ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΠΕΤΙΣ ΤΩΡΑ....



Αρκετά με τον Αστέρα, πάμε για Ρεάλ Μπέτις τώρα, Πέμπτη βράδυ στις 10 στο Καραϊσκάκη. Επισήμανση εδώ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ΄ΝΑΙ ΦΙΣΚΑ! Προχωράμε....

Δεν την παρακολουθώ. Την ξέρω όπως οι περισσότεροι, αλλά μέχρις εκεί. Όσα γράψω επομένως είναι "απ΄τα βιβλία" που λένε. Πηγές μου τα Τransfermarkt, Wikipedia, το επίσημο σάϊτ της Μπέτις και κάποια δικά μας. Γράφω τα κυριότερα, δεν ξέρω αν είναι και σημαντικά, αλλά τέλος πάντων ρε παιδί μου μην πάμε και εντελώς "παρθένοι" στις...εξετάσεις μεθαύριο. Κάτι να΄χουμε υπόψη μας, έστω δυο κολυβογράμματα που λένε, για την πρώτη μας αντίπαλο στο Γιουρόπα.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ ΜΠΑΛΟΜΠΙΕ, η πλήρης ονομασία της. Ιδρύθηκε το 1907, είναι σύλλογος της Σεβίλλης, αυτόνομης κοινότητας της Ανδαλουσίας, έχει χρώματα το πράσινο και τ΄άσπρο ( μπρρρ....) και τ΄όνομά της προέρχεται απ΄το Μπεάτικα, το Ρωμαϊκό όνομα της Ανδαλουσίας. Έχει μπόλικα παρατσούκλια, τους λένε Ασπροπράσινους, Μεγάλους πράσινους ( σιγά....), Λύκους, Ένδοξους κ.α., ενώ το μότο τους είναι το "Viva el Betis manque pierda!", δηλαδή "Ζήτω η Μπέτις ακόμα κι΄αν χάνει!", λόγω της ταραχώδους διαχρονικής πορείας της με τους πολλούς υποβιβασμούς. Πάρτε και μια πόζα της:

Έχει κατακτήσει παλιά ένα πρωτάθλημα στην Πριμέρα και δυο κύπελλα, το τελευταίο το 2005. Το γήπεδό της, Στάδιο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, είναι μεγάλο ( το τέταρτο μεγαλύτερο στην Ισπανία ) και το "κόβω", άμα ιδίως είναι γεμάτο, που δεν το περιμένω λογικά μ΄εμάς, να΄ναι αρκούντως...δεογόνο. Λεξάρα(!) αυτή, τώρα μου΄ρθε, και να γιατί:

Ελπίζω, όθεν, να μη μας έρθει καμιά...ναυτία εκεί, εις τας Ανδαλουσίας.

Π    Α    Μ    Ε         Π    Α    Ρ    Α    Κ    Α    Τ    Ω  :

Πέρσι τερμάτισε έκτη, κάτω από Μπάρτσα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ και πάνω από Σεβίλλη ( πίκρα η γειτόνισσα...), Χετάφε, Εϊμπάρ, Χιρόνα, Εσπανιόλ κ.α. Η χρηματιστηριακή αξία των παιχτών της κατά το Transfermarkt υπολογίζεται σε 180 εκ. ευρώ - του Ολυμπιακού θυμίζω στα 62, της Μπέρνλι ήταν 181 -, ο μ.ο. ηλικίας τους είναι τα 27,7 χρόνια, ξένοι είναι 9, εν ενεργεία διεθνείς έχει 9 σε σύνολο 21 παιχτών και για μεταγραφές έδωσε τούτη τη σεζόν 19 εκ. ευρώ. Μέχρι στιγμής είναι 10η στη βαθμολογία της Λαλίγκα με 5 βαθμούς έναντι 12 της πρωτοπόρου Μπαρτσελόνας. Κοιτώντας τους ποδοσφαιριστές της ξεχώρισα απ΄την ίδια, την προαναφερθείσα πηγή, τους ακριβότερους. Τους γράφω:

-  Παού Λόπεζ, τερματοφύλακας, 10 εκ. με αυξητική τάση.

