ΠΑΟ-ΜΑΡΙΜΠΟΡ ΟΙ ΔΙΑΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ



 
Tα τελευταία χρόνια, με την πολιτική που ακολουθεί η ΟΥΕΦΑ, υπάρχει ένα θέμα με τα δικαιώματα των αγώνων των ευρωπαικών διοργανώσεων. Αν δεν προλάβεις να τα δεις επί τόπου, στο γήπεδο ή αυθημερόν στο κανάλι που δείχνει τα στιγμιότυπα, πρέπει να την ψάξεις κάπως τη φάση για να δεις φάσεις από Γιουρόπα ή Τσάμπιονς Λιγκ, μια και στις γνωστές σελίδες που φορτώνονται βίντεο, κατεβαίνουν αμέσως. Για να μην το κουράζουμε, εδώ είναι οι φάσεις από το ΠΑΟ-Μάριμπορ.
 
Είδατε κάνα ''τιτίβισμα'' του Αλαφούζου για αυτήν τη διαιτησία? Είδατε αναφορές για τα ΟΡΓΙΑ αυτά στον ελληνικό Τύπο, ανάλογες της βαρύτητάς τους? Έχετε δει ποτέ τον Ολυμπιακό να παίρνει δύο ανύπαρκτα πέναλτυ και ανύπαρκτη αποβολή υπέρ του σε ευρωπαικό παιχνίδι? Να θυμίσουμε την περίπτωση του παιχνιδιού με τη Σεντ Ετιέν για παράδειγμα και το όντως ανύπαρκτο πέναλτυ που πήρε ο Ολυμπιακός τότε, πώς το υποδέχτηκαν οι ΑΡΔ στη χώρα μας? Να πιάσουμε τον ΥΠΟΝΟΜΟ της Δαβάκη, όπου μέτοχος είναι ο Αλαφούζος.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 19-2-2009
 

 
Τώρα, στο ΠΑΟ-Μάριμπορ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 23-11-2012
 

 
Να πιάσουμε μια περίπτωση από την ανάποδη, για να δείτε τι εννοούμε? Θυμάστε το ΚΑΘΑΡΟ πέναλτυ σε χέρι του Χούμελς πέρυσι στο Ντόρτμουντ, πέναλτυ που αν δινόταν ίσως μας έδινε βαθμό ή βαθμούς και την πρόκριση και ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ? Κοιτάξτε προσέγγιση από το ΑΡΔικειμενικό βαζελέττα
 
 
Το site του Οντόνι που στήθηκε με τη δημοσιογραφική ομάδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ, της εφημερίδας όλων των ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ-ΠΙΚΠΑ Παναθηναικών, ''για να μην χαρούν οι γαύροι και έχουν να λένε'' βρήκε μια φάση ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ και μάλιστα ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ και τα εξισορρόπησε. Πώς λέμε ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ?
 
Σε όλα αυτά τα καθιζήματα της ελληνικής δημοσιογραφίας και τα αφεντικά τους, ευχόμαστε ολόψυχα να μην δούνε ποτέ ξανά άλλη εργασιακή πόρτα στη ζωή τους πλην αυτής
 
 
 
 
Στους οπαδούς του ΠΑΟ με την επιλεκτική ηθική και σε όλο το σύστημα που τους αβαντάρει, το είπαμε και το ξαναλέμε.
 
 
Αν δεν σε δω στην Αλεπότρυπα στην Άνω Κυψέλη να παίζεις Κυριακή μεσημέρι ντέρμπυ για να ανέβεις από το Γ' Τοπικό στο Β', δεν θα ησυχάσω.
 
ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
 
Υ.Γ. Συγχαρητήρια στην ΤΕΑΜ και στην ΟΥΕΦΑ του Πλατινί που δεν αφήνει τον κόσμο να δει πολλές μέρες αργότερα από τότε που γίνονται τα παιχνίδια, στιγμιότυπα των ευρωπαικών αγώνων στο youtube και γενικά ελεύθερα στο Internet. Τρομερή εμπορική κίνηση, από πεφωτισμένα μυαλά.
 
