Οι Αγγελοπουλοι και ο Μαρινακης ΔΕΝ πρεπει να υποχωρησουν.


Tags: -

Χτες το βραδυ γιναμε μαρτυρες μιας ακομη σφαγης. Σαν αυτες που βλεπουμε τα τελευταια 15 χρονια στο ιδιο αθλημα. Οι Αγγελοπουλοι εκαναν αυτο που πρεπει και αυτο που επιτασσει η λογικη. Εκαναν αυτο που απαιτουσε εδω και πολλα χρονια ο κοσμος του Ολυμπιακου, Σαφεστατα αργησαν αλλα πρεπει να επιμεινουν. Να χρησιμοποιησουν το ονομα τους για την προστασια των επενδυσεων τους. Προσεξτε, δεν θελουμε να γινουν σαν τους απεναντι. Θελουμε να διοικουν, να εξαντλουν καθε νομιμο τροπο και μεσο για να προστατεψουν την ομαδα.  Ας ελπισουμε πως αυτη ηταν η αρχη για να πεσει και το τελευταιο αθλημα του πιο βρωμικου συλλογου παγκοσμιως.
 
Στο ποδοσφαιρο τα τελευταια 4 χρονια ζουμε κατι παρομοιο με το μπασκετ. Καταστασεις που δεν εχουν προηγουμενο, καταστασεις που δεν εζησε η ομαδα επι Μαντζεβελακη, Χουντας και Βαρδινογιαννη στα πετρινα.
 
Εδω μιλαμε για συγκρουση 2 κοσμων. Απο την μια εχουμε τις επενδυσεις σε 2 ομαδες (ΚΑΕ-ΠΑΕ) με δεκαδες εκατομμυρια ευρω και απο την αλλη εχουμε τους ιδιοκτητες που δεν βαζουν ουτε ενα ευρω απο την τσεπη τους. Απο την μια εχουμε την σκληρη δουλεια, την οργανωση και την αναγνωριση σε επιπεδο Ευρωπης και απο την αλλη εχουμε τους Βασιλακοπουλους και τους Θωμαδες. Οι μεν δινουν εκατομμυρια ευρω σε παικτες και ομαδες, οι δε δινουν λεφτα σε Ενωσεις, παραγοντες και διαιτητες.
 
Απο την μια η σκληρη δουλεια και η ταπεινοτητα και απο την αλλη τα λαθος προτυπα που περνανε προς τα παιδια και τους νεους. Με το τσιγαρο στο στομα κολλημενο, με την καθημερινη "παρανοια", με ποσταρισματα μαφιοζων που σνιφαρουν ναρκωτικα. με ανατιναξεις αυτοκινητων, απειλες σε ανθρωπους του χωρου, ντου με μπραβους, διαφορων ειδων ανατιναξεις, μαφιοζικες επιθεσεις και τακτικες που θυμιζουν αλλες εποχες και εγκληματικες οργανωσεις.
 
Απο την μια εχουμε την Ελλαδα του Ολυμπιακου και απο την αλλη την Ελλαδα του Τρακη, του Τιγρη και του Ιβαν. Δεν μιλαμε απλα για μαχη μεταξυ συλλογων, μιλαμε για φιλοσοφια ζωης. Τα αποτελεσματα, οι τιτλοι και οι διακρισεις του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου ειναι ο καθρεφτης ολων των παραπανω.
 
 
 
Θα κλεισω με εναν παραλληλισμο. Το Νεσσουν Ντορμα ειναι η αγαπημενη μου αρια απο την οπερα Τιραντο. Η οπερα αφηγειται την ιστορια ενος πριγκιπα της Ταρταριας που ερωτευεται την ακαρδη πριγκιπισσα Τιραντο που εχει θεσει ορο πως οποιος θελει να την παντρευτει πρεπει να απαντησει σωστα σε 3 γριφους αλλιως θα χασει την ζωη του. Την τελευταια νυχτα πριν κληθει να δωσει την απαντησει στον τριτο γριφο, ο ηρωας ειναι αισιοδοξος και τραγουδαει "κανεις δεν κοιμαται". Ο Ολυμπιακος δεν θα αφησει ΚΑΝΕΝΑΝ να κοιμαται ησυχος. Στο Νεσουν Ντορμα ο πριγκιπας τραγουδαει πως "την αυγη θα νικησω, θα νικησω, θα νικησω", αυτη ειναι η απαντηση του στους απαισιοδοξους.
 
