BE UNSTOPPABLE!



Η πρώτη είδηση για μένα είναι ότι ο Ολυμπιακός ξαναγίνεται Ολυμπιακός. Μετά, έχω την άφιξη του Τουρέ στον Θρύλο. Μπορεί επικοινωνιακά το δεύτερο να επισκιάζει εξ΄ολοκλήρου σχεδόν χθες και σήμερα την πεντάρα στα Γιάννινα, αλλά λαϊκές υποδοχές αυτού του τύπου έχουν γίνει αρκετές στο παρελθόν, χωρίς πάντως ουσιαστικό αντίκρυσμα σε όλες. Αν ο Τουρέ ήταν π.χ. 28 χρονών, τότε θα΄χα και διαφορετική στάση. Τέτοια περίπτωση όμως δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πραγματικότητα. Σήμερα, ο Γιαγιά είναι ένας κλεισμένος 35άρης, μεγάλο φυσικά αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ναι, σεβαστός αναμφίβολα ως προσωπικότητα, ανεβάζει η απόκτησή του ως είδηση το πρεστίζ του συλλόγου διεθνώς, ξανά ναι, αλλά περιμένω να τον δω κι΄αυτόν όπως όλους στην πράξη, στο χόρτο δηλαδή, προκειμένου να τον αξιολογήσω κι΄εγώ αναφορικά με το τί μπορεί να προσφέρει ΣΗΜΕΡΑ στην ομάδα και ΥΣΤΕΡΑ να μιλήσω με ασφάλεια. Ως κίνηση μεταγραφική και συμβολισμός βέβαια, αναμφισβήτητα προκαλεί μεγάλο θόρυβο και εκτός μάλιστα συνόρων, ενώ έφερε ρίγη ενθουσιασμού σε πολλούς ομόγαυρούς μου. Όμως, η θέση μου εν προκειμένω είναι σαφής. Το Κολοκοτρώνειο "αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας". Περιμένω λοιπόν και θα δείξει. Καταλήγοντας επί του παρόντος στο ότι, ΕΦ΄ΟΣΟΝ αποδώσει όπως ευχόμαστε, η ενίσχυση της ομάδας θα είναι τεράστια. Υπομονή έτσι, έως τότε.

Στο χθεσινό παιχνίδι:

Ένας ελκυστικός Ολυμπιακός, περισσότερο στο β΄, με περίτεχνες ενέργειες και αποτελεσματικός. Μέχρι και ο ίδιος ο Μαρτίνς εξεπλάγη με την ενέργεια που έβγαλαν, πράγματι, οι παίχτες του, δηλώνοντας πως δεν περίμενε κάτι τέτοιο λόγω της υπέρμετρης κόπωσής τους στον δύσκολο και πολύ απαιτητικό αγώνα της Πέμπτης με την Μπέρνλι. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ. Έναν δρόμο, όπως τον θέλουμε και του αξίζει.

Γιαννιώτης, καλός. Δεν πιέστηκε, εκτός από΄κείνο το σουτ στο δοκάρι. Ομάρ, αγνώριστος προς το καλύτερο φέτος, απ΄τους κορυφαίους χθες, εύχομαι να συνεχίσει. Επιθετικά ιδίως, μ΄ενθουσίασε. Τσιμίκας, απεριόριστες δυνατότητες και δυνάμεις. Ωριμάζει, παιχνίδι με παιχνίδι. Βούκοβιτς, εξαιρετικός μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε. Μεριά, πολύ καλός, μεστή παρουσία, δείχνει ν΄αποτελεί το προτιμώμενο ταίρι του Σέρβου. Το γκολ του, αποκαλύπτει πολλά. Μιράντα. Κι΄αυτός θετικός. Μπάλα ξέρει, χωρίς αμφιβολία. Πιο σταθερό θα τον ήθελα. Καμαρά. Απ΄τους καλύτερους του αγώνα, προσωπικά αυτόν θα επέλεγα ως κορυφαίο, μαζί με τον Ομάρ. Ταύρος, η μπαλιά του εξαιρετική για τον Ομάρ στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, μεγάλη μεταγραφική επιτυχία, έχει όλο το μέλλον αν συνεχίσει έτσι και προοδεύσει για σπουδαία καριέρα. Μπουχαλάκης, θετικός, πληθωρικός, μερικά λαθάκια, έχει πίσω του παιχταράδες που αναμένεται να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα ενισχύοντας ΚΙ΄ΑΛΛΟ το κέντρο της. Το κέντρο του Ολυμπιακού παρουσιάζει έναν πλουραλισμό υποψηφίων, άνευ προηγουμένου. Γιαυτό και θα πρέπει να γίνει ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟ.