Να δούμε πότε θα μαζέψεις τη μάνα σου ρε Πλατινί. Κανόνισε πάλι αύριο να αβαντάρεις την κυλώτα το Βενγκέρ για να μας ανεβάσεις την πίεση.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

το γηπεδο του μοσχατου διαθετει αξιοζηλευτες ανεσεις για περιγραφη των απο τον ΟΑΕΔ επιδοτουμενων..
καφασι 20 κιλων (για τους ευτραφεις..) μικροφωνικη με πομπινα για εγγραφη, τουρκικες τουαλετες (για να τις καθαρισουν στο τελος..). Το προτεινω ανεπιφυλακτα για εδρα των μολοχοφορων...πατε στην τροικα μπας και σας σωσει...

Εικόνα red apple

Καυ...σα! Στη μάπα και νάχεις φάει σκόρδο!
Αει μου απο δω ρε με τα σιχάματα...Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.

Αλλά θέλω σχόλιο ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ..

Τάκουσες πολί μου;

Εικόνα Εν Αθήναις

Φαίνεται πως ο γιος του Σάββα Θεοδωρίδη δεν κάνει καλή δουλειά εκεί στην ΟΥΕΦΑ...

Θα περιμένω θεματάκι και για το καθαρό γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

ΥΓ. Γαμώ τις έδρες η Αλεπότρυπα!

Εικόνα red apple

Bre Αθηναίος, ποιό γκολ του Κυριάκου; Δεν διαμόρφωσε κανένα αποτέλεσμα... Σοβαροί να είμαστε...
Σε έχω προσέξει...
Εκεί που πας να κινηθείς "εντός πλαισίου", ξυπνά, αίφνης ένα μαύρο νέφος και στα σκεπάζει όλα...

Καλές οι συγκρίσεις αλλά να συγκρίνεις όμοια...Οχι ανόμοια...

Εσείς νικήσατε πέτσινα και εμείς χάσαμε δίκαια...
Ή μήπως κάνω λάθος;

Εικόνα Εν Αθήναις

Mάλιστα...Επειδή δε διαμόρφωσε αποτέλεσμα το ακυρωθέν τέρμα, αναιρείται η εύνοια.
Ντόινγκ.

Καλά, μιλάμε για διαχρονική εύνοια ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Όπως το 2009, στο Βιγιαρεάλ-ΠΑΟ 1-1 ένα πράγμα, με το πέναλτυ που ισοφαρίζουν οι Ισπανοί.΄

Κόβει και ράβει ο Θεοδωρ...εεεε, λάθος, ο Μαυροκουκουλάκης στην ΟΥΕΦΑ...

Εικόνα savvas gridlock

α) Η ερώτηση ήταν σαφής. Υπάρχει παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ευρώπη που έχει πάρει δύο ανύπαρκτα πέναλτυ, όπως ο ΠΑΟ με τη Μάριμπορ? Εγώ δεν ξέρω κανένα. Εσύ ξέρεις?

β) Ποιος είναι ανώτερο στέλεχος στην ΕΠΟ, ο Πιλάβιος ή ο Θόδωρος Θεοδωρίδης? Μήπως ο ψηλός Σισέ δεν έχει άκρες με την ΟΥΕΦΑ? Μήπως δούλευε κι αυτός για την ΟΥΕΦΑ?

γ) Το πέναλτυ με το οποίο ισοφαρίζουν οι Ισπανοί της Βιγιαρρεάλ το 2009 τον ΠΑΟ στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, όντως ήταν ανύπαρκτο. Το πέναλτυ με το οποίο κέρδισε ο ΠΑΟ την Μπαρτσελόνα το 2002 στη Λεωφόρο για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αμπελάρδο και τον Κόλκα, ήταν ανύπαρκτο? Έφερες ένα παράδειγμα και χρησιμοποιώ ένα μόνο αντιπαράδειγμα. Μην αραδιάσουμε τη λίστα με όλες τις περιπτώσεις εύνοιας του ΠΑΟ έξω και κουράσουμε.

Εικόνα Εν Αθήναις

Α. Το φέρνεις όπως σε βολεύει...Τώρα μου λες για δύο πέναλτυ στον ίδιο αγώνα. Εν τω μεταξύ, το έδεσες σκοινί-κορδόνι πως και τα δύο πέναλτυ ήταν ανύπαρκτα. Βγήκε το πόρισμα!

