ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΖΗ, ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ



Αφήσαμε να περάσει λίγη ώρα, μπας και φιλοτιμηθεί να το κάνει μόνος του, αλλά όπως φαίνεται ο Δημήτρης Καζάζης θέλει να κόψει μια κι έξω κάθε σχέση με την οικογένεια του Θρύλου. Ως προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟ, όφειλε να μαζέψει την πατσαβούρα Καναδή Φιλντ, η οποία προσπαθούσε να δυναμιτίσει το χθεσινό ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟ στου Ρέντη πολύ πριν την έναρξή του.
 
Η Καναδή κεντρική έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της "fck the reds", γεγονός που δυναμιτίζει τι ντέρμπι της Α1 γυναικών, που σημειωτέον θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVΑ.
 
Φυσικά δεν έκανε τίποτα ο "Ολυμπιακάρας" Καζάζης. Να τσιμπήσει δηλαδή και κάνας πιτσιρίκος, να πετάξει κάνα κέρμα στο παρκέ και να ζητάει επέμβαση του ΟΗΕ το τσοντο-site sdna.gr και ο καθυστερημένος ΟΥΚάς υιός Μπαλτάκου, πρόεδρος πλέον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ευτυχώς δεν πέσαμε στην παγίδα και το ματς έληξε με νίκη του Θρύλου με 3-2 σετ, έπειτα από ανατροπή. Το τσοντο-site ανέλαβε την υπεράσπιση του αγαπημένου του ΠΑΟ.
 
 
Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχουν ενσωματώσει στη σελίδα τους οι απατεώνες, στο διάστημα 00:30-00:31, υπάρχει καθαρή υπέρβαση της αθλήτριας του ΠΑΟ, την οποία σωστά καταλόγισε η πρώτη διαιτητής Ειρήνη Μουλά στο 25-26 του τέταρτου σετ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκούλη να πάρει μία ακόμη κάλπικη νίκη. Βάζουμε και το στιγμιότυπο.
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.
 
Αυτό που βλέπουν και οι τυφλοί, "δεν μπορούν" να δουν οι απατεώνες του τσοντο-site sdna.gr. Έτσι, αφήνουν κάτω από το άρθρο τους ένα κάρο υποτιμητικά κι υβριστικά σχόλια για τον Θρύλο, που πολλά από αυτά τα γράφουν οι ιδίοι οι συντάκτες της ιστοσελίδας με 10 διαφορετικά nicknames "για να φαίνονται πολλοί". Βγάζουν και κάτι γελοία στοπ-καρέ δευτερόλεπτα πριν φύγει η μπάλα από τα χέρια της παίκτριας του ΠΑΟ, για να στοιχειοθετήσουν την "αδικία" και τις μούφες που θέλει να ακούει το κοινό τους, "παντού στημένες νίκες παίρνει ο γαύρος".
 
Με αφορμή αυτά, κάποιοι άλλοι βάζελοι δουλεύουν εντατικά το photoshop.
 
 
Ο ηλίθιος γιωτάς που δημιούργησε την εικόνα, "δεν καταλαβαίνει" ότι στη δεύτερη φωτό ο καρπός της αθλήτριας του ΠΑΟ δεν είναι λυγισμένος, ΑΡΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΗ, ενώ στην τρίτη φωτό είναι λυγισμένος. Προπαγάνδα και φωτομοντάζ, ειδικότητες των επαγγελματιών οπαδών του συνοικιακού σωματείου Κολωνακίου-Αμπελοκήπων. Κάποιοι ακόμη πιο ηλίθοι "ανακάλυψαν" φωτογραφία της διαιτητίνας Ειρήνης Μουλά από το προφίλ της στο facebook.
 
 
Είναι φωτό λέει από του Ρέντη. Πω πω ρε παιδί μου, τι σκάνδαλο είναι αυτό. Είναι διαιτητίνα και βγήκε φωτό μέσα από ένα γήπεδο, ε; Τρομερά πράγματα. Να επέμβουν οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ, αφού βέβαια πρώτα σηκωθεί ο Γκέμπελς από τον τάφο κι αρχίσει να κυνηγάει τα λαγουδάκια, φωνάζοντας "αλήτες, με ξεπεράσατε, δεν θα με θυμάται κανείς σε λίγα χρόνια".
 
Το παραμύθι έκλεισε η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, η οποία κάνει λόγο για "κατεστημένο που θα νικηθεί", με αναφορές στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας του αθλήματος Καραμπέτσο και στην ΚΕΔ του βόλεϊ. Δεν λένε φυσικά ότι τη συγκεκριμένη ΚΕΔ ΔΕΝ την όρισε ο Καραμπέτσος, αλλά αυτός τους πονάει, γιατί δεν μπορούν να τον ελέγξουν με μπαλτακικούς ψευτοτραμπουκισμούς του κώλου. Ένας πρώην διαιτητής μάλιστα έδωσε και συνέντευξη σήμερα στο τσοντο-site, λέγοντας "δεν υπάρχει υπέρβαση της Φιλντ, η μπάλα είναι στο μέσο του φιλέ", προφανώς επειδή δεν έχει φάει ψαράκι να δει το στιγμιότυπο με ΟΛΟΚΛΗΡΗ την μπάλα στο τερέν του Ολυμπιακού.
 
Και ο Δημήτρης Καζάζης, που τίμησε για χρόνια ως αθλητής τη φανέλα του Ολυμπιακού, όχι μόνο δεν μιλάει μπας και μπει φρένο στα πράσινα ψέματα, αλλά γκρινιάζει κιόλας για τη διαιτησία. Παλεύει για το μεροκάματο; Δεν θέλει να δαγκώσει το χέρι που τον ταΐζει, έστω κι αν λεφτά δεν προβλέπονται κάθε μήνα παρά μόνο "αν κι εφόσον, στο μέλλον, έλα μωρέ τώρα"; Αφού λοιπόν θέλει να τον ξεγράψουμε από την ερυθρόλευκη ιστορία, όλοι εμείς που σεβόμενοι την προσφορά του μόλις μπήκε στο κλειστό του Ρέντη χθες ΔΕΝ τον γιουχάραμε, ΟΚ. Ας μας πει μόνο το γιατί ήρθαν με ταξί στο γήπεδο και πού υπήρχε χθες το απόγευμα αυτή η "φοβερή και τρομερή" κίνηση στους δρόμους Αθήνας-Πειραιά. Το ότι θα σε βάζανε να δουλεύεις φτυάρι που ξεφορτώνει το σανό στα βαζελάκια για ελάχιστα ευρώ που ΔΕΝ θα πάρεις, δεν το περιμέναμε ρε Δημήτρη. Κρίμα. Για'σένα, όχι για εμάς...

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Αυτός που ανέβασε την φωτογραφία με την διαιτητή στην σελίδα μας στο FB και στο προφίλ του είχε ποστάρει το πανό για τους νεκρούς μας από τη Λεωφόρο (Και τώρα μπορείτε να πάτε να τους βρείτε...) να μας ανεβάσει και αυτές:

Ο Ιμπάρμπο πριν ή μετά το τρίμπαλο στο Καραϊσκάκης μαζί με Πάρντο (θα τα είχε πάρει από τον Μαρινάκη φαίνεται) :
http://www.sport24.gr/incoming/article4358005.ece/BINARY/w620/Untitled+1...

Ο Τόμι Σχινάς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ στον αγώνα Παναθηναϊκού – Μπαρτσελόνα, δεν διαιτήτευε όπως η κοπέλα παραπάνω, είχε πάει ως φίλαθλος του βάζελου:
http://www.rednews.gr/wp-content/uploads/2015/03/tomi-636x3951.jpg

Και αυτή:
http://paokvoice.com/wp-content/uploads/2016/07/ala.jpg

Εικόνα ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Το συγκεκριμένο τσοντό-site επιβάλλεται να κλείσει.
Θα έχουμε θύματα και μετά θα ψάχνουν οι ΑΡΔ το πως και το γιατί..

Υ.Γ βαζελάκια συνεχίστε το σανό σας.

Εικόνα aris belem

Ονειρεύονται αδέρφια! Διακοπή πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών-γυναικών, βόλεϊ ανδρών-γυναικών, πόλο ανδρών. Άλλη ελπίδα δεν έχουν μπροστά στο ξεβράκωμα που τρώνε απ τον Θρύλο. Μιλάμε όχι για ήττες, για ξεφτιλίκι, για ταπείνωση! Πώς νιώθει θα ήθελα να ήξερα ο μέσος οπαδός του Π.Ο. Αμπελοκήπων, που ηγούνται του σωματείου του παιδόφιλοι, λαθρέμπορες, πρεζάκια, καθυστερημένα υβρίδια και η φάπα διαδέχεται η μία την άλλη; Ένας δεν υπάρχει να βγει και να ομολογήσει την ξευτίλα που βιώνει, την ταπείνωση κάθε φορά που σκούζουν οι ηγέτες του για ένα άουτ, ένα φάουλ με...τα μάτια, για μια τσίχλα που πετάγεται ή όταν πέφτουν κάτω σαν τα γαλόπουλα μπας και γλιτώσουν την περαιτέρω διαρρηξη; Πώς νιώθει όταν πριν από κάθε αγώνα τον παραμυθιάζει η πατσαβούρα για "γλέντια και εξοχικά και τιμωρίες και 50-50" και κάθε φορά φεύγει με το κεφάλι κάτω και τις κάλτσες καφέ; Τι "fck" μωρή πατσαβούρα; Κοίτα καλύτερα που έβαλαν τα "fck" και τις κοκοριές κάτι Τζέίμς, κάτι Λέτο, κάτι ανύπαρκτοι και μην ονειρεύεσαι ότι ο κόσμος του Θρύλου θα τσιμπήσει. Ο Θρύλος θα σου δώσει αυτό που ονειρεύεσαι μες το γήπεδο, εκπληρώνοντας σου όλα τα βίτσια, όπως έγινε άλλωστε. Καζάζη, για εμένα προσωπικά δεν διαφέρεις σε τίποτα απ τον Σαργκάνη και τον Αποστολάκη. Τόσο χαμηλά.
Υ.Γ.: Και μιας και το θυμήθηκα, Μπουρουσάκο πονάς; Μην ανησυχείς, Ολυμπιακός είναι, θα συνηθίσεις φάπα κι εσύ, συνέχισε να το παίζεις καλός υπάλληλος.

Εικόνα koropi48

Ρε, διαγωνισμός ηπειρώτικης τυρόπιτας να γίνει, πάλι θα γκρινιάζετε, επειδή τάχα το αλεύρι σας ήταν μπαγιάτικο. Ένα ταξί τσάτσοι είστε μια ζωή. Κάποτε κοροϊδεύατε τον αλέφαντο, που πήγε με ταξί στου ρέντη. Τώρα δεν έχετε άλλο τρόπο μετακίνησης εκτός από τα λεμονί αμάξια και σε λίγο καιρό σας βλέπω με κάρο, με βοϊδάμαξα, με τρακτέρ, με καλάμι ή με ιπτάμενο χαλί. Χάλιες, ρόμπες αποκεκομβιωμένες, γλιτσόφατσες, στερημένοι! Ουστ! Μόνο θρύλος ρε! Δεν υπάρχει τίποτα άλλο!

Εικόνα apostolos gaganis

"Τα στερνά, τιμούν τα πρώτα"... Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.

ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!