Πάμε μπροστά. Φορτούνης. Ιδιαίτερα διακριθείς, ορεξάτος, έξυπνος, με δυνάμεις, κάλπαζε απολαυστικά σε ορισμένες στιγμές. Αν εξακολουθήσει να παίζει έτσι, ο Ολυμπιακός ενισχύεται ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ από τη συμμετοχή του στην ομάδα. Ποντένσε. Γίνεται χαϊδεμένο παιδί της εξέδρας, λόγω των τεχνικών του προσόντων κυρίως. Δίνει στα τσιμέντα εκείνο που ζητάνε. Φινέτσα, ντρίπλα, σβελτάδα, ευφυή ενέργεια, ενώ αρχίζει - αναμενόμενο - να βρίσκει δίχτυα. Σπουδαία, κατά πως φαίνεται, μεταγραφή. Φετφατζίδης. Τεχνικές αρετές, οπωσδήποτε έχει. Βελτιωμένος απ΄ότι τον ξέραμε. Δυνάμεις περισσότερες χρειάζεται και να λυθεί στο θέμα του σκοραρίσματος. Έρχονται μέρες ζόρικες γιαυτόν. Μιλάω για τις μελλοντικές συμμετοχές του. Χρήσιμος πάντως και σίγουρα με μια κίνησή του μπορεί να σου φτιάξει άμεσα ή έμμεσα ένα γκολάκι. που ενδεχομένως να το΄χεις πολύ ανάγκη. Λάζαρος. Ο Λάζαρος δεν εντυπωσίασε χθες, είχε πάντως μερικές...λαζάρειες στιγμές. Πρέπει να ξεκουράζεται. Απαιτείται από τώρα ειδική διαχείρισή του, λόγω ηλικίας. Άφησα τελευταίο, αλλά καθόλου έσχατο σε απόδοση, τον Γκερέρο. Εμένα μ΄αρέσει πολύ ο Ισπανός. Και το γκολάκι του μ΄άρεσε. Να βρει τη ρέντα του. Δεν βιάζομαι για τον Αιγύπτιο και θεωρώ ότι με τα υφιστάμενα δεδομένα ο Μαρτίνς θα εμμείνει σ΄αυτόν. Δεν μειώνω τον Χασάν, κάθε άλλο, ελπιδοφόρος μου δείχνει. Για την ώρα, επισημαίνω.

Ολοκληρώνω με μια φωτογραφία και τη λεζάντα της.

Προχώρα, Πέδρο. Πας πολύ καλά για την ώρα. Καλύτερα απ΄ότι περιμέναμε και ίσως κι΄εσύ από τον εαυτό σου. Σε στηρίζουμε, ευχόμενοι να συνεχίσεις. Οι "απέναντι" έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Σφόδρα. Ας λένε ότι θέλουνε σ΄επικοινωνιακό επίπεδο. Ξαναγράφω: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ...

Υ Γ 1. Το μπλουζάκι του Τουρέ με το ΒΕ UNSTOPPABLE πάνω της, πολύ έξυπνη επιλογή. Αφορά και τον ίδιο ΚΑΙ τον Ολυμπιακό βέβαια. Και,

