ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΕΚΤΡΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...



Στο θέμα κατ΄ευθείαν:

1. Ο Καραπαπάς δήλωσε στην τηλεόραση μετά το 1 -1 με την Ξάνθη ότι η ομάδα παίζει σ΄ένα πρωτάθλημα με σημαδεμένες τράπουλες, αναφερόμενος κατά βάση στη διαιτησία του Τζήλου αλλά και γενικότερα, ενώ ταυτόχρονα διατύπωσε και κάποιες τσουχτερές ερωτήσεις. Ο μικροφωνάκιας φυσικά κο-κο-κο, τα μάζεψε και δρόμο. Συγχρόνως, πάλι τηλεοπτικά αλλά και με αλλεπάληλες δημόσιες ανακοινώσεις, ο Κούγιας καταγγέλει πράματα και θάματα στον χθεσινό αγώνα της ΑΕΛ με τον Πάοκ, υπόσχεται περαιτέρω ενέργειές του κλπ. Και σε τούτη την περίπτωση, το αθλητικό δημοσιογραφικό "αστέρι" που συνομιλούσε μαζί του, σκιζότανε να τον διακόψει και να τερματίσει τα όσα του΄λεγε ο ποινικολόγος, αφού "δεν είμαστε για τέτοια τώρα...". ΤΟΥΜΠΕΚΙΙΙΙ.... ΠΑΝΤΟΥ.... ΗΣΥΧΙΑ.... ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΚΙΑ... ΠΟΝΗΡΕΣ ΜΑΤΙΕΣ... ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ... ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, λέω΄γω. Κανονικά, σήμερα θα΄πρεπε να΄χε επέμβει κάποιος εισαγγελέας και να τους έλεγε "για κοπιάστε ρε μάγκες κατά΄δω, να καταλάβουμε τέλος πάντων τί εννοείτε και σε ποιούς αναφέρεστε όταν καταγγέλλετε τέτοια πράματα. Έτσι για να  δούμε αν είναι σοβαρά τα όσα λέτε ή τίποτα τιμωρητέες μπούρδες". Σιγά, μη γίνει έτσι.... Εξόφθαλμο απ΄την έκπληξη θα πάθω. Τίποτα δε θα συμβεί. Ο Πανθεσσαλονίκειος να πάρει το υπεσχημένο και γαία πυρί μειχθήτω. Το τελευταίο, το τονίζω, γιατί η Θ7 έβγαλε μεταγωνιστικώς μια έντονα προειδοποιητική ανακοίνωση προς "άπαντες" και, γενικότερα, υπάρχει ένας πολύ δυνατός αναβρασμός στους οπαδούς της ομάδας με τα όσα διαιτητικά και πειθαρχικά ανοσιουργήματα βιώνουν οι τελευταίοι ήδη από πέρσι, εμμένοντα και σταδιακά κορυφούμενα. Μέχρις ότου, προφανώς, η βαθμολογική διαφορά Πάοκ - Ολυμπιακού αποτιμηθεί ως ασφαλής, οπότε βλέπω και τη γραμμή του "Έθνους" να γίνεται - επί τέλους - και πιο ξεκάθαρα φιλοκυβερνητική... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Δεν τα οσφραίνομαι καλά τα πράματα. Καθόλου. Θεωρώ την ΕΚΤΡΑΧΥΝΣΗ, με την πρόοδο του πρωταθλήματος, πιθανή. Το έδαφος είναι οργωμένο με πολύ έντονα συναισθήματα αγανάκτησης εκ μέρους του γαυρολαού και ΟΧΙ ΜΟΝΟ. Δηλαδή πολύ περισσότερων απ΄τους μισούς Έλληνες. Βάλε και όλα τ΄άλλα ΣΟΒΑΡΑ συμπαρομαρτούντα, οικονομικά, ανεργία, Μακεδονικό, το κοκτέηλ..."μολοτοφίζει".

2. Για τον αγώνα τί να πούμε; Τον είδατε, τα ξέρετε, τα΄χετε διαβάσει, τί να προσθέσω του λόγου μου; Μια γνώμη κι΄η δική μου στα εκατομμύρια των απόψεων. Ας σταχυολογήσω τα κυριότερα:

- Ο Τζήλος έκανε το καθήκον του. Λειτούργησε μέσα στο γωστό πλαίσιο του "εξυγιαντικού 50:50".

