ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ PART 2



Συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει.
 
11) ΤΕΛΙΚΟΣ STANLEY CUP ΧΟΚΕΥ ΚΑΝΑΔΑΣ
 
Λίγο πριν από το τέλος του αγώνα και ενώ οι δρόμοι του Βανκούβερ είχαν γεμίσει από κόσμο των Κάνακς, που έβλεπε σε γιγαντοοθόνες το παιχνίδι, ένας κάδος σκουπιδιών πήρε φωτιά από καπνογόνο ενός οπαδού. Η συνέχεια ήταν… απίστευτη, καθώς εκατοντάδες κόσμος άρχισε να σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά τους, με την αστυνομία να προσπαθεί να συμμαζέψει την κατάσταση, χρησιμοποιώντας και έφιππη δύναμη. 
 
Προχώρησε, μάλιστα, σε αρκετές συλλήψεις, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός. Παρ’ όλα αυτά, πολλά καταστήματα καταστράφηκαν, αυτοκίνητα αναποδογύρισαν και κάηκαν, ενώ δεν έλειψαν και οι σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και εξαγριωμένων (από την ήττα της ομάδας τους) οπαδών. Πάντως, δεν σημειώθηκαν σοβαροί τραυματισμοί και αυτό είναι το ευχάριστο της υπόθεσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γέφυρες της περιοχής μπλοκαρίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να γίνουν οι απαραίτητες συλλήψεις. 
 
Ο Δήμαρχος της πόλης Γκρέγκορ Ρόμπερτσον δήλωσε απογοητευμένος από τα όσα έγιναν: «Είναι πραγματικά απογοητευτικό να δει κάποιος σε τι κατάσταση είναι το Βανκούβερ μετά τον τελικό του Stanley Cup. Το Βανκούβερ είναι μια πόλη παγκόσμιας κλάσης και είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους κρούσματα βίας. Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ήρθε να δει ειρηνικά το παιχνίδι, όμως είναι λυπηρό που ένας μικρός αριθμός που ήρθε για να καταστρέψει την πόλη».
 
12) ΦΙΛΙΚΟ BCD DYNAMO-KEISERSLAUTERN 30-7-2011
 
 
13) ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΔΡΕΣΔΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 25-10-2011
 

 

 
14) ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 3-11-2011


 

15) ΟΠΑΔΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
 
Τέσσερις οπαδοί της Κορίνθιανς συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο του Σάο Πάουλο με την κατηγορία ότι χειροδίκησαν εις βάρος των διαιτητών του αγώνα με την Αμέρικα. 
 
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Κορίνθιανς γνώρισε ήττα σοκ δεδομένου ότι η αντίπαλός της είναι ουραγός της βαθμολογίας. Κάποιοι φίλοι της θεώρησαν ότι η ήττα αυτή οφείλεται στις αποφάσεις των διαιτητών του εν λόγω αγώνα και έτσι αποφάσισαν να τους την... πέσουν. Σύμφωνα λοιπόν με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, τέσσερις οπαδοί της Κορίνθιανς που ήταν στην ίδια πτήση με τον διαιτητή και τους βοηθούς, τούς χτύπησαν κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και συνελήφθησαν με τη βοήθεια των καμερών του αεροδρομίου.
 
16) ΚΟΛΟΝΙΑ ΜΕ ΜΑΙΝΤΖ ΟΠΑΔΟΙ 20-11-2011
 
Φρίκη! Ένας οπαδός της Μάιντζ έχασε το χέρι του, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδοί της Κολωνίας τον έσπρωξαν μπροστά σε διερχόμενο τρένο! Ο 19χρονος έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
 

Το παιχνίδι της Κολωνίας με τη Μάιντζ αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του διαιτητή Μπαμπάκ Ραφάτι, όμως φαίνεται ότι αυτό δεν ήταν το μοναδικό σοκαριστικό συμβάν.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έκαναν το ταξίδι μέχρι την Κολωνία και ένας 19χρονος οπαδός τους έχασε το χέρι του, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδοί των «κριαριών» τον έσπρωξαν μπροστά σε διερχόμενο τρένο στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης! Ο 19χρονος Γερμανός από θαύμα δεν έχασε τη ζωή του, όμως έχασε το χέρι του... Η κατάστασή του σύμφωνα με τους γιατρούς είναι σταθερή, ενώ ο νεαρός οπαδός ήταν γνωστός στην αστυνομία, καθώς συχνά πυκνά συμμετείχε σε επεισόδια.
 

17) ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΣΣΚΑ ΜΕ ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ
 

http://www.gazzetta.gr/article/item/245113-tou-ekapsan-duo-autokinet
 

Ακόμα μια νύχτα τρόμου για τον αμυντικό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Ιβάν Μπανταλόφσκι, ο οποίος είδε ακόμα ένα αυτοκίνητό του να... καίγεται έξω από το σπίτι του! Η αστυνομία υποπτεύεται οπαδούς της Λέφσκι Σόφιας!
 
Η βία... βασιλεύει στην Βουλγαρία και αυτό το διαπίστωσε για τα καλά ο αμυντικός της ΤΣΣΚΑ, Ιβάν Μπανταλόφσκι. Μέσα σε ένα μήνα είδε δυο αυτοκίνητά του να «καίγονται» έξω από το σπίτι του, ένα πολυτελέστατο τζιπ και ένα Audi A6, με την αστυνομία να υποπτεύεται οπαδούς της Λέφσκι Σόφιας. Ο  διεθνής ποδοσφαιριστής έχει την... ατυχία να μένει στην περιοχή «Hadji Dimitar», εκεί όπου υπάρχουν σύνδεσμοι της μισητής αντιπάλου της ΤΣΣΚΑ, ωστόσο μετά το δεύτερο κρούσμα βίας είναι αποφασισμένος να... μετακομίσει!
 
18) ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011
 

 

 

 
19) ΡΩΣΙΑ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΓΚΡΟΖΝΥ
 

 
20) ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ ΒΕΛΓΙΟ
 
Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και τη διοίκηση της Σταντάρ στην σημερινή προπόνηση (22/10), καθώς κάποιοι οπαδοί της ομάδας επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.
 
Τα πράγματα για την Σταντάρ δεν πάνε καλά και η βαριά ήττα στο ντέρμπι από την Άντερλεχτ την περασμένη εβδομάδα σε συνδυασμό με την ισοπαλία 0-0 με την Πόλταβα για το Europa League έχουν ξεχιλίσει το ποτήρι για τους οπαδούς της ομάδας. Η σημερινή (22/10) πρωινή προπόνηση των Βέλγων ήταν ανοιχτή για το κοινό, όμως δεν τους βγήκε σε καλό...
Περίπου 40 από τους οπαδούς που βρέθηκαν εκεί άρχισαν να πετούν κροτίδες στους παίκτες και επιχείρησαν ακόμη και να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Τελικά, με την παρέμβαση της αστυνομίας τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζαν Φρανσουά Ντε Σαρτ, και ο αρχηγός της, Γέλε Φαν Νταμ, έσπευσαν να συζητήσουν μαζί τους. «Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση των φιλάθλων μας, ειδικά από την στιγμή που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε όλοι. Τέτοιες ενέργειες, όμως, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα και ιδανικές για τους παίκτες», αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σταντάρ.