Υ Γ 2. Κάποια κακομαθημένα κωλόπαιδα, δε λένε να κόψουν τις δυνητικά ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ για ανυποψίαστους φιλάθλους μαλακίες τους. Θα πρέπει να βρεθεί ο δράστης της φωτοβολίδας ευθείας βολής χθες στη Ν. Σμύρνη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, να τιμωρηθεί παραδειγματικά και να μην ξαναπατήσει ΠΟΤΕ το πόδι του σε γήπεδο. Το΄χουνε παραχέσει τα Παόκια. Τί περιμένουν οι...αρμόδιοι; Να κλάψουμε πρώτα πάνω σε μάρμαρο με σταυρό; Ή να τυφλωθεί κάποιος διά βίου; Κι΄απ΄όποια ομάδα κι΄αν προέρχονται τέτοιες εγκληματικές πράξεις, θεωρώ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να τιμωρούνται ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ. Όχι ότι θα εξαλειφθούν. Μαλάκες πάντα θα υπάρχουν. Να μειωθούν όμως στο κατά το δυνατόν ελάχιστο. Όσο για την μελανόλευκη ομάδα του Βορρά, να δω. Αντιδράσεις της και κολασμό της συγκεκριμένης απαράδεκτης ενέργειας, ΕΜΠΡΑΚΤΑ. Κι΄όχι μ΄ανακοινωσούλες της ή φραστικούς εξωραϊσμούς απ΄τα εκεί ΜΜΕ, ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΑ με όσα γράφουν και λένε χρόνια τώρα για τέτοιου ( και άλλου ) είδους απεχθείς ενέργειες από ευάλωτα και ρέποντα σε παραπτωματικές συμπεριφορές άτομα. Όχι να βαφτίζουμε το ρολό ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ στη μάπα του άλλου, ρολό...χαρτί σκέτο και να ενοχοποιούμε σαρκάζοντας το θύμα ως...υποκριτή. Ξέρουμε εδώ και δεκάδες χρόνια από Τούμπα. Αλήθεια, τί έγινε τελικά μ΄εκείνον τον δράστη;

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Προχθές με τα Γιάννενα ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Όμορφη βραδιά, καταπληκτική ατμόσφαιρα, αέρας ανανέωσης και επιτυχίας. Το ματσάκι όπως το περιμέναμε, μπουντρούμι η άμυνα του ΠΑΣ, με υπομονή προσπαθούμε να ανοίξουμε το σκορ. Καλή κυκλοφορία και αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα μπει το γκολάκι.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου. Η μίρλα και η γκρίνια είχε δώσει τη θέση της σε έναν απίστευτο ενθουσιασμό και θετική προδιάθεση. Ακόμα και στα λάθη των παικτών μας, ο κόσμος χειροκροτούσε προσπαθώντας να ενθαρρύνει τον παίκτη (αλήθεια πόσο καιρό είχε να γίνει αυτό;). Έβλεπαν όλοι τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν και να μαρκάρουν σαν τρελοί και τους αποθέωναν.
Η βραδιά εξελίχθηκε ακόμα πιο τέλεια: 5άρα με ωραία μπάλα, επιθετικό ποδόσφαιρο και γιορταστικό κλίμα.
Στο τέλος όλοι να χειροκροτούν και να τραγουδούν μαζί με τους παίκτες (αλήθεια πόσο καιρό είχε να γίνει αυτό;) και ο Γιάγια να χειροκροτεί τον κόσμο.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Αποστολε, τι να πω; Έχω αρχίσει να φοβάμαι!!! Η ταύτιση ιδεών και κρίσεων φτάνουν σε paranormal επίπεδα !!!
Να στε καλά !!!
Θα προσθέσω κάτι στο επικοινωνιακό κομμάτι της απόκτησης Τουρέ...από χθες το βράδυ λαμβάνω sms από φιλαράκια που είναι Μίλαν που μείνανε έκπληκτοι με αυτή την προσθήκη!!! Μέχρι και την είδηση μας έβλεπαν ως άλλη μια ελληνική ομάδα τώρα είμαστε μια υπολογίσιμη ομάδα!!!βεβαια η άποψη αυτή αφορά τους Ιταλούς που είναι γενικά σνομπ με ότι δεν έχει σχέση την χώρα τους !!!!
ΥΓ αχ να μην κράταγαν μόνο 90 λεπτά τα παιχνίδια
ΥΓ2 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

Γιαυτό φαίνεται πάθανε ό,τι πάθανε το 1940 από΄μας. Επειδή ήτανε...σνομπ. Χαχαααχ! Με την Αεκούλα όμως, 0-0 κι΄εκεί κι΄εδώ...

ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ. ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ. Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΘΑ΄ΡΘΕΙ. ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΩΝ.