-  Τζούνιορ Φίρπο, αρ. οπισθοφύλακας, 15 εκ. με αυξητική τάση.

-  Μορόν, σέντερ φορ, 15 εκ. με αυξητική τάση.

-  Μπαρτρά, κεντρικός αμυντικός, 17,5 εκ. με αυξητική τάση.

-  Καρβάλιο, αμυντικός μέσος, 20 εκ. με φθίνουσα τάση. Και,

-  Λο Κέλσο, κεντρικός μέσος, 30 εκ. με αυξητική τάση.

Σ    Κ    Ε    Ψ    Ε    Ι    Σ         Γ    Ι    Α         Τ    Ο    Ν         Α    Γ    Ω    Ν    Α  :

Τί να σκεφτώ; Αυτά άλλωστε είναι δουλειά του Μαρτίνς και των λοιπών υπεύθυνων στην ομάδα. Επειδή όμως το μυαλό του ανθρώπου γυρίζει ασταμάτητο, ακόμα και στον ύπνο ( βλέπε όνειρα ), ας παραθέσω μερικά, έτσι σκόρπια και με όση αξία, τίποτα σπουδαίο ασφαλώς, έχουν.

Ο αντίπαλος, σίγουρα δύσκολος. Θα βάλω και το ΠΟΛΥ. Κάτι τέτοιες ομάδες μπορεί να σου κάνουνε εντός έδρας κλύσμα, και μετά το πουλί ξεφεύγει απ΄τα χέρια σου πετώντας μακριά. Ας λέει ο Σιόβας ότι εκτός έδρας η Μπέτις χάνει πολύ απ΄την αξία της κλπ. Ισπανική ομάδα στην Πριμέρα είναι. Η Μπάρνλι πιστεύω ότι έχασε εδώ δυναμική, αγγλική ομάδα είναι, περισσότερο απ΄όσο περιμένω τη Μπέτις να χάσει. Κάτι σαν ισπανική Μπέρνλι την έχω πάντως. Οι Άγγλοι πιο ψηλοί, πιο δυνατοί, πρίμιτιβ, σκληροί, πολύ πιο σεντράκηδες, πιο κεφαλοσφαιριστές, πιο κανιά, πιο μπράτσα, σωματαράδες κλπ, σαφώς πιο προβλέψιμοι στο παιχνίδι τους ( που΄ναι πρώτιστα φίζικαλ ), οι Ισπανοί πολύ πιο τεχνίτες, κάτω η μπάλα, πασάκηδες - κούτσουκούτσου, ταχείς όμως με ξεπετάγματα, πονηριά περισσή βεβαίως, εναδυάκηδες όπου το κρίνουν ότι πάει στην περίπτωση, ίσως όχι τόσο πεισματάρηδες όσο οι Άγγλοι, αλλά κι΄αυτοί οβερλάπηδες και ΙΔΙΩΣ ψηλομύτες σαν τους λευκωπούς με τα κόκκινα μάγουλα και τα καστανοκόκκινα ξεπλυμέ μαλλιά της γηραιάς Αλβιόνας.... Κάτι σχετικό με τούτο το τελευταίο διάβασα άλλωστε σήμερα και σε κάποιο δικό μας σάϊτ. Στο δικό τους, το επίσημο, πάντως, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. Θεωρώ πως το φοβούνται το ματς. Ξέρουν για την Μπέρνλι ασφαλώς, ξέρουν για το Καραϊσκάκη, ξέρουν για Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Τί χρειάζεται απ΄τη μεριά μας; Τα γνωστά και χιλιοειπωμένα. Μην τα ξαναλέω. Τη δουλειά τους οι έχοντες τα γένια κλπ στην ομάδα, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑ: ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΝ, ΦΙΣΚΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ! ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΣΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Υ Γ.  Έλα φρεγάδα μου, έλα! Με τα ασπροκόκκινά σου! Έτσι να την έχουμε κάνει αυτή την ΜΠΕΤΥ(Σ) τα μεσάνυχτα της Πέμπτης. Όπως πρέπει να΄ναι: ΠΑΓΩΜΕΝΗ. ΣΚΕΤΗ ΠΕΤΡΑ....

