ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!



Απόψε είδαμε από τον διαιτητή Καλογερόπουλο το στήσιμο της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης. Αποβολή φάντασμα, πέναλτι, κίτρινη και δεύτερη αποβολή φάντασμα. Πού είναι απόψε οι κύριοι Κορέας, Ανδρεάδης και Σιμιτζόγλου; Πού είναι ο ψηλός παναθηναϊκάκιας εισαγγελέας; Όλοι αυτοί τα τελευταία 4 χρόνια συμμετείχαν στη μεγάλη σκευωρία κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου μας και τώρα προφανώς χαίρονται για όσα έγιναν και μάλλον θα κοιμηθούν ήσυχοι.”

Aυτά μας είπε ο επίσημος Ολυμπιακός μέσω ανακοίνωσής του. Κι ειλικρινά δεν νομίζω να χρειάζεται να ειπωθούν περισσότερα για το ματς κόντρα στην Κούλα και για την έκβασή του. Όποιος έχει μάτια και είναι αρσενικός κατάλαβε ...ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης.
 

Πρώτα και πριν από όλους όμως ελπίζουμε να κατάλαβαν τι μαλακοκαυληδες ήταν όσοι δικοί μας έμπαιναν στην διαδικασία να μιλούν με δαύτους. Όσοι παρουσίαζαν εξάρσεις αντικειμενικότητας και δέχονταν να συζητούν για αδικίες, ενστάσεις και παράγκες με αυτά τα μουνόπανα. Άραγε θα το’χουν πάρει το μήνυμα τα βαζελογαυράκια που στενοχωριούνταν και ντρέπονταν για τους τίτλους που έπαιρναν τόσα χρόνια;; Ή μήπως θα συνεχίσουν να υιοθετούν μομφές περί «προβάτων» και «υπαλλήλων» την ώρα που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ  - ό,τι ομάδα και να’ναι  - πανηγυρίζουν έξαλλα νίκες σαν την αποψινή;; Σαν να πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ η ομάδα τους...  
 
Και κάτι τελευταίο. Μιλώντας για αυτά τα πουσταριά, η τελευταία λέξη που πρέπει να μας έρχεται το μυαλό είναι «ανακωχή». Ανακωχή και κουβέντα γίνεται μόνο με αυτούς που έχουν μπέσα και φοράνε παντελόνια. Στους υπόλοιπους δίνουμε πούτσο και ξύλο πειραιώτικο. Και για να μην πάει το μυαλό σας αλλού, όταν λέμε «ξύλο» εννοούμε «σκληρό παιχνίδι σε αθλητικά πάντα πλαίσια». Οι παίκτες μας πρώτοι από όλους πρέπει να θέλουν τιμώρησουν αυτά τα πουτανάκια όπου τα (ξανα)βρουν φέτος. Πρώτα εκείνοι πρέπει να θέλουν να βγάλουν ξινές τις χαρές και τα γέλια στις κότες, αποκαθιστώντας την τάξη ...θυμίζοντάς τους για ακόμα μια φορά ποιος ειν'το αφεντικό! 

 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Son of Hoof

Η ΑΕΚ είναι η ντροπή της προσφυγιάς. Τίποτε άλλο.

Εικόνα DRAZA

Βεβαίως και είναι η ντροπή και η ξεφτίλα της προσφυγιάς ...μεταξύ άλλων!

Εικόνα Manolisafrica

Καλησπέρα από νότιο αφρική. Τότε με το πεναλτι τού παπουτσέλη ημουνα
Μέσα.Εκείνο το παιχνίδι ήταν το τελευταίο τού Μπορέλι . Στό τέλος
Τού παιχνιδιού η θύρα 7και όλο το γήπεδο αποχαιρέτησε τον Μπορέλι μέ
Ενα σύθημα ποίημα. Ποιός τό θυμάται;

Εικόνα DRAZA

ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΥΙΖ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 11 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΑΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΣ.

Εικόνα KCS

"Αντίο Μπορέλι με πούτσα Παπουτσέλη". Εκείνη τη μέρα ξεκίνησε η πτώση του Βαρδινογιαννικού κράτους.

Εικόνα DRAZA

KAI EK ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ.

ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ - ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ - ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Εικόνα Manolisafrica

Ωραίος φιλε.

Εικόνα DRAZA

Κι αφού αδερφέ Μάνο με πρόλαβε άλλος γαύρος και έδωσε πρώτος την απάντηση ...θα θυμίσω εγώ το παρασκήνιο του ...ποιήματος.

Είχε βγει ο Χότα-Χότα και είχε κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι θα φύγει γιατί έχει αγανακτήσει με αυτή την κατάσταση ...παρόμοια φάση με τον Σισέ το '11. Πως αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή πως δεν το έχει ξανασυναντήσει ποτέ άλλοτε και πως η ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε τα Πρωταθλήματα και κέρδιζε τα ντέρμπυ άνετα ...με δίκαιο τρόπο κάτι που φαινόταν από την επιτυχία της στην Ευρώπη.

