ΣΕΝΑΡΙΑ



Αφορμή για το κομμάτι αυτό στάθηκε η γνωριμία μου με καφετζήδες (στυλ Φοίβου στο Ρετιρέ), που εξυπηρετούσαν ανάγκες πόσεως και βρώσεως των εργαζομένων στα κανάλια. Καθώς και τα όσα μου σφύριζαν κατά καιρούς σχετικά με ιδέες που φθάνουν στα κανάλια για σήριαλ. Ως γνωστόν, σε τέτοιες περιπτώσεις οι καφετζήδες ξέρουν και μαθαίνουν τα πάντα. Και ασφαλώς αποτελούν κατά τι πιο αξιόπιστες πηγές από τους δημοσιογράφους. Επέλεξα την συγκεκριμένη photo για το συγκεκριμένο κομμάτι, προκειμένου να θυμίσω τις, σχεδόν βγαλμένες από σενάριο, σκηνές που ζήσαμε στην Πόλη. Και να παραπέμψω στις φορές εκείνες που δημιουργοί τόσο της μικρής όσο και της μεγάλης οθόνης ενεπνεύσθησαν απ'τον αθλητισμό. Μην πάει αλλού το μυαλό σας! Μην έχετε αυτό μέσα σας!
 
Παρουσιάζω λοιπόν τρία σενάρια για σειρές, που αν και προσωπικά τα ξεχώρισα ...οι ιθύνοντες των καναλιών είχαν αντίθετη άποψη και μας τα στέρησαν. Κι αφού διαβάσετε πείτε μου: ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΑΙ «ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ;;  

 
ΣΕΝΑΡΙΟ 1
 
Αθλητής εξετάζει την περίπτωση συνέχισης της συνεργασίας με την μέχρι πρότινος ομάδα του. Παρουσιάζεται μάλιστα θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και εμφανίζεται διατεθημένος να είναι αυτός που θα κάνει πίσω στην όποια διαπραγμάτευση με την διοίκηση. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει την προοπτική να φύγει απ'την ομάδα της καρδιάς του. Είναι η τρίτη ...σχεδόν!
 
Την ίδια ώρα ο ατζέντης του εκτιμά πως καλό θα ήταν το θέμα να πάει πίσω ...να τρεναρισθεί που λέμε. Γιατί; Μα προκειμένου πακέτο με τον εν λόγω αθλητή, που είναι απαραίτητος, να βολευθούν και άλλοι από δίπλα ...οπότε με έναν σμπάρο να έχουμε πολλά τρυγόνια. Σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται οι προτάσεις για τον παιχταρά και μάλιστα σε δυσθεώρητα οικονομικά ύψη για την μέχρι πρότινος ομάδα του. Και φυσικά συγκεκριμένα μέσα φροντίζουν με ζέση και ζήλο να προβάλλουν και να διαφημίζουν προτάσεις και μνηστήρες με το αζημίωτο. Ο αθλητής ούτε κουτόχορτο τρώει ούτε εξωγήινος είναι. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά για τους «τελάληδες» κι όπως είναι φυσικό φαίνεται να μην λέει και τα καλύτερα. Η προοπτική εξάσφάλισης ενός υψηλότερου συμβολαίου όμως σίγουρα λειτουργεί κατευναστικά.
 
Τρόπος να μην υποκύψει ο παίκτης στις σειρήνες του εξωτερικού υπάρχει
; Μα βεβαίως... αρκεί να γίνουν τα ανάλογα χατήρια στον εκπρόσωπό του. Αρκεί να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμα πελάτης του, που θα λειτουργήσει ως Δούρειος Ίππος, ως η κότα που θα γεννά χρυσά αυγά. Οι διοικούντες την μυρίζονται τη μηχανή και δείχνουν να μην υποκύπτουν σε πιέσεις. Φαίνεται μάλιστα πως αναζητούν και αλλού πορτοκαλιές. Ποιος θα λυγίσει πρώτος... και ποιες συνεργασίες θα χαλάσουν;;
 
Οι πληροφορίες που έχω για την εξέλιξη της συγκεκριμένης σειράς είναι πως όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο κοντά στην παραμονή θα βρισκόταν ο παίκτης. Πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και οι συγκυρίες θα τιθάσευαν τις ορέξεις του εκπροσώπου του, Φαντάζομαι πως πολλοί τηλεθεατές θα έβαζαν στην εξίσωση και την αγάπη του παίκτη για το σύλλογο. Εγώ θα αρκεστώ να πω πως το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Ειδικά όταν μιλάμε για μεσογειακά κλίματα, ομοιάζοντα του ελληνικού.
 

