ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ, ΜΕ...ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΑΡΩΜΑ.



Για να γράψω το αμέσως προηγούμενο άρθρο μου εδώ, είχα πάρει αφορμή απ΄τη δήλωση του Τουρέ μετά το ματς με τον Πάο, ότι θέλει να κάνει το παν ώστε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τρόπαια για τους οπαδούς του κλπ. Γιαυτό και το΄γραψα, καταθέτοντας την άποψή μου. Το ξέρετε. Δεν είχα υποψιαστεί τη συνέχεια. Όλος ο αθλητικός και μη τύπος ασχολήθηκε με το θέμα τόσο αυτής της δηλωσης, εύλογο άλλωστε, όσο και της τηλεοπτικής συνέντευξης του παίχτη η οποία ακολούθησε ( την είδα χθες στην ΕΡΤ1 ), ενώ από χθες επίσης βλέπω να μπαίνει στο παιχνίδι και η γνωστή...φιλοΟλυμπιακή ιστοσελίδα sDNA, με συνέντευξη του ατζέντη του Τουρέ, του Ουκρανού Σέλουκ. Γνωστή ΚΑΙ αυτού, η ταυτότητα. Σημειώνω: Πηγή μου, μόνο τα ΜΜΕ. Τίποτα άλλο.

Ας παραθέσω όμως τη συνέντευξη του...Ντιμίτρι και επανέρχομαι. Τα κεφαλαία, δικά μου:

   Με συνεντευξή του στο sDNA ο Ουκρανός ατζέντης του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ, μιλάει για παραγκωνισμό του ποδοσφαιριστή και σχολιάζει την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

- Γιατί δεν παίζει ο Γιάγια στον Ολυμπιακό;

"Καλή ερώτηση. Ρωτήστε τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ γιατί δεν παίζει ο Γιάγια. Κοιτάξτε να δείτε, αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιάγια ήρθε στον Ολυμπιακό στα τέλη του Αυγούστου και χρειαζόταν να δουλέψει στην φυσική κατάσταση. Κοιτάξτε όμως κάτι. Υπάρχουν δύο πράγματα σε αυτό. Πρώτον, μία ομάδα κάθε καλοκαίρι κάνει προετοιμασία 6 εβδομάδες με δύο μήνες για να αποκτήσουν οι παίκτες της καλή φυσική κατάσταση. Ο Γιάγια λοιπόν είναι στην Ελλάδα πάνω από δύο μήνες και κάνει προπονήσεις. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ πιστεύω ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Αν δεν είναι όμως, τότε σημαίνει ότι το επιτελείο του Ολυμπιακού που δουλεύει μαζί του ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ την δουλειά του. Δεύτερον. Σε αυτή τη διάρκεια της προετοιμασίας, οι παίκτες δίνουν φιλικούς αγώνες για να βρουν ρυθμό. Ο Γιάγια σε αυτό το διάστημα δεν χρησιμοποιείται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Πως λοιπόν θα βρει ρυθμό; Ας μας το εξηγήσει αυτό ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του, που ΙΣΩΣ ξέρει κάτι περισσότερα από εμάς".

- Αλήθεια, πώς να νιώθει σήμερα ένας παίκτης που περίμενε να είναι ο απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού και προς το παρόν μόνο… βλέπει τους άλλους να παίζουν;

"Πρώτα από όλα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι . Ο Γιάγια δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για τα λεφτά. Αν τον ενδιέφεραν πρώτιστα τα λεφτά θα πήγαινε κάπου αλλού, είχαμε πολύ πιο μεγάλες προτάσεις οικονομικά. Ήρθε εδώ γιατί ήθελε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τον σύλλογο που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στο Champions League και να δείξει ποιος είναι. Αυτή την εμπειρία που απέκτησε παίζοντας στο πιο υψηλό επίπεδο με την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι θέλει να την επιστρέψει εδώ στον Ολυμπιακό. Αν κάποιοι πιστεύουν ότι δεν την χρειάζονται αυτή την εμπειρία, τότε εντάξει. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ένα πλάνο. Ένα σχέδιο. Θεωρώ ότι όταν ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει αυτή την μεγάλη κίνηση και να φέρει ξανά πίσω στην ομάδα τον Γιάγια Τουρέ το έκανε γιατί πίστευε ότι μπορούσε να τον βοηθήσει. Πως λοιπόν θα βοηθήσει ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ;".

