ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ...



Γουστάρω πολύ ένα πράμα. Από μια σειρά γεγονότων, να επιλέγω εκείνα που μ΄αρέσουν και θεωρώ ως πιο αξομνημόνευτα. Όχι τίποτα σπουδαία, αλλά να, έτσι για να μην πήζουμε στις ειδήσεις.

1. Η εικόνα είναι του "ευφυούς" γνωστού πολιτικού. Τον ξεφορτωθήκαμε και μπράβο παιδί μου Τσίπρα. Αριστερά ο τύπος μας δείχνει τα καλαμπαλίκια του και δεξιά κάνει...ξενικό κωλοδάχτυλο, γιατί έχει και πολλά νταραβέρια με το εξωτερικό ο μαγγάκος, αφού εμείς το κάνουμε κάπως αλλιώτικα. Ταιριάζουν γάντι, νομίζω, και οι δυο χειρονομίες του στους 13 της Σούπερ Λίγκα. ΙΔΙΩΣ δε, στους ΕΠΕΚΕΙΝΑ τούτων. Και το "πάρτε τα τώρααα" δηλαδή, και το "νααα ρε...μπιπ". Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό ταπώνοντας το πραξικόπημα των 13 της Σούπερ Λίγκα, και το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει πάλι κανονικά με την 16η αγωνιστική, ενώ η 15η θα μπει εμβόλιμα, σύμφωνα βεβαίως με τον ΚΑΠ.

Πάνε έτσι τα σχέδια του αντιΟλυμπιακού μετώπου, υπό την απαραίτητη αυτονόητα προϋπόθεση ότι ΕΜΕΙΣ θα΄μαστε ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ στους αγώνες τους οποίους έχουμε μπροστά μας. Εδώ και έξω. Το ίδιο φυσικά ισχύει και γι΄αύριο. Πρέπει να την καθαρίσουμε την Ξάνθη εκεί πάνω, απ΄τον πρώτο αγώνα. Και με τις ξαφνικές, έστω, αρρώστιες(;) που μας έτυχαν τελευταία στιγμή. Έτσι διαβάζω το τελευταίο 24ωρο. Δεν μπορεί, παρά το ότι έχεις και τη ρεβανς στο Φάληρο, δεν επιτρέπεται, να σε ταλαιπωρήσει το παοκτζίδικο παράρτημα. Βγάλε την ενέργεια και την προσοχή που χρειάζεται, την τεχνική υπεροχή την έχεις οπωσδήποτε, την πρόσφατη εμπειρία της τακτικής τους απέναντί σου την απέκτησες, τελείωνε την ιστορία.

ΑΡΑ: Αγώνες 12-14 του Γενάρη, με την 16η αγωνιστική. Εμείς με Λεβαδειακό στη Λειβαδιά, ο Πάοκ με Αστέρα στην Τρίπολη, η Άεκ με ΠΑΣ στα Γιάννενα, Πάο και Ατρόμητος εδώ, με Ξάνθη και Παναιτωλικό αντίστοιχα. Και για το...φλουρί της πίτας, Πάοκ - Ολυμπιακός 9-10/2, Ολυμπιακός - Δυναμό 12/2, Ολυμπιακός - Άεκ 17/2 και ακολουθεί η ρεβάνς στο Κίεβο, ΚΑΙ ΟΧΙ εκείνο το αντικανονικό εξάμβλωμα που μεθοδεύτηκε πονηρά απ΄το αντιΟλυμπιακό σινάφι, ανεπιτυχώς όμως στο φινάλε.

2. Σήμερα η "Πράσινη". Σκέτη απόλαυση. Η προκλητικότερη όλων, εναντίον μας πάντα, των κυκλοφορούντων αθλητικών εφημερίδων. Στο έπακρο αντιπροσωπευτική του ψυχισμού, της νοοτροπίας, της προσωπικότητας και της καλλιέργειας γενικότερα του αφεντικού της. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΗΣ, ΑΠ΄ΤΟ ΝΑ ΟΞΥΝΕΙ ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΠΑΘΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΑΚΟΝΙΖΕΙ" ΤΑ ΕΥΑΛΩΤΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΕΑΡΑ ΙΔΙΩΣ, ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ...ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΡΑΣΗ.

Γράφει στο πρωτοσέλιδό της: Τhis is OAKA, This is Panathinaikos ( σ.σ. προσέχετε τα ξένα, ε; ), Δύο μέρες μετά τη ζούγκλα του ΣΕΦ, ήρθε το χθεσινό θέαμα στο ΟΑΚΑ ( σ.σ. παιχνίδι με τον...Χολαργό ) να υπενθυμίσει σε όλους το ανεπανάληπτο μεγαλείο του συλλόγου και των φιλάθλων του ( σ.σ. όχι οπαδών του, ε; ), αλλά και γιατί είναι ντροπή ακόμα και η διαδικασία σύγκρισης των δύο κόσμων. Μπροστά σε 6000 κόσμο, η πλειοψηφία του οποίου οικογένειες με τα παιδιά τους κτλ...

