ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ



Είχαμε δει σε προηγούμενη ανάρτηση το πόσο ''άρρωστος Παναθηναικός'' ήταν ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, που με την προπαγάνδα τους προσπάθησαν να οικειοπειηθούν οι βάζελοι, ο Θανάσης Βέγγος. Είχανε φτάσει σε σημείο να στείλουν ως ΠΑΕ και στεφάνι στην κηδεία του. Ας το ξαναθυμηθούμε
 
Ξεκαθαρίζουμε για μία ακόμη φορά πως δεν έχουμε καμία κάψα να βγάλουμε τον οποιονδήποτε διάσημο σκηνοθέτη-ηθοποιό-τραγουδιστή-συνθέτη άρρωστο γαύρο. Αυτά, τα κάνουν οι βάζελοι, μπας και ''φανούνε''. Αναγνωρίζουν και οι ίδιοι πως το σωματείο τους έχει ανάγκη από τη λάμψη τρίτων. Για εμάς, η δόξα του Ολυμπιακού είναι ανώτερη καθενός μεμονωμένου οπαδού του και όλοι είμαστε ''υπό'' αυτής. Ο μόνος λόγος που γίνονται αυτές οι αναρτήσεις, είναι για να καταδειχθεί το μέγεθος της προπαγάνδας και των ψεμμάτων των απέναντι, που κάνουν και λένε τα πάντα, μπας και πείσουν κάνα πιτσιρίκι να αγνοήσει τις φάπες εντός γηπέδου και να γίνει οπαδός ''της ομάδας με ιστορία'' που λέγεται Παναθηναικός. Άλλη μια απόδειξη δηλαδή της μπόχας-βρώμας τους, με απλά λόγια.
 
Στην παραπάνω δημοσίευση, βεβαίως, παρατίθεται και ένα τεκμήριο. Ποιο είναι αυτό?
 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1961
 
 
 
Βεβαίως, λοιπόν, ο Μίκης δηλώνει Παναθηναικός στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Δεν επεκτείνεται σε λεπτομέρειες, ενώ όπως μπορούμε να δούμε στη δεύτερη φωτογραφία που παρατίθεται, ο λόγος που δηλώνει ότι θαυμάζει τον Παπαεμμανουήλ, τότε εν ενεργεία παίκτη του Παναθηναικού, είναι επειδή είναι προσωπικός του φίλος και ήταν παρών στη συνέντευξη. Να υποθέσουμε επομένως πως για λόγους αβροφροσύνης προς το δημοσιογράφο της Ηχούς και το φίλο του Παπαεμμανουήλ, δηλώνει συμπάθεια προς την ομάδα που αυτοί οι δύο υποστηρίζουν? Αν όχι, γιατί δεν παραθέτει λεπτομέρειες, για το πόσο αγαπάει την ομάδα αυτήν, πόσο δεμένος είναι μαζί της κτλπ.? Αυτά δεν κάνουν οι περισσότεροι μη ποδοσφαιρικοί σε αντίστοιχες συνεντεύξεις? Περίεργο δεν είναι? Προσθέστε και τα ''σάλια'' του αρθρογράφου του greenzone, ότι και καλά ''ο Μίκης άλλαξε ομάδα στα 78 του και τώρα μας το παίζει γαύρος'' και δένει το γλυκό της προπαγάνδας.
 
Πάμε να δούμε την αλήθεια, με λεπτομέρειες που φωτίζουν την ιστορία.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 30-9-1965
 
 
 
 
 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 20-9-1965
 
 
Στην τελευταία φωτογραφία, τον βλέπουμε να έχει πάει στο Ελληνικό να αποχαιρετήσει την αποστολή του Ολυμπιακού, που έφευγε για τα Σκόπια να παίξει με τη Βαρντάρ για το Βαλκανικό Κύπελλο. Δεν μιλάμε δηλαδή για κάποιον που από το πουθενά εμφανίζεται και το παίζει γαύρος, αλλά για κάποιον που με αποδείξεις ήταν κοντά στην ομάδα, στα χρόνια πριν τη δικτατορία. Ενεργός γαύρος με στοιχεία. Στη συνέντευξή του, εξηγεί το πώς έγινε γαύρος από μικρός και το πώς έπαιξε μπάλα σε ομάδα με το όνομα Ολυμπιακός στο Αργοστόλι. Επίσης, αναφέρει πως ενήργησε με διαβήματα προς τον πρεσβευτή της Ουγγαρίας στην Ελλάδα και προς τον Υπουργό των Σπορ της Ουγγαρίας, ώστε να έλθει ο Μπούκοβι στον Ολυμπιακό. Μιλάμε δηλαδή για ''άρρωστο βάζελο, που αποφάσισε ξαφνικά μετά το 2000 να το παίξει Ολυμπιακός''. Έτσι είναι, αν είσαι ''γαύρος προπαγανδιστής'', τέτοια ψέμματα θα λες.
 
Υ.Γ. Το πάρτυ θα συνεχιστεί...