Σχόλια

Εικόνα djole11

Το γραφω τωρα πριν το ματς.Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι τα τελευταια 2 χρονια ολες οι ελληνικες ομαδες ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ειναι τουλαχιστον ενα σκαλι πιο κατω απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα απο τα λεγομενα ''προηγμενα'' πρωταθληματα και σε ταχυτητα (κυριως) και σε τακτικη και σε ποιοτητα κτλ.Μας αρεσει δεν μας αρεσει (και περα απο οπαδικες κορωνες) αυτη ειναι η πραγματικοτητα.Εχει πεσει το επιπεδο,απο φετος κατι παει να γινει,θα δειξει η πορεια.
Ο Ολυμπιακος (και σε μικροτερο βαθμο και επιπεδο φυσικα η μπουγατσα) ειχε φτασει μεχρι πριν μια διετια να χτυπαει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ματς σε επιπεδο τσου λου τουλαχιστον για την ισοπαλια.ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΔΡΑ (εκτος των 5-6 μεγαθηριων βεβαια).Τα γνωστα λαθη που εγιναν σε συνδυασμο βεβαια και με την εσωτερικη ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ αντιπαλων,μας εφτασαν εδω.Η περσινη τραυματικη εμπειρια στο τσου λου (ειδικα τα ματς με τη Σπορτιγκ που μας τρομαξαν ολους),η σφαλιαρα στη μπουγατσα απο τη Μπενφικα και η χθεσινη ''σβηστη'' τριαρα του Αιαντα στην ικτερικια,δειχνουν το επιπεδο της λιγκας μας.Ενα ευστοχο σχολιο ειχα διαβασει σε ενα αλλο σαιτ ''Ελληνικο ποδοσφαιρο σαν να λεμε Ολλανδικο μπασκετ''...
Θα μου πεις εισαι τοσο απαισιοδοξος??Οχι φυσικα.Με λιγη τυχη,αυταπαρνηση,σωστο τακτικο πλανο και τη βοηθεια του κοσμου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορουν να γινουν υπερβασεις ειδικα απο τον Ολυμπιακο.Γιατι θετικο αποτελεσμα σημερα απο αυτην την ΟΜΑΔΑΡΑ που παιζουμε ειναι υπερβαση.Οποιος δεν το εχει καταλαβει θα το κατανοησει αποψε.Η Μπετις ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο τη Μιλαν σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου.Σημερα εν ολιγοις παιζουμε με την καλυτερη ομαδα του ομιλου και οσοι ονειρευονται ευκολη βραδια να αλλαξουν πλευρο...Δεν ειναι βεβαια κανενα μεγαθηριο γιαυτο και εχουμε αρκετες ελπιδες να παρουμε αποτελεσμα.
Και η ισοπαλια για μενα θετικο αποτελεσμα ειναι στην παρουσα φαση.

Εικόνα apostolos gaganis

Σε εξίμισι ώρες θα ξέρουμε...

Εικόνα Ολυμπιακή Αυταπάρνηση

Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους!!

Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας σήμερα, που αρχίζει και τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις. Εύχομαι για σήμερα το μόνο για το οποίο δεν περνάει από τα πόδια της ομάδας μας, καλή τύχη!!! Για τα άλλα δε φοβάμαι, η φετινή ομάδα έχει καρδιά και μέρα με τη μέρα κερδίζει την εκτίμηση της κερκίδας.

Όλοι μαζί από το 1'' για τη νίκη!!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΣΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. ΓΑΥΡΟΣ.

Εικόνα Romain

Η Μπέτις δεν είναι Μπέρνλι.

Δύσκολο ματς.

Και η ισοπαλία καλή θα είναι.

Τεράστιος προπονητής ο Ουζουνίδης!

Ταμπούρι και 3μπαλο η αεΧ!

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ δύσκολο. Ο φετινός Ολυμπιακός πάντως, διαφορετικός. Ας περιμένουμε.