Εικόνα George_Str

ΜΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΟΙ ΛΟΜΒΑΡΔΟΙ ? ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ ,Η ΜΠΕΤΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

Εικόνα John Zolo

Καλησπέρα Αποστόλη
Ο,τι και να κάνουν, ο,τι και να γράψουν, αργά ή γρήγορα αυτός που δουλεύει σκληρά και επενδύει ανάλογα θα αμειφθεί !
Δεν μπορεί μονίμως να κερδίζει ο απατεώνας και ο βολεμένος...(λεγε με Μελισσανίδη)
Κατηγορούσαν πάντα τα φερέφωνα των αντιπάλων μας ότι ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης παντελονιάζουν τα έσοδα από το Τσ.Λ. Και μαζί τους και πολλοί δικοί μας "ολυμπιακοί" του κώλου...
Τώρα όμως τι λένε ; Τώρα μούγκα. Πόσα πλήρωσε ο Μαρινάκης φέτος ; Πόσα έχασε από συμβόλαια περσινά που δεν βγήκαν ; Λάθος του θα πει κάποιος...ναι...αλλά το πληρώνει ο ίδιος...δεν το πληρώνει η ομάδα βάζοντας χρέη ή το κράτος !
Για πολλοστή φορά ο Θρύλος απέδειξε ότι είχε και έχει σοβαρούς επιχειρηματίες Προέδρους (με όλα τους τα λάθη) οι οποίοι έβλεπαν πρώτα το καλό και την φήμη του Ολυμπιακού...ακόμη και αν είχαν προσωπικά συμφέροντα προς στιγμήν, αυτή η φήμη και η διεθνής θέση θα ήταν προς το συμφέρον μας, ως ομάδα, στο μέλλον. Στο κάτω κάτω έτσι κεφαλαιοποιούνται οι επενδύσεις/επιτυχίες σε κάθε επιχείρηση...σπέρνεις τώρα και θερίζεις μετά.

Πάμε στα χθεσινά.
Τουρέ. Πολύ σωστά γράφεις...πάρα πολύ σωστά. Κι αν είσαι και παππάς με την αράδα σου θα πας...
Ομάδα. Έβγαλε ενέργεια. Έβγαλε πάθος και διάθεση να δείξει πράγματα. Τίμησε τον κόσμο με την πεμπτουσία του ποδοσφαίρου : Το γκολ.
Φίλαθλοι/οπαδοί : Δεν μας τα λένε καλά. Δηλαδή τι θέλουν ; Έφυγαν οι μισοί στο 70 και πάρα πολλοί δεν εμφανίστηκαν καν...αν και ήξεραν ότι θα έχουμε πάρτυ...
Παίκτες. Τα λες όλα τέλεια...τι να γράψω ; Μ'αρέσει πολύ ο Γκερέρο...θα την βρει την ρέντα του. Εκείνον τον Γκιγιέρμε να δούμε...
Προπονητής. Τα έχουμε πει. Είμαστε τυχεροί...δόξα τω Θεώ

Πάμε στα μέλλοντα.
Μη παραμυθιαζόμαστε. Θα μας κυνηγήσουν !!! "Τον νου σας ρεμάλια..."

Εικόνα apostolos gaganis

Οι συνεχείς και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΕΣ επιτυχίες του Θρύλου, τους έχουν δηλητηριάσει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ τις ψυχές πάνω απ΄όλα... Αυτού του πράγματος τα επίχειρα, ζούμε από πέρσι ιδίως. Δεν θα τους περάσει όμως. Αν "βγει", ειδικά, ο Τουρέ... Θα σου πω την αλήθεια, Γιάννο: Είμαι συγκινημένος από χθες μ΄αυτόν τον ποδοσφαιριστή, μολονότι στο άρθρο δείχνω ουδέτερος, ψύχραιμος. Επειδή γύρισε όπως είχε υποσχεθεί πίσω στην ομάδα η οποία ουσιαστικά τον γέννησε επαγγελματικά, παρ΄όλο που είχε πολύ πιο συμφέρουσες οικονομικές προτάσεις απ΄αλλού. Συγκινήθηκα ειδικότερα βλέποντάς τον μετά το τέλος του αγώνα να χοροπηδάει μαζί με τους άλλους παίχτες μας μπρος στην 7, στον ρυθμό αυτού του ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ σε έμπνευση τραγουδιού της εξέδρας: "Είσαι στο μυαλόοοοο....Κάτι μαγικόοοοο....". Έπιασα τα μάτια μου να΄χουν γεμίσει μ΄εκείνο το υφάλμυρο διαυγές υγρό. Τα΄κρυβα...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ.

