Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ''NOOR 2''



Mια ιστορία που κυοφορείται εδώ και 15 περίπου μήνες, φαίνεται ότι πλησιάζει στο τέλος της. Ένα τέλος που έχει προεξοφληθεί από την αρχή της, από τους γνωστούς κύκλους ΣΚΑΙ-Αλαφούζος-Θωμαϊδης-Νικόλας Πατέρας-παραδικαστικό Ντογιάκου. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, για να καταλάβει ο κόσμος το τι γίνεται. Θα χρησιμοποιήσουμε υλικό από παλαιότερες αναρτήσεις μας. Ξεκινάμε.
 
Στις 6 Δεκεμβρίου 2015 διαβάζουμε ότι η παράλληλη έρευνα για το Noor 1 οδηγεί σε εταιρεία μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου.
 

 
Στις 7 Δεκεμβρίου 2015 μαθαίνουμε ότι κάποιος πρόεδρος ΠΑΕ της Superleague έβαζε υπάλληλό του να περνάει βαλίτσες με μετρητά (προφανώς ''μαύρα'') από το αεροδρόμιο.
 

 
Την ίδια μέρα διαβάζουμε πως αυτόν το μεγαλοποδοσφαιροπαράγοντα που έδινε τις βαλίτσες με τα μαύρα λεφτά, τον ''δώσανε'' δύο άτομα, που λύγισαν κατά τη δικαστική έρευνα.
 

 
Το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου 2015 η τηλεοπτική ''ΔΙΚΗ'' κάνει μία ''αποκάλυψη'', για έναν προστατευόμενο μάρτυρα με τον οποίο επικοινώνησε η εκπομπή. Ο μάρτυρας αυτός έκανε λόγο για έναν εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων και ο οποίος ζήτησε από το μάρτυρα να φτιάξει μία εταιρεία για να κάνουν μαζί λαθρεμπόριο, σε συναντήσεις που έγιναν στο κότερο και στο σπίτι του προέδρου της ΠΑΕ.

Προστατευόμενος μάρτυρας εμπλέκει εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με δυο προφυλακισμένους του Noor-One, αναφέροντας στις αρχές συγκεκριμένα στοιχεία. Η ''ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" '' επικοινώνησε με τον προστατευόμενο μάρτυρα, ο οποίος αναφέρθηκε σε συνάντηση που έγινε τον Ιούνιο του 2013 στο ξενοδοχείο BURJ AL ARAB του Ντουμπάι:
Συγκεκριμένα αποκάλυψε:
'' Εκεί συναντήθηκαν ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ, οι δυο (πλέον )Έλληνες προφυλακισμένοι (ο Μ και ο Κ), ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χ Μοχάμεντ και ο Έλληνας δικηγόρος Ε.Μ. Το βράδυ δείπνησαν στο BUDHA BAR του Ντουμπάι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από τον Μοχάμεντ. Στη συνέχεια ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μετέβη στο αεροδρόμιο προκειμένου να αναχωρήσει για την Κορέα όπου θα παραλάμβανε δυο πλοία. Παρότι είχε κάνει check-in , του ζήτησαν τηλεφωνικώς να γυρίσει πίσω, όπως και έγινε. Έτσι παρέμεινε στο Ντουμπάι άλλη μια εβδομάδα. Από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε η συνεργασία τους για λαθρεμπορία καυσίμων. Από τότε ο προφυλακισμένος Κ και ο συνεργάτης του εφοπλιστή πρόεδρου ΠΑΕ, ο Ν.Σ επισκέπτονταν συχνά και εναλλάξ το Ντουμπάι, διενεργώντας λαθρεμπορία καυσίμων. Το 2013 ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ με κάλεσε δυο φορές στο σκάφος του και μια φορά στο σπίτι του. Μου ζήτησε να συνεργαστούμε και να ιδρύσω μια εταιρία με δραστηριότητες πανομοιότυπες με αυτές της εταιρίας Χ, αλλά εγώ αρνήθηκα. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ από την πρώτη στιγμή γνώριζε την μετοχική εμπλοκή του προφυλακισμένοι Κ στο Noor-One. Ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ μου ανέφερε προσωπικά ότι είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πορεία των δραστηριοτήτων του Noor-One καθόλη τη διάρκεια και από την πρώτη στιγμή που αγοράστηκε το πλοίο''.