- Αλήθεια, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, ποια θα είναι η αντίδραση της πλευράς Τουρέ;

"Ο Ντμίτρι Σέλουκ ρίχνει την ΒΟΜΒΑ: Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε ναι ίσως σκεφτούμε ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ τον Ιανουάριο. Αλλά κοιτάξτε. Ο Γιάγια είναι σούπερ-επαγγελματίας. Προπονείται κανονικά, είναι όπως πρέπει. Αυτό που θέλει είναι να βοηθήσει με κάθε τρόπο. Βλέπετε ότι προσπαθεί να αποτελέσει το παράδειγμα για τα νέα παιδιά στην ομάδα, ωστόσο πάνω από όλα αισθάνεται ακόμα ποδοσφαιριστής. Είναι απολύτως επαγγελματίας, αλλά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται. Σεβόμαστε απόλυτα τον Ολυμπιακό και το πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Καταλαβαίνω ότι είναι κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Σίτι, που δεν επιτρέπεται καμία αποτυχία. Κοιτάξτε όμως. ΕΙΧΕ ΚΙ΄ΑΥΤΟΣ αρνητικά αποτελέσματα. ΕΧΑΣΕ από τον ΠΑΟΚ, δεν κέρδισε τον Παναθηναϊκό, είναι ΑΡΚΕΤΑ τα άσχημα αποτελέσματα. Καταλαβαίνω ότι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πολυτέλεια για πειράματα και για αποτυχίες, όμως ο Γιάγια έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια τι είδους παίκτης είναι και τι μπορεί να προσφέρει σε κάθε ομάδα".

- Αραγε, ο Ντιμίτρι Σέλουκ έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Ολυμπιακού για να ζητήσει εξηγήσεις για το θέμα ή όχι;

"Όχι, δεν έχω απευθυνθεί ΑΚΟΜΑ στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, δεν έχουμε μιλήσει για το θέμα του Γιάγια, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι αυτό που πιστεύει ο προπονητής. Ίσως έχει ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ λόγους, δεν ξέρω. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ όμως είναι ότι ο Γιάγια είναι έτοιμος και μπορεί ν΄αγωνιστεί κανονικά. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι το θέμα αυτό θα λυθεί, διότι ο Γιάγια ήλθε στον Ολυμπιακό για να προσφέρει, όχι να κάθεται".

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

1. Η υπόθεση δείχνει ότι είναι στημένη. Αν ο Γιάγια διαφωνεί με τον Σέλουκ για τη στάση του στο ζήτημα, ας το δηλώσει δημόσια. Αλλιώς, ΟΛΗ η ιστορία έχει τη συναίνεση και συνεργασία του.

2. Μιλάμε για προβοκάτσια σε βάρος του Ολυμπιακού. Τα "who is who"των Σέλουκ και sDNA, το πιστοποιούν απολύτως. Ο Ουκρανός βλέπει ότι το περιουσιακό του στοιχείο δεν "τραβάει" μέχρι τώρα και θέλει πάση θυσία ( σε βάρος ΟΜΩΣ του Ολυμπιακού ) να περισώσει απ΄αυτό ό,τι μπορεί, βάλλοντας δόλια κατά του προπονητή της ομάδας μας. Ο Μαρτίνς φταίει που δεν χρησιμοποιεί τον Γιάγια, για τους "ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ" λόγους, ενώ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, αφού ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος ν΄αγωνιστεί και να προσφέρει. Βλέπουμε δα, κατά τον Ουκρανό και πάλι, τί έκανε ο Ολυμπιακός ( ΧΩΡΙΣ τον Τουρέ, εννοεί ), με Πάοκ και Βάζελο... Μπηχτές, έμμεσες μαχαιριές στον βωμό της μονέδας και μόνο, αλλά ΣΕ ΒΑΡΟΣ, επαναλαμβάνω, του Θρύλου. Ας τα αφήσει αυτά ο ιδιότυπος μάνατζερ του Γιάγια. Παίζεις με τον Θρύλο, ίσον παίζεις "εν ου παικτοίς", κύριε.