- Ο Ολυμπιακός "μάσησε". Έπρεπε να΄χε κατέβει στον αγώνα καλύτερα ενημερωμένος για το τί θα συναντούσε. ΕΙΔΙΚΑ με την Ξάνθη. Δεν το΄κανε και την πάτησε. Αλλά και αν ήταν προετοιμασμένος απ΄την τεχνική του ηγεσία και κάποιους παλιούς παίχτες και ΔΕΝ το΄κανε, πάλι το ίδιο και χειρότερα γιαυτόν. Έδειξε μεν τεχνική υπεροχή, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το πέταξε και πάλι. Στείρο. Χωρίς γκολ. Στο δεύτερο, δεν πολυπαίχτηκε μπάλα. Και δεν διαπίστωσα και κάτι το ιδιαίτερα αξιόλογο απ΄τη μεριά μας, πλην της ισοφάρισης. Έκδήλωσε εκνευρισμό η ομάδα. Αγχωμένη. Με εριστική διάθεση και καταδικαστική έλλειψη ψυχραιμίας. Επηρεασμένη από όσα γίνονται φέτος. Εγγενής αφλογιστία σε συνδυασμό με το σύνηθες διαιτητικό κυνηγητό και το εύκολο και...απερίμεντο γκολ σε βάρος της. Τί είχες Γιάννη, δηλαδή. Υπάρχει αλληλεπίδραση. Πολυδιαπιστωμένη πλέον και αδιαμφισβήτητη η αναποτελεσματικότητα της μεσαίας και επιθετικής μας γραμμής. Γιαυτό παίρνουμε γκολ απ΄τους αμυντικούς. Που αν κάνουν κάποιο σφάλμα ή σε κάποια άτυχη στιγμή τους, αλίμονο, η υπόθεση ανταπόδοσης του τέρματος που τρώμε γίνεται τόσο μα τόσο δύσκολη... Α! Κι΄εκείνο το σβύσιμο των προβολέων μετά το 1 - 0 σε βάρος μας, ΥΠΟΠΤΟ. Σταμάτημα την ώρα που το μομέντουμ ήταν δικό μας. Σαν στύση που ανακόπτεται αιφνιδίως με συνέπεια ραγδαίο σούρωμα και μετά σε δεύτερο χρόνο, άντε πάλι τα ίδια...αλλά με διαφορετικό τέμπο και ορμή. Ξενέρωμα. Χέσε μέσα...

- Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε κατά την άποψη μου στα εξής: α) Στη διαιτησία του Τζήλου. Αν έδινε π.χ. στο 0 - 0 το πέναλτι πάνω στον Τόρο και προηγείτο ο Ολυμπιακός, θα΄ταν αλλιώτικα πιθανότατα τα πράματα. Και άλλα πολλά, τα όσα έκανε. Φάουλ ανάποδα, κάρτες που βγαίναν πανεύκολα σε βάρος μας και με δυστοκία του κερατά στους Ξανθιώτες, το γνωστό εν πάση περιπτώσει αντιΟλυμπιακό σκηνικό. β) Στην αναποτελεσματικότητα μπροστά και στην ευκολία που τρώμε γκολ πίσω, ΓΕΝΙΚΑ, που προανέφερα. γ) Στη βλακώδη ενέργεια του Ποντένς με συνέπεια την αποβολή του. Με τον κοντό μέσα, πιθανότατα να παίρναμε την νίκη. ΠΟΛΥ σημαντική η απουσία του. Μείναμε με 10, χωρίς τον συγκεκριμένο για 23΄, κι΄αυτό μας στοίχισε. Και, ΒΕΒΑΙΩΣ, δ) στην εξαιρετική παρουσία του Σα, ο οποίος καθάρισε σε τρεις πολύ επικίνδυνες φάσεις για την εστία μας. Διαφορετικά, ούτε τον ένα βαθμό θα παίρναμε.

- Ατομική κριτική. Λίγα πράματα θα πω. Ο Κούτρης αμυντικά έχει πρόβλημα. Δεν έπρεπε ν΄αφήσει να σουτάρει ο μαυρούκος της Ξάνθης. Ο Σισέ, πρέπει να ελέγξει τα νεύρα του. Ο Καμαρά, με προβληματίζει στο θέμα σουτ έξω απ΄την περιοχή του αντιπάλου. Για τον Ποντένς τα είπαμε. Μόνο αυτός και ο Φορτούνης μπορούν στο ένας εναντίον ενός. Δεν φτάνει όμως. Κάποιος στη μέση και μπροστά θα πρέπει να στέλνει και την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Τα΄παμε. Έπαιζε κι΄ο Γκερέρο; Τίιι συμβαίνει; Τα νέα για μεταγραφή φορ, τον έχουν επηρεάσει; Κάνει μούτρα; Δεν μπορεί ακόμα; Για να δούμε. Προσεχώς. ΛΙΑΝ προσεχώς.

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ, ΜΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΙ΄ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΕΔΩ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΞΑΝΑΛΕΩ: ΟΣΦΡΑΙΝΟΜΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΤΡΑΧΥΝΣΗ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ...

Υ Γ. Απ΄όσα άρθρα διάβασα στα μέσα για τον χθεσινό αγώνα, πιο σωστό, περιεκτικό και αντικειμενικό, βρήκα εκείνο του Χαλά στο FWS.GR. Δεν κραυγάζει. Εκθέτει με σαφήνεια και με βρίσκει σύμφωνο.

