ΣΚΑΛΙ-ΣΚΑΛΙ ΚΙ΄ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ...



Η φωτογραφία είναι απ΄τον Πειραιά. Μόλις στρίψουμε δεξιά, αφήνοντας τη Φρεαττύδα, και μπούμε στον παραλιακό δρόμο για Πειραϊκή. Είναι η παλιά βίλλα του Φακιολά, που΄γινε μετά ο "Αχινός" και που δεν ξέρω αν υπάρχει αυτός και σήμερα. Εκεί από κάτω, όταν ήταν βράχια, κολύμπαγα, έπαιζα πόλο, ψάρευα και φλερτάριζα στα νιάτα μου. Πριν από κάποια χρόνια ήπιαμε με τη γυναίκα μου κι΄έναν εξαίρετο Ρατμίτη, χρυσή πέννα και χαρακτήρα-διαμάντι, ουζάκι με μεζέ εκεί, στον "Αχινό". Αριστερά, μόλις φαίνεται το νοσοκομείο Μεταξά και δεξιά στο άνοιγμα, η αρχή της οδού Αποστόλη. Πενήντα μέτρα πιο πάνω, έμενα. Τώρα, γιατί την έβαλα και τα λέω αυτά; Δεν ξέρω. Μου΄ρθε ν΄αρχίσω έτσι τούτη την ανάρτηση και το΄κανα. Η νοσταλγία, μου "μίλησε" μάλλον.

O εικονιζόμενος, είναι ένας δρομάκος κάπου στη Βραζιλία. Μπραζίλ, μπάλα, ανηφόρα, σκαλιά. Ίσον Ολυμπιακός. Ο χτεσινός Ολυμπιακός, σε μεγάλα διαστήματα του ματς με τη Λιβαδειά. Κι΄ανηφορικός ο δρόμος του. Δύσκολος πολύ, με τους οχτώ βαθμούς διαφορά απ΄τον Πάοκ. Όλοι περιμέναμε και περιμένανε, ΟΛΟΙ, των παοκτζήδων μη εξαιρουμένων ασφαλώς, να δυσκολευτούνε οι μελανόλευκοι εκεί στην Τριπολιτσά. Την τριάρα, ούτε καν την είχανε ονειρευτεί οι βορεινοί. Και οι δύο αντίπαλοι, για ν΄ακριβολογώ. Υπέρ κατά. Ήρθε όμως και κοκορεύονται τώρα όλοι τους οι επάνω. Με το Γιωργάκη να ειρωνεύεται. Ας είναι. Αγώνας μέχρι τέλους. Το πιστεύω μου και το΄χω γράψει επανειλημμένα. Γιατί βλέπω από χτες κι΄ένα κλίμα αποδοχής, εκτεταμένο, απ΄τη μεριά πολλών του σιναφιού μας. Δικαίωμά τους και το πιθανότερο είναι να επαληθευτούν. Το πιθανότερο. Να΄ναι οι λογικοί, οι ρεαλιστές κι΄εγώ να΄μαι ο παράλογος, ο αιθεροβάμων. Ή ο πεισματάρης του κερατά, αν θέλετε. Θα δούμε. Η ομάδα μας να παίζει όπως έπαιξε στο πρώτο εικοσάλεπτο, όσο γίνεται συχνότερα, σταθερότερα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια σαν το χτεσινό. Υπάρχουν και τα...δέρβι. Άλλα τόσα παιχνίδια μέχρι το τέρμα, καλύτερα να μην προεξοφλούμε την τελική έκβαση. Πάμε, με αφετηρία το χθεσινό ματς, μόνο για νίκες κι΄ό,τι βγει. ΜΕΓΑΛΗ ομάδα, δεν είναι μόνο η πιο λαοφιλής και πολυτροπαιούχος της χώρας, ΑΛΛΑ κι΄εκείνη που δεν τα παρατάει ποτέ, παλεύοντας λυσσασμένα μέχρι να "πεθάνει". ΑΝ είναι να "πεθάνει".