Τόσο σανόοο... Τόσο γελοίο μα συγχρόνως και δυνητικά επικίνδυνο σανό. Τί να απαντήσει κανείς; Αξίζουν απαντήσεων τέτοιες φαιδρότητες; Κάτι σαν του τύπου "ο πρωτομυριστής και...πρωτοκλαστής"; Υβρίδιο υποκρισίας, βλακείας και ψευδολογίας μαζί. Κρίμα. Κρίμα. Θα μπορούσαν να παρελάσουν στοίβες αδιάψευστων βίντεο της πράσινης ΒΙΑΙΟΤΗΤΑΣ σε βάρος μας μέσα στο ΟΑΚΑ, λόγω και έργω, αλλά άσεεε. Τα ξέρει όλη η Ελλάδα αυτά. Ο Αδιέξοδος είναι άλλωστε μάστερ σε κάτι τέτοιες αναρτήσεις. Απ΄τη φτωχή μεριά μου, απλώς μια παραπομπίτσα. Παλιός ο αγώνας, αλλά χαρακτηριστικές οι εικόνες και η περιγραφή.

https://www.youtube.com/watch?v=Q3XM2JR6xbA

Τσούζει, βλέπετε. Τσούζει πολύ ο πρόσφατος αγωνιστικός και ( έμμεσα, συγκριτικά προς τα εδώ συμβαίνοντα ) διαιτητικός διασυρμός της ομάδας του απ΄τον Θρύλο... Κάτι έπρεπε να πει. Και είπε, μέσα από το γνωστό, αθλητικό του έντυπο. Όχι προς Κορινθίους, αλλά προς ηλιθίους. Δυστυχώς, είναι οπαδικά εντελώς τυφλός και κουφός. Εκτός από απίστευτα παρορμητικός. Δεν είναι πολιτική αυτό. Δεν είναι υπεύθυνη στάση. Δεν είναι συμπεριφορά κορυφαίου αθλητικού παράγοντα. Επανειλημμένα το΄χουμε αντιμετωπίσει αυτό. Τί να πει εκείνος ο Σπανούλης, η γυναίκα του, τα παιδιά του; Σαφώς οριακός, ως προσωπικότητα. Και,

3. Θα επανέλθω στον Γιαννιώτη. Πολλή κουβέντα γίνεται. Όπως στρώνεις θα κοιμηθείς. Μπήκα επίτηδες στο gazzetta για να διαβάσω τα ( ευάριθμα...) σχόλια σε άρθρο για τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα και τα όσα αφορούν τελευταία στην περίπτωσή του. Έδειχναν, τα σχόλια, ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού σαν να΄ναι φανερά...ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ σε σχέση με την εξέλιξη της υπόθεσης του. Απ΄τη μια του΄ριχναν δίκιο και άδικο στη διοίκηση της ΠΑΕ και στον Καραπαπά, κι΄απ΄την άλλη αντίστροφα. Τίιιι λέτε ρε ΄σείς εκεί κάτω στο gazzetta; Έτσι, ε; Άλλη δουλειά δεν κάνουμε εμείς οι γαύροι απ΄το να διυλίζουμε και να ξαναδιυλίζουμε την περίπτωση του Γιαννιώτη.... Καλάαα... Ευτυχώς που΄χουμε και κάτι ΜΜΕ σαν το δικό σας, ν΄"ανοίγουν" τα μάτια σ΄εμάς τους Ολυμπιακούς να΄ουμ, πιάνοντας πραγματικά κι΄όχι αστεία, τον αληθινό ΣΦΥΓΜΟ του γαυρόκοσμου... Γιαυτό μ΄αρέσετε και σας διαβάζω εσάς εκεί πέρα. Για τις δημοσιογραφικές "επιτυχίες" σας και τη...σφαιρική εκπροσώπηση της "κοινής" γνώμης των μαουνιέρηδων. Πονηρούτσικαααα....

Την Ξάνθη εμείς και τα μάτια μας, τώρα, εντάξει; Να φύγει πρώτα κι΄ο Τηλέμαχος....

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

1.Να πάμε καλά σήμερα στην Ξάνθη(του περίεργου και του Λισγάρα...), εξασφαλίζοντας την πρόκριση.Να δούμε την ομάδα πως θα σταθεί μετά την ΚΑΚΌΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΈΝΗ αγωνιστική απραξία!
2. Οι ύπουλες ύαινες στο ποδοσφαιρικό και μπασκετικό περιβάλλον θα εντείνουν τις τρισάθλιες τακτικές τους κατά του Θρυλέοντα! Ο Θρυλέων στο τέλος θα τις κατασπαράξει, αλλά θα μεσολαβήσουν διάφορα ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΈΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΑ επεισόδια που θα δοκιμάσουν την υπομονή και την αυτοκυριαρχία μας!Είναι γνωστό ότι τα τραυματισμένα θηρία δαγκώνουν άσχημα!
3. Οι μέρες, οι εβδομάδες και οι μήνες που ακολουθούν θα αποκαλύψουν τα σημάδια για την πορεία των πραγμάτων.Τίποτα δεν αποκλείεται αρκεί ο Θρύλος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία με την καθολική στήριξη όλων μας, σε όλα τα πεδία αγώνων,τα αθλητικά και τα άλλα!
Υ.Γ.Εύλογα τα ερωτήματα για αναγγελθείσες επισκέψεις παλιών "ξεφωνημένων αντιπάλων?"...τι σηματοδοτούν??? Σχετίζονται εμμέσως και με στήριξη στο κονγκλάβιο που λυσσαλέα πολεμάει τον Θρύλο???
......................................................................................
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ο HIGHLANDER ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ=ΤΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟ ΓΑΒΡΟΛΑΟ)!

