ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΚΟΣΜΑ



 
Με αφορμή τον τελικό του Σούπερ Καπ βόλλευ γυναικών, που έγινε χθες στην Ελασσόνα Λάρισας, η αθλήτρια του Ολυμπιακού Σοφία Κοσμά έκανε στην κάμερα της NOVA τις παρακάτω δηλώσεις.
 
ο Ολυμπιακός δεν έχει τόσους οπαδούς όσους έχει η ΑΕΚ. Ή τουλάχιστον δεν έρχονται στο γήπεδο
 
Το να κάτσουμε να απαντήσουμε κανονικά σε ένα κοριτσάκι που δεν ξέρει πού πατάει και πού βρίσκεται, για το τι εστί κόσμος του Ολυμπιακού και σε τι θυσίες υποβάλλεται ειδικά για το συγκεκριμένο τμήμα, ώστε να πληρώνεται ΚΑΙ αυτή, θα ήταν άστοχο. Η μόνη απάντηση που της πρέπει, στην γλώσσα που θα καταλάβει, είναι μία.
 
Ο Ολυμπιακός, Σοφία Κοσμά, έχει λιγότερους ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ οπαδούς από την ΑΕΚ και από τον ΠΑΟ. Σε όλα τα επίπεδα λιγούρηδες. Μόνο τέτοιοι θα ασχολούνταν εξ άλλου με ένα τμήμα σαν αυτό που ''πρωταγωνιστείς''. Σου ευχόμαστε ολόψυχα στη συνέχεια της καριέρας σου να βρεθείς εκεί που ποθείς, ώστε να σε θαυμάζουν τέτοιου υψηλού επιπέδου οπαδοί. Σε όλα τα επίπεδα ο ''θαυμασμός''...

Σχόλια

Εικόνα TARZANIARHS

ΚΟΥΚΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΚΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ Η ΚΟΡΑΣΙΣ, ΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΙΡΝΕΙΣ. ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΣΙΓΚΛΗΣΕΙ ΤΟ ΓΑΥΡΙΚΟ ΘΥΜΙΚΟ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΕΦΕΞΗΣ ΝΑ ΚΕΡΔΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΝ ΚΟΤΣΑΝΑ.