Σχόλια

Εικόνα Marios

Χαιρετω και εγω,εχω καιρο να σχολιασω αλλα παντα διαβαζα τα αρθρα σας.Εχω να πω οτι στην ιδια κατασταση ψυχικης ανισσοροπιας που βρισκονται οι παικτες μας βρισκομαστε και εμεις,αυτο δεν ειναι καλο,γιατι πολυ απλα θελει ηρεμια,που γενικα στον Ολυμπιακο ηταν παντα αγνωστη λεξη.
Πρεπει να προστατευσουμε εμεις οι εξω αυτο που γινεται στην ομαδα,αυτην την εικονα που δειχνει και να την πιεσουμε θεμιτα για το καλυτερο.Οσο για το εξωαγωνιστικο νομιζω οτι δεν υπαρχει γιατρεια με αυτην την παγιωμενη κατασταση,μονο ξεμπροστιασμα αυτων που κανουν,ελπιζοντας οτι οταν αλλαξει κυβερνηση θα κινηθουν καποιοι δικαστικοι λειτουργοι,αλλιως δεν υπαρχει σωτηρια.Η ομαδα εχει ελλειψη σεντερ φορ δεν ξερω αν πρεπει να ερθει ενας Νταρκο γκολτζης εννοω,αλλα να ερθει καποιος που να τον νιωθει η αμυνα,ο Γκερερο χθες ηταν μια τεραστια απογοητευση,δεν νοειται φορ του Ολυμπιακου σε ημιχρονο απολυτης κυριαρχιας να μην κανει μια ενεργεια,μια τελικη να παρει 2 μονομαχιες κατι τελος παντων.Και φυσικα ο Φορτουνης θελει εναν ακομα συμπαραστατη δεξια,θελει αλλο ενα εξτρεμ δεξια,δηλωνω σιγουρος για αυτες τις κινησεις ενισχυσης ξεροντας πως λειτουργει η διοικιση.
Κ Αποστολε καθιστε και δειτε το αρθρο του gazzetta μετα το ματς με την Λαρισα,μιλαει ο Παοκτσης δημοσιογραφος περι αγκαλιασματος της κουπας,ειναι ξεκαθαρα μια στρατηγικη που ξεδιπλωνεται να γινει πεποιθηση σε ολους οτι θα το παρουν,ειναι κατι που δεν ταιριαζει στην ιστορια της ομαδας,να παραδωσει τα οπλα,να κανει τουμπεκι,καταλαβαινω οτι το εχουν προετοιμασει το πραγμα απο χιλιαδες μεριες αλλα εχουμε μια ιστορια να διαφυλαξουμε!

Εικόνα apostolos gaganis

Προς τα εκεί πάει το πράγμα. Το όνειρό τους είναι να χάσουμε επί σειρά ετών πρωταθλήματα. Να μας κάνουν, τουλάχιστον, όσα τους κάναμε μια εικοσαετία. Γιαυτό ζουν όλοι οι αντιΟλυμπιακοί του πλανήτη. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. Δεν παίζουμε όμως εμείς μπάλα, ούτε διοικούμε. Άλλοι το κάνουν αυτό το τελευταίο και σ΄αυτούς πέφτει η ευθύνη και το βαρύ έργο της ΣΟΒΑΡΗΣ ενίσχυσης της ομάδας όπου παρατηρείται αδυναμία, έστω τώρα, έστω όπως μπορούμε κατά το δυνατόν καλύτερα. Τα υπόλοιπα, του γενικότερου πλαισίου, εν καιρώ. Διάβασα απόψε το ποστάρισμα του Καρεμπέ στο Instagram για τον επικείμενο αγώνα μας με τη Μίλαν: "Σκληρό αποτέλεσμα στην Ξάνθη και είναι ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΑΣ ( τα κεφαλαία δικά μου ) στο επόμενο ματς για την ΕuroLeague, όπου θ΄αγωνιστούμε μαζί με τους οπαδούς μας". Τί λέει ο άνθρωπος; "Καλό μάθημα" και τρίχες... Γνωστός παγκοσμίως ποδοσφαιράνθρωπος είναι, αλλ΄αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γράφει απαράδεκτα πράγματα, γελοιότητες. Να κοιτάει τη δουλειά του, ό,τι κάνει τέλος πάντων, και ν΄αφήσει τις γραπτές και εκτός τόπου και χρόνου παπαριές. Άκου "ένα καλό μάθημα"... Άντε μη τον βρίσω, τώρα...

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αν γίνει αυτό που ψυχανεμίζεσαι, κ. Απόστολε, καήκαμε. Η εκτράχυνση είναι επιθυμητή από εκείνον ο οποίος είναι καβάλα στ' άλογο και αυτός ΔΕΝ είμαστε εμείς φυσικά αυτήν τη στιγμή. Δες τι έγινε στο σύνδεσμο σήμερα, μολότωφ κλπ. Ποιός αποκλείεει να υπάρχει σχέδιο προκλήσεων;;;; Πιστεύω ότι μας περιμένουν στη γωνία για να μας εξοντώσουν με αφαίρεση βαθμών για του χρόνου, να μας βγάλουν εκτός Ευρώπης κλπ. Δεν πρέπει να τους κάνει ο κόσμος το χατίρι. Ξεβράκωμα ναι, αλλά όχι να πάμε με το κεφάλι στον τοίχο λόγω αγανάκτησης. Να κερδίσουμε δεν έχουμε τίποτα απολύτως φέτος πέρα από το να προσπαθήσουμε να ανέβουμε επίπεδο αγωνιστικά. Οτιδήποτε άλλο δεν έχει νόημα και είναι επικίνδυνο για την ομάδα στην παρούσα φάση. Ας τους ξεφτιλίζουμε αγωνιστικά και -όσο γίνεται- επικοινωνιακά. Η χρονιά χάθηκε ας μη χάσουμε περισσότερα ακόμα.

Εικόνα apostolos gaganis

Είναι ένα προαίσθημα. Μπορεί και να λαθεύω. Δεν θα το περιγράψω, εδώ.

Εικόνα elias

στημενο το πρωταθλημα,πουστικα παει στον παοκ.τον μαρτινς τον πιστευω.τι φοβαμαι?μηπως θελησει να παραιτηθει ,αφου καταλαβαινει σε τι περιβαλλον εργαζεται.να μας πει ''εγω αποχωρω,εδω ειναι μπορντελο,δεν ειναι υγιες ποδοσφαιρο.παω σε αλλη ,σοβαρη χωρα να δουλεψω''.οπως τον βλεπω σε καθε ματς,υποφερει.δεν ειναι υποχρεωμενος να ζει αυτο το αισχος.πιστευω οτι και αυτος ειναι στοχος του αντιολυμπιακου πολεμου.να μην στεριωνουν αξιολογα στελεχη στον οσφπ.το ροστερ μας θελει σοβαρες προσθαφαιρεσεις.και εδω ομως λογω του αρρωστημενου περιβαλλοντος,δεν βλεπω να δεχτουν καλοι,ξενοι παιχτες να ερθουν στην ελλαδα.δεν περιμενω τιποτα μεχρι την πτωση του αθλιου καθεστωτος συριζανελ.θα ηθελα μονο στον δευτερο γυρο να παμε ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΤΡΟΥΜΠΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Η διοίκηση έχει τον λόγο. ΑΥΤΗΝ περιμένω να δράσει ΟΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Εικόνα elias

στημενο το πρωταθλημα,πουστικα παει στον παοκ.τον μαρτινς τον πιστευω.τι φοβαμαι?μηπως θελησει να παραιτηθει ,αφου καταλαβαινει σε τι περιβαλλον εργαζεται.να μας πει ''εγω αποχωρω,εδω ειναι μπορντελο,δεν ειναι υγιες ποδοσφαιρο.παω σε αλλη ,σοβαρη χωρα να δουλεψω''.οπως τον βλεπω σε καθε ματς,υποφερει.δεν ειναι υποχρεωμενος να ζει αυτο το αισχος.πιστευω οτι και αυτος ειναι στοχος του αντιολυμπιακου πολεμου.να μην στεριωνουν αξιολογα στελεχη στον οσφπ.το ροστερ μας θελει σοβαρες προσθαφαιρεσεις.και εδω ομως λογω του αρρωστημενου περιβαλλοντος,δεν βλεπω να δεχτουν καλοι,ξενοι παιχτες να ερθουν στην ελλαδα.δεν περιμενω τιποτα μεχρι την πτωση του αθλιου καθεστωτος συριζανελ.θα ηθελα μονο στον δευτερο γυρο να παμε ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΤΡΟΥΜΠΑ.

Εικόνα elias

στημενο το πρωταθλημα,πουστικα παει στον παοκ.τον μαρτινς τον πιστευω.τι φοβαμαι?μηπως θελησει να παραιτηθει ,αφου καταλαβαινει σε τι περιβαλλον εργαζεται.να μας πει ''εγω αποχωρω,εδω ειναι μπορντελο,δεν ειναι υγιες ποδοσφαιρο.παω σε αλλη ,σοβαρη χωρα να δουλεψω''.οπως τον βλεπω σε καθε ματς,υποφερει.δεν ειναι υποχρεωμενος να ζει αυτο το αισχος.πιστευω οτι και αυτος ειναι στοχος του αντιολυμπιακου πολεμου.να μην στεριωνουν αξιολογα στελεχη στον οσφπ.το ροστερ μας θελει σοβαρες προσθαφαιρεσεις.και εδω ομως λογω του αρρωστημενου περιβαλλοντος,δεν βλεπω να δεχτουν καλοι,ξενοι παιχτες να ερθουν στην ελλαδα.δεν περιμενω τιποτα μεχρι την πτωση του αθλιου καθεστωτος συριζανελ.θα ηθελα μονο στον δευτερο γυρο να παμε ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΤΡΟΥΜΠΑ.

Εικόνα Fotiadko7

Η ομαδα επιμενει να αδικει τον εαυτο της εκτος απο την λεγομενη "αστοχια υλικου" στο θεμα του φορ! Υπαρχει και μπολικη ατυχια, πχ το δοκαρι στο ωραιο πλασε του Ποντενς! Τους δικαιολογω διοτι ειναι νεαρα παιδια και καποια στιγμη η υπομονη και η αυτοσυγκρατηση εξαντλουνται οταν σε παιζουν ετσι, αλλα οταν παιζεις στον Ολυμπιακο πρεπει να εχεις και αυτες τις αρετες! Εχουμε πεταξει στα σκουπιδια 4 βαθμους με βαζελο και ξανθη, γιατι η ομαδα δεν ειχε την απαραιτητη εμπειρια να διαχειριστει το βαρος της πιεσης για την νικη! Ας κανει η διοικηση μια γενναια προσπαθεια ενισχυσης εκει που ποναμε πολυ κι ο Θεος βοηθος! Στο εξωαγωνιστικο σκελος δε γινεται τιποτα αν δε ξεκουμπιστουν οι γαμημενοι και δεν αλλαξουν υπουργοι σε θεσεις κλειδια! Του χρονου και βλεπουμε αν προλαβαινουμε να τα φερουμε στα μετρα μας, αν γινουν εκλογες τον Μαϊο οπως αναμενεται!! Για να ειμαι ειλικρινης αν ημουν στη θεση του Βαγγελα δεν ξερω αν θα ηθελα να πεταξω τα ωραια μου εκατομυρια σε ενα τετοιο σαπιο καθεστως που μου κλεβει τον ιδρωτα ως ομαδα! Καταφερανε να μας λυγισουν, ελπιζω να μην καταφερουν να μας διαλυσουν κιολας τα κοπροσκυλα!!!

Ολυμπιακος μονο και για μια ζωη!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ζούμε μια εντελώς ιδιαίτερη κατάσταση. Κρατώ την ψυχραιμία μου. Έχω δει πολλά, φίλε. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ στηρίζοντας, όπως γράφω εδώ επανειλημμένα, την ομάδα. Τα γένια και τα χτένια τα έχει η διοίκηση. Ας ενισχυθούμε για την ώρα εκεί που χρειάζεται και πανθομολογείται. Αγωνιστικώς. Γιατί εξωαγωνιστικώς, ΟΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο...

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ μια τάση ελιτισμού να αναπτύσσεται ανάμεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού.¨Ολα ξεκινάνε από τη δυστοκία στην επίτευξη γκολ και διαβάζουμε διάφορα από ειδικούς και μη.Αυτοί λοιπόν οι ειδικοί και μη καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αυτό ευθύνεται για τη διαφορά των 8 βαθμών και όχι η διαιτησία και κακώς ασχολούμαστε εμείς και οι παίκτες και ο δε Βαγγέλας παντελονιάζει ο δε Μαρτίνς είναι κατσαπλιάς γιατί δεν μπορούν να βρουν επιθετικό της προκοπής για να μην πω για τον τελευταίο ότι αυτός φταίει για όλα στην ομάδα.Έχει λοιπόν δημιουργηθεί αυτή η ελιτίστικη φάση (εμείς που ασχολούμαστε με τις σφαγές είμαστε τουλάχιστον γραφικοί) και ως παράδειγμα αναφέρουν τη Μίλαν των τριών Ολλανδών λες και είναι κάτι που μπορεί να επαναληφθεί στα καθ'ημάς ή είναι κάτι που πάει με την ποδοσφαιρική λογική και το βλέπουμε συχνά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο (δηλαδή να μη σου δίνουν πέναλτι ή κόκκινες κάρτες αλλά εσύ να βάζεις 3 γκολ το ελάχιστον.Λοιπόν για να σοβαρευτούμε και να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα.¨Οντως η ομάδα δεν βάζει γκολ.Ωραία.Τα πέναλτυ σου δίνουν γκολ ή όχι.Αν η αντίπαλη ομάδα σταματά να βαράει στο ψαχνό ή μείνει ακόμη και με εννιά παίκτες δεν αυξάνονται οι ευκαιρίες σου να σκοράρεις?Μιλάτε για 8 βαθμούς.Πόσους από αυτούς έπρεπε να είχε η μπουγάτσα?Αυτό κανείς δεν το λέει.Μόνο το πέναλτι με το Αστέρα και αυτό της Λαμίας αν υποθέσουμε ότι οι δυο αγώνες τελείωναν ισόπαλοι βγάζουμε 4 βαθμούς και δεν αναφέρομαι καν στα φάουλ,τις κόκκινες κάρτες και τα γκολ οφσάιντ στο ενδιάμεσο.Έχουμε τις περισσότερες τελικές -207- ,η ομάδα κάθε μήνα παρουσιάζει και καλλίτερο πρόσωπο (η διαφορά των αγώνων με τη Μπέτις είναι εντυπωσιακή) και χτες είχαμε τα εξής απίθανα.Τραβήγματα σε φανέλες που δεν δίνονται πέναλτυ ή αν δοθούν φάουλ γίνονται επιθετικά.Ξύλο που δεν τιμωρείται (προσπαθήστε παρακαλώ να ανακαλέσετε τι ξύλο έχει φάει ο Ποντένσε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και προσπαθήστε να τον δικαιολογήσετε).Κατοχή μπάλας 36-64 και τα φάουλ που έχουμε κάνει είναι περισσότερα!!!!!.Τα πέναλτι 3 σε δυο φάσεις.Αλλά εκεί εμείς ,γιατί κάνεις λόμπα,γιατί σουτάρεις γιατί γιατί....Ε ρε παιδιά και τα πέναλτυ ευκαιρίες για γκολ είναι.Αν στο δώσουν στο 42 αυξάνεις τις πιθανότητες και να βάλεις και άλλα πόσο μάλλον να κερδίσεις...Λοιπόν ηρεμήστε,κατεβείτε ορισμένοι από το συννεφάκι ότι ένας γκολτζής θα σου έλυνε το πρόβλημα της διαιτησίας (αν στον τραυματίσουν στον πρώτο αγώνα μετά ποιός θα παίζει) και στηρίξτε την ομάδα.