Εικόνα Hulio

πριν μερικες μερες ειχα γραψει για ομαδα που δεν εμπνεει τον λαο μας....πιστευω μετα τα χθεσινα να καταλαβαν και οι πιο βλακες ( εννοω για τους παιχτες μας) το πως θα πρεπει να αντιμετωπιζουν τους αντιπαλους ποδοσφαιστες ,οπαδους ( εδω γελαμε} και οποιονδηποτε αλλο σιχαμενο ανηκει στους απεναντι....παικτες τυπου Σαμαρη και Τοροσιδη να λειπουνε απο τον Ολυμπιακο....αν θελουνε δημοσιες σχεσεις με αντιπαλους που προσβαλλουν την ιστορια και τους οπαδους του Ολυμπιακου μονο και μονο για να παιζουν στην Εθνικη...ας πανε αλλου...πιστευω θα ενεργοποιηθει ο οργανισμος που λεγεται ΟΣΦΠ και θα κανει πλεον αυτο που εκανε και χτες....βουτηγμα απο το λαρυγγι και πατημα κατω σαν τα χταποδια....εστω και με 9 παιχτες...αυτος ειναι ο ΟΣΦΠ που μεγαλωσαμε και αγαπησαμε...με παιχταραδες τυπου Κασαμι που καταλαβαινουν που παιζουν...με Τζιμαρα Ντουρμαζ και Γεωργατο , Ραντο να τους κανουνε πουτανα και να τους διχνουν να καθησουν κατω στους Δημητριαδηδες οπως κανουν στα σκυλια....αυτος ειναι ο ΘΡΥΛΟΣ που εμπνεει τον λαο του και θα διωξει απο το γηπεδο αυτους με τον ποδοσφαιρικο πολιτισμο που χειροκροτουν γκολ αντιπαλης ομαδας και τα χαζομουνα που βγαζουν σελφις....οσο για τους ΑΡΔ....αυτοι μονο με ενα τροπο καταλαβαινουν....

αδερφια ελπιζω να μην παρεξηγηθηκα την προηγουμενη φορα....καταλαβαινατε τωρα τι εννοουσα...
Κασαμαρε σαν και τους χθεσινους θες 10 ....στο χερι σου ειναι...ειχα να δω τετοιο χαφ απο Καρεμπε - Ζε Ελιας

Εικόνα DRAZA

Δεν νομίζω αδερφέ πως στην φετινή ομάδα, ειδικά σε ντέρμπυ όπως το προχθεσινό έχουμε συναντήσει συμπεριφορές Σάμαρη και πίτσι-πίτσι με υβριστές και αλλόθρησκους. Εγώ πραγματικά μετά από όλα όσα είδα προχθές το τελευταίο που μου βγαίνει να πω είναι ότι η ομάδα μου δεν με ενέπνευσε αρκετά.

Εικόνα Red Dragon

Λοιπον αρχικα για να τελειωνουμε με το ΠΑΡΑΜΥΘΙ.Ο Ολυμπιακος εχει 6 πρωταθληματα ως αηττητος.Ουτε ενα ουτε δυο.
Παει αυτο.
Κατα δευτερον το χτεσινο ηταν το τελειο εναυσμα για να μην σηκωσουν κεφαλι ποτε ξανα.
Ρε κουλες παιζει ο βιαστης σας Ολυμπιακος με 9 παιχτες και κανετε πασουλες βρε μπασταρδα και πεφτετε κατω χωρις τον παραμικρο λογο?Τοσο χεσιμο?Δηλαδη οταν γυριζουν τα μπαλακια στην ιδεα οτι μπορει να πετυχετε τον δυναστη σας σε δυο 90λεπτα πως θα νιωσετε?
Ειπαμε πηγατε στην Γ εκει που ειναι η φυσικη σας θεση (ουτε κυπελλο στην γ εθνικη δεν πηρατε καθως σας γλεντησε ο Αγροτικος Αστερας) και φαινεται οτι ξεθωριασε ακομα πιο πολυ η φανελιτσα σας.
Ακομα και την χρονια που επεσε η αεξαρα ηταν πολυ πιο ανταγωνιστικη απ τις πασουλες που ανταλασσε χτες στο κεντρο οταν ο Ολυμπιακος επαιζε με 2 παιχτες λιγοτερους.
Απο εκει και περα επειδη μας δειξαν εμπρακτα την εξυγιανση που επιθυμουν θα την εχουν.
Τα χτεσινα και για τους βαζελογαυρους με απολογητικα συνδρομα και δηθεν ενοχοποιητικες τασεις.

Προτιμοτερο επαναλαμβανω ειναι δυο ενενηνταλεπτα με αυτη την κωλοφαρα.

Για τους ¨αντικειμενικους¨ αρδ θα τα πουμε στην συνεχεια.Εχουν να διαβουν μακρυ δρομο με οσα θα δουν στην πορεια.

Να δουμε τωρα και τι τιμωρια θα επιφερει στον επενδυτη της μακετας και τα χτεσινα ξεφτιλικια που απειλουσε ξανα ανθρωπινες ζωες.

