TO KAΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ



Χθες ήταν η μέρα που 8 ΠΑΕ της Superleague δεν κατάφεραν να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπως υποθέτω ακούσατε οι περισσότεροι. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες βρίσκονται όλα τα καλόπαιδα του Ελληνικού Δημοσίου, με τον στενό τομέα του (Παναθηναικός) και τον ευρύτερο, τους ΟΤΑ-ΔΕΚΟ (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης). Παραβλέποντας το πρώτο καραμπινάτο σκάνδαλο, το ότι δηλαδή οι φάκελοι όλων των ομάδων με βάση τον κανονισμό θα έπρεπε να εξεταστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ας δούμε την περίπτωση της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη=ΑΕΚ, της οποίας η περίπτωση ξεπερνάει τα όρια του θράσους και αγγίζει την ωμή πρόκληση. Ποιο είναι το πρόβλημα στο φάκελο της ΑΕΚ? Τα λεφτά, θα πει κάποιος. Δεν έχουν σάλιο. Σύμφωνοι, αλλά συγκεκριμένα τι ζητάει άμεσα η ΕΕΑ για να δώσει την έγκρισή της και να παίξει η ΔΕΚΟ αυτή στο πρωτάθλημα? Ποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει? Η έλλειψη ''προσωρινής'' φορολογικής ενημερότητας, όπως λένε κάποιοι πανίβλακες ρεπόρτερ της, λες και υπάρχει μόνιμη φορολογική ενημερότητα σε επιχειρήσεις. Η ΑΕΚ πρέπει να πληρώσει άμεσα, τώρα, ένα ποσό στην Εφορία, ώστε να πάρει ενημερότητα. Ποιο ήταν αυτό το ποσό, όπως ξέραμε μέχρι χθες, με βάση πάντοτε την ενημέρωση από τους αντικειμενικούς ρεπόρτερ τύπου Σαμπράκου, Καραλή, αλλά και τις πληροφορίες από την Εφορία? Περίπου 1,5 εκ. ευρώ. Χθες λοιπόν ήταν η τελική μέρα της συζήτησης για αυτό το θέμα στη ΦΑΕ Αθηνών. Τι έγινε?
 
Πολύ καιρό περίμενε ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΚ να ακούσει μια καλή είδηση και -επιτέλους- αυτή ήρθε. Η ΠΑΕ προχώρησε σε διακανονισμό της οφειλής της προς την Εφορία, γεγονός που σημαίνει πως σφραγίζει εισιτήρια –κι επομένως θα υποδεχθεί με κόσμο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τα… καλά μαντάτα δεν σταματούν εκεί. 
 
Πολύ κοντά στην απόκτηση φορολογικής ενημερότητας η «Ένωση», η οποία θα μπορεί να ανακοινώσει και μεταγραφές. 
 
Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, μετά από συνάντηση με τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, κ. Σταύρο Καββαδία κατάφεραν να πετύχουν διακανονισμό της οφειλής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. 
 
Έτσι η «Ένωση» θα καταβάλει σε πρώτη φάση 400.000 ευρώ γεγονός που συνεπάγεται τρεις πολύ καλές ειδήσεις. 
 
Πρώτον: Η ΑΕΚ θα μπορέσει -κατά τα φαινόμενα- να σφραγίσει τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης κι επομένως θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της σε αυτόν τον αγώνα. 
 
Δεύτερον: Ανοίγει πλέον ο δρόμος για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, ίσως του πιο απαραίτητου εγγράφου προκειμένου να λάβει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Η φορολογική ενημερότητα θα συμπεριληφθεί στο φάκελο της ομάδας που κατατίθεται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία και είναι υπεύθυνη για τις αδειοδοτήσεις. 
 
Τρίτον: Ο «Δικέφαλος» θα μπορεί πια να προχωρά σε… κανονικές μεταγραφές και κατά συνέπεια να τις ανακοινώνει και δεν χρειάζεται απλά να περιορίζεται σε υπογραφή προσυμφώνων τα οποία ουδεμία αξία θα είχαν χωρίς φορολογική ενημερότητα. Δίχως αυτήν, το ρόστερ της ομάδας περιορίζεται με το ζόρι σε μια ενδεκάδα (σχεδόν όλη κι όλη) και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται και τρεις τερματοφύλακες. Πλέον, ο κίνδυνος να εμφανιστεί μια τέτοια ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα, απομακρύνεται. 
 
