ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ



Δεν παρατάμε το θέμα, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στο θέμα των επεισοδίων του τελικού Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και των διώξεων που πρέπει να ασκηθούν στις δύο ομάδες. Σήμερα μάθαμε πως ο υφυπουργός Αθλητισμού Βασιλειάδης ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή τον αθλητικό εισαγγελέα Σιμιτζόγλου.
 
Αποφασισμένος να φτάσει την υπόθεση στα άκρα, για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο, είναι ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM που μετέδωσε ο Διονύσης Δεσύλλας, ο υφυπουργός αθλητισμού, αργά το βράδυ του Σαββάτου, έστειλε πλήρη φάκελο με την μορφή του «κατεπείγοντος» στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, με όλο το υλικό από τις συμπλοκές που έγιναν μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Οι συνεργάτες του υπουργού, δούλεψαν πυρετωδώς και συγκέντρωσαν φωτογραφίες, βίντεο, καθώς επίσης και όλα τα δημοσιεύματα του Τύπου, θέλοντας να παρουσιάσουν ακριβώς στον εισαγγελέα, όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό της ντροπής.
Το ίδιο βράδυ, ο Γιώργος Βασιλειάδης, έστειλε κατεπείγον εμπιστευτικό έγγραφο, για να ξεκινήσει ο αθλητικός εισαγγελέας τις διαδικασίες για την εξακρίβωση ποινικά κολάσιμων πράξεων και στη συνέχεια να προβεί στην απόδοση ευθυνών στους εμπλεκομένους.
Σε αντίθεση με την ΠΔΕ της ΕΠΟ, που κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι μεγέθυναν τα επεισόδια, ο Γιώργος Βασιλειάδης, χρησιμοποίησε τα δημοσιεύματα του Τύπου για να καταδείξει τα αίσχη που διαδραματίστηκαν ανάμεσα στους οπαδούς.
Πλέον, ο υφυπουργός περιμένει τις ενέργειες του εισαγγελέα, αφού ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για να εξακριβώσει ο Κωνσταντίος Σιμιτζόγλου το αν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις και στη συνέχεια να κινηθεί με βάση όσα επιτάσσει ο νόμος.

 
Επίσης, στο sport24.gr γράφτηκε χθες πως η εισαγγελέας Βόλου Ιωάννα Καντά διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τα επεισόδια στο Βόλο. 
 

 

 
Τα μαχαιρώματα και οι τσεκουριές που είδαμε όλοι στο Βόλο, βρίσκονται στα χέρια των εισαγγελέων, της αθλητικής και της ποινικής Δικαιοσύνης. Αναμένουμε άμεσα τις ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ποινές σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξεχνάμε το θέμα, κάθε μέρα με αυτό θα ασχολούμαστε, 
 
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΟ ΓΥΦΤΟΠΑΟΚΑΚΙ ΤΩΡΑ, ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ.

Σχόλια

Εικόνα NovoCeLats

Παιδιά,
κάνεται μια συζήτηση για τιμωρίες βάση κανονισμών...
Ποιος σας είπε ότι αυτά τα Λαμόγια οι απατεώνες βασίζονται σε κανονισμούς...???
Εδώ είμαστε θα το δείτε ότι, αποκλείεται οι ποινές τους να είναι μεγαλύτερες κατα πολύ
από αυτές του Ολυμπιακού. Για αφαίρεση βαθμών ΔΕΝ το συζητάω καν (σε τελικό βαθμό...)

Οσο για όσους λένε πως ο Ολυμπιακός να κάνει παράσταση αγωγής... ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση...

ΔΕΝ πρέπει με κανένα τρόπο, να συμφωνήσει η διοίκησή μας,
όσες καθησυχαστικές διευκρινήσεις και αν πάρει,
να παίρνει μέρος και ο πρώτος στα play-off και να μειωθούν οι ομάδες.

Με τίποτα.