Εικόνα Harry red logic

...Γαμώτο έχασα το στοίχημα! Με κορόιδεψε ο Αίαντας μου είχε υποσχεθεί ντόρτια!
Τώρα θα την πληρώσει ο Τεό, δεν έβαλε διαιτητή που θα έκανε χαρούμενο τον νιάου!Να δούμε ποιος θα την πληρώσει στην ΟΥΕΦΑ, Η γαλή ξέρει διευθύνσεις.....!!!!!!!!!!!!!!!
.............................................................................................
Τώρα στα δικά μας: Οι ισπανικές ομάδες είναι πολύ δύσκολες, το στυλ του παιγνιδιού τους δεν μας πολύ-ταιριάζει!!
Μπορούμε και πρέπει να νικήσουμε αρκεί η πύρινη λάβα του ναού να τρομάξει τα πράσινα βαζέλια της Σεβίλλης τα
οποία θα πιάσουν από το λαιμό!!!οι παίκτες και Προπονητής μας, με άριστη ΑΠΌΔΟΣΗ, 90plus λεπτά!
Ακόμη και λίγη ρέντα χρειάζεται!

Εικόνα apostolos gaganis

Eμένα με ξέρεις. Ικανοποίηση ασφαλώς για την ήττα της ικτερικιάς, αλλά μέχρις εκεί. Ούτε πανηγύρια, ούτε τίποτα. Την ομάδα μου κοιτάζω, σχεδόν κατ΄αποκλειστικότητα. Ευελπιστώ σε ό,τι όλοι μας. Θα δούμε απόψε.

Εικόνα el trick

Το ματσάκιον για μένα θέλει ΥΠΟΜΟΝΗ.
Πολύ υπομονή.
Φυσικά αποφυγή λαθών.
Με μηδενικά (σχεδόν) λάθη και ΥΠΟΜΟΝΗ και στήριξη απ΄την εξέδρα λογικά θα έρθει και το γκολ για μας. Αν - ο μη γένοιτο - δεν έρθει ας είμαστε στο όλα μηδέν.
Η ΝΕΑ ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να γίνει ΟΜΑΔΑΡΑ, όμως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ.
Μακάρι η πορεία για την κορυφή να ξεκινήσει αύριο.
Υ.Γ. Όσον αφορά το ποιός παίζει;;;; Ο προπονητής ξέρει καλύτερα και εγώ προπονητής ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
ΘΡΥΛΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ

Εικόνα apostolos gaganis

"Η νέα ομάδα μας έχει όλα τα φόντα να γίνει ΟΜΑΔΑΡΑ, όμως ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΚΟΜΑ".

Ώριμο. Πολύ.

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα Απόστολε,
Έχω ΚΑΛΟ προαίσθημα για αύριο. Η Μπέτις είναι μια ΚΑΛΗ Ισπανική ομάδα, όχι ΘΗΡΙΟ που σαυ απαγορεύει να ελπίζεις για κάτι καλό.
Εμείς τώρα, παρά την ΜΕΤΡΙΑ απόδοση της Κυριακής, βγάζουμε ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΔΙΑΘΕΣΗ. Ελπίζω και ο ΠΑΓΚΟΣ μας να καταλάβει ότι το φετινό ρόστερ, δεν ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ στους... Μπουχαλάκηδες και στους Μιράντες...
Πάμε ΓΕΡΑ αύριο, η νίκη είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΦΙΚΤΗ.

Εικόνα apostolos gaganis

Nαι, Νίτσιε. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούμαι. Απόλυτα εφικτή. Ακριβώς.

Εικόνα ThomasK

Γερά με τσαμπουκά και με τη δυναμική παρουσία μας
θα την πάρουμε κι αυτή την κουφάλα :)

Εικόνα apostolos gaganis

Η Λογική λέει: Τί διάολο... Πέρσι με τέτοιο χάλι και φέραμε ΧΙ απέναντι στη Μπαρτσελόνα των Μέσιδων, των Σουάρεζ κλπ. Φέτος, που΄μαστε τόσο καλύτεροι από πέρσι, δε θα πάρουμε τη Μπέτις;

Η Λογική. Η μπάλα όμως; Ε, εμείς είμαστε με τη Λογική. Ζήτω η Λογική! Και κυρίως ζήτω η ΨΥΧΗ, γιατί ΑΥΤΗ είχε παίξει εκείνο το βράδυ κόντρα στα θηρία και τα΄χε κάνει να κατεβάσουνε κάτι μούρες να!, στο τέλος του αγώνα. Δε θα το ξεχάσω το βράδυ εκείνο. ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!