 
Δύο μέρες μετά την προβολή αυτής της εκπομπής, ο ''προστατευόμενος μάρτυρας'' που μίλησε με το Θωμαϊδη, ο Μάκης Γιαννουσάκης, στέλνει εξώδικο στη ''ΔΙΚΗ'' και ζητά από το Θωμαϊδη να μην τον εμπλέκει με το ''μάρτυρα'' που ανέφερε στην προηγούμενη εκπομπή του, να μην υποκλέπτει προσωπικά του στοιχεία τα οποία βγάζει στον αέρα δίχως τη συγκατάθεσή του και τον καλεί να δημοσιοποιήσει τη συζήτηση που είχαν, ώστε να ακούσει ο κόσμος το τι ειπώθηκε σε αυτήν και να μην μπορεί πια ο Θωμαίδης να διαδίδει ό,τι θέλει για το περιεχόμενό της. Υποχρεωμένος από το εξώδικο, ο Θωμαϊδης βγάζει στον αέρα τη συνομιλία τους.
 
Καμία συνάντηση σε κότερο του Μαρινάκη με το Γιαννουσάκη δεν υπάρχει, κανένα λαθρεμπόριο καυσίμων, καμία δουλειά των Γιαννουσάκη-Μαρινάκη, καμία αναφορά στους Κοτσώνη-Μαρινάκη για τη μεταφορά των ναρκωτικών και καμία διάθεση για αποκαλύψεις εκ μέρους του Γιαννουσάκη στο Θωμαϊδη. Ίσα-ίσα, οι διάλογοι είναι απολύτως τυπικοί.

Απτόητος ο Θωμαϊδης, συνεχίζει τις ''αποκαλύψεις''.

Αργότερα ο Θωμαϊδης μας ενημέρωσε για την προέλευση του εμβάσματος των 400.000 δολαρίων, με τα οποία πέρασε από το Ντουμπάι το Noor 1 (το ποσό θεωρήθηκε υπερβολικό, άρα αυτή είναι η ''απόδειξη'' πως αυτός που έδωσε τόσα χρήματα, ήταν αυτός που οργάνωσε τη μεταφορά των ναρκωτικών).
 

Η τελευταία σχετική είδηση που αναρτήθηκε στο blog του Θωμαϊδη αφορούσε το προς τα πού στρέφονται πλέον οι έρευνες των Αρχών σε αυτήν την υπόθεση. Αρχίσαμε πάλι τα ''ανοίγουν στόματα''...
 

Μεσολαβεί το 2016, όπου ολοκληρώνεται η δίκη του Noor 1, ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ για τα ναρκωτικά ο Αιμίλιος Κοτσώνης βυθίζοντας στο πένθος το αυθαίρετο κτίριο του ΣΚΑΙ στο Φάληρο και από τον Ιανουάριο του 2017 ανασύρεται από το συρτάρι η ''παράλληλη δικαστική έρευνα για το Noor 1''. Αφού δεν μπορέσαμε να ''δέσουμε'' το ότι ''ο Κοτσώνης ήταν ο εγκέφαλος της μετακίνησης 2 τόνων ηρωίνης με το Noor 1'', για να λέμε μετά ''ποιος τον έβαλε όμως να το κάνει; Ο Κοτσώνης δεν είχε τα λεφτά για να χρηματοδοτήσει τέτοια μεταφορά, άρα τον έβαλε το αφεντικό του, ο Μαρινάκης'', πάμε τώρα στο plan b, να μπλέξουμε το Μαρινάκη με λαθρεμπόριο καυσίμων και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Τα έχει πει εξάλλου και ο Στηβ Κακέτσης εδώ και 1 χρόνο στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis και το Θεόφιλο Μητρούδη, πρώην παράγοντα του Άρη και φίλο των κατηγορουμένων στην υπόθεση του Noor 1 Κοτσώνη-Γιαννουσάκη (παίζανε μαζί μπιρίμπα στη βίλα της πρώην γυναίκας του Γιαννουσάκη στη Φιλοθέη, εκεί όπου βρέθηκε ο ένας τόνος ηρωίνης που μεταφέρθηκε με το Noor 1). ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ NOOR 1 Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, αλλά θα πάει για κάτι άλλο που του ετοιμάζουν στον Πειραιά. Έναν χρόνο πριν ξαναλέμε, στη 1 Απριλίου 2016, μας τα είπε ο ''προφήτης'' Στηβ Κακέτσης.