ΣΕΝΑΡΙΟ 2
 
Οι συγγραφείς του δευτέρου σεναρίου, προφανώς είχαν ως ερέθισμα την περίπτωση Νικοπολίδη και την μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Πράγματι, δεν έρχεται στο μυαλό μου άλλη πρόσφατη παρόμοια περίπτωση, έστω κι από άλλο άθλημα, εν Ελλάδι!
 
Αθλητής έχει πάρει μια εξίσου τολμηρή απόφαση με τον Νικοπολίδη μετακινούμενος στον αιώνιο αντίπαλο. Μάλιστα καταφέρνει να συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή της νέας του ομάδος στην κορυφή. Από την δεύτερη κιόλας χρονιά του στην ομάδα σηκώνει σχεδόν όλες τις κούπες όντας ο φυσικός ηγέτης της. Κι ενώ το συμβόλαιο του βρίσκεται σε ισχύ ξάφνου εμφανίζεται όχι απλώς ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού ...αλλά άμεση προοπτική διαπραγμάτευσης. Σύμφωνα με τα μέσα, ο εκπρόσωπος του παίκτη φέρεται να ταξιδεύει στο εξωτερικό προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του εν λόγω σωματείου. Σχεδόν αμέσως μετά έρχεται η διάψευση από την πλευρά του ατζέντη! Αλλά η χώρα από την οποία ξεκίνησαν οι φήμες, είναι και χώρα καταγωγής του! Και έτσι ο ατζέντης προδίδεται ως ο εγκέφαλος της μηχανής!
 
Η εξέλιξη της πλοκής θυμίζει αρκετά το προηγούμενο σενάριο. Κρίση έχει η Ελλάδα, δύσκολο να εγγυηθείς μεγάλα συμβόλαια, ελεύθερος θα μείνει ο παίκτης σε έναν χρόνο, πάρε κανα ψιλό και δωσ'τον. Παράλληλα ο ερχομός μιας τέτοιας πρότασης στο φως μπορεί να εκληφθεί και ως προειδοποίηση για τις προθέσεις του ατζέντη για την στιγμή που ο παίκτης του θα μείνει ελεύθερος. Τρόπος για να γίνουν όλα μέλι-γάλα υπάρχει; Μα βεβαίως! Η ομάδα έχει ανάγκη τόσο από παίκτες όσο κι απο προπονητή. Στην ομάδα υπάρχει κι άλλος πελάτης του ίδιου ατζέντη και πρέπει να παραμείνει, ει δυνατόν με τα λεφτά που υπέγραψε άμα τη ελεύσει του στην ομάδα. Ας βολευθούμε λοιπόν all together!
 
Και ενώ στο πιο ήσυχο εμφανίζονται κι άλλες προτάσεις για τον εν λόγω αθλητή, οι σεναριογράφοι φροντίζουν να μας κάνουν ένα flashback προκειμένου να θυμμηθούμε τον πρότερο ανέντιμο βιο του μάνατζερ του. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ήλθε ως βόμβα ο πελάτης του ήταν παρόμοιες με αυτές που θα ήθελε να διαμορφώσει και τώρα. Προπονητής δικός του και δυο-τρεις παίκτες από δίπλα. Αμέ! Μάλιστα την χρoνιά της μετακίνησης του παίκτη, ο εκπρόσωπος του μιλώντας πριβέ, έκανε λόγο για τελειωμένη ιστορία. Την ίδια ώρα όμως οι δημοσιογράφοι το παρουσίαζαν σαν καλοκαιρινό σήριαλ, που ο καθένας έδινε τις πληροφορίες του, με την ανοχή του εν λόγω κυρίου. Άλλωστε αλήθεια είναι μόνο ό,τι πουν οι δημοσιογράφοι ...που κάπως έπρεπε να ζήσουν κι αυτοί!
 
