ΜΑΡΚ ΛΟΡΕΝΣΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ



Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή στους περισσότερους, αφού είναι σχετικά πρόσφατη. Εδώ θα δούμε το πώς την προσέγγισε ο Τύπος της εποχής.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 11-11-1994
 
 
 
 
Το θέμα δεν έμεινε εκεί. Το Μάιο του 1995, ο Λόρενσον έρχεται με την αποστολή της ομάδας βετεράνων της Βρετανίας, για να παίξει φιλικό στο ΟΑΚΑ με την αντίστοιχη ελληνική ομάδα κατά της βίας. Ενώ λοιπόν είναι φιλοξενούμενος στη χώρα μας και θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος πως για λόγους αβρότητας και τακτ θα απέφευγε να αναφερθεί σε παλιές, αμαρτωλές ιστορίες, τι δηλώνει?
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΤΑ ΝΕΑ'' 29-5-1995

 
 
Η παράδοση της ''καλής συμπεριφοράς'' της διοίκησης του ΠΑΟ προς διαιτητές και παίκτες αντιπάλων ομάδων, που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του '50 ο αλησμόνητος Μαντζεβελάκης, επιβεβαιωνόταν για μία ακόμη φορά.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

τριφυλλι, ιπποδρομος, γουνες, λουλουδια... εχουν μια οικολογικη ευαισθησια ομως...ειναι παιδια των λουλουδιων.. ευαισθητες ψυχες, τρελα αγορια...μη παει αλλου ο νους σας...

Εικόνα Hank

...μην το έχετε, αυτό, μέσα σας...

(εξελισσόμεθα κύριοι...μετά τις λέξεις-φετίχ, σε ολόκληρες φράσεις φετίχ. Αυτη, ειναι η πρώτη, ισόδύναμη με το "επίρρωσις")

Εικόνα ASTERIX

Μα έχουν και ομάδα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης ή κάπως έτσι τελοσπάντων. Ώρες είναι να μετράνε τίτλους και από κει.

Εικόνα red apple

Σιγά μην τους κάψουμε τις...γούνες (στην Ντινάμο Κιέβου!!!)...

Τώρα που μας θύμισες αυτό το υπέροχο και τόσο διδακτικό περιστατικό με άλλη μια βρωμιά και σιχαμιά των καλών μας αντιπάλων, μου ήρθαν στη θύμιση τα ιστορικά και τόσο προφητικά λόγια του καλού κρατικοδίαιτου αθλητικού βαζελορεπόρτερ της ΝΕΤ, κυρίου, κυρίου Θεοφιλόπουλου λίγα 24ωρα πριν από την τεσσάρα στο ΄Ανφιλντ.

Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε από το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, ο έγκριτος αυτός ολυμπιακομάχος είπε κατά λέξη: "Οι παίχτες της Λίβερπουλ είναι πεντάλεπτα που κάνουμ μετό από την κούραση"!!!!!

Αυτά! Τα υπόλοιπα είναι γνωστά και ο Καλλιντζάκης ακόμη προσπαθεί να προλάβει να δει την πλάτη του Ιαν Ρας!

Εικόνα ΔΙΑΣ

α πα πα...γινονται σε τετοια πραγματα σε γκυζη αμπελοκηπους γουδι?
πρακτορας της σταζι ο λορενσον.. μισθαρνο οργανο του σωκρατη και του ερυθρολευκου ιμπεριαλισμου..ρεφορμιστης του κερατα και χαφιες της επο του γκαγκατση...
εκεινο με τις γουνες και τον ιπποδρομο το ξερεις σαββα?

Εικόνα savvas gridlock

Γα...ζωμένη ρεβιζιόνα, πες το. Καλά, για τον ιππόδρομο και την ''φιλοξενία'' του βάζελου, θα έχουμε σειρά άρθρων. Μα κι ο άλλος να κερδάει συνεχώς ρε φίλε? Τι τύχη ήταν αυτή?