ΤΑ ΒΡΟΜΟΠΑΙΧΝΙΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...



Αυτή τη φωτογραφία την είχα ετοιμάσει από χτες το βράδυ, γιαυτό και τη βάζω. Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι ο Σάββας θα΄χε καταπιαστεί με το θέμα και πριν αρχίσω να γράφω, είδα, πράγματι, την ανάρτησή του. Σπάνια συμπίπτουμε στην επιλογή των θεμάτων που αναπτύσσει ο καθένας μας. Τούτη, είναι δείγμα της σπανιότητας. Ενδοεπικοινωνία άλλωστε για την επιλογή, δεν έχουμε. Ανέκαθεν δεν είχαμε. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΠ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ, ΠΟΥ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.

- Έχω αγριέψει με το πολύπλευρο, χρόνιο πια, και απηνές αντιΟλυμπιακό σκηνικό που΄χει στηθεί απ΄την παρούσα κυβέρνηση με στόχο τον Μαρινάκη και μέσω αυτού την ομάδα μας.

- Έχω αγριέψει με την υποκριτική απόφαση - παγίδα για μας - της τελευταίας στιγμής του Βασιλειάδη να απαγορεύσει, λέει, την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στο χτεσινό ματς με την Παναχαϊκή, για λόγους κλπ.
 
- Έχω αγριέψει με τις διαιτητικές επιλογές της ΚΕΔ και τη δράση τους, στους αγώνες του Ολυμπιακού. Και βεβαίως, αντίστοιχα και αντίστροφα, των κύριων αντιπάλων μας. Από πέρσι. Να δούμε και με τον Άρη την Κυριακή. Μολονότι είμαι εκ προοιμίου βέβαιος για το τί θα παρακολουθήσω.

- Έχω αγριέψει με το "θέατρο σκιών" του καραγκιοζοπαίχτη ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Αισχρή η συμμετοχή τους στον εναντίον μας πόλεμο. Πόλεμος: αυτή είναι η ακριβής λέξη.

Διατηρώ την ψυχραιμία μου όμως. Το "ανοσοποιητικό" μου απέναντι στη χυδαία προκλητικότητα, παραμένει ενεργό και αποτελεσματικό. Για την ώρα τουλάχιστον. Ελέγχω λοιπόν την οργή, την αγανάκτησή μου και ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Εντοπίζοντας την οπαδική ματιά μου στα της ομάδας μας. Μια διευκρίνιση, μοναχά. Για το ρήμα ΠΕΡΙΜΕΝΩ. Περιμένω και βραχυπρόθεσμα ( βλέπε τιμωρία μας για τα χτεσινά γεγονότα ) και μακροπρόθεσμα. Όποτε γίνουν...

Τί να πούμε τώρα για τον αγώνα; Όλο το δημόσιο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν τα όσα διαδραματίστηκαν το προηγούμενο βράδυ στην κερκίδα μας. Μια κερκίδα από ντόπιους γαύρους. Με πρωταγωνιστή την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ επίθεση των κρανοφόρων της Αστυνομίας σε χώρο με παιδιά του...Δημοτικού Σχολείου. Ζούμε μια τραγωδία. ΗΘΙΚΗ πρωτίστως. Ζούμε μια ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ στάση, συμπεριφορά, πολιτική, του γκουβέρνου εναντίον του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, για λόγους ΕΚΤΟΣ ποδοσφαίρου κατά βάση, με το ποδόσφαιρο ως προμετωπίδα, ως εργαλείο πραγμάτωσης ΑΛΛΩΝ σκοπών, επιδιώξεων.

Το γήπεδο, χάλια απερίγραπτα. Ο Βασίλης Τοροσίδης καθάρισε πάλι. ΑΥΤΑ και πολλά είναι...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι και τα ίδια συναισθήματα έχω και γω, αλλά νομίζω και η μεγάλη πλειονότητα των Γαύρων.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΑΝΕΛΗΤΩΝ.

Εικόνα Fotiadko7

Είναι απλό, το δοκιμασανε με την Κούλα και τους βγήκε! Το κάνανε και με εμας! Να μη παει το πρωτάθλημα στο νιμα και χρειαστεί να γίνουν χειρουργεία που προκαλούν βάναυσα την φιλαθλη κοινή γνώμη για να απονεμουμε τον τιτλο στη σιχαμενη ΔΕΚΟ του Βορρά! Στη ΔΕΚΟ του Νότου δώσαμε ηδη ενα πρωτάθλημα και γηπεδο δε θα μιλήσουν με μια στημένη τιμωρία έχουν την Αγια Σοφία να παραμυθιαζονται αυτοι! Ποιος μένει; Ο ερυθρόλευκους εφιάλτης των ονείρων τους που μπορεί να τους τα χαλάσει όλα! Στηνουμε λοιπόν μια προβοκάτσια και καθαριζουμε! Βάζουμε κ Σιδηρόπουλο στη Θεσ/νίκη μήπως κόψουμε κι αλλους βαθμούς, αδειαζουμε και τον Ναο με βαζελο , ρίχνουμε κι ενα -3 και τέλος! Ανώφελο να στεναχωριομαστε αδέρφια, κρατάμε όλη την οργή μας για την ιερή ωρα της κάλπης, εκεί που θα καταλάβουν καλά με ποιους τα βαλανε!

Εικόνα NIKOSSPIN

Ένα πράγμα μένει ακόμη από αυτή τη χούντα.
1. Να κηρύξουν παράνομο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,
2. Να μας φακελώσουν όλους εμάς ως εχθρούς του πολιτεύματος
3. Να ανοίξουν οι φυλακές στα ξερονήσια και να στέλνουν εκείτους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ

Τέτοιο κυνήγι ούτε επί χούντας δεν είχαμε και ήρθαν οι δημοκράτες (του κώλου) Συριζαίοι να τους ξεπεράσουν . Βασιλειάδη, αν ζούσε ο Ασλανίδης θα υποκλίνονταν μπροστά σου . Τα ρούβλια και τα ευρώ του ΟΠΑΠ να πέφτουν και άσε τους γαύρους να φωνάζουν.
Όμως οι καιροί γυρίζουν .....................

Εικόνα Harry red logic

Τα εχετε πεί τα έχετε αναλύσει τα έχουμε μυριάκις επαναλάβει!
Η ρίζα,η βαθύτερη ρίζα όλων των προβλημάτων είναι η Η ΧΑΜΗΛΉ κριτική ικανότητα σημαντικής μερίδας της κοινωνίας μας.
Η επιπόλαιη, και ρηχή σκέψη, η βλακώδης και ανεδαφική ιδεοληψία που πανεύκολα χειραγωγείται απο "χαρισματικούς απατεώνες" και δημαγωγούς!!!!!!!!!!!
Η κοντή μνήμη, ο καιροσκοπισμός και ο παρτακισμός αρκετών νεοελλήνων ,επιτρέπουν στους "χαρισματικούς απατεώνες" και εξουσιολάγνους να συνεχίζουν σχεδόν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο, τον χυδαίο πόλεμο κατα του θρύλου και μάλιστα να διογκώνουν τη φούσκα των σαδιστικών τους ένστίκτων απο την ηδονή που αισθάνονται για τις μαχαιριές στο σώμα του Δαφνοστεφανωμένου Έφηβου!
Για αυτό οι λαοπλάνοι χαμαιλεόντες έχουν και την στήριξη των ξένων αφεντάδων.Γιατι προσκυνάνε δουλικά αυτούς πού πρίν λίγο έβριζαν,τους κάνουν όλα τα χατήρια και αναίσχυντα σπρώχνουν στην φτώχεια τις λαικές μάζες χωρις να ανοίγει μύτη!!!(σσσσσσ... ο λαός κοιμάται....)
Είπαμε η κοντή μνήμη η χαμηλή κριτική ικανότητα η ανίκητη βλακεία αρκετών νεοελλήνων.
Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Ο πόλεμος κατα του Θρύλου θα συνεχισθεί θα ενταθεί θα κορυφωθεί!
Τό θέμα είναι πως μπορεί κανείς να επιδράσει στην κρίση του λαού να αφυπνίσει συνειδήσεις να βγάλει τις τσίμπλες απο τα μάτια πολλών για να καταλάβουν οτι πίσω απο τις γελαστές μάσκες κρύβονται ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΙ!
Δεν υπάρχουν μεγάλα σημάδια αφύπνισης των μαζών. Ετσι το κακό θα συνεχισθεί.
Για πόσο? Απροδιόριστο επι του παρόντος.
Υπομονή λοιπόν, ψυχραιμία ,συσπείρωση,αγώνας για ενημέρωση,αφύπνιση συνειδήσεων και ολόψυχη στήριξη της ΟΝΤΟΝΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΎΟΥΜΕ!ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!