Το ακριβές τέλος της σειράς μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ μιας και η ιδέα «κόπηκε». Η όποια εξέλιξη όμως θα βασιζόταν στο ότι Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. 
 

ΣΕΝΑΡΙΟ 3
 
Εδώ οι δημιουργοί πρωτοτύπησαν, μιας και αυτός που καταλήγει να πιάνεται κορόιδο είναι ο μανατζέρ, ενώ ο παίκτης γίνεται λεβέντης! Λέτε αυτή την πρωτοτυπία να φοβήθηκαν τα κανάλια και να σκέφθηκαν πως η ιδέα δεν τραβάει; Το συγκεκριμένο σενάριο βρέθηκε στα συρτάρια των καναλιών προ τετραετίας, σε αντίθεση με τα άλλα που είναι κατά τι ΦΡΕΣΚΟΤΕΡΑ.
 
Αθλητής έχοντας κάνει μια λαμπρή καριέρα σε ομάδα του εξωτερικού, πιστολιάζει τον μάνατζερ του αμά τη λήξει του συμβολαίου του. Επιλέγει, κάτω απ'την μύτη του, να μιλήσει ο ίδιος απευθείας με την ομάδα που αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ...και τελικώς να συμφωνήσει εισπράττοντας ηγεμονικό συμβόλαιο. Ο τότε εκπρόσωπος του παίκτη παρουσιάζεται ως κερατάς, που τα μαθαίνει όλα αν όχι τελευταίος ...σίγουρα τριτοδεύτερος. Όχι προμήθεια ...ούτε σάλιο δεν παίρνει! Ο συγκεκριμένος χειρισμός φανερώνει την εξυπνάδα του παίκτη, τόσο στον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση όσο και  στην επιλογή των όρων συνεργασίας με τον εκπρόσωπό του. Βλέπετε στο παρελθόν, στην πρώτη εν Ελλάδι παρουσία του, είχε πάθει και είχε μάθει.
 
Προκειμένου η ιστορία να φανεί ρεαλιστική οι σεναριογράφοι παρουσιάζουν τον αθλητή στα πρώτα -άντα, σχετικά κοντά στην δύση της καρίερας του. Όταν και το εν λόγω συμβόλαιο ήταν το τελευταίο μεγάλο που μπορούσε να έχει, οπότε δεν είχε και πολλά να χάσει.
 
Το τέλος του σήριαλ παραμένει αδιευκρίνιστο. Ο παίκτης δεν ικανοποιεί με την απόδοσή του και φεύγει άτιτλος με σιχτίρια;; Μετά την λήξη του συμβολαίου του μετακινείται σε άλλο σύλλογο του εξωτερικού;; Αποσύρεται από την ενεργό δράση και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας;; Κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
 
Μέχρι την επόμενή μας συνάντηση, αντί επιλόγου θέλω να μοιρασθώ μαζί σας το πόσο αφελείς (στα όρια της γραφικότητος) θεωρώ όλους εκείνους που πιστεύουν ότι η τέχνη αντιγράφει την ζωή. Δηλαδή τι θέλουν να μας πουν; Πως συμβαίνουν και στ'αλήθεια τέτοια πράγματα;
 

 
DRAZA
 
ΥΓ: Τελικά δεν μου είπατε ...προτιμάτε Πασχάλη Τσαρούχα ή τα σενάρια που μόλις παρουσίασα;;; Βγήκανε χαμένα ή όχι τα κανάλια που τα έκοψαν;;
 
ΥΓ2: «Η μελαγχολία του Ηλία σήμερα επιβεβαίωσε πως εδώ δεν γράφεται τίποτε τυχαία. Ελπίζω οι αβανταδόροι του να το καταλάβουν και να μαζευτούν, γιατί αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί  θα επαναπροσδιοριστεί η έννοια της ρόμπας» ΣΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!
 
Καλά έκανες και με θυμήθηκες, γιατί πέραν της επιβεβαίωσης όσων έγραψα ΕΔΩ
 
...εσχάτως διεπίστωσα πως -κατόπιν εορτής- τα ...πιπεράκια ξύπνησαν και κάνανε χωρίστρα! Ακούς; «Ακούω» να λες!!
 