Εικόνα DRAZA

Αυτό ελπίζω και εγώ αδερφέ. Παίκτες και διοίκηση να είναι σε επαγρύπνηση ώστε να μην σηκώσουν κεφάλι ποτέ αυτές οι ρόμπες. Ωστε να φάνε μαζεμένες στο προσεχές μέλλον όσες φάπες τους χαρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΝ...

Εικόνα el trick

Πέρα από το ΣΦΑΞΙΜΟ, τέτοιο είχα χρόνια να δώ, πρέπει να επισημάνω και ένα κόμα παράγοντα που ήταν ανασταλτικός στο να παιχτεί ποδόσφαιρο ποιότητας. Το γήπεδο ήταν γλυστερό και πολλοί παίκτες έπεφταν εύκολα. Αυτό από μόνο του είναι παράγοντας που κάνει τον τεχνίτη παίκτη επιφυλακτικό.
Επιγραμματικά:
Ματσ με διαιτησία που σφύριζε κουλα παίχτικε μόνο στο πρώτο ημίχρονο.
Σε αυτό είχαμε ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ αντιποδόσφαιρο εκ μέρους της κούλας.
Γλυστερό γήπεδο.
Επιφυλακτικό ποδόσφαιρο από τη μεριά μας.
ΜΗΔΕΝ (0) τελικές για την κουλα.
Ύστερα ο κοραξ αποφάσισε να σταματήσει να παίζεται ποδόσφαιρο και το γύρισε αλλού, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος. Η ήττα του ΘΡΥΛΟΥ με το έτσι θέλω.
Για το πρώτο ημίχρονο λοιπόν ούτε και εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή μας. Ικανοποιητική μεν αλλά μακρυά από κάποιες άλλες πολύ καλές εμφανίσεις του ΘΡΥΛΟΥ ακόμη και εφέτος (π.χ. τουμπα).
Η εμφάνιση όμως των παικτών μας (όσων απέμειναν) μετά (δηλ. στο β΄ημίχρονο) μου θύμισε παλιές ΗΡΩΙΚΕΣ εμφανίσεις. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υστέρησε στο β΄. Δίνω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους χαφ μας (ΚΑΣΑΜΙ και ΜΙΛΙ) γιατί ΚΑΛΥΨΑΝ το πόστο τους και μάλιστα στο β΄ αν τους ήθελε και λίγο η τύχη να έκαναν και το γκολ , ιδιαίτερα ο Κασάμι. Επίσης πολλά μπράβο στο ΣΙΟΒΑ. ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

Εικόνα DRAZA

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος που έχουμε δει. Ωστόσο και για αυτά τα πρώτα 45' υπάρχουν ελαφρυντικά ...σε πολλά από αυτά αναφέρθηκες και εσύ. Συγκρίνουμε όμως πάντα και με την ομάδα που έχουμε απέναντι μας. Η ΑΕΚ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΡΙΤΗ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΜΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Αν λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μια ομάδα που άξιζε κάτι παραπάνω αυτός ήταν ο Ολυμπιακός. Η ΑΕΚ απασχόλησε την εστία μας πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο όταν ήδη είχαμε μείνει με 10 παίκτες ...και πάλι δεν μας έκανε τίποτε.

Εικόνα Romain

Μπείτε στο μυαλό (ας υποθέσουμε ότι υπάρχει) του αεκτζη.

Έρχεται... η κλήρωση του κυπέλλου.

Εικόνα DRAZA

Εγώ τους θέλω στο κύπελλο ...με την ίδια ψυχολογία που μας ήρθε και ο βάζελος το 2008, ύστερα από Χ μες στο Καραϊσκάκη και τελικά έφαγε την τεσσάρα και έγινε μεγάλο γλέντι.

Εικόνα Romain

αεκακι στο Κύπελλο.

Εικόνα DRAZA

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ...

Εικόνα Olympiacosworld.com

Ο Μελιτσαμπιδης το γατάκι ποτε θα τον κλείσουν στο Κορυδαλλο? μια ζωή απειλέι.
Όσο για την Απατη 44 FC για να δουμε εαν εφαρμοστούν οι κανόνες για της φωτοβολίδες . Μηδενισμός και -3 .

Εικόνα DRAZA

Έχουν γνώση οι φύλακες... και οι φυλακές επίσης(καλό ε;)!

Εικόνα Andreas

Θέλω τελικό με ΑΕΚ. Να είμαστε 30.000 εκεί και να αρχίσουν πάλι:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ

ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ. ΟΥΤΕ ΛΥΠΗΣΗ ΟΥΤΕ ΧΑΡΕΣ.

Ρε να μπουν μέσα να τους ταπεινώσουν και να σφυράει ο κόρακας ό,τι θέλει. Αλλά όχι είμαστε ικανοποιημένοι για τις 0 τελικές τις ΑΕΚ. 15 τελικές εμείς στο ημίχρονο, ας βάλει και 5 κόφτες ο άλλος.

ΥΓ: Να μας πουν οι ΑΡΔ αν μετράει το γκολ του Βάργκας

Εικόνα DRAZA

Προφανώς και δεν μετράει το γκολ ...αλλά πριν από αυτό έχουμε ανύπαρκτο πέναλτι άρα όλα τα υπόλοιπα ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΑ.

