ΨΗΛΟΣ ΣΙΣΕ



Οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, σίγουρα δεν έχουν προκύψει από παρθενογένεση. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν. Όλοι, όταν ήταν μικροί, κάποια ομάδα υποστήριζαν. Με βάση την στατιστική λοιπόν, κάποιοι εξ αυτών θα είναι Ολυμπιακοί, κάποιοι Παναθηναικοί κ.ο.κ.. Ορισμένοι εξ αυτών, οι πιο ικανοί, αυτοί με τις περισσότερες άκρες ή και οι πιο καπάτσοι, αν το θέλετε, φτάνουν σε υψηλές θέσεις διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσω των θεσμικών του οργάνων. Ως εδώ, όλα καλά και δεν τρέχει κάτι αν ο χ,ψ πρόεδρος της ΕΠΟ ή της Superleague είναι ας πούμε Παναθηναικός. Κάτι θα είναι, με έναν Σύλλογο θα είναι δεμένος και κατά πάσα πιθανότητα θα υποστηρίζει μία από τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Το θέμα είναι πως τη σήμερον ημέρα ο ηγέτης του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι βαμμένος βάζελος, σε σημείο πρόκλησης. Έχουμε ήδη δει το πόσες φορές έκανε σκόντο φέτος προς την αγαπημένη του ομάδα, ώστε να αδειοδοτηθεί ή να παίζει σε ΔΗΜΟΣΙΟ γήπεδο ΤΖΑΜΠΑ και σιγά σιγά, θα πάμε και προς τα πίσω, στα προηγούμενα χρόνια που είχε την προεδρία της ΕΠΟ και στο πώς την διαχειρίστηκε. Πριν φτάσουμε όμως εκεί, ας μαζέψουμε λίγο κάποιες εκδηλώσεις των οπαδικών του πιστεύω, δημόσιες ή εκπεφρασμένες από άλλους για αυτόν.
 
1) Το βιογραφικό του είναι αυτό
 
 

 
Ο κύριος Πιλάβιος, λοιπόν, το χρονικό διάστημα 2000-2004 εργαζόταν για την ΠΑΕ Παναθηναικός, ενώ όπως βλέπουμε στο παρακάτω...εμπλουτισμένο βιογραφικό του

 
είναι και μέλος του ΑΟ Παναθηναικός από το 1998. 
 
2) Με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του στην ΠΑΕ ΠΑΟ το 2000, έδωσε μια συνέντευξη στην Αθλητική Ηχώ, όπου ουσιαστικά παρουσιαζόταν στον κόσμο του Παναθηναικού που δεν τον ήξερε ως τότε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 30-8-2000

 
 

 
Δεν μπορούμε να πούμε πως δηλώνει κάτι ιδιαίτερα επιλήψιμο όσον αφορά τα οπαδικά του φρονήματα, απλώς μαθαίνουμε πως από μικρός ήταν Παναθηναικός, ενώ ο πατέρας και ο αδερφός του ήταν Ολυμπιακοί. Γεννημένος στον Πειραιά ο πατέρας του, αλλά ο Σοφοκλής γαλουχήθηκε με τη γενιά του Γουέμπλευ. Επίσης, νιώθει μεγάλο βάρος, αλλά και μεγάλη χαρά που εκπροσωπεί τον Παναθηναικό.
 
3) Επί των ημερών του στην ΠΑΕ ΠΑΟ, η αγαπημένη του ομάδα πήρε μόνο ένα νταμπλ, την τελευταία μάλιστα χρονιά του, το 2004. Ποια ήταν η αντίδραση του Πιλάβιου τότε?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 24-5-2004


 
Πήρε ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα και βγήκανε όλα τα στελέχη του στον Πετρέλη και στην Πέγκυ να το γιορτάσουνε. Ο Πιλάβιος πήρε το μικρόφωνο και τραγουδούσε το 
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ
 
Φυσιολογικά πράγματα για έναν που δεν τον λες και ''άρρωστο βάζελο''...
 
4) Τελειώνει η θητεία του στην ΠΑΕ ΠΑΟ και σιγά σιγά προσπαθεί να κτίσει ένα προφίλ ''αμερόληπτου'' παράγοντα, που έχει φύγει από την σφαίρα επιρροής του ΠΑΟ, ώστε να προωθηθεί στα ανώτερα κλιμάκια των διοικητικών θεσμών του ποδοσφαίρου, σε εγχώριο ή/και σε διεθνές επίπεδο. Πώς το προσπαθεί αυτό το πράγμα ακριβώς?
 