ΥΓ3: «Θα αναφερθούμε με ειδικές αναρτήσεις ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΦΥΣΟΥΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΦ στο μέλλον» ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!
Να συντονιστούμε όμως και να το κάνουμε ένας-ένας! Φοβούμαι γαρ, πως σε αντίθετη περίπτωση θα γίνουμε δύσπεπτοι στα παρεάκια!
 

Σχόλια

Εικόνα sada

protimw pasxali tsarouxa ton mono arseniko pou otan kanei erwta dn filaei apla dagkwnei kai mirizei..kai kapoies ipokofes krauges mougkritou pou akougontai san psithirismata ap tin poli tin k...a

Εικόνα DRAZA

Moυ αρέσουν τα αποσιωπητικά στην λέξη "καύλα" και η ατάκα "κάνει έρωτα".

Εικόνα Bane89

svet je mali brate, a sto se tice scenarija2 zelim da napisem komentar i da upotrebim jednu frazu koju sam cuo na grckoj tv
"Akaaakie ta makaronia na einai MIIIIIIIIIIIIIISKOOOOOOOOOO" Ta leme

Εικόνα Bane89

Poznajem "Heso" bre i takodje znam "Hesimo" ... ali ne zelim da kazem sta znace.Takodje morate da znate da sam posetio Siros,Larisu i Atinu.

Εικόνα DRAZA

Αυξάνεσθε και πληθύνεσεσθε(κι αν το κατάλαβες αυτό θα κάτσω να με χέσεις). Δεν πιστεέυω να είσαι "σύντροφος" του άλλου Γιουγκοσλάβος. Μην πας προκύψει και Τίτο μετά τον Στάλιν. Δε με λες και το άλλο... Google translate? Google translate?

Εικόνα Bane89

Mogu sve da razumem i procitam ali kada govorim i pisem pravim dosta gresaka.I kad sam video da se pojavljuje ime Draza smatram da mogu da komentarisem na mom jeziku.Kada se ova reklama pojavila na tv bio sam jako mali Ko je Staljin a ko Tito ? Zvezda Srbija nikad Jugoslavija!

Εικόνα cornucopia7

Ποιά από τις τρεις προτιμάτε ωρέ συντρόφια; Βιβή Τσιάμη, Ολύμπια Χοψονίδου ή Βασιλική Τσεκούρα;

Εικόνα DRAZA

"συντρόφια" vs "κοσμάκης" σημειώσατε ...1;;

Εικόνα cornucopia7

Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες, χαχα.. Για την Τσουρή δε μας είπες τίποτα, το σταματάει το άθλημα;

Εικόνα DRAZA

Όχι πολιτικά εδώ μέσα ρε παιδιά! Ξέρω θα μου πεις "για σεξουαλικά μπορούμε να μιλάμε; σάλτα και...". Εξ όσων άκουσα γέννησε η Τσουρή, οπότε προσωρινώς ...ε μα βλέπε και εσύ λίγο σταρ, διάβασε κανένα ταμπλόιντ, άκου λίγο Λαμπίρη. Εγώ που να τα ξέρω.
Α κι όταν λέω η Τσουρή εννοώ η Τσουρή. Όχι η "Τσουρή". Γιατί σε αυτή την περίπτωση θα το έπαιρνε το μύριο και την θέση στο Γκίνες και τραυματίας.

Εικόνα cornucopia7

Μπανάλ ιστορίες. Αφήνει το ζευγός στην αφάνεια ο Μαλέλης. Επικείται απεργία πείνας όξω από τη Motor Oil. Θα καταθέσω και στεφάνι. Δε θα περάσει ο Βαρδινογιαννισμός. Στήριξη Λαέ στο συναγωνιστή "Τσουρή", αφού τον ξεμέσιασε και η χιτλερική νεοναζί γυνή. Όσο για το εκατομμύριο, η ανάγκη για πάνες, baby toys και baby dolls (με συγχωρείτε) είναι ο υπέρ πάντων αγών. Κατάληψη στο ΣΕΦ και δήμευση της περιουσίας της Κ.Α.Ε. . Όξω η παγκοσμιοποίηση και ο Guinness. Στάλιν που σας χρειάζεται!

