ΑΤΥΧΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΑΚΟ. ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΛΙ ΚΑΚΟ.... ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ!



ΑΤΥΧΟΣ ο Ολυμπιακός στην κλήρωση για το Γιουρόπα. Έπεσε σε όμιλο...Τσουλού. Άκου΄κει να πέσει με Μίλαν και Ρεάλ Μπέτις. Από σερί Α και Λα λίγκα! Σκατά, ρε πούστη μου. Και πάνω που λέγαμε να σηκώσουμε κεφάλι, τη γκαντεμιά μου μέσα ή τον Τεό μου μέσα, διαλέχτε, έτσι για να μας βγάλουνε το ξύγκι, ξανά ρε πούστη μου, και να γελάνε αυτές οι κουφάλες οι δυο εγχώριοι αντίχριστοι, για να μου τη δίνει εμένα και να μ΄ανεβαίνουνε οι σφύξεις στις 100... Είμαι και σε μια ηλικία που τα φοβάμ΄αυτά... ΚΑΚΟ...ΚΑΚΟ...ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ!

'Εχεις και το Βαγγέλα, που ό,τι ρετάλι κυκλοφορεί στην πιάτσα το μαζεύει και τα υπαλληλάκια του μας το μοστράρουνε για παίχτουρα, το καντήλι μου μέσα....

Αλλά και ΤΥΧΕΡΟΣ που΄τανε με τους ξυλοκόπους της Μπέρνλι και περάσαμε, πάλι ΚΑΚΟ... Πολύ ΚΑΚΟ... Γιατί με την τύχη την πουτάνα, ΚΑΛΥΦΤΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ ΜΑΣ εκεί πάνω, που θα΄πρεπε κανονικά να΄χαμε φάει 5 γκολάκια κι΄έτσι να ξεφτιλιζότανε, ξανά ρε πούστη μου, ο χοντρός με τις επιλογές του και καλά, λες κι΄είμαστε μογγολάκια και δεν καταλαβαίνουμε πως μας δουλεύει άγρια τόσα χρόνια που πήρε τη Θρυλάρα μας να΄ουμ.... ΑΝ δε χάνανε ένα κάρο ευκαιρίες οι ξυλοκόποι, οι ανίκανοι, ΑΝ βάζανε πρώτοι γκολ, ΑΝ δεν είχανε δοκάρι, ΑΝ δε μας καθότανε και το βάλαμε εμείς - οι ποιοί; εμείς...- πρώτοι....

ΑΥΤΑ διαβάζω από χτες στα ιντερνετικά "καφενεία" κατάθεσης και ανταλλαγής απόψεων από πολλούς γαύρους και...γαυροειδείς. Ειδικά ένας με κούρντισε πολύ απόψε, που΄χει χρηματίσει και αθλητικός τηλεοπτικός ρεπόρτερ στο παρελθόν. Ήτανε και...φίλος μου φουμπικός. Το τί απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς έκανε για την ομάδα, το πόσο ΜΗΔΕΝΙΣΕ κυριολεκτικά ό,τι κατάφερε - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ - εν τέλει εδώ και λιγότερο από 24 ώρες, είναι απερίγραπτο. ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ συγχρόνως, γιατί τον είχα για μυαλωμένο. Ούτε οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ αντιΟλυμπιακοί έτσι. Ούτε οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ! Έβλεπα και 89 λάϊκ στο ποστάρισμά του κι΄η πίεσή μου κουτούλαγε ταβάνι... Βέβαια υπήρχαν και μπόλικοι που διαφωνούσαν μαζί του, αλλά τί να το κάνεις; Και να πεις ότι είναι και κανας φρέσκος; Παλιός Ολυμπιακάκιας, λέει ότι, είναι. Αρρώστια... Βαριά, ασήκωτη κι΄ανίατη. Τα΄χω χιλιοπεί. Περιττό βέβαια να μακρυγορήσω άλλο. Πήρε σε χρόνο dt και ανεπιστρεπτί τη γνωστή άγουσα για τα τάρταρα της διαδικτυακής εξαφάνισης απ΄το παρμπρίζ μου. Στ΄αρδ του θα μου πεις, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ θα σου απαντήσω...

