ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ...ΠΟΙΟΣ;;Είχαμε πει ότι το αργότερο Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος θα έχουμε καταθέσει την πρόταση μας για τον ηγέτη της επόμενης ημέρας του Παναθηναϊκου, εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφασίσει να τραβηχτεί πίσω.
Τι κι αν κάποιοι το πήρανε στο χαβαλέ ...τι κι αν άλλοι διαμαρτυρήθηκαν. Εμείς θα παραμείνουμε πιστοί στην δέσμευσή μας.

Πατήστε λοιπόν στην ΦΩΤΟ και το ΒΙΝΤΕΟ και κοζάρετε το next best thing χωρίς πολλές κουβέντες.
Εφόσον έκανε και τον ηθοποιό σίγουρα θα μπορεί να παραστήσει και τον πρόεδρο.

Ρίξτε και ένα βλέφαρο στο βιογραφικό του για να σας πέσει το σαγόνι, κόμπρες που ειρωνεύεστε.  

«Ο Μένιος Φουρθιώτης, ήδη από τα 14 ξεκινά να εργάζεται σε εφημερίδα, παράλληλα με το σχολείο. Σπούδασε τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά τελικά τον κέρδισε η λάμψη της τηλεόρασης.

Γρήγορα πέρασε στην πρώτη Εθνική, όταν εντάχθηκε στην ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή της Αποκάλυψη τώρα στον ΑΝΤ1. Συνέχισε, συνεργαζόμενος με την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, στη συνέχεια όμως άλλαξε πορεία, ασχολούμενος με τις δημόσιες σχέσεις και το management καλλιτεχνών.

Μια ακόμα αναπάντεχη στροφή στην καριέρα του ήρθε όταν το Extra3 του έδωσε δική του εκπομπή, η επιτυχία της οποίας άνοιξε το δρόμο για την διεύθυνση του εμπορικού τμήματος του καναλιού.

Επόμενος σταθμός ήταν, φυσικά, το Epsilon Tv όπου βρέθηκε να παρουσιάζει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», τα Σαββατοκύριακα.

Εκτός από την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο ίδιος και οι εκπομπές του, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Epsilon και από τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και Εμπορικής Πολίτικης.»

Είπαμε σε Post μας στο facebook ότι πρέπει να κατέχει από media ο «διάδοχος»;; Ε ΠΑΡΤΕ ΤΟ.

Είπαμε ότι πρέπει να κατέχει από εμπορική πολιτική;; ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ.

Τι είπε ότι ψάχνει ο Γιαννακόπουλος;; Άνθρωπο να μανατζάρει τον βάζελο με βάση τα έσοδά του.
Υπάρχει αμφιβολία για το αν ο Μένιος μπορεί να μανατζάρει τον βάζελο όταν στο παρελθόν έχει μανατζάρει την Τζούλια;;

Πάρε τον Μένιο στην δούλεψή σου Δημήτρη, καν’τον γενικό κουμάντο στην ΚΑΕ και δεν θα βγεις χαμένος. Σφύρα του το παρασύνθημα για Οκτάβιους Έλις και Χασάν Μάρτιν που έχουν έφεση στα ...καρφώματα να δεις για πότε θα γλυκαθεί και θα δεχθεί ως και αμισθί να αναλάβει.

Περιμένουμε από όλους όσους μας διαβάζουν (κυρίως δε από τις πράσινες μαζόχες) να βάλουν πλάτη ώστε ο Μένιος να γίνει διάδοχος του Μάνου. Κηρύξτε ανένδοτο αγώνα εως ότου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώσει στον Μένιο τη θέση που αξίζει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ. 

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Όντως φαβορί είναι ο Μένιος Φουρθιώτης, αλλά θα κονταροχτυπηθεί με τον άλλον βαμμένο βάζελο, τον Βασίλειο Κωστέτσο. Άσε που πάντα στην γωνία μπορεί να εμφανιστεί ο μεγαλοεπενδυτής Τσάκας.
Με τον Μένιο τα νούμερα θα απογειωθούν. Το ξεχάσατε ότι τον απολάμβαναν 5 εκατομμύρια τηλεθεατές;

Εικόνα ThomasK

'Ελα βρε, 5 εκατομμ. τηλεθεατές γι' αυτό το νούμερο;
Προσωπικά αμφισβητώ οτι η Nielsen/AGP με τα 1.300
μηχανάκια μπορεί να έχει βάσιμα στοιχεία για το τι
παρακολουθούν 10,4 εκατομμύρια κάτοικοι της
χώρας, όπως ισχυρίζεται.

Εικόνα ThomasK

Αυτό είναι το σωστό, ο Μένιος στην ΚΑΕ ΠΑΟ ????