Β. Ο Θεοδωρίδης φυσικά και είναι πιο υψηλά ιστάμενο πρόσωπο στην ΟΥΕΦΑ, όχι μόνο σε σχέση με τον Πιλάβιο αλλά και με πολλούς άλλους. Και μιλάμε για το γιο εν ενεργεία παράγοντα του Ολυμπιακού. Είναι δυνατόν να γίνεται σύγκριση;;; Ο Θεοδωρίδης είναι δεξί χέρι του Πλατινί.

Γ. Αράδιασε τη λίστα με τις περιπτώσεις εύνοιας του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, να αραδιάσω κι εγώ τις περιπτώσεις που ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε. Και είναι πολλές και κρίσιμες.

Εικόνα savvas gridlock

α) Σου απάντησε και ο dono. Δεν λέω ''τώρα'' για δυο μπέναλντυ ανύπαρκτα του ΠΑΟ, ούτε ρωτάω ''τώρα'' για το πότε εμείς πήραμε σε ευρωπαικό αγώνα δύο ανύπαρκτα μπέναλντυ υπέρ μας, ώστε να γυρίσω την κουβέντα όπως θέλω. Στο κείμενο τα γράφω αυτά. Εξ αρχής. Αυτό είναι και το ζουμί. Βλέπεις μπέναλντυ κάποια από τις 2 φάσεις του ΠΑΟ με τη Μάριμπορ ή ξέρεις κάποιο ματς από το παρελθόν του Ολυμπιακού στην Ευρώπη που του δώθηκαν δύο μπέναλντυ που δεν ήταν?

β) Τώρα όντως ο Πιλάβιος υστερεί σε σχέση με το γιο του Σάββα, αλλά στο παρελθόν ίσχυε το ανάποδο και οι άκρες εκεί δεν χάνονται. Να προσθέσω ένα ακόμη ερώτημα, που αν θες απαντάς, ώστε να ξεκαθαρίσω τι λέω και γιατί το λέω. Θυμάσαι ποτέ τον Ολυμπιακό να παίρνει στο Τσάμπιονς Λιγκ μπέναλντυ σαν κι αυτό που πήρε η Μονπελιέ στο Καραισκάκη φέτος? Απάντησέ μου καθαρά λογικά και ποδοσφαιρικά αν εξηγείται το να αντιμετωπίζεται καλύτερα διαιτητικά σε έναν θεσμό ένα ΧΩΡΙΟ της Γαλλίας -όχι ως προς την αξία της ως ομάδα, αλλά ως προς την ιστορία της στα ευρωπαικά Κύπελλα και δη στο Τσάμπιονς Λιγκ- από μια ομάδα μικρομεσαία για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μεν, που έχει όμως 14 παρουσίες τα τελευταία 16 χρόνια στο θεσμό δε. Στέκει αυτό?

γ) Δεν έχει νόημα. Αν προκαλέσει καμιά φυλλάδα σας ή κάνα μέσο σας γενικά, ίσως κάνουμε καμιά ανάρτηση.

Εικόνα dono

Α. Δεν υπάρχει βολή κανενός... Το θέμα του άρθρου αναφέρεται σε ματς που κέρδισες 2 ανύπαρκτα penalties (τώρα αν εσύ θεωρείς ότι υπάρχει πέναλτυ σε καποια φάση από τις δύο πρέπει να είσαι ο μόνος...)
Β. Υποστηρίζεις ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι χαμηλότερα στην ιεραρχία της Ευρωπαικήσ ομοσπονδίας απο τον Θεοδωρίδη. Δεν σε λέω ψέυτη, μπορεί να ισχύει, αλλά πως το βγάζεις το συμπέρασμα; Το στηρίζεις με στοιχεία ή με ενδείξεις; Ακόμα και να ισχύει αυτό που λες, το επιχείρημα είναι ότι λόγω του Θεοδωρίδη ευνοηθήκαμε σε φάση ακύρωσης γκολ του αντιπάλου σε παιχνίδι που χάσαμε; Σε αυτά που κερδίσαμε; Είχαμε βοήθεια σε αυτά;

Εικόνα Εν Αθήναις

Α. Ο μόνος εδώ μέσα, ναι. Με άλλα γυαλιά το βλέπω εγώ, με άλλα εσείς.

