ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΓΕΙΑ ΕΙΠΕ


Tags: -

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑ ΚΑΚΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ! ΡΗΣΗ ΑΝΩΓΕΙΑΝΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ, ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΟ.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΙΩΡΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΩΡΟ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ, ΕΦΑΜΙΛΛΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΘΕΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;
ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΟΣ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;
ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΟΠΟΙΗΣΗ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΚΡΥΑ. ΟΧΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ, ΤΑ ΓΙΟΥΧΑ ΕΝ ΩΡΑ ΑΓΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ.
ΜΑΤΣΑΚΙ: ΡΕΖΟΥΜΕ; ΔΕ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΠΕΡΣΙ ΤΟ ‘ΔΑΜΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΛΒΙΔΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΕ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΔΟ; `Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΒΙ?
ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΓΩΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΙΤ `Η ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΡΔΟΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΕΓΝΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΤΕΣΙΝΩΝ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΤΕΦΑΛ?
ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΝΟΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ -ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΔΕΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΙΣΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΩΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ!
ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΝΕ, ΚΡΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΧΑΝΑΝΕ ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΑΜΜΟΧΑΛΙΚΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΑΝΕ, ΚΡΑΖΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟΒΡΑΔΟ.
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΟΥΤΣ, ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΣΟΒΑΡΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ε, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ.
ΑΓΓΑΡΕΙΑ, ΒΑΣΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΑΣΤΩ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΘΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ, ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΤΖΑΜΕΣ, ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ, ΧΑΛΑΡΑ.
ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ? ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ? ΕΠΑΙΖΕ Ο ΤΣΙΩΛΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.
ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΥΡΟ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΙΟΡ ΤΣΙΩΛΗ?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίος. Είπες κωδικοποιημένα όσα θα χρειαζόμουν 5000 λέξεις για να εκφράσω. Από εκεί και πέρα, όπως σωστά λέει και ο dono και συζητάγαμε μαζί χθες στο γήπεδο, το χειρότερο όλων είναι η τραγική εικόνα της 7. Αν σε νοιάζουν μόνο κορεό, πανιά, πλακάτ και σκηνικά, όπως και φωνή για 90 λεπτά -του κώλου αυτό- και άλλες τέτοιες ΟΥΛΤΡΑΣ μαλακίες, θα καταλήξεις να γίνεις σαν τους βάζελους το 2005, που παρακαλάγανε τον Γκέκα να χάσει πέναλτυ στο ΟΑΚΑ για να...δικαιωθούν. ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ έχουμε γίνει, όχι επειδή δεν φωνάζουμε ή επειδή ''έχουμε μείνει πίσω'', που λένε τα 15άχρονα στο ίντερνετ, αλλά επειδή εκεί που λιώναμε στο Καραισκάκη κάθε αντίπαλο, τώρα είτε περνάμε αδιάφοροι με το ''συνεχές τραγούδι'' του κώλου, είτε σιγοντάρουμε στη γιούχα και στην απαξίωση. Πού ήταν η 7 χθες να καλύψει με το τραγούδι της τις πατσαβουριές των άλλων? Αγνοείται, σε ένα παραλήρημα εναντίον της διοίκησης, για ''να μην μας πούνε τσάτσους''. Ε, εγώ ο τσάτσος λέω ότι ΓΑΜΙΕΣΤΕ όλοι εσείς οι ''αδέσμευτοι'' ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ και κάντε τον Θρύλο σαν τα μούτρα σας. Μακριά όμως πια. Αρκετά. Παρτάλια. Λαγουδάκια...

Εικόνα ΔΙΑΣ

και επανερχομαι σε κατι που εχουμε συζητησει αρκετα κατα το παρελθον... τελικα ο σωκρατης εκανε και ενα κακο...καλομαθε τον οπαδο του ΘΡΥΛΟΥ.. το πρωταθλημα θεωρειται δεδομενο , η μπαλαρα θεωρειται δεδομενη, μεταγραφες τυπου ΖΙΟ , ζαχοβιτς, ριμπο , καρεμπε γκαλετι , μπελουτσι, νταρκο, οπωσδηποτε μια δυο καθε χρονο,..οποιος δεν εχει ζεστανει τα τσιμεντα του παλιου καραισκακη με τον ποπο του στα πετρινα χρονια πως να καταλαβει? ενας ΘΡΥΛΟΣ να δερνεται απο θεους και δαιμονες (ζελεδες δηλαδη...) το κρατος απεναντι και ο ΛΑΟΣ του ΘΡΥΛΟΥ ορθιος στις κερκιδες να τραγουδαει...
τωρα καθισμενοι στα καρεκλακια του ναου χωρις να κρυωνει ο κ@..ος μας το ριχνουμε στη γιουχα σε κανα λαθος κοντρολ...αι σιχτιρ ρε!