Χειμαρώδης η ομάδα χτες, σε γενικές γραμμές. Απ΄το πρώτο δευτερόλεπτο έδειξε πως θέλει νικηφόρο αποτέλεσμα. Ότι ήρθε να παίξει, όχι να "παίξει". Βλέποντάς την, θυμήθηκα τον Όφη και τις Ξάνθες. Προχωράμε, φτάνει οι παίχτες ν΄αρχίσουν πια μόνιμα να σκέφτονται όπως είχα γράψει με κεφαλαία στο τέλος του αμέσως προηγούμενου άρθρου μου. Στο RATM. Πού κάποιο καθήκι, διάβασα να μας αποκαλεί στο fb εμάς, τους ρατμίτες, "χουντομαλάκες". Του λόγου μου είμαι με τ΄όνομά μου το πραγματικό σε τούτη την γαυροφωλιά και να΄ρθει να μου το ξαναπεί αυτό μπροστά μου. Είναι εύκολο να βρει πού μένω. Και να μου χτυπήσει το κουδούνι. Το κάθαρμα...

Το θέμα λοιπόν είναι ότι ο μίστερ Πέδρο δίνει μέχρι στιγμής διαπιστευτήρια ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Διαθέτει τον κοινό νου, είδος απαραίτητο, εν πλήρη όμως ανεπαρκεία σε πάμπολλους τομείς της ζωής μας γενικά, γιαυτό και επέλεξε ΧΗΜΕΙΑ. Μ΄άρεσε όταν πρωτάκουσα τη σύνθεση χτες. Σωστή, που τον δικαίωσε, και οι αλλαγές με Μασούρα, Νάτχο, επίσης σωστές. Ποντένς - Λάζαρος είναι τα εξτρέμ, το ξανατονίζω, Φορτούνης - Γκερέρο το άλλο δίδυμο, με τον Φορτούνη ελεύθερο να καλπάζει δημιουργώντας και εκτελώντας και τον Ισπανό να παλεύει ακατάπαυστα σε πολλά τετραγωνικά, με τις ασίστ του ( θυμηθείτε την Άεκ και τον Φέτφα ) και τα γκολάκια του. Εντάξει, δεν είναι...Αναστόπουλος ή Πρίγιοβιτς ξέρω΄γω, που΄ναι και επίκαιρος, αλλά "δένει" και με τον Κωστάκη και με τους άλλους. Είναι φιλότιμος, επαγγελματίας σωστός και εξαιρετικά χρήσιμος παίχτης. Όσο για τον Σολντάνο, θα΄ρθει κι΄αυτουνού η σειρά. Ορθώς ο Μαρτίνς δεν βιάζεται. Τον προετοιμάζει, τον παρακολουθεί, τον δοκιμάζει, τον "ζυγίζει", εκείνος θα κρίνει πού και πότε θα τον βάλει. Μένει ο Μασούρας. Κάτι δείχνει, δεν μ΄έχει εντυπωσιάσει, κρατάω μικρό καλάθι περιμένοντάς τον. Δεν βιάζομαι πάντως να τον κρίνω, ευελπιστώντας να διακριθεί.