Εικόνα Spiros Legend

Ο βασικός ηθικός αυτουργός των επεισοδίων είναι αυτός που ΕΠΕΒΑΛΕ στον Υφυπουργό Αθλητισμού να αναιρέσει την απόφαση αναβολής του τελικού, που είχε λάβει, προβλέποντας ότι δεν θα μπορούσαν να πάνε όλα καλά σε αυτό το γήπεδο, με γενικό Δερβέναγα-επιβλέποντα των όλων προετοιμασιών τον έκπτωτο δήμαρχο Μπέο, που έχει και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Να μας απαντήσει κάποιος από την ΕΠΟ του Κοντονή, με ποια ιδιότητα συμμετείχε ο Μπέος σε αυτήν την παρολίγον τραγωδία. Αν φοράει παντελόνια, ας ζητήσει ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ από μόνος του να αρθεί η ασυλία του, να επιληφθεί η δικαιοσύνη και να αποδώσει τις ευθύνες εκεί που πραγματικά πρέπει... Και μετά ασχολείται και με τις μαριονέτες του Κοντονή στην ΕΠΟ και ειδικά τον υπεύθυνο διεξαγωγής Κυπέλου, Ζήση Βρύζα και όλους τους άλλους, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μαγνησίας, τον ΨΕΥΤΗ κατά την Ελληνική Δικαιοσύνη, Λασκαράκη, που διαβεβαίωνε ότι μπορεί να γίνει και... τελικός Τσάμπιονς Ληγκ στο κωλοχανείο αυτό, τους υπευθύνους της ΕΛ.ΑΣ. που πέρυσι ανέβαλαν συνέχεια τον τελικό του ΟΑΚΑ, ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ των Θυρών, για λόγους... ασφαλείας! Για ΦΥΛΑΚΗ μιλάμε, να βλέπουμε χειροπέδες στα κουλά ΟΛΩΝ όσων ενεπλάκησαν, ειδικά στους ΑΠΟ ΠΑΝΩ... Να ξεβρωμίσει ο τόπος από τους υπαλλήλους του Φιλοξενούμενου στην Ελλάδα, σε όποιο πόστο και αν βρίσκονται. Και τελευταίους ας τιμωρήσουν και τους βλαμμένους που πήγαν να σκοτωθούν και να σκοτώσουν και φυσικά αυτούς που τους προμήθευσαν εισιτήρια... Υ.Γ. Έχει ακούσει κανένας την φωνή του πρώην λαλίστατου Υπουργού Δικαιοσύνης τις τελευταίες μέρες; Δεν τον ρωτήσανε οι ΑΡΔ που τραπεζώνει, ποια η άποψη του για όλα αυτά και για την ΕΠΟ που διόρισε για να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο; Ούτε αυτός έχει καμία ευθύνη προφανώς, ο κάθε Δρόσος είδε φως και μπήκε στην ΕΠΟ...ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Εικόνα elias

και στην σκυλοπουτανα,αφαιρεση βαθμων.δεν μπορω να καταλαβω πως και καλα παει να βγει αμετοχο το αεκακι απο αυτη την ιστορια.ετσι περναει στα μμε

Εικόνα koropi48

Και να σκεφτείς Ηλία ότι ταυτοποιήθηκε ο μαχαιροβγάλτης, είναι οπαδός του αεκ και αναζητείται για σύλληψη. Κι όμως, λουφάζουν για να το παίξουν αμέτοχοι.

Εικόνα Harry red logic

Θα γίνει οτι σκεφθεί(έχει ήδη...)ο μεγαλοφυής μπαμπάς του μικρού Ερνέστο!"L'etat c'est lui" ο μεγάλος Θεός των Ινδών Τζουμπαλάγια!

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μακάρι, αλλά πιστεύω ότι ο μηχανισμός θα κινηθεί για να προστατεύσει τον ιγκνατίεβιτς. Αν καταλαβαίνω καλά, ο Υφυπουργός είναι μάλλον παραγκωνισμένος.

Εικόνα apostolos gaganis

Έτσι πρέπει.

Εικόνα Spiros Legend

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν... Και ο Νιαγάρας ανταριασμένος!