ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ: Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ



Όλοι εμείς οι λάτρεις του καλού ποδοσφαίρου αποζημιωθήκαμε σήμερα από το εκπληκτικό ματς Λεβαδειακός-ΠΑΟ. Ο εξωσυστημικός Κομπότης, όπως έλεγε τον Ιούλιο του 2015 ο Αλαφούζος στο τριόροφο της Θύρας 13,
 
μπορούμε να πούμε ότι κόντραρε λυσσαλέα τον ΠΑΟ. Κοιτάζουμε τα στατιστικά του παιχνιδιού. Ο Tριποτσέρης ως τώρα στο πρωτάθλημα είχε καθίσει στον πάγκο μόνο σε ένα ματς, με τον Πανιώνιο. Σήμερα ξαναέκατσε.
 

 
Οι δύο από τους τρεις πρώτους σκόρερ της ομάδος φέτος, Γιακουμάκης-Ντομοβτσίσκι, κάτσανε κι αυτοί στον πάγκο σήμερα.
 

 
Για το Γιακουμάκη είχε κάνει ολόκληρο θέμα ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Kick Off του ΣΚΑΙ, επειδή είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς στο Καραϊσκάκη πριν 2 εβδομάδες (μαζί με το Μάντζιο). Πάγκο σήμερα κι αυτός μετά από 7 ματς.
 

 
Στο 67' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-1, ανέλαβε δράση ο διαιτητής Δημητρόπουλος. Η ΠΑΕ ΠΑΟ έκανε διαρροές τις δύο τελευταίες μέρες για ''ορισμό-σκάνδαλο, είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης'', αλλά ο διαιτητής του συνδέσμου Φθιώτιδος έκανε το δωράκι του στον ΠΑΟ. Καθαρό πέναλτι, σε μαρκάρισμα με το μπούτι του Μέστο στον Μπεν, δεν δόθηκε υπέρ του Λεβαδειακού.
 
Όπως γίνεται συνήθως, οι πιο επιτυχημένες παραστάσεις έχουν θριαμβευτικό φινάλε. Μετά την 1η Ιουνίου 2013, δηλαδή 967 ημέρες, σκόραρε ο βαδιστής Εσιέν.
 

 
Μπόνους πρόγραμμα-τσόντα η greenwin Μπύρα 13, με το πανό για το ''φασίστα'' Κοντονή.
 

 
Το πανό δεν κατέβηκε ποτέ, αλλά καλύφθηκαν τα επίμαχα σημεία του, όπως έκανε ο ΣΚΑΙ στην παρουσίασή του.
 

 
Mαζί με αυτό σηκώθηκαν άλλα δύο πανό, με αντίστοιχο περιεχόμενο.
 
 
Περιμένουμε να δούμε το πρόστιμο που θα φάει η ΠΑΕ ΠΑΟ, αλλά και ο ΣΚΑΙ από το ΕΣΡ. Ως τότε,
 
ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ.
 
Υ.Γ. Για τις κροτίδες που πέσανε στη Λιβαδειά από τους βάζελους, θα τα πούμε αύριο. Με βίντεο, όχι με το στόμα. Έτσι κι αλλιώς, δεν θα πολυκυκλοφορήσουν αυτά αλλού...

Σχόλια

Εικόνα Pipis

Το εκπληκτικό άρθρο του "αντικειμενικού" Πάνου Βόγλη, αποκαλύπτει την αλήθεια που κρύβετε εσείς εδώ.
Σε ένα άρθρο που ξεκινάει να θάβει τον Berbatov (αυτόν που όλοι οι αντικειμενικοί εξυμνούσαν ως την μεγαλύτερη μεταγραφή στην Ελλάδα και τώρα κωλοτούμπα), βάζει μια τέλεια πινελιά στο τέλος με ένα εξαίσιο υστερόγραφο. Ένα υστερόγραφο άσχετο με το θέμα του άρθρου, αλλά με την υπογραφή ενός "αντικειμενικού" δημοσιογράφου.
Και αν δεν συμφωνείτε με τα γραπτά του, το λέει και ο ίδιος, τότε βλέπετε άλλο άθλημα...

Εικόνα Spiros Legend

Καλά,άμα είναι να πιάσει το ΕΣΡ τον ΣΚΑΙ... Έδειξε τις δηλώσεις του προπονητή Μάντζιου,που έλεγε και για το πεντακάθαρο πέναλτυ και έπεσε ψαλίδι,λογοκρισία κανονική,τις έδειξε μισές,η επίμαχη φράση για το πέναλτυ κόπηκε!Χούντα κανονική. Και είναι που τις είχα δει ολόκληρες στη Νόβα,αλλιώς δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι ό,τι κάνανε τέτοια πουστιά. Άντε τώρα ο άλλος,που δεν πολυασχολείται κιόλας και κάθεται να ενημερωθεί(+είναι και αντικείμενικός...),να σε πιστέψει ό,τι κάνουνε τέτοια κοπτοραπτική.