Τελικά έχουμε ΔΥΟ, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ, αντιπάλους. Τους γνωστούς αντίχριστους απ΄τη μια, αλλά κι΄έναν καθόλου αμελητέο αριθμό οπαδικά ημεδαπών αντιφρονούντων. Ένα είδος...illuminati περί τα ποδοσφαιρικά, άκρως "Ολυμπιακών", που πάσχουν όμως από ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΗΔΟΝΙΑ. Κι΄αυτοί οι δεύτεροι, κάνουν πολύ αισθητή την εμετογόνα πια παρουσία τους, βρέξει χιονίσει. Μα χάσουμε, μα νικήσουμε, αδιάκοπα παρόντες για να κριτικάρουν αφ΄υψηλού και καυστικά παίχτες, προπονητή, Μαρινάκη, μεταγραφές, όσους δεν συμφωνούν με τη στάση τους ( για δαύτους είμαστε υπάλληλοι του υπέρβαρου ), τους ΠΑΝΤΕΣ και ΤΑ ΠΑΝΤΑ... Δεν σχολιάζουν ή αρθρογραφούν καλόπιστα και εποικοδομητικά. Όοοοοχι! ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ, ΣΒΥΝΟΥΝ, ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ, χωρίς να τους αρέσει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. Κι΄αν κάτσει και καμιά τρανταχτή επιτυχία στην ομάδα, αδιαμφισβήτητη ας πούμε, το πολύ πολύ να εξαφανιστούν για λίγο σαν τον Τζέρυ, επανερχόμενοι δριμύτερα με την πρώτη ευκαιρία.

Εν τάξει ρε μάγκες! Δεν παίξαμε την μπάλα που θα θέλαμε στο νησί, αλλά αγωνιστήκαμε όσο μπορούσαμε τέλος πάντων. Ο Πέδρο μίλησε για ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ. Παρεμπιπτόντως, του λόγου μου είχα γράψει πρόσφατα εδώ ότι θα πρέπει να παρουσιάσουμε ΚΑΙ στοιχεία ΗΡΩΪΣΜΟΥ στην απόδοσή μας, για να φέρουμε την πρόκριση. Τα ίδια συνεπώς λέχθηκαν, με άλλα λόγια. Είμαστε νέα ομάδα, έχουμε ελάχιστο χρόνο που μας ετοιμάζει ο Πορτογάλος, δουλεύουμε όσο μπορούμε, μπορεί να μην έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γής, παλεύουν όμως οι υπάρχοντες κάθε αγώνα φιλότιμα, θα ενισχυθούμε κι΄άλλο, ο περιβόητος κορμός είναι υπό διαμόρφωση, βγάζουμε κούραση, ΥΠΟΜΟΝΗ την πουτάνα μου να κάνουμε και ΛΟΓΙΚΑ θα πρέπει να βελτιωθούμε. Δεν έχουμε καταφέρει και ΛΙΓΑ για τόσο μικρό διάστημα που΄χει αρχίσει να δουλεύει η μηχανή. Όλοι εκεί πέρα στο Ρέντη, δουλεύουνε ρε γαμώτο γιαυτό τον σκοπό. Καλά θα΄τανε να΄χαμε καλύτερη εικόνα εκεί πάνω ψες, αλλά τί να κάνουμε; Τους αποκλείσαμε, σε ΔΥΟ αγώνες μη το ξεχνάμε αυτό, στο φινάλε εκείνους τους σωματαράδες τους Clarets και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! Έχοντας το βράδυ της Κυριακής τον ΠΑΣ απέναντί μας. Το γνωστό παράρτημα του γνωστού κουμπουροφόρου. ΕΚΕΙ, να μην παιχτεί το ίδιο έργο με τον Λεβαδειακό. Να πάει πιο smooth το πράμα. Και πιστεύω να πάει. Το Καραϊσκάκη όμως θα το δούμε γεμάτο; Έστω, αν όχι φίσκα, πάντως φορτωμένο; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ, Η ΟΣΧΕΟΣΑΚΟΥΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΕΛΩΡΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ....

ΥΓ. Η φωτογραφία σημαίνει: "Κόφτε το πια, ρε! Συνέχεια, με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, κακό ή καλό, πυροβολάτε ΑΝΗΛΕΩΣ την ομάδα, ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ τα πάντα.... Έχουμε που έχουμε αυτή τη λερναία ύδρα των αντιπάλων μας, έχουμε κι΄ΕΣΑΣ από πάνω!'. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !

 

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΠΑΙΖΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ,ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΑΝ ΣΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΣΤΟΛΗ,ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΟΦΗ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΘΟΥΝ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΘΕ ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΙΑΦΩΝΩ ΑΥΡΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΡΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ...