Απαντώ στο σκέλος που αφορά το πέναλτι στην τελευταία μου ανάρτηση ...αναλυτικά!

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο να τους πετύχουμε στον τελικό(που τους έχουμε ξαναγλεντήσει) ή σε διπλό παιχνίδι για να γουστάρουμε περισσότερο.

Ό,τι πουν τα μπαλάκια...

Εικόνα Panos77777

Έφτασε μέσα Φλεβάρη για να γελάσει το χειλάκι τους βιάζοντας το άθλημα που λέγετε ποδόσφαιρο και εντός αλλά και εκτος αγωνιστικού χώρου βαφτίζοντας δίκαιη νίκη της Αεκ και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά ! Αυτο το παιχνιδι μάθημα για το κόσμο του Ολυμπιακού ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός αλλά επαγρύπνηση ! Το Καραϊσκάκη θα πρέπει να εχει οχι 35 αλλά 40 χιλιάδες σε κάθε παιχνιδι ! Αγωνιστικά είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μας καθώς μέχρι το πέναλτυ ο ολυμπιακος εχει παραπάνω τελικές και η κουλά δεν υπάρχει στο γήπεδο ! Η κουλα κατέβηκε με 3 αμυντικά χάφ και χωρις εξτρέμ πιο αμυντικά απο ότι κατεβήκαμε εμείς με τη Μπάγερν ! Είμαι περήφανος που παίζαμε με 9 και έκαναν καθυστερήσεις ! Είμαι περήφανος που παίζαμε με 9 και γιουχάρει όλο το γήπεδο για να σφυρίξει τη λήξη ! Νομίζουν ότι μπορούν να εκβιάζουν να απειλούν και να κάνουν ότι γουστάρουν ! ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει και το ποτέ αλλά και το πως θα αντιδράσει το ίδιο και η διοίκηση και τοτε που ξέρεις μπορει να ακούγονται παλι τα γνωστά ωχχχχχχχ!
ΥΓ: Αυτο το παιχνιδι ήταν δώρο αυτή τη χρονική στιγμη για την ομάδα ! Κατάφεραν να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο το κόσμο και την ομάδα ! Δυστυχως για Τούρκους βαζελες και βορρά δεν πήραν το μάθημα του καλοκαιριού !

Εικόνα DRAZA

Μακάρι να ισχύσει στην πράξη η ευχή σου στο υστερόγραφο αδερφέ ...μακάρι!

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα σύγγαυροι! Όσο χαρούμενος ήμουν για την ανακάλυψη αυτού του site, που απέχει από δημοσιοσχετίστικες μπαρούφες, άλλο τόσο σκασμένος είμαι που το πρώτο μου σχόλιο αφορά τα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ εντός κι εκτός, ενός αγώνα-παρωδία! Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι δήθεν "αντικειμενικοί-ντροπιασμένοι"νεόγαυροι: το να είσαι Ολυμπιακός δεν είναι συνώνυμο του "πανηγυρτζής" κύριοι, μιλάμε για τον σύλλογο που πολεμήθηκε ιστορικά όσο κανένας! Κι ακόμα λυσσάνε! Η φάρα των mediaρχων-καναλαρχών παρέα με κάτι πολιτικά τσουτσέκια (και κάτι νεοσύλλεκτους όπως ο κωλοτούμπας της Καλαμάτας) και κάτι "επιχειρηματίες", προσπαθούν να αποδομήσουν-σπιλώσουν-συκοφαντήσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας γιατί τους ΠΟΝΑΕΙ! Όποιος θέλει να το παίξει αντικειμενικός, για ένα άουτ ή ένα κόρνερ που δίνεται ή όχι, να πάει σ άλλο μαγαζί, εδώ είμαστε μόνοι μας κι όλοι τους! Πανηγυρίζουν τα "αντικειμενικά" σιχάματα σήμερα, που η βουτιά του Βουταρίδη έπιασε τόπο, αυτό είναι γι αυτούς η εξυγίανση! Αν είχε γίνει ανάποδα οι τηλεοπτικές δίκες και οι αγανακτισμένοι "αγνοι" φίλαθλοι αμέτρητοι, τώρα είναι όλα κομπλέ, τώρα ήταν 50-50!
Ο κόμπος της λάσπης, της συκοφαντίας και της ανομίας έφτασε στο μη περαιτέρω. Γι αυτό περιμένω επιτέλους, δράση και αντίδραση απ την διοίκηση. Κατά παντός συκοφάντη, αλλά και πυροδότη βίας. Επιβάλλεται πλέον να κινηθούμε δυναμικά και να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, αλλά και να αντιληφθούν ΟΛΟΙ το μέγεθος και την δυναμική αυτής της ομάδας, να νιώσουν τον λαό της, που έμπαινε πάντα ασπίδα, απ τον αείμνηστο Γουλανδρή και Νταϊφά, στον μεγάλο Σωκράτη και τον Βαγγέλη.
Τέλος, μια κουβέντα για όσους φοράνε τα ερυθρόλευκα. Αντιλαμβάνομαι ότι στο μυαλό του Ιντέγε, του Σεμπά και άλλων, περισσότερη σημασία έχουν τα ματς με την Άντερλεχτ κι λιγότερο τα ματς ενός "τελειωμένου" πρωταθλήματος. "Σβηστοί" με τον ΠΑΟΚ, σήμερα χωρίς το νεύρο που θα έσπαγε τον τσαμπουκά του κάθε Κολοβέτσιου και κάθε Άρθο. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ όμως κύριοι να καταλάβουν - να το χωνέψουν - ότι για εμάς, αυτά τα ματς με την Κούλα, με τον βάζελο και το τσίρκο απ τη Ρωσία, είναι αυτά που περιμένουμε για να ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ τα στόματα. Απλά! Είναι αυτοί που σας λοιδορούν όλο τον χρόνο, μπείτε μέσα και τελειώστε τους! Μπείτε και πατήστε τους! Με ποια δηλαδή λογική ο Σίλβα απέσυρε σήμερα τον Φορτούνη στο 50'; Για να κρατήσει το μηδέν; Με παίκτη παραπάνω και ήταν χεσμένοι, ποιος ο λόγος να βγει αυτός που μπορεί να δημιουργήσει και να εκτελέσει; Βάλτε το καλά στο νου, δεν παει να έχουμε το πρωτάθλημα σε 2 ή 3 αγωνιστικές, ο λαός της ομάδας ΑΠΑΙΤΕΙ στεγνό καθάρισμα του βάζελου και των άλλων 2 όπου τους βρούμε!
Υ.Γ: Ζητώ συγνώμη για την πολυλογία, αλλά ακόμα η πίεση δεν έχει κατέβει.
Υ.Γ.2: http://lebuzz.eurosport.co.uk/polls/vote-who-has-the-best-fans-in-europe... Δημοσκόπηση στο Eurosport, που την έθαψαν όλα τα πουστράκια των μίντια, όπως και τα σχόλιά μου όταν την ανέφερα. Ο Θρύλος μας είναι 5ος, μέχρι στιγμής.