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ FINAL 4 EUROLEAGUE BASKET ΟΑΚΑ ΠΑΟ-ΤΑΟΥ ΚΕΡΑΜΙΚΑ 3-5-2007
 
5) Τα φέρνει έτσι η ζωή -τα προβλήματα με τον Κόκκαλη δηλαδή στον Ολυμπιακό- και ο Σοφοκλής αναλαμβάνει πρόεδρος της ΕΠΟ. Επί των ημερών του ξεσπά το σκάνδαλο με τις κασέτες και τα στημένα. Δεν θα εξετάσουμε σε αυτό το χρονικό σημείο το ρόλο του, γιατί αυτό θα είναι θέμα που θα δούμε στο μέλλον. Απλώς θα αναφερθούμε σε κάτι ξεκάθαρο, εκεί που μνημονεύτηκε το όνομά του με σαφή και προκλητικό τρόπο.
 
Ψωμιάδης: Και με τον ψηλό Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα…
Πατέρας: Βρε θα του το πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα…
Ψωμιάδης: Βάλε το… να…
Πατέρας: Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.
Ψωμιάδης: Τι να τον φοβίσω ρε μ… απλώς εσύ θα του πεις πρόσεχε…
Πατέρας: Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.
Ψωμιάδης: …επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μη γίνει καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ… πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια».
 
Μιλάει ο Πατέρας με τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης αποκαλεί στον ''καπετάνιο των ονείρων'' όλων των επιδοτούμενων-χαρτζιλικωμένων του τριορόφου το Σοφοκλή Πιλάβιο ''ψηλό Σισέ'' και ο Πατέρας το δέχεται απολύτως. Πολύ απλά, έτσι τον λέγανε οι υπόλοιποι παράγοντες. Αυτό το παρατσούκλι χρησιμοποιούσαν, απλώς άλλο να το λέμε εμείς και άλλο να το δέχεται ο Πατέρας, ο ''πρόεδρος των τίτλων'' της μπουγάδας.
 
Μετά από τα παραπάνω, που αποτελούν μια μικρή εισαγωγή στο τι εστί Σοφοκλής Πιλάβιος, αφού τα πεπραγμένα επί των ημερών του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μας απασχολήσουν εκτενώς στο μέλλον, θα απευθύνουμε μια σειρά ερωτημάτων, αρχικά προς τους οπαδούς του ΕΑΜ -Ενιαίο Αντιολυμπιακό Μέτωπο κατά το Δάσκαλο Κωνσταντίνο Μπαρμπή-.
 
1) Τι θα λέγατε άραγε αν ο χ,ψ πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν πρώην επίσημο μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού? Να θυμίσω το πόσο άσχημα σχολιαζόταν επί χρόνια εκ μέρους σας το ότι ο Γκαγκάτσης υπήρξε νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός παλιότερα, επί Κόκκαλη -ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ-, τις ημέρες που αυτός ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ?
 
2) Τι θα λέγατε αν υπήρχε συνέντευξη σε παρελθοντικό χρόνο σε μέσο προσκείμενο του Ολυμπιακού ενός σημερινού προέδρου της ΕΠΟ, όπου δήλωνε πως ''μεγάλωσα με την υπερομάδα του Γουλανδρή και με τους τίτλους της ομάδας του Νταιφά, στα πρώτα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου'', ενώ ταυτόχρονα δήλωνε χαρούμενος που εκπροσωπεί την ομάδα που αγαπάει από μικρό παιδί?
 
3) Τι θα λέγατε αν ο χ,ψ σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ στο παρελθόν τραγουδούσε δια μικροφώνου σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης που γιόρταζε η ομάδα του Θρύλου έναν τίτλο οπαδικά συνθήματα του Ολυμπιακού, κάτι επιβεβαιωμένο από μέσο δημοσιογραφικό που πρόσκειται στον Ολυμπιακό?
 
4) Τι θα λέγατε αν ο χ,ψ σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ, 2 χρόνια πριν αναλάβει το πόστο του είχε συλληφθεί από την κάμερα να αντιδρά ψυχωμένα και νευρικά σε μια διαιτητική απόφαση ενός εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για το μπάσκετ, όπως κάνανε μαζί του εκείνη την ώρα όλοι οι Ολυμπιακοί εντός και ίσως εκτός γηπέδου?
 
5) Τι θα λέγατε αν ο χ,ψ σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ είχε το παρατσούκλι ''ψηλός Μιραλάς'' μεταξύ άλλων παραγόντων ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρατσούκλι με το οποίο δεν διαφωνούσαν ως προς την χρήση του ακόμη και πολύ αγαπητοί στον κόσμο του Ολυμπιακού παράγοντες?
 