Νωρίτερα, αντιπροσωπεία των φιλάθλων της ΑΕΚ βρέθηκε στην Καλλιθέα και ζήτησε να συναντηθεί με τον κ. Σταύρο Καββαδία, τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών, ο οποίος χειρίζεται και το θέμα του «Δικεφάλου». Τελικά κατάφερε να συζητήσει μαζί του για τις εξελίξεις, ενώ ο... θριαμβευτής πια, Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο, μόλις το πληροφορήθηκαν, έσπευσαν και αυτοί στη ΦΑΕ με τα γνωστά (και ευχάριστα) αποτελέσματα.

 
Τι βλέπουμε λοιπόν? Η ΔΕΚΟ Ποδονίφτη θα πληρώσει μια προκαταβολή στην Εφορία, ύψους 400.000 ευρώ, αντί για 1,5 εκ. ευρώ και έτσι θα μπορέσει να σφραγίσει εισιτήρια και να βάλει λεφτά στα ταμεία της από την πώλησή τους στα παιχνίδια της, να κάνει μεταγραφές και να πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα. Πώς το εξασφάλισε αυτό το χαρτί? Αντιπροσωπεία της FLORIGINAL βρέθηκε λέει στην Καλλιθέα και μίλησε με το διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών. Πήγανε καμιά 80αριά νοματαίοι και με τον τσαμπουκά κατάφεραν να τον πείσουν να κάνει σκόντο ύψους 1,1 εκ. ευρώ για να μην διαλυθεί η ομαδούλα τους.
 
Την ώρα που εκατοντάδες, μην πούμε χιλιάδες ΈΛληνες, βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με κατασχετήρια της Εφορίας, όπου δεσμεύονται μέχρι και συντάξεις ηλικιωμένων, την ώρα που τα δεκάδες χαράτσια πνίγουν τους συμπολίτες μας και τους οδηγούν σε αυτοκτονίες, σε συσσίτια και σε κάδους απορριμμάτων για να τραφούν, μια ΠΑΕ καταφέρνει και γλυτώνει 1 μύριο στην πλάκα από την Εφορία. Και εντάξει, θα πει κανείς ''μην λαικίζετε τώρα, συμβαίνουν αυτά''.
Να το δεχτούμε μια μεγάλη ομάδα -μεγάλη ΔΕΚΟ καλύτερα- να ευνοηθεί και λίγο, μπας και το πρωτάθλημα γίνει ανταγωνιστικό.
Να δεχτούμε πως τη μέρα που ανακαλύφθηκε το ενδιαφέρον ενός τραπεζικού κολοσσού με deals στην Αγγλία στο ποδόσφαιρο για το περήφανο σωματείο-ντροπή της προσφυγιάς, επειδή ''υπάρχει ψωμί με το γήπεδο'', όπως πάνε να μας πείσουν οι διάφοροι Σαμπράκοι, ότι έπρεπε να περάσει στα ψιλά αυτή η αβάντα.
Θα καταπιούμε ακόμη και το ''επιχείρημα'' κάποιων έντιμων Αεκτζήδων, που κοκορεύονται με θράσος πως ''σε εμάς δεν χαρίστηκε τίποτε κι εμείς δεν θέλουμε χατίρια, δεν είμαστε γαύροι'', σύμφωνα με το οποίο ''η Εφορία οφείλει να δεχτεί το διακανονισμό που της προτείνει η ΑΕΚ, αφού αν τον αρνηθεί, δεν θα πάρει φράγκο και θα χάσουν οι Έλληνες πολίτες τα λεφτά τους'', λες και αυτό δεν θα οδηγήσει αύριο μεθαύριο σε νέο διακανονισμό, σε νέο και ξανά μανά σε νέο, με αποτέλεσμα να μην έχει πάτο το βαρέλι και να γυρίσουν να πούνε με ακόμη μεγαλύτερο θράσος στο τέλος ''ξέρετε κάτι? Βαρεθήκαμε. 50 ευρώ έχουμε στα ταμεία. Πάρτε αυτά και αν θέλετε. Αλλιώς βουλώστε το, γιατί το κράτος δεν πρέπει να ζορίζει τη μεγάλη ΑΕΚ''.
 
