C` EST LA VIE!


Tags: -

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΚΗΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.
ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ Ο  ΕΞΕΧΩΝ ΑΡΔ ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ : ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ? ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΙΦΑΣ ΣΤΟΧΕΥΕ.
ΕΔΩ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΟΙ ..ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΜΟΙ !! ΠΟΙΟΙ ? ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΔΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΥΡΟΠΙΤΑΣ.
ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΒΑΝΗΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ , ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ:
ΑΝ Ο ΓΑΥΡΟΣ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΤΣΑΝΤΙΛΑ:
O ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥΖ  ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ? ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΑ ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕ ΛΙΓΗ ΛΥΠΗ:
O ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΝΤΑΜΠΕΛΑ "ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΛΙΓΟ"

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ:
ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΑΝΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΟΓΑΛΛΟ (ΜΙΑΛΕΞΗ)  ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΣΤΙΣ ΣΠΡΩΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΤΟ ΧΕΡΙ  ΠΙΟ ΠΟΛΥ  ΣΑΝ  ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΝ  ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΙΑ  ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕ Κ...A:
ΤΟ ΣΕΝΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΒΡΑΔΥΑ  ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΤΟ-ΓΚΟΓΚΙΤΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ:
ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ , ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΟΟΥΤΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕΡΒΟΣ ΗΝΤΟΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝΕ ΝΤΟΥΣΑΝ, ΤΟΖΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝΕ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕ.. FAIRPLAY:
ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΨΗΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ  ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΥΡΑ ΕΡΝΕΣΤΟ, ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ  ΣΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ. Η ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ-ΕΥΧΗ:
ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΓΚΡΕΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΠΤΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ.
ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΔ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

ΤΑΡΖΑΝΟΠΟΥΛΕ....
Χολέβας της πλακας...Δε μπήρε καμνιά σέντρα ο Γάβρουλας από δάφτονε !Έτσα μας είπε πσες ο Σωτηρακό....
Μανιάτης με λίγα τρεκσίματα απόπσες....έτσα μας ματαείπε ο Χρηστάρας...
Κάρολ...δεν είχε πολλή και σοβαρή δουλειά απόπσες μας είπε...
Μοντέστος...ακατάστατος στο παιχνίδι του και πολύ άσκοπο τρεκσίματο...
Γκρέκος...πάνε χαμένα τις πιότερες βολές που πα να κάμει κάτιτις καλό γιατί οι άλλοι δε το γκαταλαβαίνουνε !
Μασάδος...βελτιωμένος μετά το τρεμάχεο που πέτυχε...(πάλε καλά...)
Μήτρογλας....δεν είναι Τζεμπούρης...Βαρύ φορ περιοχιάς που δε μποράει να κενηθεί μακράν εφτούνης και κακώς βγαίνει πολύ όκσω από δάφτηνε....(μεν λεζμονάτε ότι ο Χρηστάρας έχει κάμει ΚΑΙ προπονετής !!!)
Αμπτούνης...πολύ κενητικός αλλά πουλάει μπάλα χωρός λόγο...
Λάθη εχτίμεπσις οι Μανώλας και Σχιόβας...Από εφτούνες μόνο κσεκίνεπσαν κάπγοιανές εφκαιρίες των Γάλλωνε...
Οι Γάλλοι ;Ακατάστατη ομάς ,χωρις τελέματα σοβαρά, ανώριμες ούλοι τους και....χαμελής πγοιότετας !
Τι να μου είπει ρε μαλάκες η κριτικιά η δικιά σας ; α ;Έχουμε το Χρηστάρα το Σωτηρακό που κάμει κριτικιά λίρα κατό λέμε !
Άβριο ,ας πούμε, που παίζει ο ζελές ,και ίσως τρώγει κανα τριάρεον ,να μας είπει πολύ ωραία ωραία ότι δε ντου βγήκανε πολλά ωραία πράματα του Μπανάθα στον αγωνιστικόνε χώρονε για εφτούνο κι έχασε !Είδατε ρε σεις τι ωραία που θα ντο είπει ;Γιατί ;ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΙΕΔΕΣ ΜΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΕΚΟΣ ΕΚΡΠΟΣΩΠΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΕΜΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΒΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Μ-Ο-Ν-Ο Ο ΠΡΕΣΒΥΣ ΜΠΑΝΑΘΑΣ !Και τέζα οι καπότες !

Εικόνα savvas gridlock

Περί Μοντεστό, να πω ότι τέτοιο συνεχές τρέξιμο και τέτοια πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα, σε τοποθετήσεις και ντουμπλαρίσματα από κόφτη μας, δεν έχουμε ξαναδεί από 6άρι μας. Ποτέ. Εμένα δεν μου λέει τίποτε απολύτως έτσι όπως παίζουμε φέτος επί Ζαρντίμ η τεχνική στον κόφτη, οι καλές 20άρες και 30άρες μπαλιές και το να μην κάνει λάθη γενικά. Πέρυσι ήταν απαραίτητα, όχι φέτος. Με λίγα λόγια, Ορμπάιθ ή Φέισα είναι μια τρίχα από τα αρχίδια του Κορσικανού στη φετινή ομάδα του Πορτογάλου.

Ο Χολέμπας έκανε πολύ λίγα. Έπρεπε να του σκάσει μια γερή σκαριά στη μάπα και από πάνω φτύσιμο με χλέπα πρασινάδα. Βγαίνοντας από το γήπεδο να έλεγε ''στο πρόσωπό του, τιμώρησα τη μάνα του Πλατινί''. Αυτοί επιτρέπεται να κλοτσάνε αλλά εμείς όχι μέσα στο Καραισκάκη? ΞΥΛΟ. Πλατινί, μαζεύουνε τη μάνα σου για ΑΙDS μωρή πουτάνα. Ψάξου.

Ο Μανιάτης είναι αλήθεια πως δεν έχει τα τρεξίματα ενός Εσιέν, ή ενός Μπονόβα, αλλά πιστεύω πως τρέχει αρκετά και απλοποιεί πολλές φορές το παιχνίδι μας, εκεί που κολλάει η μπάλα με κοντινές πάσες. Άσε που μπορεί να μαρκάρει σε κίνηση σπριντ του αντιπάλου και να κουβαλήσει κάθετα την μπάλα στον άξονα, αποφορτίζοντας την πίεση.

Περί κόουτς, ξεχνάς τον Αλέφαντο. Μπροστά στον κυρ-Νίκο, δεν φτουράει κανείς.