Εικόνα DRAZA

Θα αναφερθώ στα όσα λες στην τελευταία σου παράγραφο φροντίζοντας να είμαι όσο πιο λακωνικός γίνεται την στιγμή μάλιστα που έδωσε παρόμοια απάντηση σε άλλο φίλο παραπάνω.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΟΣΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΞΙΖΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ (ΚΑΙ)ΦΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ ...ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ. Η ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Εικόνα RED HELL

Φιλε καταρχας καλως ηρθες και εσυ.Τωρα για αυτο που λες προς το τελος δεν νομιζω οτι δεν ειχαν νευρο οι δικοι μας σημερα αλλα οπως λεει και ο vagio καποιοι απλα δεν μπορουν.

Εικόνα DRAZA

Δεν νομίζω να υπήρξαν παίκτες προχθές που να έδειξαν ότι δεν μπορούν κόντρα σε αυτήν την ΑΕΚ. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης...

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα φίλε. Σήμερα κάποιοι πάλεψαν, κακώς γενίκευσα, ενθυμούμενος και το ματς με το τσίρκο απ την Ρωσία. Η ουσία μου ωστόσο ήταν, ότι σε τέτοια ματς, ιδιαίτερης και ιστορικά για εμάς σημασίας, πρέπει να σκυλιάζουν. Αυτό πρεσβεύει η φανέλα που φοράνε.

Εικόνα DRAZA

Δεν νομίζω ότι μέχρι να μείνουμε με εννέα υπήρξε κάποιο επί μέρους στοιχείο της στατιστικής που να έδειχνε ότι ο Ολυμπιακός υστέρησε κόντρα στην ΑΕΚ ακόμα και με 10 παίκτες. Θα μπορούσαν να έχουν παίξει καλύτερα αλλά ακόμα και με εμφάνιση σαν την προχθεσινή θα μπορούσαν να'χουν πάρει το παιχνίδι ...και ασφαλώς ο Ολυμπιακός προχθές δεν δικαιούταν την ήττα.

Εικόνα red apple

Καλώς τονα τον Άρη απόξω... Αδελφέ, αυτό με τους ξένους που "ε[ιβάλλεται να μάθουν", δύσκολα θα γίνει. Να είμαστε ρεαλιστές. Η πλειονότητα των παιχτών είναι φρέσκιοι στην σούπερ λίγδα και εκτός αυτού δεν μπορούν να διανοηθούν πως ό,τι και να τους λένε ο Σάββας και οι άλλοι, συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν στη γαμημένη χώρα. Είναι σπάνιες οι περιπτώσεις παιχτών που δένονται κι αυτό οφείλεται στο dna. Αλλά δεν γίνεται να τους κάνουμε και εξετάσεις ...γενετικής για να τους φέρουμε στο λιμάνι. Σε καταλαβαίνω, πάντως, κι εγώ έτσι νιώθω

Εικόνα DRAZA

Εμένα πάντως ειλικρινά αυτό που μου έμεινε από το προχθεσινό παιχνίδι δεν ήταν η αδιαφορία κάποιων παικτών-μισθοφόρων όπως συνηθίζουμε να τους αποκαλούμε. Άλλα πράγματα μου έμειναν. Και είμαι σίγουρος πως συμφωνείς μαζί μου ότι δεν ήταν η αδιαφορία κάποιου ξένου που μας στέρησε την νίκη ...ή που έφερε την ήττα αν θες.