Στο κάτω-κάτω με τη Μάριμπορ στην έδρα μας παίζαμε, οι διαιτητές, όταν δεν είναι «πιασμάν» πάντα σφυρίζουν ένα 55-45 το γηπεδούχο.

Για ανύπαρκτα πέναλτυ στην Ελλάδα πάντως κατέχετε τα πρωτεία.

ΥΓ. Περιμένω links για τα ανύπαρκτα πέναλτυ του Σαραβάκου σε ντέρμπυ «αιωνίων». Βρήκες τίποτε, ή «άνθρακες ο θησαυρός»;

Εικόνα dono

Δηλαδή θεωρείς αυτονόητο το να έχεις σαν γηπεδούχος το 55-45? Στην Ευρώπη μόνο ή και στην Ελλάδα?
Προφανώς εννοείς ότι είναι αυτονόητο για όλους εσάς εκτός από τον Ολυμπιακό, γιατί κάθε φορά που υπάρχει έστω αμφισβητούμενη φάση (ούτε καν καραμπινάτη) σκούζετε όλοι σαν τις χήρες στο κρεβάτι για ημέρες, εβδομάδες, μήνες. Εξάλου υπάρχει και το σχόλιό σου περί κανονικού γκολ του Κυριάκου...
ΥΣΤ 1: Δεν έχω μυωπία άρα δεν φοράω γυαλιά.
ΥΣΤ 2: Καλός ο μανδύας του 'αντικειμενικού' Παναθηναϊκού, αλλά ρε μεγάλε και εμείς συναναστρεφόμαστε με άλλους σκεπτόμενους βάζελους που δεν συμφωνούν μαζί σου. Και με αυτούς φοράς άλλα γυαλιά?

Εικόνα savvas gridlock

Σου απάντησα κι εδώ

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121203/piran-ki-alloi-protat...

Δες εδώ στο 07:30 πώς πέφτει.

http://www.youtube.com/watch?v=qiJTEUaGqAo

Έλα πάμε όλοι μαζί, ρυθμικά, όπως λέμε το ''Εεερνέστο Βαλβεεέρδε''.

ΓΕΕΕΕΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΟΟΟΣΜΟΣ

Εικόνα Εν Αθήναις

Εγώ μίλησα για ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτυ. Όχι για το εάν έπεσε θεαματικά. Ο Σαραβάκος πέφτει «ηλεκτρικά» αλλά ο Τσαλουχίδης κάνει παράβαση με το αριστερό χέρι. Οπότε πάμε στο επόμενο. Περιμένω με ενδιαφέρον.

Έχεις όσο χρόνο θέλεις.

Εικόνα savvas gridlock

Πλάκα κάνεις τώρα? Είναι αυτό πέναλτυ? Τι ''πέφτει θεαματικά'' λες? Εδώ τον αγγίζει και έχει κάνει σάλτο προς τα εμπρός. Αυτό το πέναλτυ έκρινε το ντέρμπυ. Αυτό το πέναλτυ, αν το έπαιρνε ο Ολυμπιακός, θα μιλάγαμε καμια εικοσαετία στο χαλαρό.

Εικόνα Εν Αθήναις

Για μία παρόμοια φάση με τον Τοροσίδη στην Ξάνθη (που επίσης ήταν πέναλτυ) ξεσηκώθηκε ολάκερη η Υφήλιος.
Ο Τσαλουχίδης είναι από πίσω, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να τον ανατρέψει. Άλλη φάση βλέπουμε;

Στέρεψες από πηγές ή όντως δεν υπάρχει άλλο «ανύπαρκτο» πέναλτυ του Σαραβάκου σε ντέρμπυ «αιωνίων»;

Εικόνα savvas gridlock

http://www.dailymotion.com/video/xnwwcu_yyyyy-yyyyyyyyyy-1-0-yyyy-yyyyyy...