Κατανοητά όλα αυτά, όσο κι αν ζοριζόμαστε να καταπιούμε το πρωτοφανές στήσιμο σε επικοινωνιακό επίπεδο. Είναι δυνατόν όμως βρε επιδοτούμενοι ΑΡΔ του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου, που λέει και ο Δάσκαλος Κωνσταντίνος Μπαρμπής, να μην κάνετε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ σήμερα στις φυλλάδες σας για αυτό το σκάνδαλο?
Είναι ποτέ δυνατόν η ομάδα που γλύτωσε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη της προς το Δημόσιο, με το άρθρο 44, υπόθεση που θα αναλύσουμε στο μέλλον, που γλύτωσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τη μη καταβολή φόρων προς το κράτος με τους πλάγιους τρόπους που εξασφάλιζε ενημερότητα, που έπαιζε τζάμπα στο κρατικό ΟΑΚΑ όπως και ο βάζελος και χρωστάει ένα κάρο λεφτά στη διεύθυνση του Σταδίου, ένα στάδιο που οι οπαδοί της διέλυσαν στον περυσινό τελικό Κυπέλλου, να καταφέρνει να περνάει για μία ακόμη φορά στο ντούκου ένα ακόμη σκάνδαλό της ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ? Να ρωτήσουμε τι θα συνέβαινε αν ήταν ο Ολυμπιακός στη θέση της ΔΕΚΟ Ποδονίφτη? Εμείς δεν λέμε ''ρίχτε τους''. Όχι, κρατήστε τους στην Α' Εθνική. Έτσι κι αλλιώς, μια ζωή όλα τα σωματεία πλην του ΘΡΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κρατικοδίαιτα είναι. Εμείς λέμε πως δεν γίνεται οι ΑΡΔ να κάνουν την τρίχα τριχιά εις βάρος του Θρύλου, μπας και τον βγάλουν ευνοημένο παντού, ενώ την ίδια ώρα καταπίνουν καραμπινάτα σκάνδαλα υπέρ άλλων. Δεν γίνεται επίσης να μένουμε απαθείς στο πρωτοφανές θράσος των τουρκοφυλλάδων, που πανηγυρίζουν σήμερα επειδή η FLORIGINAL με τον τσαμπουκά κατάφερε να ζημιωθεί η τσέπη όλων των Ελλήνων πολιτών.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ 22-8-2012
 
 
Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Είτε αποκρατικοποιούμε τη ζημιογόνο για τις τσέπες όλων των Ελλήνων ΔΕΚΟ Ποδονίφτη, που ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ κοστίζει σε όλους εμάς ένα κάρο χρήματα για να συντηρηθεί, στέλνοντάς την στη Δ' Εθνική, είτε τους κρατάμε στην Α' Εθνική, αλλά με την υποχρέωση να είναι συνεπείς φορολογικά ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΒΟΛΤΑ. Ό,τι έγινε έγινε στο παρελθόν, ΟΚ, αλλά να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή, όπου και τους πληρώνουμε, και δεν σταματάνε να παράγουν χρέη, αλλά και βγαίνουν και αδικημένοι από πάνω, κράζοντας τον Ολυμπιακό με θράσος, μιλώντας για ''παράγκες Μαρινάκη'' και ''κόκκινο πρακράτος'', ενώ οι ''αντικειμενικοί'' ΑΡΔ δεν μιλάνε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ.
Τέρμα η ασυλία σε αυτό το καθεστώς. Είτε ρίξτε αυτό το ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ κατηγορία (στο Ερασιτεχνικό και όχι Β' Εθνική, που λένε κάποιοι πονηροί, ώστε να συνεχίσουμε να τους πληρώνουμε και να βγαίνουν και αδικημένοι ότι τους ρίξαμε και δεν γλυτώσαμε λεφτά), να ησυχάσουμε όλοι μας, είτε κρατήστε το αλλά με ίσους όρους με τους υπόλοιπους. Εκτός αν ο Σπανός του Ατρομήτου και οι Μπάκος-Καυμενάκης του Αστέρα είναι κορόιδα που πληρώνουν το κράτος και η κακομοίρα προσφυγοπούλα έχει μάγκες παράγοντες, που δεν μασάνε από υποχρεώσεις προς το Δημόσιο, επειδή ''το κράτος χρωστάει στη μεγάλη ΑΕΚ''. Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά πως όποιος Ολυμπιακός εμπιστεύεται για την ενημέρωσή του αντικειμενικά ΜΜΕ και δεν μπαίνει απλώς εκεί για να γελάσει με το αντιολυμπιακό τους μένος, είναι