3. Στο παιχνίδι του, ο Ουκρανός αναμειγνύει ΕΜΜΕΣΑ και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ύστερα από στημένη, όπως όλες εξάλλου, ερώτηση του ιοβόλου ιστότοπου. Ο επίσημος Ολυμπιακός πάντως, στηρίζει τον Πορτογάλο προπονητή και ΚΑΛΩΣ πράττει. Το επικροτώ. Τη σύνθεση του Ολυμπιακού, ΔΕΝ τη ρυθμίζει ο Σέλουκ και ο κάθε Σέλουκ. Αυτό μας έλειπε! Τη ρυθμίζει ΜΟΝΟ εκείνος που ΟΦΕΙΛΕΙ και είναι ο καθ΄ύλην υπεύθυνος προς τούτο: ο Πέδρο Μαρτίνς. Κανείς, μα ΚΑΝΕΙΣ άλλος. Τελεία και παύλα. Ο επίβουλος μάνατζερ, επιδιώκει να μη χάσει λεφτά. Έτσι όπως του πάν΄τα πράματα... Αδιαφορώντας για τις όποιες εν πάση περιπτώσει συνέπειες στην ομάδα μας. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΓΡΑΝΙΤΗ. Η άλλη, η αντιΟλυμπιακή του κερατά πρασινομαυρόασπρη ιστοσελίδα, αρπάζει άλλη μια ευκαιρία, να ρουφιανέψει, ν΄ανακατέψει, να δυναμιτίσει τον ερυθρόλευκο γίγαντα. Αν είναι δυνατόν! ΞΕΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ.

4. Εάν ο Γιάγια Τουρέ επιθυμεί ειλικρινά να βοηθήσει την ομάδα, είναι το ένα. Εγώ, δέχομαι καλόπιστα ότι το θέλει. Το εάν είναι σε θέση όμως να το κάνει, φαίνεται πάντα στην πράξη. Στο ΧΟΡΤΑΡΙ. Και εκείνος ο οποίος θα κρίνει πότε, πού, σε ποιά θέση και για πόσο θα τον βάλει ν΄αγωνιστεί, είναι αποκλειστικά ο προπονητής του. Τα βιογραφικά, ακόμα και ένδοξα και τα...περιουσιακά στοιχεία, δεν παίζουν μπάλα. Μπάλα παίζει ή οφείλει να παίζει όποιος κρίνεται ότι είναι ΕΤΟΙΜΟΣ, από εκείνον που έχει τοποθετηθεί να κάνει ακριβώς αυτή τη δουλειά, ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ. Απαραιτήτως το τελευταίο. Δικαιώνει την επιλογή του. Και όσο για τον κρίνοντα; Κι΄αυτός ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ όταν έρθει η ώρα, για τις επιλογές του. Και ποιός δεν θα΄θελε στο κάτω κάτω έναν Τουρέ στην ομάδα; Έναν ΤΟΥΡΕ, βέβαια. Όχι έναν τέως. Γιατί πάνω απ΄όλα, του λόγου μου, βάζω την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Και μάχομαι σε όλη μου τη ζωή γιαυτήν. Όσοι με ξέρουν από κοντά, μπορεί να το βεβαιώσουν. Και γιος μου να είσαι, αν κρίνω ότι ο άλλος  για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πόστο είναι καταλληλότερος, ΑΥΤΟΣ θα πάρει τη θέση. Και γνωρίζω τί γράφω... Εξάλλου, έχουμε πείρα από παίχτες και άλλες σκοπιμότητες, πλην της ποδοσφαιρικής αξίας καθαυτής, στην ομάδα.