Ας κρίνει ο κόσμος τις δύο φάσεις. Εγώ δεν βλέπω τον Τσαλουχίδη να ακουμπάει καλά καλά το Σαραβάκο, ενώ ο Εντιμάρ εμφανώς τραβάει τον Τοροσίδη. Και δεν βάζω καν την παράμετρο του πόσο σημαντικό ήταν το ένα ματς και ποιες ομάδες έπαιζαν σε αυτό, σε σχέση με το άλλο. Το ένα ματς το βλέπει όλη η Ελλάδα και κρίνεται από αυτό το πέναλτυ και το άλλο πέναλτυ του Τοροσίδη σε πέντε χρόνια παίζει να μην το θυμάται ούτε ο ίδιος.

Ανύπαρκτο πέναλτυ σε ντέρμπυ αιωνίων υπέρ του Σαραβάκου άλλο δεν θυμάμαι, όντως. Να είσαι σίγουρος όμως πως θα δεις βιντεάκια με τα ''κατορθώματά'' του. Αναλυτικά.

Εσύ θυμάσαι ανύπαρκτο πέναλτυ σε βουτιά του Γιαννακόπουλου σε ντέρμπυ? Επειδή το ανέφερες, γι'αυτό σε ρωτάω, όχι στον αέρα.

Εικόνα Εν Αθήναις

Για βρες μου το σημείο που ανέφερα πως ο Γιαννακόπουλος κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτυ σε ΝΤΕΡΜΠΥ. Το τονίζω: σε ΝΤΕΡΜΠΥ.

Εσύ μίλησες για «ανύπαρκτα πέναλτυ του Σαραβάκου σε ντέρμπυ» και όταν σου ζήτησα να μου τα παρουσιάσεις βρήκες μόλις ένα, κι αυτό από τη δική σου κριτική σκοπιά.
Το πέναλτυ στην Ξάνθη είναι πέναλτυ, αλλά και η τιμωρία που έπρεπε να επιβληθεί για όσα έγιναν στα αποδυτήρια και καταγράφηκαν σε βίντεο ήταν τιμωρία (που δεν δόθηκε ποτέ). Αλλουνού παπά ευαγγέλιο αυτό αλλά τέλος πάντων...

So, let's make a deal...
Θα περιμένω βιντεάκια για το Σαραβάκο, αλλά για κάθε ένα ανύπαρκτο πέναλτυ που κερδίζει ο Σαραβάκος (αλλά ανύπαρκτο, όχι σαν αυτό που ανέβασες) θα σου ανεβάζω από ένα ανύπαρκτο πέναλτυ του Αλεξανδρή και του Γιαννακόπουλου.

Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά πως οι αριθμοί δε συμφωνούν και πολύ με τα επιχειρήματα περί κερδισμένων πέναλτυ, καθώς στον τομέα αυτό υπερισχύετε με διαφορά, είτε πριν, είτε μετά το 1996, είτε συνολικά στην Ιστορία.

Για να μη μιλήσω και για τις κόκκινες κάρτες...

Εικόνα savvas gridlock

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121203/piran-ki-alloi-protat...

Eδώ είναι η κουβέντα. Αναφέρθηκα σε πέναλτυ του Σαραβάκου σε ντέρμπυ, έχοντας στο μυαλό μου κυρίως αυτήν τη φάση. Εσύ απάντησες για το Γιαννακόπουλο, άρα υπέθεσα πως εννοείς φάσεις με ντέρμπυ. Εν πάση περιπτώσει, τα βίντεο με τις βουτιές του Σαραβάκου θα βγούνε, μαζί με βιντεάκια με τις διαιτησίες στα ντέρμπυ σε όλα τα μεταξύ μας ματς αναλυτικά της δεκαετίας του '80 και βγάλε κι εσύ ό,τι θες για Αλεξανδρή, Γιαννακόπουλο και όποιον άλλον θες. Στο κάτω κάτω, αφιέρωμα σε ΔΙΕΘΝΕΣ μέσο μόνο για αυτόν έχει γίνει

http://www.goal.com/en/news/2377/top-10/2010/10/26/2184236/video-special...

http://www.goal.com/en/news/3194/video/2010/10/26/2183700/video-play-act...