Εικόνα VASILIS7

Δεν μπορεί να περιγραφεί εύκολα και με ψυχραιμία αυτό που έγινε χθες . Ήμουν στο γήπεδο με το γιο μου..Όλα καλά μέχρι το ημιχρονο .. κερδίζαμε κιόλας έστω κι αν ο ηλίθιος διαιτητής της εξυγίανσης προκαλούσε κάθε τόσο...Μόλις ξεκίνησε το β΄ημιχρονο έγινε μια ανακατωσούρα με κάποιον και του την πέσανε καμιά δεκαριά. Ε αυτό ήταν , σε χρόνο ντε τε μπήκαν στη θύρα τα κοτόπουλα χωρίς τα ροπαλάκια και βαράγαν στο ψαχνό και μαζί πετάγαν και αβέρτα δακρυγόνα . Έγινε χαμός .Τα γυναικόπαιδα να τρέχουν προς το πέταλο σε μια πόρτα κλειστή και να περιμένουν να την ανοίξουν για να περάσουν . Άλλοι έφευγαν πανικόβλητοι με τα παιδιά τους απο το γήπεδο και άλλοι κάναν ντου στους μπάτσους .Ευτύχως δεν είχαμε χειρότερα αφού μέσα στο πανικό πολλά μπορούν να συμβούν . Στο τέλος όταν βγήκαμε απο το γήπεδο έβλεπες παντού μπάτσους χαμογελαστούς και ευτυχισμένους..την αποστολή τους την εξετέλεσαν με επιτυχία. Τώρα αν θα τους δωσει καμιά αυξηση στον πειναλέο μισθό τους ο εντολοδόχος τους χαχαχα εδώ γελάμε . Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ . ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ . ΚΑΤΕΒΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ. Ελπίζω μόνο το τελευταίο να συμβεί γιατί έχουν καταφέρει με την προπαγάνδα τους να δηλητηριάσουν ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που αντί να βάζει πλάτη στην ομάδα και στον πρόεδρο ασχολούνται με τις μεταγραφές , με τα <χαπακωμένα> που κάνουν επεισόδια και ότι μαλακία τους προσφέρουν τα αρδάκια του εικοσάευρου . ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΘΥΡΑ 7 - ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΣΑΣ ΖΜΠΡΩΧΝΟΥΝ Χειμώνα Καλοκαίρι αντε και Άνοιξη...

Εικόνα Ποσειδωνία

ΔΟΓΜΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: όποιος απειλεί τον ΠΑΟΚ θα τιμωρείται. Στις εκλογές του Μαΐου πρέπει να πάμε με τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή-τροπαιοφόρο. Έτσι ίσως ξεγελαστούν τα παόκια και τους ψηφίσουν, ξεχνώντας το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Έτσι λαμβάνουν τα μέτρα τους από τώρα για να μην κινδυνέψει ο ΠΑΟΚ.
Η αστυνομική επίθεση είναι πολιτική απόφαση.
Να αναζητηθεί ο υπεύθυνος που έδωσε την εντολή για επίθεση και δακρυγόνα.Να δούμε ποιανού εντολές εκτελούσε.
Ακούστηκε πως ήταν από την Αθήνα και όχι από την Πάτρα. Αληθεύει;