Εικόνα MPAF UP THE VOLUME

ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΦΙΛΤΑΤΕ ΝΤΡΑΖΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣ ΣΗΡΙΑΛ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕ Ο ΑΛΦΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΑΝ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ-ΛΑΙΛΑΠΕΣ(ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΠΟΙΗΤΑ ΦΑΝΦΑΡΑ) ΟΠΟΥ ΤΟ ΜASTERPIECE ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ "Ο ΣΚΟΤΑΔΟΨΥΧΟΣ" ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ...ΒΑΛΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ IQ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ....ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΦΕΤΖΗ ΦΟΙΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ(ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ) ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ IQ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΓΑΥΡΟΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ "ΦΤΩΧΟΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ" ΟΠΑΔΟΙ...ΤΟ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΘΟΤΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΟΜΩΣ Η ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ "ΚΟΚΚΙΝΩΝ" ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΗ ΦΟΙΒΟΥ ΝΑ ΣΟΔΟΜΙΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΟΥΛΑ ΠΕΠΟΝΑΚΗ(ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ)...ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΤΑ(ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΖΟΥΡΙΔΑ) ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΕΦΑΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΙΙ, ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑΑΑ,ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΗΛΙΑΑΑΑΑ...ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ...!!!

υ.γ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ...(ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙ)

Εικόνα DRAZA

...θα περιμένω

Εικόνα savvas gridlock

To ''τέταρτο σενάριο'' το άφησες για το Λιακόπουλο? Άσ'τα σενάρια ρε Ραφαηλίδη και μίλα αντρίκεια, α σε καταλαβαίνει ο γκοζμάκης...

Εικόνα DRAZA

Μαγκιόρικα κι αντρίκεια. Όπως έχω ξαναπεί η ιστορία(τρεις εν προκειμένω) έχει και ρούφεν και πίνεν και εγώ είμαι ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΡΟΦΗΜΑΤΑ! Ορίστε κοίτα εδώ να μαθαίνεις ρε, ωραίες ερωτήσεις ...ωραίες ερωτήσεις, ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, μάθε από τον άρχοντα τώρα! Όσον αφορά το τέταρτο σενάριο θα έλθει στην ώρα του. Προς το παρόν θα επιστρέψω σε μια έλλειψη για να γκρεμίσω την κάθε λέξη.

Εικόνα savvas gridlock

Να συντρίψω λέει ο Δάσκαλος...

Εικόνα DRAZA

άσε ρε τώρα που θα μας πεις εσύ...

Εικόνα ASTERIX

Δε μλες ρε σύγγαυρε Draza, βόηθα λίγο την κατάσταση γιατί κάνει και ζέστη. Όλα τα σενάρια είναι το ίδιο άθλημα ας πούμε;

Εικόνα DRAZA

Έλα τώρα κομπλιμέντα ψαρεύεις. Εξ όσων βλέπω περιττή είναι η βοήθειά μου. Ούτε από ζέστη καταλαβαίνουμε ούτε από τίποτα...

Εικόνα ASTERIX

Μάλλον δεν με εννόησες. Επειδή δεν έχω καταλάβει τίποτα, συμπεραίνω ότι αφορά ένα άθλημα το μπάσκετ, για το οποίο δεν ξέρω τι μου γίνεται. Γράψε και τίποτα για το ποδόμπαλο, που λέει και ο Μήτσαρας, να συμμετέχω και εγώ, όλο στην απέξω με έχετε. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Εικόνα DRAZA

Και για ποδόμπαλο και για ερασιτέχνη και τα πάντα όλα. Όρεξη να'χουμε. Κακώς όμως λες πως είσαι στην απέξω. Ίσα ίσα σου δίνω υλικό για να μυηθείς. Για σένα δουλεύω...

Εικόνα DRAZA

Κυκλώματα φίλε μου. Τι περιμένεις; Κι ύστερα παραπονιούνται γιατί δεν βγάζουν λεφτά...

Εικόνα jerry7

Ontws asxhmo na kovontai tetoia senaria opws ta 3 proanaferthenta kai na prokrinetai auto tou tsarouxa...

Εικόνα DRAZA

Είπαμε ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ...