Ο ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ, ΜΙΛΗΣΕ...



Για την ακρίβεια, ταρανδούλης ο Ρούντολφ. Ένας απ΄τους 9 ταράνδους που σέρνουν το έλκηθρο του Άη Βασίλη. Κι΄επειδή το όνομα είναι ξενικό κι΄εμείς είμεθα βαρβάτοι...εθνικιστές, λέω να τον βαφτίσω στα καθ΄ημάς μ΄ένα όνομα συμβολικό, πασίγνωστο. Να τον πω, Γιώργο. Γιωργάκη. Και το επίθετο, τώρα που μου΄ρθε φλασιά, λόγω των ημερών, Βασιλει-άδης. Ο οποίος, μην ξεχνάμε: Σκοτώνει, καβάλα στο υπέροχο άλογό του, το "κατάλευκο" άλογο της πολιτικής εξουσίας, τον δυσειδή, φοβερό και τρομερό δράκοντα της Ολυμπιακοβρωμίλας. Στηριζόμενος πάση δυνάμει και τρόπω, απ΄τους γνωστούς...ροβεσπιέρους της "Εξυγίανσης".

Διάβασα μια συνέντευξή του λοιπόν, πολύ πρόσφατη, στο Open tv. Για το ποδόσφαιρο. Στον Ντεμίνιο τον Νικολαϊδη. Και επιλέγω μερικά κομμάτια της, που μου κίνησαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον. Τα καταχωρίζω:

1. "Έχουν γίνει ΤΟΜΕΣ στη διαιτησία. Πράγματα τα οποία ζητούσε ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, όπως να ΑΠΟΚΟΠΕΙ η επιτροπή διαιτησίας από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, όπως ισχύει αυτή τη στιγμή με 3 ΞΕΝΟΥΣ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΕΣ".

2. "Έχουμε μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ, για να μπορέσουμε να ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ σελίδα".

3. "Δεν λέω ότι ΟΛΑ είναι καλώς καμωμένα. Δεν λέω ότι δεν έχουμε ΠΟΛΥ δρόμο να διανύσουμε και ότι ΔΕΝ γίνονται ΛΑΘΗ. Όμως από τον δρόμο αυτό, ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε βήμα ΠΙΣΩ και σε αυτόν τον δρόμο χρειαζόμαστε ΟΛΟ τον κόσμο ΜΑΖΙ ΜΑΣ".

Τα κεφαλαία, φυσικά, ημέτερα.

Τ      Ο         Σ      Χ      Ο      Λ      Ι      Ο         Μ      Ο      Υ

Δεν χρειάζονται πολλά. Ελάχιστα στην πραγματικότητα. Ο λόγος που δεν έγινα πολιτικός. Να κάνω το μαύρο - άσπρο και μάλιστα να επιχειρηματολογώ ενθέρμως υπέρ αυτού. Λες και αποτείνεται σε σανοφάγα ζώα. Υπάρχουν βέβαια κι΄εκείνοι που τα καταπίνουν αυτά. Τους ικανοποιούν την αντιΟλυμπιακίλα. Αν κρίνω απ΄τις αντιδράσεις πάντως των ομάδων στην ελληνική διαιτησία, οι συντριπτικά περισσότεροι τα βλέπουν και τ΄ακούνε υπομειδιώντας μέχρι φασκελώνοντας αγρίως όσους εκστομίζουν τέτοιες παπαριές.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΤΑ΄ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ. ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕιΤΕ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ, ΕΜΕΤΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΛΟΓΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.

Υ Γ. Χρησιμοποίησα ακριβώς πιο πάνω πληθυντικό, όχι - ασφαλώς - από ευγένεια, αλλά απευθυνόμενος σε όλους όσοι βρίσκονται πίσω από σένα. Τους πολιτικούς εννοώ. Εσύ είσαι απλώς... Ρούντολφ. Χρόνια πολλά με την ευκαιρία. Αλλά...έξω απ΄το ρινγκ.

Σχόλια

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

ΥΓ: Έχει κανείς άποψη για τον Σολδάνο; Τα βιντεάκια δεν τα δίνω ποτέ σημασία. Μια και ψάχνουμε το 'εύκολο γκολ', αναρωτιέμαι αν ένας φορ με 24 γκολ σε 88 αγώνες είναι αυτό που πρέπει να πάρουμε. Πολύ δε μάλλον που ο συγκεκριμένος θα πρέπει επιπλέον και να προσαρμοστεί πρώτα στην Ευρώπη. Αν είναι να μη μπορεί να βοηθήσει άμεσα, γιατί να μη ψαχτούμε το καλοκαίρι;
Δεν προδικάζω ούτε έχω προκατάληψη, απλά θέτω ερωτήματα -κατά τη γνώμη μου-λογικά.

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΝ τον πάρουμε, θα΄ρθει με τη σύμφωνη γνώμη/υπόδειξη του Μαρτίνς. Και το χόρτο θα δείξει.