Εικόνα apostolos gaganis

Επειδή είδα σήμερα το πρωί αλλού, να ειρωνεύεσαι όσους θεωρούν ότι ο Ποντένς βλακωδώς έπραξε κι΄έφαγε την κόκκινη, και έχω γράψει κι΄εγώ κάτι τέτοιο, για πες μου, να του δώσουμε και βραβείο εξυπνάδας τότε; Να του πούμε "μπράβο ρε μάγκα, καλά ξηγήθηκες και στέρησες την ομάδα, ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ, απ΄την παρουσία σου;". Τί θα σ΄άρεσε, έτσι, να γραφτεί για την περίπτωσή του; Εκνευρίστηκε απ΄το παιχνίδι που τον παίζανε οι αντίπαλοί του, έχασε την ψυχραιμία του κι΄έκανε αυτή την προσποίηση-προβολή με το πόδι του που τον έστειλε τελικά έξω. Για μένα λοιπόν δεν φέρθηκε έξυπνα, φέρθηκε παρορμητικά, δεν συγκρατήθηκε και τελικά ΕΒΛΑΨΕ την ομάδα. Να του δώσουμε και συγχαρητήρια από πάνω; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΘΕΙ εκείνη τη στιγμή, αναλογιζόμενος τί διακυβεύεται για την ομάδα του, να φερθεί επαγγελματικά. Επειδή λοιπόν εξακολουθώ να σε εκτιμώ, αν και μου΄χεις κάνει στο παρελθόν, ευγενικά μεν αλλά το΄κανες, ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ να φέρομαι όχι τόσο ήπια σε οπαδούς της ομάδας που σχολιάζουν τα κείμενά μου και με τους οποίους εσύ δεν συμφωνείς, θα σου πω ότι, ΑΝ εξακολουθήσεις να με διαβάζεις, κάθε τι που έχεις να καταθέσεις αντίθετο ή εν πάση περιπτώσει διαφορετικό απ΄τα γραφόμενά ΜΟΥ, να το κάνεις ευθέως κάτω από αυτά και όχι σε ανάρτηση άλλου αρθρογράφου. Σ΄εμένα, σύγγαυρε. Σ΄εμένα. Κι΄αν δεν με γουστάρεις, μη με διαβάζεις καν. Δεν χρειάζεται να χαλάμε τη ζαχαρένια μας, κύριε συνάδελφε. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. Εδώ γράφω, όπως όλοι οι αρθρογράφοι, και κουράζομαι, μόνο για την αγάπη μου προς τον Ολυμπιακό και για κανέναν άλλο λόγο. Απολύτως κανένα. Το να με ειρωνεύονται όμως, έστω και...πλαγίως, ΔΕΝ το σηκώνω. Ξεκάθαρα πράματα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Έχω ξανααναφερθεί ότι δεν έχω την ικανότητα πολλών στην έκφραση έκθεση.Την άποψη μου για τον Ποντένσε όσον αφορά τη δικιά σας άποψη την έγραψα κάτω από το δικό σας κείμενο.ΔΕΝ ειρωνεύομαι εσάς,αν το εκλάβατε έτσι ζητώ συγγνώμη.Η συγκεκριμένη ειρωνεία αφορά χαρακτηρισμούς παικτών από διαφόρους.ΔΕν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί παικτών και το έχω ξαναγράψει.Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου επί του ζητήματος Ποντένσε ,όντως λάθος τελείως η αντίδραση του για τους λόγους που αναφέρατε, και προσπάθησα να δώσω μια εξήγηση περί του ξύλου που έχει φάει το τελευταίο διάστημα.Επαναλαμβάνω ,δεν έχω καμία διάθεση να σας ειρωνευτώ.Αν διαφωνώ με κάτι που γράφετε ,το γράφω από κάτω από τα γραφόμενα σας.Επειδή όμως βλέπω μια επιθετικότητα στην απάντηση σας,θα ήθελα την αντίδραση αυτή να την έχετε και σε διάφορους περίεργους που μιλούν απαξιωτικά για παίκτες ,προπονητή κλπ. και όχι να τους δείχνετε συγκατάβαση επειδή δεν γράφουν κάτι κακό ή απαξιωτικό ή ειρωνικό για σας.ΖΗΤΩ συγγνώμη αν σας προσέβαλα,ΔΕΝ μου αρέσει γενικότερα να προσβάλλω μεγαλυτέρους και ανωτέρους μου,ΔΕΝ μου αρέσει να μην είμαι ευθύς με κάποιον,ΔΕΝ έχω την ικανότητα να είμαι καλός συγγραφέας,ΔΕΝ μου αρέσουν οι τσαμπουκάδες έστω και λεκτικοί.