Αντιγράφουμε λοιπόν από την τελευταία σχετική μας ανάρτηση για το Noor 1, με αφορμή μια εκπομπή της ''ΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ'' τον Ιανουάριο του 2017.

Τα ίδια και τα ίδια, 1 χρόνο και βάλε αργότερα. Σου λέει ''εντάξει μωρέ, ποιος θα τα θυμάται; Άσε να κάνουμε ντόρο''. Εκεί επεμβαίνει η ''γεια σου κυρ-εισαγγελέα με τη Μαίρη την Μπενέα'' (δεν υιοθετούμε) και κάνει μία ακόμη ''συνταρακτική αποκάλυψη''.
 
 
 

Ολόφρεσκο πράγμα, σερβιρισμένο με τον υπόλοιπο φαληριώτικο σανό. Μόνο 2,5 χρόνια κυκλοφορεί αυτή η ''ιστορία'', την οποία διαδίδει ο απατεώνας συνεργάτης του Δημήτρη Μελισσανίδη, εκδότης των εφημερίδων ''Δημοκρατία'' και Espresso, Γιάννης Φιλιππάκης. Είχε λέει βαλίτσα με πολλά μετρητά μαζί του ο Συντυχάκης της εταιρείας Capital του ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ε συνήθως οι ανθρωποι της ναυτιλίας, αυτοί που ταξιδεύουν με καράβια, έχουν αρκετά μετρητά στο πλοίο για να κάνουν πληρωμές. Δεν μασάει όμως ο Γιάννης Φιλιππάκης, ο μεγάλος αυτός δημοσιογράφος. Μυρίστηκε αυτός την ''απάτη'' και την αναδεικνύει. Έτσι εξασφαλίζει και τις γενναίες χορηγίες του ΟΠΑΠ στα ΜΜΕ του. Στο κάτω κάτω της γραφής, θα δεχτούμε ''αδερφίστικες'' δικαιολογίες τύπου ''ρε σεις, 2,5 χρόνια κρατάει η ιστορία, αν υπήρχε ο,τιδήποτε επιλήψιμο, δεν θα είχε ασκηθεί έστω δίωξη;''. Αμολάμε το σανό και κάνουμε θόρυβο. Και γελάει και ο γκουρού της Νομικής Τσαρούχας, λέγοντας ''τι δικαιολογία είπε όταν τον πιάσανε, ξέρετε; Χαχαχα''. Ρε το χαχα...έ τον έγκριτο δικηγόρο εννοούμε...
 
 
 
 

Από τον Ιανουάριο του 2017 λοιπόν ξεκινάει ένα μπαράζ ''αποκαλυπτικών'' δημοσιευμάτων σε διάφορα ΜΜΕ που ελέγχονται είτε από τον Αλαφούζο, είτε από τον Πατέρα, είτε από τον ΟΠΑΠ, σχετικά με το Noor 1 και τις δικαστικές περιπέτειες που περιμένουν το Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπενθυμίζουμε, ο Στηβ Κακέτσης τις προανήγγειλε από την 1η Απριλίου 2016. Την αρχή έκανε ο Κυριάκος.
 

