KΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ



Είχαμε δει σε προηγούμενες αναρτήσεις τον πόλεμο του Ασλανίδη στο Γουλανδρή. Από τότε που ανέλαβε ο ΤΙΤΑΝΑΣ τα ηνία του Ολυμπιακού, τον Ιανουάριο του 1971 δηλαδή, ο ''αναμορφωτής του ελληνικού αθλητισμού'' λύσσαξε για να τον εκπαραθυρώσει. Του χαλούσε τη μανέστρα βλέπετε και τον σκοπό του. Ποιον σκοπό? Να κυριαρχεί η αγαπημένη του ομάδα, ο Παναθηναικός. Εδώ θα δούμε όλο το σκηνικό και την αντίδραση του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος για μία ακόμη φορά δεν λογάριασε τίποτε και κανέναν όταν είδε την αγαπημένη του ομάδα να είναι στο στόχαστρο της Πολιτείας.
 
1) Με το που αναλαμβάνει ο ΤΙΤΑΝΑΣ, σκάει ο Ασλανίδης και πετάει το μυθικό στη Γ.Σ. του Ολυμπιακού
 
 
Ήμουν εκεί, μαζί με όλο το συμβούλιο του αείμνηστου Ν. Γουλανδρή και τα τότε ολιγάριθμα μέλη του ΟΣΦΠ, όταν ο Ασλανίδης μας μάζεψε στη Λέσχη, στο Πασαλιμάνι, «για να γνωριστούμε». (Από την καλή και από την ανάποδη.) Ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας:
 
«Δυστυχώς για σας, έχετε ενώπιόν σας ένα Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, που τυγχάνει να είναι  οπαδός του Παναθηναικού. Οπαδός της εξέδρας!»
 
2) Το καλοκαίρι του 1971, το πρώτο που μπορεί ελεύθερα και ανεμπόδιστα να φτιάξει την ομάδα που θέλει -με επιφύλαξη αυτό το ''ανεμπόδιστα'', αφού πρόεδρος ήταν ένας κάποιος... Βαρδάνης- ο ΤΙΤΑΝΑΣ ξοδεύει ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ 7,25 εκ. δραχμές και φέρνει τους Υβ, Ρομέν, Περσίδη, Παπαδημητρίου και Βασιλόπουλο στον Ολυμπιακό.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 15-8-1972

 
Από την άλλη, το κρατικοδίαιτο συνοικιακό σωματείο Κολωνακίου-Αμπελοκήπων, αφού αρχικά ξεχρεώνει από τα βάρη προηγουμένων ετών με εντολή του Ασλάνα
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7-5-1971

 
ενισχύεται και εν όψει των καλοκαιρινών μεταγραφών για εκείνη την χρονιά με ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 4-12-1974

 
Με αυτά τα χρήματα, τα 5,5 εκ. δραχμές, αποκτά τον ομογενή και ΔΙΕΘΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ -το κρατάμε αυτό, για να γελάσουμε σε λίγο καιρό με την προπαγάνδα των λαγών περί Άλτσιμπαρ, Πολέτι, Βιέρα, Λοσάντα-, τον Κουβά, το Βακάλη, τον Οικονόμου, το Φιλιππουπολίτη, τον Τάσο Κωνσταντίνου από τη Λάρνακα και το Μιχάλη Νεοφύτου. Κρατικά λεφτά αβέρτα ο ένας, μόνος του και να τους έχει στη φάπα ο άλλος, ο ΤΙΤΑΝΑΣ. Λεπτομέρειες ενδεικτικές? Ποιος ήταν Γενικός Διευθυντής του ΟΠΑΠ την χρονική περίοδο που δώθηκε αυτή η κατάπτυστη και καθ'όλα παράνομη χορηγία στον κρατικοδίαιτο Παναθηναικό? Ο στρατηγός Βαρδάνης. Τι άλλο ήταν εκείνη την περίοδο ο Βαρδάνης? ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΑ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αυτός που φύτεψε στον Θρύλο ο Ασλανίδης, μεριμνούσε ή επέτρεπε να δωθούν παράνομα κρατικά λεφτά στον... Παναθηναικό. Μία ακόμη χαρακτηριστική λεπτομέρεια? Στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ, μέλος ήταν φυσικά και ο Ασλανίδης...
 