Εικόνα dono

Σωστοοοοοοός

Εικόνα red apple

Γιαγιάκα, θέλεις να σε περάσω στην απέναντι κερκίδα; Σ αυτήν εδώ που κάθεσαι έχει πολύ θόρυβο, πολύ ...

Πού είναι, ρεειιι, ο αληθινός φίλαθλος του Ολυμπιακού, οέο;

Εικόνα Mhtsaras

Η κσυνιζμένη μουτράκλα της θγειάς και το βλέμμα σε προιδεάζουνε για να είπ[εις ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στο μέντορα των κατασκεβώνε του σαιτάκιου !ΕΥΓΕ μικρέ...Και το λαλώ σε σένα μνιας και δε μποράω να ντο είπω στους Γάβρουλες που παίζανε και εντός αλλά και εχτός αγωνεστικού χώρου...
Επί του θέματος τώρα..
ΤΑΡΖΑΝΗ μας...όπως τα λαλείς...πγιπο πολύ αγγαρεία θύμεπσε το ματσάκεον παρά αγώνα για του Θρυλέοντες του αγωνεστικού χλοοτάπετα...
Θώρραγες την ομάς κι έκσυνες τη γκεφάλα σου...''Ρε συ εφτούνοι είναι που θώρργα προπσές μες στα Εμιράτες ;''
Και νομίζω ούλοι μας με δάφτηνε την απορία θα μείνουμε τελικά...
Αλλά από δάφτο μέχρις την απακσίοωσις της ομάς από τους ΑΡΔίτες και όχι μόνο υπάρχει μεγάλη απόστασις....
Βάρδα να μεν χρειαστεί να τηνε διανέπσουμε κσυπόλητοι...

Εικόνα ΔΙΑΣ

το φαινομενο δεν ειναι τωρινο... μη παραμυθιαζομαστε... η δουλεια των βαζελολαγνων ΜΜΕ και των ΑΡΔ πιανει τοπο... θυμηθειτε! "Ο σωκρατης παντελονιαζει τα λεφτα των μελών".... τη φιεστα τη χρονια που εφυγε ο ριμπο...τη ριψη κινητων (μη τους γ@..σω τιποτα...) στις σουιτες, στο σωκρατη... και αλλα πολλα...καλο ειναι να τα θυμιζουμε μηπως και φιολοτιμηθουν καποιοι και σταματησουν να προσβαλουν το σπιτι του ΘΡΥΛΟΥ..

Εικόνα dono

Ταρζάν μου γιατί πρέπει να πάρει βαθμό ο Τσιώλης κάποια στιγμη από τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραισκάκη; Αν δεν είχαμε τις ομορφιές της κερκίδας εχθές ούτε τις δύο καλές στιγμές δεν θα είχε στο τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού!!!! Το θέαμα ήταν αισχρό αλλά σε πιο πρωτάθλημα της υφηλίου θα τελείωνε το χθεσινό ματς ο Μπαρτολίνι και ο Σανκαρέ;; Σε ποιό ματς θα είχες 2 αναγκαστικές αλλαγές στην ίδια φάση (!!!;;;) και σε τέτοιο χρονικό σημείο που στην ουσία όποια σκέψη για φρεσκάρισμα πάει περίπατο; Σε ποιό εντός έδρας παιχνίδι μας θυμάσαι η ατμόσφαιρα να είναι όπως στην φιλόξενη Τούμπα;;;; Σε ποιό παιχνίδι θυμάσαι η θύρα 7 να είναι πιο παγωμένη και από igloo?
Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά τα χθεσινά γεγονότα δεν μας τιμούν!!!! Κατά την γνώμη μου δε ένα πολύ μεγάλο μέρος του νεαρού κόσμου του Ολυμπιακού έχει για τα καλά βαζελοποιηθεί και γι αυτό φταίει αποκλειστικά ο μέγας Σωκράτης!!!!
Μπορούμε να πούμε πολλά για τα τεκτενόμενα στο Λιμάνι (κακή διαχείρηση του Ιμπαγάσα, ανύπαρκτος Μασάδο, πολλέσ θλάσεισ κτλ), αλλά δεν αφορούν συγκεκριμένα το χθεσινό παιχνίδι

Εικόνα Hank

Εγω θελω να εκφρασω τη συμπαθεια μου και στη γιαγια...η απογνωση στο βλεμμα της, συνθλιβει την ψυχη μου

Εικόνα ASTERIX

Η γιαγιά μοιάζει σαν να έχει Αλτσχναϊμε.

Εικόνα clark gheibol

Αλτσάιμπερ