ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ



 
Το τι εστί Παπουτσέλης νομίζω δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Μόνο ουρανοκατέβατος πρέπει να είναι κανείς στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου για να μην ξέρει τον άνθρωπο που έδωσε το πέναλτυ στο Καραισκάκη τη σεζόν 1996-97 και κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναικό. Από εκεί και πέρα, όλοι μας έχουμε ακούσει δεκάδες φορές την φράση ''μόνο με Παπουτσέληδες μπορεί ο γαύρος να κερδάει''. Ε, πάμε λοιπόν μια μικρή ιστορική αναδρομή για να δούμε το ποιος άλλος ''κερδάει με Παπουτσέληδες''.
 
Στο ίδιο πρωτάθλημα, σεζόν 1996-97, ΠΡΙΝ το ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναικού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 30-9-1996
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 30-9-1996
 
H...τάξη αποκαταστάθηκε σύντομα με ένα άλλο πέναλτι, δώρο του διαιτητή Παπουτσέλη στον ΠAΟ στο 75 . Ο Γεωργιάδης του Xαραλάμπους...βούτηξε στα ρηχά της περιοχής και ο εκ Λέσβου άρχων του αγώνα, είδε παράβαση του Kουζέγια, σωματοφύλακα του «πράσινου» επιθετικού. Ο...αντί-Δώνης βρήκε το στόχο από τα έντεκα μέτρα και τον ξαναβρήκε, τρία λεπτά αργότερα, με φοβερό συρτό σουτ από τα 25 μέτρα (το 4-1).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 30-9-1996
 

 
Ξαναγράφουμε. Αυτά έγιναν για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος 1996-97, ενώ το ντέρμπυ Ολυμπιακός-Παναθηναικός έγινε για την 11η αγωνιστική. Το ΠΑΟ-Αθηναικός έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου 1996 και το Ολυμπιακός-ΠΑΟ στις 8 Δεκεμβρίου 1996. ΠΡΙΝ το ντέρμπυ, την ίδια χρονιά, τότε ρε παιδί μου που ''άρχισε η παντοκρατορία του γαύρου στο παρασκήνιο'', ο ''γαύρος'' ο Παπουτσέλης έδινε ανύπαρκτο πέναλτυ στον ΠΑΟ για να καθαρίσει το παιχνίδι με τον Αθηναικό στο ΟΑΚΑ, σύμφωνα με δύο πολιτικές εφημερίδες, αλλά και την Αθλητική Ηχώ.
 
 
Ρίχτε και μια επανάληψη εδώ
 

Σχόλια

Εικόνα ASTERIX

Διακόσιες αναρτήσεις και ξεκινάει!

Εικόνα savvas gridlock

Διπλά γιατί μας τα γράφεις? Μήπως με ένα ποστ δεν φαίνεται η προυπηρεσία σου στο μπέμπτο όροφο? Άντε το κόβω γιατί βιάζομαι να πάω Παπαστράτο τώρα για το πόλο.

Εικόνα clark gheibol

Ρε συ, πχιάνουν τα κρύα τώρα και τα ζελεδάκια βήχουν συνέχεια. Έχεις κανα φάρμακο να τους προτείνεις;

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα TARZANIARHS

ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΣΤΡΙΨΕ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΞΕ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΤΟ ΜΠΕΝΑΛΤΥ?

Εικόνα savvas gridlock

Kάτσε, ακόμη είμαστε στο 1996. Μέχρι το 2010 έχουμε καμιά 200αριά αναρτήσεις με τις βρωμιές τους.