 
Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α-Σ
 
Υ.Γ. 1 Η ανάρτηση αυτή αφιερώνεται στους δεκάδες γαύρους που περιδιαβαίνουν τελευταία τα sites και κάνουν λόγο για ''πληρωμένους δημοσιογράφους του Μαρινάκη, που κάνουν το άσπρο μαύρο για να τον βγάλουν λάδι επικοινωνιακά''. Το ότι είναι άσχετοι από την ιστορία του Ολυμπιακού, όπου η έννοια ''επικοινωνιακό παιχνίδι'' είναι άγνωστη μέσα σε αυτήν, το ξέρουμε πολύ καλά. Το ότι θα δείχνανε όμως τέτοια πρωτοφανή εμπάθεια αυτά τα ιντερνετικά σκουπίδια και φαντομάδες, εις βάρος ενός ανθρώπου που έχει βάλει από την τσέπη του 70 εκ. ευρώ σε δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, δεν το περιμέναμε. Βλέπετε λοιπόν ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ τι θα πει ''επικοινωνιακό παιχνίδι''? Βλέπετε τι θα πει ''το Ντεμοτεχνείο ζει''? Μιλάμε για την ΑΕΚ, έτσι? Δεν πιάνουμε καν τους μάστορες της προπαγάνδας, τους ''κάνω το άσπρο μαύρο, γιατί αν το άσπρο μείνει άσπρο, δεν θα το αντέξω'', βάζελους. Εκεί μιλάμε για επιστήμη στον επικοινωνιακό πόλεμο. Αν πάντως εσείς τα νούμερα οι νεόγαυροι έχετε άλλη άποψη, ελάτε στο Καραισκάκη να μας την πείτε. Περιμένουμε να εκφράσετε τις απόψεις σας ελεύθερα, αλλά ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Όχι πίσω από μια οθόνη να πουλάτε ολυμπιακοφροσύνη με επιχειρήματα επιδοτούμενου αντιολυμπιακού. 
 
Υ.Γ. 2 Αγαπητέ κύριε Μώραλη, ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ, δεν είναι κίνηση καλής θέλησης να διαμηνύεις μέσω της Superleague πως ''το πρωτάθλημα θα αρχίσει με κάθε τρόπο, ακόμη κι αν δεν συμφωνεί η ΕΕΑ και θα κάνουμε τα πάντα για να τελειώσει με τις 16 ομάδες που άρχισε, δίχως αφαιρέσεις βαθμών και χρηματικές ποινές, στο μέτρο του δυνατού πάντοτε''. Ένδειξη αδυναμίας είναι. Κινήσεις παραχώρησης κάνεις σε νορμάλ ανθρώπους. Σε συμπλεγματικούς, ό,τι κι αν κάνεις, αργά ή γρήγορα θα βρεθείς αντιμέτωπος με το σκατό τους. Αφορμή να σε κράξουν ψάχνουν, να σε βγάλουν ''τσάτσο του Μαρινάκη'', ''υπάλληλο του γαύρου'' και όλα τα γνωστά αντιολυμπιακά τσατσοεπιχειρήματα. Αφού λοιπόν περίπτωση να εκτιμήσουν την καλή σου πρόθεση δεν υπάρχει, ούτε θα αποφύγεις τον ανοικτό πόλεμο από τους εντεταλμένους του Αλαφούζου και τους κομπλεξικούς αντιολυμπιακούς ΑΡΔ - γεια σου Αριστέα-, ένας δρόμος σου μένει. ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ. Τίμια και παντελονάτα, κάνε ό,τι προβλέπει το χαρτί που έχεις μπροστά σου. Φιλικά το λέμε και καλοπροαίρετα, δίχως διάθεση αντιπαράθεσης. 
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Πρωτοσέλιδο σε όλες τις γνήσιες και μη Ολυμπιακές φυλλάδες θα έπρεπε να ήταν αυτό, Σάββα μου.

Για να δουν οι ντεμί-φασόλ Ολυμπιακάρες τί σημαίνει Ολυμπιακός και οι αποδέλοιποι...

Εικόνα savvas gridlock

Το ότι τα δικά μας Μέσα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, Αδάμη, είναι διαχρονική Ολυμπιακή αλήθεια.

Εικόνα Gavrontas

Tο πρωτο μελημα των "δικων" μας μεσων κι αυτων που γραφουν, καθως και των οπαδων μας, ειναι να κραξουν τη διοικηση, να ασκησουν υψηλη κριτικη και να απαξιώσουν εμεσα η αμεσα την ομαδα και τη διοικηση.
Οι αλλοι, εχουν απλωσει διχτυα σε ολα τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ και κάνουν τη δουλιτσα τους ανενοχλητοι αιωνες τωρα.

Μεσω των διαφορων "επιφανών" "αντικειμενικών" δημοσιογράφων εχουν βρει τον τρόπο να καθιστουν σημαντικο η οχι, ο,τι αυτοι γουστάρουν και να προσπερνιουνται τετοιου ειδους αισχη χωρις κανενα κοστος. Και οχι μονον αυτο, αλλα συνηθως οι μετρ απογονοι του Γκεμπελς καταφερνουν και τα ενδυουν και με ενα πεπλο "δικαιοσυνης", και "ιερης αγανάκτησης" κυριως προς το "ολυμπιακοκρατουμενο" συστημα που δεν αφηνει τις διαφορες ΔΕΚΟ να δουν ασπρη μερα.

Το συγκεκριμενο αρθρο κοινοιποιηθηκε επαρκως συγγαυρε σε πολλα μερη που συχναζουν αρκετοι γαυροι.
Μη σου πω για το ενδιαφερον που εδειξαν, θα το δεις και μονος σου αλλωστε.

Πετα τους ομως καμια απιθανη περιπτωση μεταγραφης, ριχτους κανα μεταγραφικο κοκκαλάκι, και θα δεις ανταποκριση. Ειναι με τη γλωσσιτσα εξω και περιμένουν, σα λιμασμενα.

Ειναι ωρα να διευρυνουμε αυτα, η αυτους, στα οποια ειμαστε against

Εικόνα savvas gridlock

Κι εντάξει να αδιαφορούν για τα στησίματα των άλλων, με την ''αρχοντιά'' του βλάχου που πάει να το παίξει υπεράνω και ''πρωτευουσιάνος'', ότι και καλά ''εμείς Ολυμπιακός είμαστε, δεν ασχολούμαστε με τέτοιες μικροπρέπειες''. Να φτάνουν και σε σημείο να κράζουν έναν άνθρωπο που ξοδεύει από την τσέπη του δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τον Θρύλο, είναι απολύτως συνεπής στις υποχρεώσεις του με την Εφορία, ενισχύει την ομάδα όσο καλύτερα μπορεί, ως τσίπη και παντελονάκια? Τι είδους γαύροι είναι αυτοί, που εμφανίζονται μάλιστα και ως ''παλιοί και αγνοί''? Σε ποια εποχή θα εμφανίζονταν άραγε στο παρελθόν δημόσια τέτοιες φωνές και δεν θα πήγαινε η φάπα σύννεφο?

Εικόνα Mhtsaras

Και όχι μόνο δάφτο φίλε Γκριντλόκη, αλλά εγώ θάθελα απλά να ήκσερα τι θα καταφέρουνε ούλοι δάφτοι που πάνε με το ζόρι να εκσυγιάνουνε φατσικά το αεκ...Ωραία !Να πούμε δελαδίς ότι ΔΕΝ χρωστάει ο Ποδονίφτης ; ωραία...Δελαδίς σε ένα έτος θάναι καλύτερα τα πράματα για δάφτους ;Δελαδίς θα βρούνε ριάλια ;Δελαδίς θα δώκουνε το φαλιριζμένο σωματείο της κσεφτύλας σε κάποιονα κακόμερο από την Εγγλεζία ;Θα του το φορτώσουνε στη μπλάτη χρεωμένο και διαλυμένο και ευτούνος θα ντο πάρει ;
Μα καλά...Για μαλάκες πσάχετε ρε εκεί μέσα στο δωματιάκι σας ;
Αλλά για καθήστε και σκεφτείτε...
Άμα εγώ ο Νίκος ο Παπαδόπουλας ας πούμε, ήμανε διεφθυντάς στην Εφορία και μου πλακώνανε στο γραφείο καμνιά εκατοστή από τη Φλορίτζιναλ και με απειλούσανε στο όμορφο και στο ωραίο κι είχα και παιδάκια να θρέπσω, τι λαλήτε ότι θάκαμα ;Δε θα τηνε έκαμα γαργάρα ;Μάιστα και πόσα θα θέλανε και θα ντους άρεσε να πλερώνανε θα τους αρώταγα...και μήμπως δε βολεβόντουσαν με τις 7500 δόσεις, θα ντους ρώταγα και,μήμπως θα θέλανε και καμνιά ακόμα !Έτσα μωρέ...για διεφκόλυνσις...
Μαγκίτες...το παράδεγμα του λαγουδιού ,του αεκ ,του Μπουγάτσα και του Σκουλήκα είναι ένα τρανό παράδεγμα της μόστρας και βιτρίνας του Ελλάντα που άθρωπες με άκριες και επικενωνιακιά πολιτικιά ρουφάνε το αίμα της Ελλαδίτσας, χωρίς να δίδουνε μία !
Εφτυχώς υπήρκσανε και λογικές και μεστές φωνές από κάτου, που τις άκουσα, που λαλούσανε...''Τι μαλακίες είναι δάφτες ρε ;Μποράμε να στερίκσουμε την ομάς ή όχι ; α ;Όχι ;Ωραία !Στη Δ Εθνικιά ρε π@ύστη μου !Να εκσυγιανθούμε(που και ευτούνο καλό δεν είναι μνιας και εκατοντάδες άθρωπες θα χάσουνε τα ριάλια τους που εμπλακήκανε οικονομικά και εμπορικά με δάφτους)''
Αλλά ποιος να ντους αφουγκραστεί ευτούνους ρε φίλε ;Αφού το αεκ είναι η Μεγάλη Ελλάντα της προσφεγιάς εκς Ανατολώνε !Δικέφαλα Βεζάντια και τέτγοια μωρέ κσέρετε...
Κατατάλλα ;Γαργάρα τα οφειλόμενα...
Είναι σα και δάφτο που λαλούσε πσες η κρατεκιά τελεόρασις...
Πέρυσι για χελιάδες παραβάσεις μαγαζιώνε πέσανε 4 δις προστίματα !Εκ των οποίωνε βέβαια εισπραχτήκανε 80 κατομμύργια !Ε άμα εδανά ο κάθε τσούλακας δε μπλερώνει προστίματα γιατί έχει άκριες το ''μεγάλο αεκ'' θα πλερώσει ρε ;Πάτε καλά ρε ;
Ασελία λεπόν...σπάστε γεπεδάκια αγαπούλες μου...στο κάτου κάτου δε θα ντα πλερώσετε ποτές !Αλλά άμα δε ντα πλερώσει και ελληνικό κράτος θάθελα να ιδώ πού θα παίζετε ;Στο γέπεδο του Ίκαρου ;
Κάντε και μεταγράφες μωρά μου...τι να χρωστάτε 10 μιλόνια στους παίχτουρες τι 300 ;Του Μπάμπη είναι το κρέας...Κατατάλλα ;
Έρχεται ο Πίου ρε μαλάκες !

Εικόνα savvas gridlock

Mου αρέσει που αυτή η κυβέρνηση συνεργασίας των 3 κομμάτων και ο κύριος Σαμαράς προσωπικά, θα έδειχναν μηδενική ανοχή στην διαφθορά...