ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΟΝΠΕΛΙΕ



 
Mαζεύουμε στα γρήγορα κάποια βασικά συμπεράσματα μετά το παιχνίδι που μόλις παρακολουθήσαμε.
 
- Ο Μαρινάκης έχει αφήσει γυμνό το ρόστερ σε τέτοιο σημείο που γινόμαστε περίγελος στην Ευρώπη. Η ομάδα μας είναι τσίρκο που θα σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ παρουσίας ελληνικής ομάδας στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν δεν κάνεις μεταγραφές και παρουσιάζεις ως ''βόμβες'' κάτι αστεία παικτάκια τύπου Γκρέκο και Μασάδο, αυτά θα έχεις. Όπως έστρωσες πρόεδρε θα κοιμηθείς. Μετά από τέτοιο παντελόνιασμα των χρημάτων του κόσμου του Ολυμπιακού, σου αξίζει μόνο γιούχα και περιφρόνηση. ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ.
 
- Ο Ζαρντίμ είναι προπονητής για τα πανηγύρια. Φέραμε τον Τεννέ της Πορτογαλίας και μας τον βαφτίζουνε προπονηταρά, λες και είμαστε ιθαγενείς και δεν ξέρουμε εμείς. Της πλάκας η ομάδα, δεύτερη πάσα δεν αλλάζει. Μονότερμα μας έπαιζε η Μονπελιέ. Ποια? Η Μονπελιέ, ένα καφενείο της Γαλλίας. Άσε την προπόνηση που κάνει ο Πορτογάλος. Ψόφιοι οι παίκτες, δεν έχουν δυνάμεις να πάρουν τα πόδια τους. Αυτά, όταν τα έλεγαν κάποιοι γκουρού της τακτικής και των προηγμένων προπονητικών συστημάτων το καλοκαίρι, όπως ας πούμε ένας Παντελής Διαμαντόπουλος, ένας Διονύσης Βερβελές, ένας Αντώνης Πίκουλας, κάποιοι εγκάθετοι του Μαρινάκη τους κράζανε. Τσάτσοι, το παραμύθι σας τελείωσε. Η ομάδα είναι Α-ΓΥ-ΜΝΑ-ΣΤΗ. Προετοιμασία για τα πανηγύρια, μόνο ταξίδια και καθόλου τακτική, ενώ μου κάνει και πρωινές προπονήσεις ο Ζαρντίμ, να μας το παίξει ''γνώστης''. Τράβα αγόρι μου στις Σιταποθήκες και στη Γκορυδαλλάρα να κλοτσήσεις τόπι. Εκεί θα μάθεις συστήματα και πώς πρέπει να προπονείται μια ομάδα. Άντε παράτα μας, κακέκτυπο του Σάντος. ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
 
- Το υλικό της ομάδας, έχει αποψιλωθεί σε τέτοιο βαθμό, που απορώ πώς δεν μας έχει βάλει κάτω και ο βάζελος στην Ελλάδα. Σκέψου πόσο ανύπαρκτοι είναι και αυτοί. Ο Φερέιρα φταίει που τους κατέστρεψε, γιατί παίκτες μην σου πω έχουν καλύτερους από εμάς. Μήπως έχουμε εμείς άκρα Σισοκό-Κουίνσι? Μήπως έχουμε Χριστοδουλόπουλο? Πού είναι ο αντι-Μιραλάς μας? Όταν παρουσιάζεις ως διάδοχο του Γκαλέτι τον Αμπντούν, περίγελος θα γίνεσαι. Εδώ βαφτίσαμε κόφτη το Μοντεστό, που είναι τσαπάς. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
 
- Στην Ελλάδα, με τις διαιτησίες θες, με τα παραρτήματα που μας ανοίγουν τα πόδια θες, με την ανυπαρξία των άλλων θες, με την τύχη που έχουμε σε κάθε παιχνίδι -όλα τα ματς που κερδίσαμε, από αυτά που παίχτηκαν στα ίσια, κατά λάθος τα κερδίσαμε- θες, την βρίσκουμε την άκρη. Στην Ευρώπη όμως? Εκεί είναι ο καθρέφτης. Εκεί πέφτουν τα ξεβρακώματα. Β Έθνική είμαστε έξω, ας κλείσουν τα σύνορα. Θίασος ο Ολυμπιακός.
 
Δεν μας νοιάζει καθόλου το αποτέλεσμα. Μπάλα ήταν αυτή που είδαμε? Εμείς μάγκες θέλουμε να βλέπουμε μπάλα και πάνω από όλα γαύρικο ψυχισμό στην ομάδα. Προτείνω να προσλάβουμε τον Αναστόπουλο, τον πραγματικό φονιά, να μας καθοδηγήσει όπως όλες τις ομάδες που έχει αναλάβει στην καριέρα του, με σύμβουλο εκγύμνασης τον Τάκη Λεμονή, που είναι και ψυχάρα, είναι και Ολυμπιακάρα, για να πετάμε φωτιές και οι παίκτες να έχουν ανεξάντλητες δυνάμεις, όπως στο τελείωμα της σεζόν 2007-08. Κρίμα, βρήκε ομάδα και ο Σούλης ο Παπαδόπουλος, άλλη μεγάλη μορφή των πάγκων. Είναι και Πειραιώτης ο Σούλης. Σε μια τελική ας αναλάβει ο Βαμβακούλας, με βοηθό τον Αντώνη, που κάνει και όλη τη δουλειά. ΡΕ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, που μας έλεγε και ο έγκριτος μπαλαδο-γνώστης Μπάμπης Χριστόγλου σήμερα στον αντικειμενικό SPORT FM.
 
Σε τρεις εβδομάδες από τώρα, εγώ ούτε καν θα δω το παιχνίδι στη Γερμανία. Δεν αξίζει να τσαντίζομαι. Αυτοί κονομάνε κατομμύργια -αυτά που κλέβει ο πρόεδρας από το γκοζμάκη του Θρύλου- κι εμείς χαλιόμαστε τζάμπα. Ελπίζω η Σάλκε να σταματήσει στα 5. Ας μας λυπηθεί ο Θεός με την ομάδα που έχουμε φέτος. 
 
Υ.Γ. 1 ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΓΑ...ΖΩΣΕ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ''ΓΝΩΣΤΕΣ'' ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ. Άμα μειώσεις και λίγο τις τιμές στα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είσαι ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ, ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΦΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
 
Υ.Γ. 2 ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΖΑΡΝΤΙΜ
 
Υ.Γ. 3 Περαστικά στον Μπάμπη και σε όλο τον υπόνομο της Δαβάκη. Σωτήρη Πουλόπουλε, εμείς δεν πρόκειται να παίξουμε μπάλα φέτος. Αν θες να δεις μπάλα, στο ΟΑΚΑ επελαύνουν ο Κουτρουμπής και ο Αρκούδας.
 
Υ.Γ. 4 Προσπαθώ ακόμη και τώρα να καταλάβω το αν γίνεται, πώς γίνεται, γιατί γίνεται, αλλά δεν μπορώ.
 
ΛΕΑΝΤΡΟ ΓΚΡΕΚΟ, ΠΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ...
 
Υ.Γ. 5 Τυχαίο το ότι μπήκε ο ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ του Ολυμπιακού μέσα και η ομάδα απογειώθηκε?
 
ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ΝΤΑΒΙΙΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΕΕΡ

 
Υ.Γ. 6 Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στα παλιά. ''Ποια Μονπελιέ, σιγά το καφενείο. Κέρδα την ΑΕΚ με μπαλάρα''. ''ΕΛΕΟΣ, ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ''.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

ενταξει ...δεν καναμε και κατι σπουδαιο... καταρχην δεν εχεις μολοχα στη φανελα.. δευτερον δεν εχεις κατσουρανη (χαχαχα) και μαυρια!
Κπαοιες σκορπιες σκεψεις γιατι η @αυλα ειναι μεγαλη...
Αυτη τη στιγμη ο Αμπντουν ειναι σε δαιμονισμενη φορμα...ο δε Γκρεκο αν συνεχισει ετσι θα μας κανει να ξεχασουμε πολλους..
Αυτη η γαλλιδα λουλου που παριστανει τον Προεδρο δεν ντρεπεται λιγο?
Σειρα εχει το ταγερακι της μερκελ να λερωθει...
αφηνω τελευταιους τους πικουλο-νικολακοπουλο-πουλοπουλοβερβελεδες και λοιπα λιμα ΑΡΔ-ακια...special guests οι μπαμπης χελακης καρπετοπανουτσοι...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ... αφηστε το ζαρντιμ να δουλεψει. Το παντεσπανακι που βγαζατε και το τρωγατε στα aritisti απο τις σαρκες του ΘΡΥΛΟΥ ελαβε τελος...

ΥΓ. Ο προεδρος υπεστει σκληρη κριτικη για τις καλοκαιρινες επιλογες του. Μια ομως θα τη ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ με νυχια και με δόντια. Εφερε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και οχι κολαουζο των κοκκινων ΑΡΔ..