Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΝΟΠΩΛΗΔΕΣ ΤΟΥ SDNA



Το πολυαγαπημένο μας τσοντο-site sdna.gr, το οποίο χρηματοδοτεί ο Ιβάν Σαββίδης (που ακόμη κλαίει για το "δάγκωμα" που έφαγε), έτσι σχολίασε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το καμμένο σπίτι του αρχιδιαιτητή Μπίκα.

http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/262987/ksexase-ton-konstantinea-o-olympiakos 


 
Πάλι τα ίδια ψέματα για το "φούρνο του Κωνσταντινέα". Ας δούμε για πολλοστή φορά το τι έλεγε ο ίδιος ο Κωνσταντινέας το 2012 για το φούρνο του, σε εκδήλωση της ΕΠΣ Μεσσηνίας στις 30 Ιανουαρίου 2012 (φωτογραφία από την εφημερίδα ΦΩΣ).


 

Θέλετε να μάθετε ποιοι κάψανε το φούρνο του Κωνσταντινέα; Ρωτήστε τον. Ξέρει πως ΔΕΝ το κάνανε Ολυμπιακοί, άρα προφανώς ξέρει τους δράστες. Ο "έντιμος" εισαγγελέας Δασκαλόπουλος, τον οποίο γλείφετε στο τσοντο-site επειδή πρότεινε να παραπεμφθεί σε δίκη ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ για την εγκληματική οργάνωση, αφαίρεσε από το κατηγορητήριο το θέμα του φούρνου, αφού ΔΕΝ υπάρχει κανένα στοιχείο. Τίποτε. Μηδέν. Ο "δικός σας" εισαγγελέας τα λέει ρε, ο (πρώην) αχυράνθρωπος του έκπτωτου Ντογιάκου, που τώρα τελευταία πήδηξε κι αυτός από το καράβι. Εσείς δεν πανηγυρίζατε για την πρόταση Δασκαλόπουλου; Δεν "ξέρει" ο Δασκαλόπουλος τελικά; Κάντε λίγη υπομονή όμως κι εσείς, έρχεται η σειρά σας. Δικαστικά και νόμιμα, δεν σας απειλούμε, αλίμονο. Όχι να σας κάνουμε και μάγκες με ξύλο κι απειλές...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Αδέρφια έχουμε πόλεμο...
Στήριξη στην ομάδα και συσπείρωση...
Και μηνύσεις συνεχώς και παντού, πόλεμος με νόμιμα μέσα...

Εικόνα koropi48

Άιντε αδέρφια πρασινοκιτρινόμαυρα. Ο στόχος επετεύχθη. Θα σταματήσει ο διασυρμός σας, οι θλάσεις των ποδοσφαιριστών, οι κόκκινες κάρτες (που παίρνουν αλλά και όσες τους χαρίζονται), η πίκρα, το κράξιμο, η απελπισία. Άσε που δεν θά χετε πρόβλημα αλλαγής προπονητών, αποζημίωσης των απολυμένων, μεταγραφές γενάρη, διακοπές συμβολαίων στα σαπάκια.... Πού καιρός για έξοδα! Έχετε να συντηρήσετε και ραδιοτηλεορασοσάιτ και τραμπουκοομάδες! Από χθες λοιπόν έχετε ένα βάσανο λιγότερο. Εκτός και αν η αναβολή δεν αφορά τις Κ20, 18, 17, 15. Γιατί τότε η σφαλιάρα θα συνεχιστεί. Μπεεεεε μπεεεεε μπεεεεεε. Καληνύχτα σας.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Κοντά σε 'ολα αυτά έρχεται και ο Τρισμέγιστος ΑΡΔ Καραίνδρος (ο φέρτε πίσω τις Κυριακές,Δευτέρες,Τρίτες κλπ) να μας πει στο contra ότι εμείς οι κατάπτυστοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουμε σύνδρομο καταδίωξης και δεν θέλουμε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου επείδη είμαστε αντίθετοι στη διακοπή.Φυσικά ξεπερνά και αποφεύγει συνεχώς με κινήσεις μπαλαρίνας να μας περιγράψει ή να αναφέρει στα περισπούδαστα και δακρύβρεχτα άρθρα του , τις επιθέσεις οχετούς με τα υπονοούμενα και χωρίς αυτά συναδέλφων του εναντίον του Ολυμπιακού.ΌΧΙ εμείς είμαστε τρελοί .Ότι υπάρχει πολύς και σοβαρός κόσμος που πιστεύει ότι ο Μαρινακης είναι έμπορος ναρκωτικών μετά την προπαγάνδα του ΣΚΑΙ και των λοιπών τσοντοsite τα ξέρει?ΌΧΙ εμείς είμαστε τρελοί. ΝΑΙ λοιπόν είμαστε τρελοί και σε όποιον γουστάρει. Οι υπόλοιποι ξυδάκι και γαργάρες με το σπέρμα του Ιντέγε.ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Στην κατάπτυστη ραδιοφωνική εκπομπή του, ο πρώην πρασινοφρουρός στοχοποίησε την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ (και φυσικά τους δημοσιογράφους που την αποτελούν) για το κάψιμο της πέργκολας του Μπίκα, λόγω των δημοσιευμάτων εναντίον του. Οι ίδιοι που διαμαρτύρονται και αναφέρουν τη λέξη "στοχοποίηση" κάθε φορά που κάποιος τους καταγγέλει ότι ρίχνουν λάσπη σε ανθρώπους, τώρα δεν έχουν κανένα πρόβλημα να φωτογραφήσουν ως ηθικούς αυτουργούς για το περιστατικό, τους συναδέλφους τους. ΕΣΗΕΑ ακούει; Υπάρχει; Που είναι;

Εικόνα Ruby7

Καθε φορα με αυτο το τσοντοσαιτ που σηκωνεται το αιμα στο κεφαλι.Το διατυμπανιζω οπου σταθω και οπου βρεθω.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Αυτα τα τσογλανια δε θα σταματησουν οσες 3αρες 4αρες και αν φανε.Ο ΘΡΥΛΟΣ μας τους εχει γινει εμμονη πλεον.Και οποιοδηποτε αλλο μπουρδελο εχει βαλθει να πληξει τον Ολυμπιακο μας λουκετο..Αρκετα .

Εικόνα apostolos gaganis

Δυο μέρες και κάτι, μόνο, κράτησαν τα επινίκια για την ηχηρή και πεντακάθαρη ΣΦΑΛΙΑΡΑ στο Βάζελο. Στο γήπεδο. Κι΄αρχίσαμε φτου κι΄απ΄την αρχή, τα ίδια και τα ίδια. Μας ξαναπήγαν ΕΚΕΙ πάλι οι αλλόφυλοι. ΕΞΩ από το γήπεδο. Είχε προβλεφθεί. Ε, εκεί να δούνε ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ....

Εικόνα koropi48

Κια ποιος τον λέει πράκτορα; Ο γιος του ανθρώπου, ο οποίος μάλλον ήταν ο πρώτος από το ¨δυτικό κόσμο", που πήρε αντιπροσωπεία ανατολικογερμανικών βιομηχανικών προϊόντων. Θυμάστε τη διαφήμιση; Τράμπατ και βάτμπουργκ καμένος; Ε, αυτός.

Εικόνα Antreas7

Αυτοί τη δουλίτσα τους την κάνουν. Πες, πες, όλο και κάτι μένει. Εδώ ακόμα θεωρούν το Σωκράταρο πράκτορα της Στάζι. Δυστυχώς μόνο με σάιτ και κανάλια θα μπορούσαμε να τους ξεβρακώσουμε. Το RATM ξεβρακώνει κόσμο και κοσμάκη αλλά δεν έχει το μανδύα του αντικειμενικού. Ελπίζω πλέον και οι τελευταίοι δύσπιστοι "Ολυμπιακοί" να πείστηκαν ότι έχουμε πόλεμο. Όποιος ντρέπεται να πα να γαμηθεί. Όσοι πατάνε το πόδι τους σε οποιδήποτε σπορ, ας αφήσουν τις selfie και τις παπαριές. Μπινελίκι σε πρωθυπουργούς, υπουργούς, κόμματα και άλλους "αγνούς". Και μια έκκληση στις διοικήσεις του Θρύλου. Να μην ξαναφήσουν να μπει πολιτικός, σε όποιο κόμμα κι αν ανήκει. Ας πάνε για ψηφοθηρία, στη Λεωφόρο, στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ.

Εικόνα koropi48

Μήπως η ΠΑΕ να ασκήσει αύριο πρωί- πρωί μια αγωγή κατά της περιουσίας του διαχειριστή του σάιτ, για δόλια προσπάθεια δυσφήμισης αθλητικής εταιρείας, αποσκοπούσα να βλάψει εμπορικά και αθλητικά τον μπραντ νέιμ της, συνδέοντάς την ανυπόστατα με τρομοκρατικές παρακρατικές ενέργειες; Με ταυτόχρονη κατάθεση μήνυσης, μήπως έχει εφαρμογή η διαδικασία αυτοφώρου; Λέω...
Αυτοί εδώ οι καραγκιόζηδες, έχασαν τον μπούσουλα κι έρχονται πολλές σφαλιάρες. Θα τα κάνουν όλα μπάχαλο, για να βρουν ευκαιρία να φύγουν, υπό το πρόσχημα της κοινωνικής αναταραχής. Να μη βγει και αυτοδύναμη κυβέρνηση, ώστε να μην αρχίσουν τα δικαστήρια... Μπλέξαμε αδέρφια με μαϊμούδες! Δεν ξεμπλέκουμε εύκολα. Έχουμε να κάνουμε και με τον συγκαμένο, που μπορεί να κάνει τρεις ώρες καταγγελίες, χωρίς ούτε ένα στοιχείο, μόνο κουνώντας χαρτιά που δεν λένε τίποτε. Μαθητάκια του γκαίμπελς από τα καλύτερα.