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα φίλε. Ναι, προφανώς και δεν γίνεται το τελευταίο που λες κι εγώ δεν περιμένω Λοσάντα, Τζόλε ή Ζιοβάνι. Ένα σκύλιασμα, σαν εκείνο το παλληκαράκι τον Ντάρμπισιρ που έμπαινε και άλλαγή και τα παστέλωνε και ξεφτίλιζε ανελέητα θέλω.

Εικόνα DRAZA

Τώρα με τα ονόματα που αναφέρεις περνάμε στην σφαίρα της υποκειμενικότητος ...και αν ανοίξουμε αυτή την κουβέντα θα ξεφύγουμε πολύ από το θέμα. Σε κάποια άλλη φάση όμως θα χαρώ πολύ να το συζητήσουμε και αυτό.

Καλώς μας ήρθες!

Εικόνα Giannis

Καλησπερα αδερφια , σημερα αυτο που ειδαμε μου θυμισε τις <<ενδοξες>> ημερες της κουλας και του λαθρεμπορα...Ηταν ενα καλο μαθημα για τους βαζελογαυρους μαλακες που ντρεπονται ευκολα...για την γενια τη δικια μας που ζησαμε τις ομορφιες τους αυτα ειναι γνωστα καιρος να παρουνε γραμμη και οι αλλοι....
υγ : Για παιχνιδια σαν το σημερινο μαλακα κατσουρανη θα εισαι παντα οφσαιντ κ το πεναλτι του παπουτσελη 2 μετρα μεσα στη περιοχη...
υγ2 : DRAZA σε αγαπαμε και περιμενουμε αρθρο για το μπασκετ....

Εικόνα DRAZA

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ;; ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΜΕΡΩΝ ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ, ΝΑ ΚΟΥΛΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ'ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΥΓ1. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ...ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΦΡΕΣΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΣ. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Εικόνα john

Για το πεναλντι με τον παπουτσιελη οπως έλεγε και η ΘΡΥΛΙΚΗ ανακοίνωση της θυρας 7 τα πόδια του Ιβιτς ηταν εξω αλλη η ψυχή του ακουμπούσε την γραμμή. Το πιο ηδονικό πεναλντι που έχουμε παρει ποτε ακριβώς γιατι πιστοποίησε το τελος του καταραμένου ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΥ.

Δεν χρειάζεται να αναφερόμαστε στη φαση του Κατσουράνη σαν να ευνοηθηκαμε εκείνη την ημέρα. Το γκολ προέρχεται απο διπλό ανύπαρκτο κόρνερ και η φαση ειναι ως μη γενομένη.

Εικόνα DRAZA

Βεβαίως και η φάση του Κατσουράνη είναι ως μη γενόμενη. Αλλά δίκιο έχει και ο φίλος ο συνονόματός σου ...ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΟΦΣΑΪΝΤ ΗΤΑΝ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.

Πέρα από την καρδιά του Ίβιτς υπήρξε ένα άλλο μέλος του σωματός του που ήταν μέσα από την γραμμή.

Εικόνα Giannis

Φιλε μου συμφωνώ με αυτα που λες...Εγραψα για τον Κατσουρανη γιατι οταν τους λες οτι ηταν οφσαιντ αφρίζουν οι διαφοροι αντικειμενικοι του κωλου....Γιαυτο επειδη ειναι ξεφτιλισμενοι οσο δεν παει και σημερα γραφουν για φαντασματα που εβλεπε ο Ολυμπιακος και για κουλαρα θα ειναι παντα οφσαιντ ο κατσουρανης....

Εικόνα DRAZA

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΘΕΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕ...