Αυτη λοιπον θα ειναι και η απαντηση των ηγετων του Ολυμπιακου. Την αυγη θα νικησουν. Θα στειλουν το μηνυμα προς ολες τις κατευθυνσεις πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παιζει με τον Ολυμπιακο και τους οπαδους του. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν παιζει με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συλλογο του πλανητη και τον κοσμο του που αποτελει το μεγαλυτερο κοινωνικο φαινομενο της χωρας.
 

Σχόλια

Εικόνα tassos1987

ουτε στιγμη πισω!!!!δεν πρπεει καποτε να σπασει η δικτατορια της ΕΟΚ?μια χαρα οι κινησεις κ τωρα το μον που μενει ειναι να διορθωθουν αγωνιστικα κεσωτερικα θεματα να μην ταλανιζουν αλλο την ομαδα μας!

Εικόνα Harry red logic

Σύγγαυροι είναι γνωστό οτι τα πληγωμένα τέρατα στα στερνά τους βγάζουν όλη την μοχθηρία τους, αυτό ισχύει για τον σωλήνα αλλά και τους λαοπλάνους λαθρέμπορους των ελπίδων του λαού για κοινωνική δικαιοσύνη!
Έτσι λοιπόν τώρα χρειάζεται η μεγιστη συσπείρωση , ενότητα Επαγρύπνηση!
Τώρα μας χρειάζεται περισσότερο ο Δαφνοστεφανωμένος έφηβος στο ποδόσφαιρο στο μπάσκετ ΠΑΝΤΟΥ!
---Για το μπάσκετ ισχύει "το κάλλιο αργά παρά ποτέ" Μετωπική μέχρι τέλους!Ο Θρύλος θα είναι ο νικητής αυτό το ξέρουν και οι βρωμεροί ραδιούργοι!
--- Για το ποδόσφαιρο υπομονή , όλοι θέλουμε το καλύτερο, όλοι θέλουμε τον Θρύλο στην κορυφή.
Η ομάδα χτίζεται! Υπάρχει πρόοδος , υπάρχουν και λάθη, φυσιολογικό είναι. Είμαστε ανυπόμονοι είμαστε γάβροι!Ο καθένας με βάση την εμπειρία του κάνει την κριτική του, επιζητεί το καλύτερο. Δεν είμαστε όμως οι
η τεχνική ηγεσία, επισημάνσεις κάνουμε χωρίς να γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα!
Είμαι βέβαιος οτι Πρόεδρος και όλοι γύρω απο την ομάδα προβληματίζονται και θα κάνουν τις διορθωτικές-βελτιωτικές κινήσεις που χρειάζονται στον κατάλληλο χρόνο!
Σε αυτο το χρονικό σημείο το μόνο που επισημαίνω είναι η ανάγκη άμεσης-δραστικής βελτίωσης της αμυντικής λειτουργίας με την συμμετοχή σε αυτή και των 11 παικτών!Οι επαιοντες, αρμόδιοι και υπεύθυνοι πρέπει να βρούν τις λύσεις!Θέλουμε νίκη με την κούλα του νιαούρη-φλαμπουκιτρινιάρη και πρόκριση στο Κίεβο! Είναι εφικτό!
ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ!
Υ.Γ. Οι ραδιούργοι τρακό-σωλήνες φαίνεται οτι έχουν στην δούλεψη τους και τον Sport 24(ασε τον Sport FM του Τοίτη με την πούστικη αντιολυμπιακή αρθογραφία του!). Ο Αινσταιν... του μπάσκετ Συρίγος! με την φασιστική συμπεριφορά στους διαφωνούντες και ο συνοδοιπόρος του Βλαχόπουλος με την μάσκα του αντικειμενικού θάβουν την ομάδα μπάσκετ του Θρύλου! Ξεσκεπάστε τους μην τους δίνετε βήμα αντιολυμπιακά του σχέδια του Τράκη εξυπηρετούν!

Εικόνα ThomasK

Συσπείρωση, ομοψυχία και στήριξη όλων των τμημάτων
του Θρύλου όσο ποτέ άλλοτε!