Εικόνα el trick

Μία συνήθεια των παικτών όλων των ομάδων είναι μετά από κάποια επιτυχία να πετάνε τον αρχηγό ή τον προπονητή ή κάποιον άλλο στον αέρα και να ζητωκραυγάζουν.
Στον Ολυμπιακό υπάρχει ένα πρόβλημα.
Όσο μεγάλη και να είναι η όποια επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας τον Πρόεδρο στον αέρα δεν μπορούν να τον πετάξουν. (άμα το επιχειρήσουν φοβάμαι για την υγεία των επιχειρούντων).
Υ.Γ. Στα σοβαρά τώρα. Μετά τα ΣΥΝΕΧΗ και ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΠΡΩΞΊΜΑΤΑ από τη διαιτησία των αντιπάλων του ΘΡΥΛΟΥ και το κυνήγι που συνεχίζει να υφίσταται ο ΘΡΥΛΟΣ αν καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα θα είναι ο ΑΘΛΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΩΝ. (μαιμού πέναλτι την 1η αγωνιστική μέρα στον μπαοκ, τύφλωση του διαιτηταρά στο χέρι με ταυτόχρονη αλλαγή της κατεύθυνσης της μπάλας για τον ΘΡΥΛΟ, γοριλίσιο πέναλτι στην κλάψα την 2η αγωνιστική μέρα και έχει ο Θεός)

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς. Προβλέπω δυσκολίες. Έτσι όμως...και σταματώ εδώ.

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι ο νιαου ο Δεδε-ιρα, ο Φλαμπουροβασιλειάδης , πιθανολογώ και ο Θοδωράκης έχουν αποφασίσει να δώσουν με κάθε τρόπο το πρωτάθλημα στην κούλα . Είναι απολύτως ελεγχόμενο και σημαδεμένο το πρωτάθλημα, για μην πω και για την ΕΥΝΟΙΑ της κούλας από την ΟΥΕΦΑ!
Από κοντά και ο ΠΑΟΚ!
θα δούμε ακατονόμαστα όργια,αυτοί θα έχουν την απόλυτη εύνοια και εμείς φοβερό διωγμό από την διαιτησία και άλλους θεσμούς... ίσως στήσουν και επεισόδια κλπ κλπ για να μας τιμωρήσουν .
Η εξυγιαντές κρατάνε γερά τα πόστα ,διαπλέκονται με την εξουσία!
Αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα.
Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε την ομάδα και την Διοίκηση μας και αυτοί με την σειρά τους να χτίσουν τον νεο Θρύλο που θα τους κατασπαράξει...αργά η γρήγορα, ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι ενότητα και συσπείρωση.
Ο εχθρός είναι απέναντι και μάλιστα φοβερός διαπλεκόμενος,τσιπιστός ,νιαουριστός,φλαμπουριστός, Δεδε-ιρα!
Εμείς φέτος κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, γίνεται σοβαρή προσπάθεια δημιουργούνται αισιόδοξες προοπτικές!
ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!
¨Όλοι κοντά στην ομάδα και στην Διοίκηση.
Φυσικά και θα κάνουμε κριτική ,ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ με μοναδικό σκοπό την επισήμανση λαθών αδυναμιών(όπως τα αντιλαμβάνεται ο καθένας). ΟΙ ΑΡΜΌΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ λαμβάνοντας και φιλτράροντας προτάσεις, υποδείξεις θα πράξουν τα δέοντα, θα διορθώνουν θα βελτιώνουν!
Μην ξεχνάμε όμως οι φίλαθλοι, οι οπαδοί δεν έχουν την ευθύνη της Διοίκησης δεν κάνουν την οικονομική πολιτική δεν είναι οι προπονητές!
Σίγουρα οι αρμόδιοι έχουν την ίδια αγάπη το ίδιο όραμα για την ομάδα το αποδεικνύουν εμπράκτως και διαρκώς, και φυσικά δεν φείδονται κόπων και ΧΡΗΜΑΤΩΝΝ.Απλά φαντασθείτε σε αυτή την ζοφερή κρίση να είχαμε Πρόεδρο κάνα τύπο Σαλιαρέλη!!!!!!!!!!!!!!!
Έχουμε την πεποίθηση ότι θα φτιάξουμε καλή και αποτελεσματική ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα ανεβεί στην φυσική της θέση: την ΚΟΡΥΦΉ ΤΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ!
Έχουμε καλό προπονητή(μαθαίνει και εγκλιματίζεται) καλό,ποιοτικό υλικό,Ο ΧΡΌΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!
Σύγγαυροι ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ,πρέπει όμως να συνειδητοποίησουμε καλά μέσα μας ότι με την παρούσα ΕΠΟ,ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,τον νιάου,τον δέδε,τον περειρα ,τον γκαγκάτση, τον θωμα Μητρόπουλο,θα υποστούμε τους διωγμούς των αρχαίων χριστιανών στην Ρώμη!
Έχουμε να κάνουμε με Νέρωνες , Δοκλητιανούς!
Πρέπει όλοι να σταθούμε ολόψυχα δίπλα στην ομάδα και να αγωνισθούμε για την λύτρωση από την πιο "ΒΡΏΜΙΚΗ ΕΞΥΓΊΑΝΣΗ"
Κάτω οι βρωμεροί παραγκάρχες-εξυγιαντές-ΖΗΤΩ Ο ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Τα βλέπουμε όλοι τί συμβαίνει. Η...εξυγίανση ξεκίνησε νωρίς. Βγάζει μάτια το σπρώξιμο σε Πάοκ, Άεκ. Απέναντι σε Θεούς και δαίμονες ΚΑΙ φέτος. Χειρότερα θα΄ναι από πέρσι. Την καλύτερη δυνατή ομάδα εμείς. Έτσι όμως, μπορεί να΄χουμε σε κάποια στιγμή - και το απεύχομαι - πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ γεγονότα.

Εικόνα Harry red logic

Ο βίος και πολιτεία των μακιαβέλιδων της εξουσίας και της διαπλοκής κυρίως του νιαουριστού με τα ΔΟΥΡΟ-φλάμπουρα και το μακρύ ΤΟΥ χέρι στην ΕΠΟ/ΚΕΔ δηλαδή ΔΕΔΕ..ΙΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΎΜΠΡΑΞΗ???ΤΟΥ θΟΔΩΡΑΚΗ??? δεν προοιωνίζουν τίποτα καλό για τον Θρύλο!
Απεργάζονται σίγουρα και τα δικαστικά για να τα εμφανίσουν στην κατάλληλη στιγμή...όντας σε προεκλογική περίοδο!
Τιτανομαχία ελπίζω να νικήσουν πάλι οι Ολύμπιοι Θεοί..ΔΙΑΣ & ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ!!!

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ,ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΣΚΕΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Δεν αρχίσαμε καλά. Καθόλου...

Εικόνα dhmos64

Καλό μήνα Απόστολε και λοιποί ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ
Όταν αγαπάς κάτι πολύ,τότε έτσι αδιόρατα δένεσαι μαζί του και αποκτάς ένστικτο πάνω σ΄αυτό.
Έτσι γινεται και με το ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα με την ομάδα που υποστηρίζεις. Ε, λοιπόν αυτή τη χρονιά κάτι καλό και μεγάλο κτίζεται. Βλέπεις έστω αυτούς τους λίγους αγώνες και το καταλαβαίνεις , υπάρχει στον αέρα. Σίγουρα θα υπάρξουν και αναποδιές σ΄αυτή την πορεία, αλλά το τελικό αποτέλεσμα να δεις Απόστολε θα μας δικαιώσει.
Όσο για τη μόνιμη γκρίνια για τις μεταγραφές να μας απαντήσουν όλοι αυτοί οι Ολυμπιακάρες. Αν ο πρόεδρος έκανε πιο μεγάλες μεταγραφές (π.χ. έφερνε σε αξία και απόδοση 5 Τουρε) και έβαζε τα πιο φθηνά διαρκείας 1000 και 1500 ευρώ, θα έβαζαν το χέρι στην τσέπη να αγοράσουν και πόσοι θα ήταν αυτοί; Θα αγόραζαν εισιτήρια ευρωπαϊκων και τοπικών παιχνιδιών ( τα πιο φθηνά) 100 ευρώ;Θα γέμιζαν το γήπεδο με την Λαμία; Θέλω να πω ότι στο δικό μας πρωτάθλημα υπάρχει μια οικονομική οροφή που ο Ολυμπιακός μπορεί να ξεπερνάει λόγω της καλής παρουσίας που θέλει να έχει στην Ευρώπη. Αλλά μέχρι εκεί ρε παιδιά. Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να κάνει πρωτάθλημα ισάξιο της Ισπανίας, αγγλίας κλπ.για να απαιτούμε μεγάλες οικονομικές υπερβάσεις. Να είμαστε λογικοί στο τι ζητάμε και στο τι μπορούν να μας δώσουν.
Η ομάδα ξεκίνησε και τίποτα δεν θα την σταματήσει.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστό σχόλιο. Επικροτώ, μπρο.