To θέμα μας πλέον είναι η ''παράλληλη έρευνα για το Noor 1''. Δεν μας ''έκατσε'' η κύρια έρευνα, να μπλέξουμε από εκεί το Μαρινάκη, οπότε το πάμε παράλληλα.
 

Το Φεβρουάριο του 2017 περνάμε σε νέες αναφορές στο Νίκο Συντυχάκη, την γνωστή ιστορία με τις 622.000 ευρώ στο αεροδρόμιο, που είδαμε παραπάνω.
 

Υποτίθεται ότι υπάρχει προστατευόμενος μάρτυρας στην ''παράλληλη δικογραφία που σχηματίζεται για το Noor 1'', ο οποίος κατονόμασε 4 πλοία του Μαρινάκη, τα οποία σχετίζονται με λαθρεμπόριο καυσίμων.
 

Στις 20 Φεβρουαρίου 2017, μέσω της τηλεοπτικής ''ΔΙΚΗΣ'', θα μάθουμε την στόχευση όλων αυτών που ανασύρουν την ιστορία του Noor 1, παρότι έγινε η δίκη κι έκλεισε το θέμα. Προσπαθούν στην εισαγγελία του Πειραιά να συνδέσουν τις 622.000 ευρώ με τις οποίες βρέθηκε στα χέρια ο Συντυχάκης το Σεπτέμβριο του 2014 με το Noor 1. Να πουν δηλαδή ''αυτά τα λεφτά προέρχονται από ναρκωτικά ή είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος από μετακινήσεις του Noor 1 ή έφευγαν από εταιρείες του εξωτερικού για να χρηματοδοτηθούν μετακινήσεις φορτίων με το Noor 1''. Η Μαίρη Μπενέα αναφέρεται στο άνοιγμα των λογαριασμών όλων των εμπλεκομένων προσώπων, όπως και στις κινήσεις όλων των εταιρειών τους, είτε μιλάμε για ανθρώπους που κατηγορήθηκαν, είτε όχι για την υπόθεση, ενώ ο Θωμαϊδης λέει ότι ''η οικία του προστατευόμενου μάρτυρα φυλάσσεται από αστυνομικούς επί 24ώρου βάσεως με εντολή του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως''. Αν γίνει αυτό, μετά την ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα, στο στάδιο της ανάκρισης, προβλέπεται προφυλάκιση του Μαρινάκη, ακόμη κι αν στο τέλος αποδειχθεί αθώος, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. Ο ποινικολόγος Ιωάννου εξηγεί πως μιλάμε για ενέργειες του 2012 (από τις συνομιλίες) και τώρα είμαστε στο 2017, άρα βρισκόμαστε στο όριο της 5ετίας της παραγραφής του αδικήματος, ενώ αν συζητάμε για λαθρεμπόριο καυσίμων, πρέπει να δούμε το αν έγινε σε ελληνικά ύδατα, αλλιώς η υπόθεση ΔΕΝ αφορά το ελληνικό Δημόσιο. Όλα αυτά ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ το ο,τιδήποτε, αφού τώρα μιλάμε με ενδείξεις, μαρτυρίες, καταθέσεις που ελέγχεται η αξιοπιστία τους και να'χαμε να λέγαμε. ''Ψιλά γράμματα'' φυσικά αυτά για το Θωμαϊδη και τη Μαίρη Μπενέα του ΣΚΑΙ (δυναμώστε τον ήχο και ακούστε από τα ακουστικά, υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο του βίντεο, αλλά με ακουστικά και υψηλή ένταση ακούγεται κανονικά).
 
Ταυτόχρονα υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα και σε άλλα ΜΜΕ για την υπόθεση. Το πάντοτε πρόθυμο ''Παρασκήνιο'' είναι εδώ, αναμασώντας βεβαίως πράγματα που έχει αναφέρει πολλές μέρες πριν ο Θωμαϊδης.
 