Μέχρι και οι μπουγατσόβλαχοι τον πήρανε πρέφα.

http://www.youtube.com/watch?v=x7sGJf4TAtQ

Εικόνα Εν Αθήναις

Είσαι σε μία ψιλο-σύγχυση τώρα τελευταία είναι η αλήθεια.
Τώρα το γύρισες στον Καραγκούνη; Ό,τι να ναι όμως...

Πολύ ενδιαφέρον πάντως το θέμα που πρόκειται να αναδείξεις (διαιτησίες σε ντέρμπυ τη δεκαετία του 1980).

Για τις υπόλοιπες δεκαετίες δε θα έχει αφιέρωμα;

Εικόνα savvas gridlock

Το πάμε από την αρχή να δούμε ποιος είναι σε σύγχυση?

Γράφω σε μια αποστροφή ενός σχολίου ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ παραδείγματα για να αναδείξω το τι εστί βαρδινογιαννισμός κατά την γνώμη μου. Η απόδειξη για το ότι αναφερόμουν σε μεμονωμένα περιστατικά και όχι γενικά, με απολογισμό για αυτήν την περίοδο, είναι το αμέσως επόμενο παράδειγμα που βάζω, για το τι έγινε όταν πήρε ο ΟΦΗ το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ το 1987. Μία φορά έγινε κι αυτό, μία φορά και το άλλο. Εξ άλλου, αν θέλω να κάνω απολογισμό ΓΕΝΙΚΑ για τον ΚΑΡΚΙΝΟ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ, θα κάνω ανάρτηση και δεν θα τα βάλω όλα σε ένα σχόλιο κάτω από ένα άρθρο για τη διαιτησία του ΠΑΟ με τη Μάριμπορ. Απαντάς εσύ από κάτω ζητώντας να φύγω από το ΕΝΑ παράδειγμα για το Σαραβάκο και να πιάσω όλα τα ντέρμπυ και το αν και κατά πόσον ο Σαραβάκος βουτούσε και πήρε ανύπαρκτα πέναλτυ και σε άλλα ντέρμπυ. Από τη ΜΙΑ περίπτωση, ΕΣΥ ζητάς να πάμε ΣΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ. Παράλληλα, στο ίδιο σχόλιό σου αναφέρεσαι στο Γιαννακόπουλο που βουτούσε. ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ, σου ζητώ να μου αναφέρεις λοιπόν το πόσες φορές βουτούσε ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ο Γιαννακόπουλος. Αφού σου ξεκαθαρίζω ότι αναφερόμουν σε μία φάση, στο ντέρμπυ του 1988 και σε ενημερώνω για το ότι ετοιμάζουμε βιντεάκια για τις βουτιές του Σαραβάκου ΓΕΝΙΚΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ, που έφεραν δεκάδες ανύπαρκτα πέναλτυ, απαντάς εσύ για τις βουτιές Αλεξανδρή και Γιαννακόπουλου. Ε, αφού ΕΣΥ πήγες αλλού την κουβέντα, ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, σου έβαλα και τον Καραγκούνη. Αν αναφέρεις κι άλλον παίκτη του Ολυμπιακού, θα σου βάλω κι άλλους του ΠΑΟ. Κατανοητό το ποιος είναι σε σύγχυση?

Αφιέρωμα με βιντεάκια και αποκόμματα εφημερίδων θα κάνουμε σε όλα τα ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναικού στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου αυτό είναι εφικτό. Θα έχουμε και για τα ντέρμπυ της δεκαετίας του '90, του '00 και γενικά. ΟΛΑ ΟΛΑ τα βάζουμε εμείς εδώ, δεν κρύβουμε τίποτε.

Εικόνα Εν Αθήναις

Δεν ανέφερα πως η εύνοια στη φάση του Κυριάκου Παπαδόπουλου οφείλεται στον Θεοδωρίδη. Αυτά τα λέγατε εσείς κάποτε και τα είχατε κάνει «σημαία» για το Μαυροκουκουλάκη, ο οποίος επίσης δεν είχε τη θέση που έχει τώρα ο Θεοδωρίδης στην ΟΥΕΦΑ.