Εικόνα ThomasK

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Είμαι αισιόδοξος. Είναι ΠΟΛΥ δύσκολο ματς όμως.
Γεμάτος ο ναός και ό,τι βγει. Η ομάδα χτίζεται και αυτό με κάνει να βλέπω περισσότερο σε βάθος χρόνου.
Θα ήθελα μια εμφατική νίκη να τρίξουν τα τσιμέντα: 3-0
ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΝΑΟ!

Εικόνα apostolos gaganis

Αμήν.

Εικόνα stavrakas7-5

Παντως Απόστολε οι τελευταίοι που ειχαν ερθει με πρασινόασπρα και kappa αρπαξανε 3 κ αλλα 3 στην εδρα τους,
βλεπε βερντερ ,εγώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον φοβαμαι πιο πολυ με τους λουξεμβουργιους παρα με τις πρασινες σπανιολες!ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ..ΓΕΡΑ.. ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ!

Εικόνα apostolos gaganis

Ε, όχι και ΜΟΥΝΙΑ! Ντροπή.... Τσ, τσ, τσ... Μέχρι ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, και πολύ είναι εδώ που τα λέμε. Έχομεν ένα επίπεδον....

Εικόνα Fotiadko7

Καλησπερα Αποστολη γαυραρε και λαε του τρισενδοξου δαφνοστεφανωμενου! Ειναι κι αυτη Ρεαλ, την εχω παρακολουθησει πολλες φορες λογω στοιχηματος, καλη ομαδα γρηγορη αλλα οχι μεγαθηριο! Τους εχουμε αν κανουμε το παιχνιδι μας και προσεξουμε τα πολυ γρηγορα εξτρεμ τους! Εχουν σχετικα αργο κεντρο αμυνας για ισπανικη ομαδα και τα χανουν ευκολα αν τους χωσεις κανα παστελι και μετα τους πιεσεις, πολλες φορες τα τρωνε στα καπακια που λεμε γιατι αποσυντονιζονται!
Θα ηθελα να πω κατι στον τεραστιο Βασιλη Καραπιαλη αν διαβαζει αυτη την ερυθρολευκη γωνια. Βασιλη διαβασα σημερα το αρθρο σου στον Πρωταθλητη για την Μπετις και νομιζω παικταρα μου οτι υπερβαλλεις καπως, δεν ειναι ουτε Ρεαλ ουτε Μπαρτσελονα η Μπετις, ο καλος φετινος Ολυμπιακος θα κερδισει οσο επικινδυνη κι αν ειναι, αρκει να ειναι ο γνωστος Ολυμπιακος που μας παρουσιαζεται ως τωρα!! Ακουγεται κι απο Ισπανικα μεσα για σημαντικο ροτεϊσον εκ μερους τους, μπορει να ειναι απλα φημη μπορει και να ισχυει, αν ισχυει ακομα καλυτερα! Ελπιζω να ανοιξει λιγο το ροτεϊσον ο Μαρτινς, ακουγεται οτι θα εμπιστευτει για μια ακομα φορα τους ιδιους με αλλαγη ισως τον Μερια αντι Μιραντα. Θα ηθελα παρα πολυ σε αυτο το ματς και Γκιγιερμε αντι Μπουχαλακη. Αυτα και να μη ξεχνιομαστε

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Είμαι αισιόδοξος. Δύσκολος ο αγώνας, ναι, αλλά έχω θετικό προαίσθημα. Μ΄έχει κερδίσει ο φετινός Ολυμπιακός και λογικά θα πηγαίνουμε καλύτερα όσο περνάει ο χρόνος.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Συμφωνώ απολύτως σε αυτά που γράφεις για την Μπέτις και να προσθέσω ότι φαίνεται δυσκοίλια από πέρσι και για αυτό πήρε τον Γκουαρδάδο για καλλίτερη προώθηση της μπάλας μπροστά.Είναι καλλίτερη ομάδα από την Μπέρνλευ και αυτήν την εποχή σίγουρα σε καλλίτερη κατάσταση από τη Μίλαν.Κατά την άποψη μου αυτή είναι φαβορί για πρωτιά στον όμιλο και όχι οι Ιταλοί.