Εικόνα apostolos gaganis

Θεωρώ πως καταλαβαινόμαστε, πλέον, καλά μεταξύ μας. Τη στάση μου απέναντι σε όσους σχολιάζουν τα γραφόμενά ΜΟΥ, την διαμορφώνω μόνον εγώ, ελεύθερα, ανεπηρέαστα και θεμελιωμένη πριν και πάνω απ΄όλα στην κρίση μου και τον αυτοσεβασμό μου.

Προχωράμε. Ο Ολυμπιακός οφείλει να ενώνει τις ψυχές των οπαδών του και όχι να τις χωρίζει. Σ΄αυτή τη βάση πορεύομαι και θα εξακολουθήσω να το κάνω, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Για μένα, το΄χω γράψει επανειλημμένα, είναι ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίον εκφράζει κάποιος τη διαφωνία του σε ό,τι λέω ή γράφω, εκείνο που πολλές φορές βαραίνει περισσότερο κι΄απ΄την ουσία καθαυτή της διαφωνίας του. Γιατί προδίδει κυρίως τα συναισθήματά του, τον χαρακτήρα, την προσωπικότητά του. Κι΄αυτό αφορά ΟΛΟΥΣ μας. Πολλές φορές και τα κίνητρά του, κάτι το οποίο βεβαίως δεν αφορά την περίπτωσή σου, αφού τα οπαδικά σου κίνητρα είναι, χωρίς αμφιβολία, αγνά.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστός. Αν μας έπαιζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 50:50 η διαιτησία και το ηθικό και η αυτοπεποίθηση και η αποτελεσματικότητα και η βαθμολογία της ομάδας, θα ήσαν ΣΙΓΟΥΡΑ διαφορετικά. Ό,τι υφίσταται, είναι κατά μεγάλο μέρος ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ. Είναι γέννημα της "ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ". Τα΄χουν καταφέρει. ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ όμως. Είναι πίστη μου αυτό. Βεβαίως και εμφανίζουμε, αντικειμενικά, ορισμένες αδυναμίες. Αδιαμφισβήτητο. Θα διορθωθούν όμως και το περιμένω στηρίζοντας την ομάδα.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΓΕΝΙΚΩΣ.

Εικόνα manthos 956

Πιστεύω πως υπεύθυνοι για όλα είναι οι παίκτες , διότι άν έπαιζαν λίγο πιό συγκεντρωμένα, λόγο πιό σοβαρά, λίγο πιό προσεκτικά, λιγότερο χαλαρά και επιπόλαια, θα έβαζαν τα γκόλ που χρειάζονται και θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση.
Μπάλλα παίζει η ομάδα, θα ξεμπλοκάρει και στο θέμα του γκόλ, μόνο που απλώς θα είναι αργά και θα μένει μόνο το θέμα των εντυπώσεων.
Άς σοβαρευτούν λοιπόν, να κερδίζουν αυτό που αξίζουν, να πάρουμε όλα τα ντέρμπι στο δεύτερο γύρο (ειδικά στην Τούμπα) και άς μή ασχολούμαστε με τη διαιτησία - δεν έχει νόημα. Όταν παίζεις μπαλλάρα κανείς δεν μπορεί να σε ανακόψει.Όταν μιζεριάζεις τους δίνεις δικαιώματα και τα εκμεταλλεύονται.

Εικόνα apostolos gaganis

Τα΄χουμε πει, φίλε Μάνθο, για τους παίχτες. Επανειλημμένα. Και τα συν και τα πλην και τις ελλείψεις και τα θετικά τους και όλα. Ξεκίνησε μια εντελώς ΑΛΛΗ ομάδα την νέα ποδοσφαιρική περίοδο και στην πορεία της παρατηρήσαμε και αξιολογήσαμε πολλά. Τώρα σε όσα χρειάζονται βελτίωση, θα πρέπει να γίνουν κινήσεις ώστε να υλοποιηθεί αυτό κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Υπομονή απαιτείται. Τί άλλο να κάνουμε; Υπομονή και στήριξη. Αλλά ότι υπάρχει ΚΑΙ σοβαρό θέμα διαιτητικής συμπεριφοράς στην ομάδα μας, που την παίζουν ΑΣΕΒΩΣ οι κόρακες λες και είναι καμιά ομαδίτσα του χεριού τους παρακατιανή, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΕΤΟΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΝ ΚΑΚΩΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, υπάρχει, και το βιώνουμε σε κάθε μας αγώνα. Κι΄αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά τους παίχτες με συνέπειες εν μέρει την αφλογιστία τους αλλά και την αμυντική μας λειτουργία με γκολ των άλλων σε κάθε πιθανή και απίθανη, από τις λιγοστές που μας κάνουν, φάση.