Εικόνα ThomasK

Προσυπογράφω.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πόσο μάλλον + πολύ περισσότερο = Πολύ μάλλον... σόρρυ για τον αχταρμά

Εικόνα ThomasK

:)
και το πόσω μάλλον (με δοτική) θεωρείται δόκιμο.
ή
πολλώ δε μάλλον, πολλώ μάλλον
έτι (δε) μάλλον
έτι περισσότερον
έτι πλέον
τοσούτω μάλλον

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

:) κανένα δεν πέτυχα...

Εικόνα ThomasK

'Ετσι και λίγα του σύρεις, doc.
Και αυτού και όλου του κυβερνητικού και
παρακρατικού συρφετού.

Και πάλι

Χρόνια Πολλά!

Εικόνα apostolos gaganis

Ουκ εν τω πολλώ το ευ, γαύρακα. Καμιά φορά βέβαια χρειάζονται και τα πολλά. Next time...

Εικόνα ThomasK

Σωστός :)
Ουκ...

Εικόνα George_Str

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ<< ΚΥΒΕΡΝΑΝΑΙ >> ειναι οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ. ΤΟ 2019 ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ.

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου, Γιώργη, και καλές γιορτές.

Εικόνα ze ηλιας

Φίλε Απόστολε σου εύχομαι ότι καλύτερο καθώς και στους απανταχού γάβρους.
Φέτος έγινε καλή δουλειά από όλους με αποτέλεσμα να βλέπουμε μπάλα μετά από καιρό.
Εγώ όμως δε θα δώσω τα συγχαρητήριά μου μόνο σε αυτούς που πιστώνονται αυτό που βλέπουμε αλλά και σε σας ,της οικογένειας του RATM και ειδικότερα στο Σάββα που δικαιώθηκε για την επιμονή του στις επιλογές της διοίκησης,προπονητή,
παικτών καθώς και σε σένα για τη διαρκή σου θερμή και αγνή στήριξη στους προηγούμενους.
Το αισθανόμαστε όλοι κι ας μην το φωνάζουμε,μας έχει σφηνωθεί σαν κουραμπιεδάκι μέσα στο κωλόμυαλό μας αυτό που περιεργάζονταν η συμμορία του casa de papel σ αυτό το φοβερό κορεό της ΘΥΡΑΣ 7.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Σε χαιρετώ με ειλικρινή αισθήματα γνήσιου γαυρισμού, Ζε. Και σ΄ευχαριστώ.

Εικόνα Harry red logic

Χρόνια πολλά ! Υγεία και αγώνας για την ΛΥΤΡΩΣΗ!
Για να έρθει η ΛΥΤΡΩΣΗ χρειάζεται "ενημέρωση πληροφόρηση-υπενθύμιση" για να ξυπνήσει το Πόπολο από την σανέλεια νάρκη!
Ο ταρανδούλης είναι δούλος σε "χαρισματικούς πάτρωνες" :χαρισματικούς στην ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ!
Την "απατεωνιά" την βαφτίζουν "εξυγίανση" οι σύγχρονοι υποκριτές Φαρισαίοι και αρκετοί ακόμη,γνωστοί και μη εξαιρετέοι,διαπλεκόμενοι αρουραίοι!
Τους "χαρισματικούς κωλοτούμπες-απατεώνες" τους στηρίζουν οι ξένοι ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ απλά γιατί τους κάνουν όλα τα θελήματα και κοιμίζουν τα πρόβατα στο μαντρί με λίγο κουτόχορτο!
---ΑΓΩΝΑΣ λοιπόν επίμονος και διαρκής για να ενημερωθεί το Πόπολο, μήπως και κάποιοι βγάλουν τις τσίμπλες από τα μάτια και πάρουν με τις λεμονόκουπες τους παμπόνηρους μαυρογιαλούρους !
..................................................................................................
Υ.Γ 1.Τι απέγινε το βαπόρι με τα τσιγάρα εκεί κοντά στην Κρήτη?
2.Ο Τεό τι γνώμη έχει για το βόλεϋ?τον παικταρά Βειρίνια εννοώ!

Εικόνα apostolos gaganis

Kαλές γιορτέεεεες.....

Εικόνα sotiris chios

Και λίγα του σέρνεις ημέρες που είναι του γιαρμά τόσο μίσος κατά του Ολυμπιακού οι ξεφτίλες.
Διερωτάμε μέσα στους 300 δεν υπάρχουν 100-120 Ολυμπιακοί να αντισταθούν και σταθούν στο ύψος τους αλλά όταν περάσει το τσουνάμι θα το παίζουν Ολυμπιακάρες αλλά τότε θέλουν το φτύσιμο.

Εικόνα REDHERAKLIO

Αυτοί οι 100-120 θέλουν το περισσότερο φτύσιμο.Μερικοί μάλιστα ήδη το υφίστανται...

Εικόνα apostolos gaganis

Κι΄έχουμε μαζέψει μπόλικο σάλιο...