Δεν θα κάνουμε εμείς εδώ την τρίχα τριχιά, ώστε να πούμε το ''ορίστε, ο βάζελος ο Πιλάβιος ο ξεδιάντροπος που διοικεί και το ελληνικό ποδόσφαιρο''.΄Ξαναγράφουμε πως κανένας δεν προέρχεται από παρθενογένεση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λογικό είναι κάποιος να είναι Παναθηναικός και ταυτόχρονα μέλος της ΕΠΟ. Λογικό είναι να πανηγυρίζει ένα μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ για το νταμπλ. Τι δεν είναι λογικό? Τα πανηλίθια ζελεδοειδή και όλοι οι υπόλοιποι ''έντιμοι'' να κάνουν κοκοκό σε αυτά, επειδή δεν αφορούν τον Ολυμπιακό, ενώ αν τον αφορούσαν και τα πράγματα ήταν ανάποδα θα είχαν οργιάσει ''για τα πέτσινα του γαύρου''. Πάνω από όλα τι δεν είναι λογικό? Να παρουσιάζεται από αυτούς ο Πιλάβιος του ''ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ'' ως πιόνι του Μαρινάκη και ''υπηρέτης ερυθρόλευκων συμφερόντων''.
 
Περίπου 20 μέλη του συνδέσμου μπήκαν στην εκδήλωση που γινόταν στο «Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο» κρατώντας στα χέρια ένα πανό που έγραφε: "Σοφοκλή ψάξου, μήπως να αναβάλουμε και το ντέρμπι;"
 
Λέτε να είμαστε ουρανοκατέβατοι? Δεν πάμε να αποδείξουμε πως ''οι οπαδοί των άλλων ομάδων είναι κωλοτούμπες και πρώτα αντιολυμπιακοί και μετά υποστηρίζουν την ομάδα τους, ενώ πάνε να βγάλουνε συνεχώς τον Ολυμπιακό ευνοούμενο από το πουθενά και καταπίνουν αμάσητα τα σκάνδαλα όλων των άλλων''. Αυτά, είναι γνωστά. Ούτε φυσικά οι Ολυμπιακοί είναι συνεπείς σε όλα τα πιστεύω τους και αντικειμενικοί οπαδοί. Απλώς τα παραπάνω ερωτήματα έρχονται να επιβεβαιώσουν για μία ακόμη φορά του λόγου το αληθές, αλλά να απευθυνθούν και σε κάποιους ''έντιμους και αντικειμενικούς'' δημοσιογράφους, με μεγάλη απήχηση στους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Μπορούμε λοιπόν να ρωτήσουμε τα παραπάνω
 
α) Στον κύριο ''Ντερπετόπουλο, τον υπάλληλο του Πατέρα'', όπως έλεγε ο Μπέος, αυτόν τον ''κορυφαίο αναλυτή του ποδοσφαίρου'' και μέγα τιποτολόγο, ο οποίος παλιότερα, επί Τζίγκερ, συμμετείχε σε ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ -τότε ήταν καλός ο ''Γιαννάκης'', όπως τον λέει τώρα- και από την εποχή που ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ δεν του ανέθεσε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως παρακαλούσε τότε, έγινε ''πρώτα ηθικός και μετά όλα τα άλλα'', αλλά και σημαιοφόρος της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου από την ''κόκκινη λαίλαπα του Γκαγκάτση''. Αυτός είναι ''άρρωστος γαύρος'', οπως μας λένε οι φίλοι μας οι λαγοί.
 
β) Στον κύριο ''δέκα δίσκοι και ουίσκυ'', αυτόν τον κατά δήλωσή του ''ουρανοκατέβατο στο χώρο του ποδοσφαίρου'', αλλά κατά τα άλλα μέγα μύστη της μπάλας, ο οποίος ''μάχεται τον οπαδισμό και το φανατισμό των χουλιγκάνων'', παλιότερα όμως, όταν έμενε σε καταπράσινη περιοχή του λεκανοπεδίου -μία από τις 2-3 που έχουν απομείνει και δεν έχουν γεμίσει με γαυράκια- έγραφε ανώνυμα στο περιοδικό των MAD BOYS aka Τρελά Αγόρια, το οποίο ήταν ένα έντυπο που, όπως όλοι ξέρουμε, κινούνταν προς την κατεύθυνση της εξομάλυνσης όλων των οπαδικών διαφορών και των παραλόγων αντιπαλοτήτων στα ελληνικά γήπεδα. Επίσης, παρείτσα με το αποπάνω κολλητάρι του, συμμετείχε και αυτός επί Τζίγκερ σε ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟ. Αυτός ο κύριος, είναι ''Πειραιώτης γαύρος'', όπως μας λένε τα έντιμα ζελεδοειδή πια, τώρα που δεν έχουν τις παλιές σχέσεις με δαύτον.
 