Απ΄όλους, που όλοι τους έπαιξαν καλά, ξεχωρίζω περισσότερο τρεις. Τον Ομάρ, τον Φορτούνη και τον Μπουχαλάκη. Ο Ομάρ, εκπληκτικός. Απίστευτη δύναμη, διάθεση, ταχύτητα, μαχητικότητα, αλλά και τεχνική. Σκέτη βολίδα, μια μηχανή που ανεβοκατέβαινε ξέφρενα και ακατάπαυστα. Μακάρι να διατηρηθεί έτσι. Μεγάλη δουλειά. Ο Μπούχα, εξαιρετικός. Είχα καρφωμένα τα μάτια μου πάνω του και ήταν αλάνθαστος. Μακρινή, κοντινή πάσα, γερό πόδι, έκανε κι΄εκείνη την καρφωτή κεφαλιά, αλλά τα΄χουμε πει, όσοι τερματοφύλακες παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό, εκείειει.... Ήρωες. Απίστευτες αποκρούσεις. Όλα τα λεφτά, η έκφραση απορίας του μετά την υπεραπέκρουση ( που΄λεγε κι΄ο Ελευθερόπουλος ) του Μπάγιτς. Κι΄ο Φορτούνης; Τον χαίρεσαι και τον καμαρώνεις. Να γλιστράει μέσα από συμπληγάδες αμυνόμενων, να κροϊφίζει, το ξαναλέω. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο άθλημα και το θυμάσαι κουνώντας καταφατικά το κεφάλι σου, όταν τον βλέπεις πώς τους ξεφεύγει. Πονηρόφατσα, εκείνα τα μάτια του πώς γυρνάνε δεξιά αριστερά πάνω κάτω, με σπιρτάδα καυτή να βγαίνει απ΄τις κινήσεις, τις προσποιήσεις και τα τρεξίματά του. Κωστάκη, είσαι τελείως διαφορετικός απ΄τις τελευταίες προηγούμενες χρονιές και σ΄ευχαριστώ. Χρωματίζεις το γκρίζο, καταργείς το βαρετό, το μονόχνωτο.

Απ΄τους υπόλοιπους:

Ο Σα, σκέτος...Σα όπου χρειάστηκε. Και χρειάστηκε.  Βούκοβιτς, μ΄άρεσε. Ο Σισέ, θα΄ταν τέλειος αν δεν έκανε εκείνο το λάθος που παρά λίγο να μας στοιχίσει. Ορισμένες φορές υπερεκτιμά τις αναμφισβήτητες δυνατότητές του και την πατάει σε φάσεις οι οποίες δεν εγκυμονούν σημαντικό τουλάχιστον κίνδυνο. Να το προσέξει. Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αδιάλειπτη εγρήγορση χρειάζονται, νεαρέ. Με τα μεγάλα προσόντα, την ψυχάρα αλλά και τις απερισκεψίες ενίοτε. Καλά πας, κάποτε σου στοίχισαν, επανήλθες, να παραμένεις διαρκώς υπεύθυνος, απλός, συνετός, χωρίς παρορμητισμούς και κακιές φλασιές και το μέλλον σου θα΄ναι λαμπρό. Ο Κούτρης έτρεξε, μόχθησε αναμφίβολα. Καλός και ο Γκιγιέρμε, φαίνεται να ενσωματώνεται ολοένα και περισσότερο στο στιλ της ομάδας. Εργάτης, ο τύπος. Εργάτης πολυτελείας. Ο Λάζαρος, σ΄ελπιδοφόρα εμφάνιση. Τον "πάω" τον Λάζαρο και νομίζω ότι με τα παιχνίδια θ΄ανέβει κι΄άλλο. Τον θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρή μονάδα στο οπλοστάσιο παιχτών του Ολυμπιακού αδημονώντας να ενισχύσει σημαντικά την όλη απόδοση της ομάδας. Τα γκολ απ΄αυτόν, πιθανότατα θα ξανάρθουνε. Κλείνω με τον Ποντένς. Είχε κέφια, ομορφαίνει και τούτος το άθλημα, σαν τον Φορτούνη, ΑΛΛΑ: να δουλέψει πολύ την τελική του προσπάθεια και να γίνει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πιο ομαδικός. Τον καταλαβαίνω, μα θα πρέπει να μάθει ότι ΠΑΝΤΑ πρώτα η ομάδα και μετά η ατομική διάκριση. Έτσι βελτιώνεται και ο λόγος τελικές προσπάθειες/επιτυγχανόμενα τέρματα. Είκοσι είχαμε πάλι, δόξα τω Θεώ, αλλά αναλογικά μόνο δυο φορές ματώσανε τα δίχτυα της σουβλακούπολης. Πάοκ; Κάπου διάβασα αν θυμάμαι καλά, πέντε και τρία γκολ. Έστω δύο, εξαιτίας του αυτογκόλ. Κωλοφαρδία ναι, το καταλαβαίνω, αρκετά συχνό φαινόμενο γιαυτή την ομάδα φέτος, μαζί με την σούπερ απόδοση για άλλη μια φορά του Πασχαλάκη, αλλά όπως και να το κάνουμε, ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ. Πιστεύω να λυθεί ο γρίφος. Και θα λυθεί. Την ώρα που πρέπει, θέλω να φαντάζομαι.