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, δεν υπάρχουν λόγια!!! Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ Γαμω την Παναχαϊκή μου είναι το ότι στον βωμό του δημοσιογραφικού οπαδισμού γεγονότα σοκ περνάνε στα ψιλά!!! Ματ Βαράνε παιδάκια μανάδες και γέρους αλλά όλοι μιλάνε για οπαδική βία !!!! Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους!!!και μην πει κανείς ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έψαχνε ίδιες τιμωρίες από γεγονότα που γίνανε στα Γιάννενα, στους τελικους κυπέλλου, στην τούμπα εδώ και δεκαετίες, στην λαγοφλωρο, στο ΟΑΚΑ και θα είχα πολλά να γράψω ακόμα μιλάμε για όντως οπαδική βία αλλά ρε νούμερα δεν έχετε τίποτα ιερό και Γιαυτο αυτή η ελλαντα δεν έχει μέλλον...Γιαυτο έφυγα 18 χρόνων από εκεί χωρίς καν να δοκιμάσω την τύχη μου σε πανελλαδικές...ρε νούμερα κάντε την δουλεια σας επιτέλους!!!! Ρε αφήστε τα οπαδικά και κάντε το λειτούργημα σας γιατί αυτό θα ήταν κανονικά!!!! Φτιάξτε ομάδες και ας κάνουμε την σομα στα γήπεδα ρεεεεε!!! Μην βαράτε παιδάκια για να πάρετε ένα πρωτάθλημα Γαμω την Ρωσία και το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!! Μουνιαααααα!!! Γαμω τα σπίτια σας!!! Αφήστε την πολιτική έξω από τα σπορ...αυτή δεν πρέπει να κρίνεται από τα οπαδικά αλλά από την λειτουργία της στην κοινωνία, από τι δίνει στους κατοίκους της χώρας!!! Που έχουμε φτάσει ρε πούστη Τσίπρα!!! Να μιλάμε για ψήφο και να βάζουμε στα υπέρ της ψήφου τον ΘΡΥΛΟ μας και όχι τις μίζερες ανύπαρκτες συντάξεις , την ανεργία και τα άπειρα σκάνδαλα σας!!!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ2 Ο Κόκκαλης με μεγάλωσε, ο Βαγγελας με συντροφεύει από την ενηλικίωση μου και κάποιος θα με βοηθήσει στα γεράματα!!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΥΓ3 Έξω η πολιτική από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ
ΥΓ4 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα jole11canezza

Καλημέρα κυρ Απόστολε, δεν υπάρχουν λόγια!!! Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ Γαμω την Παναχαϊκή μου είναι το ότι στον βωμό του δημοσιογραφικού οπαδισμού γεγονότα σοκ περνάνε στα ψιλά!!! Ματ Βαράνε παιδάκια μανάδες και γέρους αλλά όλοι μιλάνε για οπαδική βία !!!! Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους!!!και μην πει κανείς ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έψαχνε ίδιες τιμωρίες από γεγονότα που γίνανε στα Γιάννενα, στους τελικους κυπέλλου, στην τούμπα εδώ και δεκαετίες, στην λαγοφλωρο, στο ΟΑΚΑ και θα είχα πολλά να γράψω ακόμα μιλάμε για όντως οπαδική βία αλλά ρε νούμερα δεν έχετε τίποτα ιερό και Γιαυτο αυτή η ελλαντα δεν έχει μέλλον...Γιαυτο έφυγα 18 χρόνων από εκεί χωρίς καν να δοκιμάσω την τύχη μου σε πανελλαδικές...ρε νούμερα κάντε την δουλεια σας επιτέλους!!!! Ρε αφήστε τα οπαδικά και κάντε το λειτούργημα σας γιατί αυτό θα ήταν κανονικά!!!! Φτιάξτε ομάδες και ας κάνουμε την σομα στα γήπεδα ρεεεεε!!! Μην βαράτε παιδάκια για να πάρετε ένα πρωτάθλημα Γαμω την Ρωσία και το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!! Μουνιαααααα!!! Γαμω τα σπίτια σας!!! Αφήστε την πολιτική έξω από τα σπορ...αυτή δεν πρέπει να κρίνεται από τα οπαδικά αλλά από την λειτουργία της στην κοινωνία, από τι δίνει στους κατοίκους της χώρας!!! Που έχουμε φτάσει ρε πούστη Τσίπρα!!! Να μιλάμε για ψήφο και να βάζουμε στα υπέρ της ψήφου τον ΘΡΥΛΟ μας και όχι τις μίζερες ανύπαρκτες συντάξεις , την ανεργία και τα άπειρα σκάνδαλα σας!!!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ2 Ο Κόκκαλης με μεγάλωσε, ο Βαγγελας με συντροφεύει από την ενηλικίωση μου και κάποιος θα με βοηθήσει στα γεράματα!!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΥΓ3 Έξω η πολιτική από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ
ΥΓ4 ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα George_Str

H ΤΣΙΠΡΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ,ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΟ 1961 ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΜΕ , ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΣΣΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1945 ΟΠΩΣ ΤΟ 1974 ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΓΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .....ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ,ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΥΠΟΥ 1961 .....ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΕΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΣΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΥΡΙΝΗΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΝΩΡΙΣ -ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΔΕΡΦΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ,ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΕΡΑΝΤΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Εικόνα Fotiadko7

Καλημερα. Η οργη πλεον περισσευει και η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι εχει πεσει πλεον εδω και πολυ καιρο! Να το παρουμε αποφαση οτι δε θα μας αφησουν να πετυχουμε τιποτα και να βαλουμε γερα θεμελια για την μετεκλογικη περιοδο, που ελπιζουμε να επιστρεψει μια καποια κανονικοτητα στο δυσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρακι, φτιαχνοντας μια πολυ δυνατη ομαδα! Εχουν αποφασισει να κανουν απονομη στη ΔΕΚΟ του Βορρα και δε λογαριαζουν τιποτα! Αυτο που με εξοργιζει σε απιστευτο βαθμο ειναι οτι αργουν ακομα οι εκλογες, ενδεχομενως αν εξαντλησουν τη 4ετια να πιασουμε κι ενα ολοκληρο χρονο ακομα! Η ημερα των εκλογων,οποτε γινουν, να κυρηχθει επισημα απο τον Ολυμπιακο επετοιος απελευθερωσης απο το καθεστως της χουντικης αριστερας, της πρωτης κυβερνησης υποδουλων που τολμησε να τα βαλει με τον ερυθρολευκο γιγαντα του ελληνικου αθλητισμου με τετοιο πουστικο και χυδαιο τροπο!!!!

Εικόνα George_Str

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΣΙΠΡΕΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ , ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΤΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ .....ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Εικόνα Fotiadko7

Συμφωνω μαζι σου αδερφε σε ολα! Κανονικοτητα για αυτους σημαινει να μας διαλυσουν για τα επομενα πολλα χρονια, το πιστευω! Κανονικοτητα για μενα πλεον σημαινει μια ξεγυρισμενη παραγκα με μια νεα ΕΠΟ κ ΚΕΔ ερυθρολευκες που θα τους σφαζουν στο γονατο και θα τους τιμωρουν για ψυλλου πηδημα! Τερμα οι αγαθοεργιες, να βγαλουμε τον Κουλη που στηριζει ο προεδρος με μεγαλη πλειοψηφια κι οφθαλμος αντι οφθαλμου μετα με φουλ επιθεση σε ολα τα μετωπα!!! Δυστυχως αδερφε μου, η οργη πλεον εχει γινει μη διαχειρησιμη ακομα κι απο 40+ ανθρωπους οπως του λογου μου!!!

Εικόνα John Zolo

Καλημερα Αποστολη
Η αλητικη και στημενη συμπεριφορα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛητων και του Καθεστωτος που μας διοικει ειναι δεδομενη εδω και καιρο και κορυφωνεται τωρα που πλησιαζουμε στις εκλογες.
Τα εχουμε πει και ξαναπει...δεν θα δουμε ασπρη μερα και αν θυμασαι λεγαμε καποιοι - κατα την διαρκεια του καλοκαιριου - οτι "τι να τις κανει τις μεταγραφες ο Μαρινακης, και τα βαρια συμβολαια, αφου ολα ειναι στημενα εναντιον μας"...
Παρ'ολα αυτα ο προεδρος εκανε την υπερβαση για αλλη μια φορα και ειμαστε εδω που ειμαστε...ανεξαρτητα εαν περναμε τις παιδικες ασθενειες της νεας ομαδας...
Δεν ξερω ποσο μπορουμε να κρατησουμε την ψυχραιμια μας...ιδιαιτερα οι νεοι που βραζει το αιμα τους...ισως ομως εκει στηριζονται οι κρατουντες ωστε να μας "τσακισουν δια της νομιμοτητος"...