Εικόνα matrasimca

Θα φανε καλα οι Ισπανοι με τετοιο κοσμο!
Τετοιο κοφτη σαν τον Καμαρα ειχαμε χρονια να δουμε - κανει για 2 και επαψε να κανει τα ασχημα φαουλ που ειδαμε στα πρωτα παιγνιδια, ασε που η γκολαρα θα τον ανεβασει. Ειχα κανει τεραστιο λαθος οταν τον ειχα πρωτοδει στην εκτιμηση μου για αυτον - ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
Γκερερο τον ειδα κουρασμενο και να χανει αυτα που θα μπορουσαν να μπουν, μηπως χρειαζεται ξεκουραση εχοντας βγαλει ενα δυσκολο προγραμμα?Εγω θα ειχα βαλει τον Χασαν απο το 60, ασχετα αν ο φιλοτιμος αυτος παικτης εδωσε τελικα την νικητηριο ασιστ.
Μιραντα θελει ξεκουραση
Πρεπει να γινεται ενα ροτεσιον 2-3 παικτες την φορα το πολυ.
Δεν ξερω την αξια της Μπετις, αλλα η δικια μας φανελα εχει σιγουρα μεγαλυτερο ειδικο βαρος.
Ημαστε ομαδα, ειμαστε μια γροθια και νικαμε!

Απολαυσε το ιερα-Αποστολε των Γαυρων!!

Εικόνα apostolos gaganis

Με τιμάει η τελευταία σου πρόταση. Και σε τιμάει η αυτοκριτική σου για τον Καμαρά.

Αν τους πάρουμε εδώ, αυτό θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα και για τα επόμενα παιχνίδια μας στη Σούπερ Λίγκα.

Μεγάλη δουλειά η προχθεσινή νίκη...

Εικόνα matrasimca

Δειτε τι εγραψε ο σκαουτ της NEWCASLE για τον Καμαρα ενω ειχε ελθει στο Καραισκακης να δει αλλο παικτη:

"“Πιάνει... εξωφρενικό ρυθμό στο παιχνίδι του, με φοβερές αντοχές. Λίγο άτεχνος και τακτικά λίγο ακατέργαστος αλλά αυτά μπορεί να τα στρώσει. Έχει προσωπικότητα και δεν διστάζει να παίρνει ενέργειες και σουτ μέσα στον αγώνα, τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό του πόδι. Στην οικονομία του παιχνιδιού είναι εκπληκτικός αφού ενώνει άμυνα και επίθεση χωρίς να αφήνει τρύπες...”!

Βασικα Αποστολε σημασια εχει να βγαινουν οι παικτες λιρα 100 και οχι να βγαινουμε εμεις σωστοι σε ολες μας τις κρισεις για αυτους. Ειχαμε καιρο να κανουμε τετοια επιτυχια με παικτη φτηνο που αποδεικνυεται πολυ αξιοπιστος - δυναμικος - και με διαθεση αυτοθυσιας. Αν ειχα να επιλεξω ενα ονομα για αυτον λογω της ενεργειας που ξοδευει σε ολη την διαρκεια του αγωνα θα τον ονομαζα DYNAMO!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΤΣΙ.

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, θα μείνω σε δυο σημεία του κειμένου. Τα χρώματα της ομάδας (πολύ σωστό το μπρρ) που πρέπει να φτάνει για να τα κάνουμε όλα μ...ο και στο φωνή μέχρι τελευταίο σφύριγμα!!!! Σημαντικός αγώνας αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τα βασικά για φέτος!!! ΧΤΙΖΟΥΜΕ και προς το παρόν πάει καλά !!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα apostolos gaganis

ΜΟΝΟΟΟΟΟΟ!!!