Εικόνα Spiros Legend

Από την αποψινή βραδιά, μπορούν να βγούν πολλά θετικά,αν το χειριστούμε σωστά και όχι σαν τις ομαδούλες που έχουμε για αντιπάλους. Πέσανε όλες οι μάσκες των ΑΡΔιτών, που είδαν 50-50, ενώ αν δινόντουσαν όλα αυτά υπέρ μας( και όχι μόνο τα χοντρά, αλλά και πολλά σπόρια...), θα έμενε στην ιστορία σαν μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελλ. ποδοσφαίρου και στημένο από την εγκληματική οργάνωση. Είδαμε και κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες, που θα πρέπει να διορθωθούν,αλλά δεν είναι της ώρας. Έχουμε αφύπνιση ολόκληρης της Ολυμπιακής Οικογένειας, ελπίζω και κάποιων αφελών, για να μην το πως αλλιώς. Κατ εμέ,όμως, η είδηση της βραδιάς είναι η ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με τα ονόματα των ΕΠΙΟΡΚΩΝ λειτουργών της Δικαιοσύνης να δίνονται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην δημοσιότητα! Δεν ξέρω πως θα χειριστεί αυτήν την πυρηνική βόμβα που έριξε απόψε η ΠΑΕ, ελπίζω ό,τι αρχίζει η αντεπίθεση εναντίον των πάντων, με στοιχεία που ήταν φυλαγμένα για την κατάλληλη στιγμή, δεν μπορεί να γίνεται τέτοιο ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ των συγκεκριμένων ΣΤΗΜΕΝΩΝ ντροπών της Δικαιοσύνης, χωρίς να υπάρχει για αυτούς γερό <<δέσιμο>> των καταγγελιών, ό,τι συμμετείχαν στην μεγάλη σκευωρία εις βάρος μας εδώ και 4 χρόνια. Αναμένουμε εξελίξεις με μεγάλη αγωνία, πιστεύω ό,τι απόψε άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και μπαίνουμε σε φάση πολεμική, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΝΕΣΠΟΥ ΜΑΖΙ, όπως πάντα! ΘΡΎΛΟΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ, λοιπόν, και όπου βγει, να χάσουνε τον ύπνο τους πολλοί,από την ΕΚΑΣΤΟΤΕ Κυβέρνηση ,τα ΑΡΔάκια που θα πηγαίνουν ΤΟΙΧΟ-ΤΟΙΧΟ από δω και πέρα και όλοι όσοι ξεσάλωσαν απόψε, δείχνοντας πόσο τους ΠΟΝΑΕΙ ο Θρύλος και ο Πειραιάς. ΒΑΓΓΕΛΗ, NO MERCY, ξέρεις ΕΣΥ...

Εικόνα DRAZA

"Πέσανε όλες οι μάσκες των ΑΡΔιτών, που είδαν 50-50, ενώ αν δινόντουσαν όλα αυτά υπέρ μας( και όχι μόνο τα χοντρά, αλλά και πολλά σπόρια...), θα έμενε στην ιστορία σαν μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελλ. ποδοσφαίρου και στημένο από την εγκληματική οργάνωση. Είδαμε και κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες, που θα πρέπει να διορθωθούν,αλλά δεν είναι της ώρας. Έχουμε αφύπνιση ολόκληρης της Ολυμπιακής Οικογένειας, ελπίζω και κάποιων αφελών, για να μην το πως αλλιώς. Κατ εμέ,όμως, η είδηση της βραδιάς είναι η ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με τα ονόματα των ΕΠΙΟΡΚΩΝ λειτουργών της Δικαιοσύνης να δίνονται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στην δημοσιότητα!"

Όλο το ζουμί είναι σε αυτό το κομμάτι αδερφέ. Είναι αυτονόητο το ότι συμφωνώ ...δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε περαιτέρω.

Εικόνα vagio

Το παιχνίδι χωρίζεται σε δυο κομματια: το πρώτο μεχρι την αποβολη όπου δεν είχαμε ουτε μια επίθεση της προκοπής, ουτε υποψία ευκαιρίας, ουτε τελική και ουτε μια σωστή πάσα. Εκει φάνηκε ότι έχουμε τεράστιο έλλειμμα στη δημιουργία, παίκτες που δεν μπορούν να κάνουν ντρίμπλα στο ενας με εναν. Αν δεν είναι σε μέρα ο φορτουνης όπως σήμερα και με τον ΠΑΟΚ και δεδομένου ότι ο Ιντεγε είναι ετερόφωτος παίκτης, έχουμε τεράστιο πρόβλημα ακόμα και με ομάδες επιπέδου ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Το δεύτερο κομμάτι είναι η συνολικη διαιτησια και ιδιαίτερα απο την αποβολή απάτη και μετά, που ο τύπος ακόμα και με εννιά που παίζαμε δεν μας έδωσε ουτε σπόρια.
Προσωπικά με απασχολεί περισσότερο το πρώτο κομμάτι, μιας και ζωντανό να τον κάψουνε το βράδυ τον καλογεροπουλο στην πουτσα μου.
Παρντο, σεμπα είναι μπετατζηδες και δεν πρέπει να έχουν θέση στον Ολυμπιακό. Αν ήμουν πρόεδρος ειλικρινά θα την έψαχνα λίγο παραπάνω για το που πάω και δίνω τα εκατομμύρια για να σπάσω συμβόλαια και να αγοράζω τέτοιους άμπαλους. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου αυτό το δίνω τα κλειδιά στον κάθε Σιλβα. Ο ντουρμαζ δείχνει και είναι ο,τι πιο ποιοτικό έχουμε στα πλαγιά και αυτό είναι προς προβληματισμό για μια ομαδα που εχει χρήμα.
Σαν πολυ ψηλά να βάλαμε τον πήχη για άλλη μια φορα.