Εικόνα ThomasK

Τα άρθρα του Απόστολου μετά από κάθε αγώνα αποτελούν ένα
είδος πιστοποίησης αναλύσεων, κριτικών, απόψεων και σκέψεων
που ήδη εκφράστηκαν από επαγγελματίες ή κι από μας τους ίδιους
και που κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος.

APPROVED!
Doc!

Προχωράμε! 'Οσο πιο κοντά στην ομάδα, όσο πιο συσπειρωμένοι, όσο
πιο υπομονετικοί ως οπαδοί και όσο πιο ασταμάτητοι (και) ως ομάδα!

Εικόνα apostolos gaganis

΄Ενας από σας είμαι κι΄εγώ. Κι΄είναι τιμή μου.

Εικόνα Ποσειδωνία

Ο κόσμος οφείλει να πάει στο γήπεδο. Τι άλλο θέλει; Οι παιχταράδες ήρθαν και ομάδα φτιάχνουμε.
Δεν μπορεί να πάμε "Καραϊσκάκης" εμείς από την επαρχία και οι άλλοι πούναι δίπλα να αράζουν στην τηλεόραση.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η αισιοδοξία που είχα αρχίσει να έχω από τα φιλικά άρχισε να μεγαλώνει πλέον.
Το βασικό είναι η ποιότητα των παικτών που ήρθαν και η διαρκής πρόοδος που υπάρχει χάρη στον προπονητή.
περιμένουμε να δούμε, αλλά ήδη αυτά που βλέπουμε δείχνουν στην απολύτως σωστή κατεύθυνση.
Προσεχώς, όταν με το καλό αποδειχτεί ότι ξαναχτίστηκε σε γερά θεμέλια η ομάδα, θα δούμε υποθέτω και γεμάτες κερκίδες.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Η αισιοδοξία που είχα αρχίσει να έχω από τα φιλικά άρχισε να μεγαλώνει πλέον.
Το βασικό είναι η ποιότητα των παικτών που ήρθαν και η διαρκής πρόοδος που υπάρχει χάρη στον προπονητή.
περιμένουμε να δούμε, αλλά ήδη αυτά που βλέπουμε δείχνουν στην απολύτως σωστή κατεύθυνση.
Προσεχώς, όταν με το καλό αποδειχτεί ότι ξαναχτίστηκε σε γερά θεμέλια η ομάδα, θα δούμε υποθέτω και γεμάτες κερκίδες.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Ακριβώς. Θα δείξει και τί ήθελε επί τέλους ο κόσμος...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

Εικόνα George_Str

ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΑ ΘΑΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑ ΤΑΛΑΘΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, δύσκολο το έργο του, ναι στήριξη. Και πάντα και τώρα. Ειδικά τώρα, που βλέπουμε ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.

Εικόνα Fotiadko7

Καλημερα Αποστόλη και φιλοι γαυροι. Η ομαδα πραγματικα βρισκει τον δρομο της, αρεσει στον κοσμο το ποδοσφαιρο που προσπαθει να παιξει κι ευχομαι να γεμισει το Καραισκακη σε ολους τους αγωνες που θα δωσουμε ανεξαρτητως αντιπαλου για να νοιωσουν και οι παικτες την ικανοποιηση οτι αναγνωριζεται η προσπαθεια τους.Ειναι χαρακτηριστικο οτι στο καφενειο που το εβλεπα φιλοι αλλων ομαδων,οχι κολλημενα οπαδικα μυαλα,αναγνωρισαν οτι αυτος ο Ολυμπιακος δεν εχει καμια σχεση με τον περσινο και ειναι πολυ πιο δυνατος! Τα ΑΡΔακια αρχισανε να ψαχνονται, η διαιτησια μεγαλο οπλο για τους απεναντι, το ειδαμε και στην Τριπολη, αλλα η ωρα των προσωπικων μονομαχιων-ντερμπι πλησιαζει και η ανησυχια μεγαλωνει! Γιατι στο ποδοσφαιρο δεν μπορεις να κρυψεις πολλα και κυριως για πολυ καιρο! Σε καλο χρονικα σημειο η διακοπη για να συνεχισει απερισπαστος ο προπονητης το δυσκολο εργο της ενσωματωσης των νεων παικτων και το περαιτερω δεσιμο της ομαδας! Μπραβο σε αυτον, μπραβο και στον ακουραστο γαυρακα , τον γιγαντα Βαγγελη Μαρινακη, που το ειπε και το εκανε!!!

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ολόσωστο σχόλιο.