γ) Στον κύριο ''αποδυτηριάκια'', ο οποίος προσπαθεί να μας πείσει εδώ και δύο χρόνια πως ο Μαρινάκης κυνηγάει, ακόμη και δέρνει όλο τον κόσμο, επειδή είναι ψυχοπαθής και όλοι κάθονται σούζα μπροστά του, με αποτέλεσμα ο Σοφοκλής να χορεύει στο ρυθμό του. Είναι τόσο μεγάλος λάτρης της αξιοκρατίας ο κύριος αυτός, που δεν βοήθησε καθόλου τον γιο του να προωθηθεί στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Τον έστειλε στα κάτεργα του ρεπορτάζ, να γράφει νέα πειραικού ποδοσφαίρου, χάντμπολ και κολύμβηση, πριν ανέλθει αυτός με την αξία του και την ικανότητά του, ώστε να αναλάβει νυκτερινή ζώνη σε ραδιοφωνικούς σταθμούς μεγάλης ακροαματικότητας, παλιότερα και στο κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο. Είναι ο κύριος ''πουλάω 30 χρόνια σότο και κτίζω καριέρα με τους καφενόβιους που με διαβάζουν''. Ναι, και αυτός ''είναι παλιός γαύρος Πετραλωνίτης'', όπως μας λένε κάποιοι έντιμοι βάζελοι ''γνώστες''. 
 
δ) Στον κύριο Γεωργίου, στον κύριο Καραγιαννίδη και σε όλα τα στελέχη του παλιού καλού ''Φιλάθλου'', της μεγαλύτερης αντιολυμπιακής φυλλάδας στην ιστορία του ελληνικού Τύπου. Περιττό να προστεθεί τίποτε εδώ.
 
ε) Στον κύριο Χελάκη και σε όλο το συγκρότημα-αποχωρητήριο της οδού Δαβάκη στην Καλλιθέα, στο οποίο μέτοχος με ποσοστό 33% είναι ο κύριος Αλαφούζος και τώρα στο Γιούρο οι μεταδόσεις των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος γίνονταν από κοινού στους δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς, SPORT FM και ΣΚΑΙ. Ναι, αυτό είναι ''συγκρότημα κόκκινης προπαγάνδας, γεμάτο με γαύρους μέσα'', όπως μας λένε οι αντιολυμπιακοί βάζελοι ''γνώστες''. Εκεί είναι και ο αντικειμενικός Καραλής...
 
στ) Στην εφημερίδα GOAL και σε όλα τα στελέχη της, όπου διευθυντής είναι ο κύριος Βέργης, πρώην υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ και ο κύριος Μπραουδάκης, ο γνωστός Βαγγέλης Μπραουδάκης του ''Όποιος Αντέξει'' και των καταθέσεων σε δίκες εναντίον της ''κόκκινης παράγκας''. Αυτοί οι δύο είναι ''εχθροί του Παναθηναικού'', όπως μας λένε τα έντιμα ζελεδοειδή, επειδή δεν χορεύουν κατά το ρυθμό του Φορέα της φάπας, αλλά απλώς είναι αντιολυμπιακοί με μυθικά πρωτοσέλιδα για το ''Βαγγέλη ψάξου'' -ποιος να'ναι άραγε ο Βαγγέλης? Θα μάθουμε ποτέ δημοσίως ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ?- και τους ''Ντάλτον'' Καλόπουλους και Τρύφωνες. Ο κύριος Μπραουδάκης, που έχασε τη δουλειά του στη NOVA εξαιτίας του Φορέα της φάπας και των προσβάσεων που είχε αυτός τότε στο συνδρομητικό, μέσω Μπέκιου-Βγενόπουλου-Πατέρα, επειδή τόλμησε να πει πως ο Χαβίτο δεν ανέτρεψε το Βύντρα στο θρυλικό πέναλτυ Δαλούκα στο Χαριλάου, ο ''μόνος αχρωμάτιστος και αμερόληπτος-όχι αντικειμενικός- δημοσιογράφος'', συνεχίζει απτόητος το έργο της ενημέρωσης των αναγνωστών-ακροατών του, ομιλώντας για ''παρεμβατισμό μεγαλοπαραγόντων'' στην υπόθεση της ΠΑΝΗΛΙΘΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣ τιμωρίας Μιραλάς πέρυσι και υψώνοντας το λάβαρο της επανάστασης εναντίον του ''κακού'' Βαγγέλη, που ήρθε και κατέστρεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, βάζοντας καμιά 70αριά εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη του σε ομάδα και γήπεδο του Ολυμπιακού. Παρ'όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε από τους επιδοτούμενους και τον τιτάνα μεταφραστή ''ζουν ανάμεσά μας'' Γιώργο Ανδρέου, είναι ''υπάλληλος του Ολυμπιακού και κόκκινος προπαγανδιστής''.
 
ζ) Στο ιστορικό και θρυλικό, ήδη πια, συγκρότημα Οντόνι, που μάχεται το Μαρινάκη και επί χρόνια είχε πρωτοπαλλήκαρο το Nik Nik Nik Lara, αυτόν το δυναμικότατο πρώην δημοσιογράφο του Sportime, όπου και το έπαιζε ''αντικειμενικός'' εγκωμιάζοντας παίκτες του Ολυμπιακού, πριν γίνει ''συνδεσμίτης της θύρας 13''. Μιλάμε για απηνείς διώκτες κάθε παρανομίας, ακριβώς όπως και το αφεντικό τους είναι ο ορισμός του νομοταγούς πολίτη. Αποδίδει όλους τους φόρους του στο κράτος μέχρι τελευταίου σεντ και πληρώνει στην ώρα του πάντοτε τους υπαλλήλους του. Είναι το συγκρότημα που παλιότερα εμπιστεύονταν όλοι οι χαρτζιλικωμένοι συνδεσμίτες του τριορόφου, αλλά μετά έγινε...γαυρέτα και karaiskakis.gr αντί για leoforos.gr. 
 
Όλοι οι παραπάνω, τι θα απαντούσανε λέτε άραγε, εσείς οι Ολυμπιακοί που διαβάζετε, στα ερωτήματα τα σχετιζόμενα με τον Πιλάβιο που θέσαμε? Αναλογιστείτε τι λέμε, βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει, μπας και καταλάβετε σε τι τριπάκι είστε όσοι γαύροι θεωρείτε πως ''είμαι αντικειμενικός φίλε, δεν έχω τσίμπλες στα μάτια, έχω πετάξει τα κόκκινα γυαλιά. Δεν είναι εχθροί του Ολυμπιακού όποιοι κάνουν κριτική, μην είμαστε απόλυτοι''. Για εμάς, όπως έχει πει και ένας μέγας γαύρος
 
ΟΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ'' ΜΕΣΑ, ΕΝΤΥΠΑ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΜΑ-ΛΑ-ΚΑΣ.
 
Υ.Γ. Και έχεις μετά τους βάζελους να κλαίγονται ότι ''οι γαύροι δεν πιάνονται στην προπαγάνδα, όλα τα μέσα δικά τους είναι'' και κάποιοι πανίβλακες δικοί μας να τα χάφτουν αυτά αμάσητα. Είπαμε. Το κακό το άρχισε ο Κοσκωτάς, με τα πρόσωπα που αγόρασε και κατέβασε στον Πειραιά για να τα αλλάξει επάγγελμα...

Σχόλια

Εικόνα red apple

Διότι, σου ξαναλέω, η δημοσιογραφία είναι ΙΕΡΟ πράμα... Κι εγώ σε αυτό το χαμαιτυπείο που την κατάντησαν δεν θέλω νάχω σχέση

Εικόνα red apple

Σάββα χτυπάς ευαίσθητη χορδή μου με αυτά που τους έσουρες... Των ΑΡΔ συναδέλφων μου εννοώ!
Αυτά που τους τα έτριβα στη μούρη τόσα χρόνια και επειδή κατενόησαν πλήρως οτι δεν είμαι του χεριού τους, ούτε συνοδοιπόρος, με έχουν στο φτύσιμο και στην ανεργία...

Να σου έδειχνα μόνο, τα μέιλ που απέστελνα στους Άρηδες Νικολάκηδες και άλλους διευθυντές ΝΕΤ, ΕΡΑ για το χαμαιτυπείο που διαχειρίζονταν, να καταλάβαινες το πόσο ταυτίζομαι με αυτά που έγραψες...

Διότι η δημοσιογραφία είναι ΙΕΡΟ πράμα και όποιος τη χρησιμοποεί για να χειραγωγεί αξίζει τα χειρότερα

Εικόνα savvas gridlock

Περιμένουμε να μας τα γράψεις αυτά που ξέρεις για τους ΑΡΔ. Γα...ζωσε όλες τις κλώσσες...

Εικόνα red apple

Ανέμενε ποσταρίσματα στην Κομμούνα με το περιεχόμενο των μέιλς να γελάσει και το πικραμένο κατσίκι για το ζήτημα!