3) Παρά τα τεράστια για την εποχή κρατικά λεφτά στα ταμεία του κρατικοδίαιτου Παναθηναικού, ο Ασλάνας ήταν ανήσυχος. Η ομάδα της καρδιάς του ήταν σε περίοδο διοικητικής αστάθειας. Έβλεπε και τα πολλά, τα πάρα πολλά λεφτά που σκορπούσε από την τσέπη του ο ΤΙΤΑΝΑΣ στον Θρύλο, οπότε άρχισε να χάνει την ψυχραιμία του. Μέχρι τότε, όποτε τον ρωτούσαν, φρόντιζε να λέει πως ''δεν είμαι με καμία ομάδα, όλες είναι παιδιά μου''. Ε, η νευρικότητα με τα πεπραγμένα της εποχής, που αφαιρούσαν τον έλεγχο από τα χέρια του, τον οδήγησε να ομολογήσει τα οπαδικά του φρονήματα και δημόσια πια, στη Γ.Σ. των μελών του ΠΑΟ, όπως έχουμε ήδη δει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 2-9-1971

 
Δημόσια ομολογία λοιπόν πως ο Ασλάνας είναι βάζελος, από τον ίδιο, μπροστά σε βάζελους. Αυτό δεν ξεφεύγει από κάποιους παρατηρητικούς γαύρους, που κομψά βεβαίως και χωρίς να είναι πολύ δηκτικοί, για να μην βρεθούν σε καμιά Μακρόνησο, επισημαίνουν την κραυγαλέα έλλειψη ισονομίας που συνεπάγεται μια τέτοια δημόσια παραδοχή
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 14-9-1971

 
4) Εκείνη τη σεζόν, 1971-72, το κυνηγητό της διαιτησίας προς τον Ολυμπιακό δεν θα έχει κανένα προηγούμενο. Δεν είναι η ώρα να τα δούμε αυτά, απλώς το αναφέρουμε για να γίνει κατανοητή η συνέχεια της ιστορίας. Φτάσανε σε σημείο οι εντεταλμένοι του Ασλάνα και του Δέδε -ναι, του γνωστού Δέδε, που ήταν από τότε στην ΕΠΟ- να αναγκάσουν τον ΤΙΤΑΝΑ να αποχωρήσει από το Καραισκάκη την ώρα του αγώνα με την Παναχαική, επειδή ένας αστείος διαιτητάκος με το όνομα Φαμέλης δεν έδωσε δύο πέναλτυ στον Ολυμπιακό. Ξαναλέμε, ΜΕΣΑ στο Καραισκάκη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7-2-1972

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 8-2-1972

 
Οι ιαχές των γαύρων και οι φωνές τους εκείνη την ημέρα, για την πρωτοφανή αδικία, έσκισαν κυριολεκτικά τον ουρανό του Φαλήρου και ανάγκασαν ακόμη και το Σιδέρη, που βετεράνος πια είχε γυρίσει από το Βέλγιο, να υποκλιθεί για μία ακόμη φορά στο μεγαλείο του ερυθρόλευκου κόσμου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 8-2-1972


 
 
Κι εδώ είχαμε τις πρώτες αντιδράσεις και αποδοκιμασίες του Ασλάνα, αλλά σε πολύ μικρή έκταση.
 