Ένα-ένα τα παιχνίδια επομένως κι΄ό,τι "κάτσει" στο φινάλε του πρωταθλήματος. Αλλά κατάθεση ΨΥΧΗΣ στην πράξη, απ΄τη μεριά μας. Οι Ξάνθες, να μην επαναληφθούν.

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Δεν μου εχετε πει τιποτα φιλε μου Δρακοντα.
Τελος παντων ας διευκρινισω καλυτερα την αποψη μου.
Διαφωνω να πουλας παικτη βασικο στην μεση της χρονιας οταν παιζεις την καλυτερη μπαλα και διεκδικεις την πρωτια οσο δυσκολο και αν φαινεται.
Αυτο γιατι τον Ιουνη μπορεις να τον πουλησεις και να τον αντικαταστησεις με ισαξιο η καλυτερο.
Σαφως και γνωριζω τι ειναι το FFP και συμφωνω πως πρεπει να γινονται πωλησεις για να ικανοποιουνται οι οικονομικοι οροι που θετει η UEFA, αλλα συμφερει την ομαδα οι πωλησεις να ειναι καλοκαιρινες.
Τα σχολια μου αντανακλουν στις αγωνιες ολων των Γαυρων για το καλο και την προκοπη της ομαδας.
Σε εμενα δεν θα βρεις υπουλο σχολιο, τα σχολια μου ειναι τα πιστευω μου, λαθος η σωστα.
Ενας οργανισμος παει μπροστα οταν δεχεται κριτικη, αρκει βεβαια να ειναι καλοπροαιρετη.
Αν ο Αποστολης κρινει οτι προσβαλλω το site μπορει να μου το γραψει και δεν θα ξαναποσταρω.
Στην ζωη μου δυο αγαπες δεν εσβησαν ποτε, η αγαπη για την οικογενεια μου και η αγαπη μου για τον Ολυμπιακο.
Αν θεωρεις πως μετα απο αυτο το διευκρινιστικο σχολιο ειμαι παλι λαθος να το πεις.

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΝΑ ΘΑ ΠΩ: ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΑΪΤ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η Α-Θ-Λ-Ι-Α ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ. ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑΚΤΙΚΆ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ. ΤΙΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ε-Ν-Α-Σ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΟΥΝ.

Εικόνα matrasimca

Δεληκαρης Γιωργος - Τζωρτζ Μπεστ τα καλυτερα των 70'ς
Κωστας Φορτουνης - Γιοχαν Κροιφ, ναι φιλε μου σημερα ισχυει.
Δωστε μου 1000 ματια να βλεπω μπαλα δαντελωτη, αερινη και μαγικη!
Ο προπονητης τελικα εφτιαξε ομαδα που παιζει οπως πρεπει σαν Ολυμπιακος.
Η μεγαλη επιτυχια του ειναι πως ολοι οι παικτες πιστευουν πως ειναι δικαιος, αλλα και εμεις. Κοπηκε η μουρμουρα, ολοι ξερουν πως θα δοθουν ευκαιριες και παιζουν για τον Μαρτινς.
Σχεδον ολοι βελτιωθηκαν.
Δεν γνωριζω αν θα παρουμε το πρωταθλημα αλλα η ομαδα παιζει σαν πρωταθλητης.
Ο προεδρος σταματησε να πουλα τους καλυτερους και ειμαι πλεον σιγουρος πως τα καλυτερα ερχονται.
Αποστολε σε ευχαριστω για τα μεστα σου αρθρα, ειναι ολα πηγη εμπνευσης για το γαυρολαο.
Μιλανε στην καρδια τοσο που αισθανεται ο αλλος σαν να σε ξερει χρονια, σε αισθανεται φιλο του.
Μονο ενας αλλος απλος αλλα συναμα μορφωμενος με τα αθλητικα ιδεωδη ανθρωπος μου εκανε να αισθανομαι την ψυχη μου να χορταινει διαβαζοντας τα γραπτα του εκτος απο εσενα, ο μακαριτης ο Ηλιας Μπαζινας που μπορουσε να σε κανει να δακρυσεις, να αισθανεσαι περηφανος που εισαι Ελληνας, να νιωσεις σαν Σπαρτιατης ετοιμος για μαχη και να εισαι περηφανος να γνωριζεις πως ηταν Ολυμπιακος υπηρετωντας μαλιστα τα βαρεα αθληματα της ομαδας.

Εικόνα apostolos gaganis

Nιώθω μεγάλη ικανοποίηση και συνάμα ευθύνη, διαβάζοντας τέτοια σχόλια.

ΖΗΤΩ, ΜΟΝΟ, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα CEN-TAURUS

Τσουλάει όμορφα η πουτάνα η στρογγυλή και τα παιδιά παίζουν γρήγορα, μαρκάρουν, γουστάρουν και πανηγυρίζουν. Αυτό θέλουμε για φέτος. Του χρόνου θα πάμε γι άλλα πράμματα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ευχαριστώ όλους τους σχολιαστές και τους εύχομαι υγεία πρώτα απ΄όλα στην καινούρια χρονιά. Δίπλα όλοι στον Ολυμπιακό μας και πάντα ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μια σφιχτή γροθιά. Το RATM, στα μάτια μου, αποτελεί καθρέφτη της ΓΑΥΡΟΣΥΝΗΣ. Δεν έχει ανάγκη κανένα. Βάση της στήριξής του, η αγάπη για τον Θρύλο και ΜΟΝΟ. Απλησίαστο οπαδικό σάϊτ. Ήταν, είναι και θα παραμείνει. ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Η ομάδα που σε αγώνα στην έδρα της, όπου της αρκούσε μια νίκη με μισό μηδέν για να προκριθεί, έτρωγε 3 στο ημίχρονο από την Μπάτε, έκανε το όβερ 2.5 στο β' ημίχρονο με τον Αστέρα, που στο πρώτο πήγε να χαλάσει τη μανέστρα...
Πολλές οι ομοιότητες με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Μπάτε για όποιον το είχε δει, ακόμα και τα ημίχρονα ήταν παρόμοια, αν και αντεστραμμένα - ακόμη κι οι αντίπαλοι της ομάδας-φοβήτρου είχαν παρεμφερή απόδοση...
Τέλος πάντων, πέραν της πλάκας, να μη μας πούνε και συνωμοσιολόγους - μια παρατήρηση κάνουμε... Σύμπτωση θα είναι... όχι ότι γίνονται τέτοια πράγματα σε κράτη-δορυφόρους της Ρωσσικής υπογείως ενεργούμενης ολιγαρχίας, ούτε στην εποχή της εξυγίανσης στο κρατίδιο των αδίστακτων συριζανελέητων πειρατών.

Λευκά βουνά τριγύρω, κατακόκκινες κερκίδες - ερυθρόλευκη ατμόσφαιρα στην Λιβαδειά και το πιο ευχάριστο, γαύρικο μποτιλιάρισμα στους επαρχιακούς χτες...!

Καλή χρονιά να έχουμε Απόστολε και αδέρφια. Με υγεία κι ερυθρόλευκες διακρίσεις (ακόμη περισσότερες), όπως είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν...!

ΥΓ: από τότε που το ίντερνετ διαδόθηκε, μαζί του διαδόθηκε κι η τσάμπα μαγκιά μέσω της ανωνυμίας. Δεν είναι να δίνει σημασία κανείς σε ανώνυμους υβριστές. Το πολύ-πολύ bind σε macro κανένα μπινελίκι και τέλος.