Εικόνα apostolos gaganis

Άσχετο. Επειδή διαβάζω ότι έχει προκύψει εμπλοκή στο θέμα Τουρέ, η θέση μου: Αν έρθει, καλώς να ορίσει. Κι΄αν δεν έρθει, εμείς προχωράμε! Τέλος.

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, έτσι όπως τα λες αλλά εγώ φοβάμαι πιο πολύ τους δικούς μας και δεν λογαριάζω τους απέναντι γιατί είναι άσχημη φάρα!!! Δεν βλέπουν τι γίνεται και τι παίζεται εναντίον του Θρύλου ΜΑΣ και σαν μην φτάνει αυτό πυροβολούν πάντα ασχέτως αποτελέσματος την ομάδα !!!
Εσείς στο RATM συνεχίστε σας παρακαλώ να κρατάτε το κάστρο μας!!!
ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!! Δεν χρειάζεται γεμάτο αν και θα ήταν ωραίο αλλά σίγουρα όχι άδειο !!!
Για όποιον δεν το γνωρίζει τα διαρκείας στην 7 βοηθάνε παρά πολύ τον Ερασιτέχνη που μας γεμίζει περηφάνεια!!!
ΑΥΡΙΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΡΙΓΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΗΒΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

ΥΓ ρε τον Βαγγελα που κοροϊδεύει και τσεπώνει ενώ οι άλλοι είναι κουβαρντάδες
ΥΓ2 που λέτε ήθελε να με γαμησει η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ αλλά χάλασε το deal γιατί δεν ήθελε η γυναίκα μου
ΥΓ3 4/10 και μετράω μέρες
ΥΓ4 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Πες στη Μίλαν, εκεί κοντά σου, ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕ!

Εικόνα stavrakas7-5

ΥΠΟΜΟΝΗ!Μεγάλη κούβεντα Απόστολε κ φέτος ολοι οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!!!Θα την έχουμε,για τον απλουστατο λογο
οτι βλεπουμε μετά απο στραπατσοχρονιες πως παμε να φτιαξουμε ομαδα που πρωτιστως θα παιζει μπαλα!Οσο
για τους αλλους που λες,προσεχε φίλε την υγεια σου και στειλ΄τους την φωτο της Σουλας τουλαχιστον να τον
πλαθουν με ΘΕΜΑ !!!

Εικόνα stavrakas7-5

Και για να μην ξεχνιομαστε,
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Σταύρακα Gigaγαυρε!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ο χρόνος δουλεύει για την ομάδα μας. Χτίζεται. Και όποιος είναι άμπαλος και δεν κατανοεί τι και πώς χτίζεται, ας ασχοληθεί με άλλο σπορ. Και με άλλες ομάδες.
Η δύσκολη κλήρωση είναι αυτή που σε καταξιώνει. Βέβαια ο μίζερος περιμένει εύκολη κλήρωση για να είναι καλυμμένος: χάνει η ομάδα από εύκολους αντιπάλους, η χαρά του ξερόλα βαζελόγαυρου. Τους κερδίζει; Σιγά τα καφενεία.
Ας καταλάβουν όμως ότι η ομάδα τους έχει γραμμένους στ' αρχίδια της κάτι τέτοιους. Οι υπόλοιποι έχουν καταλάβει ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή. Αλλά και ότι η ρότα είναι η σωστή μέχρι τώρα.
Πάμε Θρύλε και ποιός τους γαμεί όλους αυτούς.

ΥΓ: Θα κυνηγήσουμε την πρωτιά στον όμιλο. Και θα την πάρουμε.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι, αδελφέ. Με πολλή δουλειά, σύνεση, αλλά και αποφασιστικότητα, περηφάνια!

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΙΔΟΙΟΜΑΚΤΡΑΑΑΑΑΑ!.....

Κι΄εδώ είμαστε να βλέπουμε, ν΄αξιολογούμε, να επισημαίνουμε κατά την κρίση μας, κυρίως όμως ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ χωρίς παπαριές!