Εικόνα DRAZA

Στο πρώτο ημίχρονο η μπάλα έφθασε στην περιοχή της ΑΕΚ πέντε φορές. Ανετότατα θα μπορούσαμε να έχουμε γκολ σε μια από αυτές τις πέντε καταστάσεις. Για τα υπόλοιπα έχω τοποθετηθεί και αλλού. Σίγουρα θα μπορούσαμε να ήμαστε καλύτεροι ...αλλά το αποτέλεσμα δεν διαμορφώθηκε από την αγωνιστική ανωτερότητα της ΑΕΚ. Καλή η κριτική στην ομάδα μας, μέσα από αυτήν γινόμαστε καλύτεροι ...αλλά άλλο ήταν το μείζον προχθές.

Εικόνα Red Dragon

Ο Παρντο εχει ΟΛΟ το πακετο εκτος απο το 1 vs 1.Ποιοτικοτατος παιχτης με εξαιρετικα τρεξιματα,αντιληψη χωρου,καλη σεντρα και πολυ καλα τελειωματα.Εχει αποδειξει οτι μπορει να μετατραπει σε game changer και σε κομβικης σημασιας ματς.
Το θεμα ειναι οτι καποιες ομαδες που παιζουν πολυ κλειστα και δινουν βοηθειες στα ακρα δεν του ταιριαζουν τοσο αν και μετα τις διακοπες ειναι εξαιρετικος και εχει σταθεροποιησει την αποδοση του.

Εικόνα DRAZA

Ισχύει ότι ο Πάρντο λειτουργεί πολύ καλύτερα με γρήγορο επιθετικό τρανζίσιον και με αντιπάλους που αφήνουν χώρους πίσω. Αφού χρησιμοποίησες ατάκα μπασκετική κι εσύ είπα να σε ισοφαρίσω.

Εικόνα red apple

χάνεις το δίκιο σου έτσι όπως τα θέτεις τα πράγματα. Για να δω μήπως εγώ μπορέσω να τα σουλουπώσω καλύτερα.

Όποιες κι αν είναι οι δυνατότητες ενός παίχτη, ΠΟΤΕ, στον αιώνα τον άπαντα δεν θα μπορέσει να τις δείξει στο χορτάρι, όταν ο αντίπαλος παίζει δρεπάνι. Εδώ από το πρώτο λεπτό έως το δέκατο είχαν γίνει δυό μαρκαρίσματα από πίσω για κιτρινικόκκινες μαρς και το πουστράκι που μου χασκογελούσε με τις κουλάρες στο φουαγιέ, πριν μπουν οι ομάδες μέσα, έδειξε τις προθέσεις του, δηλαδή...ΠΑΙΖΕΤΕ. Με αυτούς τους όρους κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να παίξει την οποία μπάλα ξέρει. Απέναντι στον Ολυμπιακό και με τους παίχτες που έχει, η αεκ, ο ποα και ο μπαοκάκις ΜΟΝΟ με αντιποδόσφαιρο μπορούν να τον κοντράρουν. Ποντάρουν, βλέπεις, στο ότι ο ποδοσφαιριστής μας θα κοιτάξει να προστατέψει την υγεία του και την καριέρα του, μιας και κανείς δεν τον προστατεύει στον αγωνιστικό χώρο, δηλαδή, οι διαιτητές. Επειδή πολλά μπορούμε να πούμε για τα "φαλτσοσφυρίγματα" υπέρ μας, αλλά στο θέμα της τιμωρίας, επικρατούν συνθήκες ζούγκλας. Δεκάδες παίχτες μας, διαχρονικά, δέχονται δολοφονικά μαρκαρίσματα και σπανίως τιμωρούνται όπως τους πρέπει. Δηλαδή, με κόκκινη

Εικόνα vagio

Κι ο Τζολε κι ο γκαλετι τρώγανε κλωτσά συννεφο, αλλα τους γαμουσανε πριν και μετά. Κι ο ντουρμαζ έφαγε, αλλα αφενος έπαιξε γιατι μπορεί και αφετέρου έριξε κι αυτός. Οταν σε Βαράνε, βαράς. Στο θεό σου, σου αρέσει να βλέπεις τον Παρντο και το σεμπα με τα ερυθρολευκα? σου αρέσει που οι σέντρες μας πλέον είναι για τα θηρία; Όχι ρε φιλε, όχι μη δουλευόμαστε τωρα.

Εικόνα DRAZA

Είσαι υπερβολικός και σε αυτά που παρατηρούσες στα ντέρμπυ τότε με κάποιους από τους παίκτες που αναφέρεις και στον τρόπου που αξιολογείς την τωρινή ομάδα μας. Σαφώς και μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι ...σαφώς και δεν αρέσει σε κανέναν να βλέπει σέντρες από τα εξτρέμ του να πηγαίνουν μια στις δυο φορές στον γάμο του καραγκιόζη ...αλλά όπως είπε ο Αδάμ αυτό είναι μια άλλη συζήτηση γιατί προχθές δεν ήταν αυτό το μείζον. Το αποτέλεσμα προχθές δεν διαμορφώθηκε από πέντε σέντρες που πήγαν αλλού για αλλού.

Εικόνα red apple

ΌΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση.