ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ''ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ'' (VIDEO)



 
Αφήσαμε λίγες μέρες να κάτσει η σκόνη από το θόρυβο γύρω από το ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Για το Άρης-Ολυμπιακός μιλάμε και το ''γαύρο'' τον Αρετόπουλο. Αντί να καθόμαστε και να αναλύουμε με πολλές αναρτήσεις, δώσαμε το στίγμα
 
και επιλέξαμε να κάνουμε ένα βίντεο, όπου θα πιάσουμε την ιστορία από την αρχή μέχρι το τέλος. Έτσι, θα απαντήσουμε σε όλα όσα ακούστηκαν γύρω από αυτό το παιχνίδι, πριν και μετά το σφύριγμα της λήξης του. Δείτε το όλο και πείτε. ΕΚΑΝΕ Ή ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΧΕΡΙ Ο ΨΥΧΟΓΙΟΣ? ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Ο ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ? Δυναμωστε την ένταση οι ΓΑΥΡΟΙ, ενώ οι υπόλοιποι ξέρετε, μην τα ξαναλέμε.
 
ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ

Σχόλια

Εικόνα GPan

Kalhspera se olous!

Syggnwmh pou rixnw to epipedo alla eidate ti dhlwse o Mpougiouklhs sto vazeletta.gr me to paixnidi? exei parapona leei apo th diaithsia...elpizei se 50 50 kapote leei..ton sfaksane sto gonato! den htan sigoura penalti tou Olympiakou leei!

Gia thn mpenaltara sto OAKA pou exei ginei tarifa pleon, tipota...auto einai idia periptwsh me xouftwma se lewforio allos ths ton pianei kai allos thn plhrwnei!

Εικόνα Hank

Χαχα..ωραια η παρομοιωσις ρε φιλε.

Εικόνα Hank

ΜΠΕΝΑΛΤΑΡΑ ΑΠ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