Εικόνα Harry red logic

κ. Απόστολε , στον αγωνιστικό τομέα έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος.
1.Η ομάδα παίζει με σχέδιο, συγκροτημένα ,προσφέρει θέαμα, συνεχώς βελτιώνεται και έχει περιθώρια για ακόμη καλύτερη απόδοση και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Ο Μαρτινς όπως αποδεικνύεται κάνει συστηματική δουλειά,εξελίσσεται και εγκλιματίζεται στην ελληνική "κανονικότητα"!
Βεβαίως εμείς οι Γάβροι είμαστε τελειομανείς ακόρεστοι με τις νίκες και πάντοτε επιδιώκουμε το καλύτερο.
Σε αυτή την κατεύθυνση πιστεύω ότι πρέπει μεταξύ άλλων να υπάρξει περαιτέρω βελτίωση:
α)-στην ταχύτητα μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση(οι πολλές οριζόντιες πάσες στο κέντρο επιτρέπoυν στον αντίπαλο να επιστρέψει και να οχυρωθεί στην άμυνα του)
β)-στην ευστοχία στις σέντρες (σβήνουν άδοξα αρκετές καλές προσπάθειες),
γ)-στην αυτοσυγκέντρωση και αλληλοκάλυψη των αμυντικών μας,
2. Ο στόχος μας είναι πάντοτε η πρώτη θέση ακόμη και στις γνωστές συνθήκες του αθέμιτου, αισχρού ανταγωνισμού.Τεράστια προσοχή λοιπόν διότι όπως βλέπουμε και διαβάζουμε το γατόνι της κούλας ξανασμίγει? με την αρκούδα για να πιάσει στασίδι δίπλα της!
3.Ο αγώνας για την απαλλαγή από την "σιχαμερή εξυγίανση" θυμίζει τον αγώνα του καλού με το κακό.Συνεχής,πολυεπίπεδος σκληρός,ανελέητος!
Ενωμένοι και συσπειρωμένοι:Διοίκηση,τεχνική Ηγεσία, Παίκτες, Γαβρολαός, θα νικήσουμε!
ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα Fotiadko7

Αποστολη τα είπες όλα αδερφέ! Λυπαμαι που δεν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες και οι εκτιμήσεις μου σχετικα με την κομπλεξικη μπουγάτσα χθες, αλλά δεν παυω να το πιστεύω οτι ζυγωνει η ωρα που θα αρχίσουν οι απανωτές τους γκελες και η τύχη θα τους εγκαταλειψει! Αλλωστε με 15 σερι νικες θα χρειαζόμαστε μια ήττα τους ακόμα-η μια θα είναι στη Τούμπα στο μεταξύ μας- και μια ισοπαλία και τέλος! Η ομάδα μας αν καταφέρει να παίξει έτσι σε κάθε ματς δεν έχει αντίπαλο, εγώ περιμένω και βελτίωση με τον Σολντανο φυσικά αλλά και με την χημεία που έχει καταφέρει ο εξαιρετικός προπονητης κύριος Μαρτίνς! Έχουν μπει γερά θεμέλια για μια ομάδα που θα μας γεμίσει πολυ χαρά στο προσεχές μέλλον και μπράβο σε ολους τους συντελεστές!

Ολυμπιακος Μονο!!!!

Εικόνα ThomasK

Εξαιρετική εμφάνιση, όπως έγραψα κι εψές.
Ας συνεχίσουμε έτσι μέχρι τέλους κι ό,τι βγει.

Ο ΠΑΟΚ -και με την απίστευτη ρέντα του που θυμίζει
τον βάζελο του 1969 με τον Γονιό στην επίθεση- έχει
τον 1ο λόγο, αλλά εμείς μάχες και νίκες, ει δυνατόν,
μέχρι τέλους.

Ο μη καταλογισμός πέναλτι και σε γκρέμισμα του Σισέ
στην αντίπαλη μικρή περιοχή πρέπει να καλύπτεται από
άγραφον-εθιμικόν κανονισμό της...εξυγίανσης που...ορθά
και πιστά εφάρμοσε και ο "κορυφαίος"...

Κατά τα λοιπά καλύπτομαι υπέρ το δέον.

Θα 'θελα δε να μάθω ποιο ψώνιο μας αποκάλεσε
"χουντομαλάκες".