Η -επιτέλους!- κίνηση των Αφών Αγγελόπουλου δείχνει
να 'ναι καταλυτική προς την κατεύθυνση αυτή, καθώς
και οπαδοί που είχαν αποστασιοποιηθεί -και επικριτικά-
από το τμήμα μπάσκετ μπαίνουν στην πρώτη γραμμή
στήριξής τους.

Το μεγαλύτερο λάθος της κυβερνητικής κι "εξυγιαντικής"
συμμορίας και αυτής του "Φάρου" στον αθλητισμό μας
θα 'ναι η συσπείρωσή μας.

'Ολοι μαζί κι ούτε βήμα πίσω!

Στα ΑΡΔάκια και σ' όλον τον αντιΟλυμπιακό "δημοσιογραφικό"
συρφετό απαντάμε από τα μετερίζια μας χωρίς να τους δίνουμε
ούτε ένα κλικ, ει δυνατόν.
Κάποια στιγμή να αναρτήσουμε εδώ έναν κατάλογο με τις
ιστοσελίδες και ομάδες/groups (στο fb κτλ) που είναι αμιγώς
γαύρικες ή όπου κυριαρχεί η γαύρικη φωνή.
Εννοείται οτι το RATM εντάσσεται στην πρώτη κατηγορία
κι οτι θα 'ναι στην κορυφή.

Εικόνα ThomasK

'Ετσι!

Εικόνα Ποσειδωνία

Έπαψα να παρακολουθώ τη μπασκετική μας ομάδα, επειδή δέχονταν και νομιμοποιούσε με τη συμμετοχή της ένα πρωτάθλημα στημένο.Από το 2009 είχα γράψει για αποχώρηση από την Ελλάδα και συμμετοχή στην Αδριατική Λίγκα.
Επιτέλους οι Αφοί το κατάλαβαν και το αποφάσισαν. Μην κάνουν όμως βήμα πίσω.
Να απαιτήσουν ξένους διαιτητές και Έλληνες διεθνείς διαιτητές , που ο Τράκης έχει αποκλείσει διότι παίζουν 50-50.
Να ζητήσει κοντρόλ για χρήση ναρκωτικών σε όσους παράγοντες μπαίνουν στο γήπεδο.

Εικόνα ThomasK

:)
Ευνόητος ο επίλογός σου, αλλά πώς, βάσει ποιας
διαδικασίας να ζητήσουν τον έλεγχο; Δεν θυμάμαι
να προβλέπεται από κανονισμό. Και οι γενικές ή
ειδικές (ποινικές) διατάξεις είναι ένα περίπλοκο
ζήτημα τόσο στην επίκλησή τους όσο και στην
εγαρμογή τους.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Προσωπικώς,αμέσως μετά τις εκλογές,θέλω κυνήγι νομικό ,φορολογικό σε επο ,εοκ,θέλω μηνύσεις σε όλα τα αρδάκια του τάληρου ,θέλω υποβιβασμούς ομάδων.Δεν θα είμαι ικανοποιημένος αν δεν γίνει τίποτε από όλα αυτά.Τέλος,η λύπηση και ο συμβιβασμός.Θέλω τα βαζέλια να παίζουν γ εθνική μαζί με μπουγάτσες και χάνουμους.Θέλω τον πρεζάκια να βγάζει αφρούς και τον μαμ ρα να μπαίνει φυλακή παρέα με τον δικό μας Γραμμένο.ΥΓ.Και τις δυο τελευταίες παραγράφους να άφηνες είσαι μέσα.

Εικόνα ThomasK

Το αυτό και πριν ακόμα γίνουν εκλογές για κάποια
ζητήματα και κάποιους, λ.χ. για τα της ΕΠΟ, για
σιχάματα -και βουλευτές- που συνεχίζουν να
λασπολογούν ασύστολα.
Θα γίνει όμως; Το άλλο σίχαμα, τον βάζελο, το
σώσαμε στο ποδόσφαιρο για να συνεχίσουμε να
εισπράττουμε δυσώδη πόλεμο και χλεύη από τον
Τράκη και όλο τον πράσινο συρφετό. Σε αγαστή
συνεργασία με τον υπόλοιπο "εξυγιαντικό" συρφετό.