 
5) Οι διαιτητικές σφαγές θα αναλυθούν σε ξεχωριστή ενότητα, όταν θα αρχίσουμε τον απολογισμό της χούντας, πηγαίνοντας βήμα βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, κάθε χρονιά. Ο Ασλάνας δεν περιορίστηκε όμως στη διαιτησία που ήλεγχε μέσω του Δέδε. Δεν του αρκούσε η αποτυχημένη προσπάθεια να αλλάξει τα χρώματα της ομάδας του Ολυμπιακού -θα το δούμε και αυτό στο μέλλον, σε ξεχωριστή ανάρτηση-, αφού τα κόκκινα τον πείραζαν. Άρχισε να κυνηγάει και τον κόσμο του Ολυμπιακού. Όχι γενικά κι αφηρημένα. Τον οργανωμένο κόσμο του Ολυμπιακού. Έτσι, εκείνη την χρονιά ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΤΤΙΛΙΟ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-4-1972


 
 
 
 
Ο κόσμος είναι πια στα όριά του, τα συνθήματα εναντίον του Ασλάνα αρχίζουν να γενικεύονται στο Καραισκάκη, όπως βλέπουμε, αλλά η παλλαική έκρηξη θα καθυστερήσει λίγο ακόμη.
 
6) Ενώ τελειώνει η σεζόν και το ''θεάρεστο'' έργο του να αναδείξει ο Ασλάνας πρωταθλήτρια την κρατικοδίαιτη ομάδα της καρδιάς του έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία, για αυτόν, ο ΤΙΤΑΝΑΣ αποφασίζει να επαναφέρει στην ομάδα ως προπονητή το Λάκη τον Πετρόπουλο. Ήταν αυτός προπονητής όταν ο ΤΙΤΑΝΑΣ εμφανίστηκε στον Ολυμπιακό από το πουθενά και τον είχαν εντυπωσιάσει η μεθοδικότητα και η εργασιομανία του, απλώς δεν κατάφερε να τον κρατήσει, αφού δούλευε ταυτόχρονα στην Εθνική Ελλάδος τότε και με την επέμβαση του Ασλάνα επέλεξε να μην συνεχίσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 1971. Τώρα όμως, το καλοκαίρι του 1972, ο Πετρόπουλος, μετά από ένα πέρασμα από τον Ηρακλή, την άλλη ομάδα της καρδιάς του Ασλάνα, ήταν ελεύθερος. Έτσι, ο Γουλανδρής με συνοπτικές διαδικασίες συμφωνεί μαζί του. Κι ενώ όλα δείχνουν πως η ανακοίνωση μένει για να επισημοποιηθεί η συνεργασία Πετρόπουλου-Ολυμπιακού εκ νέου, πετάγεται σαν την τσαπού ο Ασλάνας και ''εκφράζει τις αντιρρήσεις του''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 9-6-1972


 
 
 
Η Αθλητική Ηχώ, το gazzetta της εποχής, έχει άλλη εξήγηση για την παραίτηση του Γουλανδρή.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1972


 
 
Δεν λέμε πως το μέλος του ΠΑΟ Πετρόπουλος ήταν αποδεκτός από όλους τους γαύρους. Προφανώς και δεν ήταν. Εξ άλλου, δεν υπήρξε ποτέ προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού αποδεκτός από όλους τους φιλάθλους του. Ήταν όμως αυτή η μεμονωμένη αντίδραση λίγων Ολυμπιακών αιτία να τα βροντήξει ο ΤΙΤΑΝΑΣ? Κανονικά εδώ θα έπρεπε να πούμε πως ''αυτά δεν τα τρώνε ούτε μωρά παιδιά'', αλλά έχουμε να κάνουμε με επιδοτούμενους χαρτζιλικωμένους προπαγανδιστές βάζελους, οπότε θα το ξεκαθαρίσουμε ΚΑΙ αυτό. Ας δούμε τι δήλωσε ο τότε αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 11-6-1972

