εμένα μου αρέσει το σποτάκι με Γιωργάκη Κλούνεϊ πάντως ... "Νο εξυγίανση, ΝΟ party στο τσου λου για τους φαφλατάδες του βορρά".
Και πηγαίνοντας στα δικά μας ελπίζω ο Ουγγροκόρακας απόψε να είναι σαν τον ψεσινό και να μην αποδειχθεί το τσιτάτο που λέει .... "μεγάλες σφυρίχτρες, κορυφαίοι χειρουργοί".
Ο άγγλος Λουτσέσκου δεν μου άρεσε στις δηλώσεις ... σαν να έστελνε μηνύματα ......
Καλή επιτυχία στην ομάδα και αργά το βράδυ να είμαστε στους ομίλους.

Εικόνα apostolos gaganis

Μακάρι.

Γιωργάκη Κλούνεϊ: i like it....

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ,ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΣΕ ,ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ , ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΣ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ,ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΠΚΑΤΙ ΕΝΦΙΚΑ ΕΠΙΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ,ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΒΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΜΕΤΗΝ ΙΣΟΦΑΡΙΣΗ,ΣΚΕΨΟΥ ΝΑΔΙΝΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ,ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ , ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΦΕΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ<< ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ>>,ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΘΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣΧΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ <<ΧΩΡΙΑΤΑΡΙΑ>>,ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΑΨΕΣ....ΚΛΠΚΛΠ,ΚΑΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΦΕΙΣΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ,Ο ΒΑΛΕΒΕΡΔΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΥΓΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΟΟΟΟ...ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι είναι, Γιώργη.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Εμείς εδώ λέμε "μεγάλο σκατό φάε..."
Πολύ σωστό το ψυχογράφημα...

Εικόνα apostolos gaganis

Μμμμ... Ενδιαφέρουσα η...κομοτήνεια βερσιόν.

Εικόνα jole11canezza

Κυρ Απόστολε καλημέρα, αυτοί οι γυφτοι στα σαλόνια ποτέ!!!! Διαβάζω από χθες το βράδυ και αναρωτιέμαι τι θα είχα διαβάσει για τον Βαγγελα εάν στην θέση του Μπαοκ βρισκόταν ο Θρύλος ΜΑΣ!!!! Για τους αρδ φταίει η απειρία...ορίστε; Ποια απειρία ; Κάθε χρόνο εκεί βρίσκεστε, τι να πει η Βιντι δηλαδή;
Ναι όντως ποιοτικότερη ομάδα ο αντίπαλος αλλά εγώ αυτήν την ομάδα την έχω πετύχει σε καλύτερη κατάσταση και 4 δεν έφαγα!! Εγώ δεν περίμενα κάτι το διαφορετικό από τους αρδ αλλά πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι και να μην πέφτουμε στη προπαγάνδα!
Σήμερα σοβαρότητα και πάμε γερά...αν στραβώσει ξέρουμε τι θα διαβάσουμε αύριο. ΑΣΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ότι και αν γίνει!! Ούτε θριαμβολογίες ούτε διάλυση!!!

ΥΓ για Τουρέ μόνο όταν ολοκληρωθεί
ΥΓ2 2 πέναλτι εις βάρος του Μπαοκ στη τούμπα ...να κάτι που δεν βλέπεις συχνά
ΥΓ3 κοκκινες σε παίκτες που στο πρωτάθλημα ελλαντας ούτε παρατήρηση δεν δέχονται
ΥΓ4 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Είμαι φανατικός θιασώτης, ως γνωστόν, του υπ΄αριθ. 4 υστερογράφου σου....