5. Τον Τουρέ, τον σεβόμαστε όλοι οι Ολυμπιακοί ως ποδοσφαιρικό μέγεθος παγκόσμιου βεληνεκούς κι΄επιθυμούμε να ενισχύσει τον Ολυμπιακό. Αλλά ως ΤΟΥΡΕ, επαναλαμβάνω. Που με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δεν το΄χει κάνει. Είναι πασιφανές. Μόνο ο...Σέλουκ δεν το "βλέπει" και προσπαθεί ύπουλα και στημένα να κάνει το μαύρο-άσπρο για να προστατέψει την τσέπη του, ΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Κάτω λοιπόν τα ξερά σου, κύριε Σέλουκ! Είσαι νάνος, μπροστά στον ερυθρόλευκο δαφνοστεφανωμένο έφηβο! Και αυτή η υπόθεση πρέπει να λάβει τέλος, ΤΩΡΑ. Τον λόγο έχει η διοίκηση. ΝΑΙ, με τα χίλια, σ΄έναν Τουρέ όπως τον περιμέναμε όταν μας ήρθε στη ομάδα. Διαφορετικά, μη μας...απειλεί ο Ουκρανός ότι θα τον πάρει και θα φύγουνε απ΄τον Ολυμπιακό, αν ο παίχτης δεν παίζει όσο θέλει αυτός, ο Σέλουκ, ή και ο Γιάγια μαζί του. Στο καλό και να μας γράφουν. Κίνα και Αραβικές χώρες, περιμένουν πρώτες-πρώτες. Στέκονται έξω απ΄την πόρτα. Τις...ακούω.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑΝ! ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ή ΕΞΩΑΘΛΗΤΙΚΟΣ!
 

Σχόλια

Εικόνα anaktorios

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΛΟΥΚ ΓΙΑΤΙ:
Α. ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ( ΜΕ ΕΞΕΡΕΣΗ 30 ΛΕΠΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 4-0 ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ.
Β. ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΑΦ ΜΕ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΑ
ΚΑΙ Γ . ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ ΓΚΙΓΕΡΜΕ ΟΥΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΡΤΗΣΗ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΡΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
. ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕΛΟΥΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ .
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Εικόνα apostolos gaganis

Σεβαστή και η δική σου άποψη, φίλε. Προχωράμε πάντως. Αν ο παίχτης παίξει όπως θα΄θελε η πλειονότητα των οπαδών της ομάδας, ΑΣΦΑΛΩΣ και το κέρδος θα΄ναι μεγάλο. Επισημαίνω όμως και δεύτερο φάουλ του Ουκρανού σήμερα. Που πήρε σβάρνα τούτη τη φορά το...gazzetta. Tυχαία κι΄αυτή η επιλογή με τον συγκεκριμένο - αντιΟλυμπιακό, όσο και να το "παίζει" - ιστότοπο, μετά το sDNA; Όχι βέβαια. Όζει προβοκάτσια το πράμα...

Εικόνα vagio

Οι επιστροφες τελικα μας γεμιζουν ελπιδες και μετα μας ζημιωνουν. Ας το εχουν υποψιν τους πριν κανουν κινηση για μητρογλου οπως ακουμε δεξια κι αριστερα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι. Σε γενικές γραμές, κανόνας. Και οι όποιες εξαιρέσεις, απλώς τον επιβεβαιώνουν.

Εικόνα Romain

Γειά σου Απόστολε,

Πάντα σε διαβάζω κάποτε χωρίς να κάνω σχόλιο. Συμφωνώ όμως απόλυτα με όσα γράφεις.