Εικόνα apostolos gaganis

Γεια σου Γιώργη! Γαύραρε....

Εικόνα Fotiadko7

Θα ειμαι συντομος και πολυ περιεκτικος! Καταρχην φεν υπαρχει μεγαλυτερη καβλα απο το να ξεφτιλιζεται ετσι ο πρασινος μπασκετικος θιασος διαιτητικα κι αγωνιστικα εκει που δεν υπαρχει Αναστοπουλος και σια, τον γλενταει μιλαμε ο καθε πικραμενος, 6 χρονια να παει Φ4 απο τοτε που ελειψε ο Βαζελακοπουλος απο το ευρωπαικο μπασκετ! Βεβαιως η δικαιωση στο ΔΔ της ΕΠΟ δε λεει κατι, ηταν αδυνατον να υπαρξει αλλη αποφαση εφοσον αυτο οριζε ο ΚΑΠ, οποτε απλα φαγανε μια ακομα χλαπατσα (απο τις αμετρητες δικαστικες αιθουσες) οσοι προσπαθουν με πουστικες μεθοδους να σταματησουν τον γιγαντα Θρυλο μας! Κλεινω με την επικειμενη πωληση του Πριγιοβιτς (ενος παικτη που εβγαλε πολλες φορες φετος το φιδι απο την τρυπα μαζι με τον αλλον τον τερματα τους τον Πασχαλακη)απο τον επιδοξο πρωταθλητη! Υπαρχει κατι μεσα μου που μου λεει οτι αυτοι μπορουν ακομα να το χασουν και πρεπει ο Ολυμπιακος να μη σταματησει πουθενα γιατι μυριζει αγωνιστικη κατρακυλα στο β γυρο για την μπουγατσα με τη πρωτη ηττα που θα κανουν, δεν μπορουν ευκολα να αντεξουν ενα τρενο να τους κυνηγαει μανιωδως! Περιμενω εναν πολυ καλυτερο Ολυμπιακο με τους νεους παικτες να εχουν ενσωματωθει απο νωρις στην ωρα που πρεπει και τις προσδοκιες να ειναι πολυ υψηλες σε Ελλαδα κι Ευρωπη! Τελος για Γιαννιωτη, στο καλο παλικαρι μου κι ευχαριστουμε για την προσφορα σου!
Και κατι τελευταιο: η ζωη επιβραβευει αυτον που μοχθει κι επενδυει, αργα ή γρηγορα ολα θα ειναι παλι ερυθρολευκα!

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Βλέπω ορισμένα πράγματα σε τούτο το σχόλιο, που μου κάνουν εντύπωση. Το δικό σου είναι το τρίτο κατά σειρά, χρονικά, σχόλιο, σε σχέση μ΄εκείνα των άλλων δύο σύγγαυρων από κάτω, στο οποίο απαντώ. Πριν, δεν είχα διαβάσει τί έγραφες. Τώρα το διάβασα μόλις. Δεν το προχωρώ...

Εικόνα ThomasK

!. Προς Λαλάκη/sdma και λοιπούς ΑΡΔ:
Κάθεστε καλά πάνω στην απόφαση του Διαιτ/κού
Δικαστηρίου ή σας τελείωσαν τα λιπαντικά;

2. Τράκης. Ελεεινός, γελοίος, προκλητικότατος,
ασύδοτος και επικίνδυνος, καθώς δείχνει και
εγκεφαλικά πειραγμένος.

3. Γιανιώτης: Είπαμε, θα παίζουν οι καλύτεροι
και οι αναπληρωματικοί θα περιμένουν την
ευκαιρία τους, αλλιώς στο καλό κι ούτε να μας
γράφουν.

Η ομάδα να καθαρίσει στην Ξάνθη την πρόκριση
από τον 1ο αγώνα και να συνεχίσει όσο πιο δυναμικά
την πορεία της. Πάντα με σοβαρότητα, πάθος και
ψυχή.

Εικόνα apostolos gaganis

Έχω πάλι βιμπς από μια διαίσθηση, που δεν τη λέω για να βγει...

Εικόνα ThomasK

Σε αναμονή...

Εικόνα REDHERAKLIO

Το καλομαθημένο να του γίνονται όλα τα χατήρια παιδί του μπαμπά του που και πότε υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό;
Πότε ελέγχθηκε για τελευταία φορά φορολογικά η μπασκετική του εταιρεία; Οποιες και να είναι οι απαντήσεις ένα είναι το σίγουρο:ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΙΝΑ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Εικόνα apostolos gaganis

Αντεύχομαι ειλικρινά Ερυθρηράκλειε για υγεία και κάθε καλό.