 
Ο ΤΙΤΑΝΑΣ άλλο μέσο πίεσης δεν είχε. Όταν έβλεπε πως ο παρεμβατισμός του βαζελοκαθεστώτος δεν τον άφηνε να κάνει ό,τι ήθελε αυτός, με τα εκατομμύρια που σκορπούσε, απειλούσε με παραίτηση, μπας και εκβιάσει καταστάσεις και μαζευτούνε οι βάζελοι. Ο Ασλάνας, βλέποντας πως το παρατράβηξε και πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ξεσπάσει με άγριο τρόπο, αν ο Γουλανδρής φύγει, μαζεύεται σαν την πουτάνα αμέσως και ο Πετρόπουλος καταλήγει στον Θρύλο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-6-1972

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 13-6-1972

 
7) Ο κόσμος του Ολυμπιακού, μετά από όλα αυτά, είναι σε αναβρασμό. Μεμονωμένες ομάδες, αποτελούμενες από αριστερούς κυρίως, σε κάθε παιχνίδι αρχίζουν τα συνθήματα εις βάρος του ''αναμορφωτή'' Ασλάνα και της βαζελοχούντας. Όλα δείχνουν πως χρειάζεται μία αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα και η αγανάκτηση να γενικευτεί σε όλη τη μάζα των οπαδών του Θρύλου. Αυτή η σπίθα ήρθε από το μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει μετά από χρόνια μια ομάδα που διεκδικεί στα ίσια τον τίτλο, με το Φαίδωνα Ματθαίου στον πάγκο και τον ΤΙΤΑΝΑ να σκορπάει εκατομμύρια και σε αυτό το τμήμα. Τρώει ανελέητο κυνηγητό από τους διαιτητές, κυνηγητό ικανό να δώσει υλικό για πολλές αναρτήσεις, για τις οποίες και επιφυλασσόμεθα, αλλά παρ'όλα αυτά μέχρι το τέλος μένει ισόβαθμος ο Θρύλος με τον Παναθηναικό. Ο Ασλάνας πάει να σκάσει. Ψάχνει κι εδώ αφορμές, στα τελειώματα, να βάλει εμπόδια στον Θρύλο. Έτσι, αφού αρχικά κάνει άνω-κάτω για πολλοστή φορά τη διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού, με την έδρα και την ημέρα διεξαγωγής του καθοριστικού ντέρμπυ με το βάζελο
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 17-6-1972

 
έρχεται πια η ώρα να τα ακούσει για τα καλά. Στο πολύ κρίσιμο για την τελική κατάταξη των ομάδων ντέρμπυ του Ολυμπιακού με τη ΧΑΝΘ, ο κόσμος του Ολυμπιακού εκρήγνυται, με αφορμή μια προκλητική διαιτησία μέσα στην έδρα του απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Το ''κρα κρα κρα Ασλανίδη πουσταρά'' σκίζει πραγματικά τον ουρανό της Γλυφάδας, έδρας του Ολυμπιακού και αναγκάζει τον ''αναμορφωτή'', που ήταν παρών στο παιχνίδι, να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να την κάνει άρον άρον λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 3-7-1972


 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 3-7-1972


 
 
 
 
Δεν φαίνεται κάτι, ε? Έλα όμως που την επομένη η διοίκηση του Ολυμπιακού έβγαλε την ιστορική ανακοίνωση καταδίκης των όσων έγιναν εκεί.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 4-7-1972

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 4-7-1972

 
ΠΡΩ-ΤΟ-ΦΑ-ΝΗ πράγματα, μέσα στη χούντα, που μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν σε θέση να κάνει. Μία ακόμη μαζική αντιχουντική εκδήλωση των γαύρων λάμβανε χώρα και ανάγκαζε ΣΤΟ 10ο ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ και όχι σε χρονική στιγμή που δεν υπήρχε αγωνιστική δράση, τον ''αναμορφωτή'' να φύγει για να μην ακούει. Τι να μην ακούει? 
 
ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΠΟΥ-ΣΤΑ-ΡΑ
 
Πρώτη φορά βρίζω νεκρό, μάγκες, αλλά πρέπει. Ασλανίδη ΠΟΥ-ΣΤΑ-ΡΑ.
 
Χολωμένος ο Ασλάνας, βλέποντας πως δεν έχει πια ερείσματα στον κόσμο του Ολυμπιακού, αφού οι Μπουζακοβαρδάνηδες και οι Βαρδανοσκυλίτσηδες που φύτευε κατά καιρούς είχανε δώσει τη θέση τους στον ΤΙΤΑΝΑ, που δεν μπορούσε να κουμαντάρει, έχασε ολότελα την ψυχραιμία του και έκανε το μοιραίο λάθος. Απλώθηκε πέρα από εκεί που έφτανε το πάπλωμα του. Τα έβαλε με την κυρα-Δέσποινα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 31-7-1975

 
Σε λίγες μέρες, η κυρα-Δέσποινα κοίταξε καλύτερα το πλεκτό της και ο ''αναμορφωτής''... αναβαθμίστηκε. Πήγε ''υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ'', δίχως αρμοδιότητες δηλαδή και μακριά από το φιλέτο της θέσης του ΓΓΑ, με τα αμύθητα ποσά που περνούσαν από τα χέρια του.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 1-8-1972

 
Έτσι, προσωρινά ησυχάσαμε όλοι μας, κάπως, από το σούργελο αυτό. Στην πράξη βέβαια και όπως αποδείχτηκε από την εξέλιξη των πραγμάτων μέσα στον χρόνο, μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά αυτά θα τα δούμε εν καιρώ.
 
ΥΓ.1  Στην ανακοίνωση που έβγαλε ο Γουλανδρής, καταδικάζει τις ύβρεις στο πρόσωπο του Ασλάνα και μιλάει για την στήριξη που παρείχε ο ''αναμορφωτής'' ώστε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός γήπεδο και εγκαταστάσεις. Το αν και πόσο βοήθησε ο Ασλάνας προς αυτήν την κατεύθυνση τον Ολυμπιακό, όπως κοκορεύονται οι λαγοί, θα το δούμε αναλυτικότατα σε λίγο καιρό. Επειδή όμως ίσως δημιουργηθούν εντυπώσεις σε επιδοτούμενα ζελεδοειδή, να πούμε πως ο ΤΙΤΑΝΑΣ τον κόσμο του Ολυμπιακού προστάτευε με την παραπάνω ανακοίνωση. Μεταξύ των όσων έβριζαν τον Ασλάνα, ήταν και ο Αττίλιο, που μόλις είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση, όπως βλέπουμε στο απόσπασμα της κριτικής του ΦΩΤΟΣ για το παιχνίδι. Ικανά έχω τα ζελεδοειδή να προπαγανδίσουν ΚΑΙ με αυτά τα στοιχεία και να προσπαθήσουν να τα γυρίσουν τούμπα, στη λογική ''κοίτα, μέχρι και ο Γουλανδρής ομολογεί πως ο Ασλάνας τους έδινε λεφτά για να κτίσουν γήπεδο''. Θα πέσει μεγάλο ξεβράκωμα όταν ανοίξουμε το φάκελο Ρέντη και το τι ακριβώς έγινε επί χούντας βαζελάκια.
 
Υ.Γ.2  Το θέμα ΔΕΝ είναι πολιτικό. Μπαίνει απλώς και μόνο για να φανεί για μία ακόμη φορά πως ο κόσμος του Ολυμπιακού, όταν του θίξουν την ομάδα του, δεν καταλαβαίνει τίποτε και κανέναν. Όποιος κι αν το κάνει, όποια θέση κι αν έχει και όση εξουσία κι αν έχει στα χέρια του, τα ακούει και υποχωρεί ηττημένος. Με τον κόσμο του Ολυμπιακού ΚΑΝΕΙΣ δεν τα έβαλε και κέρδισε. Ούτε καν η χούντα και ο Ασλάνας. Κι όσο γελάμε με κάτι καθυστερημένα ζελεδοειδή που αρχίζουν τα ''ναι, λες και όλοι οι γαύροι ήσασταν αντιστασιακοί'', άλλο τόσο στενοχωριόμαστε όταν και όποτε προσπαθεί κάποιος να δώσει πολιτικές προεκτάσεις σε ενέργειες του κόσμου του Θρύλου. Ο κόσμος του Θρύλου είναι πέρα και πάνω από ΟΛΕΣ τις ιδεολογίες. Αν πιστεύει κανείς πως το ''κρα κρα κρα'' το φώναζαν μόνο αριστεροί, ας αλλάξει πλευρό. Η μία και μόνη, αδιαπραγμάτευτη αλήθεια, είναι η εξής.
 
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ
 
ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ
 
Εμείς οι γαύροι μια ζωή μόνοι μας, με τα δικά μας φρύδια και οι άλλοι με τις άκρες στους εκάστοτε ισχυρούς.
 
Υ.Γ.3  Θα επανέθουμε εδώ, καθώς οι εκρήξεις κατά της χούντας δεν εξαντλήθηκαν σε μία και μοναδική περίπτωση...
 
Υ.Γ.4  Ούτε τώρα ζεσταθήκαμε. Έχουμε ακόμη πολύ πράγμα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ. Αν πάλι εσείς ζεσταίνεστε, μαθαίνω πως εκτάκτως το ΑΣΛΑΝΙΔΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ίσως επαναλειτουργήσει από Σεπτέμβριο. Σεπτέμβριο, τι να κάνουμε? Μήπως και τότε δεν θα έχει ζέστη? Εγώ το ξεκαθαρίζω. Όταν ανοίξει αυτό το θρυλικό κολυμβητήριο, θα εγγραφώ. Το συναίσθημα του να ρίχνω βουτιές στο κολυμβητήριο που έκτισε για την αγαπημένη του ομάδα ο Ασλάνας, δεν νομίζω πως μπορεί να αντικατασταθεί με κάτι άλλο...

Σχόλια

Εικόνα Mkarvelas

Μπραβο μαγκες! Καταπληκτικη δουλεια...Ενα μεγαλο ευχαριστω που κανετε το κοπο και φτιαχνετε τα αρθρα για μαθαινουμε τις πουστιες και την προπαγανδα των αλλοθρησκων

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες φίλε.

Εικόνα μαουνιέρης

Υπέροχο. Το "Κρα - κρά - κρα - Ασλανίδη πουσταρά" το είχε αναμεταδώσει και η Ντώυτσε Βέλλε (χωρίς να το λέει ακριβώς έτσι). Θυμάμαι ότι είχε πει πως ακούστηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού "αντιχουντικά συνθήματα σε αγώνα καλαθοσφαιρίσεως".

Εικόνα vagio

Ξεβρακωσε τους κι άλλο αληταρα μου!
Σε ευχαριστω προσωπικά για το υλικό που παραθέτεις. Τα σωζω όλα, για να μαθαίνουν (και όχι να θυμουνται) παλιοι, νέοι και νεότεροι.

Εικόνα Mhtsaras

Γουστάρω !
Αζλανίδειο κολυμπητήριο !Μέσα είμαι λέμε !
Παλιός κολυμπητής !Η λεγόμενη και ''αθρώπινη σφαίρα'' !Είχα μόνο ένα μικρό προβλεματάκι μικρός ρε γαμώτο....κατούραγα τις πισίνες...Λέτε ρε να με αφήκουνε να κατουρήσω και μέσα στον ιερό δάφτο τόπο που έφκιασε ο Αζλανίδης ;Σσσσσςςςς......Ιερόσκυλε....