Από κοντά και το olympia.gr του Παπακυριακόπουλου, ο οποίος είναι επισήμως στενός συνεργάτης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.
 

Εδώ και 1 μήνα ο Κυριάκος γράφει ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία σε αυτήν την υπόθεση.
 

Το ''Παρασκήνιο'' κάνει λόγο για ''χαμένα CD's που θα ενέπλεκαν το Μαρινάκη με το Noor 1'', ή τουλάχιστον όπως θα ήθελαν αυτοί να συμβαίνει, για να πάρουν ακόμη μεγαλύτερες χορηγίες από τον ΟΠΑΠ. 
 

Μετά τις καταγγελίες του Πάνου (ψε)Κα(σ)μμένου ότι ο Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των ''Παραπολιτικών'', σχετίζεται με το Noor 1 έστω εμμέσως, τα ''Παραπολιτικά'' αρχίζουν να ζητούν συστηματικά την αποστολή ενταλμάτων σύλληψης των ΞΕΝΩΝ χρηματοδοτών της μετακίνησης του φορτίου των δύο τόνων ηρωίνης, οι οποίοι έχουν βρεθεί. Αρχικά στις 25 Φεβρουαρίου 2017,
 

έπειτα στις 11 Μαρτίου 2017,
 

στη 1 Απριλίου 2017
 
 
και στο τελευταίο φύλλο, στις 8 Απριλίου 2017, για την ανακρίτρια Αλβανού.
 

Τα ίδια ακριβώς γράφει και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην ιστοσελίδα του ''ΒΗΜΑΤΟΣ'' σήμερα. Είναι ο ίδιος Λαμπρόπουλος που παλαιότερα οι αποκαλύψεις του ''γίνονταν σημαία'' στα διάφορα sport-fm.gr-sdna.gr-ΣΚΑΙ, ενώ συνεργάζεται και με το sdna.gr. Τώρα όμως που γράφει αυτά εδώ,

Την ίδια ώρα ο ίδιος, όπως και οι νομικοί εκπρόσωποι πολλών άλλων κατηγορουμένων, εκφράζουν την απορία τους γιατί οι δικαστικές αρχές του Πειραιά δεν προχωρούν -τρία χρόνια μετά- στην έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης για άτομα τουρκικής και ιρακινής καταγωγής που έχουν κατονομασθεί σαν βασικοί οργανωτές στην μεταφορά του φορτίου της ηρωίνης και η ανάμιξή τους έχει αναδειχθεί και από άλλα στοιχεία.

που μιλάει δηλαδή για ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ NOOR 1, κο-κο-κο τα όσα αποκαλύπτει από τους ''αμερόληπτους'' του ''πόση αλήθεια αντέχεις;''. Τα ''Παραπολιτικά'' εδώ και 2 εβδομάδες αναφέρονται και σε ένα παραδικαστικό κύκλωμα που υπάρχει στον Πειραιά.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 1-4-2017
 
 
 
 

Η τελευταία αναφορά στο ''Τζιβαέρι'' της Γλυκερίας, αφορά την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα (τζιβα-έρι...), πρώην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, η οποία προσφάτως προήχθη σε αντεισαγγελέα Εφετών στην Καλαμάτα. Πριν φύγει όμως από τον Πειραιά, φαίνεται πως φρόντισε να ''δέσει'' τη δίωξη κατά Μαρινάκη για ''λαθρεμπόριο καυσίμων-ξέπλυμα μαύρου χρήματος''. Είναι η ίδια εισαγγελέας που τον Ιούλιο που μας πέρασε, σύμφωνα με το sdna.gr πάντοτε όπου και αρθρογραφεί ο Κυριάκος Θωμαϊδης, ''Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς την ίδια ώρα η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, στις επικοινωνίες που είχε με τους ανωτέρους της, αφήνει ακάλυπτη την αντεισαγγελέα Γκαμπηλιέρη γιατί δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για την επιχείρηση. Όπως έλεγε όχι μόνο δεν είχε δώσει τέτοια εντολή αλλά ενημερώθηκε από δημοσιογράφο που την ξύπνησε την ώρα της επιχείρησης!''. Κάθε άλλο παρά σύμφωνη με την είσοδο της εισαγγελέως στον ΣΚΑΙ για να συλληφθεί ο Κυριάκος Θωμαϊδης ήταν η κυρία Τζίβα. Στο τελευταίο φύλλο των ''Παραπολιτικών'', στις 8 Απριλίου 2017, υπάρχουν εκτενείς αναφορές σε αυτήν,
 
 

αλλά και στον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, με προτροπή να ασχοληθεί με το παραδικαστικό κύκλωμα που αναπτύσσεται στον Πειραιά. Ο Κοντονής βέβαια έχει πολλούς φίλους στον όμιλο ΣΚΑΙ-Σπορ FM-sdna, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που διέρρευσε από το δείπνο που παρέθεσε προχθές σε δημοσιογράφους στην ταβέρνα ''Μπούσουλας'' στην Καισαριανή, άρα αν ασχοληθεί με την ιστορία, δεν ξέρουμε προς ποια κατεύθυνση θα πιέσει την ''ανεξάρτητη'' ελληνική Δικαιοσύνη.
 

Ταυτόχρονα, διαβάζουμε στα ''Παραπολιτικά'' περίεργες αναφορές για κάποιον Αξιωματικό του Λιμενικού που παίζει περίεργα παιχνίδια, στη 1 Απριλίου 2017
 

και στις 8 Απριλίου 2017. Ο Θωμαϊδης ξέρει ότι υπάρχει προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση (και στη δικογραφία που έχει ετοιμαστεί) και ξέρει ότι φυλάσσεται και η οικία του επί 24ώρου βάσεως, όπως είδαμε στο βίντεο παραπάνω από τη ''ΔΙΚΗ'' στις 20 Φεβρουαρίου 2017. Αξιωματικός του Λιμενικού που μιλάει με τον Στηβ Κακέτση. Ορίστε το πώς ξέρει τα όσα ξέρει ο Στηβ...
 

Ο Θωμαϊδης βλέποντάς τα όλα αυτά ψιλοπανηγυρίζει για το ''Μαρινάκη που ανησυχεί και όχι για τα ποδοσφαιρικά''
 

και για την εισαγγελέα που ''την χτυπούν επειδή βρήκε τα εμβάσματα για το Noor'',
 

στην οποία εισαγγελέα ο Κυριάκος αφιερώνει άρθρα με τίτλο ''Ειρήνη'' (Ειρήνη Τζίβα), επειδή πλέον είναι ''αυταπόδεικτο'' το ξέπλυμα μαύρου χρήματος του Μαρινάκη.
 
 
Όλα δείχνουν ότι το σκηνικό έχει στηθεί και πάμε για την άσκηση μίας ακόμη ποινικής δίωξης στο Μαρινάκη, της έκτης από τότε που ασχολήθηκε με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι το 2010 που ήταν 43 χρονών δεν είχε περάσει ποτέ ούτε απ'έξω από την αίθουσα ανακριτή-δικαστηρίου και ξαφνικά, με το που πήρε τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το Σωκράτη Κόκκαλη, ''βρόμισε''. Αν τελικά ασκηθεί δίωξη, θα μιλάμε για μία ακόμη ΓΕΛΟΙΑ ιστορία, με μοναδικό σκοπό να γίνει ζημιά στις επιχειρήσεις του προέδρου, να χαλάσει η φήμη που με κόπο έχει χτιστεί για τη ναυτιλιακή εταιρεία του, η οποία συνεργάζεται με εταιρείες-κολοσσούς στο χώρο της πετρελαιοβιομηχανίας και γενικά της ναυτιλίας, να μπλοκαριστεί η μετοχή της Capital στο ταμπλό του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, για να ''μασήσει'' ο πρόεδρος και να πει ''αφού τα τραβάω όλα αυτά λόγω Ολυμπιακού, θα τον παρατήσω και θα φύγω από το ποδόσφαιρο''. Αν μάλιστα προκύψει σύνδεση του υποτίθεται ''μαύρου'' χρήματος με το οποίο βρέθηκε ο Συντυχάκης το 2014 στο αεροδρόμιο των Σπάτων, με το Noor 1, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ, τότε στο στάδιο της ανάκρισης μετά τη δίωξη κατά Μαρινάκη προβλέπεται μέχρι και προφυλάκιση. Εκεί θα στηθεί σόου από τα αντιολυμπιακά ΜΜΕ. Όπως και να΄χει, ακόμη και σε τυπικό επίπεδο, με βάση το γελοίο νόμο 2725/99, άρθρο 3, παράγραφος 2,
 

ένα νόμο δηλαδή που αντιμετωπίζει τον κατηγορούμενο ως ένοχο πριν αυτός δικαστεί, καταπατώντας ανθρώπινα δικαιώματα, αν παραπεμφθεί σε δίκη για κακούργημα ο Μαρινάκης, απαγορεύεται να είναι έστω μέτοχος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πρέπει να φύγει από το ποδόσφαιρο και να μην έχει την παραμικρή σχέση με αυτό, μέχρι να ξεμπερδέψει οριστικά δικαστικά. Αυτός είναι και ο στόχος όλων όσοι ενορχηστρώνουν αυτές τις διώξεις. Εμείς λέμε ό,τι λέμε πάντοτε.
 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΜΟΝΟ ''ΧΑΠΑΤΑ'' ΚΑΙ ΚΩΘΩΝΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΟΥ SDNA, ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΠΑΠ...

Υ.Γ. Αν κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πιστεύουν ότι αυτό θα είναι το ''αντάλλαγμα'' για το απαλλακτικό βούλευμα κατά Μαρινάκη στην υπόθεση της ''εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο'', υπόθεση επίσης αστεία, ας αλλάξουν πλευρό. Τα επικοινωνιακά τους τερτίπια δεν μας ενδιαφέρουν, ούτε το πώς θα μοστράρουν στα κωθώνια που τους ψήφισαν ότι ''εμείς τα βάζουμε με το Μαρινάκη, δεν μασάμε, ελέγχουμε όλους τους πλούσιους''. Δεν εξισώνονται ΠΛΑΣΤΕΣ κατηγορίες με απαλλαγή σε μια υπόθεση με ΠΛΑΣΤΕΣ κατηγορίες. Αν είχε κάνει κάτι ο Μαρινάκης, ΟΚ, κανένα πρόβλημα, να προχωρούσε η υπόθεση. Με πίπες της ''ΔΙΚΗΣ'' των Αλαφούζου-Πατέρα όμως όχι (του Αλαφούζου που και καλά είναι ''εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ''...). Ο Μαρινάκης θα απαλλαγεί στην υπόθεση της ''εγκληματικής'' ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ κι αυτό δεν εξισώνεται με ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΣΑ-ΤΕ. Πολιτικά πάντοτε. Θα το καταλάβετε οσονούπω...

Σχόλια

Εικόνα gavrina

Καλησπερα παιδια και καλο Πασχα!
Δεν κρυβω οτι αυτο το θεμα με την ποινικη διωξη που θα ασκηθει(;) στον Μαρινακη με ανησυχει αρκετα.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως γινεται ολοι πανω κατω να ξερουμε απο ποιους στηθηκε ολο αυτο το παιχνιδακι αλλα παρολα αυτα το θεμα να μενει ακομα στην επιφανεια και να αναμενουμε και ζημιογονες συνεπειες για τον Θρυλο μας! Οι δικηγοροι του προεδρου δεν εχουν ετοιμαστει καταλληλα για αυτα που θα ακολουθησουν;ειναι δυνατον ο προεδρος του μεγαλυτερου συλλογου της χωρας να δειχνει τοσο τρωτος στα ματια τους;

Εικόνα REDNYC

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΑΒΡΙΝΑ

ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ

-ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ? ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ.
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ? ΟΧΙ.
ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ, ΤΟΝ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ, ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΜΦΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? ΟΧΙ.

ΜΟΝΟ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ - ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ!

-ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΟΡΥΒΟ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.

-ΤΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΑΤΟΥΛΗ, ΣΑΓΟΝΙΑ, ΤΟΥΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΑΡΔΟΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ? ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ? ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ.

Εικόνα gavrina

Καλησπερα REDNYC σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου,μου ελυσες αρκετες αποριες.Σιγουρα τρωτος δεν ειναι αλλα αυτο που και το κρατος συνομωτει εναντιον του εμενα προσωπικα με τρομαζει.Οταν ολοι ειναι εναντιον σου τοτε απο τι μπορεις να γλυτωσεις;σιγουρα οχι απο την οργη των γαυρων..Απο την αλλη μου φαινεται τοσο καλα μελετημενο το σχεδιο που ευχομαι οι δικαστες να τους χαλασουν τα σχεδια.Εχουν μαζι τους υπουργους,εχουν ΚΕΔ και οσονουπω ΕΠΟ και με εναν Ολυμπιακο χωρις Μαρινακη και στιγματισμενο τοτε τι ακριβως μπορει να γινει;δεν ξερω ολο αυτο με εχει θορυβησει αρκετα.

Εικόνα REDNYC

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ - ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΣΩΣΤΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΟΠΩΣ ΘΕΣ - ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Εικόνα gavrina

Συμφωνω απολυτα και νομιζω πως πρεπει συντομα να τους το υπενθυμισουμε πως με τον Ολυμπιακο δεν παιζεις.Ηρθαν στην εξουσια και μας θυμισαν πρακτικες αλλων εποχων.Καλο Πασχα να εχεις συγγαυρε :)

Εικόνα vagio

Κάτσε ρε φιλε, εδώ τα πράγματα ειναι σοβαρά. Αν και δεν μπορώ να εκτιμήσω τις πιθανότητες να συμβούν όλα αυτά, μιας και υπάρχουν πολλά 'αν' στην ιστορία, μόνο και μόνο που θίγεις Σάββα ένα θέμα πριν ακόμα βγει στα ΜΜΕ μιλάμε για μια ιστορία που μπορει να πλήξει δυνατά τον Μαρινάκη και κυρίως τον Ολυμπιακό.
Τι να πω ρε πούστη, πάνω που λέγαμε πως πάει να τελειώσει η ιστορία..

Εικόνα REDNYC

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ - ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΝΙΑΟΥΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΞΑΡΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ, ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Πόσο σίγουρο είναι ότι όντως θα ασκηθεί αυτή η δίωξη?Γιατί εγώ βλέπω χρήματα του Βαγγέλα να μπαίνουν σαν διαφημίσεις στο ΣΚΑΙ και σε κάτι άλλα εκδοτικά μαζί με τον Αλασκούζο.Και επίσης γιατί περνάτε και εδώ αλλά και στο fb ότι σύντομα ο πρόεδρος θα απαλλαγεί από τις όποιες κατηγορίες και θα ξεσπάσει η οργή του? ΥΓ Η τελευταία ερώτηση είναι αβανταδόρικη και όχι κακόπιστη έτσι ώστε αν θες να τα εξηγήσεις κάπως καλλίτερα.

Εικόνα savvas gridlock

''Και επίσης γιατί περνάτε και εδώ αλλά και στο fb ότι σύντομα ο πρόεδρος θα απαλλαγεί από τις όποιες κατηγορίες και θα ξεσπάσει η οργή του?''

Γιατι ετσι πιστευουμε οτι θα γινει.