Εικόνα Φαιδων

Απόστολε καλημέρα από Αμερική. Το ποσό στημένοι ήταν οι διαιτητές,το επιβεβαιώνεις ,στην τελευταία φάση. Στη σέντρα του Φορτούνη,που βγα ζει τους παίκτες του Ολυμπιακού οφσιτε.. Οι οπαδοί μας πρέπει να μείνουν ήρεμοι,γιατί στην γωνία μας περιμένουν να μας θάψουν. Τέτοιο Πέραμα δεν έχει συμβεί ποτέ. Κυνηγάνε και τον πρόεδρο και την ομάδα. Το ίδιο και με τον Κόκκαλη,όταν ήταν στα καλα του. Δεν υπάρχει κυβέρνηση να κυνηγεισειμκαι διαβάλει,πρόεδρο ομάδας,όπως κάνουν με τους προέδρου του θρύλου. Ήρεμα όλοι,στου αγωνιστικούς χορούς, γιατί θέλουν να μας διαλύσουν.

Εικόνα apostolos gaganis

Το τελευταίο, αποκλείεται. Αυτοί θα φύγουν. Ο Ολυμπιακός υπήρχε, υπάρχει και θα εξακολουθήσει να υπάρχει και μετά από αυτούς και από΄μάς. Θα πάμε καλύτερα, με υπομονή, αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία, χρόνο επαρκή και σωστές διορθωτικές κινήσεις από τη διοίκηση. ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ.

Εικόνα Harry red logic

Τα έχουμε πει τα έχουμε βροντοφωνάξει χιλιάσδες φορές:
1. Εξωαγωνιστικά η νόσος είναι ανιάτη! Δεν θεραπεύεται με δηλώσεις,δηλώσεις... δημοσιεύματα.
Αυτά είναι χρήσιμα σε μια κανονικότητα, είναι όμως αναποτελεσματικά για την ζούγλα και τα άγρια θηρία και τα παχύδερμα!
Είναι μέρος του βρωμερού σχεδίου των διαπλεκόμενων να σπρώχνουν μεθοδικά τα πράγματα σε εκτράχυνση για να παρεκτραπούμε και να μας πληγώσουν βαθύτερα!
Εμείς συσπειρωμένοι με βροντερή και νόμιμη παροσία στα γήπεδα και ενημέρωση των συμπολιτών μας για το σχέδιο του αρχιψεύτη-χαμαιλέοντα, του ιβαν,του τεο, της ΕΠΟ/ΚΕΔ ΚΑΙ ΣΙΑ...μήπως γυρίσει ο τροχός νωρίτερα... και για.. να λάβουν τα όνειρα εκδίκηση!
Ο καιρός γαρ εγγύς !
2. Για τα αγωνιστικά ,συμφωνώ 100% ΜΕ ΤΙσ ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙς ΣΑΣ.
Οι αρμόδιοι να κρατήσουν την ομάδα συγκεντρωμένη, κατάλληλα προετοιμασμένη ψυχολογικά ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ!
Ναι είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη!θΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ γυμνασμένους ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ. Θελουμε Στρατηγούς και αξιωματικούς με σχέδιο,πυγμή,πειθαρχία ΣΎΝΕΣΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!
Ακόμη ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ οπωσδήποτε:μεταγραφές ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ(άμυνα και επίθεση...όσοι έχουν τα γένια έχουν και τα κτένια!
Το γήπεδο είναι καθρέπτης( ίδιο το έργο εχει παιχτεί πολλές φορές
Είναι αποδεδειγμένο πλέον οτι κάποιοι δεν μπορουν,είναι νάνοι για την φανέλα του δαφνοστεφανωμένου!

Εικόνα apostolos gaganis

Πιστεύω ότι η διοίκηση θα ενεργήσει όπως πρέπει για την ενίσχυση της ομάδας εκεί όπου απαιτείται. ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Κάτι γενικότερο, Χάρυ, μου "ψυθιρίζει" η διαίσθησή μου. Δεν ξέρω τί ακριβώς. Νιώθω βάϊμπς. Πληροφόρηση, ειλικρινά, καμιά δεν έχω.

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ...

Εικόνα apostolos gaganis

"Ψιθυρίζει"...

Εικόνα Harry red logic

...διαισθητικοί ψίθυροι...το μυαλό μου δεν πάει στο καλό...ιδιαίτερα στο περιβάλλον που ζούμε!
Μακάρι να ε εκκολάπτεται κατι καλό!
Αναμένουμε σε επαγρύπνηση!