Όσο για τον Μάρτινς, είναι ένας κανονικός προπονητής και το μόνο που ΔΕΝ έδειξε είναι αναξιοκρατία. Και απ ότι φαίνεται η διοικηση είναι ικανοποιημένη και δεν έχει τη διάθεση να του υποδείξει ή να του δώσει χαρτάκι για την ενδεκάδα.

Όπως λες είναι ο απόλυτος άρχοντας και αυτός γνωρίζει καλύτερα απ τον καθένα ποιός θα παίζει και ποιός όχι.

Τό θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε με αυτή την ΕΠΟ και με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΗΤΕΣ που μας έχουν στον στόχο.

Εικόνα apostolos gaganis

Όπως γράφω και κάτω στον φίλο μας τον John, θα΄χουμε πολλά επεισόδια μπροστά μας στο σίριαλ "Γενικευμένος πόλεμος κατά του Ολυμπιακού". Το μέγεθος να τους νικήσουμε το΄χουμε. Αντοχή, ενότητα, πείσμα, ψυχραιμία προ πάντων και ευφυία στην αντιμετώπιση των γνωστών εξωαθλητικών και αθλητικών αντιπάλων μας, χρειάζονται.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ. ΚΙ΄ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ!

Εικόνα John Zolo

Αποστολη γεια σου
Το αρθρο σου με εκφραζει απολυτα και εχω μια κουβεντα ακομη...προσωπικη αποψη...!
Δεν χαρηκα ιδιαιτερα που ηρθε πισω ο Τουρε...δεν εχει να μου προσφερει τιποτε σε σχεση με το συγχρονο ποδοσφαιρο...θα μου πεις "μα στην Ελλαδα παιζουμε, που ειμαστε 2 κλικ ταχυτητας κατω απο την Ευρωπη"...ενταξει, αλλα η πληρης απουσια του απο τις προπονησεις τον εκανε - αν οχι αχρηστο - τουλαχιστον μη χρησιμο (πιο κομψο αυτο) σε αυτην την φαση. Αν συνεχισει να προπονειται, χωρις γκρινια και απειλες, ισως να χρησιμοποιηθει...ο Μαρτινς δεν ειναι αδικος και το εχει αποδειξει.
Αν ειναι στημενο, που ειλικρινα ελπιζω οχι...ο ενας (Τουρε) να εκθειαζει τον Ολυμπιακο και ο αλλος (Σελουκ) να τον μειωνει δειχνει, αν μη τι αλλο, και τον χαρακτηρα του Τουρε, διοτι τον χαρακτηρα του αλλου τον ξεραμε απο παλια...

Προσωπικα παλι, Τουρε, Φετφα και ισως Μητρογλου ειναι λαθος κινησεις...εχουμε Μασουρα, εχουμε Βρουσαϊ, εχουμε Μανο...ξερω οτι με εχουν στησει απο παντου...η μπουγατσα θα το παρει...ας στηριξουμε τους καινουργιους παικτες και τους νεοτερους για ενα καλυτερο Θρυλικο μελλον...

Εικόνα apostolos gaganis

Περιμένω. Σε πολλά μέτωπα. Ένα απ΄αυτά, έκλεισε σήμερα και το διάβασα ΤΩΡΑ, προ 5λέπτου. Μιλάω για την χοντρή προβοκάτσια στο Παμπελοπονησιακό σε βάρος της ομάδας μας, για το Κύπελλο με την Παναχαϊκή. Απ΄τις κλασικές περιπτώσεις όπου ταιριάζει το "και τώρα μπορείτε να πα να...πλακωθείτε". Ξέρουν ποιοί. Τα μάτια και τ΄αυτιά μας όμως, παντού. Υπάρχουν και θα υπάρξουν, σίγουρα, κι΄άλλα πολλά και βαρύτερα επεισόδια στο σίριαλ κυνηγητό του Ολυμπιακού...